Pinka 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Amis veš enih sanj o duhovih se najbolj spomnem. Pri nas doma smo imeli eno žurko. Medtem ko so vsi na veliko razpravljal sem jaz v prostoru začutla neko drugo energijo. Za mojim hrbtom sem začutila nekoga sam ko sem se obrnila tam ni bilo nikogar samo zavese so se premikale. V tistem trenutku sem pogledala druge če kaj vidijo ampak oni so normalno razpravljal kot prej. Sam ni fora sam o tem kaj sem sanjala ampak kako močno sem to čutila. Zelo zelo močno. Sej ponavadi se sred noči zbudim, če imam take sanje. Lp What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Moj brat mi eje že dolgo časa nazaj pravil, da se velikokrat ponoči zbodi in da na kavču sedi en moški in ga gleda in noče stran, šele ko pritisne na računalniku Escape gre stran...... zakaj sem jaz včasih sanjala in to zlo velik, da me lovi čarovnica v gozdu, pol sem že kontrolirala to, vedla sem da sanjam in sem se nasilo iz teh sanj ven zbudila, senm bla vedno čist prešvicana,še kak e pol leta nazaj sem pa spte sanjal da padam, padam in res me je full strah višine, takoj mravljince dobim... Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Amis veš enih sanj o duhovih se najbolj spomnem. Pri nas doma smo imeli eno žurko. Medtem ko so vsi na veliko razpravljal sem jaz v prostoru začutla neko drugo energijo. Za mojim hrbtom sem začutila nekoga sam ko sem se obrnila tam ni bilo nikogar samo zavese so se premikale. V tistem trenutku sem pogledala druge če kaj vidijo ampak oni so normalno razpravljal kot prej. Sam ni fora sam o tem kaj sem sanjala ampak kako močno sem to čutila. Zelo zelo močno. Sej ponavadi se sred noči zbudim, če imam take sanje. Lp jh...duh je v vsakem primeru povezan tud z drugimi dimenzijami. lahko predstavlja umrle osebe, prednike, duhovne vodnike....itd.....kar je še v takem slogu. če jih pogosto sanjaš, bi bilo dobro, če bi pregledala za nazaj, v kakšnih kontekstih so se duhovi pojavljali....mogoče našla neko rdečo nit....zgleda, kot da te hoče duh (mogoče tvoj lasten) na nekaj opozorit....tle ne mislim na nevarnost....pač pa na tvoj lajf.....več je težko rečt..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2005 ti tkole si aktivna, Amis, cist azhurna in vse!!! sploh nisem vedla, se dobr da sem opazila, ugotovila!!! In, obvladas, vidim! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Moj brat mi eje že dolgo časa nazaj pravil, da se velikokrat ponoči zbodi in da na kavču sedi en moški in ga gleda in noče stran, šele ko pritisne na računalniku Escape gre stran...... zakaj sem jaz včasih sanjala in to zlo velik, da me lovi čarovnica v gozdu, pol sem že kontrolirala to, vedla sem da sanjam in sem se nasilo iz teh sanj ven zbudila, senm bla vedno čist prešvicana,še kak e pol leta nazaj sem pa spte sanjal da padam, padam in res me je full strah višine, takoj mravljince dobim... gozd predstavlja življenje, naš način, kako se soočamo z njim....čarovnica je večplastna podoba. predstavlja nevarnost, po drugi strani pa magične sposobnosti znotraj posameznika....v tem primeru tvoje lastne......razmisli, katerih svojih sposobnosti se morda bojiš, se ti zdijo tuje in nesprejemljive.....lahko pa je v tvoji bližini oseba, ki bi jo označila za čarovnico. enkrat se v budnem stanju sooči v domišljiji z njo in jo vprašaj zakaj te preganja in kakšen dar ti prinaša..... oboje se nekam nanaša na nelagodje, ki ga čutiš ob svoji rasti.....don't worry....kar pogumno naprej.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Ja zgleda Amis tole obvlada! škoda da nč ne sanjam ....bom čez praznike počakala če se bo ponoč kej dogajal,...eee če ne si bom pa zmisnla! Amis Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 ti tkole si aktivna, Amis, cist azhurna in vse!!! sploh nisem vedla, se dobr da sem opazila, ugotovila!!! In, obvladas, vidim! uh....marsa, hvala....vidla šele zdaj...čeprav si postnila vmes.... sam sem že ugotovila, da posti prihajajo z zamudo....verjetno fora službovskega serverja..... silki...hvala..... sam ne si sanj zmišljevat....mi lahko kakšno sinapso ven zabriše..... ...sicer sem pa opazla, da gre tebi tud super tole....zgleda sco ubrisani na vse mejne zadeve vključno s simboliko.... ...tako da...če boš na volji komentirat....kar izvoli.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Men se je pa ponoči sanjalo, da mi je tip tetoviral tigra na lopatico pa sploh nikol v lajfu ne bi imela takega tatuja , pa še pretirano všeč mi ni bil, kako je bil narisan Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Men se je pa ponoči sanjalo, da mi je tip tetoviral tigra na lopatico pa sploh nikol v lajfu ne bi imela takega tatuja , pa še pretirano všeč mi ni bil, kako je bil narisan tiger predstavlja moč.....tole ni bilo kar tako, pa čeprav ti ni bilo najbolj všeč.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Moram jih zapisat no.Sanjam danes, kako je Š. imel zraven mene še eno temnolaso pičkico..25 let staro(to je celih deset let mlajšo), da sem izvedela tole in od jeze prestavila hišo(pazi tole) v kraj kjer sem bila doma. Kar postavila jo zraven moje domače hiše..se sicer nekaj obremenjevala s prometom in gnečo - ker smo le miru navajeni..se obremenjevala, kako bodo deca kaj spali...če bodo spali..ker je cesta zraven...potem se od nekod vzame Š. in me preprečuje(kot on tole le zna), da itak tole ni nič in naj bajto spravim nazaj domov...če ne jo pa naj vsaj pol prepišem nanj..pa bo on svojo polovico gor nesel Jaz trmarim..ne bajta bo zdajle tu..kaj pa imaš tisto babnico.(ne pa saj je nimam in takšne padale)...in ko me že skoraj prepiča, ko res nima(in bi jaz bajto odnesla nazaj)..me zbudi ura.Ha! Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Hvala ti Amis, je res da se iščem, pred kratkim mi je šaman rekel, da se moram v tej življenju kot duša duhovno razvit, spet en je ba rekel, da se bojim samo sebe, da se moram sprejet.... Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Nedaleč od naše hiše je ogromno polje; geografsko gledano je do tam nekje (to sem nekje prebrala) segalo baje panonsko morje, tu se tudi začne odpirati (zgornjesavska dolina) bojda ljubljanska kotlina (predvidevam).... Ponoči sem spet sanjala, da je na tem polju morje... Sicer je vsebina vsakič drugačna, rdeča nit je le voda oz. morje, ki se razprostira po polju proti ljubljani... Mi imamo plažo Zanimivo je da vsakič sanjam zelo zanimivo kombinacijo ljudi v ali ob tej vodi; danes npr. sem sanjala mojo taščo, z veliko blazino in nekaj jo je sililo na bruhanje, in ko je bruhala je bila nekako olajšana, potem pa se je potopila v vodo, kot bi se čistila... Potem nekega mojega rockabilly kolega, ki ponosno nosi Elvis stile, za katerega se vedno sprašujem, kakšen je ko si zmoči lase... V mojih sanjah je nekako do pasu lebdel v vodi - Ni si zmočil las, hahahhahahhaha. Tud v sanjah ga ne morem videti brez frizure ... Potem sem videla tam nekega mojega bivšega sodelavca, starejši moški, ki je štrikal štumfe in v te nogavice je dodajal ubitačne barve, tudi samo štrikatnje je bilo zelo površno narejeno.... Potem ogromne blazine in še nekaj kopalcev.... Voda je bila čista in prijetna! Wtf Vse lepoNataša Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Tokrat se mi je sanjalo, da sem imela fanta, ki je bil znan. Skupaj sva hodila naokoli itd. in enkrat sva šla v cerkev, se vsedla v drugo klop, nakar sem videla kolegico, ki sicer ni verna, pa sem ji rekla, da se naj vsede v to klop kjer sva bila midva, kljub temu, da je bila že skoraj čisto polna. Nato pa kar naenkrat vdrejo v cerkev fotografi in naju začnejo slikati. On je takoj odšel, jaz pa tudi. Nato pa sem videla najino sliko na naslovnici časopisa in kamorkoli sem kasneje šla so me prepoznali in se lepo pogovarjali z menoj, kar pa mi je bilo čudno, saj takega vedenja nisem bila vajena. Nato se spomnim, da bi morala iti čez cesto, vendar je bila preveč prometna, zato sem šla v stavbo skozi podhod, plezala po eni ograji in prišla v eno sobo, kjer je bilo več ljudi. Spustili so me noter, nekaj smo se pogovarjali, ko pa sem hotela oditi je bil na vratih zapah in niso me spustili ven, ker se moram prej še nekaj naučiti. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kjara 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Hejla, jst sem imela pa te dni spet sanje o živalih. Prvih se ne spomnim najbolj, ampak vem, da sem letela (ene trikrat) in je bil dober feeling, potem pa 2 ful lepa ježa, ki sta prišla k hiši... Druge sanje pa - jst stopim na teraso in zagledam pred sabo ene 2 metra ful lepega risa - je bil še mlad... in pokličem fanta, da to pa mora videt. In stopi tudi on na teraso in gleda risa. Potem se začne ris pomikat proti nama (zdaj je bil že večji) in mene spreleti mal nelagoden občutek (je pa le ris ) in stopim noter in hočem zapret vrata, pokličem fanta, naj še on stopi noter, vendar ni hotel. Tako da -jst stojim ob priprtih vratih in gledam on pa zunaj in oba stojiva nepremično, da ne bi vznemirila risa, da ne bi zaznal, da naju je mal strah... in ris pride čisto do fanta in ga gleda. To je bilo to, potem se spomnim samo še, da je prišel še en pes, potem ena mačka, nato pa zagledam takoj zraven hiše še dve kači. Najprej sem mislila, da je ena sama, niti ne tako velika, ko pa sem bolj pogledala, sta bili dve in to ful debeli veliki. In ena je bila sivkasta z rumenimi pikami, pri drugi pa so se barve prelivale iz rdeče v modro in še neke oranžne ali zelene pike je imela...in ful sta bili dolgi, jst sem samo gledala, kdaj bo prišel rep No, potem pa le pride rep in vidim, da imata obe po dva repa - tako razcepljen rep na dva velika...prav noro je zgledalo...potem je nekdo (ne vem kdo je bil še zraven) rekel, da naj pazimo, da ne bosta prišli v hišo in sem stekla noter gledat, če je kakšna luknja...je bila, vendar se mi je zdela majhna, da ne bosta mogli skoz... Pozdravček... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misko 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Sem pa mel včerajšnjo in današnjo noč zelo pestre sanje..bom zelo vesel, če mi jih lahko kdo poskuša razložit: Ženi sem razlagal kako lepo je naše mesto, ker je majhno... naslednji trenutek sem se znašel v Ljubljani na Zaloški - čeprav ni bila. Ulica je sekala cel kup enih želežniših in tramvajskih prog in midva sva morala čez. Bilo je več ljudi in ko nas je skupina začela prečkat tirnice, se je z desne dokaj hitro približeval vlak in smo se hitro začeli umikat nazaj.. medtem so tudi po prejšnjih tirih začeli prihajati tramvaji. Ful stresno Potem se je na moji desni prikazala stara gospa, z berglami - ful mi ni blo jasno kako bo prišla čez. Imela je spremstvo, zato se nisem obremenjeval.Nekako nam je ratalo priti čez, in končno sva na vogalu našla lokal, kjer so ponujali po znižanih cenah eno specialteto - to so bili z alkoholnimi pijačami polnjeni jabolki. Tako je rekla, ko pa sva naročila dva kosa, jih je začela kelnarica polnit s kostanji? Šla sva se vsest in za nama pride kelnarica in vsem v sobi pove, da še ni naredila 5 jabolkza nas. Neki tujci so ogorčeni vstali in šli, jaz pa sem se sprehodil po ulici. Pri eni mizi so bile v kozarcu jagode, ki sem jih začel jest, misleč da zastonj ob otvoritvi lokala. Kelnarica pravi, da ne, da jih ne smem.. sem rekel, da jih plačam in mi odvrne, da se ji zdi, da so okoli 90SIT. Dam ji 200 SIT in grem po ulici navzdol. Med hojo sem na tleh opazil nekaj kovancev in jih začel pobirati.. bili so dokaj vredni. Malo naprej pa sem videl manjše, ki jih nisem želel pobrati. Nisem želel pobrati niti kovancev, ki so mi jih za foro metali v ozadju stoječi ljudje. V naslednjem trenutku sem balinčkal s kovanci. UF UF UF. Pa še od danes, če se bo komu dalo brat... krajše. Šlo pa je za izlet na nek hrib - gozd. Na poti navzdol sem se ful bal prežočega tigra. Na poti so bila celo vrata, ki sem jih tiščal, da ne bi mogel tiger do naju z ženo. Moč na drugi strani je bil močnejša od moje.. vendar se je izkazalo, da je bila to moč nekega planinca, ki je šel po poti navzgor.Rekel sem mu, da sem se bal tigra in zato tiščal vrata. Rekel je, da znajo biti "Panterji" res zahrbtni do ljudi, ki gredo navzdol in da lahko greva na vzporedno cesto. Pogledal sem na desno in res videl bolj obljudeno cesto.Šla sva tja, (izgledalo kot mejni prehod) kjer pa sem srečal sošolce iz srednje šole in še nekaj kolegov. Nekaj smo se pogovarjali, nato pa so se oni z letečimi avtobusi odpeljali v dolino. Midva sva ostala tam, vendar kamlu zatem odšla tudi midva (se mi zdi, da z vlakom), ma nisem ziher.Hvala za vse komentarje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Danes sem sanjal svojo posteljo z eno posebno dušico v objemu...! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Nekje že dosti blizu budnemu stanju sem sanjala da me je v eni temačni sobi nekdo najbolj nežno pobožal / se dotaknil mojih las. Ko sem se ozrla po sobi v njej ni bilo nobenega.... Duh? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Mene tud zanima....k so ble res bed sanje. Prjatlci je fotr umru. In sm šla na pogreb in smo stal v eni sobi in sta mi ga prjatlca in njena mama pokazali...bil je, ko v eni škatli...dimenzije okol 1,5 m x 1m....friki! In sploh ni bil cel notr....k da bi bil sam trup...bljak...sej ni blo ogabno, sam tko fuj...čudn. Kaj to pomeni? Pa nisva se že dolg vidle, tud misnla nism nč nanjo...ne vem, čudn. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Moram jih zapisat no.Sanjam danes, kako je Š. imel zraven mene še eno temnolaso pičkico..25 let staro(to je celih deset let mlajšo), da sem izvedela tole in od jeze prestavila hišo(pazi tole) v kraj kjer sem bila doma. Kar postavila jo zraven moje domače hiše..se sicer nekaj obremenjevala s prometom in gnečo - ker smo le miru navajeni..se obremenjevala, kako bodo deca kaj spali...če bodo spali..ker je cesta zraven...potem se od nekod vzame Š. in me preprečuje(kot on tole le zna), da itak tole ni nič in naj bajto spravim nazaj domov...če ne jo pa naj vsaj pol prepišem nanj..pa bo on svojo polovico gor nesel Jaz trmarim..ne bajta bo zdajle tu..kaj pa imaš tisto babnico.(ne pa saj je nimam in takšne padale)...in ko me že skoraj prepiča, ko res nima(in bi jaz bajto odnesla nazaj)..me zbudi ura.Ha! nekaj nezaupanja in nesigurnosti na čustvenem področju...pa sploh ne nujno, da zarad kake bejbe....ampak bolj na splošno. se pa znaš postavit zase in boš (če nisi že) to tud nardila....pretežno brez kompromisov. Hvala ti Amis, je res da se iščem, pred kratkim mi je šaman rekel, da se moram v tej življenju kot duša duhovno razvit, spet en je ba rekel, da se bojim samo sebe, da se moram sprejet.... vsi moramo sprejeti sebe in se menda samo s tem u lajfu ukvarjamo....pa če se tega zavedamo al pa ne.....dobra knjiga na to temo je: temna plat iskalcev svetlobe.... mej se.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Nedaleč od naše hiše je ogromno polje; geografsko gledano je do tam nekje (to sem nekje prebrala) segalo baje panonsko morje, tu se tudi začne odpirati (zgornjesavska dolina) bojda ljubljanska kotlina (predvidevam).... Ponoči sem spet sanjala, da je na tem polju morje... Sicer je vsebina vsakič drugačna, rdeča nit je le voda oz. morje, ki se razprostira po polju proti ljubljani... Mi imamo plažo Zanimivo je da vsakič sanjam zelo zanimivo kombinacijo ljudi v ali ob tej vodi; danes npr. sem sanjala mojo taščo, z veliko blazino in nekaj jo je sililo na bruhanje, in ko je bruhala je bila nekako olajšana, potem pa se je potopila v vodo, kot bi se čistila... Potem nekega mojega rockabilly kolega, ki ponosno nosi Elvis stile, za katerega se vedno sprašujem, kakšen je ko si zmoči lase... V mojih sanjah je nekako do pasu lebdel v vodi - Ni si zmočil las, hahahhahahhaha. Tud v sanjah ga ne morem videti brez frizure ... Potem sem videla tam nekega mojega bivšega sodelavca, starejši moški, ki je štrikal štumfe in v te nogavice je dodajal ubitačne barve, tudi samo štrikatnje je bilo zelo površno narejeno.... Potem ogromne blazine in še nekaj kopalcev.... Voda je bila čista in prijetna! Wtf Vse lepoNataša domače okolje ti ful pomeni...je neke vrste izpolnitev, kjer se dobro počutiš. sanje kažejo tudi na to, da dobro opazuješ. tašča se je rešila nekega čustvenega problema. lahko pa kaže tudi na neke tvoje značilnosti, v katerih sta si s taščo podobni (variantna rešitev)....rezultat je boljše počutje. nekomu v tvoji okolici je pomemben izgled, videz, image, ki ga igra v družbi....nekdo pa je bolj utrgan, kot bi se od njega pričakovalo....pa tudi manj natančen....lahko pa ti ljudje predstavljajo vidike tebe same. v vsakem primeru, se s stvarmi ne obremenjuješ in jih znaš sprejemat take karšne so.....in še naprej bo prijetno... Tokrat se mi je sanjalo, da sem imela fanta, ki je bil znan. Skupaj sva hodila naokoli itd. in enkrat sva šla v cerkev, se vsedla v drugo klop, nakar sem videla kolegico, ki sicer ni verna, pa sem ji rekla, da se naj vsede v to klop kjer sva bila midva, kljub temu, da je bila že skoraj čisto polna. Nato pa kar naenkrat vdrejo v cerkev fotografi in naju začnejo slikati. On je takoj odšel, jaz pa tudi. Nato pa sem videla najino sliko na naslovnici časopisa in kamorkoli sem kasneje šla so me prepoznali in se lepo pogovarjali z menoj, kar pa mi je bilo čudno, saj takega vedenja nisem bila vajena. Nato se spomnim, da bi morala iti čez cesto, vendar je bila preveč prometna, zato sem šla v stavbo skozi podhod, plezala po eni ograji in prišla v eno sobo, kjer je bilo več ljudi. Spustili so me noter, nekaj smo se pogovarjali, ko pa sem hotela oditi je bil na vratih zapah in niso me spustili ven, ker se moram prej še nekaj naučiti. sanje kažejo na potrebo po tem, da greš v javnost...al pa da se na nek način nehaš skrivat pred sabo in življenjem....zato tudi znan fant....kot spodbijevalec....simbol, ki nakazuje akcijo, delovanje. ....v odnosih iščeš duhovno izpolnitev, kar je lepo in ok...sam ne pozabit, da je življenje potrebno živet in uživat od duhovnega do fizičnega sveta. za razvoj moraš prečkati neka prepričanja in usmeritve, ki so te vodile do sedaj. najprej bo malo čudno, ker boš pogledala pod površino, tam naletela na ovire....in jih uspešno preplezala. mogoče boš spoznala nove ljudi ali pa si jih že....v družbi boš ostala toliko časa, dokler se ne naučiš potrebnih stvari....kljub temu, da boš želela oditi predhodno.....vztrajaj .... Hejla, jst sem imela pa te dni spet sanje o živalih. Prvih se ne spomnim najbolj, ampak vem, da sem letela (ene trikrat) in je bil dober feeling, potem pa 2 ful lepa ježa, ki sta prišla k hiši... Druge sanje pa - jst stopim na teraso in zagledam pred sabo ene 2 metra ful lepega risa - je bil še mlad... in pokličem fanta, da to pa mora videt. In stopi tudi on na teraso in gleda risa. Potem se začne ris pomikat proti nama (zdaj je bil že večji) in mene spreleti mal nelagoden občutek (je pa le ris ) in stopim noter in hočem zapret vrata, pokličem fanta, naj še on stopi noter, vendar ni hotel. Tako da -jst stojim ob priprtih vratih in gledam on pa zunaj in oba stojiva nepremično, da ne bi vznemirila risa, da ne bi zaznal, da naju je mal strah... in ris pride čisto do fanta in ga gleda. To je bilo to, potem se spomnim samo še, da je prišel še en pes, potem ena mačka, nato pa zagledam takoj zraven hiše še dve kači. Najprej sem mislila, da je ena sama, niti ne tako velika, ko pa sem bolj pogledala, sta bili dve in to ful debeli veliki. In ena je bila sivkasta z rumenimi pikami, pri drugi pa so se barve prelivale iz rdeče v modro in še neke oranžne ali zelene pike je imela...in ful sta bili dolgi, jst sem samo gledala, kdaj bo prišel rep No, potem pa le pride rep in vidim, da imata obe po dva repa - tako razcepljen rep na dva velika...prav noro je zgledalo...potem je nekdo (ne vem kdo je bil še zraven) rekel, da naj pazimo, da ne bosta prišli v hišo in sem stekla noter gledat, če je kakšna luknja...je bila, vendar se mi je zdela majhna, da ne bosta mogli skoz... Pozdravček... Hejla, jst sem imela pa te dni spet sanje o živalih. Prvih se ne spomnim najbolj, ampak vem, da sem letela (ene trikrat) in je bil dober feeling, potem pa 2 ful lepa ježa, ki sta prišla k hiši... Druge sanje pa - jst stopim na teraso in zagledam pred sabo ene 2 metra ful lepega risa - je bil še mlad... in pokličem fanta, da to pa mora videt. In stopi tudi on na teraso in gleda risa. Potem se začne ris pomikat proti nama (zdaj je bil že večji) in mene spreleti mal nelagoden občutek (je pa le ris ) in stopim noter in hočem zapret vrata, pokličem fanta, naj še on stopi noter, vendar ni hotel. Tako da -jst stojim ob priprtih vratih in gledam on pa zunaj in oba stojiva nepremično, da ne bi vznemirila risa, da ne bi zaznal, da naju je mal strah... in ris pride čisto do fanta in ga gleda. To je bilo to, potem se spomnim samo še, da je prišel še en pes, potem ena mačka, nato pa zagledam takoj zraven hiše še dve kači. Najprej sem mislila, da je ena sama, niti ne tako velika, ko pa sem bolj pogledala, sta bili dve in to ful debeli veliki. In ena je bila sivkasta z rumenimi pikami, pri drugi pa so se barve prelivale iz rdeče v modro in še neke oranžne ali zelene pike je imela...in ful sta bili dolgi, jst sem samo gledala, kdaj bo prišel rep No, potem pa le pride rep in vidim, da imata obe po dva repa - tako razcepljen rep na dva velika...prav noro je zgledalo...potem je nekdo (ne vem kdo je bil še zraven) rekel, da naj pazimo, da ne bosta prišli v hišo in sem stekla noter gledat, če je kakšna luknja...je bila, vendar se mi je zdela majhna, da ne bosta mogli skoz... Pozdravček... letanje omogoča pogled iz višje perspektive in s tem boljši pregled nad celotno situacijo....kar bi bilo zgleda zelo dobrodošlo.ježi imajo bodice....mar ne...ris pa je v naravi zelo plašna žival, ki se človeka na vse pretege izogiba. pes predstavlja tovarištvo in zvestobo, mačka pa svojeglavost, udobje. kača je sicer simbol, ki predstavlja nevarnost ali pa preobrazbo.glede na celotno simboliko gre za stvari, ke se bodo dogajale vama ali med vama....zaradi karakternih lastnosti, ki jim bodo pomagali tudi zunanji vplivi. kljub temu, da imata s fantom veliko energije in dovolj rahločutnosti, vaju sanje opozarjajo na previdnost....ne dovolita, da bi se drugi mešali v vajin odnos....pred ukrepanjem se pomenta med sabo.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kjara 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Amis, super, hvala za razlago...Mislim, da si napisala res pravi komentar, saj zdaj, ko sem ga prebrala, prav potrjuje dogajanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Amis, super, hvala za razlago...Mislim, da si napisala res pravi komentar, saj zdaj, ko sem ga prebrala, prav potrjuje dogajanje... kjara...hvala tebi za povratno informacijo.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misko 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Amis živjo, imam kakšno možnost, da pogledaš še moje sanje? Hvala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Sem pa mel včerajšnjo in današnjo noč zelo pestre sanje..bom zelo vesel, če mi jih lahko kdo poskuša razložit: Ženi sem razlagal kako lepo je naše mesto, ker je majhno... naslednji trenutek sem se znašel v Ljubljani na Zaloški - čeprav ni bila. Ulica je sekala cel kup enih želežniših in tramvajskih prog in midva sva morala čez. Bilo je več ljudi in ko nas je skupina začela prečkat tirnice, se je z desne dokaj hitro približeval vlak in smo se hitro začeli umikat nazaj.. medtem so tudi po prejšnjih tirih začeli prihajati tramvaji. Ful stresno Potem se je na moji desni prikazala stara gospa, z berglami - ful mi ni blo jasno kako bo prišla čez. Imela je spremstvo, zato se nisem obremenjeval.Nekako nam je ratalo priti čez, in končno sva na vogalu našla lokal, kjer so ponujali po znižanih cenah eno specialteto - to so bili z alkoholnimi pijačami polnjeni jabolki. Tako je rekla, ko pa sva naročila dva kosa, jih je začela kelnarica polnit s kostanji? Šla sva se vsest in za nama pride kelnarica in vsem v sobi pove, da še ni naredila 5 jabolkza nas. Neki tujci so ogorčeni vstali in šli, jaz pa sem se sprehodil po ulici. Pri eni mizi so bile v kozarcu jagode, ki sem jih začel jest, misleč da zastonj ob otvoritvi lokala. Kelnarica pravi, da ne, da jih ne smem.. sem rekel, da jih plačam in mi odvrne, da se ji zdi, da so okoli 90SIT. Dam ji 200 SIT in grem po ulici navzdol. Med hojo sem na tleh opazil nekaj kovancev in jih začel pobirati.. bili so dokaj vredni. Malo naprej pa sem videl manjše, ki jih nisem želel pobrati. Nisem želel pobrati niti kovancev, ki so mi jih za foro metali v ozadju stoječi ljudje. V naslednjem trenutku sem balinčkal s kovanci. UF UF UF. Pa še od danes, če se bo komu dalo brat... krajše. Šlo pa je za izlet na nek hrib - gozd. Na poti navzdol sem se ful bal prežočega tigra. Na poti so bila celo vrata, ki sem jih tiščal, da ne bi mogel tiger do naju z ženo. Moč na drugi strani je bil močnejša od moje.. vendar se je izkazalo, da je bila to moč nekega planinca, ki je šel po poti navzgor.Rekel sem mu, da sem se bal tigra in zato tiščal vrata. Rekel je, da znajo biti "Panterji" res zahrbtni do ljudi, ki gredo navzdol in da lahko greva na vzporedno cesto. Pogledal sem na desno in res videl bolj obljudeno cesto.Šla sva tja, (izgledalo kot mejni prehod) kjer pa sem srečal sošolce iz srednje šole in še nekaj kolegov. Nekaj smo se pogovarjali, nato pa so se oni z letečimi avtobusi odpeljali v dolino. Midva sva ostala tam, vendar kamlu zatem odšla tudi midva (se mi zdi, da z vlakom), ma nisem ziher.Hvala za vse komentarje. očitno se ti v življenju ful dogaja trenutno in se že težko umiriš...ali pa ti sanje sporočajo, da je bolje, če si vzameš oddih, preden ti zmanjka moči. sicer si znaš vzet čas tud za sprostitev in zabavo, čeprav ni glih tako, kot bi si želel....pa čeprav samo v manjših odtenkih....znaš sprejemat spremembe v svojih planih, ki so posledica zunanjih vplivov in se z njimi ne obremenjuješ. na svoji poti najdeš darove....in razločuješ tudi kaj je tisto, kar ti odgovarja in kaj ne....pri tem se ne oziraš na mnenje okolice.....pohvalno.... gozd ti govori o življenju in o tem, da te je trenutno nečesa strah ali pa ti zbuja neprijetne občutke. to s siceršnjim racionalnim vsakdanom nima zveze, saj se naša podzavest ukvarja z našim življenjem na čisto svoj način, ki je od tega neodvisen. tiger poleg nevarnosti predstavlja tudi moč in enako velja za panterja. kakšna moč hoče v tvoje/vajino življenje in ji ne pustiš proste poti? kaže na to, da bi z vplogledom v "temne kotičke" pridobil več energije...pa še mesec je glih tapravi za take podvige....ki bi se uspešno končali....čeprav je trenutno izid negotov....in morda prav zaradi tega izbereš varnejšo, bolj uhojeno pot, po kateri hodijo tudi drugi.....vendar: rodimo se kot original, a marsikdo umre kot kopija.....ti pa si trenutno v obdobju, ko lahko ponovno postaneš....ali pa ostaneš original..... Danes sem sanjal svojo posteljo z eno posebno dušico v objemu...! naj se ti uresničijo.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 naj se ti uresničijo.... Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts