Amis 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Nekje že dosti blizu budnemu stanju sem sanjala da me je v eni temačni sobi nekdo najbolj nežno pobožal / se dotaknil mojih las. Ko sem se ozrla po sobi v njej ni bilo nobenega.... Duh? ali pa kdo, ki je v tvoji bližini ali ti je blizu....goji nežna čustva do tebe.... ....mogoče ga (še) ne opaziš.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Mene tud zanima....k so ble res bed sanje. Prjatlci je fotr umru. In sm šla na pogreb in smo stal v eni sobi in sta mi ga prjatlca in njena mama pokazali...bil je, ko v eni škatli...dimenzije okol 1,5 m x 1m....friki! In sploh ni bil cel notr....k da bi bil sam trup...bljak...sej ni blo ogabno, sam tko fuj...čudn. Kaj to pomeni? Pa nisva se že dolg vidle, tud misnla nism nč nanjo...ne vem, čudn. nekaj starega odhaja...nekako povezano z moškim ali morda moškim principom kot takim...tudi nekaj kar je bilo "degenerirano", spačeno....sori za mal krute izraze....pa s tvojo preteklostjo je povezano. mal prečekiraj lastnsoti prijateljice in njenega fotra....gotovo boš našla odgovor in ozavestila za kaj gre....potem bo bolje.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Jaz pa večkrat sanjam o vojakih Bežim, se skrivam pred njimi... Včasih me kdo od njih reši... Danes sem spet bežala in se skrivala, na koncu sanj mi uspelo pobegniti.A gledam preveč vojaških filmov Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Jaz pa večkrat sanjam o vojakih Bežim, se skrivam pred njimi... Včasih me kdo od njih reši... Danes sem spet bežala in se skrivala, na koncu sanj mi uspelo pobegniti.A gledam preveč vojaških filmov bolj kaže na neko "obsedno" stanje v tvojem lajfu....mal razmisli, kje se godijo te bitke in kaj je tisto, kar ti ne ustreza...pol pa lahko morebiti sama sebe rešiš..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Kakšno stanje? Obsedno? hmm težka bo k nimam pojma kje bi to blo?! Amis hvala za razlago Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misko 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Amis živjo, imam kakšno možnost, da pogledaš še moje sanje? Hvala. Amis, najlepša hvala za razlago.Ja, dejansko se mi zdaj v življenju ful dogaja. Še eno vprašanje...v opisu drugih sanj mi govoriš, da morda nekoga ne pustim naprej. Žena je zdaj noseča... in zavestno se otroka veselim... misliš, da bi lahko bilo na podzavestni ravni ravno obratno?Hvala še enkrat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Amis, najlepša hvala za razlago.Ja, dejansko se mi zdaj v življenju ful dogaja. Še eno vprašanje...v opisu drugih sanj mi govoriš, da morda nekoga ne pustim naprej. Žena je zdaj noseča... in zavestno se otroka veselim... misliš, da bi lahko bilo na podzavestni ravni ravno obratno?Hvala še enkrat. lahko bi bilo povezano s tem, saj se nanaša na oba oz. v tem primeru vse tri. vidš, ni mi bilo čisto jasno, kam umestit planinca....vendar pa bi rekla, da zmoreš čez to...ampak raje po svoji poti, kot po utečenih tirnicah...te vodijo v prevelik stereotip tudi pri vzgoji...današnji otroci so pa daleč od tega, da bi bili skladni s starimi vzorci....oni rabijo polet in nova obzorja.....saj znaš bit prizemljen tudi med poletom.... ...vse, kar boš počel z radostjo in veseljem bo ok....iz sebe in zaradi sebe...pol boste vsi3je zadovoljni....pa veliko lepega..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Hvala, amis! Mal se mi sanja, glede česa nej bi blo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 ...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 helou.amis,a lahko se meni interpretirash? pred par dnevi sem sanjala,da sem sla na nek izlet s folkom,kot bi bila s solo(pa drugace ne hodim v solo...).sli smo nekam v tujino..in ko smo prispeli v nek hotel ,sem jaz hotela z mozhem stran in to z baloni. ja,z navadnimi baloni,tistimi s helijem...iskala sem jih in jih nasla ene par.potem sem bila naenkrat na kamniti,skalnati plazhi,morje je bilo razburkano in ogromen val me je komplet premochil.pogledala sem v torbo in se ustrasila ,da mi je unicilo fotoaparat,pa ga sploh ni bilo notri,sem si oddahnila ,prijela sem vrvice od balonov in se dvignila nad vodo ,napol sem letela,vendar nisem potem vec to sanjala.potem sem bila spet pred hotelo in cakala z baloni mozha,da poletiva.on je sel v hotelsko sobo po denar za hrano in dokler sem ga cakala ,sem v trgovini ukradla cokoladne piskote,ker sem mislila ,da nimava nic denarja za hrano. zbudila sem se predno je on prisel nazaj iz sobe,tako da nisva poletela z baloni. vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 sanje kažejo na potrebo po tem, da greš v javnost...al pa da se na nek način nehaš skrivat pred sabo in življenjem....zato tudi znan fant....kot spodbijevalec....simbol, ki nakazuje akcijo, delovanje. ....v odnosih iščeš duhovno izpolnitev, kar je lepo in ok...sam ne pozabit, da je življenje potrebno živet in uživat od duhovnega do fizičnega sveta. za razvoj moraš prečkati neka prepričanja in usmeritve, ki so te vodile do sedaj. najprej bo malo čudno, ker boš pogledala pod površino, tam naletela na ovire....in jih uspešno preplezala. mogoče boš spoznala nove ljudi ali pa si jih že....v družbi boš ostala toliko časa, dokler se ne naučiš potrebnih stvari....kljub temu, da boš želela oditi predhodno.....vztrajaj .... Hvala za razlago ja spoznavam nove ljudi in kmalu bo tudi precej več delovanja, akcije če mi bo uspelo, vsekakor pa delam v tej smeri. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Amis pred kratkim sem sanjala konja, kako sem se mu počasi poskušala prikupit, ker sem zgubila stik z konji in ker me je bilo malo strah, če me bo sprejel. Na koncu sem se ob konju počutila odlično in tudi strah je izginil. Sem ga božala in tud on se je počutil dobro. Hvala Amis da si vzameš čas za nas sanjače What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 (popravljeno) Hojla Amis, spet me neki zanima, zadnjič ko sem bila pri šamanu in mi je ven spravil nekaj zelo bolečega, se potem še isto noč sanjala, kako hoče nazaj pridit to nazaj ,vendar da sem to preprečila, sem se v trenutku iz sanj ven zbudila, bila sem čist prepotena in blo me je strah,hrati sem si pa oddahnila... Popravljeno 2. november 2005 -> nea Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 domače okolje ti ful pomeni...je neke vrste izpolnitev, kjer se dobro počutiš. sanje kažejo tudi na to, da dobro opazuješ. tašča se je rešila nekega čustvenega problema. lahko pa kaže tudi na neke tvoje značilnosti, v katerih sta si s taščo podobni (variantna rešitev)....rezultat je boljše počutje. nekomu v tvoji okolici je pomemben izgled, videz, image, ki ga igra v družbi....nekdo pa je bolj utrgan, kot bi se od njega pričakovalo....pa tudi manj natančen....lahko pa ti ljudje predstavljajo vidike tebe same. v vsakem primeru, se s stvarmi ne obremenjuješ in jih znaš sprejemat take karšne so.....in še naprej bo prijetno... Verjetno so vsi ti sanjani človečki, kr mal jest sama Hvala, Amis in pohvala za tvojo aktivnost tle not Pa vse lepoNataša Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 helou.amis,a lahko se meni interpretirash? pred par dnevi sem sanjala,da sem sla na nek izlet s folkom,kot bi bila s solo(pa drugace ne hodim v solo...).sli smo nekam v tujino..in ko smo prispeli v nek hotel ,sem jaz hotela z mozhem stran in to z baloni. ja,z navadnimi baloni,tistimi s helijem...iskala sem jih in jih nasla ene par.potem sem bila naenkrat na kamniti,skalnati plazhi,morje je bilo razburkano in ogromen val me je komplet premochil.pogledala sem v torbo in se ustrasila ,da mi je unicilo fotoaparat,pa ga sploh ni bilo notri,sem si oddahnila ,prijela sem vrvice od balonov in se dvignila nad vodo ,napol sem letela,vendar nisem potem vec to sanjala.potem sem bila spet pred hotelo in cakala z baloni mozha,da poletiva.on je sel v hotelsko sobo po denar za hrano in dokler sem ga cakala ,sem v trgovini ukradla cokoladne piskote,ker sem mislila ,da nimava nic denarja za hrano.zbudila sem se predno je on prisel nazaj iz sobe,tako da nisva poletela z baloni. sanje o šoli so poglavje zase....sploh o taki šoli. namreč, zelo pogosto so povezane z našim nočnim učenjem izza tančice....z duhovnim svetom torej.to je en vidik tvoje šole, cigančica. in v to šolo hodiš z navdušenjem, zaupanjem in lahkotno. jasno, da je treba od tam nazaj v 3d in se prizemljit (skale) ter prepustiti življenju (val). trenutno so tvoja čustva lahko bolj razburkana, intenzivna, strastna. ohranila bi rada spomine, vendar ni fotoaparata....jasno, saj je vse kar si potrebovala tako v tebi. pa tudi povezavo z drugo stranjo lahko navežeš kadarkoli in ne le v sanjah. dragi tud obvlada...le nekoliko bolj počasi....kot večina moških .....sladkosti življenja pa si raje privošči preden se ti bo zdelo, da jih je premalo....saj so na razpolago..... Amis pred kratkim sem sanjala konja, kako sem se mu počasi poskušala prikupit, ker sem zgubila stik z konji in ker me je bilo malo strah, če me bo sprejel. Na koncu sem se ob konju počutila odlično in tudi strah je izginil. Sem ga božala in tud on se je počutil dobro. Hvala Amis da si vzameš čas za nas sanjače konji so po svoji naravi divji in svobodni....ljubijo ravnice, širjave in svobodo....sprejela si ta svoj del, od katerega si bila že kar predolgo ločena...sicer plaho, pa vendarle.....zdaj lahko pojezdita..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 hvala ,amis.mislim,da tisto s fotoaparatom ne stima glih.fora je v tem ,da sem ful navezana na fotoaparat(ne zaradi fotk),ga imam ze vec kot 10 let skozi s seboj ,da ga ne izgubim(spomin na nonota).v sanjah sem videla polno torbo vode zato panika za aparat in oddahnila sem si ,ko ga ni bilo notri.ostalo pa mislim ,da si ok interpretirala,thanks vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Hojla Amis, spet me neki zanima, zadnjič ko sem bila pri šamanu in mi je ven spravil nekaj zelo bolečega, se potem še isto noč sanjala, kako hoče nazaj pridit to nazaj ,vendar da sem to preprečila, sem se v trenutku iz sanj ven zbudila, bila sem čist prepotena in blo me je strah,hrati sem si pa oddahnila... zahvali se sanjam za opozorilo....sicer ni nič zastrašujočega, vendar....boleča so običajno naša občutja, stara čustva...lahko tudi iz obdobja, ki ga z budno ali vsakodnevno zavestjo ne dosežemo. bolečino je potrebno ozavestiti oz. vzroke in povode zanjo....potem nima potrebe po vračanju. ne skrbi.....če pa lahko, pa poskusi ozavestiti s čim je bilo povezano..... hvala ,amis.mislim,da tisto s fotoaparatom ne stima glih.fora je v tem ,da sem ful navezana na fotoaparat(ne zaradi fotk),ga imam ze vec kot 10 let skozi s seboj ,da ga ne izgubim(spomin na nonota).v sanjah sem videla polno torbo vode zato panika za aparat in oddahnila sem si ,ko ga ni bilo notri.ostalo pa mislim ,da si ok interpretirala,thanks thx tudi tebi......pa tudi vsem ostalim..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Hojla, hvala Ti amis, ti pa res veliko veš , saj jaz vem, kaj je bla ta bolečina, nekdo me je zelo prizadel in izrabil .... dobra šola, da nilkoli več nenpustim zavesti..... Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Hojla, hvala Ti amis, ti pa res veliko veš , saj jaz vem, kaj je bla ta bolečina, nekdo me je zelo prizadel in izrabil .... dobra šola, da nilkoli več nenpustim zavesti....., še bolj se pa to nanaša na travmo iz otroštva,to me je verjetno opozorilo, da naj se soočim z svojim notranjim otrokom, kar sem včeraj dejansko res naredila....hvala Amis Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 nea, hvala tebi....in čestitke za pogum.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Hojla, ko sem sanjala včasih čarovnico, ki me loviv gozdi, si rekla, da imam mogoče magične sposobnosti oz sposobnosti, ki jih nočem sprejet, vem,da se moram naučiti imeti rada sebe in se sprejet takšno kakršna se, če se hočem duhovno razvit, kar se hočem in mi je tud šaman reku, da se v tem lajfu moram, in da do zdek kao nisem šla po tej poti....se mi pa zadnje čase dogaja, da vem kdo kliče, še preden pogledam na telefon, al pa danes, ko me je stara mama poklicala, sem že vnaprej vedela,kaj bo povedala, to da je sestrična rodila fantka danes , ne vem zakaj me zadnje čase mahni otroci tako gledajo, ko jih pogledam se mi nasmejijo kar sami in z začudenjem gledajo vame........ Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 en link, nea....mogoče ti bo zanimivo.... http://users.volja.net/tobias4/vodnik/stra...narda/shout.htm you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misko 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Amis, help! Mi lahko prosim razložiš nocojšnje dogajanje: V nekem mislim, da je bilo jezero (odprta voda - mogoče reka), sem lovil kačo temno (črno) z belimi kolobarji - progami. Malo sem se je bal, ker nisem vedel, kaj mi bo naredila. Mislim, da mi je nekdo zraven govoril, da ne bo nič naredila, oziroma naj jo pridem za glavo in trup. Kača je plavala - zvijala se je po vodi.Na koncu pa ne vem, ali sem jo jaz ali nekdo drug vrgel stran - za ta zadnji del nisem sigurn. Najlepša hvala že naprej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Hojla, to mi je že tud Selene posredovala in sem že neki prebrala, danes sm spet neki sanjala, bila je ena vijugasta cesta v klanec......pol smo bil pa pri Dedu doma, ena okužba se je širila in smo mogl zaradi tega vse knjige ven dat in jih razkužit, bilo nas je velik, pa sem samo jaz to delala, drugi so se pa pogovarjali, pa cigareto kadil in nč delal, sm našla pa eno knjigo o rastlinah in sem si jo spravla.....pol kasneje sem pa sanjala nek bazen, in so bli noter en fant, njegova punca in pa pes, pa muska je igrala, pol sva šla pa v bazen tud midva s fantom in sva plavala, pol je pa priplaval pes, pa smga malo pobožala kasneje me je blopa kr mal strah, da me bo ugriznil.....hvala za nasvet Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts