kiki7 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 kjara imava isto slikco! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kjara 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kjara imava isto slikco! ja, sem opazila zgleda, da imava podoben okus pa še obema se najin nick name začne na k... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Conti živjo. Ena prošnja. Dopoldne sem se v temi manična depresija nekaj kregu z Vrbo, pol sem pa popoldne mal zadremal in sanjal, da sem Vrbi (v sanjah je mela čist en iks obraz, ker sicer ne vem, kako zgleda) odtrgal glavo, jo nato položil narobe pokonci (z vratom navzgor) in se nato v lobanjo poscal. Ne zajebavam se.Kaj bi po tvojem to pomenilo. Zvedavi Nosorog http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Conti živjo. Ena prošnja. Dopoldne sem se v temi manična depresija nekaj kregu z Vrbo, pol sem pa popoldne mal zadremal in sanjal, da sem Vrbi (v sanjah je mela čist en iks obraz, ker sicer ne vem, kako zgleda) odtrgal glavo, jo nato položil narobe pokonci (z vratom navzgor) in se nato v lobanjo poscal. Ne zajebavam se.Kaj bi po tvojem to pomenilo. Zvedavi Nosorog <{POST_SNAPBACK}>Sanje mnogo povedo o cloveku, so pac komunikacija s podzavestjo,... zato jih seveda razumem... Jaz jih pa ne. Ti, ki se spoznaš - ali to, da bi te v sanjah rad skrajšal za glavo pomeni, da bi te v resnici rad skrajšal toliko, da bi rabila lestev, če bi se hotela obuti v lastne čevlje? http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Človk bi reku, da Vrbe ne maraš (njenih postov) in da misliš (veš), da več veš od nje... Ne vem. Sam sm mogla komentirat kr je Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 no tak..jst sem pa danes sanjala Berna, da me je prišel osebno na dom obiskat, da mi nekaj pove, kar je našel v zvezdah...pripeljal izstopil in držal tako faco da boh pomagi..... istočasno je nekdo snel rolete in potem so mi razlagali, da je eho se odbijal zarad tega Moja razlaga sanj: "Preveč sem tu...morm mal abstinirat drgač me še kak Moreno obišče ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Mislim, da smo vsi preveč tu Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Sanje so vedno produkt oziroma komunikacija podzavesti in prav vedno, kadar se jih spomniš tudi prinašajo neko sporočilo o tebi, nekaj kar v sebi imaš, pa sploh ne veš, da imaš. Verjetno si kdaj gojil močne zamere do nekoga, še veliko bolj verjetno je, da si zaradi tega tudi močno trpel, tak vzorec se ti je zapisal in kadar ti nekdo stopi na kak kurji oček, pač ta vzorec odreagira tako, kot je sprogramiran. Ni pa nič narobe, saj enkrat moraš tudi to zamero ven dat, da te ne bo spremljala......vidiš kako je vse z določenim namenom......moral si se pričkati z Vrbo, da si potem lahko tudi sanjal in sedaj gruntaš, kaj naj bi to pomenilo....tudi to je tvoja osebna rast........ Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Conti živjo. Ena prošnja. Dopoldne sem se v temi manična depresija nekaj kregu z Vrbo, pol sem pa popoldne mal zadremal in sanjal, da sem Vrbi (v sanjah je mela čist en iks obraz, ker sicer ne vem, kako zgleda) odtrgal glavo, jo nato položil narobe pokonci (z vratom navzgor) in se nato v lobanjo poscal. Ne zajebavam se.Kaj bi po tvojem to pomenilo. Zvedavi Nosorog V glavi se nahajajo možgani - razum. Njen razum si ji odtrgal stran in ji ga namestil nazaj tako kot tebi paše.Nekako si si jo predelal po svojem okusu. To, da si se ji poscal v glavo bi lahko predstavljalo tvoja čustva prezira do nje, ali pa celo to, da si ji natočil novih (svojih) idej v njen razum. ...ne vem, premisli še sam malo, konec koncev so to tvoje sanje...la la la... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>V glavi se nahajajo možgani - razum. Njen razum si ji odtrgal stran in ji ga namestil nazaj tako kot tebi paše.Nekako si si jo predelal po svojem okusu. To, da si se ji poscal v glavo bi lahko predstavljalo tvoja čustva prezira do nje, ali pa celo to, da si ji natočil novih (svojih) idej v njen razum. ...ne vem, premisli še sam malo, konec koncev so to tvoje sanje...la la la... Prvi...čist mim s udaru.........sanje vedno prihajajo iz tvojega nezavednega in ne od drugega...koliko se pa tvoje z drugim poklaplja je pa stvar skupnih točk...a Vrba in Nosko jih nimata...edina skupna točka je način komuniciranja....ker sta po področjih razumevanja vsak v drugi temi........ Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Sanjala sm ene 4-5 pajkov, k so lezli tm nek okol mene... pa sm jih potem z nečim posprejala, pa so šlo po gobe..., fuj....... :xx!: Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj pa asociiras s pajki?bo conti verjetno vedela kaj vec povedat... --ja, upam da bo Contesa kaj razlozila, drugače pa pajki meni ne pomenijo nič dobrega.... fujjjj :xx!: , manj jih vidm, raj jih mam....... :xx!: Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 jutro danes imela res čudne sanje v spalnici med tem ko sva z mojim spala sem se jaz naenkrat zbudila in v spalnici je bilo polno čebel, ki so lezle iz ene luknje v najino spalnico...potem sem se uzrla k mojmu fantu in tam je bila ena taka čudan žuželka črna z rumenimi pikami...moj fant se zbudi ves nasmejan ko ga jaz pogledam je bil na obrazu ves bulast...skratka kot da ga je ta žival pičila in da je potem tak ratal...on se je vstal in šel v kopalnico se stuširat...jaz pa v dnevno, kjer je bilo tudi polno čebel, os..ipd. žuželk. On je bil vse čas nasmejan...jaz pa zelo zakrbljena... Teh žuželk je bilo res polno...po tleh nisi mel kam stopit... Kaj bi ti lahko bilo Hvala in LP, S http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Dve osebi sem popeljal skozi Ajdovščino kao voden ogled, da jima pokažem vse lepote pa tk, malo neumno se mi je zdelo saj poznata ajdovščino ti dve osebi, no nedaleč od našega stanovanja, je bilo včasih veliko športno igrišče sedaj ga obnavljajo, v sanjah pa je bil tam gigantski kompleks za ostarele občane, in smo hodili tam skozi notr so bili sami mladi ljudje, pa stvar je bila ogromna kot labirint, ven se ni dalo, ali si bil previsoko da bi lahko šel ven pa naokrog sama voda, ampak, po kake 2eh urah sem le našel izhod in smo vsi trije zakorakali ven na sonček, po zeleni preprogi, iz te čudovite piramide, v kero bojda prideš odideš pa samo v krsti hihi Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Jaz sem pa danes sanjala, da je lubi dobil en klic in je mogu it, ker mi ni povedu, da gre oziroma sem imela občutek, da mu je vseeno zame sem začela jokati k dež, z mene so kr lile solze. Potem je prišel k meni oči in me začel nadirat pa sem jokala še bolj. Tok je bil grozen občutek, da sem se zbudila in nisem mogla zaspat. What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Danes ponoci sem mel res zanimive sanje, sanjal sem, da sem srečal Jezusa, ki mi je dejal neko misel skrivnostno v njegovem stilu, zacudil sem se ali je to res Jezus. Bil je v rjavi dolgi obleki....res žive sanje...Kaj bi naj to pomenilo??? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spela_ 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Kaj bi pomenile ose v mojih sanjah? Mislim, da me niso pikale so me pa ze pogosto oblegale in bile nekje na meni... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Tudi jaz sem sanjala ene "ose" al neki podobnega, pa bosa sem bla, pa sm se bala da bom na kero stopila.... :xx!:Aja, pa zobe sem si umivala v spanju..... Contesa, kva že to pomen?? Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Lase sem si v sanjah pobarvala rdeče, kar imam tudi v resnici namen, se potem pogledala v ogledalo in nič bilo jasno, na koncih so bili obarvani močeradasto rumeno in črno, prav tako po vrhu, vse skupaj se je barvno zlivalo z ozadjem. Ko sem privzdignila pramene, je spodaj bila prava barva ... Res je forasta ta moja podzavest včasih Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 da zapišem, da ne zaboravim (sej nekaj sem že)najpomembnejši del sanj, grem po eni poti v gozdu z nekom (ne vem kdo je bil, niti spola ne vem), pa slišim kako me nekdo kliče. Gozd je v resničnosti blizu hiše, kjer sem preživela otroštvo. Oziram se okrog in slišim da me še vedno nekdo šepetajoče kliče. Se urezm na vrh hriba in vidim pojavo na konju s neko sulico al pa neki v rokah, čez glavo kapuco, obraza ni... najprej me zmrazi in rečem osebi poleg sebe, tako izgleda smrt. Nato se nasmehnem in si mislim - nič mi ne more prav nič. To bitje jaha proti meni, jaz grem proti njemu. Brez strahu, gre mi na smeh. Čisto blizu mene dobi obraz, nekdo iz realnosti (mislim da stric nisem pa prepričana) in me prosi če lahko pridem pomagat, kao da se borijo nekje s konji vem da sem potem tisto opazovala, ker so vse ostale slike popačene iz sanj in ostal mi je občutek, da je v teh sanjah izginil čas, kako naj povem - v tem času je na travniku potekala prava bitka s konji, topovi ...Amis, Contesa, kakšna ideja? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 nikol ne pišem sanje, dones pa sm res mel čudne in zelo resnične, sam k sm se pol zbudo brezveze, bil sm pa kr nek v ZDA in se srečal z tenisačico Sereno Williams (k mi drugač sploh nikol ni po glav hodila) so wtf??? in v glavnem sva se ljubila.... in blo je full tko resnično hmmmmm.... čudno honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>nikol ne pišem sanje, dones pa sm res mel čudne in zelo resnične, sam k sm se pol zbudo brezveze, bil sm pa kr nek v ZDA in se srečal z tenisačico Sereno Williams (k mi drugač sploh nikol ni po glav hodila) so wtf??? in v glavnem sva se ljubila.... in blo je full tko resnično hmmmmm.... čudno hahaha... vidm, da tebe tud že v sanjah preganja"amerikatožje"! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hahaha... vidm, da tebe tud že v sanjah preganja"amerikatožje"! hmmmm, da me ne kej druzga slučajn hehe honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 seal seal seal hehehe, nigrlovetozje, to bo ne ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Jst sem pa danes rodila dvojčke u sanjah... Sam ni bil point sanj rojstvo otrok amapk trebuh. ki mi je ostal.... ob straneh sem imela tako mlahavo kožo, ne velik ampak glih tolk da me je motl! Kr neki! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts