contesa 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>oJLA! Meni se je nekaj "zanimivega" zgodilo. V isti noči sva s prijateljico sanjali, da sva se kregali. ali to kaj pomeni? Lep dancofka Verjetno nič pomembnega, lahko, da bosta kmalu preživeli skupaj dan! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sanjala sem, da se nahajam ob vodi, ki je bila črne barve. In pod vodo je bilo nekaj, kar je povzročalo mehurčke,... bila naj bi majhna riba, ki je rovarila po gladini oziroma po pesku na dnu in spuščala mehurčke. Vendar sem nato videla ribo, ki prebiva v najtemnejših in najglobjih kotičkih morja, kjer ni sončne svetlobe,.. bila je ena izmed tistih neprivlačnih rib. Zadnji mesec spet dobivam sama slaba znamenja (kača, podgana, letalo, ki pade, črna voda, čudna riba, celo vpogled v karte govori enako),.... me prav zanima, če se vse skupaj nanaša name in na moje zdravje, ki bi bilo glede na zgorjnje sanje lahko povezano z maternico,... ali pa se bo zgodilo še kaj hujšega, na hitro, morda komu drugemu, spet samo neke slutnje,... Mogoče bi bilo dobro, da se s kom pogovoriš! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>sicer so tu zadnje dni le vprasanja brez odgovorov...pa se jaz moje pristavim, ker tako redko sanjam, da se splaca v glavnem- bila (bili) smo pod neko steno, skalo, previsno...kot nek kamnolom.nekako sem vedela, da se bo zacela rusit, in sem stalno svarila, da bi morali stran, pa nihce drug ni videl nobene nevarnosti...razen mene.potem sen mekako splezala izpod nje, stran, skupaj se z eno prijatlejico, zadihala ...se resila.se mi ni nic zgodilo., ampak obcutek utesnjenosti in nevarnosti je bil kar velik. konec dobe, vse dobro, ali...? ne vem! Trenutno te duši in veže neka situacija ali pa oseba. Sanje ti pravijo, da je čas za umik in to hiter, brez odlašanja. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>sanjal sem, da sem umiral in v bistvu tudi bil klinično mrtev medtem ko so me operirali gledal sem sebe in doktorje ko sem za sabo zagledal svetlo luč ko sem že pričel iti proti njej sem še enkrat pogledal nazaj in na oknu ki je ločeval operacijsko sobo z zunanjim prostorom videl svojo mami ki se je jokala....v tistem sem se začel jokati tudi jaz in sem šel nazaj v svoje telo.... počutje pa ni bilo dobro x!x Pazi nase, trenutno si pod nekim stresom. Poskusi se čimbolj umiriti in sprostiti. To ti bo najbolj pomagalo. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla! Sanjala sem da celo mojo družino preganjajo neki "ljudje v črnem". In mi smo se podili po hodnikih in blokih in vozili z avtomobili in lezli na streho...uglavnem ni bilo konca. hvala lep dna Bežanje od koga ali česa? Bežiš sama pred sabo ali od nekoga. Poskusi se soočiti s svojim strahom. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Podgana v sanjskem svetu predstavlja simbol inteligence in modrosti. Lahko pomeni tvoj intelekt, ki te svari pred neko stvarjo, da ne bi naredila prevelike napake in sprejela napačno odločitev. Ne želiš se umakniti poplavi, ker si ne želiš vpliva okolice na tvoje odločitve, čeprav te v končni fazi vedno prisilijo v prav to. <{POST_SNAPBACK}>Mogoče bi bilo dobro, da se s kom pogovoriš! Hvala za razlago Prve sanje, je res, medtem ko si mi za druge že enkrat povedala, da pomeni slabo novico. Naslednji dan je nekdo od znancev umrl. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kjara 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>V življenju se rada odločaš za težjo in bolj zakomplicirano pot, ki te vodi k cilju. Vse to je zate nek izziv, da zmoreš, zato nekako namerno izbereš težjo varianto, da dokažeš sama sebi, da ti uspe vse, česar se lotiš. Zanimivo... pišovka, zdaj pa dost dokazovanja sebi, zdej bi šla pa še po lažji poti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 hvala contesa, ti si zlata prinasalka sanjskih sporocil! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 hehe se spomnim da sem letela po zraku in se čudila, da to znam ter se mi je zdelo čudno,da se tega ne morem v budnem stanju spomniti, nor občutek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 contesa hvala x!x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Kako sem imela jaz par dni nazaj žive sanje,sem bratca sanjala,super je bilo! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako sem imela jaz par dni nazaj žive sanje,sem bratca sanjala,super je bilo! To je pa zato, k se mal pogrešava! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 iskanje osebe ki mi je zelo draga v kleti in to ne prvič... večkrat v sanjah klet v povezavi s to osebo, ali iščem z njo tam stanovanje ali to osebo, no danes je nisem našla, em jo pa potem slišala...vse to v sanjah. Danes niso bile prijetne, so nadaljevale razmišljanja iz večera.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Sanje se ne razlagajo nikomur pred poldnevom, zato v bodoče molčim, lep dan. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 zakaj pa to? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj pa to?NI ugodno, saj zato se pa mnogim velikokrat drugače izpolni FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>NI ugodno, saj zato se pa mnogim velikokrat drugače izpolni Hm, kaj pa, če takoj veš kaj pomenijo? To se mi zdi bolj vraževerje, kot karkoli drugega. Razen, če podaš kako utemeljeno razlago. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Sanjala sem, da sem na neki stolpnici, potem pa nisem videla, da je rob in je zmanjkal tal pod nogami, padala sem, ampak se ne spomnim, da bi padla, potem sem se znašla na enem drugem kraju. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>iskanje osebe ki mi je zelo draga v kleti in to ne prvič... večkrat v sanjah klet v povezavi s to osebo, ali iščem z njo tam stanovanje ali to osebo, no danes je nisem našla, em jo pa potem slišala...vse to v sanjah. Danes niso bile prijetne, so nadaljevale razmišljanja iz večera.... Selene,če jo nisi našla, slišala pa si jo, si na pravi poti, da jo najdeš. Kaj pa boš storila, ko jo boš našla? Boš znala pravilno ravnati? Si jo pravzaprav želiš najti in se soočaš s tem ali pa si naskrivaj želiš, da je ne najdeš, ker ti potem ne bo potrebno spreminjati svojih ustaljenih vzorcev? Uspešno iskanje ti želim! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 saj me poznaš hvala ti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sanjala sem, da sem na neki stolpnici, potem pa nisem videla, da je rob in je zmanjkal tal pod nogami, padala sem, ampak se ne spomnim, da bi padla, potem sem se znašla na enem drugem kraju. Trenutno si želiš biti nekje drugje kot si. Želiš si miru, ustaljenosti, sproščenosti in pozabiti na vse hudo kar je za teboj. ker nisi padla, ti to lahko celo uspe, samo želeti si moraš dovolj močno. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moje sanje ...že dve noči take čudne...prvo noč sem hodila po lestvi navzgor..danes po stopnicah pa vse se je vrtelo okrog službe...Lep dan,D Važno je, da si se vzpenjala. Saj vzpon pomeni izboljšanje ali napredovanje, sploh če se vse tiče službe. Tako, da te čakajo pozitivne spremembe. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Trenutno si želiš biti nekje drugje kot si. Želiš si miru, ustaljenosti, sproščenosti in pozabiti na vse hudo kar je za teboj. ker nisi padla, ti to lahko celo uspe, samo želeti si moraš dovolj močno. Hvala za razlago Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Važno je, da si se vzpenjala. Saj vzpon pomeni izboljšanje ali napredovanje, sploh če se vse tiče službe. Tako, da te čakajo pozitivne spremembe. Hvala Contesa...me že par dni v sanjah služba preganja. Lp,D LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Mene pa zanima kaj pomenijo take nežne sanje z slavno osebo? Take ljubezenske bolj hvala Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts