free 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 kwa tezita vidve zdej ja, men se pa dogaja, da sanjma iste sanje vsake toliko, ali celo nadaljevanje free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 kwa tezita vidve zdej ja, men se pa dogaja, da sanjma iste sanje vsake toliko, ali celo nadaljevanje Ce upostevam Airo, potem cez dan nimas kaj za pocet in zato je tako... Ce pa povem svoje mnenje pa .. Ker ne vem kaksne sanje se ti ponavljajo, tezko svetujem.. Ce so npr. vedno o isti osebi, to pomeni ali, da ti je ta oseba vsec, ali da cez dan veliko mislis na njo, ali da imas s to osebo nerazciscene racune, ali... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 selene in umetnica, sta me čist napalile na te lovilce sanj. jst ki moram vse sprobat. sicer pa opažam, da nimam z nikomer nerazčiščenih odnosov , ker (skoraj )nikol ne sanjam ljudi iz realnega sveta. you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ker (skoraj )nikol ne sanjam ljudi iz realnega sveta. .....sam pa sem sanjal realne ljudi, ki pa jih v realnosti ne poznam. Skratka proti jutru, tam okrog 11-ih sem začel veselo sanjati........in spomnim se tega dela: doma v jedilnici Marsi in Znovi postrežem repincl ....Marsi izjemoma dovolimo čik v gubici v stanovanju, Znova pa je luštkana rdečelaska s prelepimi zelenimi očmi......pol pa sem se kar zbudu, ker mi ni bilo nič jasno.......škoda He-he.......Znova skor ziher nima rdečih las in zelenih oči.....le koga sem si to predstavljal kot Znova......mi je bla všeč, no.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 sicer pa opažam, da nimam z nikomer nerazčiščenih odnosov , ker (skoraj )nikol ne sanjam ljudi iz realnega sveta. Res?Jaz pa sanjam vse živo..., najbolj tiste s katerimi se slabo razumem- moj oče npr. Tiste, ki jih imam zelo rada pa ne sanjam skoraj nikoli. - pomeni, da jih nimam nikoli dovolj... pomeni da nimam nikoli dovolj Tisto o nerazčiščenih odnosih je očitno res. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 hehe,, poznam nekoga z foeuma z rd.lasmi (je mela dolge al kratke) in z zelenimi očmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 o fak, Mick. Midva pa usklajena... sva hkrati navalila na Amis Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 hehe,, poznam nekoga z foeuma z rd.lasmi (je mela dolge al kratke) in z zelenimi očmi ..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 hehe,, poznam nekoga z foeuma z rd.lasmi (je mela dolge al kratke) in z zelenimi očmi ..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 o fak, Mick. Midva pa usklajena... ...hm.... ...a ker sanjava ljudi, s katerimi se slabo razumeva? Ma ne vem........men je Znova včasih prav všeč, Marsa pa itak. Al zakaj? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 jaz pa že nekaj časa sanjam ljudi, ki so mi prav všečni (lovilec sanj ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Bemu, maš "všečno" novo ikonco....... Si bom to mal prebral, lovilec sanj pa to.....si še nisem Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 hvalale poglej si, z Umetnico sva navdušeni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 selene, se pridružijem - jes mam prav kulske sanje, odkar sem si ga namestila nad glavo P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 sva hkrati navalila na Amis Aha......si dopisala....a to.......ok....sam sicer še do sedaj nikoli nisem navalil na Amis Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 nikoli nisem navalil na Amis še dobro! x:Dx Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Si prepričana? A je fantek? Men se zdi, da ni. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Si prepričana? A je fantek? Men se zdi, da ni. :o|o: kdo ve.sicer pa... v božjih očeh je vse normalno, he he... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 S tem se pa marsikdo ne bi strinjal...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 S tem se pa marsikdo ne bi strinjal...... koga briga... (se opravičujem... sem :xx!: volje, ker na forumu nekoga pogrešam.... ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Ne skrbi, ker intenzivno misliš nanj.........boš ga priklicala Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ko že mislim, da dan ne more biti lepši, je še vedno lahko . ste mi ga še mal polepšali z vsemi temi komentarji. mi kar usta na smeh lezelo . sicer pa je amis čist zares punčka, čeprav se ne obnaša vedno tako . zgleda, da mam dobro uravnovešeni obe možganski polovici kok mate dobre sanje. frendica mi je včeraj povedala svoje . take njamsi. k meni pa nikol take sanje ne pridejo . mogoče je z mano res kaj narobe . moram res tega lovilca nabavit. mogoč se bo pol ponoči kaj bol zanimivga dogajalo .ampak, aira, ni fer, da nas tle tko dražiš s tem pogrešanjem. ta radovedne nas bo mora tlačila, ker ne bomo zvedeli ( ) sicer se pa do konca strinjam, da je v božjih očeh vse normalno. (kok je to dobro, da vemo, da se vsaj nekomu zdimo normalni hi hi hi - navdihujoče do konca ) you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Amis- meni se ti zdiš ne le normalna, ampak celo x!x simpatična če bi le dala svojo fotko gor, da bi preverili: sicer pa je amis čist zares punčka ... poglej no... do česa te stanje brez ega pripravi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 fotko to bi blo pa grozno to je skor tako, kot da daš ti gor pogrešanega hecam se you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts