Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Šli smo na Kreto(mamo že rezervirano x8Dx ), midva z mojim dragim sva tko mal zamujala x:Dx , k sva pršla na letališče sta bla kolegica in njen fant že na letalu. No in dava dokumente, pa mi una baba za šalterjem reče, da mene bo pač mogla zavrnt, ker nimam svojga pasuša ampak sestringa :O:

Ni blo dost časa, da greva po mojga, ker sva bla že itak pozna. Sem rekla mojemu fantu, da nej gre brez mene in da bom jaz pač z ladjo za vami pršla čez par dni, ampak ni hotu. Je bil pa ful jezen. :o|o:

Aja, pa se jaz spomnima, sej smo v EU, grem lahko tud z osebno, pa mi je rekla una, da če želi kdo potovati z osebno, jo mora prinesti že tri dni prej :o|o: :eek: xrolleyesx x?x

Ah ja zelo žive sanje, tko je če greš že ob 18.00 spat x;)x

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Danes se mi je pa sanjalo, da plavam. V bistvu sem plavala na drugo stran jezera, do obale, katera je bila zelo lepa, nato pa še nazaj, kljub temu, da se je videl tok sem plavala z lahkoto in dokaj hitro, bilo je še več drugih ljudi. Nato pa sem zavila stran od ljudi, tam pa je bil gozd v vodi, drevesa so bila velika, zelena in zelo lepa na pogled (spomnim se smrek), jaz sem pa plavala med njimi.

Pred tabo so lepši časi. Čeprav želiš hoditi s tokom, vseeno želiš sama krojiti svojo pot in usodo. x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>že nekaj časa slabo spim in me tlačijo nočne more. Nazadnje kar se spomnim je, da sva z malo bežali po kopnem pred morskim psom :o|o: od danes se ne spominjam, ampak zbudila sem se v solzah...

V realnosti tudi bežiš, samo kmalu se boš morala ustaviti in soočiti, ker tako ne bo šlo več dolgo naprej. x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Šli smo na Kreto(mamo že rezervirano  x8Dx ), midva z mojim dragim sva tko mal zamujala  x:Dx , k sva pršla na letališče sta bla kolegica in njen fant že na letalu. No in dava dokumente, pa mi una baba za šalterjem reče, da mene bo pač mogla zavrnt, ker nimam svojga pasuša ampak sestringa  :O: 

Ni blo dost časa, da greva po mojga, ker sva bla že itak pozna. Sem rekla mojemu fantu, da nej gre brez mene in da bom jaz pač z ladjo za vami pršla čez par dni, ampak ni hotu. Je bil pa ful jezen.  :o|o:

Aja, pa se jaz spomnima, sej smo v EU, grem lahko tud z osebno, pa mi je rekla una, da če želi kdo potovati z osebno, jo mora prinesti že tri dni prej  :o|o:  :eek:  xrolleyesx  x?x

Ah ja zelo žive sanje, tko je če greš že ob 18.00 spat  x;)x

Predno boste odšli preveri vse, od rezervacije,do dokumentov, da se ne bi v resnici kaj zakompliciralo. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Pred tabo so lepši časi. Čeprav želiš hoditi s tokom, vseeno želiš sama krojiti svojo pot in usodo. x:)x

Hvala za razlago :palec:

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Hej Conti. x:)x Danes sem sanjala, da me je lisica ugriznila v desno roko.... :eek: (mogoče se mi je prikradla v sanje, ker je v emblemu Firefoxa narisana.... :inocent: )..... pa da sem dobila nazaj rezultate izpita, da je rekel profesor, da sem se pozabila podpisat... pisala pa sem 91/100! :wOOt: x:Dx x^x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

danes sem sanjala, da sem zvecer zbolela, imela vročino in se slabo pocutila. pa nekaj z alergijo je bilo povezano.

Potem sem sla k zdravniku in mi rece, da me je kap vceraj :O: :O:

potem sem bila zlo na easy, premikala sem se cist pocasi, bala sem se da me spet rukne. :o|o:

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

ammmm... sanju 1 lavor v katerem smo veckrat jedli solato x:Dx ampak, je bil povezan z 4 zastopniki GOH.

slo je predvsem za 1 zastopnico iz primorske, ki je bil nekaj posebnega v sanjah :inocent: (verjetno zato, ker je zadnji mesec zelo uspesna v poslu).

O

........ O

O.......O

ona je torej izsstopala (na vrhu levo), da ni bil kvadrat (sicer je kvadrat simbol korenskega nivoja) popolen.

glede na to, da je v sanjah ponavadi vse ravno obratno zasukano, je bila morda dejansko na desni strani (jang oz. moski strani), kar bi morda pomenilo da deluje nevsklajeno glede na ostale v skupini.. :inocent: a?

...in potem skoz nekaj tisti lavor, ki ga mamo doma. :inocent:

<{POST_SNAPBACK}>Hej Conti. x:)x Danes sem sanjala, da me je lisica ugriznila v desno roko.... :eek: (mogoče se mi je prikradla v sanje, ker je v emblemu Firefoxa narisana.... :inocent: )..... pa da sem dobila nazaj rezultate izpita, da je rekel profesor, da sem se pozabila podpisat... pisala pa sem 91/100! :wOOt: x:Dx  x^x

Mogoče pa se zadnje čase sama obnašaš kot lisička. Pazi koga misliš prelisičiti, da ne boš na koncu prelisičena sama. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>danes sem sanjala, da sem zvecer zbolela, imela vročino in se slabo pocutila. pa nekaj z alergijo je bilo povezano.

Potem sem sla k zdravniku in mi rece, da me je kap vceraj  :O:  :O:

potem sem bila zlo na easy, premikala sem se cist pocasi, bala sem se da me spet rukne. :o|o:

Čaka te nek nov projekt, lahko je povezan tudi z osebnim življenjem, ne samo s službo. Strah te je, da se ne boš odločila prav, pa ni bojazni. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>ammmm... sanju 1 lavor v katerem smo veckrat jedli solato  x:Dx  ampak, je bil povezan z 4 zastopniki GOH.

slo je predvsem za 1 zastopnico iz primorske, ki je bil nekaj posebnega v sanjah  :inocent:  (verjetno zato, ker je zadnji mesec zelo uspesna v poslu).

O

........ O

O.......O

ona je torej izsstopala (na vrhu levo), da ni bil kvadrat (sicer je kvadrat simbol korenskega nivoja) popolen.

glede na to, da je v sanjah ponavadi vse ravno obratno zasukano, je bila morda dejansko na desni strani (jang oz. moski strani), kar bi morda pomenilo da deluje nevsklajeno glede na ostale v skupini..  :inocent:  a?

...in potem skoz nekaj tisti lavor, ki ga mamo doma.  :inocent:

Vse je verjetno povezano z vašim sodelovanjem in delom. Mogoče bosta sodelovala s to žensko v nekem pomembnem poslu, ki se bo kmalu ponudil. x:)x

HONORE DE BALZAC

da, v bistvu je zlo jasno nekak ane. :inocent: :vio:

tiste sanje glede doslota pa zdej bl stekam... :vio: sam... ni blo se 0 presenetljivga no.. razen moznost mojega ucenja biti tu in edaj z dolocenimi ljudmi. :sori: :vio:

A je to res, ko pravijo, da sanjaš tisto kar pred spanjem razmišljaš? Danes bi morali v šoli pisati test pri nemščini, včeraj sem pa sanjala, da profesorice ni bilo v šoli. Danes pa pridem v šoli in prof. res ni bilo.

Se mi je pa tudi zgodilo, da sem sanjala, da mi je umrla prababica, in čez 14 dni je res umrla v 95 letu starosti.

Nekateri pravijo, da če sanjaš, da nekdo umre, da mu podaljšaš življenje, samo se mi zdi, da to ravno ne drži. Po taki logiki bi bila moja prababica še zdej živa.

Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.

<{POST_SNAPBACK}>A je to res, ko pravijo, da sanjaš tisto kar pred spanjem razmišljaš? Danes bi morali v šoli pisati test pri nemščini, včeraj sem pa sanjala, da profesorice ni bilo v šoli. Danes pa pridem v šoli in prof. res ni bilo.

Se mi je pa tudi zgodilo, da sem sanjala, da mi je umrla prababica, in čez 14 dni je res umrla v 95 letu starosti.

Nekateri pravijo, da če sanjaš, da nekdo umre, da mu podaljšaš življenje, samo se mi zdi, da to ravno ne drži. Po taki logiki bi bila moja prababica še zdej živa.

Sanje so lahko preroške,lahko nas usmerijo na določeno pot, lahko pa so le posledica našega počutja in dnevnega dogajanja. x:)x

HONORE DE BALZAC

Morala jo boš slej kot prej, saj sama veš, da ta pot ne pelje nikamor! x:)x

HONORE DE BALZAC

Pot srca! xsrcx

HONORE DE BALZAC

Hm a ta je prava al neprava?

Sicer pa se tud razum nagiba v isto smer...ahja težka pot pred menoj. Contesa hvala ti za vse drobne napotke, ki jih prejmem od te, sicer pa sama veš, da mi tvoje mnenje in usmeritve zelo veliko pomenijo xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Hm a ta je prava al neprava?

Sicer pa se tud razum nagiba v isto smer...ahja težka pot pred menoj. Contesa hvala ti za vse drobne napotke, ki jih prejmem od te, sicer pa sama veš, da mi tvoje mnenje in usmeritve zelo veliko pomenijo xsrcx

Sigurno je prava, če te na to opozarja tudi razum! :palec: Selene, veš, da se ti vedno rada posvetim in ti svetujem, če je le v moji moči! x:Xx

HONORE DE BALZAC

ja tkole je bilo:

sva hodila z enim frendom (v resnici je to fant ki mi je vsec in sem se nekako odlocala al za njega al za svojega fanta) po gozdu v klanec. Potem pa srecava mojega fanta in meni je blo neroden, pa tudi temu frendu je blo neprijetno. Mogoce sem zaznala pr njem eno prizadetost. Onadva sta se pogovarjala oz. moj fant se je hotel pogovarjat z njim, ker je odprt oz. mela sem obcutek da se je prav hotel srecat z njim. Ful neprijetna situacija nekak. :xx!:

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

:D uh kake sanje... torej, js pa tota ovnička sva se neki osvajala po filozofski fakulteti, nekak je bla dost zainteresirana zame, pol so pa stvari postale zlo vroče velik takih posebnih poljubov :P kt sem jih bil vajen od nje... uh pol pa sva mela tko ene tri dni take zanimive zmenke... pol sem sanjal pa še da sva se neki pogovarjala in počas sem se zbudu..
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...