Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>imaš prav. vse kaže, da se navezujejo. povezane so z burnimi čustvi, s takimi, ki smo jim navajeni dati minus predznak. sanje te opozarjajo na to, da obstaja možnost za rešitev nastale situacije, pa tudi sama se zavedaš, da je to zate potrebno in da zmoreš. pri pogovoru pa raje "ne prestopi bregov"..... x;)x

:vio:

Odlično! :palec: x:)x x:Xx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

Enkrat je bil en tip, ki je sanjal o Novem svetovnem redu. :inocent:

Pravzaprav mislim, da je takih še več. :o|o:

Meni se pa ne sanja o novem svetovnem redu, počutim se pa zjutraj, ko se zbudim vseeno fajn. Kaj sanjam vam pa ne povem. xsurprisex

Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno.

Včeraj se mi je sanjalo, da je vojna in da smo v enem mestu, skozi katerega teče reka, mi smo na eni strani, morali pa bi čez na drugo, povsod streljajo, dež pada, mi poskušamo plavat čez reko, sploh ne uspe... potem se zbudim... v bistvu grozne sanje ampak me niti ni bilo strah... pač navadno... čudno, to se mi še nikoli ni sanjalo...
Live and let live! Life is beautiful!!!!

hojla

sanjala sem da sem se zarocila - ampak v mojem rojstnem mestu z nekom drugim in ne s sedanjim fantom. ker zdaj zivim pri njemu kar dalec od doma. na roki sem imela tri prstane. drgac je blo pa fajn :) eno noc pred tem pa sem sanjala da sem dobila sluzbo, prav tako v domacem mestu, da mi je ena firma, ki sem delala nekaj za njih ponudla sluzbo. kak naj si to razlagam?

hvala pa lep vikend x;)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Hojla,

jst pa sem danes sanjala, da so me "kao" nekje čakali in je nekdo prišel po mene. Sem rekla - evo že grem in sva skupaj odletela po zraku (prav fajn feeling:)). No med letom naju sva naletela na eno žensko na tleh, ki se je razburjala proti meni, da jst pa že nisem taprava. In meni je šlo ful na smeh, v bistvu sem točno vedela, da sem in potem mi je rekla, naj pa pokažem osebno. Pa sem se spomnila, da je nimam zraven, ampak me ni popolnoma nič skrbelo, ker sem bila ful v sebi in sem vedela, da se ona razburja brez veze (kot da bi mi hotela nekaj, ampak mi ni mogla, ker sem jst prav čutila svojo energijo). To vse se je dogajalo med letom in ta, ki me je vodil se ni nič oziral na to žensko in njene besede - v bistvu me je počakal in brez besed sva odletela naprej. In to je bil zelo intenziven let. Pa lepi feelingi...

Kakšna razlaga? xrolleyesx

Pozdravčki vsem,

danes sem imela zanimive sanje - ful.... recimo kakor se spomnim, sem z eno druščino čakala pred carino in ko smo prišli na vrsto je nekdo stegnil jezik in tip si je vzel čas in totalno kontrolo naredil, tolk totalno da sem morala njihovo kuhinjo neki brisat x:Dx , spomnim se ful razbitega stekla ok kozarcev, to mi je najbolj ostalo v spominu...... no in ne vem, nekako sem rešila da smo šli lahko, cela druščina naprej... druge sanje so bile še boljše pa se jih en spomnim več... ponavadi se zbudim, pa zadremam za nekaj minut nazaj, takrat je najboljše x:px

Danes mi je pa postalo kristalno jasno, kaj so sanje hotele povedati, da je malo manjkalo, da jih ne bi "dobila",... od oblastne ženske,... ne morem verjet, je bla že roka stegnjena,.... jaz v kotu,.... sedaj se počutim pa ustrahovano,... :xx!:

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Zadnjič sem sanjala res nekaj groznega: Da nam na vrtu rastejo sončnice s črnimi cvetovi.

Si predstavljate črno sonce, jaz ne.

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

najprej povem da nisem sanjal sebe ampak neko družino, katere očutke sem imel jaz :inocent: in v glavnem bili so mati, oče, otrok in pes pri njih pa so stanovali trije ki so bili morilci :xx!: ker so bili zelo navezani sta dva ubila eno svojo da ne bi bila osumljena...in nato je ženska šla žalvat v gozd malo nižje od njihove hiše...ko je nehala je k njej pritekel pes in sta odšla domov...naenkrat pa se pes začne sukati v krogu...ona pa začudeno pogleda in gre naprej in pes zanjo x!x potem pa naenkrat zasliši brundanje in pogleda in vidi medveda ki se je pognal za njo, ona pa skočila dol tri metre iz poti na travnik in bežala v gozd kar naenkrat ppa jo je zmanjkalo :xx!: (jst sm se pa zbudil čisto začuden, srce mi je pa delal sto na uro :xx!: )

<{POST_SNAPBACK}>Včeraj se mi je sanjalo, da je vojna in da smo v enem mestu, skozi katerega teče reka, mi smo na eni strani, morali pa bi čez na drugo, povsod streljajo, dež pada, mi poskušamo plavat čez reko, sploh ne uspe... potem se zbudim... v bistvu grozne sanje ampak me niti ni bilo strah... pač navadno... čudno, to se mi še nikoli ni sanjalo...

nekje so napetosti in nerešene zadeve. nekako v smislu "bitka za moč" ali "kdo bo koga". vpliva pa na čustveno plat življenja ali je z njo tesno povezano. mogoče je potrebno še nekaj časa, da boš situacijo bolj jasno videla. takrat se bo pojavil tudi "most". ker zaupaš vase, boš s svojim pristopom zadeve lahko tudi speljala.

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>hojla

sanjala sem da sem se zarocila - ampak v mojem rojstnem mestu z nekom drugim in ne s sedanjim fantom. ker zdaj zivim pri njemu kar dalec od doma. na roki sem imela tri prstane. drgac je blo pa fajn :) eno noc pred tem pa sem sanjala da sem dobila sluzbo, prav tako v domacem mestu, da mi je ena firma, ki sem delala nekaj za njih ponudla sluzbo. kak naj si to razlagam?

hvala pa lep vikend x;)x

v domačem mestu je nekaj, kar te na nek način še priklepa nase. mogoče moraš v spominu poiskati dogodke in ljudi ali pa samo občutke, na katere je vezana tvoja energija. lahko si izkusila kaj takega, kar ti v sedanjem odnosu na nek način primanjkuje. razmisli o svojih potrebah in željah. lahko, da jih je potrebno samo jasno izraziti. potreba po varnosti?

<{POST_SNAPBACK}>Hojla,

jst pa sem danes sanjala, da so me "kao" nekje čakali in je nekdo prišel po mene. Sem rekla - evo že grem in sva skupaj odletela po zraku (prav fajn feeling:)). No med letom naju sva naletela na eno žensko na tleh, ki se je razburjala proti meni, da jst pa že nisem taprava. In meni je šlo ful na smeh, v bistvu sem točno vedela, da sem in potem mi je rekla, naj pa pokažem osebno. Pa sem se spomnila, da je nimam zraven, ampak me ni popolnoma nič skrbelo, ker sem bila ful v sebi in sem vedela, da se ona razburja brez veze (kot da bi mi hotela nekaj, ampak mi ni mogla, ker sem jst prav čutila svojo energijo). To vse se je dogajalo med letom in ta, ki me je vodil se ni nič oziral na to žensko in njene besede - v bistvu me je počakal in brez besed sva odletela naprej. In to je bil zelo intenziven let. Pa lepi feelingi...

Kakšna razlaga? xrolleyesx

Pozdravčki vsem,

neke nove zadeve ćakajo nate, da jih začneš realizirat. najprej si dobro oglej zamišljen načr in zastavljene cilje. mogoče te bo pri doseganju ciljev nekaj ali nekdo hotel ovirati ali pa te prepričati, da nisi prava za posel/načrt. vendar sama pri sebi jasno veš kdo in kaj si. uravnovešena jin in jang. super. dobre občutke ohrano pri realizaciji svojih načrtov, poslušaj se in bo vse ok.

<{POST_SNAPBACK}>danes sem imela zanimive sanje - ful.... recimo kakor se spomnim, sem z eno druščino čakala pred carino in ko smo prišli na vrsto je nekdo stegnil jezik in tip si je vzel čas in totalno kontrolo naredil, tolk totalno da sem morala njihovo kuhinjo neki brisat x:Dx , spomnim se ful razbitega stekla ok kozarcev, to mi je najbolj ostalo v spominu...... no in ne vem, nekako sem rešila da smo šli lahko, cela druščina naprej... druge sanje so bile še boljše pa se jih en spomnim več... ponavadi se zbudim, pa zadremam za nekaj minut nazaj, takrat je najboljše x:px

kljub temu, da gre za tuja življenja igraš v neki družbi vlogo rešiteljice. v družbi imajo v resnici "predolg jezik" in se ubadajo s stvarmi, ki se jih ne tičejo.....in to zaradi lastnega neizpolnjenega čustvenega življenja. lahko te vprežejo v svoje probleme, iz katerih jih na nek način, še sama ne veš točno kako, lahko spraviš. ....toda, ali res želiš biti del tega?

<{POST_SNAPBACK}>Danes mi je pa postalo kristalno jasno, kaj so sanje hotele povedati, da je malo manjkalo, da jih ne bi "dobila",... od oblastne ženske,... ne morem verjet, je bla že roka stegnjena,.... jaz v kotu,.... sedaj se počutim pa ustrahovano,...  :xx!:

razišči svoje občutke ustrahovanosti. oglej si jih z vseh možnih zornih kotov in si jih najprej dovoli začutiti. potem pa vsak občutek v mislih vprašaj, kakšno darilo ti prinaša. vajo je smiselno ponavljati toliko časa, da vse ozavestiš in sprejmeš. potem se bo tvoje delovanje tako spremenilo, da da bo oseba bodisi odšla s tvojega življenja, ne bosta imeli več stikov ali ji pa ne bo več prišlo na misel, da bo to počela še naprej......rešitev je več....in ti jo boš našla....tako, ki bo ustrezala tebi

<{POST_SNAPBACK}>Zadnjič sem sanjala res nekaj groznega: Da nam na vrtu rastejo sončnice s črnimi cvetovi.

Si predstavljate črno sonce, jaz ne.

pomanjkanje radosti? razmisli, če se je zgodilo, kaj takega, kar je tvoje veselje preobrazilo v žalost ali pomanjkanje "sonca". mogoče nekaj kar ti je tuje in nepredstavljivo.

<{POST_SNAPBACK}>najprej povem da nisem sanjal sebe ampak neko družino, katere očutke sem imel jaz :inocent:  in v glavnem bili so mati, oče, otrok in pes pri njih pa so stanovali trije ki so bili morilci :xx!: ker so bili zelo navezani sta dva ubila eno svojo da ne bi bila osumljena...in nato je ženska šla žalvat v gozd malo nižje od njihove hiše...ko je nehala je k njej pritekel pes in sta odšla domov...naenkrat pa se pes začne sukati v krogu...ona pa začudeno pogleda in gre naprej in pes zanjo x!x  potem pa naenkrat zasliši brundanje in pogleda in vidi medveda ki se je pognal za njo, ona pa skočila dol tri metre iz poti na travnik in bežala v gozd kar naenkrat ppa jo je zmanjkalo :xx!:  (jst sm se pa zbudil čisto začuden, srce mi je pa delal sto na uro :xx!: )

čustveno napeto in stresno obdobje, ki se nanaša na družino....bodisi tvojo ali koga v bližini. ljudje se mešajo v zadeve, ki se jih nič ne tičejo ( a že spet????)...spletke, prevare, govorice. malo opazuj, kaj se dogaja in kako se ti ob tem počutiš. previdnost.

<{POST_SNAPBACK}>kljub temu, da gre za tuja življenja igraš v neki družbi vlogo rešiteljice. v družbi imajo v resnici "predolg jezik" in se ubadajo s stvarmi, ki se jih ne tičejo.....in to zaradi lastnega neizpolnjenega čustvenega življenja. lahko te vprežejo v svoje probleme, iz katerih jih na nek način, še sama ne veš točno kako, lahko spraviš. ....toda, ali res želiš biti del tega?

po pravici - ne vem, če želim...

danes sanjala pogreb, ampak zanimivo, deklica ki je umrla je vsem ki so prišli se poslovit od nje, še zadnjič zaplesala en ples nato sedla in odšla za vedno, se spomnim da sem jokala ko dež, ker mi je bil tako lepo slovo... no teh sanj se spomnim, bilo jih je še ene štiri, različnih, vem, ker zjutraj ko sem se zbudila v prvem trenutku sem vedela vse, potem pa je šlo...

hvala ti za tvoj trud xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>po pravici - ne vem, če želim...

danes sanjala pogreb, ampak zanimivo, deklica ki je umrla je vsem ki so prišli se poslovit od nje, še zadnjič zaplesala en ples nato sedla in odšla za vedno, se spomnim da sem jokala ko dež, ker mi je bil tako lepo slovo... no teh sanj se spomnim, bilo jih je še ene štiri, različnih, vem, ker zjutraj ko sem se zbudila v prvem trenutku sem vedela vse, potem pa je šlo...

hvala ti za tvoj trud xsrcx

konec nekega obdobja in potreba po neke vrste odraščanju ali večji zrelosti. vsekakor ti bo prineslo veliko lepega....pa vseeno ohrani otroško radost in čudenje nad svetom v sebi.... xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>razišči svoje občutke ustrahovanosti. oglej si jih z vseh možnih zornih kotov in si jih najprej dovoli začutiti. potem pa vsak občutek v mislih vprašaj, kakšno darilo ti prinaša. vajo je smiselno ponavljati toliko časa, da vse ozavestiš in sprejmeš. potem se bo tvoje delovanje tako spremenilo, da da bo oseba bodisi odšla s tvojega življenja, ne bosta imeli več stikov ali ji pa ne bo več prišlo na misel, da bo to počela še naprej......rešitev je več....in ti jo boš našla....tako, ki bo ustrezala tebi

Hvala za nasvet,... pa tečaj samoobrambe mi bo tud prov prišel,... se grem kr prijavit.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

<{POST_SNAPBACK}>neke nove zadeve ćakajo nate, da jih začneš realizirat. najprej si dobro oglej zamišljen načr in zastavljene cilje. mogoče te bo pri doseganju ciljev nekaj ali nekdo hotel ovirati ali pa te prepričati, da nisi prava za posel/načrt. vendar sama pri sebi jasno veš kdo in kaj si. uravnovešena jin in jang. super. dobre občutke ohrano pri realizaciji svojih načrtov, poslušaj se in bo vse ok.

Super, tole pa fajn slišat. Si že nekaj časa želim novih zadev... Hvala Amis... :flowerface:

Mene pa bi zelo zanimal komentar. Namreč vedno zelo veliko sanjam. Zadnje čase sem sanjala, da gori domača hiša ali da sem se znašla v požaru....Tudi o tem, da se domača hiša podira ...Tudi o tem, da me opazujejo skozi okna, da mi hočejo nekaj narediti, ustreliti.....Velikokrat sanjam o tem, da me nekdo preganja...

Zanimivo je, da so se mi določene sanje večkrat ponovile, npr. da se igram v bližini cerkve, da se je začela vojna in bežim....

Sanjala sem, da sem na stekleni strehi videla mongoloidne dojenčke...Zelo veliko in da so me prepodili...

Najbolj pa se spomnim sanj, da sem se z turističnim avionom peljala v Rusijo. Leteli smo tik na bregovi in vsepovsod je bilo ogromno velikih mrtvih pand.

Bilo je pretresljivo videti... Šla sem gledat v sanjsko knjigo in pisalo je, da me bo doletela nepopisna groza. In res, čez 3 dni sem zvedela, da bo moj oče umrl zaradi neozdravljive bolezni.

Včasih sanjam tisto, kar se naslednji dan zgodi... Ali pa o tem govorijo, pišejo...

Nekdo, ki je preučeval mojo preteklost je rekel, da imam zelo staro dušo. Je možno, da so to sanje preteklih duš....

Nekoč pa sem si v sanjah napisala račun na papir, ker ga nisem znala izračunati. Najboljše so bile sanje o lotu, videla sem številke, imela sem petico....

Torej prav zanima me zakaj tako intenzivno sanjam in zakaj toliko groze v mojih sanjah.... :O:

......Jaz sem tu za vas....

Prosim lepo za razlago.

Danes sem sanjala, da sem čistila naš akvarij - voda je bila čista in ribice so bile pri sebi. Čudno je bilo to, da sem se preselila za trideset let nazaj in to tako kot, če stopiš v drugo sobo. Tam je čistil akvarij moj oče - ravno tako je bila voda čista, rib se pa ne spomnim.

Čez čas sem sanjala, da sem si strigla konice svojih las.

Hvala.

Živjo!

Jst tud prosim prosim za razlago...

Že dve noči se mi je sanjalo, da sem z jezikom majala zob in v prvi noči, so lar vsi po vrsti leteli ven, v drugi noči pa samo eden....GROZA! Zjutri ko se zbudiš greš najprej pogledat svoje zobe x:Dx :sori: Kaj to pomeni???

No potem pa še ene sanje od danes...sem sanjala da sva nekje bila z fantom na enem parkirišču in je bilo polno ljudi...Kar naenkrat smo se začeli spoznavat in meni je padla v oči ena punca ki je gledala prov tko izzivalno mojega fanta... Pol je zginila in čez čas je spet prišla in ko sem jo spoznala je rekla fantu, sej tvojo telefonsko pa res rabim, ker sem še prepričana da se bova videla...in se mu je tm neki ponujala :o|o: :xx!:

Čist sem bla brez moči in sam gledala kaj se dogaja..ko občutiš v sanjah da bi se kar zjokal..

To spet ne vem kaj pomeni...a da nimam kej razčiščeno pri sebi in sem ljubosumna? Al da on na kako drugo misli...? :xx!:

Hvala za razlago in lep dan xsrcx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...