Ksenia 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 strah, grožnje, novo stanovanje, izgubljenost, iskanje, dojenček, ki mi je umiral v rokah... današnja zbrka ponoči v sanjskem svetu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Hja zanimiv k smo dlih pr tej temi.Morem rečt da se mi občasno dugaja da si v sanjah rečem da sanjam.Potem pride do kontrole sanj.Nepopisen občutek in dogajanje.Seveda se mi to ne dogaja kar zmeraj mam obdobja.Več al manj pa sanjam stvari zarad katerih mam probleme bodisi s sabo bodisi z okolico in potem ko zjutrej vstanem interpretiram zadevo in razvozlat kaj je to pomenilo.Tut fajna zadeva.Otkar sem raščitistiv sam s seboj nimam več nočnih mor, ker morem povedat sem imel obdobje 8 let kjer sm bil kar pošteno zbegan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Po dolgem času se ponovno spominjam sanj.Sanjala sem jih iz sobote na nedeljo.In sicer ,da me je prijatelj poklical po telefonu in me prosil naj mu ne pisarim več takih verzov in pisem,ker jih je naveličan.Te sanje so bile tako žive,da ko sem se prebudila in še celo preko dneva ,več nisem imela orjentacije,ali mi je to res kdaj rekel ali so to bile sanje:)) Njega pa ne upam vprašat.Ampak vem,da to so bile sanje.Kaj menite vi? ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 v vsakem primeru ti sanje govorijo o komunikaciji....mogoče s to osebo iz sanj?...v vsakem primeru z nekom, ki ga dobro poznaš. bodi pozorna.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Samo to me še zanima..al bodo to komunikaciej pozitivne ali negativne...po takih sanjah? ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po dolgem času se ponovno spominjam sanj.Sanjala sem jih iz sobote na nedeljo.In sicer ,da me je prijatelj poklical po telefonu in me prosil naj mu ne pisarim več takih verzov in pisem,ker jih je naveličan.Te sanje so bile tako žive,da ko sem se prebudila in še celo preko dneva ,več nisem imela orjentacije,ali mi je to res kdaj rekel ali so to bile sanje:)) Njega pa ne upam vprašat.Ampak vem,da to so bile sanje.Kaj menite vi? Smajcica zakaj se bojis da te bo zapustil/ne bo več tvoj prijatelj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ursha 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja zanimiv k smo dlih pr tej temi.Morem rečt da se mi občasno dugaja da si v sanjah rečem da sanjam.Potem pride do kontrole sanj.Nepopisen občutek in dogajanje.Seveda se mi to ne dogaja kar zmeraj mam obdobja.Več al manj pa sanjam stvari zarad katerih mam probleme bodisi s sabo bodisi z okolico in potem ko zjutrej vstanem interpretiram zadevo in razvozlat kaj je to pomenilo.Tut fajna zadeva.Otkar sem raščitistiv sam s seboj nimam več nočnih mor, ker morem povedat sem imel obdobje 8 let kjer sm bil kar pošteno zbegan. Tale post mi je bil ful zanimiv ker se js tud velikrat v sanjah "spomnem" da sanjam. Ponavadi se mi to nardi ko mam kaksne more in pol si recm: zdej se pa zbud in se tud dejansko zbudim. zadnjic sm se pa v sanjah spomnila da so sanje moja podzavest in sm zacela oceta (ki je bil tud v mojih sanjah) sprasevat ene stvari k nej bi se mi zgodile v preteklem zivljenju (to pomoje zato ker se zadnje case bolj v karmicno astrologijo poglabljam ). Zdej me pa zanima c so bli odgovori lahko resnicni al sm to res samo sanjala... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 no jaz se pa redkokdaj v sanjah ne pogovarjam s seboj v tem smislu... amm občutek, kot da se še v sanjah nadzorujem... večkrat rečem, ok, tega ti pa res ni treba - spremeni snov sanjanja..al mi uspe al se pa zbudim vsa morasta... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Smajcica zakaj se bojis da te bo zapustil/ne bo več tvoj prijatelj. res me je strah.Ampak to je plod mojih preteklih slabih izkušenj.Ker so prijatelji me zapuščali zaradi prevelike iskrenosti,kateri niso bili kos in ji niso mogli slediti.Ujemali so se v lastne pasti in izhoda ni bilo kot samo beg pred mano! Sedaj sem pa našla prijatelja kateremu zaupam.A v meni je strah pred izgubo.Rada bi se znebila tega strahu,pa ne vem kako. ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}>res me je strah.Ampak to je plod mojih preteklih slabih izkušenj.Ker so prijatelji me zapuščali zaradi prevelike iskrenosti,kateri niso bili kos in ji niso mogli slediti.Ujemali so se v lastne pasti in izhoda ni bilo kot samo beg pred mano! Sedaj sem pa našla prijatelja kateremu zaupam.A v meni je strah pred izgubo.Rada bi se znebila tega strahu,pa ne vem kako. Problem je v tem ker se bojiš celo te svoje pretirane iskrenosti ker to ni v naravi današnjega človeka.Ne boj se, to je PRAV in pravično tako do tebe kot do drugih okoli tebe, čeprav drugi ne počnejo isto. Pred človekom moraš biti zmeraj sproščen oziroma biti TI taka kot si s svojimi čustvi in načinom življenja sploh pred nekom ki ga imaš rada.Če te odprtosti nemore sprejeti potem je nekaj "narobe" z njim oziroma ni tak kot ti in ne moreta bit tako blizu, kljub temu da ga imaš rada. Lahko pa glumiš,zatiraš to svojo odprtost in lažaš njega in sebe za ceno tega da sta skupaj.To pa ni to in tudi sama veš. Verjamem da to boli ko te en tak zapusti (tudi sam sem to dal skos).Vendar si morš rečt da ga imaš še vedno rada in ga pustit kajti on na to še ni pripravljen in mogoče tudi nikoli ne bo.Bolečina nikoli ne izgine vendar zavest in ligika narekujeta svoje. Živeti v laži za tako ceno pa tut ni to. Popravljeno 3. oktober 2005 -> Indigo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 HVALA INDIGO tvoja razlaga mi veliko pomeni!! Veliko sreče želim tudi tebi! ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
diana 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Danes sem imela zelo cudne sanje...Znanki sem vzela avto (bleščeče-svetlo rdeč z ogromnimi odbijači - ful lep). Vozila sem se, ko me je zaustavil nek fant (umazan) in z malo (oz. mini) pištolo, mi je grozil naj mu dam torbico. Nisem mu jo dala. Nekako sem vedela, da mi nič ne bo naredil. Vsedel se je v avto ter zahteval naj ga peljem. Jaz sem ga zbrcala ven in se odpeljala. Iz avta sem izstopila z umazanimi belimi hlačami, a sem se takoj očistila. Znanka je bila jezna name, ker sem ji vzela avto brez vprašanja. Nasmeh soncu! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Zadnje čase se mi pogosto sanja o višini. Vedno se znajdem na neki višini. Danes sem bila na vrhu gorske stene in sem gledala kako ljudje od spodaj plezajo gor. Kljub temu da sem bila na vrhu sem se znašla par metrov pod "goro" in sem morala še enkrat priplezat (kot gorsko plezanje) po steni in tudi sem, na vrhu sem zmetala na tla še ene lesene dile (ker niso bile pritrjene), da sem sploh lahko prilezala do vrha.Prejšnjič se mi je sanjalo, da plezam na vrtu na nek visok oder,... itd. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Meni se je pa zadnje 4 mesece že ene 5x sanjalo, da sem bila noseča, v istih sanjah rodila in da je bila deklica. Spomnim se je v detajle, točno kakšne oči in lase je imela, usta....spomnim se poroda in porodnih krčev...vse.. A kdo ve kaj bi to pomenilo, pa ne mi rčt, da željo da bi mela otroka, ker temu (žal) ni tako. It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 rojstvo je pogosto tudi kaj drugega-npr. nova ideja, nov zacetek necesa...lahko tudi zelo konkretna sprememba v tebi, znotraj tebe...spominjam se sanj, ko sem sanjala, da je moj oce rodil deklico, pa mu je takrat v tistem casu umrla teta ( njegova edina se ziveca zenska sorodnica -poleg mene) torej-sem ze slisala ( in sanjala) rojstvo, ki pomeni smrt Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 A je kdo tule, ki obvlada prerokovanje, pa če bi mi bil pripravljen mal v karte pogledat? Prosim, res lepo prosim, sem namreč v res taki situaciji, ko bi mi prisla vsaka informacija, namig itd...prav. Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 v vedezevalnici, sigurno ... !? Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Dogajalo se je v lepem sončnem vremenu brez oblačka,... Jaz sem dogajanje opazovala s tal. V zraku je bil avion katerega je zasledovala letalo z močnejšim trupom. Prvi izstrelek prvega letala ni zadel, drugi pa ga je in sicer v glavo letala, nakar je le to strmoglavilo, prvo letalo se je poskušalo drugemu izstrelku izogniti, vendar mu ni uspelo. Upam, da se ne bo nič slabega zgodilo. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 JAz sem včasih velikokrat sanjala, da padam, pdam ali v dvigalu, ki se je strgal al kr tako...ko sem bila mlajša sem pa velikokrat sanjal, da me lovi čarovnica, ampak res,in to sem sanjala samo ko se bila še otrok, letos pred kratkim sem pa sanjala svoj pogreb, ko sem vprašala osebo, kdo je umrl, je rekla moje ime in priimek, to naj bi pomenilo novo rojstvo, kot sem zvedela in res po enem tednu se mi je izpolnila želja, meni, še posebno pa mami, zgodila se je sprememba , velika in to končno na bolje.... Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 no vidiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Sanjala sem..... da sem šla po cesti in si umivala zobe.... potem sem se pa znašla pred svojo srednjo šolo in stopila v lift, pritisnila knof za GOR in se odpeljala z liftom.... v tistem pa zbudila. A mi lahko kdo razloži? Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 pismu zhe 2. sem sanjala enega lunatka,ki ga sploh se nikoli nisem videla v zhivo,pa tud komuniciram ne z njim.....2x v enem tednu.1. je hotel neki me zmutit,pa jaz nisem hotela.zdej,2. pa me je nashel na nekem sejmu ali trzhnici in sva shla mal bluzit,kao zhurat al kaj pa vem....kr neki,no...pa ni vech poskushal me mutit vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 lička sem mu objela z dlanmi in rekla pazi nase, prosim, boš?tiste otroške očke so tako odraslo zrle vame ... ahja, vse skupaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sanjala sem..... da sem šla po cesti in si umivala zobe.... potem sem se pa znašla pred svojo srednjo šolo in stopila v lift, pritisnila knof za GOR in se odpeljala z liftom.... v tistem pa zbudila. A mi lahko kdo razloži? A si mogoče naredila šolo samo napol oziroma nedokončala študij? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 jaz in dva moja prijatelja smo sanjali ladjo... hmmm? http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts