tinka 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 dbest sanje!!! x:Dx Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Sem jaz danes tud ribice sanjala, sem nekje hodila, se vlaku umikala (očitno sem ob tirih šetkala), nato sem zavila v hrib in gozd... Tam pod enim drevesom pa čista voda in ogromne ampak res ogrooomne postrvi s svetlečimi okicami...to je vse kar vem, vem pa da je bil spet en miks v mojih sanjah... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Če sem prav razumela razlago, potem to pomeni, da bom zgladila odnose tako z ženskami kot moškimi,... Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Wierd sanje!! Sanjala sem, da hodim po taki siroki gozdni poti, ki je bila prepletena z vejami od dreves... drevesa so bila tako visoka da krosenj ni bilo videti.... samo debla pa [e ta bolj tako oguljena. Svetlobe j bilo vseeno veliko. Po tleh so lezali jurcki, veliki in debeli... nekateri malce obglodani Wierd part je da sem bila jaz tip!!! Cokat in starejsi, gledala sem v tla, obuta u svoje gumijaste crne skornje sem se izogibala koreninam... Za mano je hodila ena starejsa zenska ki me je nervirala! Vrh te poti je bila taka okrogla ravna povrsina, samo iz zemlje. Razstavljeni so akvariji z turkizno vodo in belimi skoljkicami in fuuuulll lepimi ribami, ketere so nekateri imeli v narocju kot pse ali macke sej pravim wierd! Deblo--Predstavlja shrambo za čustva,občutke ali dogodke.Drevo--Drevo lahko predstavlja moč notranje rasti.Gibanje--Predstavlja stalno spremembo,ki se dogaja v tvoji osebnosti ali življenjuGozd--Nezavedno,rast,moč.Moč množice.Lep zelen gozd z predstavlja napredek. Gozdiček--Podobno kot vrt le da tu raste drevje.Predstavlja rast ali tvoje ideje ter običajna čustvaGuma--Vedenje in sposobnosti,ki jih uporabljaš kot blažilo,na svoji življenjski potiGoba--Občutek razpadanja ali bolezni.Bolestne ideje ali čustvaKorenina---Začetki,osnoven nivo zavesti.Stvari,s katerimi si povezan iz nujnosti.Notranja močOpaziti---Opaziti nekaj v sanjah,predstavlja zavedanje nečesa v budnostiOpazovalec---Potreba po sodelovanjuOpazovati---Skrivne željePes Lahko predstavlja nekoga z lastnostmi psa ali tvojo živalsko naravoRiba---Razmisli tudi o frazah kot " mrzla riba","riba na suhem","ribje" v skladu s situacijoAkvarij---Vsebina dela tebe,ki se je pokazala,a je še vedno potlačenaŠkoljka---Poštenost in trma.Na zunaj odločen,trden,znotraj neženTla----Temelj na katerem počiva čustvo ali dejanje.Potreba po ustvarjanju stabilnostiŽenska---Če si moški ali ženska,predstavlja ženski del energije,intuicijo o nečemMaček---Potreba po uporabi intuicije.Maček lahko predstavlja spolnost,ženskost,obilje in moč.hm...malo poveži sanjske slike... lp... http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem jaz danes tud ribice sanjala, sem nekje hodila, se vlaku umikala (očitno sem ob tirih šetkala), nato sem zavila v hrib in gozd... Tam pod enim drevesom pa čista voda in ogromne ampak res ogrooomne postrvi s svetlečimi okicami...to je vse kar vem, vem pa da je bil spet en miks v mojih sanjah...Riba---Razmisli tudi o frazah kot " mrzla riba","riba na suhem","ribje" v skladu s situacijoVlak---Točno določena pot do tvojega cilja.OddelkI tvojega življenja,cikle ali področjaVoda---Nezavedna čustvena energija,pretok energije (nezavedno vedenje)Čisto--Duhovna ali čustvena čistost.Nekaj želenegaHrib---Majhne težave ki jih je potrebno obvladati.Kratkotrajen cilj.Materina prsi Gozd--Nezavedno,rast,moč.Moč množice.Lep zelen gozd z predstavlja napredek. Gozdiček--Podobno kot vrt le da tu raste drevje.Predstavlja rast ali tvoje ideje ter običajna čustvaSvetloba----Je odvisna od tvoje sposobnosti videnja in razumevanja lp.. upam , da sem ti malo nakazala... lep dan še naprej... http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 hvala ti trenutno sem res pred rahlimi ovirami ter pred eno večjo zapreko, katera mogoče pomeni tudi neko notranjo rast Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 a to kej pomeni če 10 dni zaporedoma nične sanjaš?????? :xx!: ali se tega samo ne spomneš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a to kej pomeni če 10 dni zaporedoma nične sanjaš?????? :xx!: ali se tega samo ne spomneš Ne sanjaš? Včasih se nam zdi da daljše obdobje ničesar ne sanjamo. Vzrok za to je lahko v preveliki obremenjenosti preko dne. Možno pa je,da se zavest postavi v bran izkušnjam in jih noče doživljati. Zakaj ne? Vzroka sta dva :---Izkušnje so za trenutno stanje zavesti lahko zelo težke, boleče ali celo grozeče.---Osebnost še ni uspela v svojem budnem življenje „prebaviti“ izkušenj iz sanj. Nezavedni zato nima potrebe dajati novih informacij, vse dokler osebnost ne dokonča določenega ciklusa svojega razvoja. http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 mantis ti boš pa počakala do večera zdaj imam delo in ne utegnem... lp in lep dan ti želim... http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ne sanjaš? Včasih se nam zdi da daljše obdobje ničesar ne sanjamo. Vzrok za to je lahko v preveliki obremenjenosti preko dne. Možno pa je,da se zavest postavi v bran izkušnjam in jih noče doživljati. Zakaj ne? Vzroka sta dva :---Izkušnje so za trenutno stanje zavesti lahko zelo težke, boleče ali celo grozeče.---Osebnost še ni uspela v svojem budnem življenje „prebaviti“ izkušenj iz sanj. Nezavedni zato nima potrebe dajati novih informacij, vse dokler osebnost ne dokonča določenega ciklusa svojega razvoja. hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venxa 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Jst sem mela pa par dni nazaj full čudne sanje...Šla naj bi na neko potovanje(maturantski al absolvent sej ne vem),v glavnem blo je full folka k naj bi šli na to potovanje. In men se je zgodil to da nikakor nism mogla najdet potnega lista in sm ga fuuuulll iskala.In ga nism našla tako da so odpotoval brez mene. In še pol k so že odpotoval z ladjo sm ga iskala.Ko sm se zbudila sm bla čist objokana...Kva za hudiča to pomen????!!!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Ja, sanje so včasih zelo zanimive. Meni se dostikrati sanja, da sem nekje v nekem drugem času, v nepoznani situaciji, sem v tistih sanjah, poznam vse ljudi, vendar, ko se zbudim, ko predelam sanje, ugotovim da teh ljudi sploh ne poznam. Ali je možno, da neke stvari nosimo s sabo od rojstva in smo jih dobili z dednim zapisom? Zanimivo ne? Če govorimo o reinkarnaciji: verjetno določene zadeve gredo naprej z zapisom na naše otroke in na njihove otroke... Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če govorimo o reinkarnaciji: verjetno določene zadeve gredo naprej z zapisom na naše otroke in na njihove otroke... na koncu pol pridesh do tistga:JEBI SI MATER I BIT CHESH SVOJ STRIC zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Meni se je danes med drugim sanjalo, da me je hotela kača zadaviti, vendar sem jo ubila (razstavila na dva dela). Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst sem mela pa par dni nazaj full čudne sanje...Šla naj bi na neko potovanje(maturantski al absolvent sej ne vem),v glavnem blo je full folka k naj bi šli na to potovanje. In men se je zgodil to da nikakor nism mogla najdet potnega lista in sm ga fuuuulll iskala.In ga nism našla tako da so odpotoval brez mene. In še pol k so že odpotoval z ladjo sm ga iskala.Ko sm se zbudila sm bla čist objokana...Kva za hudiča to pomen????!!!!!! LP no upam , da boš povezovala sanjske slikce...Potovanje ---Poizkus nezavednega,da bi te vodil po pravilni poti življenjaMnožica---Družbena celota,kolektivno mišljenje.Mnogo delov sebe.Veliko izkušenj.DružabnostPotni list---Identiteta in sposobnost potovanja skozi različne situacije.Vstopnica do svobode. Iskati---Iskanje dela tvoje psihe,ki manjka ali pa ne obstaja.Mogoče iščeš rešitev problemaeIzgubiti--Morda predstavlja resnično izgubo nečesa.Lahko pa tudi del tvoje psihe,ki si jo zanikal Jok--Izliv čustev,ki so bila zadržana v budnem življenju.Neka vrsta obnovitve ravnotežja no vedno pa je tko, neg. sanje naj bi bile v življenju poz. in obratno... ne vsega tako dobesedno vzet... pa lp http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ja, sanje so včasih zelo zanimive. Meni se dostikrati sanja, da sem nekje v nekem drugem času, v nepoznani situaciji, sem v tistih sanjah, poznam vse ljudi, vendar, ko se zbudim, ko predelam sanje, ugotovim da teh ljudi sploh ne poznam. Ali je možno, da neke stvari nosimo s sabo od rojstva in smo jih dobili z dednim zapisom? Zanimivo ne? Če govorimo o reinkarnaciji: verjetno določene zadeve gredo naprej z zapisom na naše otroke in na njihove otroke... s sanjami je pa tako Fizično telo predstavljajo trdne stvari kot so hiša, avto, zgradba.Čustva predstavljajo energije kot so elektrika, ogenj, plin gorivo.Mišljenje predstavljajo zrak, ozračje, notranjost prostorov.Duhovno ali kulturno življenja pa predstavljajo vodni simboli, kot so, morje ,jezero, reka, kanalVzrok in posledicaNajdi simbol,ki predstavlja vzrok sanjačevemu problemu in drug simbol, ki prikazuje vpliv tega vzroka. To je pomembno zato, ker če posledica ni doživeta v sedanjosti, potem bo v prihodnosti.Osebna odgovornostSanjalec je vedno odgovoren za vse kar se zgodi v njegovih sanjah. Npr.odlašanje odhoda na letališču, predstavlja sanjačev odpor do sprememb .Ovire na cesti, predstavljajo sanjačev odpor do odstranitev teh ovir, da bi lahko napredoval.IzogibanjeBodi pozoren čemu se sanjač v sanjah poizkuša izogniti. Vedno se izogiba nečemu ,s čimer bi se v budnosti moral soočiti. Npr. Oseba ki se v življenju izogiba čustvom,se bo tudi v sanjah izogibala čustvom. Sanje bodo vztrajale, da sprejmeš te dele svoje osebnosti. http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni se je danes med drugim sanjalo, da me je hotela kača zadaviti, vendar sem jo ubila (razstavila na dva dela). Ubiti---Odpor do nekoga ali nečesa.Spor v tvojem življenju.Prisilno spreminjanje drugega.Umoriti---Predstavlja nasilno,prisiljeno spremembo nad nečem drugimZadaviti---Predstavlja poizkus nekomu ustaviti dihanje ali komunikacijoKača---Sprememba,višji nivo zavedanja Dve--- Ravnotežje moške in ženske energije.Konflikt med dvema deloma tebe malo poveži simbole in boš razvozljala... lep dan... http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Po Stari sanjski knjigi pomeni, da boš premagal nevarnega sovražnika, če ubiješ kačo. In prejšjne sanje (morski pes, delfin) vidim v povezavi. Jaz imam neporavnane račune za nazaj,.. Včeraj sem se odločila, da dokončno rešim ta problem,... in v sanjah me je kača dušila okoli vratu (problem), dokler je nisem pretrgala in takoj ko sem to storila sem lažje zadihala,... seveda so se sanje nadaljevale,... ampak to je že druga zgodba,... Morda tudi jaz nisem dobro podala sanj in vsega napisala,... Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Mene tud neki zanima....zadnjih 5 dni sm ful živo sanjala...pa so me ene sanje zmotle, ker smo bli na enem pikniku in nas je pršlo krdelo volkov opazovat in so se pripravljali, da nas napadejo, pol smo jim pa pobegnil. Pol sm vidla pa 3 volkove, enega na drugem stat...kaj to pomeni??? Contesa? Sej ne vem, če sploh še odgovarjaš tukaj....kokrkol... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene tud neki zanima....zadnjih 5 dni sm ful živo sanjala...pa so me ene sanje zmotle, ker smo bli na enem pikniku in nas je pršlo krdelo volkov opazovat in so se pripravljali, da nas napadejo, pol smo jim pa pobegnil. Pol sm vidla pa 3 volkove, enega na drugem stat...kaj to pomeni??? Contesa? Sej ne vem, če sploh še odgovarjaš tukaj....kokrkol... Piknik---Predstavlja,predstavitev tvojih čustvenih potreb in duhovne hrane,pred družboVolk----Lepota,samota,samozavest in ponos.V negativnem smislu pa lakomnost,sovražnostOpaziti---Opaziti nekaj v sanjah,predstavlja zavedanje nečesa v budnostiOpazovalec---Potreba po sodelovanjuOpazovati---Skrivne željeOpazovalnica---Potreba po natančnem ogledu nečesa,kar morda daje občutek oddaljenostiPobegniti---Strah s katerim se je potrebno soočiti.Osvoboditev od nečesa ali pa izogibanjeTri---Trojnost um,duh in telo.Tri predstavlja trilogijo:preteklost,sedanjost in prihodnost Umik---Izguba napredka.Zaradi nečesa prisiljenost na umik.... lp http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Contesa, a ves da si zadela?? Ne znam citirat, v glavnem na 116. strani si mi razlozila moje sanje, kjer me je ena zenska obiskala zvecer v temi, cist utrujena, da naj spakiram, ker drugo jutro odidema, ker mi je nasla delo v tujini. Rekla si, da dela ne bom sprejela, ker ne bi bilo to zame dobro. Res je bilo tako, ce bi sprejela, bi bila v depri. Obcutek temne prihodnosti, ujetosti v neki zaprti ustanovi, ki bi me naj cakal, ce delo sprejmem, je bil tako hud, da sem bla zadnja 2 dni prav v neki depri. Zato pa ko sem se danes prerojena prebudila, sem nasla moč, da se temu izognem in sem zavrnila, nisem podpisala nicesar, z opravicilom, da to pac ni zame. Kot si rekla, ne bi bilo dobro zame, zato ne bom sprejela. Kako si pa to vedela? Ker je po tej novici v sanjah sledila noč najbrz. Utrujenost in izčrpanost ženske, noč, nuja, vse to govori proti tej možnosti in kaže slabo energijo. Me veseli, da sem ti pomagala. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene tud neki zanima....zadnjih 5 dni sm ful živo sanjala...pa so me ene sanje zmotle, ker smo bli na enem pikniku in nas je pršlo krdelo volkov opazovat in so se pripravljali, da nas napadejo, pol smo jim pa pobegnil. Pol sm vidla pa 3 volkove, enega na drugem stat...kaj to pomeni??? Contesa? Sej ne vem, če sploh še odgovarjaš tukaj....kokrkol... Simbol volka pomeni ustaljenost, zvestobo in privrženost. Če imaš občutek, da te želi volk napasti, je to napad na tvoje čustveno, duševno področje, napad, ki ga ne pričakuješ, napad od tebi ljubljene osebe, ki ti je zelo blizu.Pobeg pomeni, da se dovolj zgodaj soočiš z nevarnostjo napada in tudi v realnosti odreagiraš prej, kot do napada pride. 3 volkovi, tri osebe, tebi zelo blizu, ki ti bodo v primeru, da te niso napadale stale ob strani, v drugačnem primeru, pa ravno obratno. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 tole me pa res zanima... totalne sanje... sanjal sem da sem predsednik vlade... slovenske kere pa, bil sem tam vparlamentu in sprejemal pomembne odlocitve za dobro slovenije pa se dobro mi je slo... potem sem bil se malo na faksu, tale kolegica mi je nepricakovano namignila da bi rada kaj imela z mano, pol pa se tretje sanje, bral sem ocetov dnevnik, tak lepo napisan njegove dogodivscine, in razmisljal damn tko bi mogu js svoj dnevnik kaj pisat... hja v realnem zivljenju sem zdaj nekaj casa pisal dnevnik pa ze nekaj casa ga ne pisem ... Uhja Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofka7 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Ojla! kaj pomeni "staro" truplo obešeno na glavo nad posteljo? in kaj pomeni pajek na glavo? hvalaLep dna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 po 15 dneh sem končno zopet sanjal....ampak sanje so tako zakomplicirane....sanjal sem kako sem v sanjah sanjal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts