Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

O groza, se sanjala, da je nekomu ušla anakonda, bla je ogromna :eek: , sem samo čakala, da v moje stanovanje prileze in me požre. Sem jo gledala, kako se mimo mojega okna plazi, pravzaprav sem videla samo par metrov njenega repa. Me je blo ful strah. :OO!:

Pozneje sem imela v stanovanje še dva mlada pitončka, pa se jih nisem bala, ker sta bla proti tisti velikanki čisto neškodljiva.

Celo noč sem bila pod pritiskom, zdej sem pa utrujena! :xx!:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )
Deli na socialnih omrežjih

sanjal sem da je neka oseba geografsko veliko bliže kot je zares, in sva malo klepetala.... ;) pa šla na sprehod...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>sem sel nekam z enimi (so izstrelili vsakega posebej) neka med gore. na drugo lokacijo zivet nakak. sem hotel, da gre tudi moja punca, pa nekako ni slo. je ostala tukaj. bilo mi je nekak zal, ker ni tudi ona mogla it, ampak bil oej prepozno, ker sem ze moral iti s tistim tokom ali pac moral iti. nisem bil custveno vezan, ker ni sl nekak, bolj mi je blo hudo v meni. nekak sem psrejel, da sem poac moral it in ona ne.

Bilo bi dobro, da se pogovorita, saj med vama nastajajo neka nesoglasja, ki so zaenkrat še skrita. Rešita to čimpreje. x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>O groza, se sanjala, da je nekomu ušla anakonda, bla je ogromna  :eek: , sem samo čakala, da v moje stanovanje prileze in me požre. Sem jo gledala, kako se mimo mojega okna plazi, pravzaprav sem videla samo par metrov njenega repa. Me je blo ful strah. :OO!:

Pozneje sem imela v stanovanje še dva mlada pitončka, pa se jih nisem bala, ker sta bla proti tisti velikanki čisto neškodljiva.

Celo noč sem bila pod pritiskom, zdej sem pa utrujena!  :xx!:

Trenutno te obremenjuje določena zadeva, kateri ne veš, če boš kos. Kljub bojazni ti jo bo uspelo izpeljati tako kot je treba, saj ti nudita pomoč in podporo dve osebi! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>sanjal sem da je neka oseba geografsko veliko bliže kot je zares, in sva malo klepetala.... ;) pa šla na sprehod...

Verjetno se bosta kmalu srečala! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Trenutno te obremenjuje določena zadeva, kateri ne veš, če boš kos. Kljub bojazni ti jo bo uspelo izpeljati tako kot je treba, saj ti nudita pomoč in podporo dve osebi! x:)x

Hvala x:Xx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Jaz pa sem bila v Kosezah, kjer sem nekoč živela... pa sem šla na obisk k frendici v sosednji blok, kjer je bila samo njena mama, pa me je bila ful vesela, na hodniku sva se prijele za roke, pa skoraj začele jokati... ne vem, nekaj težkega je blo.... pa me je klicala ena soseda, kje da sem, zakaj ne pridem k njej na obisk... je bla malo užaljena, da nisem prišla k njej.... :sori:

Pa spomnem se enega, ki je bil kao moj frend, pa sva se nekaj pogovarjala, potem pa me je želel fotografirati in me je slikal. x:)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

ola. velik sanjam, a sanej pretekle noči pa se tako "žive" .... x:)x x;)x

.. bla sem v trgovini in kupovala velik stvari, na kar ugotovim da mi nekja manjka letim ko nora in pri zelenjavi na tleh zagledam modro knjižico .. hočem jo pobrati, a nekdo stopi nanjo in jo z nogo poriva sem ter tja, tako, da mi je ni pustil pobrati, nekaj časa se trudim , nato pa le pogledam kdo je.... pogledam navzgor in vidm fanta ( ki se mi kr dopade)... nato mi le uspe pobrati knjižico in mu je seveda ne dam... potem spet nekaj blužim po trgovini in nosim polne vreče... pred trgovino prodajajo zelenjavo , malce naprej pa še eni nekaj prodajajo ...iz trgovine se napotim k tistemu drugemu prodajalcu, kjer je zunaj stal tisti fant, ki je prej stal na zaleni knjižici... ko me zagleda obstane, strmi vame in se smeji ( najbolj se spomnim njegove postave, ki je enaka kot v realnem svetu, oblečeno pa je imel sveto srajco, ki mi je zelo ostala v spominu in tudi to da je bil zelo vesel in navdušen) ... ko se mu približujme, me pokliče prodajalnka zelenjave in se obrnem in grem proti njej... vzamem lubenico, ki je vrezana na pol in v njej so bili znaki ugriza..ona pa je le rekla, to ni nič, le kak otrok ju je ugrizel....

......lepo prosim za razlago teh sanj saj sem jih enostavno doživela, kot bi se dogajalo v resnici...in hvlaa že v naprej x;)x x:)x

LP x:)x :palec:

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

<{POST_SNAPBACK}>Jaz pa sem bila v Kosezah, kjer sem nekoč živela... pa sem šla na obisk k frendici v sosednji blok, kjer je bila samo njena mama, pa me je bila ful vesela, na hodniku sva se prijele za roke, pa skoraj začele jokati... ne vem, nekaj težkega je blo.... pa me je klicala ena soseda, kje da sem, zakaj ne pridem k njej na obisk... je bla malo užaljena, da nisem prišla k njej.... :sori:

Pa spomnem se enega, ki je bil kao moj frend, pa sva se nekaj pogovarjala, potem pa me je želel fotografirati in me je slikal. x:)x

Skrivaš svoja prava občutja, pa ne vem ali zato,ker se jih bojiš izraziti ali pa jih ne želiš pokazati ostalim. Dobro bi bilo, da se nekomu odpreš in zaupaš! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>ola. velik sanjam, a sanej  pretekle noči pa se tako  "žive" ....  x:)x  x;)x

.. bla sem v trgovini in kupovala velik stvari, na kar ugotovim da mi nekja  manjka letim ko nora in pri zelenjavi na tleh zagledam modro knjižico .. hočem jo pobrati, a nekdo stopi nanjo in jo z nogo  poriva sem ter tja, tako, da mi je ni pustil pobrati, nekaj časa se trudim , nato pa le pogledam kdo je.... pogledam navzgor in vidm fanta ( ki se mi kr dopade)... nato mi le uspe pobrati knjižico in mu je seveda ne dam... potem spet nekaj blužim    po trgovini in nosim polne vreče... pred trgovino prodajajo zelenjavo , malce naprej pa še eni nekaj prodajajo ...iz trgovine se napotim k tistemu drugemu prodajalcu, kjer je zunaj stal tisti fant, ki je prej stal na zaleni knjižici... ko me zagleda obstane, strmi vame in se smeji ( najbolj se spomnim njegove postave, ki je enaka kot v realnem svetu, oblečeno pa je imel sveto srajco, ki mi je zelo ostala v spominu in tudi to da je bil zelo vesel in navdušen) ... ko se mu približujme, me pokliče prodajalnka zelenjave in se obrnem in grem proti njej... vzamem lubenico, ki je vrezana na  pol in  v njej so bili znaki ugriza..ona pa je le rekla, to ni nič, le kak otrok ju je ugrizel....

......lepo prosim za razlago teh sanj saj sem jih enostavno doživela, kot bi se dogajalo v resnici...in hvlaa že v naprej x;)x  x:)x

LP x:)x  :palec:

V realnosti se moraš pogovoriti s to osebo, ker potrebuje tvoj nasvet, mogoče celo pomoč! x:)x

HONORE DE BALZAC

Hoj Conti, danes sem sanjala neke sanje, pa me zanima kaj bi lahko pomenile xrolleyesx

Bili smo na nekem večjem pikniku, v družbi neke večje mafije in nje glava je bila ena ženska. Na tem pikniku so za družine mafijozov organizirali en let s helihopterjem in ta je bil res velik ker so se kar vsi napokali not, kaj vem FULL jih je bilo. Vem da sem imela občutek da bo ta stvar strmoglavila in v njem je bil en dojenček ki sem ga hotela rešit in en fant, ki mi je bil všeč, videla sem ga že v nekih prejšnjih sanjah. Nekak mi je uspelo prepričat tisto žensko da ju oba izpusti ven, njega tik pred vzletom in nekaj sem ga poljubljala zunaj češ da jim dokažem kolko mi je mar do njega al kaj vem. Ne vem če je helihopter strmoglavil ampak občutek sem imela že, kot da sigurno bo.

Nato sva se odpravila na bližnji avtobus, neki mal raziskat okolico in se odpeljala samo za 1 postajo, ki pa je bila kr dolga. Izstopila sva na neki bolj prazni opustošeni postaji, sicer veliki, sredi žege - full je sonce žgalo, nisva vedela kje sva ne nič, nič nisva imela s seboj oz. on je imel samo mobitel preko katerega sva nekak izvedela na kateri postaji sva se vkrcala, da bova lahko prišla nazaj. Spomnim se, da sva s tisto eno postajo prečkala mejo, ki je dejansko ni bilo in prišla iz Avstrije v Nemčijo :inocent: x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

contesa hvala............ hmmm, da bi on potreboval mojo pomoč nasvet.... bi rekla , da bi prej jaz njegovo... :inocent: :inocent: ... saj je kr uspešna in vplivna oseba... res pa je , da je najin odnos v zadnjem času nekam "čudn"... kt da bi nekaj hotu, a en ve se izrazt, povedat..

LP

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

JA. hvala.

ponavad ni treba kej dost cakat, ker kr samo uleti...pa ce hocva al ne x:Dx :palec:

----------

Bilo bi dobro, da se pogovorita, saj med vama nastajajo neka nesoglasja, ki so zaenkrat še skrita. Rešita to čimpreje. x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Hoj Conti, danes sem sanjala neke sanje, pa me zanima kaj bi lahko pomenile xrolleyesx

Bili smo na nekem večjem pikniku, v družbi neke večje mafije in nje glava je bila ena ženska. Na tem pikniku so za družine mafijozov organizirali en let s helihopterjem in ta je bil res velik ker so se kar vsi napokali not, kaj vem FULL jih je bilo. Vem da sem imela občutek da bo ta stvar strmoglavila in v njem je bil en dojenček ki sem ga hotela rešit in en fant, ki mi je bil všeč, videla sem ga že v nekih prejšnjih sanjah. Nekak mi je uspelo prepričat tisto žensko da ju oba izpusti ven, njega tik pred vzletom in nekaj sem ga poljubljala zunaj češ da jim dokažem kolko mi je mar do njega al kaj vem. Ne vem če je helihopter strmoglavil ampak občutek sem imela že, kot da sigurno bo.

Nato sva se odpravila na bližnji avtobus, neki mal raziskat okolico in se odpeljala samo za 1 postajo, ki pa je bila kr dolga. Izstopila sva na neki bolj prazni opustošeni postaji, sicer veliki, sredi žege - full je sonce žgalo, nisva vedela kje sva ne nič, nič nisva imela s seboj oz. on je imel samo mobitel preko katerega sva nekak izvedela na kateri postaji sva se vkrcala, da bova lahko prišla nazaj. Spomnim se, da sva s tisto eno postajo prečkala mejo, ki je dejansko ni bilo in prišla iz Avstrije v Nemčijo :inocent: x:Dx

Mogoče nisi popolnoma prepričana v to kar nameravaš storiti. Če želiš nekaj narediti se odloči kako in kaj, preden boš ukrepala. Mogoče boš težko ravnala drugače,ko boš enkrat naredila odločilni korak! x:)x

HONORE DE BALZAC

danes sem imela tudi jaz ful žive sanje, ki so bile povezane z dogodki iz realnosti (mesto, prijateljica, avtobus).

Najprej sem hodila po eni vodi, baje za stavo, bila popolnoma mokra in nikjer avtobusa, da bi šla domov, tja kjer sem živela kot najstnica. Vedela sem da špricam šolo, samo nekako sem morala se preoblečt. Ni enega nisem našla ki bi me odpeljal. nato greva s prijateljico na avtobus,ugotoviva da pelje v sosednje mesto in sredi poti greva dol. Znajdeva se med enimi hišami in tam v enem frizerskem salonu mi gospa zatrdi da gre v moj kraj, naj jo počakam. zunaj se pogovarjam z enim fantom, in kar naenkrat me potegne za seboj za en zid, ker se mimo pripelje džip, v njem pa čudni tipi z orožjem. Počakava da se odpeljejo in folk na njihovi poti gre v vrsti kot na tekočem traku za njimi. Tko niti ne hodijo, ampak stojijo in se premikajo in med njimi vidim tisto gospo. Občutek imam, da nikoli ne bom prišla do doma, nakar mi prevoz ponudi ta fant. Pa še všeč mi je bil x:o)x no potem so prišle na druge sanje, katerih se spomnim samo bežno. Zanimivo se mi zdi to, da nikakor nisem našla rešitve... in tudi v budnem stanju jo ne...

<{POST_SNAPBACK}>danes sem imela tudi jaz ful žive sanje, ki so bile povezane z dogodki iz realnosti (mesto, prijateljica, avtobus).

Najprej sem hodila po eni vodi, baje za stavo, bila popolnoma mokra in nikjer avtobusa, da bi šla domov, tja kjer sem živela kot najstnica. Vedela sem da špricam šolo, samo nekako sem morala se preoblečt. Ni enega nisem našla ki bi me odpeljal. nato greva s prijateljico na avtobus,ugotoviva da pelje v sosednje mesto in sredi poti greva dol. Znajdeva se med enimi hišami in tam v enem frizerskem salonu mi gospa zatrdi da gre v moj kraj, naj jo počakam. zunaj se pogovarjam z enim fantom, in kar naenkrat me potegne za seboj za en zid, ker se mimo pripelje džip, v njem pa čudni tipi z orožjem. Počakava da se odpeljejo in folk na njihovi poti gre v vrsti kot na tekočem traku za njimi. Tko niti ne hodijo, ampak stojijo in se premikajo in med njimi vidim tisto gospo. Občutek imam, da nikoli ne bom prišla do doma, nakar mi prevoz ponudi ta fant. Pa še všeč mi je bil  x:o)x no potem so prišle na druge sanje, katerih se spomnim samo bežno. Zanimivo se mi zdi to, da nikakor nisem našla rešitve... in tudi v budnem stanju jo ne...

Ravno sem hotela napisati, da sanje ponazarjajo tvoje iskanje in blodnjo v realnosti, ko ne veš ne kako in kam. Ko že misliš, da si našla rešitev, ki jo boš izpeljala,te določeni dogodki spet prepričajo v nasprotno. Ko si boš uredila misli in vedela kako in kaj, bodo tudi sanje drugačne. x:)x

HONORE DE BALZAC

Meni se je pa danes sanjalo, da sem bila z eno žensko, ki je morala jt na rentgen, kjer so ji naredili sliko in nato na urgenco. Meni seveda ni bilo nič, ampak slikali so naju skupaj, njo in mene zraven. Dobila sem svojo rentgensko sliko trebuha s katero bi morala jt do zdravnika in čakanje se je začelo. Bili smo razdeljeni v 2 skupine,... in vrsta je bila zelo dolga,... no ko sem bila na vrsti in sem oddala sliko sem se zbudila.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

<{POST_SNAPBACK}>Ravno sem hotela napisati, da sanje ponazarjajo tvoje iskanje in blodnjo v realnosti, ko ne veš ne kako in kam. Ko že misliš, da si našla rešitev, ki jo boš izpeljala,te določeni dogodki spet prepričajo v nasprotno. Ko si boš uredila misli in vedela kako in kaj, bodo tudi sanje drugačne. x:)x

potem sem prav povezala ane... hvala Contesa xsrcx

samo tisto mokre hlače in noge - skoz sem pogledovala po nogah, sej me ni zeblo neprijeten občutek... to pa ne znam povezat - s čim neprijeten občutek - sama s seboj????

Jaz sem pa imela danes tako čudne sanje....sem sanjala,da sva šli s prijateljico do pokopališča....potem,je bila pa tam slika obraza,ki mi je bil zelo znan....in kadarkoli sem pogledala v faco,so mi oči te face sledile.... :xx!:

No potem se je pa kar pojavil moški,v črnem ves,ki nama je sledil,midve sva pa skušali najti skrivališče....

Kar naenkrat je ta frendica izginila,jaz sem se pa pojavila v jezeru,zelene barve,dna se ni videlo,samo vem,da me je začelo dušit... xnckrivx

Conti,a to kaj pomeni? :inocent:

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

I only dream in black and white... to save me from myself....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hihi Contesa, danes pa sem tebe sanjala... xDDx xsrcx Da smo bile zmenjene pred Namo ti, jaz in ena moja frendica škorpijonka x:)x . Sem bila ene 5 min pozna in mi je bilo ful bad, da bi ti morala čakat, ampak si na koncu ti zamudila ene pol ure... x:Dx Ampak itaq ni blo panike, sva si s frendico ogledovale izložbe, ona je postala lačna in si je v eni turistični agenciji postregla s špinačno palačinko. Ni smela plačati v tolarjih, kot da bi bila res neka tuja agencija, noter bil američan čeprav sem vedela, da je slovenec... x:o)x In je imela samo 5000 sit, jih je raztrgala na pol in se namenila zamenjat denar v dolarje ali evre (cena palačinke 20$ ali €).

V naslednji sceni sem bila v očetovem stanovanju v Kosezah, pa sem šla v kuhinjo, kjer sem videla, da nam kuhaš nekaj, kar je izgledalo x:px x:px x:px yummy.... x;)x x:)x ...edino ni ti blo všeč, da so ploščice nad štedilnikom bile mastne od kuhe... x:o)x x:Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>Sanjala sem, da se se tehtala in česala lase.........  x?x

Razen skrbi za lastno težo, sanje pomenijo tudi tehtanje situacije, mogoče z željo, da bi ugotovila, ali je resna(težka) ali nepomembna(lahka)

kar se tiče česanja, te sanje opozarjajo, da moraš temeljito prečesati svoje probleme in delo. Česanje nakazuje tudi resno razmišljanje o odnosu do sedanjega partnerja. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Meni se je pa danes sanjalo, da sem bila z eno žensko, ki je morala jt na rentgen, kjer so ji naredili sliko in nato na urgenco. Meni seveda ni bilo nič, ampak slikali so naju skupaj, njo in mene zraven. Dobila sem svojo rentgensko sliko trebuha s katero bi morala jt do zdravnika in čakanje se je začelo. Bili smo razdeljeni v 2 skupine,... in vrsta je bila zelo dolga,... no ko sem bila na vrsti in sem oddala sliko sem se zbudila.

Mogoče bi morala preveriti svoje zdravstveno stanje. x:)x

HONORE DE BALZAC

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...