tai-chi 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 sanjala, da sem imela v vrecki stvari (obleke) od bivsega fanta, ki sem mu jih hotela vrniti.sla sem v njegovo klet in mu jih hotela pustiti tam z namemon da se mu izognem.In v tistem pride on, jaz se skrijem za zid vendar me vidi ... potem pride do mene in mi rece, a ves, da bi midva morala skupaj delati?Potem sem se zbudila ... Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 jaz pa se ene se bolj odbite sanje...en fant ( ki ga ne poznam, pa sem ga ze enkrat sanjala v mojih prvih sanjah mi je povedal, da je iz splita) no, me je peljal v gumenjaku blazno dalec in blazno hitro po jadranu (morje ravno, mirno, modro, fantasticno). prisla sva na nek otok, kjer me je v neki stari hisi cakal neke vrste zaklad-skatla, z dolovenimi stvarmi noter, ki sem jih rabila odkrit, najti...in ( zdaj pride se bolj cuden del) tja ga je zame skrila - amis! v glavnem...nic ne kapiram, en, ki ga ne poznam ze drugic, pa ena, ki jo poznam pa nima z nicemer zveze... v glavnem, sem odkrila stvar in dosegla nek cilj, ki sem ga morala, samo se zdaj ne vem, kaj je bilo v tistem zakladu. Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 ... :OO!: ...ej, če pa take delam ponoči, pa nič čudnega, da se zbudim zmatrana.... nekaj me zanima: a contese ni nič več med sanjami?....contiiiii, kje siiiiii? tinka, men se vse zdi, da si našla, kar si iskala. očitno gre za stvari, ki jih vsaj deloma poznaš in niso zate nekaj popolnoma novega. mogoče poznaš že tudi moško osebo (vas po simboliki, bi rekla, da jo), vendar pa ne strašno osebno. bi se pa znalo nanašat na šolo (ti že veš) in bo zadeva čez čas očitno zadetek v polno. gotovo boš skozi to v sebi našla marsikateri zaklad...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 kak ti lepo pises, amis... ( vseeno: contesa ) Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ... :OO!: ...ej, če pa take delam ponoči, pa nič čudnega, da se zbudim zmatrana.... saj si bila na morju in dala samo par stvari v skatlico zame ... se nisi mogla ravo pretegnit ne vem, kaj pocnes, ampak od meni nisi utrujena! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 ...kaj da ne...a veš kolk je dolga pot na morje...dobiš kar musklfiber... .... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Hm...moje današnje sanje...moja poročna priča mi je dala cel šop bankovcev v roke in rekla naj jih spravim,spravila sem jih za pas..nakar pride še njegova žena in mi spet da en šop bankovcev v roke...kaj bi to pomenilo???? ...ko bi vsaj bilo kaj res..... LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 super sanje!!! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 ja...super so...samo ,če se bodo uresničile ... LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 prosm nej mi kdo pomaga pri obrazlozitvi teh sanj. Background: ze tri leta sem in nisem skupaj z enim fantom, velika ljubezen z veliko prekinitvami...kukrkol ze tri leta ga imam zelo zelo rada. Zdaj sva spet skupaj - ker se vracam v slovenijo in zdi se mi da bi oba rada koncno da sva zares skupaj...prej je bilo mnogo stvari vmes tudi jaz sem v tujini pa tko...no zdej se pa vracam v slo... Nazadnje ko sem bila pri njemu, sem kasneje sla spat in se mi je sanjalo, da me je spoznal z svojimi starsi. On me je samo gledal, mama je bila ob strani in bila tiho in sponima se samo njegovega oceta, ki mi je dal roko in me vprasal: Kaj ti si res ne zelis otrok? Bila sem tiho in fant me je gledal ful v oci. Izredno mocne sanje. Zanimivo je to, da vem, da ima oce na tega fanta zelo velik vpliv...Drugace starsev sploh ne poznam. Mimogrede ze dvakrat se mi je sanjalo o njegovi mami. Pojma nimam kaj mi hocejo te sanje sporocit, vendar nekako me sokirajo, ker vedno so tako zive bi temu rekla. Hvala za kakrsenkoli komentar. Noro lep dan vsem N. velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kjara 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Dvoje mojih sanj iz zadnjih dni: 1. Sanjala sem, da sva se s fantom poročila. In to tako - bolj kot ne na hitro - odločitev je kar padla in nisva nikomur povedala. Iskala sva samo priče. Fant je enga kolega kar s koncerta zvlekel, jst pa sem tudi dobila svojo pričo. In sva se poročila. Bilo nama je ful lepo, edino mene je mejčkeno skrbel,da ne bodo starši preveč užaljeni. 2. Te sanje pa so bile zanimive... Sanjala, da je prišel leteči krožnik in nekaj nas je bilo v eni hiški. In smo se skrili, ampak je leteči krožnik prišel kar pred steklena vrata na teraso in iz njega je posvetil en ful močen žarek. Jst sem rekla, kaj se bom skrivala in stopila ven pred žarek in vsem zaželela dobrodošlico na Zemlji. So bili ful veseli, ker končno nekdo komunicira z njimi. Potem so z žarkom vsakega pregledali in spomnim se samo še njihovih komentarjev. Zame so rekli, da takega kita pa že dolgo niso videli Potem se spomnim, da je bila sestra zraven in so ji rekli, da je pa tako polna gnoja in še nekaj, ampak se ne spomnim. In potem so šli. Mene ful zanima razlaga, tako da plisss - a je še kdo tukaj, ki lahko pomaga pri razlagi Aja, Marsa - zanimivo, da so te moje zadnje sanje spomnile na tvoje... A pa ti si si jih že razložila? Pozdravčki, Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 v sanjah sem z dedkom hodila po gozdu,vzpenjala sva se po gozdni poti,mislim,da so za nama hodili tudi ostali iz familije,vsaj očija sem čutila oz.videla, ko sem se ozrla,da je za nama,mogoče je bil še kdo.na desni strani steze je bil graben oziroma rečica je tekla vzporedno,na levi se je gozd vzpenjal.ko svatako hodila,sva ob nekem kamnu ob rečici opzaila kačo.deda je opazil moj odklon(v sanjah je zgledal mlajši)in kačo pobral in jo z takšnim čudnim privoščljivim,obenem hudomušnim in malo sovražnim izrazom stegnil proti meni.sem mu dopovedovala,da me bo ugiznila pa me jo je še z večjim veseljem molil k meni.seveda me je ugriznila,ampak ob tem ugrizu nisem čutila strahu,bolj nejevoljo,ker je to naredil,čeprav je vedel,da jih ne maram preveč.nevem kako se je končalo,nevem kje se je izgubil oči.tako,kar malo sem bila že naveličana. kar naprej sanjam kače,beg,vojne,iskanje. kaj to pomeni,da iščem,da se zavedam,da se iščem,mah nevembi kdo vedel kaj več? Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 hm...lahko ti povem edino moje izkusnje glede kac- ki naj bi sicer nasplosno predstavljale nevarnost, ampak, ko sem jaz enkrat sanjala kaco, sem zjutraj dobila drugo asociacijo-kaca jev indijski filozofiji simbol modrosti, drugje spet zdravja...no, v glavnem-tisti dan sem dobila obvestilo, da sem naredila sprejemne na zeljeno solo tudi pred nekaj dnevi sem jih sanjala, rdeco in modro, in blazno sta sibali okrog...pa se ne bojim se jih, itak, tako, da ni nujno, da je vedno v igri nevarnost. sicer si teh zadnjih sanj se nisem uspela razlozit, ampak imam prej obcutek, da bo povezano s hitrostjo in spremembo kot s kacami.morda tako tudi pri tebi-nejevolja, nezmoznost zaupanja...odkritje necesa, cesar nisi vesela, morda-karakterno pri ocetu, starem ocetu, nekom moskega spola...? ugibam. lpt Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 natalie,jaz sem dobila obcutek, kot, da ti nekaj sporoca, da si ti dohovno ze povezana z njim in njegovo druzino, pa ceprav jih ne poznas (se ne, fizicno).morda je to le napoved ali znak za to, da si na dobri poti in te bodo sprejeli, te sprejemajo. lep dan tudi tebi kjara, fajn sanje, z vesoljci lepo od tebe!saj v bistvu ne vem, ce ni kar tako, kot je? kot si sanjala? morda je sestra 'polna gnoja' v fizicnem smislu, morda pa verbalno..vsekakor si ti ocitno bolj neustrasna in odprta za novosti Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kjara 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 kjara, fajn sanje, z vesoljci lepo od tebe!saj v bistvu ne vem, ce ni kar tako, kot je? kot si sanjala? morda je sestra 'polna gnoja' v fizicnem smislu, morda pa verbalno..vsekakor si ti ocitno bolj neustrasna in odprta za novosti saj, a veš tinka, da zna to kar držat... kar se tiče sestre sploh, ker ima res stvari, ki jih mora prečistit... mi je pa ful zanimivo, ko si rekla, da si sanjala modro in rdečo kačo. nekaj časa nazaj (saj sem tud opisala tu gor te sanje) sem tudi jaz sanjala modro in rdečo kačo. .. ful fora v barvah.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 in kaj si ti potegnila iz teh rdecih in modrih kacic? Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Tinka hm mas kr prow ti tole cudn mi je blo tud to da nikol prej nisem od svojih prejsnjih (dolgoletnih) fantov nikol sanjala starsev...jep ...hmmm... velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Spet sem imela čudne sanje....Šla sem žurat z enimi puncami, ki jih nisem poznala. Prej smo se dobile pri eni izmed njih v starem stanovanju in ko smo se odpravljale ven sem pozabila jopico v stanovanju. Šla sem nazaj kjub opozorilom da straši. V stanovanju so se dogajale čudne stvari. Češnje, ki sem jih iz nekega razloga imela v roki so mi padle in se postavile v ravno črto, vse stavri se bile nekako geometrične, same so se premikale... Ko me to ni ne vem kako prestrašilo so se pred mano začeli pojavljati duhovi, ki so me strašili in mi ves čas govorili da ne morem imeti otrok, potem ko me tudi to ni prestrašilo so se začeli pojavljati resnični ljudje, ki sem jih mogla s silo odmikati, potem se je pred mano pojavil še nek lesen steber... U glavnem kr neki... En velik napor ! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Meni se je pa danes sanjalo, da sem rolala po cesti, pol je pa prišel en hud črn avto in sem se peljala na njegovi strehi, rolat pa se ni več dalo, ker je bil tam makadam. Nakar vidim črno lisico, ki se je potikala ob poti, kljub temu, da sem se zavedala, da lahko napade, nisem čutila nobene ogroženosti. Nakar je bilo poti skozi gozd konec in spet sem se znašla na makadamski cesti na jasnem in odprtem, vendar mi po vsem tistem ni bilo več težko nadaljevati poti. Po kakih 50 metrih pa se je začela spet lepa cesta,... nakar sem nadaljevala pot in prispela ob čisto vodo, hotela sem se kopati, vendar nisem imela kopalk, zato sem iskala drugo rešitev,... nakar sem se zbudila. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 trinity kaj odbito...! vrtnica, tole se v redu slisi, v bistvu... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 jp...se strinjam trinity....tebi gre kar fajn...edin okolica se mogoče ne bo z vsem strinjala, pa bi ti hoteli ovire postavljat....sam ti tko veš, kaj je ok zate in se znaš tega držat b.vrtnica tudi...dodala bi le malček čustvene nesigurnosti.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 amis, a zdaj si bomo kar sami razlagali, ker ni contese, ane ...? Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 ja, kaj pa čmo...če je pa ni...in se ne javi...... ..... contiiiii.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Tinka in Amis V bistvu mi je šlo dva tedna zelo dobro na čustvenem področju, vendar se je par dni nazaj veliko sesulo. Sedaj se moram pa še enkrat "skup spravit"! Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 sej ti bo uspelo...sam ne skrbi! you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts