contesa 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Z deklco sva bla v mestu la kje...al pa sem bil sam in sem nekka mislil bit znjo. naj bi sla tudi v kino., v glavnem prezivela vecer skupaj. Pride deklca z njenim avtom in pravi, da ma njen frend RD, in da ce greva, ker sva povabljena. Ni mi blo za it, ker kao kaj se naj z tipom pogovarjam, k peca mojo deklco. Potem sva bla, kao da kr greva na RD. Vidim, da je ura ze 20:00 zvecer in ona pravi, da je to v Novem Mestu. Ji pojasnjujem, da brez veze da greva, ker je prepozno in cetudi bi sla, bi morala tam prespat. Ji pojasnjujem. Potem sem kar spraseval ene fante, pred nekim 'placom' (kjer vezbajo bendi), zakaj tiste osebe v placu ne pustijo, da tudi jaz tam vezbam? Bil sem malo jezen na tiste v placu, ker je bil tisto moj palc vcasih in naj bi kao poklical v pomoc bivsega policaja mojega bratranca, da jih opozori :xx!: (cist mem). Kar naenkrat pa je Dinka ze sla. Hitela je in se vsedla v njen avto in hitro sla v Novo Mesto. Tekel sem za njo in jo klical, vems se vzel jakno iz roba nekega bara in tekel za njo. Skoraj sigurno me je slisala in videla. In zanalasc ej sla. Pravzaprav je usla, ker se ji ni dalo ukvarjat sproblemom :xx!: hehe kake sanje smotane. :xx!: Mogoče te sanje opozarjajo, da poskušaj včasih prisluhniti tudi drugim in okolici, včasih je to pogoj, čeprav nam ne diši in ne prija. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Danes sem pa imela zelo moreče sanje, saj sem se z taščo in tastom skregala na smrt. Ne vem, da bi sploh kdaj imela takšne žive sanje. Grozno :xx!: Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>V realnosti se bojiš zavrnitve od nekoga, ki ti dosti pomeni. Mogoče bi morala v sebi razčistiti s to negativno energijo, ki se te polašča. Hvala za razlago Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 o hvala, upam, da na bols!! ma sej sm se trudu ta vikend mal bolj... sam... k mam tolk dela sam s sabo se... dans sm pa sanju tut tole:bili so spirjeni ljudje, duhovnik v cerkvi, ljudje notri, etc... in je prisla, lezla po tleh, se je plazila pocasi 1 bela tekocina, ki je vse razstapljala... hiso, cerkev, ljudi, vse kar ni blo kul.(sedaj se je spomnim kot redko srebrne barve... in tudi vidim, da zivljenje se vedno gledam skozi dvojnost - kot dobro in slabo... ) potem sem sanjal neko decvo, ki me je 'za nos vlekla' v smislu samo cash od mene in tako... bila je mlada in je hotla samo zabavo in denar od mene... pa neke meste ulice so bile, pa morda celo ulicni ljudje, ulicen folk.. ne spomnim vec dobro kaj se... Contesa Hvala!! -------------Sanje so posledica velikih sprememb, ki se ti dogajajo in se bodo še dogajale, počasi pa se bo vse skristaliziralo. Mogoče te sanje opozarjajo, da poskušaj včasih prisluhniti tudi drugim in okolici, včasih je to pogoj, čeprav nam ne diši in ne prija. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes sem pa imela zelo moreče sanje, saj sem se z taščo in tastom skregala na smrt. Ne vem, da bi sploh kdaj imela takšne žive sanje. Grozno :xx!: Naše bojazni in strahovi se velikokrat prenesejo v sanje,nikjer pa ni rečeno, da se bo to zgodilo tudi v realnosti. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>o hvala, upam, da na bols!! ma sej sm se trudu ta vikend mal bolj... sam... k mam tolk dela sam s sabo se... dans sm pa sanju tut tole:bili so spirjeni ljudje, duhovnik v cerkvi, ljudje notri, etc... in je prisla, lezla po tleh, se je plazila pocasi 1 bela tekocina, ki je vse razstapljala... hiso, cerkev, ljudi, vse kar ni blo kul.(sedaj se je spomnim kot redko srebrne barve... in tudi vidim, da zivljenje se vedno gledam skozi dvojnost - kot dobro in slabo... ) potem sem sanjal neko decvo, ki me je 'za nos vlekla' v smislu samo cash od mene in tako... bila je mlada in je hotla samo zabavo in denar od mene... pa neke meste ulice so bile, pa morda celo ulicni ljudje, ulicen folk.. ne spomnim vec dobro kaj se... Contesa Hvala!! ------------- Če bi se dalo,bi ukinil vse kar je slabo in poskušal poskrbeti, da bi ostale samo dobre stvari, pa vendar, kaj bi s tem dosegel, saj se pojavljajo vedno znova, tako dobre kot žal tudi slabe stvari v življenju. Bodi malo bolj sproščen in se prepusti dogodkom. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Sanjal sem da sem bil brez sprednjega zoba, tam kjer bi moral biti zob, je bila pa crna lunkja, kakor da bi jo nekdo ozgal z nekim vrocim predmetom. Kaxna ideja? You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Izguba zoba nikoli ne pomeni nič dobrega. Nisi napisal ali si čutil kakšno bolečino? Drugače pa to lahko pomeni izgubo osebe ali ideala! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Izguba zoba nikoli ne pomeni nič dobrega. Nisi napisal ali si čutil kakšno bolečino? Drugače pa to lahko pomeni izgubo osebe ali ideala! Nic nism cutu bolecine.Izgubo osebe?pred dobrim tednom mi je stari oce umrl-a je mozno, da je to flash za nazaj? You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nic nism cutu bolecine.Izgubo osebe?pred dobrim tednom mi je stari oce umrl-a je mozno, da je to flash za nazaj? Lahko, samo težje verjamem, ker praviš, da nisi čutil bolečine. Ponavadi to pomeni izgubo osebe, do katere ne čutimo nič bistvenega ali pa jo sploh ne poznamo osebno! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Uf,...tesko.. ampak ok... naj bo. pocasi... dans sanju pa tole: bil sem z voditelji GOH podjetja in sem jim slogal na kuglice. na barvne kuglice sem jim napovedoval prihodnost. ko sem napovedal (ceprav ne vem kaj) so sli naprej vsak po svojih opravilih. ne vem, ce so me resno vzeli. kako bi sploh me, ce se sam ne vem, ce sem kaj pametnega povedal sanju Doslota, kitarista in pevca od letecih potepuhov. sva bila ali pa em bil najprej sam v stanovanju 1 frendice, nekaj naj bi jedel. potem je bil tudi on in morali bi iti na intervju ob 14:00 uri na radio. se je nekdo od naju pogovarjal po tel. s tem spikerjem iz radia. pa je blo tko cudno... je rekel, da morava biti ob 14:00 na radiu, ura pa je bila ze 13:45. Jst pa se jointa nisem uspel navit, imel em le sestavine skupaj. potem pa mi je se tisto vse Doslo pomendral tko, nekako bi morala biti v 10 minutah na radiu (kmalu sem se zbudil, zatorej odhoda nisem uspel sanjati, pa tudi pomemben ni bil menda).-----------Če bi se dalo,bi ukinil vse kar je slabo in poskušal poskrbeti, da bi ostale samo dobre stvari, pa vendar, kaj bi s tem dosegel, saj se pojavljajo vedno znova, tako dobre kot žal tudi slabe stvari v življenju. Bodi malo bolj sproščen in se prepusti dogodkom. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uf,...tesko.. ampak ok... naj bo. pocasi... dans sanju pa tole: bil sem z voditelji GOH podjetja in sem jim slogal na kuglice. na barvne kuglice sem jim napovedoval prihodnost. ko sem napovedal (ceprav ne vem kaj) so sli naprej vsak po svojih opravilih. ne vem, ce so me resno vzeli. kako bi sploh me, ce se sam ne vem, ce sem kaj pametnega povedal sanju Doslota, kitarista in pevca od letecih potepuhov. sva bila ali pa em bil najprej sam v stanovanju 1 frendice, nekaj naj bi jedel. potem je bil tudi on in morali bi iti na intervju ob 14:00 uri na radio. se je nekdo od naju pogovarjal po tel. s tem spikerjem iz radia. pa je blo tko cudno... je rekel, da morava biti ob 14:00 na radiu, ura pa je bila ze 13:45. Jst pa se jointa nisem uspel navit, imel em le sestavine skupaj. potem pa mi je se tisto vse Doslo pomendral tko, nekako bi morala biti v 10 minutah na radiu (kmalu sem se zbudil, zatorej odhoda nisem uspel sanjati, pa tudi pomemben ni bil menda).----------- V kratkem boš nekam šel, sestanek, zborovanje ali nekaj podobnega, tam se ti bo zgodilo kar nekaj zanimivih stvari! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Meni se pa ze tri noci zapored sanja o enem fantu, ki ga ze pol leta nisem videla in nimava stikov. Zanimivo je, da sva v sanjah vedno zapletena v neke dogodke, ki jih morava premagati skupaj kot parček, saj naj bi bila jaz njegova punca gre za vsakdanje, banalne stvari, vseeno pa mi ni jasno, kje je moja podzavest njega našla za družbo v mojih sanjah kaj naj bi to pomenilo? Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni se pa ze tri noci zapored sanja o enem fantu, ki ga ze pol leta nisem videla in nimava stikov. Zanimivo je, da sva v sanjah vedno zapletena v neke dogodke, ki jih morava premagati skupaj kot parček, saj naj bi bila jaz njegova punca gre za vsakdanje, banalne stvari, vseeno pa mi ni jasno, kje je moja podzavest njega našla za družbo v mojih sanjah kaj naj bi to pomenilo? Verjetno se bosta kmalu videla ali slišala! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Najprej se mi je sanjalo, da se je ena ženska spogledovala s hudičem,... polastil se je je. Nato pa se mi je sanjalo, da smo hoteli iti na družinski izlet,... vendar je bila pred hišo na sredi ceste oglasna tabla. Jaz tablo vidim, preberem kaj piše in jo nato izruvam ven, vendar je bila v cesti luknja in v tej luknji so bili še eni stari stoli, vsi prašni itd. Vse skupaj nesemo v kanglo za smeti tako, da ni nič več ostalo in se odpravimo na izlet. Naj bi se kopali, potem pa sem si v garderobi brila noge (nenatančno) na očeh javnosti, vendar me je ob tem obhajal dvom (zaradi drugih). Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najprej se mi je sanjalo, da se je ena ženska spogledovala s hudičem,... polastil se je je. Nato pa se mi je sanjalo, da smo hoteli iti na družinski izlet,... vendar je bila pred hišo na sredi ceste oglasna tabla. Jaz tablo vidim, preberem kaj piše in jo nato izruvam ven, vendar je bila v cesti luknja in v tej luknji so bili še eni stari stoli, vsi prašni itd. Vse skupaj nesemo v kanglo za smeti tako, da ni nič več ostalo in se odpravimo na izlet. Naj bi se kopali, potem pa sem si v garderobi brila noge (nenatančno) na očeh javnosti, vendar me je ob tem obhajal dvom (zaradi drugih). Uredi s svojo preteklostjo, kar imaš še neraščiščeno, ker te bo drugače to kar naprej preganjalo. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Ja men se je pa danes sanjal, da sm bil v nekakšnem kinu. Ja ok naprej sm bil še v šoli. Tam sm se neki stepu al neki tazga in pol mi je ugled zrasu. Potem sm bil pa v kinu z osebo (ž spola). Potem sva bila tako skupaj, da sva se z nogami dotikala. Jaz sm sedel na desni strani. Ona na levi. Svojo desno roko je položila na moj vrat do moje desne roke. In potem sva se v tem položaji prijela za roke. IN blo je lepo. Ko je bilo konec filma smo šli ven iz kina. Odšla je naprej in je nisem več videl. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja men se je pa danes sanjal, da sm bil v nekakšnem kinu. Ja ok naprej sm bil še v šoli. Tam sm se neki stepu al neki tazga in pol mi je ugled zrasu. Potem sm bil pa v kinu z osebo (ž spola). Potem sva bila tako skupaj, da sva se z nogami dotikala. Jaz sm sedel na desni strani. Ona na levi. Svojo desno roko je položila na moj vrat do moje desne roke. In potem sva se v tem položaji prijela za roke. IN blo je lepo. Ko je bilo konec filma smo šli ven iz kina. Odšla je naprej in je nisem več videl. Potem sm se zbudil. Pogrešaš toplino in bližino osebe,lahko je to oseba, s katero si se pred časom razšel ali pa samo velika želja po tem, da je nekdo ob tebi in nisi sam. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Ja možno. Videl je nisem že 2 leti. Pa tudi, ko sm jo videl sm jo pozdravil ona pa mene ni. Pa bila mi je bivša soseda. Sploh mi ni jasno, zakaj me takrat ni pozdravla. IN zakaj sm jo potem sanjal. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja možno. Videl je nisem že 2 leti. Pa tudi, ko sm jo videl sm jo pozdravil ona pa mene ni. Pa bila mi je bivša soseda. Sploh mi ni jasno, zakaj me takrat ni pozdravla. IN zakaj sm jo potem sanjal. Verjetno si v srcu še vedno žalosten in prizadet! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Mogoče da mogoče ne. Saj nisem vsak dan nanjo mislil v tem česu, da bi tole sanjal. Mogoče je bila druga oseba ampak dvomim. Mogoče mi sanje hočejo povedat, da jo bom v bližnji prihodnosti srečal. Res ne vem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uredi s svojo preteklostjo, kar imaš še neraščiščeno, ker te bo drugače to kar naprej preganjalo. Hvala za razlago Trenutno me bolj prihodnost skrbi. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mogoče da mogoče ne. Saj nisem vsak dan nanjo mislil v tem česu, da bi tole sanjal. Mogoče je bila druga oseba ampak dvomim. Mogoče mi sanje hočejo povedat, da jo bom v bližnji prihodnosti srečal. Res ne vem. Tudi to se zna zgoditi! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Danes se mi je pa sanjalo, da plavam. V bistvu sem plavala na drugo stran jezera, do obale, katera je bila zelo lepa, nato pa še nazaj, kljub temu, da se je videl tok sem plavala z lahkoto in dokaj hitro, bilo je še več drugih ljudi. Nato pa sem zavila stran od ljudi, tam pa je bil gozd v vodi, drevesa so bila velika, zelena in zelo lepa na pogled (spomnim se smrek), jaz sem pa plavala med njimi. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 že nekaj časa slabo spim in me tlačijo nočne more. Nazadnje kar se spomnim je, da sva z malo bežali po kopnem pred morskim psom od danes se ne spominjam, ampak zbudila sem se v solzah... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts