Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Spet jaz. x:)x

Danes sem pa sanjala pajke. Ampak najprej so bli majhni črni in jih je nekdo (pojma nimam kdo, samo mela sem občutek poznanosti) s prsti zagrabil in metal stran al jih je pa ubil - ne vem. Pol sem prišla pa v eno sobo in je bla na stropu modra zavesa pripeta in sem jo odmaknila in jih je blo polno večjih pod njo. Eni so bli tanki rumeni, eni pa beli, k so postal potem kor okostnjaki in spiralasto pajkasti. In sm mela cev od sesalca in sm jih vse posesala not. Druzga se pa ne spomnim. x:Ix

Ok, weird dreams, vem. Kaj pa to pomeni? :inocent:

Deli na socialnih omrežjih

Hm... danes sem sanjala res grozne sanje, tko da sem se kar zbudila. Ponavadi se sanj ne spomnim, to pomeni da sem dobro spala. Ampak danes...

Sanjala sem da sem se znašla na neki zelo visoki peèini in sem šla do konca peèine ki je bila ozka in dolga. Potem sem pogledala dol v prepad in me ratalo zelo strah kot da bi ravno ugotovila da me je strah višine, èeprav nimam fobije pred višino. Nisem mogla navzdol gledat in sem se že poèasi hotela odpravit nazaj po poti da ne bi zgubila ravnotežje in da bi bila bolj sigurna na širokem delu peèine. Na koncu peèine sem še malo dol pogledala in si rekla saj me ni strah višine. Ampak to ni delovalo. Sem se obrnila proti širokemu delu peèine naredila par korakov potem sem na levi strani videla marijo oz. nekaj svetega in se kar zaèela križat in mogoèe molit (ne spomnim se) da se mi ne bi kaj zgodilo, da me ne bi bilo strah in da bi èimprej prišla na širok del peèine. Že prej je bil z mano en folk in ogledovali smo si predvsem lepote narave. Tam na koncu je bil še en fant, katerega nisem prepoznala, sam da sem mu všeè ali pa da je sam on meni ali pa obojestransko, ne vem. Tist fant je bil z mano na koncu peèine, je bil prijazen in rekel da je ql, da ni nevarnosti. No jaz se ene trikrat prekrižam, mislim da so me vsi èakali na široki peèini. Med križanjem me fant od zadaj prestraši, torej kot da bi stal na koncu peèine spodaj in bi me hotel ustrašiti, naj me ne bo strah. Pride gor na peèino me nekaj poljublja, jaz se nekaj upiram, ker mislim da mi on ni bil všeè. Potem se zraven znajde še neka stejša gospa, mi je prišlo v misli kot da bi bila njegova mama in naju kao nehote med poljubljanjem polije z vroèim voskom oz nekaj kar bi lahko zaèelo goreti. Jaz se v strahu da ne bi midva zaèela goreti hoèem otresti te stvari, se umaknem od fanta, neki poskakujem in eden od naju pade v propad, potem sem se zbudila. Ne vem toèno kdo pade vem da sta se potem dva znašla na peèini torej gosta in fant ali gospa in jaz. Ta gospa mi ni bila všeè oz. se je delala prijazno za fanta pa nevem kakšne namene je imel. Kaj bi to pomenilo?

Drugaèe pa sem pred leti veèkrat sanjala da letim. Sem v èloveški obliki in letim z rokami, èe sem visoko lahko hitro in z lahkoto letim, èe pa sem nizko lahko hitro padem oz. moram moèno mahat da lahk vzletim. Bila sem predvsem doma v hiši, kje sem se poèutila utesnjeno. Svobodna sem bila ko sem odprla okno v hiši in hitro poletela nad hišami, v hiši pa da so me tudi lovili...Skratka grozno.

Lp, Xenia

<{POST_SNAPBACK}>hm, danes sem bila v sanjah ob osebi, na katero v budnem stanju velikokrat pomislim, ta oseba je bila izgubljena, žalotna, nesrečna, sem izvedela da je bilo leto in pol pri njej peklensko, preizkušnja samega sebe. No mogoče sem dobila samo odgovor na vprašanje, ki se mi je porajalo - kako je. Sem pa razmišljala v sanjah drugo stvar. Ko sva se odpravljali s to osebo na pijačo, sem ugotovila, da sem brez čevlje, bila sem samo v nekih sivih nogavicah, čevljev ni bilo nekjer, nisem se pa spomnila,da bi že prej, ker sem bila kar nekaj časa poleg te osebe, občutila ali kamenje ali mraz na podplatih... no in sem razmišljala, zakaj sanjam, da nimam čevljev...zjutraj prejela en sms meni neznana cifra (ok, zadnje čase mi neki šteka telefon, lahko je še kako znana ;) z lepimi željami), kot drugo sporočilo...

Mogoče se boš tudi v realnosti srečala s to osebo in se pogovarjala, o sebi in njej o vajinem življenju, ki je v veliko podrobnostih podobno. Ugotovila boš določene stvari, o katerih nisi bila povsem prepričana in se ti bodo potrdile. To, da si bila bosa pomeni, da o določenih korakih nisi popolnoma prepričana in si rahlo negotova v svojem ukrepanju. x:)x

LP od D. x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Spet jaz.  x:)x

Danes sem pa sanjala pajke. Ampak najprej so bli majhni črni in jih je nekdo (pojma nimam kdo, samo mela sem občutek poznanosti) s prsti zagrabil in metal stran al jih je pa ubil - ne vem. Pol sem prišla pa v eno sobo in je bla na stropu modra zavesa pripeta in sem jo odmaknila in jih je blo polno večjih pod njo. Eni so bli tanki rumeni, eni pa beli, k so postal potem kor okostnjaki in spiralasto pajkasti. In sm mela cev od sesalca in sm jih vse posesala not. Druzga se pa ne spomnim. x:Ix

Ok, weird dreams, vem. Kaj pa to pomeni? :inocent:

Pajki ponazarjajo nerazčiščene zadeve iz preteklosti, sploh tisti, ki so se spreminjali v okostnjake. Veliko je odvisno, kaj si čutila ob njih. Če si se jih bala, pomeni, da se z določenimi stvarmi še nisi pripravljena soočiti, če pa nisi čutila strahu pred njimi, potem si preteklost pometla za vselej. x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Hm... danes sem sanjala res grozne sanje, tko da sem se kar zbudila. Ponavadi se sanj ne spomnim, to pomeni da sem dobro spala. Ampak danes...

Sanjala sem da sem se znašla na neki zelo visoki peèini in sem šla do konca peèine ki je bila ozka in dolga. Potem sem pogledala dol v prepad in me ratalo zelo strah kot da bi ravno ugotovila da me je strah višine, èeprav nimam fobije pred višino. Nisem mogla navzdol gledat in sem se že poèasi hotela odpravit nazaj po poti da ne bi zgubila ravnotežje in da bi bila bolj sigurna na širokem delu peèine. Na koncu peèine sem še malo dol pogledala in si rekla saj me ni strah višine. Ampak to ni delovalo. Sem se obrnila proti širokemu delu peèine naredila par korakov potem sem na levi strani videla marijo oz. nekaj svetega in se kar zaèela križat in mogoèe molit (ne spomnim se) da se mi ne bi kaj zgodilo, da me ne bi bilo strah in da bi èimprej prišla na širok del peèine. Že prej je bil z mano en folk in ogledovali smo si predvsem lepote narave. Tam na koncu je bil še en fant, katerega nisem prepoznala, sam da sem mu všeè ali pa da je sam on meni ali pa obojestransko, ne vem. Tist fant je bil z mano na koncu peèine, je bil prijazen in rekel da je ql, da ni nevarnosti. No jaz se ene trikrat prekrižam, mislim da so me vsi èakali na široki peèini. Med križanjem me fant od zadaj prestraši, torej kot da bi stal na koncu peèine spodaj in bi me hotel ustrašiti, naj me ne bo strah. Pride gor na peèino me nekaj poljublja, jaz se nekaj upiram, ker mislim da mi on ni bil všeè. Potem se zraven znajde še neka stejša gospa, mi je prišlo v misli kot da bi bila njegova mama in naju kao nehote med poljubljanjem polije z vroèim voskom oz nekaj kar bi lahko zaèelo goreti. Jaz se v strahu da ne bi midva zaèela goreti hoèem otresti te stvari, se umaknem od fanta, neki poskakujem in eden od naju pade v propad, potem sem se zbudila. Ne vem toèno kdo pade vem da sta se potem dva znašla na peèini torej gosta in fant ali gospa in jaz. Ta gospa mi ni bila všeè oz. se je delala prijazno za fanta pa nevem kakšne namene je imel. Kaj bi to pomenilo?

Drugaèe pa sem pred leti veèkrat sanjala da letim. Sem v èloveški obliki in letim z rokami, èe sem visoko lahko hitro in z lahkoto letim, èe pa sem nizko lahko hitro padem oz. moram moèno mahat da lahk vzletim. Bila sem predvsem doma v hiši, kje sem se poèutila utesnjeno. Svobodna sem bila ko sem odprla okno v hiši in hitro poletela nad hišami, v hiši pa da so me tudi lovili...Skratka grozno.

Lp, Xenia

Med tistim kar delaš in kar želiš doseči je velik prepad, čez katerega si moraš zgraditi nek most ali vsaj brv, če želiš dobiti željeno. Veliko ovir je na poti v obliki ljudi, ki so ti sicer blizu, pa vendar ne toliko kot si misliš. Bodi previdna kaj in kako poveš in zaupaš določenim osebam.

Letenje ponazarja ideale, ki jih želimo doseči ali pa jih bomo kmalu. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>V moje sanje so prišli angelčki  xDDx  xDDx  xDDx

Čaka te sporočilo, ki bo prijetno presenečenje. x:)x

HONORE DE BALZAC

ful bljek sanje :O: se mi je sanjal da sta umrla fotr pa brat moj.....ne skupi ampak slučajn oba na enkrat....pa ne vem zaka točn :o|o: sm se vsa blesava zbudila, nism vedla a je res a se mi je sanjal ful, tok u živo je blo :o|o: upam da ne pomen kej slabga to :cry:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>Mogoče se boš tudi v realnosti srečala s to osebo in se pogovarjala, o sebi in njej o vajinem življenju, ki je v veliko podrobnostih podobno. Ugotovila boš določene stvari, o katerih nisi bila povsem prepričana in se ti bodo potrdile. To, da si bila bosa pomeni, da o določenih korakih nisi popolnoma prepričana in si rahlo negotova v svojem ukrepanju.  x:)x

LP od D. x;)x

bi bil že čas ;)

ja negotova...

hvala Contesa

<{POST_SNAPBACK}>ful bljek sanje :O:  se mi je sanjal da sta umrla fotr pa brat moj.....ne skupi ampak slučajn oba na enkrat....pa ne vem zaka točn :o|o:  sm se vsa blesava zbudila, nism vedla a je res a se mi je sanjal ful, tok u živo je blo :o|o:  upam da ne pomen kej slabga to :cry:

Ne pomeni drugega kot to, da bi bilo mogoče dobro posvetiti nekoliko več časa pogovoru z njima, saj boš šele potem ugotovila koliko si zamudila. x:)x

HONORE DE BALZAC

sm sanjala,da sm noseča in je tut bobbsy kr uredu sprejel,ampak ne vem a sva se odločila da tamaučka obdrživa al ne,bl se nagibam da sva ga pa ne vem a zarad tega k si želim,da bi si ga,al ker si ne upam pomislit,da bi bitje ubila
Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

uuuu zdj sm se spomnila,že ene tri dni sanjam velik skos,kakor da sm na misiji in budna podnev in ponoč.sanjala sm,da smo plezal po eni steni,zelo me je utrudila,zato nisem mogla leteti,kakor v sanjah vedno lahko.hotla sem se vdat,ni se mi več,dalo,ampak občutek krivde me je priganjal naj vztrajam,za svojo čast,zase.zato sem lepo po diplomatsko: mal sem se ustavla in si odpočila potem pa z novim zagonom naprej,čeprav utrujena,sem hotela čimprej priti na vrh,se spočiti in potem šele odleteti.mislim,da nisem mogla leteti ravno zaradi občutka krivde,da se na nek način vdajam.

potem se ne spomnim,že ni bilo pomembno toliko,da bi se,je bil tole osrednji dogodek

kakor da sem s tistim počitkom mal ustregla svoji lačni lenobi

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

<{POST_SNAPBACK}>sm sanjala,da sm noseča in je tut bobbsy kr uredu sprejel,ampak ne vem a sva se odločila da tamaučka obdrživa al ne,bl se nagibam da sva ga pa ne vem a zarad tega k si želim,da bi si ga,al ker si ne upam pomislit,da bi bitje ubila

Pred tabo je nov izziv in cilj. Če ga boš uresničila, pa je popolnoma v tvojih rokah! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>uuuu zdj sm se spomnila,že ene tri dni sanjam velik skos,kakor da sm na misiji in budna podnev in ponoč.sanjala sm,da smo plezal po eni steni,zelo me je utrudila,zato nisem mogla leteti,kakor v sanjah vedno lahko.hotla sem se vdat,ni se mi več,dalo,ampak občutek krivde me je priganjal naj vztrajam,za svojo čast,zase.zato sem lepo po diplomatsko: mal sem se ustavla in si odpočila potem pa z novim zagonom naprej,čeprav utrujena,sem hotela čimprej priti na vrh,se spočiti in potem šele odleteti.mislim,da nisem mogla leteti ravno zaradi občutka krivde,da se na nek način vdajam.

potem se ne spomnim,že ni bilo pomembno toliko,da bi se,je bil tole osrednji dogodek

kakor da sem s tistim počitkom mal ustregla svoji lačni lenobi

Važno je , da si dosegla vrh. Kljub težavam in preprekam ti bo uspelo realizirati zastavljeno. x:)x

HONORE DE BALZAC

Hejla,

jst sem pa sanjala, da sva s fantom kot na eni ladji in potem je mene ful na WC in sem ga ful iskala. Se mi je zdelo, da moram it nekam v višje nadstropje in potem sem našla en prehod gor s številko 38. Sem si rekla, da to številko si pa moram zapomnit, da bom vedela, kam it nazaj.In sem šla po stopnicah gor, ko pa sem prišla gor je bilo vse tako čudno prazno in ful je bilo prostorov. Pa sem rekla, da grem raje nazaj dol, da se še kje ne zgubim. Sem šla nazaj, dol je blo pa čisto drugače kot zgoraj - ful ljudi, pa ful enih trgovinc, pa življenje - skratka - sem se kar oddahnila, da sem prišla nazaj.

Kakšna razlaga x?x Sploh kar se tiče številke, ki mi je ostala ful v spominu.. Sem že gledala kaj bi pomenila, a ne vem, ker vedno vse pride nekje do 33. x;)x

Pozdravčki...

Številko opazuj, če se pojavi v realnem življenju. Lahko kot 38, lahko kot datum, lahko pomeni tudi uro, bodi pozorna na signale..... x:)x

HONORE DE BALZAC

Tokrat se mi je sanjalo, da sem skuhala kavo za večjo skupino ljudi, enako je storila kolegica iz starih časov.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Mogoče pa si pred kratkem "skuhala" nekaj kar še nisi uspela razčistiti. x:)x

HONORE DE BALZAC

Tudi jaz potrebujem razlago, lepo prosim.

Spet sem sanjala vodo, tokrat je padala z neba. Lilo je kot iz škafa, z družino smo bili na varnem v hiši. Vendar je začelo curljati s stropa, po kapljicah. Vsi smo odmikali pohištvo in podstavljali posode. Stekla sem v vrhnje nadstropje ( hecno ) in tam odmikala posteljnino s postelj. Hiša naj bi bila naša, vendar pa me spominja na hišo mojih staršev.

Več se ne spominjam.

Hvala v naprej za odgovor.

Pozdrav vsem in veliko pozitivne energije.

<{POST_SNAPBACK}>Tudi jaz potrebujem razlago, lepo prosim.

Spet sem sanjala vodo, tokrat je padala z neba. Lilo je kot iz škafa, z družino smo bili na varnem v hiši. Vendar je začelo curljati s stropa, po kapljicah. Vsi smo odmikali pohištvo in podstavljali posode. Stekla sem v vrhnje nadstropje ( hecno ) in tam odmikala posteljnino s postelj. Hiša naj bi bila naša, vendar pa me spominja na hišo mojih staršev.

Več se ne spominjam.

Hvala v naprej za odgovor.

Pozdrav vsem in veliko pozitivne energije.

Nad teboj visi neka prikrita grožnja, ki prihaja iz ožjega kroga ljudi. Za to veš in se zavedaš nevarnosti, vendar si prekrivaš oči pred resnico in si misliš, da je ne bo več, če jo boš spregledala. Sooči se, to bo najbolje. x:)x

HONORE DE BALZAC

Hvala za razlago xsrcx

Ena stran se je poslabšala, druga pa toliko izboljšala,.... V bistvu me je v sanjah motilo zgolj to, ker se je vse dogajalo ponoči in kava je "rjava",... Jutri pa imam ene opravke,... in upam, da se bo vse dobro končalo,...

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...