tinka 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 sanjala, da sem si kupila rdece ceveljce Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kjara 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Evo moje sanje danes: sanjala sem, da smo bili z družino na vikendu. In kakor, da so bile v naši kleti (ki se drži vikenda in ni pod zemljo) neke ptice (ne vem ali samo ena ali kako že) in smo pustili vrata odprta, saj smo vedeli, da bo prišla cela jata drugih ptic do teh. Kakor da bi se to moralo zgodit - smo prav čakali. In res smo kar naenkrat zagledali celo jato ptic, ki so prav s hitrostjo letele proti odprtim vratom. Smo bili vsi ful ful veseli. To so bili prav lepi občutki.Potem pa kar naenkrat zagledamo, da se vikendu bliža medved. Prav stal je tam na dveh nogah in prav mogočen in kar grozljiv se je zdel. In ni bil samo eden, bila sta dva. Smo hiteli zapirat vrata in mami je uspelo še polkne mal čez potegnit, a čisto do konca pa ne. In tako so vrata ostala mal odprta in kar naenkrat je noter hotel še en moški, ki je bil "hudoben". In ta je napadel mene. Sem mu poskušala zapret vrata, vendar je bil premočan in je nekako uspel prit noter. Ostali ne vem ali so se otepali medveda ali kaj, samo jst sem se pa zapletla v boj s tem moškim. vem samo, da sva bila kar enakovredna v borbi, da sem mu nekako prijela glavo in se spomnila prijema, da mu jo lahko zvijem... potem sem se zbudila.... prosim za razlago, ker so mi ful hecne sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Oj! Bi prosila za razlago sanj, tistega, ki ima čas in voljo. Contesa, vidim, da že dolgo nisi interpretirala sanj, si bla na dopustu in uživala. No, te je Amis zamenjala, pa mogoče še kdo. Sami pridni na forumu. Ok, here it goes. Sm sanjala, da sm se hotla preselit v en flat z eno znanko, k spoloh nisva glioh ful prijateljici, pa ona ma otroka in živi pri tipu in sva se menile, da bova skup v najem eno stanovanje vzele. No, pol sem sanjala enga bivsega. Ful sem bla presenečena, ko sem ga vidla v sanjah, ker je bil prov grd in zanemarjen, pa ful je pil. Prov tko, po liter viskija na dan. In pol sva se srečala in se mi je ful začel opravičevat in je reku, da me hoče nazaj in kakšno napako je naredu takrat. In pol sm mu jst razlagala, da itak nisva za skup in da brez veze in mi jezačel obljubljat, da bo nehal pit in da se bo pšoboljšal. Prov očitno se je na ful slabo spremenil. Aja, pa napisal mi je nekaj na en list in mi hotel poslat to, samo pol, ko sva se vidla, mi je dal za prebrat in se mi je tudi v tekstu opravičeval. No, pa me zanima, kaj to pomeni? Drugače sem še ene par stvari sanjala, pa se ne spomnim čist točno, kaj. Tko da sam to dvoje mi je ostalo v spominu. Hvala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 en lep pozdrav vsem, predvsem pa contesi, ki bo zdaj spet prevzela področje sanj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Amis, hvala za tvoj trud Bom prevzela, odgovorim zvečer, zdajle nimam časa! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Komi čakamo Pridni Amis & Conti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 že par dni sanjam zadnje mamine dneve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene pa bi zelo zanimal komentar. Namreč vedno zelo veliko sanjam. Zadnje čase sem sanjala, da gori domača hiša ali da sem se znašla v požaru....Tudi o tem, da se domača hiša podira ...Tudi o tem, da me opazujejo skozi okna, da mi hočejo nekaj narediti, ustreliti.....Velikokrat sanjam o tem, da me nekdo preganja... Zanimivo je, da so se mi določene sanje večkrat ponovile, npr. da se igram v bližini cerkve, da se je začela vojna in bežim.... Sanjala sem, da sem na stekleni strehi videla mongoloidne dojenčke...Zelo veliko in da so me prepodili... Najbolj pa se spomnim sanj, da sem se z turističnim avionom peljala v Rusijo. Leteli smo tik na bregovi in vsepovsod je bilo ogromno velikih mrtvih pand.Bilo je pretresljivo videti... Šla sem gledat v sanjsko knjigo in pisalo je, da me bo doletela nepopisna groza. In res, čez 3 dni sem zvedela, da bo moj oče umrl zaradi neozdravljive bolezni. Včasih sanjam tisto, kar se naslednji dan zgodi... Ali pa o tem govorijo, pišejo... Nekdo, ki je preučeval mojo preteklost je rekel, da imam zelo staro dušo. Je možno, da so to sanje preteklih duš.... Nekoč pa sem si v sanjah napisala račun na papir, ker ga nisem znala izračunati. Najboljše so bile sanje o lotu, videla sem številke, imela sem petico.... Torej prav zanima me zakaj tako intenzivno sanjam in zakaj toliko groze v mojih sanjah.... Tvoje sanje so res lahko odraz preteklih življenj. Verjetno si stara duša. Si bila že kdaj na regresiji ali šamanski terapiji, da bi to ugotovila? Če nisi, bi bilo priporočljivo, že zaradi mirnejšega spanca. Ko bo spet kaj zelo intenzivnega ali slabega ali dobrega, mi lahko pišeš na os, pa bom pokomentirala, če boš želela. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Živjo! Jst tud prosim prosim za razlago... Že dve noči se mi je sanjalo, da sem z jezikom majala zob in v prvi noči, so lar vsi po vrsti leteli ven, v drugi noči pa samo eden....GROZA! Zjutri ko se zbudiš greš najprej pogledat svoje zobe Kaj to pomeni??? No potem pa še ene sanje od danes...sem sanjala da sva nekje bila z fantom na enem parkirišču in je bilo polno ljudi...Kar naenkrat smo se začeli spoznavat in meni je padla v oči ena punca ki je gledala prov tko izzivalno mojega fanta... Pol je zginila in čez čas je spet prišla in ko sem jo spoznala je rekla fantu, sej tvojo telefonsko pa res rabim, ker sem še prepričana da se bova videla...in se mu je tm neki ponujala :xx!: Čist sem bla brez moči in sam gledala kaj se dogaja..ko občutiš v sanjah da bi se kar zjokal.. To spet ne vem kaj pomeni...a da nimam kej razčiščeno pri sebi in sem ljubosumna? Al da on na kako drugo misli...? :xx!: Hvala za razlago in lep dan A lahko še meni prosim Conti??? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prosim lepo za razlago. Danes sem sanjala, da sem čistila naš akvarij - voda je bila čista in ribice so bile pri sebi. Čudno je bilo to, da sem se preselila za trideset let nazaj in to tako kot, če stopiš v drugo sobo. Tam je čistil akvarij moj oče - ravno tako je bila voda čista, rib se pa ne spomnim. Čez čas sem sanjala, da sem si strigla konice svojih las.Hvala. Akvarij in čista voda v njem ponazarja tvojo čustveno plat življenja. V zadnjem času imaš veliko opraviti z lastnimi čustvi, veliko se ukvarjaš sama s seboj. V bistvu si zadovoljna. Ribe ponazarjajo tvoje prijatelje in znance, ki se v tvoji bližini dobro počutijo.Oče te v sanjah opozarja na vajin odnos ali pa na moško gledanje določenih zadev v tvojem življenju.Zaradi nečesa, kar si storila se ne spoštuješ preveč, to hočeš pokazati s samokaznovanjem, zato si strižeš lase. Saj naj bi bilo striženje in britje las, kot neke vrste kazen in pokora. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Živjo! Jst tud prosim prosim za razlago... Že dve noči se mi je sanjalo, da sem z jezikom majala zob in v prvi noči, so lar vsi po vrsti leteli ven, v drugi noči pa samo eden....GROZA! Zjutri ko se zbudiš greš najprej pogledat svoje zobe Kaj to pomeni??? No potem pa še ene sanje od danes...sem sanjala da sva nekje bila z fantom na enem parkirišču in je bilo polno ljudi...Kar naenkrat smo se začeli spoznavat in meni je padla v oči ena punca ki je gledala prov tko izzivalno mojega fanta... Pol je zginila in čez čas je spet prišla in ko sem jo spoznala je rekla fantu, sej tvojo telefonsko pa res rabim, ker sem še prepričana da se bova videla...in se mu je tm neki ponujala :xx!: Čist sem bla brez moči in sam gledala kaj se dogaja..ko občutiš v sanjah da bi se kar zjokal.. To spet ne vem kaj pomeni...a da nimam kej razčiščeno pri sebi in sem ljubosumna? Al da on na kako drugo misli...? :xx!: Hvala za razlago in lep dan Grem po vrsti! Sanje v katerih se ti majejo in izpadajo zobje, ponavadi pomenijo kakšno nesrečo ali smrt. Ne pomeni, da si to ti ali tvoji domači, lahko si samo prisotna. Ker nisi omenila, predvidevam, da te ni bolelo. Mogoče nima on razčiščeno ali pa ti nekaj veš, pa si zatiskaš oči pred resnico. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>sanjala, da sem si kupila rdece ceveljce Tvoje sanje so v zvezi s tvojim razvijajočim se odnosom. Glede na barvo, gre vse tako kot mora iti! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo moje sanje danes: sanjala sem, da smo bili z družino na vikendu. In kakor, da so bile v naši kleti (ki se drži vikenda in ni pod zemljo) neke ptice (ne vem ali samo ena ali kako že) in smo pustili vrata odprta, saj smo vedeli, da bo prišla cela jata drugih ptic do teh. Kakor da bi se to moralo zgodit - smo prav čakali. In res smo kar naenkrat zagledali celo jato ptic, ki so prav s hitrostjo letele proti odprtim vratom. Smo bili vsi ful ful veseli. To so bili prav lepi občutki.Potem pa kar naenkrat zagledamo, da se vikendu bliža medved. Prav stal je tam na dveh nogah in prav mogočen in kar grozljiv se je zdel. In ni bil samo eden, bila sta dva. Smo hiteli zapirat vrata in mami je uspelo še polkne mal čez potegnit, a čisto do konca pa ne. In tako so vrata ostala mal odprta in kar naenkrat je noter hotel še en moški, ki je bil "hudoben". In ta je napadel mene. Sem mu poskušala zapret vrata, vendar je bil premočan in je nekako uspel prit noter. Ostali ne vem ali so se otepali medveda ali kaj, samo jst sem se pa zapletla v boj s tem moškim. vem samo, da sva bila kar enakovredna v borbi, da sem mu nekako prijela glavo in se spomnila prijema, da mu jo lahko zvijem... potem sem se zbudila.... prosim za razlago, ker so mi ful hecne sanje... Razlaga pa ni preveč "hecna". Si poznala tega moškega, ali pa te je samo spominjal na nekoga, ki je bil nekoč "grob" do tebe? Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ok, here it goes. Sm sanjala, da sm se hotla preselit v en flat z eno znanko, k spoloh nisva glioh ful prijateljici, pa ona ma otroka in živi pri tipu in sva se menile, da bova skup v najem eno stanovanje vzele. No, pol sem sanjala enga bivsega. Ful sem bla presenečena, ko sem ga vidla v sanjah, ker je bil prov grd in zanemarjen, pa ful je pil. Prov tko, po liter viskija na dan. In pol sva se srečala in se mi je ful začel opravičevat in je reku, da me hoče nazaj in kakšno napako je naredu takrat. In pol sm mu jst razlagala, da itak nisva za skup in da brez veze in mi jezačel obljubljat, da bo nehal pit in da se bo pšoboljšal. Prov očitno se je na ful slabo spremenil. Aja, pa napisal mi je nekaj na en list in mi hotel poslat to, samo pol, ko sva se vidla, mi je dal za prebrat in se mi je tudi v tekstu opravičeval. No, pa me zanima, kaj to pomeni? Drugače sem še ene par stvari sanjala, pa se ne spomnim čist točno, kaj. Tko da sam to dvoje mi je ostalo v spominu. Hvala. Pred teboj je nekaj, kar sama ne veš, če bi uresničila ali ne. Nimaš prav dobrega občutka, da bo šlo tako, kot si želiš. Njegovo opravičevanje lahko pomeni, da je v hudi duševni stiski, da si ne zna pomagati, da ne ve, kako naj se loti svojega življenja. Tvoje sodelovanje pa je njegova prošnja za pogovor. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>že par dni sanjam zadnje mamine dneve Še vedno se nisi "poslovil" od nje in to te spremlja v sanjah. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Zdravo Contesa!Zadne dni sem kr dosti spal, ne vem kako to, sanjal pa sem cel kup nekih zanimivih sanj; npr: sledilo mi je pet belih ptic, ki so hodile in letale za menoj in potem sem jih varno spravil v neko sobo, kjer so nato pocivale, na poti pa smo srecali 2 majhna bela psa, s katerima smo se samo pozdravili....Mi lahko to kako obrazlozis, kaj naj bi to pomenilo!Lpgregor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Thanx Conti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdravo Contesa!Zadne dni sem kr dosti spal, ne vem kako to, sanjal pa sem cel kup nekih zanimivih sanj; npr: sledilo mi je pet belih ptic, ki so hodile in letale za menoj in potem sem jih varno spravil v neko sobo, kjer so nato pocivale, na poti pa smo srecali 2 majhna bela psa, s katerima smo se samo pozdravili....Mi lahko to kako obrazlozis, kaj naj bi to pomenilo!Lpgregor Bela je barva nedolžnosti, čistosti, upanja in v povezavi s pticami lahko pomeni, da so tvoji načrti na dobri poti k realizaciji, saj te vodi intuicija in čista vest, ki ti daje široko polje možnosti, katere boš znal izkoristiti v pravem trenutku. Tudi na števili pet in dve bodi pozoren, saj imajo sanjska števila tudi v realnosti globok pomen. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jadas 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Najlepša hvala za odgovor, contesa. Lep dan vsem in veliko pozitivne energije. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 contesa, hvala! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Hvala, contesa! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kjara 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Razlaga pa ni preveč "hecna". Si poznala tega moškega, ali pa te je samo spominjal na nekoga, ki je bil nekoč "grob" do tebe? Hmmm, nisem poznala tega moškega niti me ni spominjal na nikogar (do sedaj nisem imela kašnih "grobih" izkušenj z moškimi)... bom še mal premislila... Hvala contesa. Pozdravčki! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 hm, danes sem bila v sanjah ob osebi, na katero v budnem stanju velikokrat pomislim, ta oseba je bila izgubljena, žalotna, nesrečna, sem izvedela da je bilo leto in pol pri njej peklensko, preizkušnja samega sebe. No mogoče sem dobila samo odgovor na vprašanje, ki se mi je porajalo - kako je. Sem pa razmišljala v sanjah drugo stvar. Ko sva se odpravljali s to osebo na pijačo, sem ugotovila, da sem brez čevlje, bila sem samo v nekih sivih nogavicah, čevljev ni bilo nekjer, nisem se pa spomnila,da bi že prej, ker sem bila kar nekaj časa poleg te osebe, občutila ali kamenje ali mraz na podplatih... no in sem razmišljala, zakaj sanjam, da nimam čevljev...zjutraj prejela en sms meni neznana cifra (ok, zadnje čase mi neki šteka telefon, lahko je še kako znana z lepimi željami), kot drugo sporočilo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Zadnje čase se prav nič ne spomnim sanj... pa sploh se ne sekiram zarad tega! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts