free 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 to pa drzi. thanks. ej, ka pa une ud ucer?? sme spustila al se ti ni zdel vredno komentirat?? sicer pa, ce se ti ne da 0 ne zamerim itak pa pijacha vela ane!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Kake sanje! Najprej me je nadlegovala Saša Lendero (pa pojma nimam, od kje mi ona, k je ne šljivim, nism je nikjer vidla/brala o njej...) u glavnm...jst sm spala, ona me je pa neki masirat začela in pol me je še prešlatala...what the fuck????? Pol naprej smo bli pa s sorodniki pr stari mami in se je ena teta hotla s pištolo ustrelt...in pol sm jo ful pregovarjala, da nej se ne in da ji nč ne manjka v življenju...pa v real lifu je ful taka ženska, k nikol ne dela scen in bl stroga je....mislm, neverjetno... Uglavnm....Saša je bla na konc in zbudila sm se mokra...pa niso mi bejbe všeč!!! Neviđeno! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kake sanje! Najprej me je nadlegovala Saša Lendero (pa pojma nimam, od kje mi ona, k je ne šljivim, nism je nikjer vidla/brala o njej...) u glavnm...jst sm spala, ona me je pa neki masirat začela in pol me je še prešlatala...what the fuck????? Pol naprej smo bli pa s sorodniki pr stari mami in se je ena teta hotla s pištolo ustrelt...in pol sm jo ful pregovarjala, da nej se ne in da ji nč ne manjka v življenju...pa v real lifu je ful taka ženska, k nikol ne dela scen in bl stroga je....mislm, neverjetno... Uglavnm....Saša je bla na konc in zbudila sm se mokra...pa niso mi bejbe všeč!!! Neviđeno! Oh yeah It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oh yeah Sej sm vedla, da bojo tipi bl navdušeni...men pa nč jasn blo! hihi...ja, me je že metal....pomanjkanje vn seka... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Meni se je pa sanjalo, da so visoki valovi odplakovali ljudi s pomola, kjer jih je premetavalo med in po skalah v morju. Posebej se spomnim še ene ženske, ki jo je odplaknilo.... jaz sem pa samo stala na pomolu in gledala. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kake sanje! Najprej me je nadlegovala Saša Lendero (pa pojma nimam, od kje mi ona, k je ne šljivim, nism je nikjer vidla/brala o njej...) u glavnm...jst sm spala, ona me je pa neki masirat začela in pol me je še prešlatala...what the fuck????? Pol naprej smo bli pa s sorodniki pr stari mami in se je ena teta hotla s pištolo ustrelt...in pol sm jo ful pregovarjala, da nej se ne in da ji nč ne manjka v življenju...pa v real lifu je ful taka ženska, k nikol ne dela scen in bl stroga je....mislm, neverjetno... Uglavnm....Saša je bla na konc in zbudila sm se mokra...pa niso mi bejbe všeč!!! Neviđeno! Mogoče pa te je strah same sebe in tvojih občutkov! Nezaupanja je na vsak način ogromno. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni se je pa sanjalo, da so visoki valovi odplakovali ljudi s pomola, kjer jih je premetavalo med in po skalah v morju. Posebej se spomnim še ene ženske, ki jo je odplaknilo.... jaz sem pa samo stala na pomolu in gledala. V končni fazi se boš morala osredotočiti nase in na svoje želje in cilje, drugače ne bo preveč dobro! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>V končni fazi se boš morala osredotočiti nase in na svoje želje in cilje, drugače ne bo preveč dobro! Hvala za razlago Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Sanjal sem sanjal sem... ma k... nisem sanjal, je bilo pa sanjsko vseen... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 ma spet je bila tema..njente...na žalost--hahahahaha Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Meni se je pa danes sanjalo, da je eni mlajši ženski nekaj padlo na glavo z odra, kjer so nekaj popravljaji, pol se ji je pa kri vlila. To se je zgodilo pred vrati, za vrati pa je bil en tip in on jo je takoj odnesl ven, proti izhodu.... najprej je bila nezavestna, pol pa je mal prišla k sebi, sam kri ji je še vedno tekla. Zjutraj se mi je pa sanjalo, da sem hodila po cesti in na obeh straneh je bila voda, čista lepa, vendar v resnici tam ni vode, na vodi pa je bil splav. Preizkusila sem splav, če je trden,stabilen, pa ni bil, zato nisem šla nanj. V naslednjem hipu pa je bila okoli in okoli mene čista voda, samo v višini vode je bilo nekaj kar je izgledalo kot tanka dolga linija (rob) in jaz sem brez problema hodila po njej, kljub temu, da je bila tako ozka, da niti stopiti nisi mogel s celo nogo nanjo. Bilo mi je všeč, ker je bila vsepovsod voda in jaz kot da hodim po njej. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni se je pa danes sanjalo, da je eni mlajši ženski nekaj padlo na glavo z odra, kjer so nekaj popravljaji, pol se ji je pa kri vlila. To se je zgodilo pred vrati, za vrati pa je bil en tip in on jo je takoj odnesl ven, proti izhodu.... najprej je bila nezavestna, pol pa je mal prišla k sebi, sam kri ji je še vedno tekla. Zjutraj se mi je pa sanjalo, da sem hodila po cesti in na obeh straneh je bila voda, čista lepa, vendar v resnici tam ni vode, na vodi pa je bil splav. Preizkusila sem splav, če je trden,stabilen, pa ni bil, zato nisem šla nanj. V naslednjem hipu pa je bila okoli in okoli mene čista voda, samo v višini vode je bilo nekaj kar je izgledalo kot tanka dolga linija (rob) in jaz sem brez problema hodila po njej, kljub temu, da je bila tako ozka, da niti stopiti nisi mogel s celo nogo nanjo. Bilo mi je všeč, ker je bila vsepovsod voda in jaz kot da hodim po njej. Pred tabo je kar nekaj možnosti, kar nekaj poti. Izbrala boš najtežjo,ker te podzavestno privlači občutek nevarnosti in hoje po robu. Bolj kot je tvegano, bolj te mami. Dobila boš kar boš želela, pa vendar se ti cilj ne bo zdel več tako sladek, ko boš enkrat prispela do njega. Pomembno je, da si vedno znova postavljaš skoraj nedosegljive cilje, saj ti bo le tako življenje zanimivo in znosno. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Končno se mi je včeraj nekaj sanjalo, pa ne povem kaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravcek! To moram zapisat, ker je bilo takoooo posebno, nikoli se nisem sanjala toliko magije, ki sem jo ustvarjala s svojimi mislimi. Ne spomnim se zacetka... obicajne igrice podzavesti, potem sem se znajdla nekje in si zazelela, da da bi bilo okoli mene vse v "ognju", v toplih barvah, cvetoce...in je postalo nato sem bila v gorah, prav med vrhovi in je bilo vse po moji zelji zasnezeno.... ob tem je bila vedno ob meni neka nedlocena prisotnost, ki mi je s tem mislim, da hotela pokazati, da si vse ustvarjam sama in da imam moc. nato sva si ogledovali slike nekih piramidastih oblik, ki so predstavljale moje cilje in postopek doseganja le teh.Najprej so bili temelji, ki sem jih morala dati skozi. Tanjsa spodnja plast piramide, potem se ena plast, ki naj bi jo ze dali skozi in je OK, potem ena debela plast ki je predstavljala CUSTVA! Bila sem nekje v zgornji fazi te "plasti" saj imam tukaj veliko dela...blizu vrha piramide me je cakala plast dobesedno "grebatorstva" ampak v smislu zelo trdega dela odlocnosti in neomahljivosti. In potem vrh??? Diana, sanjala si svojo vodnico. Duhovno močnim ljudem se prikaže tudi v stanju meditacije, torej ne samo med spanjem. Zanimivo, tvoje sanje predstavljajo soočenje s samim seboj svojimi mislimi in umom. Mogoče še ni čas, da jo poiščeš v budnem stanju,ko bo, boš začutila. Z vodnikom ali vodnico lahko obiščemo tudi svoja pretekla življenja in celo prihodnja. Regresija in Progresija. O tem sem govorila pa v neki drugi temi. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Jst sem imela pa danes fuuull čudne sanje. Namreč ,da imam raka na levem jajčniku in da ne bom mogla imeti otrok. Potem se je pa na ta izvid pritožil moj brat Cela stavr ni bila tako grozna, bila sem malo razočarana ampak ne preveč. Kakor da bi pričakovala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Nocoj sem spet sanajala in ker sem se ponoči zbudila, sem si nekaj zapisala.Sanjala sem o kremšnitah, o bivšem možu in o otrocih. Kremšnite so mi namreč pojedli in sem bla mal huda. Kremšnite torej. Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst sem imela pa danes fuuull čudne sanje. Namreč ,da imam raka na levem jajčniku in da ne bom mogla imeti otrok. Potem se je pa na ta izvid pritožil moj brat Cela stavr ni bila tako grozna, bila sem malo razočarana ampak ne preveč. Kakor da bi pričakovala. Mogoče bi morala na pregled h ginekologu! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nocoj sem spet sanajala in ker sem se ponoči zbudila, sem si nekaj zapisala.Sanjala sem o kremšnitah, o bivšem možu in o otrocih. Kremšnite so mi namreč pojedli in sem bla mal huda. Kremšnite torej. Težko deliš, kar je tvoje. Gre vse bolj po tistem sistemu: Kar je tvoje je moje, kar je pa moje, te pa nič ne briga! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Težko deliš, kar je tvoje. Gre vse bolj po tistem sistemu: Kar je tvoje je moje, kar je pa moje, te pa nič ne briga! Super! Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pred tabo je kar nekaj možnosti, kar nekaj poti. Izbrala boš najtežjo,ker te podzavestno privlači občutek nevarnosti in hoje po robu. Bolj kot je tvegano, bolj te mami. Dobila boš kar boš želela, pa vendar se ti cilj ne bo zdel več tako sladek, ko boš enkrat prispela do njega. Pomembno je, da si vedno znova postavljaš skoraj nedosegljive cilje, saj ti bo le tako življenje zanimivo in znosno. Hvala za razlago Zaradi tega sem bila v življenju deležna samih kritik,.... Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mogoče bi morala na pregled h ginekologu! Probably! TNX Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Jaz pa sem 3/4 stvari pozabla.... ...spomnem se samo ene lunatke (ne vem katere), da je rekla, da si ji (Conti ) brala iz roke in napovedala ene dogodke za to leto.... neke štiri črte in eno posebej mi omenjala.... Moj pa je sanjal, da sva bila v LA in sva kupovala spodnje perilo, neke tangice in ženske boksarice... plačala pa v tolarjih. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa sem 3/4 stvari pozabla.... ...spomnem se samo ene lunatke (ne vem katere), da je rekla, da si ji (Conti ) brala iz roke in napovedala ene dogodke za to leto.... neke štiri črte in eno posebej mi omenjala.... Moj pa je sanjal, da sva bila v LA in sva kupovala spodnje perilo, neke tangice in ženske boksarice... plačala pa v tolarjih. Ko sem videla tvoj opis,me je kar prešinilo,kajti res sem pred kratkim gledala v dlan ene lunatke in ji povedala pomen štirih črt na določenem delu roke(pomeni, da si v prejšnjem življenju moril)pa me zanima ali si o tem slišala koga govoriti,ker , če nisi, je to zelo zanimivo. Se zna zgoditi, da so te črte tudi na tvoji roki! Pazi se prekomernega zapravljanja v teh dneh, se zna zgoditi, da ti bo denar kar spolzel med prsti. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Uh, ja, praw res, kar naenkrat ful zapravljava... Sicer pa nisem slišala nič govorit, je pa res, da sem videla na eni fotki, da si gledala v dlani. Uh, pismu, a je važno na kateri roki, se gleda obe al kako? What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Poglej levo roko in mezinec...poglej,koliko črt imaš tam...? (členki...ponavadi so tri,no ampak nekateri imajo pa štiri ) Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts