Nymphea 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Danes, le kaj sem sanjala.................ne vem?! naše sanje so zelo povezane z našimi dnevnimi dogodki,bolj o teh dogodkih razmišljamo potem se nam lahko zgodi,da tudi kaj v povezavi z tem tudi sanjamo. To je razlaga moje prijateljice,kaj pa meni včeraj se je sanjalo nekaj povsem čudnega Salome(no on je čist uredu)samo da mi je rekel da naj bom jaz že enkrat moški.Mogoče je to povezano z mojim prejšnim življenjem,mogoče sem bila moški,mogoče ...................sem premalo stroga,le kaj bi lahko bilo to.Moram v knjižnico raziskat to zadevo,ker mi neda miru!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Sanjala sem, da hodim po nekih trgovinah z oblačili in vse je bilo prazno. Večkrat sem se zbudila... Res čudne sanje. Jaz imam prav obdobja, ko kakšen teden ali dva sanjam vsak dan cele zgodbe, ki si jih dobro zapomnem, potem pa spet dalj časa si nič ne zapomnem (ker sanjali naj bi vsako noč) Se pa strinjam, da si vsak sam najlaže razloži svoje sanje. Tako je tudi pri meni. Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Sanjala sem, da hodim po nekih trgovinah z oblačili in vse je bilo prazno. Večkrat sem se zbudila... Res čudne sanje.Če še ponoči hodiš po trgovinah:- ko si že vstopila v njo, boš skoraj porabila veliko denarja,- ko si se razgledovala po tej trgovini....žal neke težave v družini,- bodi malo skromnejša, bo neki dobiček v poslu, ampak se pazi ogovarjanj....sicer pa itak, že sama veš, kot si napisala Zdaj, če te niso hoteli posteči v tej trgovini, lahko nekaj zboliš...to je to! FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Ponavadi so moje sanje 'zblojene' in hiperrealisticne, nemalokrat me mora moj dragi nazaj v posteljo spravljat, ker so tko intenzivne :O: , da bi rada usla na varno, prizgala luc... No, danes pa sem v sanjah dobila namig, odgovor na vprasanje, ki me je mucilo cel prejsnji dan. Enostavno je tista oseba, zaradi katere sem ogromno premisljevala, v sanjah spregovorila nekaj besed in vse stvari so se postavile na svoje mesto. Spominjam se, da sem ze v sanjah obcutila neko veliko olajsanje in vero, da zdaj bo pa vse kul. Ja, sanje pa res 'sekajo'. SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Verjetno je ta tema ze odprta.., ampak mene zanima nekaj dolocenega. Ce sanjas, da te tvoj fant zaprosi za roko... Kaj to pomeni? Da te bo res zaprosil, ali ima to kaksen drug pomen. Hvala za odgovor pa LP. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 hm, sanje... manj se jih spomnim, rajse jih mam :xx!: Vceraj sem sanjal, da sanjam, da sanjam, da sanjam, da dremam pri pisalni mizi. Vendar sem vedno po nekaj skundah skapiral, da spim, ker nikoli nisem imel pravo dolzino las... (zelo pogosta sanjam o svojih laseh.. ultra cudno) in sem se vedno znova zbudil pri pisalni mizi in vedno z drugo dolzino las. Ko sem se predzadnjic zbudil, pa je bila le prava (3 mm). Takrat sem pa mislil, da sem se koncno RES zbudil... A ves da.. v resnici sem bil seveda v postelji Pa se enih sanj se spominjam iz te noci.. z rokami sem davil eno osebo.. in to sem seveda bil spet JAZ. :xx!: Samo vi cikavem telesu sem potem jaz bil, ce so bile roke okrog mojega vratu Se morem spomnit naslednjic, da pogledam v ogledalo. Ce dobro razmislim, se ne spominjam niti enih normalnih sanj.. vedno me nekdo ubije, al pa jaz koga druga. Vcasih pa se zavedam, da sanjam, potem pa samo sranje delam po svetu. To se zgodi predvsem takrat ko nekaj z mano ne stima (npr. dolzina las), ali pa ko geografija vec ne drzi (predvsem, da se spremeni okolje tukaj kjer zivim... razdalja med lokacijami in njihova pozicija). Ali pa ko pustim prizgano televizijo, ko zaspim.. se tv program kr zacne prepletati s sanjami... potem se pa zacuden kako sem jaz o tem, kar je ravno ZDAJ na tv, VES CAS sanjal.. ful cudno.. torej tudi cas v glavi tece dosti hitereje, kot v realnem svetu.. no, vsaj v moji. Lepe sanje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2004 Mersault - jaz sem imela v preteklosti tudi bolj divje sanje... nekoc sem tudi sama nekoga zastihala z nozem pred posto v LJ, ko se mi je tip priblizeval in jaz nisem mogla laufat. v sanjah seveda. ampak sem prav cutila, kako sem z nozem ga... Tole - je pa res tudi zaradi tv, ves... to tudi sama opazam, da kar nekaj in se potem spomnim da zato, ker sem nekaj takega vceraj gledala, malo preden sem padla dol. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Marsa - jaa.. laufanje sem cist pozabil .. tukaj pa skoraj nikoli ne skapiram, da sanjam.. ceprav je geografija skoraj vedno popolnoma narobe.. Pa vedno znova sem zacuden kolk kondicije imam v sanjah (tukaj bi pa res moral skapirat, da sanjam.. heh, ni sans) Da bi blo v real le tudi tako. To so pa one Forrest Gump sanje ja.. samo laufat, laufat, laufat.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Hej ljudje! Help me! Imela sem ful grozne sanje...Bila je tema in sem bežala iz stanovanja, lovil pa me je nek zlobni duh v podobi neke moje sorodnice, le njene oči so bile čisto črne. Bežala sem pred tem duhom in sem dejansko letela. Ko sem bila zunaj, sem poletela na drevo, v upanju, da sem ubežala... A v bistvu sem vedela, da te duhovi drugače začutijo, kljub temu, da te ne vidijo... Potem pa ne vem več kaj je bilo....A mi zna kdo to razložiti?????? Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2004 Uh... zanimivo, Tina... ja, grozno tudi, se strinjam... da te potolazim - najbrz ne gre za kaj groznega oz. ne pomeni, da se ti bo kaj groznega zgodilo...Lahko je milijon moznosti - da bos kaj izvedela o tej sorodnici - da se je recimo nekaj groznega ali zoprnega ali pac nekaj pomembnega dogajalo njej, pa si sprejela tele tokove in vibracije nekako, ali da si kaj takega gledala, brala, kako drugace dobila vtis, pa se je potem materializiralo v konkretni osebi, ki imas ti z njo recimo neke neporavnane racune ali nekaksno zadrego ali pa sploh nic takega.Lahko da gre zate samo, da si ti oboje, da recimo necesa neizbeznega noces videti, se soociti s tem, pa potem 'bezis' - ono pa ti sledi - jasno, ker si to tudi ti..., lahko gre za nesprejetje kakega dela sebe, ali koga drugega... Lahko da je preprosto povezano z delom, poslom, morda si preobremenjena, pa zaskrbljeno vlagas v svojo podzavest strahove, kako necesa ne bos mogla izpeljati in uresniciti, a ker je to tvoje delo, gre povsod za tabo in se ne mores skriti...kot pravim, milijon je moznosti.... vse je zelo asociativno, samo ti lahko razresis, ker samo ti lahko to dobesedno prevajas na svoj lajf. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 S to sorodnico imam res neporavnane račune. Je vase zagledana oseba in me zaničuje, prav tako so bili vedno vsi ostali njej do kolen (po njenem). Ampak jaz sem edina, ki sem se ji uprla, vsi drugi v družini ji dajejo potuho. Sedaj pa preprosto tega ne bom več dopustila, prekinila sem stike z njo, naj se znaša nad kom drugim, ne nad mano. Res pa je, da je bila včeraj na obisku pri nas in jaz iz principa nisem zapustila svoje sobe, kaj šele, da bi šla pozdravit! Ni šans! Lahko da je kaj njene energije ostalo v stanovanju in me je potem to ponoči preganjalo.... Marsa, hvala Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2004 No vidis, da je vedno tako - sam najdes vedno kljuc potem, ce se le posvetis. Dobro si si razlozila in potem je res tole.Prizgi kadilo ali kaj podobnega, v kote sobe in stanovanja daj rozmarin, zascitne kristale ipd...Zraven 'cisti', zavestno, prostor teh energij. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Jaz se pa celih današnjih sanj sicer ne spomnim, vem pa, da mi je Volnica nekam pobegnila in da sem jo morala najti in rešiti. Sem jo k sreči našla in tudi pripeljala nazaj k meni. Ha zdejle mi je kliknilo - volnica za izgubljen šal . Sem se navezala na našega kuža in ga kar pogosto sanjam. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Groza! To ne gre več! Vsako noč kakšna mora! Nocoj pa .... Bila sem v avli neke ogromne stavbe, vse v steklu... in sem opazovala mimoidoče ljudi, nato pa kar naenkrat se mi je zvrtelo in stojim na drugem koncu, pogledam dol moje čevlje- ful velika noga..., pogledam dlani- moške roke, bila sem v drugem telesu, telesu nekega moškega... Slišim neko kričanje in takoj sem vedela, da sem v eni od stavb dvojčkov WTC-ja tistega dne (11.09.), ljudje so tekli mimo mene, bežali, se spotikali drug ob drugega, panika... Srce mi je razbijalo kot noro. Drsna vrata so se zataknila, nihče ni mogel ven... Potem pa se je začelo podirati, nismo mogli zbežati... Strop se je podrl na nas. Čutila sem kako se vsaka kost posebej v mojem telesu lomi, agonija.......Zbudila sem se in sedaj ne morem več zaspat. Kaj se to dogaja z mano? Sploh ne morem več normalno spat. Tale dreamcatcher ni za nobeno rabo... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Pozdrav TinaL! Uh, opasne sanje, daj se ti malo zaščiti proti morečim sanjam s pomočjo vilinskih ključev, kljub vsemu ti želim en prijeten četrtek Tinči FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Uh, dons so ble pa prav zanimive sanje, ampak kaj ko zaradi budilke redkokdaj vidim konec . Sem se znašla v eni skupini ljudi in smo odpotovali proti morju. Tam smo se pripravljali za plavanje okoli hrvaških otokov. Jaz sem si nabavila celo goro Labell pa Rosalov, da ne bi imeli od sonca izžganih ustnic. Vse kar smo rabili smo naložili v gumjast čoln. Izračunali smo, da bomo v cca. 3 dneh preplavali cel Jadran . Sem rekla, pismu ne vem, zakaj mislimo, da je cel bav bav tokle preplavat . No, pa je pozvonila.... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2004 ...Sem rekla, pismu ne vem, zakaj mislimo, da je cel bav bav tokle preplavat . Tako sem jaz enkrat v sanjah razmisljala, ko sem stopala v New York s frendico ( x!x ) in sva ugotavljali, da hej, to sploh ni nic takega - skoraj kot bi sel v beograd... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 menda je tud u resnici tako you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 hm...imam podobno vprašanje.. sodelavka me včeraj kliče, če je kaj novega.....pravi, da je sanjala, da sem noseča.....ali kaj te sanje pomenijo? AYA Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 hm...imam podobno vprašanje.. sodelavka me včeraj kliče, če je kaj novega.....pravi, da je sanjala, da sem noseča.....ali kaj te sanje pomenijo? AYA Hej Meni se zdi, da je sedaj vrženo seme in da bo zraslo nekaj velikega, nekaj pomembnega in lepega. Menim, da so to lepe sanje. Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirSim 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Kako je mozno da se ti sanja, da spis, ali pa da sanjas. Kaj pomeijo take sanje? Sinoči se mi sanjalo, da sem bila tako zaspana, da sploh nisem mogla opravljati svojega dela. V sanjah sem se pogrezala v spanec, rekla sem kaksno besedo, nato pa sem kar na mizi zaspala. Bila sem pa tudi zelo utrujena ko sem šla spat, na splošno sem cel teden bila zelo malo doma, in sem hodila spat ob različnih urah. Vsak zakaj ima svoj zato. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Meni se zdi, da je sedaj vrženo seme in da bo zraslo nekaj velikega, nekaj pomembnega in lepega. Menim, da so to lepe sanje.oh, Vojko, kok si ti dober... pa si mi res polepšal večer.. LP AYA Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Meni pa se je sanjalo, da sem šel od doma, v Avstralijo ... pa sem bil pri enih, ko so full lepo skrbeli za divje živali. Sami vegiji. Pol pa so jih nekaj peljali v oskrbo drugam, pa so me potegnili do letališča. Vmes pa smo se full pogovarjali, pa vredu smo se imeli, pa same luštne punce so bile tam ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2004 Jaz sem bila tudi nekje dalec, danes ponoci - ob morju nekje, cisto odaljeno in samotno, a kul filing.Taka cista voda, jaz sem bila nekje zgoraj, da sem imela mega perspektivo, vse zaobjeto, hkrati sem nekako bila v tej vodi in nad njo, nekako v zraku. Pa barve mocne, take ki obozujem in pomirjajo - smaragdne in podobne... Zadnjic pa sem sanjala Bobnarja, ki da me je poklical na telefon (sicer se nisva se nikoli slisala, hocem reci - ni praksa, da bi me klical) in mi povedal nekaj pomembnega (ne vem pa, kaj).Istega dne kasneje je v Dnevniku (8) objavil, da se dogajajo cudezi in da se mu je ful nekaj dobrega in cudeznega zgodilo (ni preciziral, a pac to sem strnila iz njegovih besed)...Torej se ujemajo nekatere vibracije lahko, kot itak ze skoz ugotavljamo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts