Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Amis, help! Mi lahko prosim razložiš nocojšnje dogajanje: V nekem mislim, da je bilo jezero (odprta voda - mogoče reka), sem lovil kačo temno (črno) z belimi kolobarji - progami. Malo sem se je bal, ker nisem vedel, kaj mi bo naredila. Mislim, da mi je nekdo zraven govoril, da ne bo nič naredila, oziroma naj jo pridem za glavo in trup. Kača je plavala - zvijala se je po vodi.Na koncu pa ne vem, ali sem jo jaz ali nekdo drug vrgel stran - za ta zadnji del nisem sigurn. Najlepša hvala že naprej. miško, kača je, tako kot večina drugih, dvojen simbol. poleg nevarnosti predstavlja tudi preobrazbo, spremembo, ap tudi sprejemanje našega človeškega, zemeljskega dela. glede nato, da si jo lovil v vodi, na nek način iščeš čustveno preobrazbo....preden pa boš lahko odstranil kaj iz svojega življenja, se s tem najprej dodobra spoznaj....da boš lažje razume in sprejel tudi tiste, "temnejše" dele sebe....obstaja nekaj dobre in zelo razumljive literature na to temo, ki lahko malce pripomorejo k razumevanju procesov, o katerih nas nikoli niso učili.... Hojla, to mi je že tud Selene posredovala in sem že neki prebrala, danes sm spet neki sanjala, bila je ena vijugasta cesta v klanec......pol smo bil pa pri Dedu doma, ena okužba se je širila in smo mogl zaradi tega vse knjige ven dat in jih razkužit, bilo nas je velik, pa sem samo jaz to delala, drugi so se pa pogovarjali, pa cigareto kadil in nč delal, sm našla pa eno knjigo o rastlinah in sem si jo spravla.....pol kasneje sem pa sanjala nek bazen, in so bli noter en fant, njegova punca in pa pes, pa muska je igrala, pol sva šla pa v bazen tud midva s fantom in sva plavala, pol je pa priplaval pes, pa smga malo pobožala kasneje me je blopa kr mal strah, da me bo ugriznil.....hvala za nasvet neke stare miselne vzorce je treba prevetrit in jih prepustit preteklosti....ohraniti pa povezanost z naravo in s sabo. verjetno gre za družbena in civilizacijska prepričanja. temu bo sledilo lepo in uravnoteženo obdobje....pa malček boš še nezaupljiva do lepega.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 ja spet se ti moram zahvalit, saj jaz imamf full rada živali in naravo, včasih če vidim kakšno trpet, me tolk prizadene bolj kot trpljenje ljudi , sam tko je, in tud hočem imeti svojo trgovino v zvezi z zdravilnimi rastlinami in naravnimi pripomočki, čaji to vem, ker sem si že od majhnega želela to počet in to je moj namen, pa začet moram poslušati sebe in ne drugih, in pustit za sabo tiste stvari, ki so se zgodile v preteklosti,in če se mami z atekam ni razumela in je bil rak pohoroskopu, kot je deda, to še ne pomeni da meni ne bi šlo z fantom, ki je tud rak po horoskopu,ne smem se ozirat kar je prav in kaj ne, ampak kaj je dobro zame, al kako Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 al kako..... ...točno tako.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misko 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Amis, še enkrat hvala za odgovor.Omenjaš literaturo...lahko kaj predlagaš? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 jh...stvar okusa...men se zdi ena boljših "temna stran iskalcev svetlobe"...ena redkih nezateženih knjig....če pa naletiš na kakšno, k te bo hotla prepričat, kako moraš sebe kritizirat, ker si tak kot si (kar je pogosto stranski pojav tovrstne literature), jo raje odnes nazaj u knjižnico......pa si oglej kakšno komedijo.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 konji so po svoji naravi divji in svobodni....ljubijo ravnice, širjave in svobodo....sprejela si ta svoj del, od katerega si bila že kar predolgo ločena...sicer plaho, pa vendarle.....zdaj lahko pojezdita..... Oh pa še kako bova jezdila. Hvala Amis What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misko 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Amis, "temno stran iskalcev svetlobe" sem prebral in je res fajn.. tudi napisana. Poskušam živet po prebranem.. samo pomoje te stvari trajajo malo dlje. Vsak dan dobimo kakšno situacijo iz katere se lahko učimo. Če bo danes ponoči še kaka panika, se jutri spet oglasim Še enkrat hvala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 dans sn sanjau, da sn avto tako gonil, da so se mi sprednje gume vžgale...men se je to kul zdelo in sn gledau kak gorijo..,nekaj sn se pol trudil z neko mokro gobo jih hladit, ker sn se pol spomno, da kaj pa če mi gume zgorijo? čist res vse kaže, da svoj lajf goniš s strašno brzino....da se ne boš vžgal slučajno. mal zadihaj in se vstavi preden te bo v to prepričalo kaj drugega....saj veš, nove gume stanejo.... ovce sem gnala v štalo , ena - najlepša je bila črna , ena od belih se je nekam zapletla in umrla. rad imaš drugačnost.....nekaj povezano s poslušnostjo pa je odšlo.... Oh pa še kako bova jezdila. Hvala Amis Amis, "temno stran iskalcev svetlobe" sem prebral in je res fajn.. tudi napisana. Poskušam živet po prebranem.. samo pomoje te stvari trajajo malo dlje. Vsak dan dobimo kakšno situacijo iz katere se lahko učimo. Če bo danes ponoči še kaka panika, se jutri spet oglasim Še enkrat hvala. seveda je potreben čas. važno da veš, kako se lahko pomeniš sam s sabo....vse ostalo ti tako prinese življenje sproti....vse je in bo ok..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Ok mene pa zanimajo kaj so moje sanje predstavljale v mojem otrostvu. Kar nekaj casa zaporedoma, tako v intervalih, sem namrec sanjala carovnico, ki je zaprta v nasi tuskabini v kopalnici. Tus kabina je bila napolnjena s suhim listjem. Vedno, ko sem odprla vrata in naredila korak v kopalnico se je oglasila hoo hooo hooo zopet si tukaj :xx!: No in potem sem se zbudila in sanje so se nadaljevale, dokler vendarle ni prislo do konca, ko me je zacela loviti po hisi in sem ji usla na tak nacin, da je oci pristavil lestev, da sem lahko usla, sestricna od mami pa je letvice na lestvi namazala z lepilom in carovnica se je ujela. Od takrat naprej nisem nikoli v zivljenju sanjala teh sanj. A so butaste sanje Pomojem je domisljija delala, a?! Aja pa 1* sem podgane sanjala - polna soba podgan pa kr po men so lezle. Bljak :xx!: Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 ovčka ki je umrla je bila zelo nebogljena in majhna. mogoce gre za šibkost, ki ne more preživeti v določenih okoliščinah. črna pa se je priša crkljat k meni, imela je svilnato, dolgo dlako- kot kuža. druge ovce so se me bale. Thx, Amis vidiš...to je pa tako, če daš pomanjljive informacije o sanjah..... tvoja razlaga je zelo možna. lahko gre pa tudi za to, da si se ali pa se boš zapletla v neko situacijo, kjer se boš počutila šibko in nemočno....ali pa samo ponazorilo, da si v bistvu dovolj močna in da tega na nek način ne potrebuješ več........se ti zdi, da se te okolica kdaj boji?.... Ok mene pa zanimajo kaj so moje sanje predstavljale v mojem otrostvu. Kar nekaj casa zaporedoma, tako v intervalih, sem namrec sanjala carovnico, ki je zaprta v nasi tuskabini v kopalnici. Tus kabina je bila napolnjena s suhim listjem. Vedno, ko sem odprla vrata in naredila korak v kopalnico se je oglasila hoo hooo hooo zopet si tukaj :xx!: No in potem sem se zbudila in sanje so se nadaljevale, dokler vendarle ni prislo do konca, ko me je zacela loviti po hisi in sem ji usla na tak nacin, da je oci pristavil lestev, da sem lahko usla, sestricna od mami pa je letvice na lestvi namazala z lepilom in carovnica se je ujela. Od takrat naprej nisem nikoli v zivljenju sanjala teh sanj. A so butaste sanje Pomojem je domisljija delala, a?! Aja pa 1* sem podgane sanjala - polna soba podgan pa kr po men so lezle. Bljak :xx!: liu, s stvarmi za nazaj je križ...težko razlagat. poleg tega se gre za otroško dobo, kar je še nekoliko težje. v vsakem primeru kaže na strahove, ki si jih v tistem času imela....za kaj je šlo, se boš morala spomnit sama. je pa zgleda čas, da to nardiš, če si se na sanje spomnila sedaj. so ti pa bližnji zgleda pomagali preseči te strahove in to na tak način, da si znala to nardit sama. you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 čustva nas sicer lahko kvalitetno zdriblajo....sam od njih se ne umre tako hitro. pravijo, da je najbolje, če si jih priznamo in jih začutimo. v praksi je pogosto problem. vseh se iz takih in drugačnih razlogov ne da izrazit in/ali izživet.....takrat si je potrebno najt ventil....kaj bolj praktičnega ti ne znam povedat. ker smo na ta svet prišli brez navodil za uporabo, tole zadevo testiramo vsak dan v praksi....sčasoma se navadimo stvari povedat, izrazit, sprejemat sebe take kakršni v nekem trenutku smo....in s tem postajamo močnejši in si tudi bolj zaupamo.... ....poleg tega se mi zdi, da je še vedno bolje, da smo ranjeni in kdaj tudi prizadeti, kot pa da bi se na smrtni postelji spraševali zakaj za vraga si nismo upali riskirati in živet tako "na polno".....(še ena heretična ) you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Amis hvala, samo te podgane sem pa sanjala se ne tako dolgo nazaj. Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 liu, odvisno kakšen odnos imaš do podgan sama. če se ti v 3d tud gnusijo, potem so nakazovale težave, nevšečnosti ali neiskrenost. po drugi strani je pa podgana tudi strašno vztrajna in iznajdljiva.....če je to bilo pred kratkim, mogoče že lahko povežeš s kakšno situacijo, ki se je že zgodila. opazovanje tega je pomembno za razpoznavanje lastnih osebnih simbolov s katerimi se na budno zavest obrača tisti del nas, ki ni vedno na površju, pa ne glede al mu rečemo pozavest, nezavedno al kakorkoliže..... tako...mejte se fajn....pod nujno si moram it po čike....zmanjkalo kompletno...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Amis - žebljička zadela na glavico..Ja..res bo tole..Pridna in hvala, ker se trudiš (sem danes nekam erotične sanje imela..ni čudno, da tako dolgo spala ) pa tole ne bi delila zdajle Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 ja, diana...vem kaj to pomeni...to je cela štala in s tem mamo vsi probleme....sebe ne štejem ven tozadevno. če nardim kakšno reč rahlo izven konteksta povprečja je to že razlog za nevšečnosti v 3d.....sam jih vseeno nardim....ker je meni pomembno....če bi pa v celoti sebe živela, bi bilo še hujše/težje/drugače....in vendar bolj iskreno....se vsi spopadamo s tem....in vedno bolj se bomo. se svet vrti v smer, ko drugače enostavno ne bo šlo.....in če kaj vem, bomo te stvari kar lepo doživljali na lastni koži in v tem "poslovnem načrtu".sicer pa....ne obremenjuj se s tem preveč....lajf prinese dogodke, ko in kadar jih potrebujemo in smo zanje pripravljeni....če ne gre prvič, bo šlo pa 10ič al pa 200tič..... Živjo Amis!Spet mam eno vprašanje zate. Fant je sanjal, da je vidu kače. Hotu jih je ulovit pa je eno za rep prijel ta ga je pa pičla v prst. Iz prsta si je stisnu kri vn, kači pa odrezu glavo. Kaj bi to pomenil? Hvala dela s sabo se mora lotit na manj "agresiven" način....je pa čas za to..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kjara 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Danes sem imela spet zelo žive sanje. Sem sanjala, da sem noseča in da je prišel čas za porod. Vendar smo bili mislim da na počitnicah in kakor v enih toplih krajih (se mi zdi, da je bila Turčija ) No in zraven je bila tudi mami, ki me je peljala v porodnišnico. S tem, da smo imeli vmes mal težav... Ona je šla naprej, ker je poznala enga domačina in se je z njim dobila, da bi naju pripeljal do porodnišnice. Jst sem šla mal za njo, pa zraven me je en del poti spremljala sestra, ker je bila pot dokaj razgibana - čez ene deske, pa čez en most, pa mal kakor da bi bilo mesto mal zrušeno... No, potem sem našla mami in zraven so bile še ene moje učiteljice iz osnovne šole, ki so mi vse po vrsti ful čestitale... Potem sva z mami šli naprej s tem domačinom in ugotovili, da res drugače ne bi našli, ker je bila pot do porodnišnice zelo zapletena. No, vmes sem se enkrat še dobila s fotrom (ne spomnim se točno kako in kaj) in mi je rekel, da misli da bo punčka... Potem sem v sebi premlevala, da mogoče pa res, čeprav smo skoz mislili, da bo fantek. No, skratka potem sva z mami prišli do tja. In pred stavbo so bili kar eni vojaki (v bistvu v civilu, ampak s puškami). Mami je šla noter, jst sem mogla počakat zunaj. Eden me je stražil s puško. Me ni bilo čist nič strah, ker sem vedela, da ne bo problemov. Me je vprašal, kam in sem rekla, da bom rodila. Pa je rekel, da to pa ne, da to je pri njih prepovedano. Pa je bil zraven en otroški voziček pripravljen in sem rekla, da je že pripravljeno zame in da bom. In potem je prišla mami ven in me poklicala, da pridem noter, da so uredili. No, ampak do glavne stavbe je vodila še ena pot ob obali, kjer pa je bil en velik "pes" (bolj podoben veliki pošasti ), ki smo ga morali zamotiti, da smo lahko prišli mimo. Ampak se je kar sam umaknil, še preden smo ga poskusili zamotiti z enimi kockami. No, potem nam je le uspelo priti v glavno stavbo. Ena postelja je bila ravno prosta in tam smo počakali. Sem že mislila, da imajo tako slabo zrihtano, ker so bile postelje ena pri drugi in vse polne. Ampak sem potem videla, da je še ena soba, kamor te potem odpeljejo in je zgledala ful lepša.Vem, da so bile zraven mene in mami še ene ženske, ki sva jih poznali in potem je mami eni prikimala in je ta rekla, da bo raje mene kar ona "operirala" oz. izvedla porod. Sem jo pogledala in bila ful vesela, saj sem ji ful zaupala. Potem sem se pa zbudila... Skratka, cele sanje sem se pripravljala na porod in vmes so se mi podile misli na stvari, ki so se mi v resnici zgodile včeraj:) Pozdravček, Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Živjo Amis!Spet mam eno vprašanje zate. Fant je sanjal, da je vidu kače. Hotu jih je ulovit pa je eno za rep prijel ta ga je pa pičla v prst. Iz prsta si je stisnu kri vn, kači pa odrezu glavo. Kaj bi to pomenil? Hvala What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 kjara, če nisi noseča, pol imaš pa neke nove načrte, ideje....ne vem, če so povezani s tujino...vsekakor gre za nekaj novega, drugačnega, mogoče rahlo eksotičnega. domači ti pri tem pomagajo, saj kaže, da ti v veliki meri olajšajo pot in skupaj premagujete ovire, ki se pojavijo. pred dokončno realizacijo bo potrebno počakati in nekatere stvari ponovno preveriti...vse kaže, da boš imela pomoč do konca in bi se moralo odlično rešit..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kjara 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 kjara, če nisi noseča, pol imaš pa neke nove načrte, ideje....ne vem, če so povezani s tujino...vsekakor gre za nekaj novega, drugačnega, mogoče rahlo eksotičnega. domači ti pri tem pomagajo, saj kaže, da ti v veliki meri olajšajo pot in skupaj premagujete ovire, ki se pojavijo. pred dokončno realizacijo bo potrebno počakati in nekatere stvari ponovno preveriti...vse kaže, da boš imela pomoč do konca in bi se moralo odlično rešit..... Saj, imam tak zanimiv občutek zadnje čase, da se pripravljam na nekaj novega, čeprav še sama ne vem na kaj... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fairy 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 (popravljeno) Duhovno in osebno rastemo vso življenje.Menim da je stopnja duhovne razvitosti odvisna od osebnostne.Slišala sem že za duhovna življenja ki bi se naj delila po različnih stopnjah. Če morda ve kdo več o tem, bom zelo vesela za posredovano informacijo! Sanje so naša globoka podzavest katere se zelo redki zavedajo. Najboj jo začutiš v meditativnem stanju kjer gre za nepogojeno svobodno zavest. Skoraj veliko krat sanje govorijo o nas samih. Tudi če sanjaš prijatelja, gre za podobo nas samih.Spoznamo lahko veliko o svojih lastnostih in doživetij. Prisluhniti moramo sami sebi!V vseh nas sveti sonce in se blešči mavrica! Poiščite ju! Popravljeno 4. november 2005 -> Fairy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 pozdravljeni,jaz sem pa sanjala, da sem hodila s prijateljico po mestu in sva sle do neke razpadajoce, opecnate stavbe, ker si je zazelela njihovo brisaco.., ko sem jo cakala sem zvedla da je to psihiatricna bolnica, hodla sem okrog poslopja in naenkrat so me poklicali, da moram na kosilo (???), sem se ful upirala, ker sem cakala da jo spustijo in da lahko greva.. potem je en tip zacel zganjat agresijo in smo se zaceli nekaj potiskat, jaz sem ga udarila in potem je umrl.. z eno drugo prijateljico sva sle ven, se znasle na ulici ponoci in sle pocasi domov. Ziveli smo v eni ful lepi, dvonadstropni hisi, sredi zelenih travnikov, mi2 sva gojile neke roze in sva se preverle kako uspevajo, potem pa sle v hiso, ravno so imeli zabavo, meni je nastala ful panika in sem sla spat.. potem naju je zacela iskat policija, nasli so naju pa tako, ker sem jaz na poti iz bolnice domov vrgla v smeti sendvic, na katerega je en tip nekaj napisal ko smo bili na tekmi.. zbudila sem se z glavobolom, nic mi ni bilo jasno.., kaj mi lahko kdo razlozi kaj naj bi sanje pomenile? hvala in lep petek vsem!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Slišala sem že za duhovna življenja ki bi se naj delila po različnih stopnjah. Če morda ve kdo več o tem, bom zelo vesela za posredovano informacijo! Preberi POTOVANJA DUŠ in USODA DUŠ od Michael-a Duff Newton-a. Ni za kej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 pozdravljeni,jaz sem pa sanjala, da sem hodila s prijateljico po mestu in sva sle do neke razpadajoce, opecnate stavbe, ker si je zazelela njihovo brisaco.., ko sem jo cakala sem zvedla da je to psihiatricna bolnica, hodla sem okrog poslopja in naenkrat so me poklicali, da moram na kosilo (???), sem se ful upirala, ker sem cakala da jo spustijo in da lahko greva.. potem je en tip zacel zganjat agresijo in smo se zaceli nekaj potiskat, jaz sem ga udarila in potem je umrl.. z eno drugo prijateljico sva sle ven, se znasle na ulici ponoci in sle pocasi domov. Ziveli smo v eni ful lepi, dvonadstropni hisi, sredi zelenih travnikov, mi2 sva gojile neke roze in sva se preverle kako uspevajo, potem pa sle v hiso, ravno so imeli zabavo, meni je nastala ful panika in sem sla spat.. potem naju je zacela iskat policija, nasli so naju pa tako, ker sem jaz na poti iz bolnice domov vrgla v smeti sendvic, na katerega je en tip nekaj napisal ko smo bili na tekmi.. zbudila sem se z glavobolom, nic mi ni bilo jasno.., kaj mi lahko kdo razlozi kaj naj bi sanje pomenile? hvala in lep petek vsem!!! nečesa starega se boš znebila ali bo na nek način odšlo s tvojega življenja, saj je že skrajni čas za to. najprej ne boš želela spremembe in se ji boš mogoče celo upirala. po drugi strani pa imaš precej izoblikovano predstavo o tem, kako bi rada živela....vendar te mogoče vsa tista lepota in družabnost še plašita in si ju še ne dovoliš.....mogoče bi bilo dobro, da malček spustiš nadzor in začneš bolj uživat v življenju.... fairy...odgovor si že dobila...hvala za tvoje misli..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 kače, kače, kače...to zdaj že tri dni sanjam, ampak fora je, da so men kače zlo všeč u sanjah pa glih nasprotno, pol me pa grizejo...so pa zlo lepi pitoni ja no in v glavnem so me vsi iskal, da sm kače stran nesu, in sm jih lepo držu, pa niso nč nrdile, pol se je pa mall čudn obrnla, sm pa paniko zagmou, pa jo za vrat prjel, da ne more ugrizmt [ po nepotrebnem]...no in tko se dogaja že tri dni nimam pojma zakaj, ampak neki morjo te kače povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 baje sem bila na eno poroko povabljena, iskali s tamalo neki za oblečt, kar v enem šotoru, na koncu kupili samo sp. perilo, kr je bila prodajalka ful osorna... na tisti poroki (bila je nekje v gozdu) metala riž iz hribčka na ljudi... nato smo sedeli ob ograji in opazovali slap oz. eno vodo, eno dekle je igralo na klavir, opazovala sem ženina in razmišljala kaj mi po toliko letih pomeni (v realnem lajfu je bil to prvi fant, v katerega sem bila kot najstnica zaljubljena) no in ugotovila sem da je fajn imet takšnega prijatelja... nato sem se spreobula in šla raziskovat gozd... srečala črnega panterja, ful zapaničarila, ampak sem ostala mirna, zrla sva se iz oči v oči, na eni stezi, ful visokih dreves okrog mene, zelenje je kr bleščalo se... pa se pojavi veverica (ali vsaj nekaj podobnega njej - Amis mogoče tvoja kuna ) ga zmede in mu vzame pozornost... se zažene za njo jaz pa nazaj tečem k prijateljem... tam plezam po enih skalah in vpijem čez eno polje da slučajno ne bi kaj naredili tistemu panterju, ker je ful prijazen... mislem, kr neki... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts