Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

kače, kače, kače...to zdaj že tri dni sanjam, ampak fora je, da so men kače zlo všeč u sanjah pa glih nasprotno, pol me pa grizejo...so pa zlo lepi pitoni :2src: x:Dx ja no in v glavnem so me vsi iskal, da sm kače stran nesu, in sm jih lepo držu, pa niso nč nrdile, pol se je pa mall čudn obrnla, sm pa paniko zagmou, pa jo za vrat prjel, da ne more ugrizmt [ po nepotrebnem]...no in tko se dogaja že tri dni :eek: nimam pojma zakaj, ampak neki morjo te kače povedat

hih...pa to je neverjetno! ugotavljam, da se v sanjah pojavlja cel kup podobnih stvari....kolektivni procesi laufajo 100nauro.... x^x

kače so preobrazba...nekateri jih povezujejo s kundalini energijo. če mal poenostavim zadevo, gre za človeški vidik bivanja. sanje ti govorijo, da dobro sprejemaš sebe in te sprememb in preobrazbe ni posebno strah....sam malček...kar je pa čist normalno. zgleda, da v vsakodnevnem svetu in odnosih kar pomagaš sovrstnikom in to verjetno bolj, kot si misliš. bi rekla, da ti hočejo sanje na vse načine dopovedat, da začni ceniti sebe in svoje sposobnosti.....pa skrajno fajn se mej pri tem.... x:)x :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

baje sem bila na eno poroko povabljena, iskali s tamalo neki za oblečt, kar v enem šotoru, na koncu kupili samo sp. perilo, kr je bila prodajalka ful osorna... na tisti poroki (bila je nekje v gozdu) metala riž iz hribčka na ljudi... nato smo sedeli ob ograji in opazovali slap oz. eno vodo, eno dekle je igralo na klavir, opazovala sem ženina in razmišljala kaj mi po toliko letih pomeni (v realnem lajfu je bil to prvi fant, v katerega sem bila kot najstnica zaljubljena) no in ugotovila sem da je fajn imet takšnega prijatelja... nato sem se spreobula in šla raziskovat gozd... srečala črnega panterja, ful zapaničarila, ampak sem ostala mirna, zrla sva se iz oči v oči, na eni stezi, ful visokih dreves okrog mene, zelenje je kr bleščalo se... pa se pojavi veverica (ali vsaj nekaj podobnega njej - Amis mogoče tvoja kuna ;) ) ga zmede in mu vzame pozornost... se zažene za njo jaz pa nazaj tečem k prijateljem... tam plezam po enih skalah in vpijem čez eno polje da slučajno ne bi kaj naredili tistemu panterju, ker je ful prijazen... mislem, kr neki...

cel kup simbolov in dogajanja....v lajfu so stvari v spreminjaju in niso še čist postavljene na svoje mesto, pri čemer ti okoliščine niso najbolj naklonjene. potrebno bo spremeniti nekaj, kar ti je zelo blizu, preden se začnejo stvari odvijat na novo......ovrednotiti in/ali prevrednotiti stvari povezane z odnosi preden začneš svoj lajf odkrivat na novo in pri tem srečati/spoznati/sprejeti svojo moč...nekaj ovir bo s strani okolice, ko pride do tega....ali pa se boš morda sama pri tem počutila še preveč ranljiva....sam saj veš...panterju nihče nič ne more..... x:Xx :palec:

hih...pa to je neverjetno! ugotavljam, da se v sanjah pojavlja cel kup podobnih stvari....kolektivni procesi laufajo 100nauro.... x^x

kače so preobrazba...nekateri jih povezujejo s kundalini energijo. če mal poenostavim zadevo, gre za človeški vidik bivanja. sanje ti govorijo, da dobro sprejemaš sebe in te sprememb in preobrazbe ni posebno strah....sam malček...kar je pa čist normalno. zgleda, da v vsakodnevnem svetu in odnosih kar pomagaš sovrstnikom in to verjetno bolj, kot si misliš. bi rekla, da ti hočejo sanje na vse načine dopovedat, da začni ceniti sebe in svoje sposobnosti.....pa skrajno fajn se mej pri tem.... x:)x :palec:

HVALA x:)x xsrcx

cel kup simbolov in dogajanja....v lajfu so stvari v spreminjaju in niso še čist postavljene na svoje mesto, pri čemer ti okoliščine niso najbolj naklonjene. potrebno bo spremeniti nekaj, kar ti je zelo blizu, preden se začnejo stvari odvijat na novo......ovrednotiti in/ali prevrednotiti stvari povezane z odnosi preden začneš svoj lajf odkrivat na novo in pri tem srečati/spoznati/sprejeti svojo moč...nekaj ovir bo s strani okolice, ko pride do tega....ali pa se boš morda sama pri tem počutila še preveč ranljiva....sam saj veš...panterju nihče nič ne more..... x:Xx :palec:

hvala ti xsrcx

Joj Amis prec interpretiri... danes sem ful težko spala (zaskbljena sm in sem se najmanj 5X zbudila)...no uglavnem sanjala sem:

da sem šla peš s torbico na ramah v šolo (na grafologjo) in na poti skozi tunel (predor) sem srečala kolegico od moje mami (psihijatrinjo). Jst jo mam od nekdaj rada (taka topla je in skos je verjela vame), sam jo že od najstniških let nisem ne vidla in niti slišala....

... no uglavnem tam v tunelu jo jst srečam, se jo razveselim in se spomnim, da sm to da sm jo v predoru srečala že sanjala... ona je bla tut mene vesela, me vprašala sam ene par stvari pol pa letela naprej... prov žalostna sem bila k sm ji hotla povedat, da sem jo vesela in a sm to že sanjala... kr tko gledala sm za njo, pol pa šla napre... V sanjah sem se spomnila sanj (dejavu), am da so se te sanje končale prej kot tiste sanje v sanjah...:wacko:

pa si dobila, ja.... tale lepe sanje za rd x:px

šola, šolanje, učenje in predvsem odkrivanje...saj sama veš, da pisava odkriva marsikaj o nas samih....kot sanje...ista pašta. tunel predstavlja prehod...poleg tega je mesto srečanja s sabo in odkritja, kar je še poudarjeno s psihiatrinjo. pa tud to, da si se spomnila, da si že sanjala predor in osebo. bejba, ti že vse veš! in na to te skušajo sanje opozorit. saj pravim, da je prav neverjetno, kako se pri vseh zadnje čase pojavlja podobna vsebina...le simboli so drugačni....strah pred spremembo pa je tud prisoten....zato se spomni, da že vse veš....in pojdi že enkrat skoz tunel....vse bo ok...... x:Xx xsrcx

morda bi si pa lahko tud ti prebrala kar šiše na linku kakšno stran al dve nazaj.....en kup lepega za rd ti želim....in še več tega v letu, ki se je začelo.....

xwizardx :frog: xsurprisex xloveyx

Amis hvala za odg, se strinjam da se moram malo sprostit in pustit zivljenju da me vodi x:Ix

danes sem pa sanjala, da je bil moj bivsi v zaporu in sem sla po njega, potem sva se pa pogovarjala o zivljenju in kako si je treba kdaj tudi vzeti cas in pogledat zvezde na nebu, potem sem preklopla na druzenje s prijateljicami ob kavici, zazelela sem si sveze stisnjen pomarancni sok in natakar je prinesel ogromno (kot buco veliko) pomaranco in je ni znal olupit.., pomagala sem mu in si sla umit roke na wc, ki ga pa nisem nasla, saj je bilo za vrati ''mravljisce ljudi'', ki so se gnetli in si nekaj ogledovali.. Hodla sem med njimi in od nikoder se je vzela ena gospa, ki mi je dala precudovit cvet, ki je v mojih rokah zrastel, tako da bi ga lahko uporabila namesto deznika.. potem sem spet preklopla na sprehod po obmorskem mestu, ful je disalo po morju, sprehajali smo se in si ogledovali hise.. ena me je totalno pritegnila, ni imela pravega vhoda, ampak sem se zmuznila do priprtih vhodnih vrat pod ograjo, si utrla pot med mladimi drevesi, ki so se razrasta tam in stopila v hiso.. Ta je bila zapuscena, na stropu je bila luknja, vendar so bili v njej znaki zivljenja, slika na steni (zaljubljen par), pod stropom sta visela dva helijeva balona v obliki delfincka.. ful sem se navdusla nad hiso, sem razmisljala kolko bi morala vlozit v njo, da bi jo popravla, sem jo hotla kupit, potem sem se posvetla z baterijo malo okrog (bila je noc) in vidla da je zunaj se terasa, velika, zgledala je kot da je na obali, ampak je bil na sredini bazen.. okrog pa je bilo polno ljudi.. Kot da bi imeli nek sestanek, al pa so se dobili na skrivaj, dobila sem tak cuden obcutek in pobegnila nazaj na cesto, ves ta moj ogled je trajal kaksno minuto ali dve, meni se je zdelo kot vecnost, in z mamo in prijateljico smo se pomesale med mnozico da nas ne bi nasli.. bile smo pa tolko radovedne, da smo se vsedla kakkih 200m proc v en kafic in opazovale ce nas bodo iskali, narocile smo si caj (roiboos z okusom jasmina -- sploh ne vem ce obstaja, je bil pa dober), in res so nas zaceli ful iskat.. me smo se pa delale kot da nic ne vemo in pile cajeka.. pol sem se pa zbudila..

:fiju: ko sem se zbudila sem imela obcutek, ko da sem vpadla v hisi na nek skrivni obicaj, oz ritual, ki ga ne bi smela videt, tak creepy obcutek, prisotnost nekega temacnega nacrtovanja, ki sem ga prekinla s svojim vdorom..finta.. xnckrivx

Guest mačona

sanjala našo bivšo učiteljico slovenščine, kako mi je govorila, da sem pisateljski talent in kako mam močno domišljijo, zakaj neki nič več ne pišem.

sanje, ki so iste kot realnost. :vio:

Hojla Amis,

danes sem spet neki sanjala, veliko različnih stvari, sanjala sem kakose smučam naMareli , na našem smučišču, kako sem nekemu fantku pomagala držat sidro in sva se skupaj gor peljala, je blo full strmo navkreber, tko da bi naju enkrat kmal vzrak vzdignilo, pol sva se pa dol spustila po smučini in spet kje blo strmo, pol sem vidla kako je v koči nkdo juho jedel iz skodelice,..pol sem sajala, da sem šla en muzej gledat tukaj v bližini in nisem našla izhoda, je bila zelo ozka pot kot v labirintu, to sem že enkrat sanjala, pol sem sanjala, da se bo moj fant naslednji dan poročil kr z eno????????' pol sem sanjala od neke punce, ki ima fanta in živi z nim na barkin na morju, je taka skrivnostna, in je bila prej z mojim bratom, sedaj se pa s tem fantom na ladji uči delat vozle, pol sem sanjala, kako se ogomen jeep zaletava v vrata v našem blou, vozi na polno do vrast, pol pa spet na polno rikverc, sem mislila da se bo blok zatresel pa se ni, pol sem pa še sanjala mojo mami,kakoje bla pijana, bila je s psom, pol je pa nekam šla, pa je bil fant moj fant pr men in je oblubu, da bo šel po njo, samo nekam je pol šel, pa je obljubu, da bo pol šel po njo, vmes, je pa kap k men pršla ena oseba, ki me je full prizadela, nisem imela nobenih občutkov do te osebe, in sem povedal, da tisto, kar je naredil je šaman mi pol ven vzel, tiste traume, pa je reke sej vem in da je ta dober,..........zakomplicirano a ne?

Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

ta zelen jeep je bil res ogromen , v takem futurističnem stilu,v bstvu, takovelikega avta sploh nevem, če je in je zanimivo, da ima zelenga jeepa ta oseba, ki mej je tolk prizadela, in ki sem jo na koncu, kot sem opisala sanjala , ta moški, aj aje blo pa zanimivo tud to, da me i nič prizadelo, ko je fant rekel, da se bo jutri poročil, bolj me je zanimalo to, s katero? kakšne zmešane sanje...................
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

najprej: za vse tiste, ki ste se hoteli bolje spoznati.....v temi "tretje tisočletje" so vprašanja.....odlično izhodišče za samospoznavanje in opazovanje.....

Jaz sem pa spet sanjala medvede.

Ne vem več kakšna je bla točna zgodba, vem samo, da me je blo strah, da je blo na robu gozda in da nisem bla sama (mislim, da je bla z mano mamo, pa mogoče še kdo).

Teli medvedi me vsaj 1x na mesec preganjajo :o|o: xrolleyesx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Amis hvala za odg, se strinjam da se moram malo sprostit in pustit zivljenju da me vodi x:Ix

danes sem pa sanjala, da je bil moj bivsi v zaporu in sem sla po njega, potem sva se pa pogovarjala o zivljenju in kako si je treba kdaj tudi vzeti cas in pogledat zvezde na nebu, potem sem preklopla na druzenje s prijateljicami ob kavici, zazelela sem si sveze stisnjen pomarancni sok in natakar je prinesel ogromno (kot buco veliko) pomaranco in je ni znal olupit.., pomagala sem mu in si sla umit roke na wc, ki ga pa nisem nasla, saj je bilo za vrati ''mravljisce ljudi'', ki so se gnetli in si nekaj ogledovali.. Hodla sem med njimi in od nikoder se je vzela ena gospa, ki mi je dala precudovit cvet, ki je v mojih rokah zrastel, tako da bi ga lahko uporabila namesto deznika.. potem sem spet preklopla na sprehod po obmorskem mestu, ful je disalo po morju, sprehajali smo se in si ogledovali hise.. ena me je totalno pritegnila, ni imela pravega vhoda, ampak sem se zmuznila do priprtih vhodnih vrat pod ograjo, si utrla pot med mladimi drevesi, ki so se razrasta tam in stopila v hiso.. Ta je bila zapuscena, na stropu je bila luknja, vendar so bili v njej znaki zivljenja, slika na steni (zaljubljen par), pod stropom sta visela dva helijeva balona v obliki delfincka.. ful sem se navdusla nad hiso, sem razmisljala kolko bi morala vlozit v njo, da bi jo popravla, sem jo hotla kupit, potem sem se posvetla z baterijo malo okrog (bila je noc) in vidla da je zunaj se terasa, velika, zgledala je kot da je na obali, ampak je bil na sredini bazen.. okrog pa je bilo polno ljudi.. Kot da bi imeli nek sestanek, al pa so se dobili na skrivaj, dobila sem tak cuden obcutek in pobegnila nazaj na cesto, ves ta moj ogled je trajal kaksno minuto ali dve, meni se je zdelo kot vecnost, in z mamo in prijateljico smo se pomesale med mnozico da nas ne bi nasli.. bile smo pa tolko radovedne, da smo se vsedla kakkih 200m proc v en kafic in opazovale ce nas bodo iskali, narocile smo si caj (roiboos z okusom jasmina -- sploh ne vem ce obstaja, je bil pa dober), in res so nas zaceli ful iskat.. me smo se pa delale kot da nic ne vemo in pile cajeka.. pol sem se pa zbudila..

:fiju: ko sem se zbudila sem imela obcutek, ko da sem vpadla v hisi na nek skrivni obicaj, oz ritual, ki ga ne bi smela videt, tak creepy obcutek, prisotnost nekega temacnega nacrtovanja, ki sem ga prekinla s svojim vdorom..finta.. xnckrivx

razčistiti s preteklostjo in jo odpustiti...potem pride v lajf nekaj svežega in lepega. obdana boš z velikim številom ljudi.

pritegnil te bo nek določen življenski slog, ki pa bo prestarinski zate, čeprav ima svoj čar....da zate ni najbolj primeren te opozarja občutek nelagodja in nevarnosti...uspeš se umakniti, čeprav te to staro in skrivno išče in hoče nazaj....poslušaj se in bo vse ok.... :palec:

sanjala našo bivšo učiteljico slovenščine, kako mi je govorila, da sem pisateljski talent in kako mam močno domišljijo, zakaj neki nič več ne pišem.

sanje, ki so iste kot realnost. :vio:

:palec:

amis vse naj x;)x xsrcx x:Xx

učenik, hvala... xsrcx

Hojla Amis,

danes sem spet neki sanjala, veliko različnih stvari, sanjala sem kakose smučam naMareli , na našem smučišču, kako sem nekemu fantku pomagala držat sidro in sva se skupaj gor peljala, je blo full strmo navkreber, tko da bi naju enkrat kmal vzrak vzdignilo, pol sva se pa dol spustila po smučini in spet kje blo strmo, pol sem vidla kako je v koči nkdo juho jedel iz skodelice,..pol sem sajala, da sem šla en muzej gledat tukaj v bližini in nisem našla izhoda, je bila zelo ozka pot kot v labirintu, to sem že enkrat sanjala, pol sem sanjala, da se bo moj fant naslednji dan poročil kr z eno????????' pol sem sanjala od neke punce, ki ima fanta in živi z nim na barkin na morju, je taka skrivnostna, in je bila prej z mojim bratom, sedaj se pa s tem fantom na ladji uči delat vozle, pol sem sanjala, kako se ogomen jeep zaletava v vrata v našem blou, vozi na polno do vrast, pol pa spet na polno rikverc, sem mislila da se bo blok zatresel pa se ni, pol sem pa še sanjala mojo mami,kakoje bla pijana, bila je s psom, pol je pa nekam šla, pa je bil fant moj fant pr men in je oblubu, da bo šel po njo, samo nekam je pol šel, pa je obljubu, da bo pol šel po njo, vmes, je pa kap k men pršla ena oseba, ki me je full prizadela, nisem imela nobenih občutkov do te osebe, in sem povedal, da tisto, kar je naredil je šaman mi pol ven vzel, tiste traume, pa je reke sej vem in da je ta dober,..........zakomplicirano a ne?

ful dogajanja....zabava, skrb za telesne aktivnosti, umetnost, estetiko....odnosi...nekaj hoče prebit vrata...in nekaj skrivnosti hoče na dan....

nea, če lahko, si napravi prioriteto, da te dogodki ne zametejo vsi naenkrat...sicer bo pa vse ok... :palec:

Jaz sem pa spet sanjala medvede.

Ne vem več kakšna je bla točna zgodba, vem samo, da me je blo strah, da je blo na robu gozda in da nisem bla sama (mislim, da je bla z mano mamo, pa mogoče še kdo).

Teli medvedi me vsaj 1x na mesec preganjajo :o|o: xrolleyesx

če bi bila moč, bi te jaz tud preganjala, da me končno vidiš/opaziš/sprejmeš....ker je del tebe.... x:)x

Kolk mi daješ za razmišljat... :inocent:

Jaz medvede sanjam že leta, včasih bolj intenzivno, potem spet manj xrolleyesx

Kaj moram sperjet? To bi mogla najbrž jaz vedt?

:inocent:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

aha...ti.

so mi všeč teksti v temi tretje tisočletje....ne vem kako jim uspe...ampak na nek način lažje uvidimo, kaj je tisto pri nas samih, česar še nismo sprejeli...al pa ne znamo dovolj cenit....al pa se nam zdi tako samo po sebi umevno, da za nas na nek način nima nobene vrednosti. vse to so stvari, ki jih imamo, delamo z njimi, vendar se jih kot takih ne zavedamo.

recimo, da nekdo lepo poje že od malega....se mu bo to zdelo simpl in enostavno....nič posebnega torej. in s tem mogoče dar ima, celo uporablja ga, vendar ga kot takega ne ceni....

in včasih nam prijatelji lahko bolje povejo tisto, česar sami ne vidimo in/ali ne prepoznamo pri sebi....poleg tega nismo naučeni, da se pohvalimo. sami sebe. je nekako družbeno nesprejemljivo....lahko celo obsojano.....

mogoče bo pa ena avtoritativna oseba res mela prste vmes pri tem, da dejt odpade....

Sicer z zamudo ampak vseeno,Amis vse lepo v življenju ti želim x:)x :palec: xsrcx

Živjo Amis!

Moja kolegica je pred kratkim sanjala, da sva skupaj nekje delali, kot v neki pekarni, in da so njo poslali nekam ven po opravkih. Srečala je eno kolegico (s katero sva prekinili prijateljstvo-pred kratkim) s katero sta se pogovarjali v tej temi ki je resnici aktualna, potem ji je pa en moški pokazal na en škaf v katerem so bili rumeni tulipani, češ da naj jim zamenja vodo, če ne bodo uveneli. Naredila je tako kot je naročil in potem so tulipani vseeno oveneli in on je rekel, da je ta kolegica umrla. V joku je šla v pekarno, kjer sem delala in mi vse povedala, kjer je jokala kot dež. No upam, da sem ti lahk dost razumljivo napisala. Hvala Amis. x;)x

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...