Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

sanjalo se mi je da so mi mogli nogo odrezat, ne vem zakaj...u bistvu sm si jo sama pol, kr tk z nekim nožkom pod kolenom :eek: čist brez panike sm to nardila, ker mi bo kao nova zrasla....pa ni blo nobene krvi al pa da bi me recimo bolelo.....druge se pa nč ne spomnem :o|o:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>...eeemmm... pismu, kje to na mezincu? :sori: Aha si že popravla post.... men se zdi da mam tri samo. :8):

Ja,potem pa nisi ubila nikogar,v prejšnem življenju... x:Dx x;)x

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

<{POST_SNAPBACK}>Haha, pol pa kul to. x;)x  :palec: A ti si pa morilka? :inocent:  :vragec:  x:Dx ....samo kaj pa potem pomenijo take sanje? x?x

Ti to pa nevem,bo Conti povedala...hja,nekateri imamo pač to nesrečo,da imamo štiri črte na mezincu leve roke.... :o|o: :vragec: x:px x:Dx x;)x

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

<{POST_SNAPBACK}>sanjalo se mi je da so mi mogli nogo odrezat, ne vem zakaj...u bistvu sm si jo sama pol, kr tk z nekim nožkom pod kolenom :eek: čist brez panike sm to nardila, ker mi bo kao nova zrasla....pa ni blo nobene krvi al pa da bi me recimo bolelo.....druge se pa nč ne spomnem :o|o:

To pa ni dobro! Če imaš pred seboj kakšno zelo resno odločitev, jo poskušaj malo preložiti, ker ne bo uspelo,vsaj še nekaj časa ne! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Haha, pol pa kul to. x;)x  :palec: A ti si pa morilka? :inocent:  :vragec:  x:Dx ....samo kaj pa potem pomenijo take sanje? x?x

Katja, preveri še pri partnerju. Drugače pomeni to, da ti bo taka oseba usodno prekrižala življenje. x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>To pa ni dobro! Če imaš pred seboj kakšno zelo resno odločitev, jo poskušaj malo preložiti, ker ne bo uspelo,vsaj še nekaj časa ne! x:)x

:eek: sam niti nimam....ne da bi vedla, resne odločitve pa itak zmeri prelagam, čakam da cajt pokaže da se kao samo pošlihta, se mi zdi da je še najbolš tk, na silo se take stvari ne da.... x:Dx

...sam ka bi pa to zdej blo :inocent:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Sanjal igralca Mickey Rourke (film angel). Prepriceval sem ga naj se preda, naj gre v zapor, da naj ne bo zloben, bad gay, slab, ipd... morda sem ga celo prosil, moledoval in bil sem zelo custven pri tem prepricevanju, morda celo zelo oseben.

Potem je bilo navadno okno z zaveso, skoraj 0 se ni videlo ven, ali pa vsaj pomembno ni bilo. bil je trak cez okvir nekako,....

Potem je bil spet Mickey Rourke, ki je bil povsem drugacen, svetel, bel, presvetlje... v nekaj (morda kovec) je zlagal zelo lepe, itbrane, bele srajce, tudi take, okrasene, z vezenimi delci, kot cipkami...

bil je pokesan, svetel, bel, kot, da je razumel, kaj je prej, vcasih pocel.

zbudil sem se nekak na pol...

razumel sem, kot, da je konec. da je konec duha. da je on kot prispodoba za mene, ki je sedaj doumel, da duha ni vec in da je ostala samo se sprejemljivost, belo, stik s svetim, a ne vec z duhom. nekako kot pomilovanja vredno; kto duh je bil in ga ni vec, ostane ti samo se, da si jin, sprejemanje, podpora nekako. ker je Mickey Rourke to doumel, se je tudi odpravljal v zapor. Ostalo mu je torej le zivljenje brez duha, pravega smisla, ostala mu je le vera, milost, svetost, molitev, ipd....

Duha pa ni bilo vec... :sori: :xx!: glih za fentat se no. :xx!:

ni mi cist jasn zdej, a sem to razumel se v sanjah ali potem!? :inocent:

<{POST_SNAPBACK}>Katja, preveri še pri partnerju. Drugače pomeni to, da ti bo taka oseba usodno prekrižala življenje. x:)x

:eek: Nisem sicer prepričana, kako naj bi to res izgledalo, ampak se mi zdi, da ima on štiri črte... :eek: :inocent:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

God damn... spet sem se pregrešil, in čist po nesreči pojedu neko meso... pohanje pa to... bljak... pol sem si mislil wtf, pa tak zanič okus je melo... pol sem zgruntal zdej k sem se že pregrešil še lahk še mal, sam me je zelo hitro minilo, pr naslednjem grižlaju....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Sanjal igralca Mickey Rourke (film angel). Prepriceval sem ga naj se preda, naj gre v zapor, da naj ne bo zloben, bad gay, slab, ipd... morda sem ga celo prosil, moledoval in bil sem zelo custven pri tem prepricevanju, morda celo zelo oseben.

Potem je bilo navadno okno z zaveso, skoraj 0 se ni videlo ven, ali pa vsaj pomembno ni bilo. bil je trak cez okvir nekako,....

Potem je bil spet Mickey Rourke, ki je bil povsem drugacen, svetel, bel, presvetlje... v nekaj (morda kovec) je zlagal zelo lepe, itbrane, bele srajce, tudi take, okrasene, z vezenimi delci, kot cipkami...

bil je pokesan, svetel, bel, kot, da je razumel, kaj je prej, vcasih pocel.

zbudil sem se nekak na pol...

razumel sem, kot, da je konec. da je konec duha. da je on kot prispodoba za mene, ki je sedaj doumel, da duha ni vec in da je ostala samo se sprejemljivost, belo, stik s svetim, a ne vec z duhom. nekako kot pomilovanja vredno; kto duh je bil in ga ni vec, ostane ti samo se, da si jin, sprejemanje, podpora nekako. ker je Mickey Rourke to doumel, se je tudi odpravljal v zapor. Ostalo mu je torej le zivljenje brez duha, pravega smisla, ostala mu je le vera, milost, svetost, molitev, ipd....

Duha pa ni bilo vec...  :sori:  :xx!:  glih za fentat se no.  :xx!:

ni mi cist jasn zdej, a sem to razumel se v sanjah ali potem!?  :inocent:

Soočaš se s svojimi bojaznimi in strahovi. Določene si že uspel ukrotiti, pri določenih boš imel še nekaj dela. Greš pa v pravo smer, le nadaljuj tako, pa se bo na koncu vse izšlo kot si zamišljaš in želiš. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>God damn... spet sem se pregrešil, in čist po nesreči pojedu neko meso... pohanje pa to... bljak... pol sem si mislil wtf, pa tak zanič okus je melo... pol sem zgruntal zdej k sem se že pregrešil še lahk še mal, sam me je zelo hitro minilo, pr naslednjem grižlaju....

To ti lahko postane navada in razvada. Saj veš kaj sem rekla, glede čustvenega življenja. Krepko počisti! x:)x

HONORE DE BALZAC

ma.. ti si 1 zlata dobra vila!! x:Xx x:Xx hvala!

----------

Soočaš se s svojimi bojaznimi in strahovi. Določene si že uspel ukrotiti, pri določenih boš imel še nekaj dela. Greš pa v pravo smer, le nadaljuj tako, pa se bo na koncu vse izšlo kot si zamišljaš in želiš. x:)x

Hoj Conti. x;)x

Meni se je pa danes sanjalo,da sem stala pri zidu v nekem belem prostoru,nevem natančno katerem,potem se pa pojavi en frend,pa mi začne tiščat nož pred nos,jaz sem ga prijela za roko,da bi ga ustavila,mi je hotel nož poriniti skozi grlo :O: :xx!: ,in potem sva se prerivala...on je bil močnejši,samo vem,da je imel konico že čisto na moji koži,in mi je kri tekla....potem so se pa sanje končale.

