contesa 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem pa sanjala da sva bile s prijateljico v zgornjem nadstropju stavbe, ki so jo zaceli rusit in sve se zadnji trenutek resle, potem sem se pa naenkrat znasla na jadrnici, ki je plula s polnimi jadri po popolnoma gladkem morju, s cisto drugimi ljudmi.. ne spomnim se pa kaksno je bilo razpolozenje, zdelo se mi je ful fajn, zbudila sem se pa cisto potlacena..v cem je poanta? Čaka te neko novo delo ali pa napredovanje, tam kjer delaš! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Oooo, to je pa super!!! Hvala za tako spodbuden odgovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Štirinajst dni vam ne bom odgovarjala na sanje, mogoče me bo nadomestil kdo drug... Amis, če boš imela kaj časa vskoči prosim za nazaj pa ne bom odgovarjala, ker ponavadi že izgubijo svoj pravi pomen, maksimalno tri do štiri dni stare sanje veljajo. Nasvidenje osemindvajsetega avgusta! uf...to blo presenečenje zdaj......hm...lahko poskusim, kolikor bo čas dopuščal. če bo v službi še tako zatišje in se ne bo začel kakšen kažin. naj ti bo max dobrih 14 dni you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> uf...to blo presenečenje zdaj......hm...lahko poskusim, kolikor bo čas dopuščal. če bo v službi še tako zatišje in se ne bo začel kakšen kažin. naj ti bo max dobrih 14 dni Še enkrat hvala! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 danes sem sanjal, da sem plezal po blatni steni ampak vedno padel nazaj x!x nikakor nisem mogel priti na vrh Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 sestricna je pri nas, ka pomen, da se ji je sanjalo tole:ufff scary sred noci se je kao prebudila in gledala skoz moje okno... pa, da je zuni bla zaslepujoce rdeca svetloba, ona pa kr kt okamenela gledala, v tej svetlobi je pol nekak razvidela orgomno ljudi z prizganimi balkami, da so menda kt mesecni hodil en za drugim..pol kr naenkt ni blo vec okna se je pa zacel potres, vse trest, rusit, svetloba pa vse bolj zaslepujoca...pol se je pa zbudila ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 SANJALA SEM,DA SEM POBIRALA Z ROKO PAJKOVO MREŽO IN PAJKE IZ ZIDU DOL...TER ČISTLA BELE ZIDOVE....HM...MAL ME SKRBI...KAJ BI TO POMENILO:(.... ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>sestricna je pri nas, ka pomen, da se ji je sanjalo tole:ufff scary sred noci se je kao prebudila in gledala skoz moje okno... pa, da je zuni bla zaslepujoce rdeca svetloba, ona pa kr kt okamenela gledala, v tej svetlobi je pol nekak razvidela orgomno ljudi z prizganimi balkami, da so menda kt mesecni hodil en za drugim..pol kr naenkt ni blo vec okna se je pa zacel potres, vse trest, rusit, svetloba pa vse bolj zaslepujoca...pol se je pa zbudila Mogoče se samo boji tam spat, ker verjetno ne spi prav pogosto pri vas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>SANJALA SEM,DA SEM POBIRALA Z ROKO PAJKOVO MREŽO IN PAJKE IZ ZIDU DOL...TER ČISTLA BELE ZIDOVE....HM...MAL ME SKRBI...KAJ BI TO POMENILO:(....Očitno nočeš, da bi se kaka stvar ujela vanje.Kaj, pa je najbolje, da sama malce premisliš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mogoče se samo boji tam spat, ker verjetno ne spi prav pogosto pri vas. emmm cist mozn , spi mogoc 4 noci v celem letu ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Sanjala, da ma fotr raka na želodcu , ga je v real lifu dedi po mamini strani).Mi je mat to kr po telefonu povedala, čeprav sem bla še pred kako uro nazaj doma, jaz pa sam . Srm bla prepričana, da bo umrl kokr je dedi. Pol sem bla pa v eni fabrki pa sem se kr pred nekom skrivala, pa neki sem bežala, mislim, da je blo v BSu, kjer je moj bivši živel... Grozne sanje v glavnem Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 danes sanjal, da je moja mama rodila otroka ampak tazga v obliki špageta in potem je tuk čudn ratvau de ne morem vrjet...... upam de se res ne bo kej tazga nrdil Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 v obliki špageta Umrla od smeha Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 moj fant pa je sanjal iz sobote na nadeljo, da sva dobila otročka Contesa...kaj naj bi to pomenilo Lp, Sončk http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Umrla od smeha ja sej jst sem tut skoraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 a si ji povedal za tele sanje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 ja sem ja......ni bilo komentarja samo smeh Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes sem sanjal, da sem plezal po blatni steni ampak vedno padel nazaj x!x nikakor nisem mogel priti na vrh z nečim se ubadaš v življenju, pa mogoče nimaš še znanja, zaupanja ali pa pravega pristopa za rast in razvoj. lahko se nanaša nate osebno ali pa na načrte, ki si si jih postavil. ker pa se ti očitno ni zgodilo nič strašnega ob padcih, bo to šlo čez brez hujših posledic. mogoče je tvoja vizija še rahlo nejasna. to potrjujejo tudi druge sanje, saj so sanje o otroku. otrok predstavlja nove ideje, načrte in sploh novosti. špaget je lahko simbol neke neizoblikovanosti. dobro bi bilo, da o svojih načrtih ponovno premisliš in si jih ogledaš iz različnih zornih kotov. pozoren bodi na lastno intuicijo in občutke. you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>sestricna je pri nas, ka pomen, da se ji je sanjalo tole:ufff scary sred noci se je kao prebudila in gledala skoz moje okno... pa, da je zuni bla zaslepujoce rdeca svetloba, ona pa kr kt okamenela gledala, v tej svetlobi je pol nekak razvidela orgomno ljudi z prizganimi balkami, da so menda kt mesecni hodil en za drugim..pol kr naenkt ni blo vec okna se je pa zacel potres, vse trest, rusit, svetloba pa vse bolj zaslepujoca...pol se je pa zbudila pomemben je vajin odnos, ki ji bo osvetlil vlogo gledanja skozi "tvoje" okno. je sestrična mlajša ali starejša od tebe? mogoče gleda na nekatere stvari v trenutnem življenju skozi tvoje oči in premalo upošteva svoje lastno videnje. verjetno se ji obeta nek vpogled. mogoče skozi občutek "aha" ali pa skozi nek dogodek, ki jo bo postavil v njen lasten tok. rdeča je barva življenja, korenske čakre in s tem svari, ki so povezane s fizičnim svetom, dejanji in dogajanji.....sposobnost manifestacije. naj bo pozorna na dogodke in občutke v tem obdobju do polne lune. you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>SANJALA SEM,DA SEM POBIRALA Z ROKO PAJKOVO MREŽO IN PAJKE IZ ZIDU DOL...TER ČISTLA BELE ZIDOVE....HM...MAL ME SKRBI...KAJ BI TO POMENILO:(.... pomen je odvisen od tvojega odnosa do pajkov v budnem stanju. you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> moj fant pa je sanjal iz sobote na nadeljo, da sva dobila otročka Contesa...kaj naj bi to pomenilo Lp, Sončk contesa je sicer na dopustu, pa je prosila če vskočim.... če kaj delata na potomstvu, pol je zgleda za to kar ugoden čas. drugače pa to pomeni tudi nove načrte. you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sanjala, da ma fotr raka na želodcu , ga je v real lifu dedi po mamini strani).Mi je mat to kr po telefonu povedala, čeprav sem bla še pred kako uro nazaj doma, jaz pa sam . Srm bla prepričana, da bo umrl kokr je dedi. Pol sem bla pa v eni fabrki pa sem se kr pred nekom skrivala, pa neki sem bežala, mislim, da je blo v BSu, kjer je moj bivši živel...Grozne sanje v glavnem mogoče mora tvoj oče malo popazit na svoje zdravje ali pa se v življenju preveč psihično ali fizično obremenjuje. če sta v stikih, si kakšen dan vzemi malo časa zanj in en neobvezen klepet. v nekem pogovoru z bližnjimi ne jemlji stvari osebno. hm....kar se drugega dela tiče, bi bilo dobro razmislit, kaj vse ti ni bilo všeč v prejšnjem odnosu....vendar tudi o tem, kaj ti je bivši odslikaval....mogoče še ne vidiš (nočeš, ne moreš), nečesa, kar se nanaša na tvoje lastno ravnanje ali delovanje. in morda se to nanaša na takoimenovane družinske vzorce. poglej kdo od družinskih članov je v nekem segmentu tak ali podoben kot tvoj bivši. potem se skozi delovanje lahko odvežeš od teh vzorcev. you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>z nečim se ubadaš v življenju, pa mogoče nimaš še znanja, zaupanja ali pa pravega pristopa za rast in razvoj. lahko se nanaša nate osebno ali pa na načrte, ki si si jih postavil. ker pa se ti očitno ni zgodilo nič strašnega ob padcih, bo to šlo čez brez hujših posledic. mogoče je tvoja vizija še rahlo nejasna. to potrjujejo tudi druge sanje, saj so sanje o otroku. otrok predstavlja nove ideje, načrte in sploh novosti. špaget je lahko simbol neke neizoblikovanosti. dobro bi bilo, da o svojih načrtih ponovno premisliš in si jih ogledaš iz različnih zornih kotov. pozoren bodi na lastno intuicijo in občutke. HVALA x!x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Amis... moj odnos do pajkov je zelo lep..ker pajke ne ubijam...pa tudi nasplošno...ko jih pobiram iz zidu..gledam,da jim žalega ne storim...zato mi mož večkrat očita,da imam polno hišo pajkov,ker jih tako lepo negujem namesto,da bi jih pobijala..ampak..moja mama mi je rekla ...da pajek nosi denar in,da ga se ne sme ubijat in se tega držim...kolk je res pa kaj vem.... kaj mi sedaj lahko kaj več poveš?...o teh sanjah...? ****************************************************************** zanima me pa še to.... glede sanj.... večinoma sanjam pozitivne sanje....kakšnih nočnih mor skoraj da nimam...in malokdaj si sanje zapovnem..večinoma jih pozabim....sanjam pa vsakokrat ko zaspim... zakaj pride do tega,da sanje ,pozabiš?...a tako rada bi se jih spomnila..pa ne gre....medlo se spominjam sem in ke....kot češ...sanjala sem z osebo..a kaj sem sanjala ne vem povedat....redkokdaj lahko sanje opišem... ************************************************************* Imam pa sodelavko,ki je v nasprotju z menoj..dobesedno obsedena s sanjami...cele filme sanja..in to kar nekaj sanjskih filmov zapovrstjo.v eni noči..mislim,da je že obsedena z njimi....koliko je pa res od tega....da toliko sanja? a je to možno? ali je to plod njene domišljije v budnem stanju...? ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 smajčica, v tem primeru kažejo sanje na tvojo obzirnost do drugih bitij, pa tudi varovanje tradicije in ohranjanje čistosti. če si imela v bližnji preteklosti kakšne nekoliko neprijetne dogodke, si jih znala uspešno rešit. v različnih obdobjih si sanje enkrat bolj, drugič manj zapomnimo. kljub temu, da si sanj ne zapomnimo, prav tako delujejo na nas. najsi tako, da "čistijo" našo podzavest, služijo kot varnostni ventil za vsakodneven stres, ali pa skozi zavedanje. v sanjah se lahko tudi zavedamo, da sanjamo. zgleda, da v tem obdobju od sanj kljub temu, da se jih ne spomniš, odneseš vse kar potrebuješ. mogoče se ti čez dan pripelje intuitivna rešitev na podlagi sanj, ki si jih sanjala, pa se jih ne spomniš. tako da, nč bat...vse je ok! možno je sanjati cele filme. poznam sama nekaj ljudi, ki se jim to dogaja. saj zato pa smo vsi iz iste snovi, pa vendar med sabo tako različni. in razlikujemo se tudi po sanjah....vsak ima svoj lasten način izražanja in delovanja you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts