Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Contesa, hvala!

Imaš pa kar prav, ker se za naju res začenja novo obdobje, prav čutim to.... :palec: In ne dvomim, da bo šlo še na bolje... :2src:

Pozdravček vsem,

Kjara

Deli na socialnih omrežjih

Aja, pa še današnje sanje. verjetno poznate knjigo Anastazija... No, danes sem sanjala, da mi je ena oseba, meni ful draga prijateljica, rekla, da gre k Anastazijinemu pradedku. In potem mi je druga rekla, naj Anastaziji napišem pismo, pa naj ji povem, da sem vesela, da gre ta meni ful draga prijateljica k nejnemu pradedku, pa še nekaj, samo se ne spomnim točno kaj, v smislu,da bi tudi jst prišla k njej... xrolleyesx

Le kaj bi to pomenilo x?x

x:)x

Pozdravček,

<{POST_SNAPBACK}>contesa, hvala za razlago  x:)x  x;)x

.. to noč sem spet sanjala o enakem fantu... z dvema puncama ( se ne spomnim ktere so ble)... smo nekje ble in po nas sta prišla fant ( moj nekdanji) in njegova punca... peljali smo se v avtu me tri zadaj onadva naprej... šli smo na pijačo in se usedli na terasi .... nič se ne spomnim, kaj smo se pogovarjali , le ko so nam prinesli pijačo je njegova punca rekla, da je danes že kr spila... v kozrcu je bila rumena tekočina in videlo se je , da je mešanica z rdečim vinom... nič se ne spomnim, da bi se kaj  pogovarjali...

... čez čas pa sta že moj nekdanji fant in njegova punca bla pri nas doma... punca se je z mojim očetom irala v kuhinji- mislim, da karte... moja mama je hodila po stanovanju.. fant (moj nekdanji), pa je šel spat v starševo spalnico in zmenila sva se , da čez čas  pridem jaz k njem...- ppotem sem hodila nekje zunaj ... takrat pa je bo  konec sanj, saj me je zbudila budilka...

Prosim za razlago. x;)x  x:)x

LP. xDDx  x;)x

Zaradi nečesa, kar se je zgodilo med vama ga ne moreš pregnati iz misli. Nimaš še čisto razčiščenih pojmov, kar se tiče njega! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Aja, pa še današnje sanje. verjetno poznate knjigo Anastazija... No, danes sem sanjala, da mi je ena oseba, meni ful draga prijateljica, rekla, da gre k Anastazijinemu pradedku. In potem mi je druga rekla, naj Anastaziji napišem pismo, pa naj ji povem, da sem vesela, da gre ta meni ful draga prijateljica k nejnemu pradedku, pa še nekaj, samo se ne spomnim točno kaj, v smislu,da bi tudi jst prišla k njej...  xrolleyesx

Le kaj bi to pomenilo x?x

x:)x

Pozdravček,

Verjetno se bosta kmalu dobili po čistem naključju,vajine poti pa se bodo usodno prekrižale. Ne v negativnem smislu. x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>contesa, a s to prijateljico, ki sem jo sanjala?

Ja, z njo! x:)x

HONORE DE BALZAC

Meni se je pa že drugič sanjalo, da se vidim v ogledalu in me je prijateljica opozorila, da to ni preveč dobro... Zato bi prosila za razlago.

Prvič se mi je sanjalo, da se vidim v ogledalu, obraz mam pa poln izpuščajev, pa lase čist umazane in polne prhljaja :xx!: :o|o:

Drugič pa da se vidim v ogledalu in si brišem solze in make-up, čist razmazan od ličil... Pa tud v teh sanjah se je pojavil moj fant, ki me je "razveselil" z novico, da bi rad imel še eno drugo poleg mene x:Dx In pol sem ga iskala, ker bi naj šel k oni drugi in sem jo hotla pretepst x:Dx

Se mi je sanjalo oboje ta teden, sam v prvih sanjah se je mislim, da tud fant pojavil, pa se ne spomnem več... Sam vem, da je bila nedelja in sva se o tem s prijateljico pogovarjali, pa je rekla, da sanje ne pomenijo nič dobrega, pol me pa kliče fant in mi pove, da je malo manjkalo, da bi se ponesrečil in menda bi bilo tud kr konc :eek: zdej me pa skrbi, ker se ukvarja z adrenalinskim športom pa so šli na eno dirko, pridejo pa šele drug teden nazaj...

Hehehe, sm včeri neki govoru o porokah pa to, pa takoj posledice.....

Ne spomnim se čist dober sanj, sam tko, megleno. Skratka, poročil sem se :eek: Neveste si nisem zapomnil :eek: Poroka je bila čist "interna", le najožje sorodstvo, se mi zdi. Nbene vlke fešte in pretiranega ceremoniala, vse bl na izi. Potem pa se ne spomnim kaj bil bistven razlog, vendar sm bil s poroko kot je bila totalno nezadovoljen. Pa nič daril ni blo :o|o: . Tak čudno je blo vse nasploh.

Se mi je zdel, da nism jst za poročit se.... x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:eek: Jse sem pa danes sanjala da imam vroče razmerje z enim izmed fantov s katerim sva že dolgo nazaj nekaj imela, pol je pa moj fotr domov prišel :O: in se je vsedel na kavč ( jaz sem ostala v postelji ) in potem sva se tako začela pogovarjati o tem kaj se je takrat zgodilo, da sva prekinila stike... potem je uletel še njegov fotr k ga je panično iskal, pri enem redarju in ga je šel on pomirit da je z njim vse ok, takrat sva pa že midva z očetom odhajala. x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Meni se je pa že drugič sanjalo, da se vidim v ogledalu in me je prijateljica opozorila, da to ni preveč dobro... Zato bi prosila za razlago.

Prvič se mi je sanjalo, da se vidim v ogledalu, obraz mam pa poln izpuščajev, pa lase čist umazane in polne prhljaja  :xx!:  :o|o:

Drugič pa da se vidim v ogledalu in si brišem solze in make-up, čist razmazan od ličil... Pa tud v teh sanjah se je pojavil moj fant, ki me je "razveselil" z novico, da bi rad imel še eno drugo poleg mene x:Dx In pol sem ga iskala, ker bi naj šel k oni drugi in sem jo hotla pretepst x:Dx

Se mi je sanjalo oboje ta teden, sam v prvih sanjah se je mislim, da tud fant pojavil, pa se ne spomnem več... Sam vem, da je bila nedelja in sva se o tem s prijateljico pogovarjali, pa je rekla, da sanje ne pomenijo nič dobrega, pol me pa kliče fant in mi pove, da je malo manjkalo, da bi se ponesrečil in menda bi bilo tud kr konc :eek:  zdej me pa skrbi, ker se ukvarja z adrenalinskim športom pa so šli na eno dirko, pridejo pa šele drug teden nazaj...

Zrcalo predstavlja nas same ali našo osebnost. Zato najprej upoštevaj to razlago. Kaj si občutila ob tem? Si imela občutek, da je čarobno, da si želela jasneje videti vase? Ogledalo obrne realno sliko ali jo popači. Lahko je namig na nečimrnost ali pa, da se premalo ceniš. Morda se boš morala pripraviti na dolgotrajne napore. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Hehehe, sm včeri neki govoru o porokah pa to, pa takoj posledice.....

Ne spomnim se čist dober sanj, sam tko, megleno. Skratka, poročil sem se  :eek: Neveste si nisem zapomnil  :eek: Poroka je bila čist "interna", le najožje sorodstvo, se mi zdi. Nbene vlke fešte in pretiranega ceremoniala, vse bl na izi. Potem pa se ne spomnim kaj bil bistven razlog, vendar sm bil s poroko kot je bila totalno nezadovoljen. Pa nič daril ni blo  :o|o: . Tak čudno je blo vse nasploh.

Se mi je zdel, da nism jst za poročit se.... x:o)x  x:Dx

Gre za združitev dveh nasprotnih področij tvoje osebnosti, tako, da si sedaj eno telo,en duh, duševna celota. Če je bila poroka prekinjena, boš moral na tem področju doseči več, rešiti več nasprotij. Pozorno preuči podobo avtoritete v sanjah-je to bil duhovnik,tvoj oče? Lahko so enako ali še bolj pomembni kot nevesta ali ženin. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>:eek: Jse sem pa danes sanjala da imam vroče razmerje z enim izmed fantov s katerim sva že dolgo nazaj nekaj imela, pol je pa moj fotr domov prišel  :O: in se je vsedel na kavč ( jaz sem ostala v postelji ) in potem sva se tako začela pogovarjati o tem kaj se je takrat zgodilo, da sva prekinila stike... potem je uletel še njegov fotr k ga je panično iskal, pri enem redarju in ga je šel on pomirit da je z njim vse ok, takrat sva pa že midva z očetom odhajala.  x;)x

Stvari iz preteklosti so ti ostale neporavnane. Kmalu se boš morala soočiti z določenimi izmed njih. x:)x

HONORE DE BALZAC

sanjal:

- bil slap. kot niagarski, veliko vode... slapov.. so bili otroci, smo bili skupja, plavali.. hodili plavat.

- neki drevescki... pa neko povabilo na ogled filma konaz* - ki je ime od ene firme? :inocent:

- sergej (kitarist od BBP), spet. pa ne vem kva... aja, neki mi je razlagu, kako je blo po promociji nove plate al kaj?? :inocent:

- celo nebo je postajalo kot izrastki iz katerih se bodo izvili 'alieni'. neka cudna bitja, se nedefinirana, a kar velika. blizal se je nekako konec sveta, ceprva nas ni blo strah.

bili smo 2 para. na koncu preden naj bi se zgodilo, da pridejo alieni ven, smo se hitro slekli, da bomo sli nagi v vodo in tam docakali konec. :inocent: moja punca nekak nia bla zraven.. sem pozabu kaj je ze blo znajo, a ni mogla al kaj?? :inocent:

* aja, seveda, KONAZ = DRUŠTVO ZDRAVILCEV SLOVENIJE, KOMPLEMENTARNO NARAVNO ZDRAVILSTVO x;)x sm kr pozabu, he he

- konaz -

me lih enea gospa zdravilka vabi na 1 terapijo z nekim aparatom za ciscenje organizma, ipd.. :inocent: mogoce sm zato sanju to.

<{POST_SNAPBACK}>Gre za združitev dveh nasprotnih področij tvoje osebnosti, tako, da si sedaj eno telo,en duh, duševna celota. Če je bila poroka prekinjena, boš moral na tem področju doseči več, rešiti več nasprotij. Pozorno preuči podobo avtoritete v sanjah-je to bil duhovnik,tvoj oče? Lahko so enako ali še bolj pomembni kot nevesta ali ženin. x:)x

xscratchx ...veri komplikovano. :o|o: Poroka ni bila prekinjena, se mi zdi. Hm, nbene avtoritete nisem zaznal glih, duhovnika tud ne, k nisem nit nočem bit "primeren" za cerkveno poroko......Mah, ne vem, saj pravm, vsega se tolk megleno spomnim.....

K. Čapek

Darnit... kake hudde sanje sem sanjal, Niagara, me je zapeljala v svojmu Mercedesu CLK GTR... aaa mal sva šibala tko čist počas sam 100 skoz ljublano mim prometa pa tko, pol je pa ta brihtna deklica stisnila na 325 ! ! ! uaaaaa ka to seka kaka raketa njam njam... hvala za vožnjo Niagara...

pol pa še ene druge sanje, pa sem pozabil kaj točno je že blo nekaj s fotrom mrbit... hm

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hejla,

jst sem pa danes sanjala, da sem bila kot na neki delavnici in sem ful želela do te mogoče mal starejše ženske, ki je bila kot vodja, prit še po koncu, vendar je bila vedno taka gužva okoli nje... no potem pa sva nekako le prišli skupaj in sva se ful objeli...vem da ji je bilo ime Saša...je bila prav lepa energija med nama...saj je bilo še nekaj, samo se danes bolj megleno spomnim,... x?x

Pozdravček,

Meni se je pa sanjalo (nekaj časa nazaj), da sem bila na eni predstavi, nato pa sem se zapletla v pogovar z eno punco. Ona je prišla na predstavo skupaj z družino, imela je tudi mlajšega bratca. Pogovarjali sva se itd. potem pa pridejo druge ženske in rečejo tej punci, da se ne sme družiti z mano, ker nisem dost v redu. Ona se je potem odmaknila od mene, oziroma je bilo čutiti zavrnjenost.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

:inocent: x:Ix x:o)x

Jaz sem pa danes mel po dolgem času ful fajne, erotične sanje in sem se v njih ljubil z eno mujciko :2src: xsrcx Pismo, kaj tazga že dolg nism sanjal..... x:)x

K. Čapek

Z deklco sva bla v mestu la kje...al pa sem bil sam in sem nekka mislil bit znjo. naj bi sla tudi v kino., v glavnem prezivela vecer skupaj. Pride deklca z njenim avtom in pravi, da ma njen frend RD, in da ce greva, ker sva povabljena. Ni mi blo za it, ker kao kaj se naj z tipom pogovarjam, k peca mojo deklco. Potem sva bla, kao da kr greva na RD. Vidim, da je ura ze 20:00 zvecer in ona pravi, da je to v Novem Mestu. :eek: Ji pojasnjujem, da brez veze da greva, ker je prepozno in cetudi bi sla, bi morala tam prespat. Ji pojasnjujem. Potem sem kar spraseval ene fante, pred nekim 'placom' (kjer vezbajo bendi), zakaj tiste osebe v placu ne pustijo, da tudi jaz tam vezbam? Bil sem malo jezen na tiste v placu, ker je bil tisto moj palc vcasih in naj bi kao poklical v pomoc bivsega policaja mojega bratranca, da jih opozori :o|o: :xx!: (cist mem).

Kar naenkrat pa je deklca ze sla. Hitela je in se vsedla v njen avto in hitro sla v Novo Mesto. Tekel sem za njo in jo klical, vems se vzel jakno iz roba nekega bara in tekel za njo. Skoraj sigurno me je slisala in videla. In zanalasc ej sla. Pravzaprav je usla, ker se ji ni dalo ukvarjat sproblemom :xx!:

hehe x:Dx kake sanje smotane. :xx!: x;)x x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>sanjal:

- bil slap. kot niagarski, veliko vode... slapov.. so bili otroci, smo bili skupja, plavali.. hodili plavat.

- neki drevescki... pa neko povabilo na ogled filma konaz* - ki je ime od ene firme?  :inocent:

- sergej (kitarist od BBP), spet. pa ne vem kva... aja, neki mi je razlagu, kako je blo po promociji nove plate al kaj??  :inocent:

- celo nebo je postajalo kot izrastki iz katerih se bodo izvili 'alieni'. neka cudna bitja, se nedefinirana, a kar velika.  blizal se je nekako konec sveta, ceprva nas ni blo strah.

bili smo 2 para.  na koncu preden naj bi se zgodilo, da pridejo alieni ven, smo se hitro slekli, da bomo sli nagi v vodo in tam docakali konec.  :inocent:  moja punca nekak nia bla zraven.. sem pozabu kaj je ze blo znajo, a ni mogla al kaj??  :inocent:

* aja, seveda, KONAZ = DRUŠTVO ZDRAVILCEV SLOVENIJE, KOMPLEMENTARNO NARAVNO ZDRAVILSTVO  x;)x sm kr pozabu, he he

- konaz -

me lih enea gospa zdravilka vabi na 1 terapijo z nekim aparatom za ciscenje organizma, ipd..  :inocent:  mogoce sm zato sanju to.

Sanje so posledica velikih sprememb, ki se ti dogajajo in se bodo še dogajale, počasi pa se bo vse skristaliziralo. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Darnit... kake hudde sanje sem sanjal, Niagara, me je zapeljala v svojmu Mercedesu CLK GTR... aaa mal sva šibala tko čist počas sam 100 skoz ljublano mim prometa pa tko, pol je pa ta brihtna deklica stisnila na 325 ! ! ! uaaaaa ka to seka kaka raketa njam njam... hvala za vožnjo Niagara...

pol pa še ene druge sanje, pa sem pozabil kaj točno je že blo nekaj s fotrom mrbit... hm

Nino, malo te odnaša! Pri taki hitrosti ni varno odpirati oken! x:Dx x;)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Hejla,

jst sem pa danes sanjala, da sem bila kot na neki delavnici in sem ful želela do te mogoče mal starejše ženske, ki je bila kot vodja, prit še po koncu, vendar je bila vedno taka gužva okoli nje... no potem pa sva nekako le prišli skupaj in sva se ful objeli...vem da ji je bilo ime Saša...je bila prav lepa energija med nama...saj je bilo še nekaj, samo se danes bolj megleno spomnim,...  x?x

Pozdravček,

Verjetno potrebuješ globok pogovor z osebo, ki ji lahko brezkompromisno zaupaš. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Meni se je pa sanjalo (nekaj časa nazaj), da sem bila na eni predstavi, nato pa sem se zapletla v pogovar z eno punco. Ona je prišla na predstavo skupaj z družino, imela je tudi mlajšega bratca. Pogovarjali sva se itd. potem pa pridejo druge ženske in rečejo tej punci, da se ne sme družiti z mano, ker nisem dost v redu. Ona se je potem odmaknila od mene, oziroma je bilo čutiti zavrnjenost.

V realnosti se bojiš zavrnitve od nekoga, ki ti dosti pomeni. Mogoče bi morala v sebi razčistiti s to negativno energijo, ki se te polašča. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>:inocent:  x:Ix  x:o)x

Jaz sem pa danes mel po dolgem času ful fajne, erotične sanje in sem se v njih ljubil z eno mujciko :2src:  xsrcx Pismo, kaj tazga že dolg nism sanjal..... x:)x

Sanje ne ponazarjajo toliko samega ljubljenja v realnosti, temveč željo po bližini, pripadnosti in sprejemanju. x:)x

HONORE DE BALZAC

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...