Kaj to pomeni? :inocent:

Drugi del,pa je bil,ko sva s frendico bile v trgovini z malimi živalmi,ona si je ogledovala hrčke,jaz pa sem se pogovarjala z tem taistim frendom,samo da ga ni bilo poleg....ampak kot da bi bil en duh... :eek:

In potem naenkrat se pojavi zraven,in prineše dve mački,eno belo,drugo pa oranžno(čisto živo oranžno).No,potem je pa frendica rekla,da ta oranžno lahko kar odnese,belo naj pa pusti... :eek: xDDx

Kaj pa to pomeni? :inocent:

Hvala! x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Hoj Conti. x;)x

Meni se je pa danes sanjalo,da sem stala pri zidu v nekem belem prostoru,nevem natančno katerem,potem se pa pojavi en frend,pa mi začne tiščat nož pred nos,jaz sem ga prijela za roko,da bi ga ustavila,mi je hotel nož poriniti skozi grlo :O:  :xx!: ,in potem sva se prerivala...on je bil močnejši,samo vem,da je imel konico že čisto na moji koži,in mi je kri tekla....potem so se pa sanje končale.

Kaj to pomeni? :inocent:

Drugi del,pa je bil,ko sva s frendico bile v trgovini z malimi živalmi,ona si je ogledovala hrčke,jaz pa sem se pogovarjala z tem taistim frendom,samo da ga ni bilo poleg....ampak kot da bi bil en duh... :eek:

In potem naenkrat se pojavi zraven,in prineše dve mački,eno belo,drugo pa oranžno(čisto živo oranžno).No,potem je pa frendica rekla,da ta oranžno lahko kar odnese,belo naj pa pusti...  :eek:  xDDx

Kaj pa to pomeni? :inocent:

Hvala! x:Xx

Spremeniti boš morala določena načela in se vprašati kaj je tisto, kar pravzaprav želiš in hočeš. Odgovor imaš v sebi, nočeš pa si ga priznati.

Vse kar je zanimivo, nepojmljivo, drugačno, ima za tebe nek poseben čar. Ne maraš rutine in monotonosti,želiš, da se non stop nekaj dogaja, da lahko pozabiš kar te resnično teži in obremenjuje. x:)x

HONORE DE BALZAC

Ola! x:Ix

Mojemu dragemu se je danes sajalo, da sva imela otroka. Ta se je šel igrat na led, kjer se mu je zgodilo nekaj groznega - kakor da bi ga nekaj povozilo in otrok je bil juhica v šalici... :o|o: :O: Bej naj bi otrok umrl, meni pa je bilo baje popolnoma vseeno, njemu je bilo pa ful hudo.... Baje je bilo meni še vseeno ko je rekel da je otrok še vedno živ, ker so iz juhice plavali mehurčki.... :o|o:

Vem da so malce absurdne sanje a prosim za tvoje mišljenje Conti... jaz mislim da se boji da bi meni postalo vseeno za najino zvezo :xx!: nemreč ponovno sva začela biti bolj resna x;)x

Jaz pa sem sanjala poletje, pa da smo bili ob eni reki (kar hitri, deroči) in so skakali noter z nekega previsa, stene. Moj brat bil ves navdušen, pa je rekel najini frendici, da je ful fajn, če skočiš s šotorom in nahrbtnikom v reko... ona je bila takoj za in je šla po stvari, jaz pa si nisem upala skočit, nisem bila prepričana o globini, pa previsoko je bilo. Zato me je moj xsrcx peljal k njemu po stvari (kopalke in to) in sva šla potem na drugo stran reke, kjer je bil breg in kjer je bila najina družba (brat in frendica in še eni). Pa sem bila v kopalkah, pa bi lahko šla normalno noter, ampak si nisem upala, sem se bala, da bi me voda odnesla.

<{POST_SNAPBACK}>Ola!  x:Ix

Mojemu dragemu se je danes sajalo, da sva imela otroka. Ta se je šel igrat na led, kjer se mu je zgodilo nekaj groznega - kakor da bi ga nekaj povozilo in otrok je bil juhica v šalici...  :o|o:  :O:  Bej naj bi otrok umrl, meni  pa je bilo baje popolnoma vseeno, njemu je bilo pa ful hudo.... Baje je bilo meni še vseeno ko je rekel da je otrok še vedno živ, ker so iz juhice plavali mehurčki.... :o|o: 

Vem da so malce absurdne sanje a prosim za tvoje mišljenje Conti... jaz mislim da se boji da bi meni postalo vseeno za najino zvezo  :xx!:  nemreč ponovno sva začela biti bolj resna  x;)x

Pa ti postaja vseeno? Sanje lahko pomenijo tudi težave pri njegovem poslu.Nek nov posel lahko propade,čeprav so sanje opozorilo, da to še lahko pravočasno prepreči! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Jaz pa sem sanjala poletje, pa da smo bili ob eni reki (kar hitri, deroči) in so skakali noter z nekega previsa, stene. Moj brat bil ves navdušen, pa je rekel najini frendici, da je ful fajn, če skočiš s šotorom in nahrbtnikom v reko... ona je bila takoj za in je šla po stvari, jaz pa si nisem upala skočit, nisem bila prepričana o globini, pa previsoko je bilo. Zato me je moj  xsrcx peljal k njemu po stvari (kopalke in to) in sva šla potem na drugo stran reke, kjer je bil breg in kjer je bila najina družba (brat in frendica in še eni). Pa sem bila v kopalkah, pa bi lahko šla normalno noter, ampak si nisem upala, sem se bala, da bi me voda odnesla.

Česa se bojiš Katja? Je vajina veza postala preresna,so te vrtinci potegnili pregloboko. Bojiš se zaplavati, prepustiti se toku, ne želiš, da te drugi usmerjajo kot marioneto, vse želiš imeti pod kontrolo. Ne zaupaš nikomur, še sama sebi težko! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Pa ti postaja vseeno? Sanje lahko pomenijo tudi težave pri njegovem poslu.Nek nov posel lahko propade,čeprav so sanje opozorilo, da to še lahko pravočasno prepreči! x:)x

Daleč od tega prvič mi je zares ql! xsrcx xsrcx xsrcx je ratal hudičevo zabaven fant x:Xx x:Xx

Jah novo službico si išče! Mogoče je to?

Hvala Conti!

<{POST_SNAPBACK}>Česa se bojiš Katja? Je vajina veza postala preresna,so te vrtinci potegnili pregloboko. Bojiš se zaplavati, prepustiti se toku, ne želiš, da te drugi usmerjajo kot marioneto, vse želiš imeti pod kontrolo. Ne zaupaš nikomur, še sama sebi težko! x:)x

:eek: :inocent: ...pismu, ne vem.... je pa velik boljš kot je blo... ne, marioneta pa ne maram bit... in zaupam tudi ne, tudi sebi ne več.... :o|o:

sem sel nekam z enimi (so izstrelili vsakega posebej) neka med gore. na drugo lokacijo zivet nakak. sem hotel, da gre tudi moja punca, pa nekako ni slo. je ostala tukaj. bilo mi je nekak zal, ker ni tudi ona mogla it, ampak bil oej prepozno, ker sem ze moral iti s tistim tokom ali pac moral iti. nisem bil custveno vezan, ker ni sl nekak, bolj mi je blo hudo v meni. nekak sem psrejel, da sem poac moral it in ona ne.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...