Pixy 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Hojla,meni pa se veckrat, z dolocenimi casovnimi presledki, sanja, da me je strah pred visino...zdaj nazadnje sem sanjala da sva sla s fantom v rim in sva si ogledovala neke muzeje, pa vse to kar majo v rimu, od foruma, pa drugih kulurnih "ostankov" prejsnjih stoletij. in tako sva bila na nekem notranjem obzidju, kamen je bil siv, hladen, gladek in sploh ne star. ko sem se zelela vrnit na drugo stran, sem ugotovila da je pod mano velika praznina, in samo ene deske preko katerih moram it. mene zagrabi panika, taka da jo cutim še ko se zbudim. padejo me neke jope dol in jih samo gledam kako dolgo padajo. fant mi govori da ni nic, da naj samo stopim preko, meni pa muka oz. hromeč strah. na koncu sicre pridem preko in je vse ok. podobno se mi včasih sanja da sem v kaksnem dvigalu, ki ima naekrat luknjo v sredini in spet ista agonijo kako priti na varno... in ostali podobni visoki objekti s katerih se moram prebit na varno. no, v budnem življenju me je strah hoditi po takih nestabilnih stopnicah, kjer lahko vidis v globino kaj vse je pod tabo. ne vem, razmisljala sem ampak ne znam povezat teh sanj. Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hojla,meni pa se veckrat, z dolocenimi casovnimi presledki, sanja, da me je strah pred visino...zdaj nazadnje sem sanjala da sva sla s fantom v rim in sva si ogledovala neke muzeje, pa vse to kar majo v rimu, od foruma, pa drugih kulurnih "ostankov" prejsnjih stoletij. in tako sva bila na nekem notranjem obzidju, kamen je bil siv, hladen, gladek in sploh ne star. ko sem se zelela vrnit na drugo stran, sem ugotovila da je pod mano velika praznina, in samo ene deske preko katerih moram it. mene zagrabi panika, taka da jo cutim še ko se zbudim. padejo me neke jope dol in jih samo gledam kako dolgo padajo. fant mi govori da ni nic, da naj samo stopim preko, meni pa muka oz. hromeč strah. na koncu sicre pridem preko in je vse ok. podobno se mi včasih sanja da sem v kaksnem dvigalu, ki ima naekrat luknjo v sredini in spet ista agonijo kako priti na varno... in ostali podobni visoki objekti s katerih se moram prebit na varno. no, v budnem življenju me je strah hoditi po takih nestabilnih stopnicah, kjer lahko vidis v globino kaj vse je pod tabo. ne vem, razmisljala sem ampak ne znam povezat teh sanj. Verjetno je vse povezano z višinskim strahom, ker podobne sanje tudi meni niso tuje. Je obdobje, ko nas je vsega bolj strah in spet obdobje,ko ta ni tako očiten! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lahko pomeni skupno prihodnost ali pa skupno ustvarjanje določene zadeve. to mi deli ouyea Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 MOje današnje sanje so bile precej zanimive. Pravzaprav imam že nekaj časa željo kupiti parcelo za vikend. Itak mi parcela lahko stoji, turizma pa bo tu vse več, tako da škodi ne, cena pa seveda raste. No, sinoči je prišla k meni ta zdajšnja-nočna in potem ko sva se zjutraj zbudila sem se zelo bistro spomnil sanj. V sanjah sva kupila vsak eno parcelo. Moja je bila večja, njena manjša, toda zanimivost se je pojavila, ker okolje ni bilo na Islandiji ampak prej v Sloveniji. Mislim, da je bila še železniška postaja tam, na Islandiji pa vlakov ni. Potem sva šla preverit papirje in je bilo lepo povedano, da ima ona parcelo na deželi za vikend, moja ja tu, skoraj v Reykjaviku.Pravzaprav je v sanjah ona kupila parcelo na mestu kjer mene mika v realnosti. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2005 Jaz sem imela tud hecne sanje...nekje smo bili, kot v enem disku al kaj al pa v kakem klubu, pa je en frend bil za shankom ali v garderobi al kaj tacga, pa sva nekaj cajta bila tam, jaz sem skoz nekaj k njemu hodila.. nenadoma pa sploh to ni bil on, pac pa nek frend od zdavnaj (ki mu je v bistvu res clo mal podoben)... da sem se v sanjah pomislila - pa kako sem se lohk zmotila tko, da nisem stekala, da je oni v bistvu to? ... no pol ne vem kaj je blo, mislim da smo nekaj nastopali, pa kao da nam bodo zdaj placali in so ble ene kuverte.. pol pa spet ta frend da najprej enemu tipu koverto, tko od dalec, nad glavami drugih, pol pa se meni... in je bila taka kuverta z okencem, da se je not videlo in sem videla da so bankovci po 5 jurjev in to jih je blo kakih.. recimo en centimeter debeline, skratka kar zlo kul za tam en nastopek... me je cist presenetilo, ces a TOOOLK? ostalega se pa ne spomnim... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 jst pa da bo 1 nad velik cunami, pomoje kr vs svet... pa se druge zadeve zravn sm sanju... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spela_ 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 Sanjala sem, da sem se ljubila z zensko.... bile so čutece, polne in noro lepe energije... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 pol sm bil to zihr jst, sam sm si masko gor dal free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 kok butasto....zadremal sem za 20 minut in pol je blo tkole: najprej je bil en čudn tip k me je spraševal če mu loh za eno uro posodim mobitel. Pol je zakuru en ogromen kres tri metre od mene - pa nisem čutu nobene vročine. Pol so sledila očala, ki so se mi zlomila ko sem hotu naravnat držala (tisto za ušesi - se tko reče?) Najbolš je blo pa na koncu k sm se prebujal: najprej se mi je zdelo da sem slep (ampak res) pol sem pa razločno videl svojo roko (dejansko videl), bil sem prepričan, da jo premikam, "čutil sem" da nekaj počnem z njo, a oko je sporočalo, da je roka še zmeraj pri miru.......kot da bi eno še sanjal, videl pa resnično stanje..... ko tkole zadremam za 20, 30 minut mam včasih res tko nore kombinacije...... cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>MOje današnje sanje so bile precej zanimive. Pravzaprav imam že nekaj časa željo kupiti parcelo za vikend. Itak mi parcela lahko stoji, turizma pa bo tu vse več, tako da škodi ne, cena pa seveda raste. No, sinoči je prišla k meni ta zdajšnja-nočna in potem ko sva se zjutraj zbudila sem se zelo bistro spomnil sanj. V sanjah sva kupila vsak eno parcelo. Moja je bila večja, njena manjša, toda zanimivost se je pojavila, ker okolje ni bilo na Islandiji ampak prej v Sloveniji. Mislim, da je bila še železniška postaja tam, na Islandiji pa vlakov ni. Potem sva šla preverit papirje in je bilo lepo povedano, da ima ona parcelo na deželi za vikend, moja ja tu, skoraj v Reykjaviku.Pravzaprav je v sanjah ona kupila parcelo na mestu kjer mene mika v realnosti. Andres Mogoče bi se morala pogovoriti glede določenih zadev.Mogoče bi si moral ogledati to mesto v realnosti, saj so sanje lahko tudi preroške. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem imela tud hecne sanje...nekje smo bili, kot v enem disku al kaj al pa v kakem klubu, pa je en frend bil za shankom ali v garderobi al kaj tacga, pa sva nekaj cajta bila tam, jaz sem skoz nekaj k njemu hodila.. nenadoma pa sploh to ni bil on, pac pa nek frend od zdavnaj (ki mu je v bistvu res clo mal podoben)... da sem se v sanjah pomislila - pa kako sem se lohk zmotila tko, da nisem stekala, da je oni v bistvu to? ... no pol ne vem kaj je blo, mislim da smo nekaj nastopali, pa kao da nam bodo zdaj placali in so ble ene kuverte.. pol pa spet ta frend da najprej enemu tipu koverto, tko od dalec, nad glavami drugih, pol pa se meni... in je bila taka kuverta z okencem, da se je not videlo in sem videla da so bankovci po 5 jurjev in to jih je blo kakih.. recimo en centimeter debeline, skratka kar zlo kul za tam en nastopek... me je cist presenetilo, ces a TOOOLK? ostalega se pa ne spomnim... Si premišljevala kaj o nekem novem projektu? Ta ti zna znatno napolniti denarnico in zadostiti tvoji želji. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst pa da bo 1 nad velik cunami, pomoje kr vs svet... pa se druge zadeve zravn sm sanju... Nekoč sigurno bo, zaenkrat še ne! Obetajo se ti večje spremembe v poslu! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sanjala sem, da sem se ljubila z zensko.... bile so čutece, polne in noro lepe energije... Mogoče pa si to resnično želiš tudi v realnosti! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 danes sem sanjala, da imam na mestu, kjer imam tatu (nad zadnjico) eno kot bradavico, ampak ful veliko za pest, tko spiralasta, kot školjka,... sicer sem tole opazovala brez ogledala (tko kot ven iz sebe) in ko sem šla z roko čez sem ful začutila bolečino, prav zares začutila... sem razmišljala da moram it k zdravniku da mi tole odreže... poleg se je v sanjah pojavil nek fant, prav čutila sem njegovo ljubezen, ampak ne tko seksualno. Ful mi je bilo zoprno zaradi te zadevice na križu, pa je samo pobožal... ok, možno da me je hrbtenica bolela, ampak zanimiva oblika... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kok butasto....zadremal sem za 20 minut in pol je blo tkole: najprej je bil en čudn tip k me je spraševal če mu loh za eno uro posodim mobitel. Pol je zakuru en ogromen kres tri metre od mene - pa nisem čutu nobene vročine. Pol so sledila očala, ki so se mi zlomila ko sem hotu naravnat držala (tisto za ušesi - se tko reče?) Najbolš je blo pa na koncu k sm se prebujal: najprej se mi je zdelo da sem slep (ampak res) pol sem pa razločno videl svojo roko (dejansko videl), bil sem prepričan, da jo premikam, "čutil sem" da nekaj počnem z njo, a oko je sporočalo, da je roka še zmeraj pri miru.......kot da bi eno še sanjal, videl pa resnično stanje..... ko tkole zadremam za 20, 30 minut mam včasih res tko nore kombinacije...... Mogoče bi bilo dobro, da obiščeš svojega zdravnika, kajti to bi lahko pomenilo težave s centralnim živčevjem! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 mah....po moje blo sam mal nesoglasja med sanjskim svetom ki se je nerad umaknu realnosti....vse skup je trajalo par sekund, nč več cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Sploh ne vem, kaj sanjam, samo to vem, da me skoz nekdo preganja! "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 ojej...pol pa nimaš lih mirnega spanca? cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes sem sanjala, da imam na mestu, kjer imam tatu (nad zadnjico) eno kot bradavico, ampak ful veliko za pest, tko spiralasta, kot školjka,... sicer sem tole opazovala brez ogledala (tko kot ven iz sebe) in ko sem šla z roko čez sem ful začutila bolečino, prav zares začutila... sem razmišljala da moram it k zdravniku da mi tole odreže... poleg se je v sanjah pojavil nek fant, prav čutila sem njegovo ljubezen, ampak ne tko seksualno. Ful mi je bilo zoprno zaradi te zadevice na križu, pa je samo pobožal... ok, možno da me je hrbtenica bolela, ampak zanimiva oblika... Možno je, da si nerodno ležala in te je zato bolel križ,lahko pa, da čutiš, veliko spremembo! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sploh ne vem, kaj sanjam, samo to vem, da me skoz nekdo preganja! Pregon pomeni, da te preganja neko tvoje dejanje, ki se je zgodilo in ga nikakor ne moreš pregneti iz misli. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Sanjalo se mi je, da sva šla s fantom (zdaj sva ravno na neki pavzi... ) v hribe, visoko ... Res je bilo lepo, sicer oblačno, malo vetra, pa vse zeleno in skale... In potem sva morala iz ene koče nesti polno enih stvari čez dolino pa spet visoko gor v eno drugo kočo... Tam spet lepo... Pa skupej sva bila, rada sva se mela ... Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sanjalo se mi je, da sva šla s fantom (zdaj sva ravno na neki pavzi... ) v hribe, visoko ... Res je bilo lepo, sicer oblačno, malo vetra, pa vse zeleno in skale... In potem sva morala iz ene koče nesti polno enih stvari čez dolino pa spet visoko gor v eno drugo kočo... Tam spet lepo... Pa skupej sva bila, rada sva se mela ... Pomeni preizkušnje v vajinem odnosu, ki pa jih bosta dobro prestala. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Contesa, hvala Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Možno je, da si nerodno ležala in te je zato bolel križ,lahko pa, da čutiš, veliko spremembo! ja sicer imam tko težave s hrbtenico po nesreči, samo vem, da sem v sanjah pomislila, tole pa poznam, sem že videla... no kakorkoli, te spremembe čutim in sanjam že nekaj časa, bo že Contesa hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 kakšne sanje sem danes mela! Mami je bila v bolnici, jaz pri njej na obisku, morali so ji pregledati kri v nogi. Doktor je prinesel neko orodje z železnimi sponkami, jih začel "šraufati" v posteljo, potem pa v njeno levo nogo - golen. In morala sem pomagati medicinskemu tehniku pri tem pregledu, tam kjer je bila njena noga (tudi stegno) je bil nek trak, spodaj nepropusten, zgoraj kot neka gaza, in ta trak sem morala močiti z vodo, vedno več krvi je bilo v tem traku (njene noge kot da ni blo več oz. ne vem kaj je bilo z nogo, prazno). Potem, ko se je trak dovolj napil krvi, ga je moral odpret - raztrgat, pa mu je pri tem padel kos mamine noge na tla (pač meso in koža visela s postelje do tal) - pa sem pobrala, da ne bi blo na tleh, da se ne bi vnelo kaj... Mami je bla pa čisto apatična, kot pač, to morajo naredit in samo čakala, da bojo opravli. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts