Trinity 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Ta vikend sem spet imela enih tistih sanj, ko te kar zmarzi... Najprej sem z eno sodelavko bežala pred nečem , pa sploh ne vem čem... Ona je bila tista ki me je priganjala, da morava teči.... mimo enega psa ( izgledal je kot tisti buldog iz risanke Tom & Jerry) in se ga je dalo regulirati z daljincem a le za kako sekundo ali dve , potem sva pritekli do naše hiše na podeželju in je bila že tema, ko sem stopila v sobo sem ugotovila da sem sama, nje ni bilo več, od tu naprej sem iskala nekaj ( tudi ne vem kaj) sedla sem na okensko polico in se zazrla v okolico iz mojega bloka ( naenkrat sem bila doma) bil je božič ampak leta nazaj -s tem da sem bila sama in žalostna in cel občutek mi je bil preveč domač - v sanjah sem si govorila da je nekaj bilo s tem božičem kar sem pozabila.... sedaj pa ne vem kaj je in da se moram spomniti U glavnem precej wierd, tako kot vedno ko ne spim doma ! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja tkole je bilo: sva hodila z enim frendom (v resnici je to fant ki mi je vsec in sem se nekako odlocala al za njega al za svojega fanta) po gozdu v klanec. Potem pa srecava mojega fanta in meni je blo neroden, pa tudi temu frendu je blo neprijetno. Mogoce sem zaznala pr njem eno prizadetost. Onadva sta se pogovarjala oz. moj fant se je hotel pogovarjat z njim, ker je odprt oz. mela sem obcutek da se je prav hotel srecat z njim. Ful neprijetna situacija nekak. :xx!: Tudi v realnosti se želiš izogniti vsem neprijetnim situacijam. Pa je to vedno pametno? Včasih bi bilo bolje malo bolj podrobno pogledati zadevo in ji priti do dna. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> uh kake sanje... torej, js pa tota ovnička sva se neki osvajala po filozofski fakulteti, nekak je bla dost zainteresirana zame, pol so pa stvari postale zlo vroče velik takih posebnih poljubov kt sem jih bil vajen od nje... uh pol pa sva mela tko ene tri dni take zanimive zmenke... pol sem sanjal pa še da sva se neki pogovarjala in počas sem se zbudu.. Mogoče med vama manjka komunikacije. Si prepričan, da se v realnosti pogovarjata dovolj? Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ta vikend sem spet imela enih tistih sanj, ko te kar zmarzi... Najprej sem z eno sodelavko bežala pred nečem , pa sploh ne vem čem... Ona je bila tista ki me je priganjala, da morava teči.... mimo enega psa ( izgledal je kot tisti buldog iz risanke Tom & Jerry) in se ga je dalo regulirati z daljincem a le za kako sekundo ali dve , potem sva pritekli do naše hiše na podeželju in je bila že tema, ko sem stopila v sobo sem ugotovila da sem sama, nje ni bilo več, od tu naprej sem iskala nekaj ( tudi ne vem kaj) sedla sem na okensko polico in se zazrla v okolico iz mojega bloka ( naenkrat sem bila doma) bil je božič ampak leta nazaj -s tem da sem bila sama in žalostna in cel občutek mi je bil preveč domač - v sanjah sem si govorila da je nekaj bilo s tem božičem kar sem pozabila.... sedaj pa ne vem kaj je in da se moram spomniti U glavnem precej wierd, tako kot vedno ko ne spim doma ! Pred čim bežiš v resnici? Pred seboj ali pred lastnimi strahovi ali pred čim tretjim? Ko boš vedela kaj je tisto, bodo tudi takšne sanje postajale manj pogoste, dokler ne bodo dokončno izginile! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 contesa ful ti hvala za razlago sanj in tudi cestitke zate, ker velik stvari, ki si mi jih povedla drzijo Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Danes sem zopet imela take zares čudne sanje. Sanjala sem, da sem bila na enem igrišču, ki je bilo polno otrok in tam so mi otroci povedali za vampirje kdo so itd... Potem sem hitela domov(stanovanje od mame, kjer sem zivela) in na vsa okna, vrata, odprtine itd... risala X (ikse), kao da jih to ustavi pred tem, da bi prisli v stanovanje. Risala pa sem jih s črno barvico za oči Potem sem še v spalnico hitela, kjer je spala mama in ji povedala kaj delam in zakaj rišem X-se, pa sem še na njena okna narisala... Evo, potem sem se pa prebudila jao bože Contesa? Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
diana 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 No, jaz bom pa kar zdruzila sanje od včeraj in danes...Včeraj sem se fuuul kregala z dvema osebama za neko mizo v temnem prostoru, ki pa ni bil grozen (prvo z eno potem se z drugo osebo - ne vem kdo sta bila oz. bili). Jaz sem bila osvetljena s prijetnim, toplo - oranžnim svečinim ognjem. No, pravzaprav sem le jaz bolj besno govorila in vpila (čutila sem veliko jeze), oba pa sta mi mirno odgovarjala medtem, ko sem upila. Potem sem se nekako znasla v svetlejsem prostoru ali mogoce nekje zunaj, kjer je bilo mogoče kakih 5 ljudi (ne vem tocno, vem da ni bila gneca). Sijal je soncek, smejala sem se in se lahkotno pogovarjala. Nihce mi ni zameril, glede mojega vpitja, vsi so bili dobre volje. Počutila sem se varno, mirno i veselo. Aja pa imela sem ful lepe uhane, Na sredini rdeč kamen (vsaj mislim, daje bil rdeč) in okoli manjsi beli. Ti uhani so se ful svetili.No, danes sem pa sanjala kako sem nekaj iskala in kar naenkrat sem vedela, da moram nujno dobiti knjigo Tečaj čudežev, da je čas. Pred kakšnim mesecem sem na to knjigo nekako vedno naletela (na samo knjigo ali ime - preganjala me je - v pozitivnem smislu). Potem pa je bilo zatišje do danes. Mislim, da jo kar moram nabavit, saj me ze v sanjah klicexDDx! Nasmeh soncu! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Men se pa že dolgo ni nič sanjalo , alo pač, pa se ne spomnim. Skratka..... Danes ponoči se mi je sanjalo, da je mojemu fantu skozi uho noter zlezla kača. x!x Jaz pri tem zavpijem, da mu belouška leze v uho, pa se ni zmenil za to. Potem pa čez čas ugotovim, da tudi meni nekaj leze za hlače. Prestrašena ugotovim, da je tudi kača . In potem se zbudim. Vem, da kače sanjat ne pomeni nič dobrega, vendar me zanima, kaj pomeni v zvezi z mojimi sanjami. V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes sem zopet imela take zares čudne sanje. Sanjala sem, da sem bila na enem igrišču, ki je bilo polno otrok in tam so mi otroci povedali za vampirje kdo so itd... Potem sem hitela domov(stanovanje od mame, kjer sem zivela) in na vsa okna, vrata, odprtine itd... risala X (ikse), kao da jih to ustavi pred tem, da bi prisli v stanovanje. Risala pa sem jih s črno barvico za oči Potem sem še v spalnico hitela, kjer je spala mama in ji povedala kaj delam in zakaj rišem X-se, pa sem še na njena okna narisala... Evo, potem sem se pa prebudila jao bože Contesa? Iks lahko popnazarja tudi križ v nepravi izkrivenčeni podobi,križi pa naj bi varovali pred vampirji in vso drugo zalego.Vprašanje je, koliko si v sanjah verjela, da bo tvoje delo imelo zaželjen učinek,saj se tudi v realnosti pogosto zgodi,da se sprašuješ ali je stvar izpeljana kot mora biti, ali pa je samo delček sestavljanke, ki jo moraš pravilno zložiti! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, jaz bom pa kar zdruzila sanje od včeraj in danes...Včeraj sem se fuuul kregala z dvema osebama za neko mizo v temnem prostoru, ki pa ni bil grozen (prvo z eno potem se z drugo osebo - ne vem kdo sta bila oz. bili). Jaz sem bila osvetljena s prijetnim, toplo - oranžnim svečinim ognjem. No, pravzaprav sem le jaz bolj besno govorila in vpila (čutila sem veliko jeze), oba pa sta mi mirno odgovarjala medtem, ko sem upila. Potem sem se nekako znasla v svetlejsem prostoru ali mogoce nekje zunaj, kjer je bilo mogoče kakih 5 ljudi (ne vem tocno, vem da ni bila gneca). Sijal je soncek, smejala sem se in se lahkotno pogovarjala. Nihce mi ni zameril, glede mojega vpitja, vsi so bili dobre volje. Počutila sem se varno, mirno i veselo. Aja pa imela sem ful lepe uhane, Na sredini rdeč kamen (vsaj mislim, daje bil rdeč) in okoli manjsi beli. Ti uhani so se ful svetili.No, danes sem pa sanjala kako sem nekaj iskala in kar naenkrat sem vedela, da moram nujno dobiti knjigo Tečaj čudežev, da je čas. Pred kakšnim mesecem sem na to knjigo nekako vedno naletela (na samo knjigo ali ime - preganjala me je - v pozitivnem smislu). Potem pa je bilo zatišje do danes. Mislim, da jo kar moram nabavit, saj me ze v sanjah klicexDDx! Če imaš občutek, da je čas za to knjigo, potem si jo seveda priskrbi. Pa ne iz knjižnice, mora biti sveža in brez vplivov številnih bralcev.V sebi nosiš neko daljno zamero, ki je ne želiš spustiti na plan. Samo, dokler tega ne boš storila, ne boš pomirjena in ne boš mogla funkcionirati kot si želiš sploh v odnosu do te osebe in do sama sebe! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men se pa že dolgo ni nič sanjalo , alo pač, pa se ne spomnim. Skratka..... Danes ponoči se mi je sanjalo, da je mojemu fantu skozi uho noter zlezla kača. x!x Jaz pri tem zavpijem, da mu belouška leze v uho, pa se ni zmenil za to. Potem pa čez čas ugotovim, da tudi meni nekaj leze za hlače. Prestrašena ugotovim, da je tudi kača . In potem se zbudim. Vem, da kače sanjat ne pomeni nič dobrega, vendar me zanima, kaj pomeni v zvezi z mojimi sanjami. Kače lahko simbolizirajo tudi modrost in inteligenco. Mogoče se bosta oba v kratkem odločala za novo zanimivo zadevo, ki bo verjetno tudi zelo uspešna! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Iks lahko popnazarja tudi križ v nepravi izkrivenčeni podobi,križi pa naj bi varovali pred vampirji in vso drugo zalego.Vprašanje je, koliko si v sanjah verjela, da bo tvoje delo imelo zaželjen učinek,saj se tudi v realnosti pogosto zgodi,da se sprašuješ ali je stvar izpeljana kot mora biti, ali pa je samo delček sestavljanke, ki jo moraš pravilno zložiti! Contesa hvala! Ja, v sanjah sem ful verjela, da bodo ti X-si pomagali, čist sem bila obsedeno zagrižena in sveto prepričana, da bodo zalegli Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
diana 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če imaš občutek, da je čas za to knjigo, potem si jo seveda priskrbi. Pa ne iz knjižnice, mora biti sveža in brez vplivov številnih bralcev.V sebi nosiš neko daljno zamero, ki je ne želiš spustiti na plan. Samo, dokler tega ne boš storila, ne boš pomirjena in ne boš mogla funkcionirati kot si želiš sploh v odnosu do te osebe in do sama sebe! Hvala Contesa. Bo kar držalo. Zamera, ki jo ne želim spustiti na plano? Mislim, da to leti le na mene osebno. Uf, še veliko dela me čaka... Nasmeh soncu! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Zadnje čase se nič ne spomnim kaj sanjam....... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spela_ 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Sanjala sem moskega, ki ga imam zelo rada (bila sva tudi par, vendar sva zdaj v prehodnem obdobju - se se imava zelo rada) v njegovi pisarni... vendar nejgova podoba je bila podoba starcka, kar me ni nic prestrasilo ali motilo. Nato je prisla poleg tudi njegova mama, ki je bila pravtako starka. V drugih sanjah pa sem cistila v nasi kopalnici cloveske iztrebke, ki pa niso bili moji...predvidevala sem, da so bili "last" nase sostanovalke...hvala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spela_ 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Pa se to...prijateljica pa je sanjala, da jo njej znan moski zapeljuje in ji predlaga sex... prostor v katerega pa jo je pripeljal pa je bil pol novoletnih jelk!?!? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 vceraj sanjal, da naj bi z mojim attachmenotm nekam odpotovala z avionom. bilo jetako, da sem jaz nekaj kazal al kaj... postavljal 2 ali 3 skatle z cevlji - prtljago v doloceno obliko. potem naj bi bilo tako, da smo bili v nekem evropskem mestu. in so kao meni rekli, da sem jaz igubil prtljago, da ni moj prtljage, da je izginila. na koncu sem ugotovil da moja je, ampak da pravzaprav ni prtljage od moje punce, da so se si motili. moja naj bi verjetno bla v tistem ko sem delal z cevlji- prtljago al kaj. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Sanjala sem poplave! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sanjala sem moskega, ki ga imam zelo rada (bila sva tudi par, vendar sva zdaj v prehodnem obdobju - se se imava zelo rada) v njegovi pisarni... vendar nejgova podoba je bila podoba starcka, kar me ni nic prestrasilo ali motilo. Nato je prisla poleg tudi njegova mama, ki je bila pravtako starka. V drugih sanjah pa sem cistila v nasi kopalnici cloveske iztrebke, ki pa niso bili moji...predvidevala sem, da so bili "last" nase sostanovalke...hvala. Lahko napovedujejo vajino skupno prihodnost ali pa da ti njegovo gledanje na določene zadeve ni ravno pisano na kožo. Zamenjaj sostanovalko. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa se to...prijateljica pa je sanjala, da jo njej znan moski zapeljuje in ji predlaga sex... prostor v katerega pa jo je pripeljal pa je bil pol novoletnih jelk!?!? Prijateljica nima ravno lepih spominov na neko novo leto. To jo še vedno preganja. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>vceraj sanjal, da naj bi z mojim attachmenotm nekam odpotovala z avionom. bilo jetako, da sem jaz nekaj kazal al kaj... postavljal 2 ali 3 skatle z cevlji - prtljago v doloceno obliko. potem naj bi bilo tako, da smo bili v nekem evropskem mestu. in so kao meni rekli, da sem jaz igubil prtljago, da ni moj prtljage, da je izginila. na koncu sem ugotovil da moja je, ampak da pravzaprav ni prtljage od moje punce, da so se si motili. moja naj bi verjetno bla v tistem ko sem delal z cevlji- prtljago al kaj. Mogoče si pozabil na nekaj pomembnega, na nek dogodek, datum, kar se tiče tvojega dekleta. Ali pa pazi, da v bližnji prihodnosti ne pozabiš nekaj pomembnega v zvezi z njo! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sanjala sem poplave! Pustiš, da te prepravljajo čustva, namesto, da bi ravnala v skladu s tem kar hočeš in veš, da je edino prav. Pazi, da ti ne spodnese nog,saj je hitrost vode lahko zelo varljiva. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
diana 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Danes sem spet imela zanimive, a cudne sanje... Nekako sem se znasla na sejmu z potovalnim nahrbtnikom in zaustavila sem se pri samo eni stojnici. Prodajali so knjigo Tečaj čudežev in bila je na znižanju (itak, saj samo o tem sanjam zadnje čase). Stojnico sta imela moški s črnimi, mastnimi lasmi in pohlepnim pogledom (ni mi bil všeč) in lepa ženska z dolgimi, rjavimi lasmi, kakih 30 let. Uglavnem pogovarjala sem se z njo (njega sem ignorirala). No, kar naenkrat smo vsi nekam tekli in mislim, da nekaj iskali. Znašli smo se v babičinem stanovanju, tudi ona je prišla v sobo s svetlo zelenim kipcem in ga položila na omaro poleg mene, ter odšla. Imela sem posteljo oz. kavč na kateri je bila samo spalka in jaz sem bila popotniško oblečena. Nekdo je zaupil da prihaja krokodil in vsi so zdežali. Gledala sem bližajočega velikana in razmišljala kako naj ga spravim ven. Prvo sem se malo ustrašila, tada vse bližje kot je bil manj sem se ga bala, vedela sem da mi nič ne more. Uspelo mi je, da je zapuslil sobo in za njim sem zaprla vrata. Zopet sta se pojavila podajalca, on nekje v ozadju. Zraven knjige se je dobilo nekaj majhnega plastičnega, a ker sem ji bila všeč mi je dala neko rjavo-rumeno stekleno stvarco (ne znam je opisati, a bila je lepa). Odprla sem denarnico (bala sem se da nimam dovolj denarja) in ugotovila, da imam denarja še preveč. Zbudila sem se. Za kjnigo vem, da si jo moram kupit, a kaj je z krokodilom, popotniško opravo in tistim zelenim kipcem? Nasmeh soncu! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maeve 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Ha, meni se je pa sanjalo, da sem se poljubila z mojo zelo dobro prijateljico (in ravno to noč je prespala pri meni, jutri pa se odpravlja nazaj v Francijo) ... hm ... zanimivo ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 S to osebo sva se pogovarjala velik, pisala mi je, potem sva se še dobila in pekla neke kolačke pa tortice pa take zadeve me zanima kaj bi to pomenilo... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts