Mana 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 fajn take sanje k majo nek tak pomen... jaz sm si včasih mogla pisat sanje...dnevnik sanj sm tako živo sanjala, da sm se zbujala bl zmatrana kot sm pa u postlo šla... sanje so zakon...res Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Avtor Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja mana, ampak poslji malo pa bo marsa, ja, sortiram, vsekakor... hecno, ker s tistim fantom, ki mi je to dal, ne bom mogla nic imet, pa bi po moje oba rada, ampak...no, pa tako, v sanjah! ( lepo, da mi je ravno on to dal) ej marsa, da se nisva kje skupaj vozili?!nekoc sem sanjala, da sem bila v snegu nekje zgubljena, sem cakala v hribih, druzba moja pa malo dalje, pod bregom, sem jih videla slabo nekje dalec, slisala...smo bili na bordanju. naslednji dan se pogovarjam s prijatejem, mi pravi, da je sanjal, da so bordali, in da je na hribu gor nekje bila ena zenska, ki jo je slabo videl, ni mogel prepoznat, da je zgledala, ko da je malo zgubljena in da nekoga caka...pokrajina, opis...vse isto!!! Hudoo! se je tud ze men kaj tacga zgodil kdaj, sam ne prav pogosto (pa tud, mroda ne izvemo )ja potem pa res lepo, se bolj! Trinity, to sem jaz tud vcas vecX sanjala...nekoc tko zhivo, da sme prav jokala ful...pa 1x sem sanjala, da v visokih petah vlacim ene tezke vrece, mitja pa se en frend sta pa zraven STALA (praznih rok) in se mi - SMEJALA!!! :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> od dons se spomnim sam necesa... tko zhivo je blo, da sem morala kar pomislit prejle, kje smo ze zavijali? Skratka, TOTALNO (x!x) smo polagali ovinek... z blazotno hitrostjo in totalno oster ovinek, ki ga kar ni hotl bit konc... nisem jaz vozila, mensezdi, aja ne nisem, na desni sem sedela in sem se pomislila, neverjetno, tale fiatek, pa tko dzazno polaga kot kak sportni bemvl! nekje sem se bala, da bomo v bankino priletel, ko se mi je zdel da gremo prebliz, ampak je bil lepo speljan ovinek...sam kolk casa je trajal, kot na kaksnem vrtiljaku, komaj sem se zadrzala na zicu!Noro! Užitek pri vožnji, adrenalinski občutek, pa vendar nobenega strahu, da bi se kaj zgodilo. Očitno je bil voznik zaupanja vredna oseba, nekdo, ki mu v realnosti brezpogojno zaupaš in drvi s teboj po ovinkih življenja. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz sm pa sanjala moje domače živalce...tiste, ki smo jih imeli ko sm bla še doma..pa ful so ble žalostne (2psa+2mačka), ker nihče nis krbel zanje... zbudila sm se ful slabo mam ceu dan u k... zdej septembra...vedno septembra ista pesem... lan sm jo še dobro odnesla...predobro najbrš Vseeno ni tako slabo, kot se ti zdi na prvi pogled. Poglej malo višje gor, ko sem odgovarjala kaj pomeni mačka in pes v sanjah. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Avtor Prijavi Deli 6. september 2005 expresna Contesa!Hvala ti! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>cudne sanje!vozila sem se z enim belim kombijem, nakar sem se nekje dobila z nekom, ki mi je dal eno cudovito skatlico. tako, leseno, polno prekatov, kot nek zaklad... v enem prekatu je bil rdec srcek, v drugem bel kamencek, v tretjem..ne vem, same lepe stvari, ampak najbolj se spomnim srcka. Verjetno zato, ker ti bo tudi v realnosti nekdo podaril srce! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Že nekaj dni zaporedoma sanjam, da moj fant pred mano flirta z drugimi... V sanjah me to boli, ponavadi tudi jokam.... :xx!: U glavnem bedne sanje.... Mogoče sta trenutno rahlo čustveno nestabilna, zato se ti je to preneslo v tvoje sanje. Posvetita več časa drug drugemu, predvsem pogovoru. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Zadnje čase ful sanjam. Samo en delček se pa pol spomnim. No danes je blo to, da sem v svoji sobi našla miško. Taka svetlo rjava je bla in sem jo ujela in začuda ni bla ful nemirna. Sem jo božala in pol jo je še moja sestra, pol sem jo pa vn nesla, na travo. No in med potjo, sem še zagledala veverico na naši strehi. Ful se ji je lepo dlaka bleščala. In sem rekla sestri, na tvoji strani strehe je pa veverica. Ful so mi ble lepe sanje. Tko živali, pa vse lušne. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zadnje čase ful sanjam. Samo en delček se pa pol spomnim. No danes je blo to, da sem v svoji sobi našla miško. Taka svetlo rjava je bla in sem jo ujela in začuda ni bla ful nemirna. Sem jo božala in pol jo je še moja sestra, pol sem jo pa vn nesla, na travo. No in med potjo, sem še zagledala veverico na naši strehi. Ful se ji je lepo dlaka bleščala. In sem rekla sestri, na tvoji strani strehe je pa veverica. Ful so mi ble lepe sanje. Tko živali, pa vse lušne. Pozitivne in ohrabrujoče sanje, saj ti dajo misliti, da si na pravi poti v tistem kar počneš in te veseli! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ful so mi ble lepe sanje. Tko živali, pa vse lušne. Da se ti golaža ne lušta Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozitivne in ohrabrujoče sanje, saj ti dajo misliti, da si na pravi poti v tistem kar počneš in te veseli! Super, hvala! <{POST_SNAPBACK}>Da se ti golaža ne lušta Eh, kje pa. Zdele bom hruško pojedla. Kje je šele golaž! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 joj, stane A majo sanje o ljudeh, ki so umrli kako poseben pomen. Pa tk, da v sanjah veš, da so umrli, ampak, da so te prišli kao obiskat? Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj, stane A majo sanje o ljudeh, ki so umrli kako poseben pomen. Pa tk, da v sanjah veš, da so umrli, ampak, da so te prišli kao obiskat? Lahko samop pogrešaš njihovo navzočnost ali pa imaš občutek, da v času življenja še niste vsega dorekli. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 No, jz sm pa misla, da to pomen kej special...kej beyond reality ne pa samo delovanje možganov Hvala. Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 o contesa, hvala Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kjara 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Številko opazuj, če se pojavi v realnem življenju. Lahko kot 38, lahko kot datum, lahko pomeni tudi uro, bodi pozorna na signale..... Pišovka, odprem na netu stran dnevnika in me v oči zbode naslov. "V celju se začenja 38. mednarodni obrtni sejem"... Prav zbodla me je številka v oči... Nič, bom šla pa mal na sejem pogledat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 OHOJ! Jest morm tud povedat kaj se mi je dons sanal, so ble te sanje ze zlo blizu more Sanjala sem bivsega fanta - k ga nekak skusam pozabt - in prvic sem ga samo vidla, drugic sva se pa zbudila skupej in sem ga vprasala, ce me kej pogresa, pa mi je reku, da ga ne privlacm vec in se je obrnu okrog in zaspal nazaj..... A sanje kdaj pomenijo obratno verzijo Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pišovka, odprem na netu stran dnevnika in me v oči zbode naslov. "V celju se začenja 38. mednarodni obrtni sejem"... Prav zbodla me je številka v oči... Nič, bom šla pa mal na sejem pogledat Dober namig, sploh če ti je številka tako močno padla v oči! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>OHOJ! Jest morm tud povedat kaj se mi je dons sanal, so ble te sanje ze zlo blizu more Sanjala sem bivsega fanta - k ga nekak skusam pozabt - in prvic sem ga samo vidla, drugic sva se pa zbudila skupej in sem ga vprasala, ce me kej pogresa, pa mi je reku, da ga ne privlacm vec in se je obrnu okrog in zaspal nazaj..... A sanje kdaj pomenijo obratno verzijo Prav obratno verzijo ponavadi ne, lahko pa pomenijo srečanje, pogovor ali pa novice o njem. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prav obratno verzijo ponavadi ne, lahko pa pomenijo srečanje, pogovor ali pa novice o njem. Hvala contesa!!! Upam, da se srecava Lep dan se naprej tebi in vsem na LF!!! Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Sm sanju enga frenda k ga že dolg nism vidu. Zanima me, če to pomen, da se bova kmal vidla? Je možn da pride delat na Norvešk? Se mu odpira neki podobnga al je sam farsa? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Sanjala sem, da sem se postrigla na kratko :OO!: , oz. postrigla me je od mojega sestricna in ker me je tako cudno, sem šla še pol kao k frizerki, ki pa je bila ena prodajalka iz trgovine kamor hodim No in pol se v ogledalo pogledam in sem imela lase na paš in blont s črnimi spletenimi kitkami groza. Drugi del sanj, da smo se selili in smo neki po smetnjakih štorali in sem imela čist črne roke, ampak to sem opazila šele v bloku, ko sem šla gor po stopnicah, tako da mi je tista umazanija kar kapljala in to po steni, da so bile čist umazane. Doma sem si pa čohala dol s krtačo in ni šlo čist dol, mal je še za nohti ostalo. Svašta! To je kar se spomnim, vem da je bilo še neki sam se ne spomnim, razen tega, da sem še našo črno mačko neki vlačila... Help Conti! Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 kaj pomeni če se ti sanja, da ti izpadejo zobje? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Danes sem imela zelo wierd ampak zanimive sanje... Namreč pogovarjala sem se s kiti glavači . Bili so trije v morju, jaz pa v neki opazovalnici in z enega sem dejansko razumela kaj govori... bilo je bolj kot petje ampak lepo bilo je je kao neverjetno ( to so mi govorili neki ljudje , ki so bili pravtako v opazovalnici) Nice, dober feeling je bil Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kjara 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Danes pa sem sanjala kakor da sem se odpravila na en izlet in prišli smo tudi do "plaže" , ki je bila peščena, vendar pa je bilo "morje" popolnoma črno - sem že mislila, da je nafta. nekateri so se šli kopat in so čofotali po tej nafti, jaz pa sem raje vse skupaj opazovala iz notranjosti - zraven je bila namreč ena stavba s steklenimi velikimi okni in od tam sem gledala in razmišljala ali bi se šla tudi sama kopat ali ne. In nekako mi ni bilo preveč za tako čudno vodo.Potem smo se odpravljali naprej in jst sem imela kar probleme s pakiranjem. Nekako nisem mogla prit do vseh oblek in sem se mogla kar namatrat, da sem jih našla in da bi jih še spakirala za odhod. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts