tinka 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 mogoce pa podozivljas...? ma sej ti kar verjamem....drzi se! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Naky, si še med živimi? No meni se je pa pred kratkim sanjalo, da smo dobili drugo sonce. Preprosto je neko drugo osončje prišlo mimo našega in naš planet se je kar priklopil tja. Vmes smo pa vsi trepetali, da se nebi kak planet v nas zaletel. Vendar jaz sem verjel, da do tega ne bo prišlo. Bilo pa je zelo zanimivo gledati. Spomnim se enega planeta, ki je imel obliko treh skupaj zleplenih polkrogel, ki je letel prav blizu mimo Zemlje.Pred dvemi leti in pol pa sem sanjal, da smo imeli dva sonca. Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Danes sem imela take čudne sanje, da jih še opisati ne znam... Sanjala sem, da je prostor, v katerem delam, v neki stari brezoblični zgradbi, zgrajeni iz debelih kamnov (počutila sem se kot pri Kremenčkovih ). Vhod v ta prostor pa je bil ful čuden - sploh ni bilo vrat, ampak je bila samo ena majhna odprtina v kamnitem zidu (brez okenskega okvirja), in skozi to odprtino se je bilo treba splaziti po vseh štirih z glavo naprej, da si prišel v prostor...Potem pa me je kar naenkrat prešinilo, da ta vhod ni OK (da ni ne ličen in ne praktičen) in da je treba nekaj spremeniti. In sem sama lastnoročno (z lahkoto) odstranila nekaj kamnov pod to odprtino in vhod še malo razširila z desne strani ter dodala lesen okvir in vrata, in potem sem bila ful happy! S tem prijetnim občutkom sem se prebudila, in nič mi ni bilo jasno... :o|o: Le zakaj sem to sanjala? Kaj bi lahko te sanje pomenile? Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 kot bi nekoga iz neke druge dimenzije gledala....a se vam to kdaj dogaja?!nekej podobnega mi Daša že od malega opisuje, da 'pride' v sobo... in pri tem ni prestrašena (tud kot zelo mala ni bla), ker da 'nič nočejo'... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Potem pa me je kar naenkrat prešinilo, da ta vhod ni OK (da ni ne ličen in ne praktičen) in da je treba nekaj spremeniti. In sem sama lastnoročno (z lahkoto) odstranila nekaj kamnov pod to odprtino in vhod še malo razširila z desne strani ter dodala lesen okvir in vrata, in potem sem bila ful happy! S tem prijetnim občutkom sem se prebudila, in nič mi ni bilo jasno... :o|o: Le zakaj sem to sanjala? Kaj bi lahko te sanje pomenile? Da si zelo kreativna - vse zrihtaš sama . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 in skozi to odprtino se je bilo treba splaziti po vseh štirih z glavo naprej, da si prišel v prostor...Potem pa me je kar naenkrat prešinilo, da ta vhod ni OK (da ni ne ličen in ne praktičen) in da je treba nekaj spremeniti.al pa mogoče, da 'rinit z glavo skozi zid' ni OK funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 kot bi nekoga iz neke druge dimenzije gledala....a se vam to kdaj dogaja?!nekej podobnega mi Dasˇa zˇe od malega opisuje, da 'pride' v sobo... in pri tem ni prestrasˇena (tud kot zelo mala ni bla), ker da 'nicˇ nocˇejo'... ja tako nekako...ampak jaz se tega ne spomnem iz otrostva, ampak od zdaj...mislim, sem prepricana, da se mi je dogajalo, ko sem bila majhna, ampak sem imela tako zamegljeno mejo med resnicnostjo in neresnicnostjo ( sanje...domisljija...sanjarjenje), da ne morem z gotovostjo trdit nicesar.zdaj mi je pa malo bolj jasno. ravno nocoj sem imela en kup obiskov, mislim, da sem vsakic, ko sem se zbudila, zagledala koga tam noter, v sobi...ampak to je tako hitro, da se vse skupaj ' razbline' se predno dobro vidis, in potem je kot, da nic ni bilo...mogoce ima to vec ljudi, samo pripisujejo to sanjam, oz. cemu drugemu.jaz v bistvu cakam, da mi kdo kaj pametnega pove!! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Dobro jutro!Ta tema pa mi je zelo všeč,ker imam občutek,da ponoči sploh ne spim ampak samo živim na drugačen način-ful sanjam.Včasih sanje kar pozabim -ne zdijo se mi pomembne-drugič pa mi vzbudijo srašno nujo,da se o njih z nekom pogovorim,da izvem njihov pomen,pa včasih samo kak moment.Se mi je pa že večkrat sanjalo o ljudeh,krajih,kretnjah,potek dogodkov...,ki pa so se kasneje točno tako pokazali.Tako sem v mladosti res mislila,da sem za luno,saj nisem razlikovala kdaj živim,kdaj sanjam.Tak primer so bile moje sošolke in srednja šola-nobene nisem poznala prej,v Ljubljano še sploh ni bilo sigurno,da bom šla v šolo in sem v avgustu sanjala,da smo pri pouku tel. in stojimo v krogu,jaz sem šla do vsake posebej in jih videla v obraz ..Ko sem začela obiskovati to šolo,se tega nisem spomnila dokler ni prišlo do točno takega momenta-občutek,da jih poznam...la,la la ...zdaj pa že filozofiram No danes mi je ostal ta moment:hitim zjutraj v službo,nikjer nobenega nasproti vozečega avtomobila,kar naenkrat pred mano tovornjak-občutek groze kot v filmu-krik in odvila sem ,pekoča bolečina v želodcu,potem se zbudim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Evo moje more! Najprej sem si v sanjah privoščila taščo. Ji zmetala vse stvari -naložene in nikdar dokončno izrečene pod nos - med drugim tudi to, da še vedno ne ve, kje in kako živi zdaj njen sin in to. V bistvu ji to zelo zamerim in ko sem v sanjah vpila nanjo sem se rešila nekega bremena(to je moja razlaga - ne sodi k sanjam). Potem sem v sanjah pogledala po uri, bil je čas za službo. (besedo čas bom črtala iz svojega besednjaka ) in sem se odpravila. Ampak zunaj je bil pes Runo(že pokojni) in koza z mladičem. Pes je napadel kozlička, sama sem ga nekako ubranila, toda koza se je pričenjala čudno spakovati in raztegovati. In nenadno vedenje, da gledam hudiča. (mislim.. halo????) in čisto ravnodušna misel....a tak torej lahko tudi zgleda hudič? in se obrnila vstran. Ni se me dotaknil...metalno. In potem sem se s charadekom odpeljala lepo v službo. Med potjo zletela s ceste v močvaro in šla iskati pomoč. Našla nek traktor s kosilnico, ki me je napadel nato pa še kamion. Stiskala sta me v obroč, jaz pa sem ponavljala: To se meni ne dogaja...to so sanje...v nedogled. Dokler ni zvonila budilka! In sem se res vstala in se odpravila po zaledeneli cesti v službo. Torej....kako lahko podzavest vpliva na sanje. V bistvu sem se ful obremenjevala s cesto. Po hribu navzdol še se v življenju nisem peljala po ledeni cesti. Ampak sem vedela da bo šlo..in je šlo...normalno. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Br jutr Hmmm če se sploh kaj spomnim... vem samo, da smo s tremi puncami reševale neko potopljeno ladjo... ene sto metrov od obale... pa neki bogataši so bili v igri... se mi zdi no fora je bila pa v tem, da na tisti potopljeni ladji ni bilo folka, ampak smo rševale samo ladjo, zaradi ladje same. Pa dve sva bile poškodovane, jaz sem imela zlomljeno rebro, pa smo jo vseeno rešle - ladjo... z golimi rokami...? khm... čudne sanje pa celoten feeling med sanjami kljub poškodbi ni bil bad, ampak ful tak, uplifting ... in plavanje skozi (nisem plavala pod vodo, čeprav dejansko sem, skozi vodo sem imela feeling, da drsim... ko delfinček) vodo je bilo božanskoooo ... kot da bi bila tam doma aja, pa s puncami smo imele ful čupe, take kot MelB (al kako se že kliče tista črnka od Spajsic), ena oranžne, jaz rjave, za eno pa ne vem... huh... sanje in pol zdaj je treba sam še ugotovit, kaj zaboga pomenijo pis of kejk lep dan vsem Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 ...hvala bogu, da je prejšnja noč za mano......sanje so bile prava mora... sanjalo se mi je, partner dva dni pred novim letom prevaral z bivšo sošolko..točno 28.tegadecembra..dva dni pred novim letom...in jaz sem bila sama doma z leto dni staro pupo..čez mesec dni sta oba zaradi slabe vesti to priznala partnerjema. Mojemu parnerju je bilozelo žal, jaz sem se pa sama v sebi bala, da mogoče ne gre za kakšno globjo prevaro kotle en bežen seks...strah me je bilo misli, da so bila prisotna tudi čustva...in pa sevedadejstvo, da me je po štirinjastih letih partnerstva prevaral...odpravila sem se tudi k "sošolki"ki je ostala povsem mirna....da je sicer bilo več srečanj, več sestankov....vendar sta samoenkrat skupaj spala...in jaz sem se v sanjah spomnila, da bom odprla novo temu na luninemnetu saj mi bodo lunice že vedele svetovati in pomagati... tako so se zaključile moje sanje, ko sem se ob 7. uri zjutraj zbudila, prva misel mi je bila, da ne bom pozabila iti na net...odpreti novo temo....in šele čez nekaj časasem se zavedala, da so ti bile le sanje.... ..sanje, ki jih sicer ne razumem najbolje...pa bi jih mogoče morala... hm... LP AYA Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Brrrr, še zdej mam ful čuden občutek...Sanjalo se mi je, da sem se znašla na pogrebu od ene oranžne muce, ki je bil kao v neki osnovni šoli. Družina te muce je bla čist v badu, vsi v črnini. Govoril se je, da je padla 165m daleč dol(?). Pomislila sem, da bi se to lahko zgodilo tudi meni...(!)Hodla sem po prazni šoli in jo našla v eni pisarni položeno na mizo, vzela sem jo v roke in vidla, da ma vse tiste bledo-oranžne brke pa trepalnice porezane. Nekaj časa sem jo nosila okrog, potem jo pa odložila nazaj na mizo in si šla na wc histerično umivat roke... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 a mogoče kdo ve,če se ti o nekom sanja npr.eni in isti osebi,kaj to pomeni. misliš ti tako nanjo ali je možno ,da ona misli nate Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Sem imela prejšnji teden neke čudne sanje, pa kar nisem semle napisala. Sanjalo se mi je,da mi je umrla mami. Sem šla po parih letih domov, tam so bili vsi potrti in se samo spomnim full joka vseh. Potem mi je šlo pa čez misli, da bo zdaj zapuščinska razprava, pa da če sem res 100%, da jaz nič ne bi... Ne vem od kje se mi je vzela ta zgodbica, ker niti ne razmišljam o njej, še manj da bi si želela njene smrti in niti najmanj nič od zapuščine. Sem imela pa res čudne občutke.... :xx!: Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 a mogoče kdo ve,če se ti o nekom sanja npr.eni in isti osebi,kaj to pomeni. misliš ti tako nanjo ali je možno ,da ona misli nate Ej, mislim, da to sploh ni povezan. Sem do pred kratkim mislila, da je pa sem se nafulila. Lažno upanje. Verjetn pa gre za tipa anede? Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Če sem lahk mal pametna...Po moje se marsikomu sanja o smrti staršev. Ponavadi se hčerkam sanja o smrti matere, sinovom pa o smrti očeta.Gre z neko preteklo izkušnjo. Sanje NE napovedujejo prihodnosti, temveč kažejo na tvojo preteklost in prihodnost (Freud). S tehnikami premeščanja pride do raznih spačenih podob v sanjah ( zato ima tvoja naj frendica karakter čarovnice). Skozi sanje zadovoljuješ svoje najpreprostejše želje.V tvoji podzavesti je svašta. Vsebine iz podzavesti pridejo v predzavest, kjer jih obdela cenzura in odtod v tvojo zavest.Da sanjaš o smrti staršev je spomin na razrešitev ojdipovega/elektrinega kompleksa. Sin prepozna svojega očeta kot tekmeca za materino pozornost in se ga želi znebit, ampak se zboji (kastracijski kompleks) , zato se z njim raje poistoveti. Ženske pa se z materjo ne poistovetimo, ampak damo neko "obljubo" da si bomo same našle svoj objekt, se ji uklonimo ( za nas je kastracijski kompleks že izpolnjen). Če te zanima več najdeš v Interpretaciji sanj; S. Freud. Definitivno pa nisi morilka. Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2004 O, sanje (se mi je kar zdelo, da bodo se aktivirale zdaj spet). Moraste tudi?Ja, pac... se dogaja tudi... ko tlacis takole notri... ali pa kar tako pac, obsvetovi, ki se rolajo takole socasno v casu in prostoru oz. ob... ... jaz pa sicer nikoli (vec) nimam mor ali grozotnosti (vcasih pa so me v sanjah dosti 'preganjali', celo sem enkrat ze 'zastihala' nekoga z nozem - v sanjah, se razume, je pa bilo tako zivo...). V bistvu sem zdaj (spet) to postekala, sploh ne sanjam groznih sanj, a ni to cudno?Hm... morda je to nadzvocno aspektiran Neptun, ki sicer revez ne more dihati, pac pa, ce je ze v mrezi takile, je vsaj dinamicno razgiban in elasticen... Pac pa zadnje case sanjam (vedno imam prav solsko simbolicne sanje), da v ovinek in NAVKREBER (!! - jaz, ki ne maram fizicnega napora!!) potiskam avto in kar skoraj laufam zraven. Se v sanjah se mi zdi, pa kako je tole... hm, hecno... .. nic napora, pa se bedasto se mi zdi - se v sanjah! - da kao zdaj jaz potiskam (mocnejsi) avto (ki sam brez moje pomoci najbrz kar lepo gre)...In to se mi je ze parkrat sanjalo v zadnjem casu. Zadnjic enkrat pa sem sanjala, kar takole, v praznem prostoru, kot skoraj 'narisano' v prostor ali na nevidnem peclju, v taki fajn perspektivi... - kocko. Igralno kocko, zivordece barve...Ne spomnim se, na kateri stevilki je bilo, ker je bilo z vecih strani, nekako... Niso bile pomembne stevilke, pac pa 'scena' sama...Bil pa je dober filing, kot da se bo nekaj pomembnega (dobrega) zgodilo - ces, kocka je padla (ker rdeca, akcija).Modelsko. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Jaz...........ne vem no...............ali nič ne sanjam............ali pa se nič ne spomnim! :xx!: :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 kristalka, ful dobra fotka sanje:kar se spomnim (sanjam več, pa se pol zjutraj ne spomnim vsega) se vse uresniči. hecna stvar. take čisto vsakdanje zadeve. kot na primer da se ti rztrže kos garderobe al kaj podobnega you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 No evo, nove sanje. danes je bila živalska scena . sanjalo se mi je,da sva z možem enkrat prišla domov, da naju Volnica ni prišla pozdraviti kot ponavadi. Šla sva gledat kje je in kaj počne, pa se je z enim bobtail mladičem igral. Potem je prišel k nama in rekel, no kje je zdaj Pujsa, da jo na en kofe odpelem. Se nisem mogla čist dobr na hitr odločit, kaj čem obleči, no nekak sva pol šla končno. Ko sem prišla domov, sva šla pa z možem v trgovino s hrano za živali in sem študirala, kaj čem nabavit za hrčke. Pa sem se v tistem trenutku spomnila, da sem nekje slišala,da je dobro če hrčki od časa do časa žive hrčke pojejo. No pa sva vzela 4 hrčke za najina 2 hrčka ( v resnici jih sploh nimava). Ker jih v tistem trenutku nista pohrustala, sem že razmišljala, če bi jih spustila v naravo, pa se iz humanih vzgibov , ker reveži ne bi preživeli, nisem spustila. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Potem je prišel k nama in rekel, no kje je zdaj Pujsa, da jo na en kofe odpelem. Se nisem mogla čist dobr na hitr odločit, kaj čem obleči, no nekak sva pol šla končno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Danes sem se zbudila sredi noci in pojma nisem imela kje sem in kaj se dogaja.. ful grozen obcutek, se mi se ni zgodilo..Sta bili dve moznosti: da sem v Spaniji in bi nujno morala biti doma, oziroma, da sem doma in bi nujno morala biti v Spaniji.. Verjetno sem preden sem se zbudila sanjala, da sem se odpeljala domov in da sem ze neke pomembne stvari doma resevala.. In verjetno ful zivo sanjala.. Gledam okrog sebe in razmisljam: fak, zjutraj moram na prakso, zenska me pobere ob 8h na avtobusni.. jaz sem pa tri dni stran od tam!! Panika!Potem sem tipala okrog sebe, prizgala luc in se pocasi prepricala, da sem tam, kjer bi morala bit.. Grozen obcutek, res... A. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Jaz...........ne vem no...............ali nič ne sanjam............ali pa se nič ne spomnim! Jaz pa sem zadnje case povsem srecen da se nic ne spomnim, i tell you this, sanjam ponavadi najlepso ljubezensko zgodbo, kar jih obstaja, To se dogaja ko pride prava punca v življenje, no zdej pa spet nekaj casa ze ne sanjam, ne bom vprasal kaj to pomeni , ampak zanimivo, tole, sanje pa to, bojda da je kolicina ki si jih zapomnis, direktno povezana z duhovno odprtostjo, zdej pa ne vem cesa al tretjega ocesa, al 4 čakre.. hm al pa vsega skupaj to je tud možno k se mi začenjajo take telepatske stvari dogajat z ljudmi.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. februar 2004 Prijavi Deli 12. februar 2004 danes me je tko mora tlačila, da nisem upala zaspat nazaj, pa mislim, da sem se komaj dobro spat spravila, me je ob 23.40 kar srh preletavu. Potem sem brala, šla nazaj spat, spanje je bilo slabo. In bolj razmišljam sedajle o čem sem sanjala, manj vem. Ponavadi se jih zapomnem, kot film. Ej sam vem, da je bilo ma ne grpozno, neprijetno.Dobro jutro Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2004 Vceraj ali kdaj sem sanjala... nekaj... tako odstekanega, da je sploh tezko povedat...tole vizualnost (videno razlozit, ko mi se v sanjah ni bilo jasno [kje se vse 'stika' in to])... :| Sanjala sem, da nekdo lezi pod mizo... Nek moski, najbrz v nekaksnem plascu...Tam, kjer so noge, oz. v podaljsku slednjih (naprej od stegen) so bile nekaksne zice (kovinska scena)... pa vse... hm, nekako cudno diagonalno povezano, kot da je vse posebej, odtrgano...Da sem se v sanjah pomislila, pa kako poteka tale linija...Tam, kjer bi naj (kao, ce bi bil to clovek, z nogami tako kot je bilo tam) bili 'cevlji' oz. stopala... (saj mi je kar nerodno oz. odstekano povedat...) - tam pa so bili pisi prsuta. x!x Tako nekako meseno, krvavo...Kot iz knjige Zdravnik (nekaj, ko so fotke strahotne)...Se v sanjah pomislim, to je slabo...Ko se zbudim, se spominm - to je slabo, meso je slabo sanjati. A - v istih sanjah sanjam:Kokice (koruzne... hm, koruzne pac to ki jes takole po kinih ) - ki deluejo kot pac kokice, rumenobele, zlate in vse...Ko se nekako priblizam (zoomiram), so sinjemodre, lilkaste in so kar naenkrat nekaksne rozhice. Odstekano. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts