Ksenia 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 uuu tole pa moram zapisat, predno ne pozabim. Danes spet polno dogajanja, se mi je pa po nevem koliko časa spet zgodilo, da sanje niso bile povezane z resničnostjo, recimo da nisem sanjala dogodkov z ljudmi prostorom, stvarmi iz tu... se mi je zadnjič naredilo, da sem v sanjah razmišljala če sem vzela zvečer eno tableto ali sem jo pozabila (dejansko sem jo pozabila -se zbudim in vzamem) ampak tko se z nekom pogovarjam v sanjah pa me preseka misel...no danes je bil neznan prostor (ne ta je bil znan) z neznanimi ljudmi... aja in nič takšnega nisem gledala po tv prej sanje - panika, nekaj ubija ljudi, tko po vratu in obrazu imajo ene čudne madeže, podobne opeklinam... ugotovim da ena modrikasta spužva ( lebdeča po zraku) napada ljudi, predvsem tiste, ki kličejo na pomoč... ena starejša ženska že ranjena joče ob hiši, ker ve, da ji ni pomoči, jo napotim destno od hiše, ful pomembno se mi je zdelo da gre desno, v gozd, čimdlje... in ji zabičam, da ne sme nič govorit, nič...nekaj trenutkov zre vame, potem pa prav počasi odide (upam da ji je uspelo ), vstopim v hišo, vse zaprto, prerekanje med ljudmi, takrat opazim, da sem v vojaški uniformi... porabim veliko energije, da dosežem, da me poslušajo... no ja slišali so me, poslušali pa ne... konca pa ne vem, ker sem bila vržena iz sanj...menda se mi ni spet morasto obdobje začelo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Živjo Amis!Moja kolegica je pred kratkim sanjala, da sva skupaj nekje delali, kot v neki pekarni, in da so njo poslali nekam ven po opravkih. Srečala je eno kolegico (s katero sva prekinili prijateljstvo-pred kratkim) s katero sta se pogovarjali v tej temi ki je resnici aktualna, potem ji je pa en moški pokazal na en škaf v katerem so bili rumeni tulipani, češ da naj jim zamenja vodo, če ne bodo uveneli. Naredila je tako kot je naročil in potem so tulipani vseeno oveneli in on je rekel, da je ta kolegica umrla. V joku je šla v pekarno, kjer sem delala in mi vse povedala, kjer je jokala kot dež. No upam, da sem ti lahk dost razumljivo napisala. Hvala Amis. pinka....naj ta deklič sam napiše svoje sanje....veš, takole prek posrednika se ene stvari mal zabrišejo in ni istega filinga, kot če to nardi sama..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 uuu tole pa moram zapisat, predno ne pozabim. Danes spet polno dogajanja, se mi je pa po nevem koliko časa spet zgodilo, da sanje niso bile povezane z resničnostjo, recimo da nisem sanjala dogodkov z ljudmi prostorom, stvarmi iz tu... se mi je zadnjič naredilo, da sem v sanjah razmišljala če sem vzela zvečer eno tableto ali sem jo pozabila (dejansko sem jo pozabila -se zbudim in vzamem) ampak tko se z nekom pogovarjam v sanjah pa me preseka misel...no danes je bil neznan prostor (ne ta je bil znan) z neznanimi ljudmi... aja in nič takšnega nisem gledala po tv prej sanje - panika, nekaj ubija ljudi, tko po vratu in obrazu imajo ene čudne madeže, podobne opeklinam... ugotovim da ena modrikasta spužva ( lebdeča po zraku) napada ljudi, predvsem tiste, ki kličejo na pomoč... ena starejša ženska že ranjena joče ob hiši, ker ve, da ji ni pomoči, jo napotim destno od hiše, ful pomembno se mi je zdelo da gre desno, v gozd, čimdlje... in ji zabičam, da ne sme nič govorit, nič...nekaj trenutkov zre vame, potem pa prav počasi odide (upam da ji je uspelo ), vstopim v hišo, vse zaprto, prerekanje med ljudmi, takrat opazim, da sem v vojaški uniformi... porabim veliko energije, da dosežem, da me poslušajo... no ja slišali so me, poslušali pa ne... konca pa ne vem, ker sem bila vržena iz sanj...menda se mi ni spet morasto obdobje začelo... selene...pri tebi pogosto ne vem, do kod sanjaš stvari, ki se dogajajo po svetu...od kje naprej pa gre zate osebno. tako al tako ni mej....sam ti si tle prav specialna. vrat in obraz....govoriti, pokazati sespužva...ta del me spominja na tele zadeve z virusi, ki strašijo po svetuod tle naprej je pa del zgodbe tvoj, del pa ostane kolektiven.ohrani zaenkrat svojo modrost zase in jo uporabi tako, da bo zate ok....kljub temu, da boš hotela pomagati drugim, te na nek način ne bodo slišali, ker tega še niso pripravljeni storit....zato ne razsipaj svojih moči..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Hojla, jaz sem pa nes sanjala eno ogomno belo hišo, sva bla notr z bratom, pa se je začelo kr podirat, neki tuki, neki tam, sem ga vprašala če ima nov pulover, prav lep je bil, tak črn, svetleč, se spomnem da sem mu še nalepko pogledala, pol se pa spomnem enega otročka, pol pa lesene hiške sredi jase v gozdu, je blo tako lepo, pa drevesa okoli jase, tam je živela moja prijateljica, prav vidim zdle, kako je listje posipavals po travi, ne vem zakaj, blo je tko sproščeno, taka rjava lesena hiška.....pa mir...... Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 pinka....naj ta deklič sam napiše svoje sanje....veš, takole prek posrednika se ene stvari mal zabrišejo in ni istega filinga, kot če to nardi sama..... Joj veš, da bi če bi imela dostop do neta pa nima. Lp What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Ok se moje sanje.......ne vem kje sem bila, okrog mene so bili znani ljudje, ki se jih trenutno ne spominjam, ko pa sem sla domov, sta me cakala moj bivsi in njegov best friend, samo stvar je v tem, da bi me onadva mogla peljat domov, in me nista..... Po vsem tem sem lutala - ostala na istem mestu, nikamor prisla, vendar hodila Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Hojla, jaz sem pa nes sanjala eno ogomno belo hišo, sva bla notr z bratom, pa se je začelo kr podirat, neki tuki, neki tam, sem ga vprašala če ima nov pulover, prav lep je bil, tak črn, svetleč, se spomnem da sem mu še nalepko pogledala, pol se pa spomnem enega otročka, pol pa lesene hiške sredi jase v gozdu, je blo tako lepo, pa drevesa okoli jase, tam je živela moja prijateljica, prav vidim zdle, kako je listje posipavals po travi, ne vem zakaj, blo je tko sproščeno, taka rjava lesena hiška.....pa mir...... kakšna fasada se podira v življenju....družinske spremembe in nakazana potreba po bolj "naravnem" in pristnem načinu bivanja in prijateljskih odnosih znotraj tega.... Ok se moje sanje.......ne vem kje sem bila, okrog mene so bili znani ljudje, ki se jih trenutno ne spominjam, ko pa sem sla domov, sta me cakala moj bivsi in njegov best friend, samo stvar je v tem, da bi me onadva mogla peljat domov, in me nista..... Po vsem tem sem lutala - ostala na istem mestu, nikamor prisla, vendar hodila kaže na nedokončanost v zgodbi...pa tudi na to, da te to ovira na tvoji poti naprej. hodiš, delaš....pa vendar si nekako na mestu. you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 tanx Amis , ti pa res veliko veš Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Hvala Amis sam to je res ane Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 lahko pa spremeniš...sej veš...ene stvari se pozdravijo prej, druge potrebujejo več časa....poleg tega je še tako, da je zadeva najbolje rešena, ko jo rešita oba....tle pa zmer prhaja do faznih zamikov. zato mora tisti, ki se je odvezal prej, nekaj časa malo bolj "garat"....ampak, don't worry....tud to mine.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 lahko pa spremeniš...sej veš...ene stvari se pozdravijo prej, druge potrebujejo več časa....poleg tega je še tako, da je zadeva najbolje rešena, ko jo rešita oba....tle pa zmer prhaja do faznih zamikov. zato mora tisti, ki se je odvezal prej, nekaj časa malo bolj "garat"....ampak, don't worry....tud to mine.... jaja sej vem Bom jest zdej to v kratkem postimala.....pa ce me ne bo poslusal, ga bom pa kar stepla Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 ..vendar: rodimo se kot original, a marsikdo umre kot kopija.....ti pa si trenutno v obdobju, ko lahko ponovno postaneš....ali pa ostaneš original..... Kakšna dobra asociacija!! Bi rekla, da ful resnična!! Pomoje vse vsak vsakodnevno odloča med biti/ostati original ali kopija. Ful dobro, Amis, res You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 .... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 selene...pri tebi pogosto ne vem, do kod sanjaš stvari, ki se dogajajo po svetu...od kje naprej pa gre zate osebno. tako al tako ni mej....sam ti si tle prav specialna. vrat in obraz....govoriti, pokazati sespužva...ta del me spominja na tele zadeve z virusi, ki strašijo po svetuod tle naprej je pa del zgodbe tvoj, del pa ostane kolektiven.ohrani zaenkrat svojo modrost zase in jo uporabi tako, da bo zate ok....kljub temu, da boš hotela pomagati drugim, te na nek način ne bodo slišali, ker tega še niso pripravljeni storit....zato ne razsipaj svojih moči.....pa si mi dala mislit...hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Najprej se mi je sanjalo, da sem videla v posodi velike lepe maline in v eni izmed njih je bil bel cvet, čeprav sem najprej mislila, da je nekaj drugega. Nato pa se mi je sanjalo, da sem hodila med zelenjem in vmes so se začele pojavljati rože z lepimi cvetovi. Potem sem odšla in v eni roki držala zelenje, vendar se mi je zdelo, da bo to zelenje ovenelo brez vode, nakar sem ga dala neki drugi ženski zraven mene. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 življenje ti prinaša nekaj lepega, ti pa ne veš kaj bi s tem. občutek čustvene praznine ali izpraznjenosti in filing, da ne zmoreš ali si ne zaslužiš, bi bilo dobro spremenit...u končni fazi....saj je samo prepričanje. prepričanja pa lahko nadomestimo, mar ne? you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ursha 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 js sm pa zdele ze dvakrat zaporet sanjala da jokam... obakrat sm se zbudila vsa v solzah, ampak zanimivo da niti enkrat nism bla pod vplivom kaksnih mocnih custev... tud sanje sm hitr pozabla tko, da vse kar se spomnem je da sm se zbudila vsa objokana.... meni je to zanimivo predvsem zato ker se nikoli nisem sanjala istih (oz. podobnih) sanj.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kjara 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Moje današnje sanje pa so bile sledeče: sanjala sem, da me je poklicala kolegica in mi povedala, da sta skupaj z drugo kolegico kar tako za foro izpolnili loto listke za našo družbo in da je moja srečka zadela 25.000 SIT Sem bila tako vesela... Sem si mislila, pismo, men še lota ni treba igrat, pa dobim Da denar kar priteka k meni No, naj se zgodi x!x ... Pozdravček, Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Sanjala, čudne sanje. Jaz in moja sošolka iz OŠ (nisem je videla že leta), sva se sprehajale z njenim psom, mladičkom, v mojem kraju (kjer ne živim že 6 let), nakar se je pojavil en velik črn pes, kao ovčar in nam skoz sledil. Mimo so prišli eni ljudje in opazili smo, da je ta ovčar čisto garjast, da mu pol dlake manjka, da mu od povsod ko se popraska teče kri in da razpada pri živem telesu. Sošolka je vsa zgrožena zbežala domov, psa mladička meni porinila v roke. Jaz pa za njo v stanovanje, onega ovčarja sem za las pustila pred vrati bloka, pa še rekla sem mu tako lepo, z nežnim glasom, da bo umrl, da naj gre lepo umret. Pol jaz nesem psa k tej sošolki, pa sva čez okno pogledale in na travi je ležal ta ovčar, čisto olupljen, kožuh se mu je čisto slekel in on se je kao preobrazil v nekaj čudnega, napol človeku podobnega in kao umrl, pa tisti blok ki je stal tam, je bil naenkrat kot neka cerkev, porisan, kot neka slika s figurami in ta mrtev pes se je transformiral na ono sliko v obliki goloba. S sošolko sva si oddahnile, da zdaj je pa nehal trpet ta ovčar in je postal golob na sliki Evo to so sanje od danes. Zdaj sem pa jaz en velik Me pa mučijo še dvojne od zadnjič. Ene so bile, da sem stala na enem hribu in zaslišala ful glasen čuden zvok in pogledam, pa vidim kako pada goreče letalo. Dan kasneje pa sem sanjala o nekih poplavah, pa mostovih, enem razmajanem lesenem mostu, ki je bil prekrit z vodo in smo vanj vrtali luknje, da je voda odtekla. Ful lepo bi prosila za razlago Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 življenje ti prinaša nekaj lepega, ti pa ne veš kaj bi s tem. občutek čustvene praznine ali izpraznjenosti in filing, da ne zmoreš ali si ne zaslužiš, bi bilo dobro spremenit...u končni fazi....saj je samo prepričanje. prepričanja pa lahko nadomestimo, mar ne? Hvala za razlago Ja prepričanja ja, sej se trudim, ampak velikokrat, ko grem ven imam občutek, da se prazni,... Torej če mam vpliv preko energijskega polja na ljudi,... moram nujno spremenit prepričanja,... Sej vem sliši se nemogoče, tako kot energetske manipulacije z ljudmi,.... ampak prisotne so tu, med nami vsak dan,... po tv je bil program nevro... programiranja ljudi, da kupijo točno določen izdelek, da ustavijo ljudi na ulici na ukaz,... ali pa hipnoza, po tej logiki je to, kar se meni dogaja prava mala malica za take ljudi. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 js sm pa zdele ze dvakrat zaporet sanjala da jokam... obakrat sm se zbudila vsa v solzah, ampak zanimivo da niti enkrat nism bla pod vplivom kaksnih mocnih custev... tud sanje sm hitr pozabla tko, da vse kar se spomnem je da sm se zbudila vsa objokana.... meni je to zanimivo predvsem zato ker se nikoli nisem sanjala istih (oz. podobnih) sanj.... običajno so sanje res povezane s čustvenimi napetostmi take ali drugačne sorte....mogoče gre za sproščanje stvari iz preteklosti, ko je glih obdobje ugodno za take stvari....mogoče pa jokaš namesto koga drugega.... ursha...kako se pa počutiš ko se zbudiš? Moje današnje sanje pa so bile sledeče: sanjala sem, da me je poklicala kolegica in mi povedala, da sta skupaj z drugo kolegico kar tako za foro izpolnili loto listke za našo družbo in da je moja srečka zadela 25.000 SIT Sem bila tako vesela... Sem si mislila, pismo, men še lota ni treba igrat, pa dobim Da denar kar priteka k meni No, naj se zgodi x!x ...Pozdravček, vse kaže, da boš dobila manjši dobitek ali imela pri nečem srečo...lahko se nanaša na denar ali pa na ljudi.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Sanjala, čudne sanje. Jaz in moja sošolka iz OŠ (nisem je videla že leta), sva se sprehajale z njenim psom, mladičkom, v mojem kraju (kjer ne živim že 6 let), nakar se je pojavil en velik črn pes, kao ovčar in nam skoz sledil. Mimo so prišli eni ljudje in opazili smo, da je ta ovčar čisto garjast, da mu pol dlake manjka, da mu od povsod ko se popraska teče kri in da razpada pri živem telesu. Sošolka je vsa zgrožena zbežala domov, psa mladička meni porinila v roke. Jaz pa za njo v stanovanje, onega ovčarja sem za las pustila pred vrati bloka, pa še rekla sem mu tako lepo, z nežnim glasom, da bo umrl, da naj gre lepo umret. Pol jaz nesem psa k tej sošolki, pa sva čez okno pogledale in na travi je ležal ta ovčar, čisto olupljen, kožuh se mu je čisto slekel in on se je kao preobrazil v nekaj čudnega, napol človeku podobnega in kao umrl, pa tisti blok ki je stal tam, je bil naenkrat kot neka cerkev, porisan, kot neka slika s figurami in ta mrtev pes se je transformiral na ono sliko v obliki goloba. S sošolko sva si oddahnile, da zdaj je pa nehal trpet ta ovčar in je postal golob na sliki Evo to so sanje od danes. Zdaj sem pa jaz en velik Me pa mučijo še dvojne od zadnjič. Ene so bile, da sem stala na enem hribu in zaslišala ful glasen čuden zvok in pogledam, pa vidim kako pada goreče letalo. Dan kasneje pa sem sanjala o nekih poplavah, pa mostovih, enem razmajanem lesenem mostu, ki je bil prekrit z vodo in smo vanj vrtali luknje, da je voda odtekla. Ful lepo bi prosila za razlago pa poglejmo sanje od zadnjič: neki načrti so se spremenili ali pa si jih morala zaradi nepredvidenih okoliščin spremenit, opustit...ali pa se ti je zdelo, da enostavno ne bo šlomogoče je to sprožilo čustven odziv v naslednjih sanjah, ki ti prikazujejo poplavo...povezane so tudi z negotovostjo... vsi simboli kažejo na to, da gre za nek proces opuščanja starih stvari oz tistih povezanih s preteklostjo (bivši dom, bivša sošolka....) mogoče opuščaš neke navade, ki so povezane s preteklostjo in ti gre pri tem zelo dobro. iz preteklosti si pobrala kar si potrebovala, sedaj pa začenjaš na novo. mogoče se en delček tebe še nekoliko boji vseh teh sprememb, vendar deluješ tako, da jih znaš sprejemati in jih tudi ceniti. vse teče na najboljši možni način!.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 bela vrtnica...mogoče bi pa lahko to "praznino" jemala kot darilo. kaj veš, če ne bi bila velika gneča trenutno prenaporna za tvoj energetski sistem....tako se ti vsaj ni treba ukvarjat s kupom informacij, s katerimi ljudje napolnimo nek prostor že samo s prisotnostjo. kar se pa izjav tiče....takih, ki nočejo bit s tabo pa res ne rabiš. sem prepričana, da so ljudje, ki jim tvoja družba odgovarja. sam ne obupat. tudi to so lahko neke vrste "preizkušnje" če smo res odločeni nekaj spremenit v našem delovanju in vztrajat pri tem.bolje kot vsi terapevti si lahko pomagaš sama...če pa čutiš, da ti lahko pomaga hipnoza, pa poskusi. sam ne bit razočarana nad izidom. energetski vpliv imamo vsi...pa če se tega zavedamo al pa ne....je čisto vseeno. meni osebno manipulacije sicer ne odgovarjajo....ne lastne in ne od drugih.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Amis, hvala 100x Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 evo danes sem pa sanjala res čudne sanje, da sem umrla - pravzaprav nikoli nisem še tega sanjala. Amis, če je kaj razložljivega na teh sanjah, bom več kot hvaležna razlage. Torej čisto na oris - sanjala sem da smo šli k nekomu na obisk v klinični center, ki pa pravzaprav ni bil klinični center. Vstopili smo v halo, ki naj bi bila obenem tudi soba, vse v belem...kot nekakšna psihiatrična bolnica (take ki jih videvamo v filmih). Že nekaj časa sem se počutila slabo ko smo šli proti tej stavbi, notri pa me je dokončno zvilo, začele so mi odpovedovati vse mišice, slabo mi je blo, vrtelo se mi je...pri nekem stebričku ali zidu sem zlezla skupaj čisto nemočna in nihče niti opazil ni. Komaj je potem nekdo do mene prišel pa vprašal če sem ok in sem rekla da ne pa se je kar obrnil in odšel. Potem sem videla neko kopalnico in kaj jst vem kako prilezla do nje, odprla vrata in spet bele ploščice, neka železna bela kad, umivalnik, wc...potem pa sem tam neki sanjala da bi prišla do vode in sem kar sedela na tleh, vrata so bila kar zaprta in zraven mene se je pojavila neka deklica - čisto mirna, rjave dolge laske je imela in mi neki govorila čeprav se ne spomnim da bi jo slišala. Pa neki me je po roki božala in sem ratala čist mirna in v enem trenutku točno vedela, da bom pač umrla. In potem je vse začel kr počasi zginjat, zelo počasi sicer ampak približno tako kot če padeš v nezavest ko se ti vse mrači in naenkrat te kr zmanjka. Tik predno me je zmanjkalo mi je dala ta deklca poljubček na lice in izginila. Sicer ne vem kaj se je dogajalo naprej, zjutraj sem se spomnila samo teh sanj - kot da bi jih vbistvu od tistega ko se je vse zmračilo samo odrezal Precej 100% sem, da sem jih pravilno razumela ker sem zelo močno tut občutila vse stvari ki so se dogajale v sanjah. Hvala že vnaprej za razlago 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts