Sončna Vila 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 hmmm, danes sem imela pa ultra čudne sanje, če se jim sploh lahko tako reče... v glavnem, dogajalo se je v postlji, ko naj bi spala... Rekla sem si: "SInhronizirana sem z zvezdami..." hkrati pa sem okrog sebe čutila vse vesolje in vibrirala z isto frekvenco kot zvezde... ČUTILA sem to... in je blo ful dobro, nor filing, tole vibriranje... Niso pa bile to normalne sanje, ker sem imela filing, da realno slišim samo sebe, ko to govorim, in da realno čutim vibriranje... Hm? Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Danes sem imela pa take sanje, ki niso težko razložljive. Zvečer sem se odločila,da si bom zjutraj umila lase, pa zvoni ura, grem 2 prostora stran ugasniti zvonec, pa se odločim, da kakšno minutko še počijem, preden vstanem zares, se zbudim že kar malo pozno... Je glih še vse brez pranja las zneslo. V 20 minutah vmes sem pa uspela nasanjati, da sem bila v enem kampu v umivalnici in sem si hotla lase umit, v enem umivalniku je blo polno vode, pa tam je tekla samo vroča voda, pri drugem umivalniku je pa tekla samo mrzla voda. Sredi razmišljanja kako čem to spedenat sem se zbudila... Sporočilo - Pujsa si mora danes umit ščetine . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 No lepa reč. danes se pa od sanj spomnim samo to, da sem na nebu vidla eno srednjo veliko ladjo s prikolico , ki je glih začela strmoglavljati. Ko je pa strmoglavila, je pa postala vlak. Ljudi je bilo malo notri, ker je bil skoraj prazen... Odločila sem se, da se ne bom preveč pogosto z ladjo vozila . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2004 Jaz pa sem danes sanjala Krischko (eno od Tozibab), ki se z njo nisem ze par let videla, kot da gremo nekam igrat in me je s tecnim obrazom priganjala v en avto, ces, daj ze gremo. :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Zakaj nekateri sanjamo vsak dan, nekateri pa le obcasno?Sama sanjam vsak dan in vedno, ko se zbudim, vem kaj sem sanjala.. Sanje so vedno o osebah, ki jih poznam in vedno v njih nastopam tudi sama...Zakaj je tako? Zakaj ne morem zaspat in ne sanjat? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Meni se pa zadnje čase nič ne sanja,al pa se ne spomnim.Imam pa obdobja,ko se mi vsako noč,o znanih in neznanih ljudeh.O sebi. Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Zakaj nekateri sanjamo vsak dan, nekateri pa le obcasno?Sama sanjam vsak dan in vedno, ko se zbudim, vem kaj sem sanjala.. Sanje so vedno o osebah, ki jih poznam in vedno v njih nastopam tudi sama...Zakaj je tako? Zakaj ne morem zaspat in ne sanjat? če smo zelo utrujeni, ne sanjamo toliko če čez dan nič ne delamo in samo bluzimo, potem nič čudnega da sanjamo kot zmešani. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 x!x Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Zakaj nekateri sanjamo vsak dan, nekateri pa le obcasno?Sama sanjam vsak dan in vedno, ko se zbudim, vem kaj sem sanjala.. Sanje so vedno o osebah, ki jih poznam in vedno v njih nastopam tudi sama...Zakaj je tako? Zakaj ne morem zaspat in ne sanjat? če smo zelo utrujeni, ne sanjamo toliko če čez dan nič ne delamo in samo bluzimo, potem nič čudnega da sanjamo kot zmešani. Ce zelis nekaj povedati, povej naravnost.., sicer pa tvoje mnenje tako ali tako ni strokovno.. Ne vem pa kako lahko sodis o pocetju nekoga, ki ga ne poznas.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 kakšna preobčutljivost you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2004 Avtor Prijavi Deli 2. april 2004 Znova? Kaj pa je zdaj to? A ti si obcutljiva ali kaj? Kul, kaj te bomo se zafrkavali! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Sam sanjam predvsem, ko slabo spim........ko sem nekako na pol buden na pol spim.......zadnje čase pa spim k ubit. Pa mal pogrešam sanje, tiste žgečkljive.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Znova? Kaj pa je zdaj to? A ti si obcutljiva ali kaj? Kul, kaj te bomo se zafrkavali! ma ne jaz...........kje s pa še vidla občutljiv buldožer you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Ce zelis nekaj povedati, povej naravnost.., sicer pa tvoje mnenje tako ali tako ni strokovno.. Ne vem pa kako lahko sodis o pocetju nekoga, ki ga ne poznas..he he.. ti to levjemu marsu v tretji hiši ?brez problemov lahko sodim o čemer hočem, saj živimo v free country, zato lahko brez zadržkov povem svoje mnenje, pa tudi če se drugi del of the country s tem ne strinja. prav tako pa ima vsak pravico ne strinjati se z mnenjem drugega in ob tem izraziti svojega. to je celo zaželjeno in pričakovano- vsi drugačni vsi enakopravni in vsi sestavljamo celoto- torej je vsako mnenje pomembno!ob tem naj poudarim, da nikakor nisem hotela nikogar prizadeti s svojim mnenjem, zato nikar ne zameri je pa res da je za sprejemanje drugega in odprtost pomembno, da smo zadovoljni sami s seboj. (oz. se sami v sebi počutimo kot celota.) če nismo zadovoljni sami s seboj smo agresivni, nepotrebno kritični in dušimo tiste ki nas obkrožajo. torej - če se dobro počutimo v svoji koži, nas mnenja drugih, ki so nasprotna od našega, ne motijo- ampak ob njih rastemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 ...brihtna deklina ...sam strmim in se učim Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Zadnje čase imam nore sanje, ful žive , spim ko ubita celo noč, ni se mi še dogajalo, da ob 7 ne bi mogla okic odpret... a mam mogoče tule kaj pomoči od lovilca sanj nad glavo... ampak sanje so res nore... he he , kr preveč za javnost Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 selene, a ti tud jes tud spim kot ubita, odkar mam lovilca sanj nad sabo vsebina sanj pa zlo pestra, na vsak način pa ful v živo sanjam P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 potem bo že kaj na tem, ane sanje so pa tko žive, da ne vem, kaj je res, ko se zjutraj zbudim... pa še recimo, da mi neko sporočilo prinesejo, katerega pomen zjutraj takoj vem, noro Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 fino, zdej za nekej veva, da vsaj pri nama drži men se pa sanje tko lepo počasi zaključijo, zaokrožijo zgodbo, nikol ne ostane zgodba nekje na pol poti in ni prekinjena sporočilo...... mmmmmmhhhhhmmmm... ja, bi se dalo reč, da ga vsake prinašajo P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 evo znanstveno dokazano Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 evo znanstveno dokazano .... je zaključil in sklenil čarovniški konzilij P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 mi moraš v sanjah tisti čarovniški napoj zaupat, hehe, ups... mal bluzimo ampak tole z lovilcem sanj drži, upam,da bo še kdo potrdil Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 že to noč lahko sanjaš čarovniški napoj, če se fejst potrudiš kar se pa lovilca sanj tiče, sem bla prav pozorna in mislim, de se ne motim P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Ce zelis nekaj povedati, povej naravnost.., sicer pa tvoje mnenje tako ali tako ni strokovno.. Ne vem pa kako lahko sodis o pocetju nekoga, ki ga ne poznas..he he.. ti to levjemu marsu v tretji hiši ?brez problemov lahko sodim o čemer hočem, saj živimo v free country, zato lahko brez zadržkov povem svoje mnenje, pa tudi če se drugi del of the country s tem ne strinja. prav tako pa ima vsak pravico ne strinjati se z mnenjem drugega in ob tem izraziti svojega. to je celo zaželjeno in pričakovano- vsi drugačni vsi enakopravni in vsi sestavljamo celoto- torej je vsako mnenje pomembno!ob tem naj poudarim, da nikakor nisem hotela nikogar prizadeti s svojim mnenjem, zato nikar ne zameri je pa res da je za sprejemanje drugega in odprtost pomembno, da smo zadovoljni sami s seboj. (oz. se sami v sebi počutimo kot celota.) če nismo zadovoljni sami s seboj smo agresivni, nepotrebno kritični in dušimo tiste ki nas obkrožajo. torej - če se dobro počutimo v svoji koži, nas mnenja drugih, ki so nasprotna od našega, ne motijo- ampak ob njih rastemo. Ti imas verjetno ze cez dva metra.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 ... mhm. znova mi seže nekje do kolena (dodirni mi kolena, to bi baš volela... )... x:px Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts