Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

kwa tezita vidve zdej  x:Dx   x:o)x

ja, men se pa dogaja, da sanjma iste sanje vsake toliko, ali celo nadaljevanje  xrolleyesx

Ce upostevam Airo, potem cez dan nimas kaj za pocet in zato je tako...

Ce pa povem svoje mnenje pa .. Ker ne vem kaksne sanje se ti ponavljajo, tezko svetujem.. Ce so npr. vedno o isti osebi, to pomeni ali, da ti je ta oseba vsec, ali da cez dan veliko mislis na njo, ali da imas s to osebo nerazciscene racune, ali... x;)x

Deli na socialnih omrežjih

selene in umetnica, sta me čist napalile na te lovilce sanj. jst ki moram vse sprobat. sicer pa opažam, da nimam z nikomer nerazčiščenih odnosov x;)x , ker (skoraj x^x )nikol ne sanjam ljudi iz realnega sveta. x:Dx x:Dx x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ker (skoraj x^x )nikol ne sanjam ljudi iz realnega sveta.  x:Dx  x:Dx  x:Dx

x:Dx x:Dx .....sam pa sem sanjal realne ljudi, ki pa jih v realnosti ne poznam. x:Dx Skratka proti jutru, tam okrog 11-ih x:Dx sem začel veselo sanjati........in spomnim se tega dela: doma v jedilnici Marsi in Znovi postrežem repincl :eek: x:Dx ....Marsi izjemoma dovolimo čik v gubici v stanovanju, Znova pa je luštkana rdečelaska s prelepimi zelenimi očmi......pol pa sem se kar zbudu, ker mi ni bilo nič jasno.......škoda :V:

He-he.......Znova skor ziher nima rdečih las in zelenih oči.....le koga sem si to predstavljal kot Znova......mi je bla všeč, no.... x:Ix

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

sicer pa opažam, da nimam z nikomer nerazčiščenih odnosov  x;)x , ker (skoraj x^x )nikol ne sanjam ljudi iz realnega sveta.  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Res?

Jaz pa sanjam vse živo..., najbolj tiste s katerimi se slabo razumem- moj oče npr.

Tiste, ki jih imam zelo rada pa ne sanjam skoraj nikoli. - pomeni, da jih nimam nikoli dovolj... x:px pomeni da nimam nikoli dovolj x?x x:px x:Dx

Tisto o nerazčiščenih odnosih je očitno res. :inocent:

hehe,, poznam nekoga z foeuma z rd.lasmi (je mela dolge al kratke) in z zelenimi očmi x:Dx

x:Dx x:Dx ..... x:Xx x;)x

K. Čapek

o fak, Mick. Midva pa usklajena... :eek:

...hm.... :eek: ...a ker sanjava ljudi, s katerimi se slabo razumeva? :vragec: Ma ne vem........men je Znova včasih prav všeč, Marsa pa itak. x:Dx Al zakaj?

K. Čapek

Bemu, maš "všečno" novo ikonco....... :2src:

Si bom to mal prebral, lovilec sanj pa to.....si še nisem x:Ix

K. Čapek

sva hkrati navalila na Amis x:px

Aha......si dopisala....a to.......ok....sam sicer še do sedaj nikoli nisem navalil na Amis :vragec: x;)x x:Dx x:Dx

K. Čapek

x:Dx

ko že mislim, da dan ne more biti lepši, je še vedno lahko x:Dx x;)x . ste mi ga še mal polepšali z vsemi temi komentarji. mi kar usta na smeh lezelo x:Dx .

x:)x sicer pa je amis čist zares punčka, čeprav se ne obnaša vedno tako x^x . zgleda, da mam dobro uravnovešeni obe možganski polovici x:Dx

kok mate dobre sanje. frendica mi je včeraj povedala svoje x:px . take njamsi. k meni pa nikol take sanje ne pridejo xcivx . mogoče je z mano res kaj narobe x:o)x . moram res tega lovilca nabavit. mogoč se bo pol ponoči kaj bol zanimivga dogajalo x:Dx x;)x .

ampak, aira, ni fer, da nas tle tko dražiš s tem pogrešanjem. ta radovedne nas bo mora tlačila, ker ne bomo zvedeli :sori: ( x;)x ) sicer se pa do konca strinjam, da je v božjih očeh vse normalno. (kok je to dobro, da vemo, da se vsaj nekomu zdimo normalni hi hi hi x:Dx x:Dx x:Dx - navdihujoče do konca x:Dx )

x:)x x;)x x:)x

Amis- meni se ti zdiš ne le normalna, ampak celo x!x simpatična x:Dx če bi le dala svojo fotko x:Dx gor, da bi preverili:

sicer pa je amis čist zares punčka

... poglej no... do česa te stanje brez ega pripravi... x:px

fotko :eek: :eek: :eek: to bi blo pa grozno x:Dx

to je skor tako, kot da daš ti gor pogrešanega x:o)x x;)x hecam se x:)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...