Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Imela take res nikakve sanje :sori: Sanjala najprej, da sva dobila kao nove hrčke, ki pa se je izkazalo, da niso hrčki ampak velike in res nagravžne podgane(pa mi drugače niso, sam v sanjah so bile ful), ki so se med sabo teple in se grizle, žrle, ene je bila celo kao mrtva in čist zgrižena :xx!: Pol sva jih pa ven iz kletk v neke vrečke tlačila, da se jih znebiva... x:Dx Pol pa preskok, druga skrajnost, varovala sem dojenčka, zavitega čist v deknice, pa ni bil moj, pazila sem ga, bogve komu...

Heh ja, nek smisel že more met tole a?

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Mene pa zanima kaj pomenijo take nežne sanje z slavno osebo? :blink: Take ljubezenske bolj :?: :D

hvala x:Xx

Da imaš pred seboj nek cilj, ki pa je težko verjetno dosegljiv! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Imela take res nikakve sanje :sori:  Sanjala najprej, da sva dobila kao nove hrčke, ki pa se je izkazalo, da niso hrčki ampak velike in res nagravžne podgane(pa mi drugače niso, sam v sanjah so bile ful), ki so se med sabo teple in se grizle, žrle, ene je bila celo kao mrtva in čist zgrižena :xx!: Pol sva jih pa ven iz kletk v neke vrečke tlačila, da se jih znebiva... x:Dx  Pol pa preskok, druga skrajnost, varovala sem dojenčka, zavitega čist v deknice, pa ni bil moj, pazila sem ga, bogve komu...

Heh ja, nek smisel že more met tole a?

Sodeluješ pri nekem projektu, kjer je več ljudi. Med njimi ni sloge in enotnosti. Veliko je prepira in nesoglasij.(lahko je na področju službe ali pa privat)

Popolnoma zavit dojenček ti govori, da ni še čas za realizacijo tvojih načrtov(verjetno se povezuje s prvim delom sanj), ker je potrebno najprej rešiti nastale težave in zaplete. x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Da imaš pred seboj nek cilj, ki pa je težko verjetno dosegljiv! x:)x

ja sej imaš prav, samo zdaj ne vem kateri cilj, da imam veliko ciljev, na področju šole, ljubezni, čustev, osebnosti, magije, duhovnega razvoja... Misliš da je na področju ljubezni? Ker potem e mi že sanja kaj je težko dosegljivo x:Dx

Hvala x:Xx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Aja contesa, še ene glupe sanje :D No kaj pa bi pomenilo to, da nekoga prosiš da naj ne odide domov, ter ti je malo všeč - v sanjh vsaj :blink:

Hvala

<{POST_SNAPBACK}>Behi, druzis se s svojo simpatijo v sanjah  :2src:  Kaksno sreco imas, dobro zate  x:Ix

Jaz pa skoz nekaj pakiram v sanjah, nocoj sem se pa kajvemskom kregala..mislim da nic ne pomeni to, se pac neke zelje in misli izzivljajo v sanjah...

To ni lih bila smpatija :icon1_blush: mislim ok je simpatična oseba ampak nebi imel nič z njo ;)

Joooj, saj velikokrat lih sanjam da sva z mojo simpatijo skupaj :inlove: samo frka je ko te nekdo zbudi :o|o: :xx!:

Hehe x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Aja contesa, še ene glupe sanje :D No kaj pa bi pomenilo to, da nekoga prosiš da naj ne odide domov, ter ti je malo všeč - v sanjh vsaj :blink:

Hvala

Da mu želiš v realnosti nekaj povedati, pa te je malo strah ali pa ne znaš izbrati pravih besed! x:)x

HONORE DE BALZAC

Sanjala sem, da sem si umivala zobe skupaj z enim fantom ob čisti vodi po kateri so hodili ljudje. Seveda nisem verjela, da hodijo po vodi, zato sem prst pomočila v vodo, da bi ugotovila, če je res voda in bila je.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

to noč sem sanjala, da me je profesorica iz univerze (pri kateri sem pisala diplomo) poklicala na razgovor za službo , predstavila se je kot direktorica podjetja, kot njeno pomočnico oz. poddirektorco je predstavila profesorico, ki jo poznam tudi z univerze in kot vodjo nekega oddelka tudi eno profesorico iz univerze..tako da so v tem podjetju bile "glavne " ki sem jih spoznala vse prof iz univerze, ki sem jo obiskala......... razgovor je bil prijeten takoj mi je ponudila mesto v podjetju in podpis pogodbe-.... občutila sem grozno veselje, zadovoljstvona nek način tudi presenečenje..

na kaj bi lahko te senje nakazovale?? da se bom vrnila nazaj na univerzo na podiplomski študij? ali?

Prosim za razlago in hvala že v naprej.

LP

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

joj imela sem prav smesne sanje. bila sem v neki sobi (lahko bi bila hotelska ali pa pri mekom). in oba moja mucka sta bila tudi tam. po sobi je skkozi nekaj ropotalo in se premikalo . malo me je bilo strah, potem se pa zacela leteti v krogih in tuliti, kot da to ropotajoco zadevo lovim. Zatem sta zacela letati se mucka. Pravzaprav je bilo prav zabavno.

<{POST_SNAPBACK}>Da mu želiš v realnosti nekaj povedati, pa te je malo strah ali pa ne znaš izbrati pravih besed! x:)x

uuu ti pa to obvladaš xokx xokx xokx

Ja sam, jaz se ne spomnim ničesa da bi tej osrbi imel karkoli za povedat, ok rečem ji kar mislim samo da pa bi kaj konkretnega imel... :blink:

Mogoče pa to ni bila tista oseba za katero mislim da je bila v sanjah ampak celo ena podobna :blink: :rolleyes:

No danes pa sem ssanjal da smo z family bili pri babici, in da so začeli duhovi strašit, potem pa je mama začela da sem jaz kriv, kaj pa nekaj kličem duhove ;)

Hvala x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Aliana, rdeča je barva moči in ljubezni. Govori ti, da ne upoštevaš pravil, pa čeprav so ti še tako jasna. Pravila so zato, da se jih krši, pa ne mislim v cestnem prometu! x;)x

O, Conti xsrcx Sele zdaj opazila tole. Hvala x:)x Ja, trapastih, nesmiselnih pravil pa res ne maram upostevat. Semaforji so druga pesem x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Jaz sem pa te dni toooliko sanjala...

V eni noci sem sanjala:

-da so prijateljici prestavili operacijo, ki jo je imela ob 7-ih zjutraj na 4-to popoldne...

-sanjala sem velike glasbene viice, ki so bile vecje od najvecjih obicajnih (sicer sem glasbenica)

- in sanjala sem, da sem se srecala in mislim da pogovarjala z zeno moskega s katerim sva si izkazala kar nekaj simpatij...

- aja, in dvakrat sem bila noseca!

danes ponoci pa sem sanjala, da je zunaj mocno dezevalo in da mi je vdrla voda v stanovanje (zivim v mansardi in to se je enkrat tko ze zgodilo, da je pricelo teci skozi strop...)

ok...toliko...hvala...

ena moja frendica je sanjala hude sanje pa zelo lepo prosi za razlago če lahko?

"v glavnem....sanjala sem, da sem bila zmenjena z najboljso prijateljico. in da sm jo cakala in cakala, potem me je pa nekdo klical, da je umrla. ne vem, kako. ampak umrla. in potem se mi je v sanjah zacel blest. sploh ne znam opisat, ampak par dogodkov, k sva jih skupaj dozivele sem potem sanjala. potem sem se pa "zbudila", mi je pa mami rekla: a se nisi pripravljena za njen pogreb..potem sem se pa zacela v sanjah jokat in potem sem se tudi v resnici vsa premocena zbudila..."

hm ubožca je čist iz sebe contesa a lahk mal poveš svoje mnenje ? :(

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Joj, kakšne sanje sem imela ponoči, to ni res! Ne bom jih pozabila, mogoče se kaj uresniči! Dale so mi misliti, da bi začela šparati denar za neke stvari. Mogoče ve kdo pomen števila 71 v sanjah? Eeeej, kar ne neham in ne neham sanjati železniške proge in vlakov.

Hotela sem iti v Nemčijo zaradi študija, za sabo sem si kupila multipraktik in še dve podobni zadevi. Pustila/pozabila sem ju nekje v gozdu, šla sva jih iskat s fotrom, rekla sem mu, da sem jih pustila pri hiši s št. 60, pa prideva do hiše s št. 71. Greva v gozd, iščeva, nič ne najdeva. Naenkrat ostanem sama, začnejo me napadati psi, stisnem se k steni, nad enim cuckom je napis "Uran", kjaz pa udriham proti njim z desko. Od bivše prijateljice dobim joint, v njem pa neko sporočilo. Hočem si kupiti slovar izgovorjave. Znajdem se na nekem koncertu v množici ljudi. Znajdem se v neki trgovini s kozmetiko, kjer me pride prodajalka nekaj vprašat. Na koncu se z neko Ženskoin moškim peljem v enostavnem vagonu po tirih, tako kot pri igrici "Hugo". Ful me je strah. Na koncu, ko se nehamo voziti, na levo vidim strmo cesto, k nam pa pritečeta dve sestri, ki iščeta svojega fotra, tip ki je vozil vagov, jima pokaže članek iz časopisa, v katerem piše, da je njun oče mrtev, začneta jokati.

Ma, to ni niti približen opis, nekatere malenkosti in tudi vrstni red dogodkov sem že pozabila. Takšen vtis naredijo name sanje mogoče 3 krat na leto.

Števila imajo v sanjah ponavadi močan pomen, naučiti se jih moramo interpretirati. Lahko pomenijo neko zaporedno številko lahko uro, ki je kakorkoli pomembna zate, lahko so datum, lahko številka določenega dokumenta, ali številke za loto. Lahko delujejo tudi v obrnjenem zaporedju ali pomešano. Možnosti je nešteto.

Uran lahko pomeni planet, kateri ima nate močan vpliv v tem času, lahko pa pomeni kemični element.

Vlaki in proge pomenijo tvojo odločitev, da boš naredila v svojem življenju korenito spremembo, na katero pa bo vplivalo veliko stranskih dejavnikov, ki ti ne bodo govorili vedno v prid, ampak vedela boš, da ravnaš pravilno. Upoštevaj svojo intuicijo, ker ti bo pomagala najti pravi odgovor na tvoja vprašanja. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Sanjala sem, da sem si umivala zobe skupaj z enim fantom ob čisti vodi po kateri so hodili ljudje. Seveda nisem verjela, da hodijo po vodi, zato sem prst pomočila v vodo, da bi ugotovila, če je res voda in bila je.

Mnoge stvari so se ti razjasnile, veš kako ravnati. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>to noč sem sanjala, da me je profesorica iz univerze (pri kateri sem pisala diplomo) poklicala na razgovor za službo , predstavila se je kot direktorica podjetja, kot njeno pomočnico oz. poddirektorco je predstavila profesorico, ki jo poznam tudi z univerze in kot vodjo nekega oddelka tudi eno profesorico iz univerze..tako da so v tem podjetju bile "glavne " ki sem jih spoznala vse prof iz univerze, ki sem jo obiskala......... razgovor je bil prijeten takoj mi je ponudila mesto v  podjetju in podpis pogodbe-.... občutila sem grozno veselje, zadovoljstvona nek način tudi presenečenje..

na kaj bi lahko te senje nakazovale?? da se bom vrnila nazaj na univerzo na  podiplomski študij? ali?

Prosim za razlago in hvala že v naprej.

LP

Lahko pomenijo to, lahko pa boš spremenila svoje dotedanje želje in popolnoma nepričakovano sprejela nekaj, kar sicer ne bi. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>joj imela sem prav smesne sanje. bila sem v neki sobi (lahko bi bila hotelska ali pa pri mekom). in oba moja mucka sta bila tudi tam. po sobi je skkozi nekaj ropotalo in se premikalo . malo me je bilo strah, potem se pa zacela leteti v krogih in tuliti, kot da to ropotajoco zadevo lovim. Zatem sta zacela letati se mucka. Pravzaprav je bilo prav zabavno.

Verjetno si lovila svojo podzavest, pravzaprav stvar iz preteklosti, ki ti še vedno ne da miru. Ko se boš soočila z njo, ti jo bo uspelo tudi ujeti. x:)x

HONORE DE BALZAC

Hm..pozdravček!

Prvič pišem danes v to temo.. x^x

To pa zato, ker sem mela taaaaaaake sanje...pa mi res ni znan pomen..

Sanjala sem, da sem kupovala stanovanje z mojo prvo ljubeznijo iz osnovne šole x^x x!x Čeprav nisva nikoli sploh nič imela in se vsakič fuuul pogovarjava ko se vidiva na cesti- pa tud spreminjamo se ljudje ane...ne vem zakaj sem ravno njega sanjala..pa že dolgo ga nisem vidla..parkrat na leto se srečava..mogoče zato ker sem predkratkim srečala njegovo mami?!

je pa čudno da se v današnjih sanjah točno spomnim da je bil on :eek: Ponavadi obrazov ne vidim razločno... Danes sem pa še barvo stene in posteljnine videla x^x

Lep dan in hvala za odgovor Contesa xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Ojla!

Sanjam da sem shujsala v spodnji del telesa...oz noge. ALi je to velika zelja ali kaj drugega :))

Lep dan

Ps.imam probleme z nogami - slaba cirkulacija

Težave z ožiljem? Kdaj si bila nazadnje pri venerologu. Mogoče je čas, da ga spet obiščeš! x:)x

HONORE DE BALZAC

Hm..pozdravček!

Prvič pišem danes v to temo.. icon_smile_approve.gif

Sanjala sem, da sem kupovala stanovanje z mojo prvo ljubeznijo iz osnovne šole icon_smile_approve.gif icon1_exclaim.gif Čeprav nisva nikoli sploh nič imela in se vsakič fuuul pogovarjava ko se vidiva na cesti- pa tud spreminjamo se ljudje ane...ne vem zakaj sem ravno njega sanjala..pa že dolgo ga nisem vidla..parkrat na leto se srečava..mogoče zato ker sem predkratkim srečala njegovo mami?!

je pa čudno da se v današnjih sanjah točno spomnim da je bil on icon1_eek.gif Ponavadi obrazov ne vidim razločno... Danes sem pa še barvo stene in posteljnine videla icon_smile_approve.gif

Lep dan in hvala za odgovor Contesa icon25.gif

<{POST_SNAPBACK}>Jaz sem pa te dni toooliko sanjala...

V eni noci sem sanjala:

-da so prijateljici prestavili operacijo, ki jo je imela ob 7-ih zjutraj na 4-to popoldne...

-sanjala sem velike glasbene viice, ki so bile vecje od najvecjih obicajnih (sicer sem glasbenica)

- in sanjala sem, da sem se srecala in mislim da pogovarjala z zeno moskega s katerim sva si izkazala kar nekaj simpatij...

- aja, in dvakrat sem bila noseca!

danes ponoci pa sem sanjala, da je zunaj mocno dezevalo in da mi je vdrla voda v stanovanje (zivim v mansardi in to se je enkrat tko ze zgodilo, da je pricelo teci skozi strop...)

ok...toliko...hvala...

Ob tej uri se zna zgoditi nekaj pomembnega zate. Lahko pa je tudi datum, četrti v mesecu.

Velike glasbene vilice te lahko opozarjajo, da moraš nekaj popraviti, izboljšati ali narediti drugače(v glasbi)

In o čem je tekel pogovor? O vama ali o čem drugem?

Načrtovanje nečesa novega, kar pa še ni zrelo za interpretacijo.

Dež pomeni, da želiš sprati nekaj slabega in grdega, če ti bo uspelo, pa je odvisno samo od tebe same. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>ena moja frendica je sanjala hude sanje pa zelo lepo prosi za razlago če lahko?

"v glavnem....sanjala sem, da sem bila zmenjena z najboljso prijateljico. in da sm jo cakala in cakala, potem me je pa nekdo klical, da je umrla. ne vem, kako. ampak umrla. in potem se mi je v sanjah zacel blest. sploh ne znam opisat, ampak par dogodkov, k sva jih skupaj dozivele sem potem sanjala. potem sem se pa "zbudila", mi je pa mami rekla: a se nisi pripravljena za njen pogreb..potem sem se pa zacela v sanjah jokat in potem sem se tudi v resnici vsa premocena zbudila..."

hm ubožca je čist iz sebe contesa a lahk mal poveš svoje mnenje ? :(

Mislim, da ne bo nič tako drastičnega kot je sanjala. Prijateljica pa trenutno zelo potrebuje njeno pomoč, zato bi bilo fino, da se dobita in pogovorita. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Hm..pozdravček!

Prvič pišem danes v to temo.. icon_smile_approve.gif

Sanjala sem, da sem kupovala stanovanje z mojo prvo ljubeznijo iz osnovne šole icon_smile_approve.gif icon1_exclaim.gif Čeprav nisva nikoli sploh nič imela in se vsakič fuuul pogovarjava ko se vidiva na cesti- pa tud spreminjamo se ljudje ane...ne vem zakaj sem ravno njega sanjala..pa že dolgo ga nisem vidla..parkrat na leto se srečava..mogoče zato ker sem predkratkim srečala njegovo mami?!

je pa čudno da se v današnjih sanjah točno spomnim da je bil on icon1_eek.gif Ponavadi obrazov ne vidim razločno... Danes sem pa še barvo stene in posteljnine videla icon_smile_approve.gif

Lep dan in hvala za odgovor Contesa icon25.gif

Ne pomeni nič drugega kot to, da se bosta v kratkem spet videla in tokratno srečanje se bo razlikovalo od prejšnjih. Lep dan tudi tebi in dobrodošla v tej temi! x:)x

HONORE DE BALZAC

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...