principesa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Brat--Sanje razlagaš glede na odnos ki ga imaš s pravim bratomDom--Predstavlja celotno osebnost,zavedno in nezavedno.Tvoj pogled na sebeObala---Obala predstavlja stičišče dveh svetov,zavednega in nezavednega.Oče---Občutki do tvojega očeta ali značilnosti tvoje narave,ki si jih prevzel-a od njega. Reševanje---Rešiti nekaj predstavlja ohranitev nečesa v tebi,ker je to zate še vedno pomembnoRiba---Razmisli tudi o frazah kot " mrzla riba","riba na suhem","ribje" v skladu s situacijoPregnati---Odstranitev nezavednega dela tebe ali tvoje osebnosti,kot oblika fizične kazniOpaziti---Opaziti nekaj v sanjah,predstavlja zavedanje nečesa v budnostiDelfin--Simbol duhovnosti.Ljubezen,notranja harmonija,inteligenca, iskanje prosvetljenjaSmrt---Konec nečesa (otroštva,odnosa,občutkov,ljubezni ) z novim začetkom http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prosim za razlago sanj pretekle noči. to noč pa sem imela tako v živo sanje. nekje sem bila (nimam pojma kje) bilo nekaj ljudi - jaz moj nekdanji fant in že neki ljudi... nič ne vem kaj pogovarjali- nekdanji fant se je motal nekaj odrog mene nato pa jaz zagledam fanta, ki pozna mene, nojega nekdanjega fanta in tudi njegovo sedanjo punco.. takoj ko sem ga zagledala sem nekdanjemu fantu rekla, da jaz grem. Ko sem stopila le pam karakov vstran sta prišli dve punci in je moj nekdanji fant obe na veliko objemal, nato pa veliko pozornosti posvečal punci Z IZRAZITO BELIMI LASMI... dobrikal se ji je jo poljubljal, z rokami objemal obraz, kot da bi bila sama, neben ni gledal nič okrog . Ko sem pogledal malo bolje sem videla, da je njegova punca, le v resničnem življenju nima tako izrazitih belih las, ampak svetlo rjave. Jaz sem ju nemočno opazovala, saj mi je deloval zelo nasilno, kičasto. Kaj bi lahko to pomenilo, kakšno sporočilo bi lahko imele te sanje?? prosim za komentar Posmehovanje---Nezavedno nesoglasje z dejanji ali dogodki v budnem življenjuOpaziti---Opaziti nekaj v sanjah,predstavlja zavedanje nečesa v budnostiObjem---Tebi bližnji občutki,misli. Negativen le v primiru,če objemaš nekaj,kar se ti zdi slabo.Občinstvo---Svet okrog tebe,tvoj popoln Jaz,vsi vidiki tvoje psihe.Potreba po pozornostiNezvestoba---Morda razmišljaš o ljubimcu ali pa si glede nečesa razočaran Ljubica---Lahko predstavlja tvojo ljubico ali ženski vidik sanjačeve osebnostiLjubica/mec---Tvoji občutki,strahovi ter upanja povezana z ljubimcem.Včasih intuicija Ljubica/mec-prejšnji---Misli glede odnosa.Sposobnost prenašanja zavrnitveLjudje---Ljudje predstavljajo različne vidike tebeLasje---Barva las dodatno razjasni razlago.Moškost ali moška spolnostBarva--Predstavlja nekaj,kar se uporablja za prikrivanje ali popravilo dela psiheBela---Lahko predstavlja čistočo in nedolžnost.Svež pogled na življenjeRjava---Predstavlja instinkte in čutnost.To je tudi barva jeseni zato označuje upadanje in stisko http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Danes se mi je sanjalo, da stojim na vrhu neke stolpnice, vsa objokana in gledam v globino. Hotela sem skočiti, vendar še preden sem zbrala pogum sem se zbudila . Joj, zadnje čase imam tko čudne sanje. Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes se mi je sanjalo, da stojim na vrhu neke stolpnice, vsa objokana in gledam v globino. Hotela sem skočiti, vendar še preden sem zbrala pogum sem se zbudila . Joj, zadnje čase imam tko čudne sanje. Skočiti---V življenju tvegaš.Skok v situacijo,ki je negotovaSolze ---Čustvo.Sočustvovanje ali žalostStrah---Pogosto strah in pritisk iz budnega življenja Nepoznana,zatrta čustva,katerih se bojišStrahopetnost---Strah pred strašljivo situacijo,čustvenim sporom ali morda pred sabo Stanovanjski blok---Različna področja tvojega življenjaVeliko področje možnosti in priložnostiZbeganost---Pomanjkanje smernic v morju čustev.Pomanjkanje ravnotežja in odnosa z drugimi.Globoko--Predstavlja globino tvojega duha,čustveno razpoko zatajenih občutkov ali nevarnosthm, tole sem našla... sama malo poveži znamenja... lp... http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Sanju da z ekipo osvajamo Mont, medva s glavnim kirurgom sva bla že na vrh,ostali pa pod nama. Pa skoz so plezal pa nč ni zgledal, da jim rata km prlezt. kt bi bli na enm mestu. Conti, kva to pomen? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 A se komu dogaja da se mu popolnoma iste sanje ponavljajo?Zakaj se to dogaja? A to kaj pomeni? Aha pa kaj pomeni če sanjaš trikrat zapored---->ne se mi smejat.....vampirje??? : eek: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A se komu dogaja da se mu popolnoma iste sanje ponavljajo?Zakaj se to dogaja? A to kaj pomeni? Aha pa kaj pomeni če sanjaš trikrat zapored---->ne se mi smejat.....vampirje??? : eek: Vrjetn te bom obisku v sanjah, če je blo glih trikrat! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 UUUUPPPPPSSSSSSSSSSS pa ja ne kot vampir no Sem strupena :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Pozdravljena Contesa! Pred kratkim sem sanjala da mi prihodnost napoveduje najboljša prijateljica pa me je zanimalo, če bi to mogoče kaj pomenilo 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Meni se je pa danes sanjalo, da sem videla dva človeka. Moškega in žensko, ki sta si bila nasprotna pola, kar je imel eden, drugi ni imel. Nato pa sta se podvojila. Iz ženske je prišla še ena ženska, ki je imela tisto, kar prva ni imela in iz moškega je prišel še en moški, ki je imel tisto, kar prvi ni imel. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 tole se pa v bistvu dobro slisi...! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 se spomnim delčkov sanj, kruh sem prodajala, pa folk ni hotel belega, črnega, koruznega, ampak kr po enih imenih, čist sem bila izgubljena, folka pa čezdalje več... nekako sem obvladovala situacijo, vendar sem se zelo sporekla oz. ona z menoj eno dečvo, ki namesto, da bi mi pomagala, je klepetala... pa naj bi bila nova sodelovaka v sanjah tudi v realni službi... no in namesto med cd sva se znašli med kruhom... vem, da se je kr tepst hotela ma itak, da sem sceno obvladala, pa mislim da folk tud, če ni bilo to razmišljanje naprej v napolbudnem stanju Contesa, kjrekoli že si, vse dobro Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 ja, contesa...jaz bi tudi rabila kaksno razlago... ze dolgo dolgo nisem sanjala, danes pa: sem se na vsak nacin hotela kopat v vipavi, no in sem se.bila je temna, a ne umazana, pac - po dezju.potem so se tudi drugi.naslednji kader: sem pri nasih doma in moja 4letna sestricna najde vibrator, ki je bil moj.ampak se nihce ni nic razbural, ne teta, ne stric...ful hecno. na koncu je bil se nek totalno fantasticen soncni zahod z miljon barvami, rumenozlatoroza...vse! ce kdo kaj kapira, naj pove Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni se je pa danes sanjalo, da sem videla dva človeka. Moškega in žensko, ki sta si bila nasprotna pola, kar je imel eden, drugi ni imel. Nato pa sta se podvojila. Iz ženske je prišla še ena ženska, ki je imela tisto, kar prva ni imela in iz moškega je prišel še en moški, ki je imel tisto, kar prvi ni imel. Moške osebe in moški vidikiPredstavljajo agresivnost, samozavest, pogum, odgovornost, ambicioznost, varnost, oblast,itd.Problemi z moškimi vidiki osebnosti se prikažejo v (moških,ženskih) sanjah kot ranjen, nesposoben, bolan moški, itd.Moški liki v sanjah lahko označujejo tvojo reakcijo :Do moških na splošno, do določenega moškega, do tvojega moškega vidika, do tvojega očeta, do razuma, do ideje, do zdravilnega posrednika, do vodiča ali bitja, do prejšnjega življenja.Ženske osebe in ženski vidiki Predstavljajo čustva in notranji svet.To vključuje skrb, hranjenje, ljubezen, intuicijo, itd.Problemi z ženskimi vidiki osebnost se prikažejo v (moških,ženskih) sanjah kot bolna, ranjena, pijana ženska, itd.Ženski liki v sanjah lahko označujejo tvojo reakcijo:do žensk na splošno,do določene ženske,do tvojega ženskega vidika,do tvoje matere,do čustev,do zdravilnega posrednika,do vodiča ali bitja,do prejšnjega življenjalp... http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 princeska, a meni pa nic ne poves...? Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 malo poveži sanje... Ljudje---Ljudje predstavljajo različne vidike tebeKopanje---Predstavlja občutek sproščenosti in sprejemljivostiReka---Silen tok čustev.Pot skozi tvoje čustveno življenjeRumena---Pozitivno-razum,energijo,živahnost.Negativno- strahopetnost in bolezenSončni zahod---Konec nekega dela čustvenega ali fizičnega življenjaSorodniki---Predstavljajo družinske vrednote,način življenja ali s tem povezan občutek,odziv.Vijoličasta---Predstavlja skrivnost,neko vrsto zavedanja neraziskanih dimenzij sebe.lp..upam da si kaj skapirala... http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>princeska, a meni pa nic ne poves...? ti ravno pišem.... če se še kaj spomniš .. napiš http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 no, sorodni ki me ocitno sprejemajo taksno, kakrsna sem ne vem, spomnim se feelinga, da sem bila ful neustrasna, ker tudi reka...je bila slucajnoravno iz moje domace vasi, ni bila kar ena reka, pa so mi govorili, da ne it noter, ampak jaz sem skocila, seveda... potem sem se dobro pocutila, ko sem sla ven. ceprav motne reke ponavadi niso ravno nek pozitiven simbol....ne vem.soncni zahod ni bil bistven glede barv, bolj ...izjemno velicasten, nekako...pa z enim tipom sem ga gledala, sam ne vem, kdo je bil.bilo je zelo mirno, lepo...kot ce si v naravi in gledas kaj takega... grandiozno, bi rekla. hvala principesa Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 selene....poveži pa sama, ker najbolje veš kaj si sanjala....Sodelavec---Predstavlja odnos do njega v budnem življenju.Del tebe s katerim dobro sodeluješSovraštvo ---Sovražna čustva usmerjena proti sebi ali drugim.Občutek zavrnitveSovražnik---Stvari,ki jih ne maraš.Nezadovoljen del tvoje osebnosti.Zavedanje problemaTepsti---Občutek utrujenosti,iznošenosti.Nezadovoljstvo z odnosiUpor---Dejanje tvojega nezavednega,za tisti del tebe,ki je storil za tvoj obstoj,nekaj negativnega.Kruh---Osnovne potrebe.Izvor obnavljanja,ki je lahko čustven ali fizičen.RazdeljevanjeIzgubljen biti--Pomanjkanje smeri,cilja....lp... http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 o Principesa hvala... sem se malce čudno izrazila... v sanjah naj bi bila sodelavka tudi v službi, ki jo imam v realnem življenju - edino to je povezava z budnim svetom... sovraštvo predvsem iz njene stranidrugo moram pa še predelati, še enkrat hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 naj mi no kdo pove o ponavljajočih sanjah in vampirjih no Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> no, sorodni ki me ocitno sprejemajo taksno, kakrsna sem ne vem, spomnim se feelinga, da sem bila ful neustrasna, ker tudi reka...je bila slucajnoravno iz moje domace vasi, ni bila kar ena reka, pa so mi govorili, da ne it noter, ampak jaz sem skocila, seveda... potem sem se dobro pocutila, ko sem sla ven. ceprav motne reke ponavadi niso ravno nek pozitiven simbol....ne vem.soncni zahod ni bil bistven glede barv, bolj ...izjemno velicasten, nekako...pa z enim tipom sem ga gledala, sam ne vem, kdo je bil.bilo je zelo mirno, lepo...kot ce si v naravi in gledas kaj takega... grandiozno, bi rekla.hvala principesa mogoče še kaj najedm po simbolih... Zardeti---Misli in občutki ljubezniBožanstvo--Običajno koristen vodič.Lahko pa predstavlja tudi tvojo duhovnost(glede na veličasten son.zahod..)Dež--Čiščenje,obnovitev. Morda novo fazo življenja.Srečo in ljubezen(evo po dežju )Mir-občutek---Predstavlja mir in tišino.Občutek miru v situaciji...o motnosti ali kalnosti ne najdem ničesar... ampak sanje so vzpodbudne... lp http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>o Principesa hvala... sem se malce čudno izrazila... v sanjah naj bi bila sodelavka tudi v službi, ki jo imam v realnem življenju - edino to je povezava z budnim svetom... sovraštvo predvsem iz njene stranidrugo moram pa še predelati, še enkrat hvala np.. selene res sem dobila eno krasno sanjsko bukvo napisano od prijatelja v mikcosoft word-u, še nikjer objavljeno in mi je dovolil da pomagam s simboli , kar se pomagati da... povežemo pa sami.. res je fajn stvar... in rada delim z vami....lp http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> naj mi no kdo pove o ponavljajočih sanjah in vampirjih no joj... Vampir---Nekaj,ideja,oseba,dogodek,obseden odnos ali strah,črpa kri (energijo) iz tebe Ponavljanje---Ponavljanje predstavlja vedenje,ki ga stalno uporabljaš za dostop k situaciji....o ponavljajočih se sanjah, ne najdem ničesar.. povej simbole , ki se jih spomniš in ki se ti ponavljajo... lp... http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Wierd sanje!! Sanjala sem, da hodim po taki siroki gozdni poti, ki je bila prepletena z vejami od dreves... drevesa so bila tako visoka da krosenj ni bilo videti.... samo debla pa [e ta bolj tako oguljena. Svetlobe j bilo vseeno veliko. Po tleh so lezali jurcki, veliki in debeli... nekateri malce obglodani Wierd part je da sem bila jaz tip!!! Cokat in starejsi, gledala sem v tla, obuta u svoje gumijaste crne skornje sem se izogibala koreninam... Za mano je hodila ena starejsa zenska ki me je nervirala! Vrh te poti je bila taka okrogla ravna povrsina, samo iz zemlje. Razstavljeni so akvariji z turkizno vodo in belimi skoljkicami in fuuuulll lepimi ribami, ketere so nekateri imeli v narocju kot pse ali macke sej pravim wierd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts