tai-chi 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 hvala amis super, da imamo spet razlago sanj danes pa sanjala, da so me hoteli premestiti iz ene pisarno v drugo.Seveda mi to sploh ni bilo vsec, ker v drugi pisarni je vec ljudi in bi imela manjmoznosti za zasebnost.Potem sem pocasi sprejela, se vedno sem tehtala kaj je bilo tukaj bolje in kaj je tam bolje ...Kako bom lahko lenarna se naprej, ce bo tam to vsak videl? Se na internet ne bom mogla ... pa navajena sem na to staro mesto ... potem sem se sprijaznila in zacela preseljevati stvari.Nisem hotela da se drugi dotikajo mojih stvari, vse sem hotela prenesti sama. Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Hejla Amis, jst sem ful vesela, da si prevzela... Že nekaj časa nazaj sem iskala razlago za svoje sanje, pa bi mi ful pomenilo, če jih lahko ti pogledaš in komentiraš? Še nisem čist domača, pa ne vem - ali jih lahko še enkrat sem prilepim? kjara, ti jih kar prilepi še enkrat.... hvala amis super, da imamo spet razlago sanj danes pa sanjala, da so me hoteli premestiti iz ene pisarno v drugo.Seveda mi to sploh ni bilo vsec, ker v drugi pisarni je vec ljudi in bi imela manjmoznosti za zasebnost.Potem sem pocasi sprejela, se vedno sem tehtala kaj je bilo tukaj bolje in kaj je tam bolje ...Kako bom lahko lenarna se naprej, ce bo tam to vsak videl? Se na internet ne bom mogla ... pa navajena sem na to staro mesto ... potem sem se sprijaznila in zacela preseljevati stvari.Nisem hotela da se drugi dotikajo mojih stvari, vse sem hotela prenesti sama. hm...tole kaže na neko spremembo povezano z delom....na "službenem" področju manj zasebnosti, ki jo boš hotela obdržati....če ne gre za delo, potem je povezano z odnosi z drugimi, zunanjimi okoliščinami, kjer bo vpletenih več ljudi kot dosedaj....poslušaj se you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koala 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Amis,hvala za odgovor, Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 Jasno da je dbest, ce se kdo najde in je pripravljen prijazno razlagati drugim kaj. Tako da, hvala Amis za trud in pripravljenost! sama v vecino 'teh tem' (sloganja ipd., kjer se komu kaj interpretira) ne hodim, tako da pojma nimam, kaj se not dogaja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 hvala tudi vam...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kjara 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Amis, super si!!! Evo, takole so šle moje sanje (vse v septembru, prilepljene v vrstnem redu po datumih - od začetka do konca septembra): 1.Danes pa sem sanjala kakor da sem se odpravila na en izlet in prišli smo tudi do "plaže" , ki je bila peščena, vendar pa je bilo "morje" popolnoma črno - sem že mislila, da je nafta. nekateri so se šli kopat in so čofotali po tej nafti, jaz pa sem raje vse skupaj opazovala iz notranjosti - zraven je bila namreč ena stavba s steklenimi velikimi okni in od tam sem gledala in razmišljala ali bi se šla tudi sama kopat ali ne. In nekako mi ni bilo preveč za tako čudno vodo.Potem smo se odpravljali naprej in jst sem imela kar probleme s pakiranjem. Nekako nisem mogla prit do vseh oblek in sem se mogla kar namatrat, da sem jih našla in da bi jih še spakirala za odhod. 2.Jst sem pa sanjala, da se vozim kot v eni gondoli, ki je imela čez balon (oz. kot bi bil balon namesto košare pa je bila gondola) in sicer na Triglav. Bilo nas je več, zraven tudi moja dva starša in sestra. In jst sem bila čist pri šipi in gledla ven...Z balonom pa je upravljala ena ženska, ki je dajala ful občutek varnosti, saj se je videlo, da ima prakso z vožnjo. No in smo se začeli ful dvigovat in prišli v območje, kjer je zrak že ful redek. Prav čutila sem, kako sem dihala ta svež zrak, kako sem vedno globje dihala, kako mi je telo postalo ful ful lahko...prav nor feeling. potem pa smo vsi kar mal zaspali od tega redkega zraka - kot da bi bili mal omamljeni in jst sem se zbudila in videla, kako folk spi in sem začela vse budit, ker sem vedela, da to ni ok. No in sem vse zbudila, tudi sestro, ki je kar malo bledla. No, potem smo pa prišli v del gore, kjer se je že videla ta mogočnost gore - ful bolj "strašljiv" feeling...oblaki so se podili, pa snežit je začelo... in jst pogledam dol in vidim en kup folka, ki leži po tleh - mrtvi, ker jim ni uspelo prit na vrh - še šotori so bili postavljeni in zgledalo je, kot da jih je nekaj presenetilo. Sem kar pogledala ... Potem pa ženska najavi, da se bližamo vrhu, naj pogledamo ven, mal nas je sicer začel preveč dvigovat, vendar je vse uredila. In pogledam dol - ful nor feeling - meglice so se podile čez in naenkrat se je odkril vrh, mal zasnežen, vendar je bil čudovit občutek Po čudovitem razgledu, smo potem pristali na drugi strani gore in ful na hitro stekli iz gondole, ker smo pristali čit ob vznožju in sem videla en plaz, ki gre za nami. Foter je potem še nosil stvari iz gondole, ki smo jih hitro še vsi pobirali in jst nisem našla svojih čevljev. ampak plaz se je pa potem ustavil in ni prišel do dol.Meni so bile to ful žive sanje, ful nore, z močnimi občutki, tako da me prav zanima, kaj bi pomenile.... 3.No, danes sem pa sanjala, da sem šla iz vikenda in so pred mano kar naenkrat prišle vse živali - od dveh lisic, srne, zajci, ptice, veverice, celo en los. Ful zanimivo- sem se ustavila in gledala kot uročena in si ful želela, da se ne bi splašile in res se niso. Sem šla kar med njimi in ful uživala... Prav lepo mi je bilo 4.Moje sanje danes so bile tud hecne. Sem sanjala, da smo bili na neki " obali" (ne vem ali je bil otok ali kaj, v glavnem bil je kar nekje na samem) in je začelo ful goreti. Nas je bilo kar nekaj in smo poskušali zbežati. Smo šli po enem lesenem ful širokem pomolu in nam je kar gorelo pod nogami. Bila pa je že tema in smo imeli mal strahu pred plavanjem v vodi, ker se ni nič videlo. Potem se spomnim, da sem jst kar zaplavala. No in nato smo našli med dvema skalama en prehod, tam je bilo kar svetlo, lepo se je videla tudi čista voda. Vsi smo se nagnetli na skalno polico in iskali, če bi slučajno kdo kakorkoli prišel mimo, d abi nas rešil. Naenkrat je bilo kar nekaj folka v daljavi, pa eni ful blizu na čolnu. In smo začeli vsi klicati v angleščini - Help... Ta na čolnu se je odpeljal kar stran, nam sploh ni hotel pomagat in nas je že skoraj mal panike. Jst sem skoraj rotila z glasom - Help. Potem so nas vprašali od kod smo in mi vsi, da smo iz Slovenije. So se spogledali in nas pustili čakati, da se odločijo, kaj in kako. Potem samo vem, da so nas nekako spravili na kopno in smo čakali na dveh klopeh. ena na desni in ena na moji levi. Mene so vabili na obe klopi in sem gledala, kam naj se vsedem. Potem pa izberem desno, pa mi pravijo naši "rešitelji", da tja pa ne smem in v tistem pošljejo pred mene dva leva - v bistvu leva in levinjo, da stražita klop. No in ker nisem mogla mimo, sem sedla na levo klop. 5.Sanjala sem, da sva se s fantom poročila. In to tako - bolj kot ne na hitro - odločitev je kar padla in nisva nikomur povedala. Iskala sva samo priče. Fant je enga kolega kar s koncerta zvlekel, jst pa sem tudi dobila svojo pričo. In sva se poročila. Bilo nama je ful lepo, edino mene je mejčkeno skrbel,da ne bodo starši preveč užaljeni. Vem, da je tega kar nekaj, tako da se ful ful ful zahvaljujem za kakršenkoli komentar... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 hmmm vse je mogoce hvala Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 tai-chi...mogoče bo imel trans kakšen bolj uporaben komentar kjara....moram u miru prebrat tole, ker je tega kar precej......pol ti napišem you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kjara 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Amis, najlepša hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 iz današnjih sanj se spomnim, da sem z neko osebo ž. spola šla peš proti enemu morskemu mestecu... pot naju je vodila tudi po reki, točno se spomnim da sem opazovala svoje bose noge v mrzli čisti vodi (da je bila čista vem, ker so se enkratno videli kamenčki) ter mi je bilo zanimivo da ne čutim ne mrazu, ne kamenja... ko sva prišli v tisto mesto, so se nama pridružili tudi ostali (mislim da bolj otroci - pa naj bi bil vmes tudi moj partner) na nekakšni tržnici sva kupovala sadje, potem pa pohitela na vlak... in potem - nimam pojma naprej...zbudila pa sem se ful utrujena že sredi noči, zaspala nazaj in sanjala sanje naprej... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 fak, kakšne sanje, bognedaj da se uresničijo... vse osebe, dogajanja vse življenja, vmse sem še razmišljala kako bom na forum napisala,... vse preslikava... sanjalo se mi je, da sem spoznala, pravo najhujšo bolečino v lajfu, izgubo male... ej takšno fizičnopsihično bolečino sem doživela, da to ni res... vsaj nekaj sem spoznala, res človek mariskaj prenese, sam tole .... zdej pa čakam, da se zbudi da jo stisnem k sebi... ej fak, tolk vesela, da so samo sanje, pa še nisem bila v lajfu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 men je pa dans...tk, tk ... cist mejhn pajk je hotu napast mejho pikapolonico, pa sm jo js nekak odrinila stran od njega in jo resit, pa je neki zaropotalo, pajek pa se hitr odrinil od tleh in sploh vidla nism kam je sel, sam na nogi sm cutla pik... kakrkoli ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Amis, super si!!! Evo, takole so šle moje sanje (vse v septembru, prilepljene v vrstnem redu po datumih - od začetka do konca septembra): 1.Danes pa sem sanjala kakor da sem se odpravila na en izlet in prišli smo tudi do "plaže" , ki je bila peščena, vendar pa je bilo "morje" popolnoma črno - sem že mislila, da je nafta. nekateri so se šli kopat in so čofotali po tej nafti, jaz pa sem raje vse skupaj opazovala iz notranjosti - zraven je bila namreč ena stavba s steklenimi velikimi okni in od tam sem gledala in razmišljala ali bi se šla tudi sama kopat ali ne. In nekako mi ni bilo preveč za tako čudno vodo.Potem smo se odpravljali naprej in jst sem imela kar probleme s pakiranjem. Nekako nisem mogla prit do vseh oblek in sem se mogla kar namatrat, da sem jih našla in da bi jih še spakirala za odhod. 2.Jst sem pa sanjala, da se vozim kot v eni gondoli, ki je imela čez balon (oz. kot bi bil balon namesto košare pa je bila gondola) in sicer na Triglav. Bilo nas je več, zraven tudi moja dva starša in sestra. In jst sem bila čist pri šipi in gledla ven...Z balonom pa je upravljala ena ženska, ki je dajala ful občutek varnosti, saj se je videlo, da ima prakso z vožnjo. No in smo se začeli ful dvigovat in prišli v območje, kjer je zrak že ful redek. Prav čutila sem, kako sem dihala ta svež zrak, kako sem vedno globje dihala, kako mi je telo postalo ful ful lahko...prav nor feeling. potem pa smo vsi kar mal zaspali od tega redkega zraka - kot da bi bili mal omamljeni in jst sem se zbudila in videla, kako folk spi in sem začela vse budit, ker sem vedela, da to ni ok. No in sem vse zbudila, tudi sestro, ki je kar malo bledla. No, potem smo pa prišli v del gore, kjer se je že videla ta mogočnost gore - ful bolj "strašljiv" feeling...oblaki so se podili, pa snežit je začelo... in jst pogledam dol in vidim en kup folka, ki leži po tleh - mrtvi, ker jim ni uspelo prit na vrh - še šotori so bili postavljeni in zgledalo je, kot da jih je nekaj presenetilo. Sem kar pogledala ... Potem pa ženska najavi, da se bližamo vrhu, naj pogledamo ven, mal nas je sicer začel preveč dvigovat, vendar je vse uredila. In pogledam dol - ful nor feeling - meglice so se podile čez in naenkrat se je odkril vrh, mal zasnežen, vendar je bil čudovit občutek Po čudovitem razgledu, smo potem pristali na drugi strani gore in ful na hitro stekli iz gondole, ker smo pristali čit ob vznožju in sem videla en plaz, ki gre za nami. Foter je potem še nosil stvari iz gondole, ki smo jih hitro še vsi pobirali in jst nisem našla svojih čevljev. ampak plaz se je pa potem ustavil in ni prišel do dol.Meni so bile to ful žive sanje, ful nore, z močnimi občutki, tako da me prav zanima, kaj bi pomenile.... 3.No, danes sem pa sanjala, da sem šla iz vikenda in so pred mano kar naenkrat prišle vse živali - od dveh lisic, srne, zajci, ptice, veverice, celo en los. Ful zanimivo- sem se ustavila in gledala kot uročena in si ful želela, da se ne bi splašile in res se niso. Sem šla kar med njimi in ful uživala... Prav lepo mi je bilo 4.Moje sanje danes so bile tud hecne. Sem sanjala, da smo bili na neki " obali" (ne vem ali je bil otok ali kaj, v glavnem bil je kar nekje na samem) in je začelo ful goreti. Nas je bilo kar nekaj in smo poskušali zbežati. Smo šli po enem lesenem ful širokem pomolu in nam je kar gorelo pod nogami. Bila pa je že tema in smo imeli mal strahu pred plavanjem v vodi, ker se ni nič videlo. Potem se spomnim, da sem jst kar zaplavala. No in nato smo našli med dvema skalama en prehod, tam je bilo kar svetlo, lepo se je videla tudi čista voda. Vsi smo se nagnetli na skalno polico in iskali, če bi slučajno kdo kakorkoli prišel mimo, d abi nas rešil. Naenkrat je bilo kar nekaj folka v daljavi, pa eni ful blizu na čolnu. In smo začeli vsi klicati v angleščini - Help... Ta na čolnu se je odpeljal kar stran, nam sploh ni hotel pomagat in nas je že skoraj mal panike. Jst sem skoraj rotila z glasom - Help. Potem so nas vprašali od kod smo in mi vsi, da smo iz Slovenije. So se spogledali in nas pustili čakati, da se odločijo, kaj in kako. Potem samo vem, da so nas nekako spravili na kopno in smo čakali na dveh klopeh. ena na desni in ena na moji levi. Mene so vabili na obe klopi in sem gledala, kam naj se vsedem. Potem pa izberem desno, pa mi pravijo naši "rešitelji", da tja pa ne smem in v tistem pošljejo pred mene dva leva - v bistvu leva in levinjo, da stražita klop. No in ker nisem mogla mimo, sem sedla na levo klop. 5.Sanjala sem, da sva se s fantom poročila. In to tako - bolj kot ne na hitro - odločitev je kar padla in nisva nikomur povedala. Iskala sva samo priče. Fant je enga kolega kar s koncerta zvlekel, jst pa sem tudi dobila svojo pričo. In sva se poročila. Bilo nama je ful lepo, edino mene je mejčkeno skrbel,da ne bodo starši preveč užaljeni. Vem, da je tega kar nekaj, tako da se ful ful ful zahvaljujem za kakršenkoli komentar... 1. prve sanje govorijo o čustvenih zadevah. nekaj, kar mogoče še ni čisto razjasnjeno, zato imaš tudi "težave" pri pakiranju oblek oz. odhodu v novo poglavje. vendar pa kažejo na preudarnost, saj se nočeš zapletat v negativna čustvena stanja, kot nekateri kopalci in jih raje opazuješ.2. tole je kar velik zalogaj v enih samih sanjah. ženska lahko predstavlja del tebe....tisti del, ki ve kaj hoče in kam gre in lahko pomaga tudi drugim. lahko predstavlja tvojo vodnico ali žensko iz 3d sveta, ki ji zelo zaupaš in ob kateri se počutiš varno. gondola z balonom pomeni dvig zavesti, gledanje iz nove perspektive, ki je na momente strašljiva, pa vendar vse poteka varno in v redu. za sabo si pustila neke stvari iz preteklosti. vse kar počneš, počni s pozornostjo.....in budnostjo. česarkoli se že lotevaš v življenju.sanje ti govorijo, da ti gre zelo dobro. ohranjaj budnost in pozornost, da se izogneš oviram, od katerih bodo nekatere kar resnične, druge pa samo "strašilo"3.znaš z živalmi. lahko je tudi neke vrste iniciacija.....saj divje živali ne ostanejo kar tako ob človeku. povezanost z naravo, njenimi ritmi, zaupanje življenju.4. če v prvih sanjah nisi hotela v vodo, so te tokrat zunanje okoliščine prisilile, da stopiš vanjo. izkazalo se je, da kljub temi, ni tako grozno, da se ne bi nič videlo. tako da rešitev vedno obstaja. sanje ti obetajo tudi pomoč pri reševanju, vendar ta ne bo takojšnja, saj rešitelji tega ne storijo takoj. potreben je določen čas, da se stvari postavijo na svoje mesto. leva stran predstavlja žensko......5. uspešno reševanje težav, se zaključi z združitvijo....in če so prej nekatere stvari potekale počasi in v svojem tempu, je rešitev dogajanja zelo hitra, pa tudi uspešna.... povzetek.....mislim, da si ga boš naredila sama..... iz današnjih sanj se spomnim, da sem z neko osebo ž. spola šla peš proti enemu morskemu mestecu... pot naju je vodila tudi po reki, točno se spomnim da sem opazovala svoje bose noge v mrzli čisti vodi (da je bila čista vem, ker so se enkratno videli kamenčki) ter mi je bilo zanimivo da ne čutim ne mrazu, ne kamenja... ko sva prišli v tisto mesto, so se nama pridružili tudi ostali (mislim da bolj otroci - pa naj bi bil vmes tudi moj partner) na nekakšni tržnici sva kupovala sadje, potem pa pohitela na vlak... in potem - nimam pojma naprej...zbudila pa sem se ful utrujena že sredi noči, zaspala nazaj in sanjala sanje naprej... potuješ peš....nobenega prehitevanja, opazuješ dogajanje in ti nič ne uide....tvoja čustva so jasna in misli prav tako. podpora in pomoč prihaja v ženski obliki. v odnosu se nekaj spreminja. novo poglavje..... fak, kakšne sanje, bognedaj da se uresničijo... vse osebe, dogajanja vse življenja, vmse sem še razmišljala kako bom na forum napisala,... vse preslikava... sanjalo se mi je, da sem spoznala, pravo najhujšo bolečino v lajfu, izgubo male... ej takšno fizičnopsihično bolečino sem doživela, da to ni res... vsaj nekaj sem spoznala, res človek mariskaj prenese, sam tole .... zdej pa čakam, da se zbudi da jo stisnem k sebi... ej fak, tolk vesela, da so samo sanje, pa še nisem bila v lajfu... selene, sanje niso zato, da bi se uresničile....tele sploh ne. kažejo na to, da je umrlo nekaj, kar ti je bilo zelo pomembno, kar se te je globoko dotaknilo. upam, da bo bolečina izginila, saj ni dobro z njo živeti....ima grdo navado, da pušča občutke, ki v naših življenjih nimajo kaj početi....vsaj na dolgi rok ne...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 men je pa dans...tk, tk ... cist mejhn pajk je hotu napast mejho pikapolonico, pa sm jo js nekak odrinila stran od njega in jo resit, pa je neki zaropotalo, pajek pa se hitr odrinil od tleh in sploh vidla nism kam je sel, sam na nogi sm cutla pik... kakrkoli manjše težave povezane s službo ali študijem.....sam jo boš uspešno rešila....sam z enim majhnim pikom....mogoče kakšna zajedljiva ali nesramna pripomba. vsekakor pa te nekdo ne bo uspel ulovit v svoje mreže..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 manjše težave povezane s službo ali študijem.....sam jo boš uspešno rešila....sam z enim majhnim pikom....mogoče kakšna zajedljiva ali nesramna pripomba. vsekakor pa te nekdo ne bo uspel ulovit v svoje mreže..... uuuu super! sploh nisem pricakovala tko pozitivne razlage, u bistvu sploh nisem nic pricakovala, pac sanje kt sanje... ampk kr si napisala, se klapa z dolocenimi dogodki... .......ej, ful ti tnx LP ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 uh, kera nora točna razlaga Amis, ful obvladaš tole ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 uh uh, js sem zadnjic sanjal da sem bil v nekem krvavem boju, in sem enmu velikmu crncu odtrgal obe roki... pa me zanima kaj bi to pomenilo Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 kapica in cashy, hvala......kapica, se mi zdi fajn, da si dala povratno informacijo....vedno dobrodošlo drugač je pa tako: nikol ne verjet vsemu napisanemu.....razlaga simbolov je vedno večplastna....in nikjer ne piše, da bom trofila glih tisto, ki bo prava za vas....al pa določeno situacijo. vedno primerjajte z dogodki, ki so se vam pripetili pred sanjami in po njih! uh uh, js sem zadnjic sanjal da sem bil v nekem krvavem boju, in sem enmu velikmu crncu odtrgal obe roki... pa me zanima kaj bi to pomenilo z nečim velikim in pomembnim se bojuješ v sebi....nekaj povezano z neke vrste prvobitnostjo, močjo, ritmi.....roke boš še rabil....je mogoče kaj, česar nočeš naredit, pa bi rad? lahko se kaže tudi kot upiranje neke vrste zunanjim avtoritetam, kjer raje priznavaš sebe in svoj prav....v tem primeru boš uspel "premagati" nasprotnika..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2005 uh, kera nora točna razlaga drugač je pa tako: nikol ne verjet vsemu napisanemu.....razlaga simbolov je vedno večplastna....in nikjer ne piše, da bom trofila glih tisto, ki bo prava za vas....al pa določeno situacijo. vedno primerjajte z dogodki, ki so se vam pripetili pred sanjami in po njih! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 selene, sanje niso zato, da bi se uresničile....tele sploh ne. kažejo na to, da je umrlo nekaj, kar ti je bilo zelo pomembno, kar se te je globoko dotaknilo. upam, da bo bolečina izginila, saj ni dobro z njo živeti....ima grdo navado, da pušča občutke, ki v naših življenjih nimajo kaj početi....vsaj na dolgi rok ne...... vem, hvala ti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 tebi tudi..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Pozdrav! Jaz sem pa danes sanjala, da sem bila na operacijski mizi in da so me operirali kar brez narkoze, vse na živo! :xx!: Potem me je pa začelo nekam čudno dušiti, sploh nisem prišla do zraka in sem kar pobegnila ven iz operacijske ter se znašla v vodi, pokriti z ledom, sploh nisem mogla splavat na površje! Kaj to pomeni? Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Pozdrav! Jaz sem pa danes sanjala, da sem bila na operacijski mizi in da so me operirali kar brez narkoze, vse na živo! :xx!: Potem me je pa začelo nekam čudno dušiti, sploh nisem prišla do zraka in sem kar pobegnila ven iz operacijske ter se znašla v vodi, pokriti z ledom, sploh nisem mogla splavat na površje! Kaj to pomeni? kot da bi hotela nekaj odstranit iz sebe in svojega življenja, vendra je še preveč boleče. nisi dovolj pomirjena s situacijo ali zadevo, da bi to že lahko storila, pa čeprav te precej moti. povezano je tiudi s tvojim čustvenim delom, ki nakazuje, da so stvari precej mrzle.....in kljub temu, da veš, nekako še ne najdeš izhoda. pa vendar....takrat ko vemo s čem imamo opravka, je polovica že rešena....in tudi tebi bo uspelo..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Najlepša hvala! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 lahko se kaže tudi kot upiranje neke vrste zunanjim avtoritetam, kjer raje priznavaš sebe in svoj prav....v tem primeru boš uspel "premagati" nasprotnika..... hwala amis hm sej sem sanjal pred kakim tednom ze, mislim da vem kaj je bilo tisto za premagat skratka cista zmaga Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts