Mateja 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Nocojšnje sanje spet ene tistih živih, ko so barve zelo izrazite in ostanejo v spominu kot film: Daša in jaz greva s sestrino družino na njihov vikend. Ko prispemo tja, je videti kot zimska pravljica - vse pokito s snegom, drveje belo, poti zasnežene, samo njihova kočica kuka ven iz tiste beline. Sonce in jasno, modro nebo. Sezujem soperge in grem bosa po tistem mehkem snegu, da še zdaj čutim, kako ful dober občutek je bil, ko sem čutila sneg pod nogami in me sploh ni zeblo. Sedimo zunaj na sončku in uživamo, potem pa se pripelje en njihov znanec in popoka Dašo, nečaka in mene v avto - kao, da nas pelje nekaj zanimivega pogledat. Nekakšen izlet. Peljemo se v enem, že rahlo zdelanem avtu in cesta je precej zdelana in ozka, ni več videt sončka in zasneženih hribčkov... vozimo v ozki soteski in nasproti nam stoji sredi ceste en delovni stroj. Tip pa kar pelje naravnost vanj, sploh ga ne skrbi, ali bomo zvozili tole srečanje. Malo butne v tisti stroj, da vzvratno in komaj, komaj zapelje mimo. Potem pa nas sredi vseh tistih desk in nevemšečesa na cesti obrne na bok. Z Dašo splezava iz avta in za nama še nečak in tisti šofer. Iz avta vzamem še mobitele, ki so nam popadali nekam pod stole in gremo peš naprej. Ustavimo se v enem naselju in tam mi trije mulčki sunejo mobitele. Takoj opazim, grem nazaj k njim in jim povem, da sem videla, kaj so naredili in naj vrnejo nazaj. Dobim nazaj čisto druge mobije, vse nekaj razmontirane, ploščice kar po tleh pobiram in se jezim, kaj je zdaj ostalo od telefonov. tamali sploh ne zgledajo nevarni ali kaj takega, ves čas se nekako smehljajo in tudi Daša, nečak in tisti tip niso videti kaj hudo zasekirani zaradi tega. grem malo naprej, da se 'zluftam' od vseh peripetij, tam pa enkraten razgled na totalno jasno nebo, gore čisto blizu in pred njimi kot nekakšne skalnate piramidice, na katerih so čisto na gosto rasle smreke. Fantastično! Čisto očarana od tega, se obrnem, da grem z drugimi 'proti domu'. Opazim, da se mi medtem pridruži skoraj vsa žlahta - mama, oče, strici, tete, tudi sestra in njena družina je tam.... hodimo nekako v koloni navzdol, vsi so nekam dobro razpoloženi, pripovedujem, kako so mi eni mulci razmontirali mobitele, pa se nihče kaj dosti ne vznemirja, samo smehljajo se ... nato mi en stric da v žep nekaj denarja. Zahvalim se mu in ga vprašam, kako zdravje (je v resnici precej bolan), pa se nasloni na ograjo ob cesti in reče: 'ja, mateja, uživati življenje - to je to!'... se naslonim na ograjo in gledam v reko... totalno čista voda, še zdaj se vidim v sanjah, ko se nisem mogla načudit, kako je možno, da je voda tako čista...in zagledam, da v njej plava ena zelo hecna žival... velika kot človek, z ošiljenim gobcem in majhnimi okroglimi ušesi... plava nekaj podobnega kravlu (Daša vidi tisto žival in vzklikne 'Leda!' (to je ena njena bivša sošolka)... žival ful uživa... in na bregu zagledam še tri take živali, ki se zabavajo in nekaj kao plešejo... živali to... pa stojijo na dveh nogah in se gibljejo kot ljudje... ful hecna scena. Nato dam roko v žep in opazim, da imam v žepu polno denarja... pogledam vso žlahto, ki hodi za mano in se vsi začnejo smejat (so že prej vedeli za ta denar v mojem žepu)... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Mateja, priznaj, da se ti je to sanjalo po kosilu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 misliš reči, da sanjam z odprtimi očmi funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Mateja Kul. Najbrž boš tole še nekajkrat sanjala - dokler se ne razčisti, kaj? Zanimivo pa je, ja. Zdajle sem se spomnil nekih zelo živih sanj, je pa že kar dolgo nazaj - morda dve leti ali tri. Bil sem v nekem mestu v srednjem veku. Mesto je bilo kar veliko in je bilo polno zgradb z ozkimi uličicami. Tam sem bil oblečen v nekakšni usnjeni opravi in opasan sem imel meč. Bil sem z neko družbo sredi mesta in zdajle res ne vem kaj smo delali - a kar naenkrat pride mimo nekdo - ki ga poznam tudi v tem življenju - in je bil zelo nesramen, razbil je družbo in hotel (ali pa celo ubil nekoga - se ne spomnim dobro) sam pa sem "skočil za njim, medtem, ko je on bežal pred menoj po nekih podzemnih hodnikih. Nazadnje se odpro neka vrata na svetlo. Skočim za njim - takrat on pade na hrbet. Ko je ležal na hrbtu sem dvignil meč in ga zavihtel. Pa sem se domislil - NE - Ne ubijem te. In meč zapičim tik ob mednožju v zemljo. Tu se spomin o sanjah konča.... Lep pozdrav, Vojko Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Ne, kosilo imaš bolj pozno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 sanje:kar se spomnim (sanjam več, pa se pol zjutraj ne spomnim vsega) se vse uresniči. hecna stvar. take čisto vsakdanje zadeve. kot na primer da se ti rztrže kos garderobe al kaj podobnega meni se pa včasih zdi kaj ful znano.........k da sem to že nekje vidla........se je že zgodilo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 meni se kraji v sanjah ponavljajo, večkrat v sanjah pomislim, da sem ta kraj že sanjala. Največkrat je ena ozka ulica, ob hišah vodijo navzdol stopnice, na koncu trgovina, majhna zanemarjena in vedno se nekako prebijam do avtobusa tam... ali pa hiša na robu, tko travnik okrog gozd, hiša, vedno grem iz te hiše ven, se še nisem videla vztopiti, ali pa njene notranjosti, ampak hiša stoji kao na vrhu, na robu, ma tu vedno šetam po robu kao prepada...zadnji teden me pa vedno spremljajo more, dovolj jih imam, danes se je v različnih sanjah, sem kar preskakovala sanjalo predvsem o bolezni otrok, novorojenčkov... upam, da bo obdobja mor kmalu konec...Dobro jutro Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Iiiiiiiiiiiiiiim, kakšne sanje danes.... Dokaz, da sem zasvojena s temle forumom. Se mi je sanjalo, da je bilo srečanje lunc, pa da sem se jaz z Marso v enem oranžnem avtu pripeljala. No pa sva vstopili v en prostor in jaz po svinjsko rignem (ne uno po hrani, drugače), pa se oglasijo tam - O tole je pa ziher Pujsa (vizuelno še nobenega ne poznam). Se spomnim, da sem vidla aakhuta, pa njegove slike nimam pred seboj, samo vem,da je bil simpatičen, pamalo bolj zadržan,. kot tule na forumu, potem je pa vse skupaj pokvarila budilka, vprašanje, kaj vse bi se še zgodilo.... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Na povsem navaden dan sem se zbudil s precej nenavadnimi občutki. Pritajena svetloba je prodirala skozi napol zaprte rolete in mi hotela ukrasti zadnjih pet minut spanca. Vem, da je danes poseben dan. Kot vsakič, sem tudi to noč spal v spodnjicah in se tak povlečem do kopalnice, kjer me čaka čisto običajna jutranja higiena, ko komaj čakam, da je za menoj in mi v nosnicah zadiši sveža jutranja kava. A nisem hiter. Vem, da se bo zgodilo in hočem si zapomniti vsak delček kopalnice, vsak gib telesa in občutke, ki bruhajo v meni. V ogledalo se sploh ne pogledam. Nikoli pred umivanjem zob. Šele potem. Tako se vsaj vidim. In tisto kar vidim je čista iluzija. Pogled oči me z vrtincem vleče vanje in vabi v neskončnost. Da, odločeno je. Vem. Vem. S precej negotovim korakom se vrnem v sobo. Strah me je. Kocka je padla. Pogledam obleko, ki sem jo ob teh neznosnih jutranjih urah vlačil nase in se sladko nasmejem. No more baby. Iščem torbo. Karkšnokoli. Iščem potiho in se skušam zbrati. Starša spita in ju nočem buditi. Najdem mali nahrbtnik v katerega začnem tlačiti vse kar mi pride pod roke. Mikice, nogavice, žepni nož, vžigalnik, blokec, potni list, pismo, tobak in ostalo ropotijo. Tudi če vzamem celo stanovanje s seboj, ne bo dovolj. Končam. Poiščem si zguljene kavbojke, ki jih nisem oblekel že precej časa. Uf, shujšal sem. Čez glavo navlečem sinje modro srajco.Kava… kje je kava?! Potrebujem kavo! V kuhinji je mračno. Povzdignem rolete, jutranje sonce se upre v prostor in ga navdahne z življenjem. To je moj dan. Danes začnem znova. Kava, po turško in prvi dim cigareta. Lahko bi opisal raj, a na zemlji je to to. Ju pokličem? Jima povem? Nočem ju prizadeti! Ne, ne bosta razumela. Mogoče, nekega dne. Jutranji obred končam z obilo pričakovanj, se po pinkpantersko splazim v svojo sobo, vzamem nahrbnik in sončna očala, še zadnjič pogledam sliko, potihoma zaprem vrata in se odpravim do vhodnih vrat, kjer me pozdravi mahajoči rep. Kot vsak dan… kot nikoli več. A čuti. Ve. Bolj kot jaz. Obujem shojene semiš čevlje, nadanem očala in še zadnjič povoham vonj stanovanja. Kot da bi si ga hotel zapomniti za vselej. Eh, kako neumno, nesmiselno… kako čustveno. Odprem vrata in stopim v sončen dan. Tam je, nekje zunaj in čaka da zarežem črto življenja. Tu sem, neustrašen in pogumen, iskajoč in odločen, da jo vrežem… Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 ja, ker nisem sanje takoj zjutraj zapisala sem jih delno pozabila... ...verjetno mi res podzavest deluje, v službi je sodelavka iz sosednje pisarne"zbolela" za rakom, za povrh mamica dveh otrok, ki je nameravala imeti šeenega... ...in potem se meni sanja, da moj oče zboli za rakom, istočasno sem izvedelaše za eno osebo (ampak se sedaj v budnem stanju več ne spomnim..), vem samoda se zjutraj zbudim in vsa utrujena ugotovim, da so bile le sanje..oh, samo sanje.. AYA Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 nimbus... a te lahko nekaj vprašam? ko te takole prebiram...a se ukvarjaš s pisanjem? LP AYA Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 lisica. jaz i nordica sma hodle po zasneženi cesti, pred nama pa lisica. i pol naju je lovila in je prišel pes in me zgrabil za roko in sem vpila in pol so naju pobrali z avtom in sma ble naekrat v LJ in sma srečale primoža benka od siddharte, ampak si ni bil podoben, pol so pa blink 182 meli nastop, oz. travis je pel, zadi je bil DJ, pša christina aguielera je skakala po odru :xx!: pol sem se pa zbudla :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Kristalka hoho kakšen pop-dream... hehe, jaz sanjam pa sam o takih čudnih stvareh, ala dve osebi v objemu (jaz ena, izmed teh dveh, druga polovica se menjuje) pa to, pa zdaj zadnje čase od kar so v ljubezni problemi skor nč ne sanjam, pa od kar se sanj ne spomnim, tud slabše spim,.. ;( ve kdo kako rešitev? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Sanje! S sestro sva hodili po cesti, zraven pa je bila kača in za njo hrček. Nakar nama kača uide in za njo tudi hrček. Takoj pomislim, da bo kača pojedla hrčka, zato jo greva iskat in ko moja sestra vidi, kako sta si blizu lopne kačo po glavi, a prepozno, medtem je kača že zastrupila hrčka, tako da sta se na mestu oba zgrudila mrtva. V bistvu obžaluje, da je lopnila kačo, saj bi bi bila drugače izguba manjša. In v ozadju nakaže, da ima njen fant še eno majhno kačo iz te velike kače. V nadaljevanju sanj pa sem videla kačo, ki je plavala v vodi in ko je prišla iz vode je spremenila obliko. Postala je plazilec in nato sesalec (a se ne spomnim oblike). A mogoče kdo ve, kaj bi lahko sanje pomenile? Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 nimbus... a te lahko nekaj vprašam? ko te takole prebiram...a se ukvarjaš s pisanjem? LP AYA Občasno... po navdihu! Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Sem mela pa spet zanimive sanje, vse pokombinirala. Sem se kar znašla v trgovini v Jaršah, v eni živilski trgovini, kjer ej bil tudi en oddelek igrač, pa en oddelek tekstila, kjer je bilo nekaj full čudnih kavbojk - stari čudni kroji. V trgovini sva delala pa jaz pa moj dragi in bila je najina... Sem bila vesela, da sem spet v trgovini (očitno imam trgovinotožje - cca. 1 leto in pol kar ne delam več v trgovini). Sicer nikoli nisem želela delati kaj za svoj račun - raje zaprem vrata in sem frej po službi, ampak sem rekla, no bo pa tole en najin skupni projekt. Pa on je bil na blagajni, jaz sem pa divjala po štacuni gor in dol... Pa takoj so nama en alkohol pokradli . Krasni občutki v sanjah... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Danes sem sanjala: da vozim traktor poleg mene pa Salome in mi celo pot nabija ma dej bod že enkrat moški?????? Le kaj bi to pomenilo,a kdo ve?! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Potem se pa res ne čudim, zakaj si še kar zaspana....v glavnem, da si uživala, no saj mislim... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Že nekaj noči se trudim, da bi sanjala neko osebo, ki sem jo nazadnje videla pred 5 meseci, pa še to v okoliščinah, ki so bile zame popoln šok in zato se te osebe natančno ne spomnem (izgled...). Vodnika sem prosila, da mi to osebo pokaže v sanjah, pa je ne morem in ne morem sanjati. Ne vem kaj je to? In zakaj je ne morem sanjati? Sicer s to osebo kontaktiram po telefonu, a do osebnega kontakta še ni prišlo. Zakaj mi je vodnik noče pokazati preko sanj?? Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Sanje! S sestro sva hodili po cesti, zraven pa je bila kača in za njo hrček. Nakar nama kača uide in za njo tudi hrček. Takoj pomislim, da bo kača pojedla hrčka, zato jo greva iskat in ko moja sestra vidi, kako sta si blizu lopne kačo po glavi, a prepozno, medtem je kača že zastrupila hrčka, tako da sta se na mestu oba zgrudila mrtva. V bistvu obžaluje, da je lopnila kačo, saj bi bi bila drugače izguba manjša. In v ozadju nakaže, da ima njen fant še eno majhno kačo iz te velike kače. V nadaljevanju sanj pa sem videla kačo, ki je plavala v vodi in ko je prišla iz vode je spremenila obliko. Postala je plazilec in nato sesalec (a se ne spomnim oblike). A mogoče kdo ve, kaj bi lahko sanje pomenile?Sanje si najlažje razloži vsak sam, kajti le sam poznaš ključne stvari... Moja razlaga je taka:Kača pomeni nek strah, bojiš se za sestro in mogoče se bojiš njenega fanta saj čutiš, da ji lahko kaj škoduje. Bojiš se, da bo sestra to ugotovila a da bo takrat že prepozno (kača zastrupi hrčka). Zdi se ti, da sestra obžaluje svoja dejanja, a se nekako ne zna prebiti iz situacije in isti problem se nadaljuje(mala kača). Pa ne jemlji vsega tega preveč resno, saj jaz ne poznam situacije tako dobro kot jo ti. Ne vem, razmišljaj na široko in vaja dela mojstra, iz vsakih sanj se kaj pametnega naučiš in vsake naslednje ki pridejo si tako lažje razlagaš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Že nekaj noči se trudim, da bi sanjala neko osebo, ki sem jo nazadnje videla pred 5 meseci, pa še to v okoliščinah, ki so bile zame popoln šok in zato se te osebe natančno ne spomnem (izgled...). Vodnika sem prosila, da mi to osebo pokaže v sanjah, pa je ne morem in ne morem sanjati. Ne vem kaj je to? In zakaj je ne morem sanjati? Sicer s to osebo kontaktiram po telefonu, a do osebnega kontakta še ni prišlo. Zakaj mi je vodnik noče pokazati preko sanj?? Vstrajaj še naprej, ne bodi tako neučakana, čas bo prinesel svoje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2004 Sanje si najlažje razloži vsak sam, kajti le sam poznaš ključne stvari... Zelo dobro razmisljanje...Natancno tako sem komentirala nekoc davno, v eni od tem sanje, ki smo jih imeli res ultra ze tule. A ravno zato imamo se vedno tole - ker je pomembno ubesediti, ce se spomnis, vse je vaja, poleg tega imas za svojo... 'evidenco'...Jaz sem zadnjic sanjala bujno rastlinje.Ali je lahko kaj se boljse - simbolicno? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Grozne sanje...sem sanjala, da sem kopala sina, pa sem potem imela nek opravek in sem šla , doma pa je bil še moj dragi in je potem on pazil sina. Nato se je sin začel utapljati...jaz sem to nekako "videla" z notranjim očesom in sem na vso moč tekla in tekla in ....sem prišla prepozno, ker je sin že utonil in je njegovo mrtvo telesce ležalo v banji.... ...Kriče sem se zbudila! Se danes nisem niti odmaknila od malega.. dobro, da sem vzela dopust! Da ne rečem,da ko sem ga zvečer kopala, se nisem upala premakniti niti za centimeter! Kaj mi te sanje govorijo? :o|o: MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Že nekaj noči se trudim, da bi sanjala neko osebo, ki sem jo nazadnje videla pred 5 meseci, pa še to v okoliščinah, ki so bile zame popoln šok in zato se te osebe natančno ne spomnem (izgled...). Vodnika sem prosila, da mi to osebo pokaže v sanjah, pa je ne morem in ne morem sanjati. Ne vem kaj je to? In zakaj je ne morem sanjati? Sicer s to osebo kontaktiram po telefonu, a do osebnega kontakta še ni prišlo. Zakaj mi je vodnik noče pokazati preko sanj?? Vstrajaj še naprej, ne bodi tako neučakana, čas bo prinesel svoje. Hvala za nasvet. Kaj pa če mi ni namenjeno videti te osebe oz. se je spomniti, preden jo dejansko osebno srečam? Mogoče pa je neučakanost ravno to, da hitim in da jo hočem sanjati, da bom kasneje pripravljena? Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Se danes nisem niti odmaknila od malega.. dobro, da sem vzela dopust! Da ne rečem,da ko sem ga zvečer kopala, se nisem upala premakniti niti za centimeter! Kaj mi te sanje govorijo? :o|o: MucaMacaja,jutro... jaz sem že pozabila svoje sanje, žal.. ampak - Mucamaca prijateljica (tudi lunatka) mi je dejala, da s tem, ko sanjamo še živeče ljudi mrtve jim s tem podaljšujemo življenje... ...od takrat dalje sem glede tega potolažena...kajti sama sem sanjala, da mi je enkrat mož umrl v prometninesreči...drugič mama in sem ji potem na sedmini v cerkviše zadnjič dejala: mama, saj ti ni treba umreti če nočeš!nič hudega...IN POTEM SE JE VSTALA IN SE HVALEŽNONASMEHNILA...OH KAKšna mora... ja, je pa res, koi imam takšne moreče sanje sem čistona tleh....sicer pa mi je tudi mama potrdila, da tisti "mrtvi" v sanjah bodo še dolgo živeli.... no, pa sladke sanje... LP AYA Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts