crna_puma 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 pred kakšnim letom sploh ne vem kaj sem točno sanjala, ampak zmedlo me je to, da ko sem se zbudila sem imela zelo čuden priokus, namreč nisem se mogla spomniti kdo sem. Čeprav to ni trajalo dolgo, mogoče kako sekundo je bilo zelo čudno in hkrati osvobajajoče ter utesnjeno. Kot da bi barve priletele na plantno in slika bi se spomnila kdo je. Tako sem se potem počutila ko sem se spomnila in hkrati val olajšanja. Res da nima neke veze s sanjami ali pač? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 aha...sanje so zelo komplicirane,tko da ne bom celotn povedu : edn me je lovil, pa me je hotu udart kr sm ga kao premagu...nimam pojma kako pa o čem in pol se je jokal, ampak me ni mogu udart, pa se je tok trudu čudne sanje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 evo danes sem pa sanjala res čudne sanje, da sem umrla - pravzaprav nikoli nisem še tega sanjala. Amis, če je kaj razložljivega na teh sanjah, bom več kot hvaležna razlage. Torej čisto na oris - sanjala sem da smo šli k nekomu na obisk v klinični center, ki pa pravzaprav ni bil klinični center. Vstopili smo v halo, ki naj bi bila obenem tudi soba, vse v belem...kot nekakšna psihiatrična bolnica (take ki jih videvamo v filmih). Že nekaj časa sem se počutila slabo ko smo šli proti tej stavbi, notri pa me je dokončno zvilo, začele so mi odpovedovati vse mišice, slabo mi je blo, vrtelo se mi je...pri nekem stebričku ali zidu sem zlezla skupaj čisto nemočna in nihče niti opazil ni. Komaj je potem nekdo do mene prišel pa vprašal če sem ok in sem rekla da ne pa se je kar obrnil in odšel. Potem sem videla neko kopalnico in kaj jst vem kako prilezla do nje, odprla vrata in spet bele ploščice, neka železna bela kad, umivalnik, wc...potem pa sem tam neki sanjala da bi prišla do vode in sem kar sedela na tleh, vrata so bila kar zaprta in zraven mene se je pojavila neka deklica - čisto mirna, rjave dolge laske je imela in mi neki govorila čeprav se ne spomnim da bi jo slišala. Pa neki me je po roki božala in sem ratala čist mirna in v enem trenutku točno vedela, da bom pač umrla. In potem je vse začel kr počasi zginjat, zelo počasi sicer ampak približno tako kot če padeš v nezavest ko se ti vse mrači in naenkrat te kr zmanjka. Tik predno me je zmanjkalo mi je dala ta deklca poljubček na lice in izginila. Sicer ne vem kaj se je dogajalo naprej, zjutraj sem se spomnila samo teh sanj - kot da bi jih vbistvu od tistega ko se je vse zmračilo samo odrezal Precej 100% sem, da sem jih pravilno razumela ker sem zelo močno tut občutila vse stvari ki so se dogajale v sanjah. Hvala že vnaprej za razlago bolnice, šole, predavalnice pogosto predstavljajo naš prehod čez "tančico", ko naša duša ponoči odplava "domov" po t.i. srebrni nitki. da se svet drastično spreminja, je že nekaj časa znano....pa če to kdo verjame al pa ne. in temu ustrezno, mora naš stari "jaz" umreti. in tvoj proces umiranja je potekal točno tako, kot je bilo potrebno. zato se tud nihče ni ukvarjal s tabo...ker so vedeli, da je vse ok. zato tudi kopalnica v sanjah. ponazarja čiščenje, odlaganje starega in nerabnega.....pa še angela si dobila za pomoč...a ni to krasno?....tako....zdaj si nova ti....in mogoče ti bo nekaj časa malo čudno, ko boš ugotovila, da delaš stvari drugače, jih mogoče čutiš in zaznavaš drugače....priredi si praznovanje zase.... pred kakšnim letom sploh ne vem kaj sem točno sanjala, ampak zmedlo me je to, da ko sem se zbudila sem imela zelo čuden priokus, namreč nisem se mogla spomniti kdo sem. Čeprav to ni trajalo dolgo, mogoče kako sekundo je bilo zelo čudno in hkrati osvobajajoče ter utesnjeno. Kot da bi barve priletele na plantno in slika bi se spomnila kdo je. Tako sem se potem počutila ko sem se spomnila in hkrati val olajšanja. Res da nima neke veze s sanjami ali pač? ima in nima...itak je cel kup reči del naše lastne resničnosti....sanje oz. dogodek, te je spomnil, da včasih ne veš, kdo si (kar tako velja za vse nas)...in potem odkrijemo nov delček sebe in še malo in še malo.....opustimo stare naučene vzorce, ki jih ne potrebujemo več....in smo vedno bolj, to kar v resnici smo....in ti tudi.... aha...sanje so zelo komplicirane,tko da ne bom celotn povedu : edn me je lovil, pa me je hotu udart kr sm ga kao premagu...nimam pojma kako pa o čem in pol se je jokal, ampak me ni mogu udart, pa se je tok trudu čudne sanje si mogoče premagal del sebe, ki se sedaj upira in bi rad, da gredo stvari po starem....gotovo....sam ne morejo več. zato te tudi udariti ni mogel, ker je njegov čas potekel. mogoče se to v tvojem življenju še ne odraža tako dramatično, kot se je v sanjah...ampak sprememba se je zgodila.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kjara 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Amis, tvoje razlage so resnično the best! Prav vse... In najlepša hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 amis, danes spet sanjala bivsega. Vceraj sva se skregala, potem pa sem danes sanjala, da mi je ocital, zakaj sem tako reagirala, da bi me res rad videl ampak da mu s casom ne bi zneslo, da me ima rad in da me pogresa.... Jaz mu nisem odgovarjala nazaj, samo vem, da sem zaspala (v spanju sem sanjala da sem zaspala svasta ) Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 amis, danes spet sanjala bivsega. Vceraj sva se skregala, potem pa sem danes sanjala, da mi je ocital, zakaj sem tako reagirala, da bi me res rad videl ampak da mu s casom ne bi zneslo, da me ima rad in da me pogresa.... Jaz mu nisem odgovarjala nazaj, samo vem, da sem zaspala (v spanju sem sanjala da sem zaspala svasta ) vse kaže, da imaš dovolj opravičil in raznoraznih razlogov in se ti s tem enostavno ne ukvarja več....pa si raje zaspala..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 vse kaže, da imaš dovolj opravičil in raznoraznih razlogov in se ti s tem enostavno ne ukvarja več....pa si raje zaspala..... hej a to pol pomen da sem sla zdej ze cez to?! Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 evo me amis to noc,oziroma jutro sem sanjala,da sva z mozhem spala v postelji in neprestano se je slisalo mijavkanje sosedovega macka,vedno blize....in naenkrat je ta macek v temi,nisva ga videla,skocil na najino posteljo.moz je takoj naredil paniko in ga hotel spoditi stran,meni pa se je to zdelo nepotrebno in sem rekla naj ga pusti pri miru,saj nama nic noce.macek je potem bil ves razburjen in kazal zobe in pihal na mojga moza,jaz sem bila se kr v postelji in gledala macka in mu govorila,da ni panike,mozu pa naj se pomiri,saj je macek ves prestrasen.oba sta bila prestrasena,le jaz sem na to gledala kot nesporazum...potem ga je moz spustil ven,mu odprl vrata in sel je macek domov najbrzh.... torej amis,kaj pravis na te sanje? vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Hojla, full sem pozabla kaj točno sem sanjla, neki v zvezi z zdravjem, da sem bla nek pr enem zdravilci al kva, ne ve, vem samo to, da so mi rekl, sej ti maš pa že skoraj strdek,in bi s tem lahko dobila infarkt, pol so mi pa injekcijo dal, sem rekla, ja sej to je fibrinolitik, za strdke raztapljt, sam fora je bla, da mi je blo čist vseeno, ko so mi to povedal, ...pol se pa še spomnem, nekega nakupa, kakosmo v vsrti stal,,neki v zvezi z ladjo Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 si mogoče premagal del sebe, ki se sedaj upira in bi rad, da gredo stvari po starem....gotovo....sam ne morejo več. zato te tudi udariti ni mogel, ker je njegov čas potekel. mogoče se to v tvojem življenju še ne odraža tako dramatično, kot se je v sanjah...ampak sprememba se je zgodila.... hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 bolnice, šole, predavalnice pogosto predstavljajo naš prehod čez "tančico", ko naša duša ponoči odplava "domov" po t.i. srebrni nitki. da se svet drastično spreminja, je že nekaj časa znano....pa če to kdo verjame al pa ne. in temu ustrezno, mora naš stari "jaz" umreti. in tvoj proces umiranja je potekal točno tako, kot je bilo potrebno. zato se tud nihče ni ukvarjal s tabo...ker so vedeli, da je vse ok. zato tudi kopalnica v sanjah. ponazarja čiščenje, odlaganje starega in nerabnega.....pa še angela si dobila za pomoč...a ni to krasno?....tako....zdaj si nova ti....in mogoče ti bo nekaj časa malo čudno, ko boš ugotovila, da delaš stvari drugače, jih mogoče čutiš in zaznavaš drugače....priredi si praznovanje zase.... A res x!x Full noro mal sem čutila da bi to lahko nekaj pomenilo, nisem pa vedela da je nekakšen "preporod" tut resnici na ljubo, sva se pred kratkim z Juretom pogovarjala, da sploh ne morem več obvladovat tega, kar se mi dogaja. Se mi zdi da sem z neko izkušnjo v preteklosti postala popolnoma drugačen človek in pravzaprav nikoli nisem bila pripravljena na te spremembe, zato sem se jim tut zlo dolgo upirala - res UPIRALA. Počasi se učim in rada z veseljem objemam tisti del sentimentalnosti, ki sem ga nekoč potlačila, ga nekje na poti "izgubila" celo mogoče, misleč da je to za moje dobro. Hvala ti amis Sicer pa, o tem angelu - se bo mogoče čudno slišalo ampak enkrat sva s kolegico debatirali o angelih in je rekla, da tvoj angel, tisto namišljeno podobo ki si izbereš za varuha, postane "pristen" takrat ko mu daš ime in jst sm v tej podobi, čisto brez kakršnega koli ukvarjanja zakaj je temu tako, vizualizirala eno rjavo dolgolaso deklico in jo poimenovala Carragh - ime izhaja iz Irske in pomeni "prijateljica", obenem pa če izgovoriš isto ime v italijanščini pomeni carra "draga" Hecno ane, mogoče sem bila zato tut v sanjah tako mirna ko je prišla zraven 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 super.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 kjara...hvala .... liu...vse tako kaže, da gre v to smer.... evo me amis to noc,oziroma jutro sem sanjala,da sva z mozhem spala v postelji in neprestano se je slisalo mijavkanje sosedovega macka,vedno blize....in naenkrat je ta macek v temi,nisva ga videla,skocil na najino posteljo.moz je takoj naredil paniko in ga hotel spoditi stran,meni pa se je to zdelo nepotrebno in sem rekla naj ga pusti pri miru,saj nama nic noce.macek je potem bil ves razburjen in kazal zobe in pihal na mojga moza,jaz sem bila se kr v postelji in gledala macka in mu govorila,da ni panike,mozu pa naj se pomiri,saj je macek ves prestrasen.oba sta bila prestrasena,le jaz sem na to gledala kot nesporazum...potem ga je moz spustil ven,mu odprl vrata in sel je macek domov najbrzh....torej amis,kaj pravis na te sanje? mačka predstavlja samostojnost, milino, eleganco gibov, pa tudi naš nezavedni del. način ravnanja z mačko naj bi na nek način prikazoval nas same in kako se do sebe obnašamo in sprejemamo. glede na to, da se sanje dogajajo ponoči, bi rekla, da gre prav za to. tvoj dragi se na nek način boji samega sebe ali pa spoznavanja sebe....kar mu ti nehote odslikavaš, ker sama s tem nimaš problemov in se zavedaš, da je vse le "nesporazum".... Hojla, full sem pozabla kaj točno sem sanjla, neki v zvezi z zdravjem, da sem bla nek pr enem zdravilci al kva, ne ve, vem samo to, da so mi rekl, sej ti maš pa že skoraj strdek,in bi s tem lahko dobila infarkt, pol so mi pa injekcijo dal, sem rekla, ja sej to je fibrinolitik, za strdke raztapljt, sam fora je bla, da mi je blo čist vseeno, ko so mi to povedal, ...pol se pa še spomnem, nekega nakupa, kakosmo v vsrti stal,,neki v zvezi z ladjo nekaj je še "ostalo na srcu"....vendar te ne obremenjuje več...raztopit bi pa vseeno bilo dobro....in potem greš lahko na potovanje.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Hvala Amis Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 hojla Amis, a ni zanimivo, kako seskoraj vsako jutro spomnim, kaj sem sanjala, od kar ti interpretiraš sanje ? Danes sem sanjala , kako smo imeli zabavo kr ob robu naše glavne ceste v našem kraju, imeli smo dolgo mizo, da se ni videlo konca, full smo dobr jedl, blo nas je veliko, dveh se spomnim, ki sta res dobra prijatelja z mojo mami,.....pol se spomnenm, kako sem se znašla v eni sobi s še 3 osebami, prišel je tudi spet ta famozni šaman, vendar ni bil to isti, kot pri katerem sem v resnici bila, bil aje en aženska, pogledala me je in rekla, ti bi pa rada neki izvedla , pa se rekla, ja, rada bi spoznala sebe, pa to če sem na pravi življenski poti, pol je pa neki oklo mene skakala in se plazil apo tleh, pa rekla, da se ne da nič ugotovit,....pol se pa spomnem, kako smo bili na eni plaži, jaz pa še 2 fanta, gledali smo morje, plaža je bla dolga,s kamenčki, zapuščena, samo voda je bila ponekdo temna, od alg,verjetn, pol sm pa rekla, vidte, v Grčijij bi bil na taki plaži sam sviž kilometre daleč, vsaj do tistega otočka nedaleč stran od obale, ki sem ga pokazala......pol sem pa videla 3 punce, ena je imel obute škornje, ki so po oglasu, ki sem ga videla, prodajale hladilnik, mimo je prišel spet bioenergetik iz našega kraja, ki ima svoj lokal v dedovi hiši, in ki ga zadnje časa kar naprej videvam, zdej pa še v sanjih , pol mi je pa ena prjateljca tolk objela, pa rekla, da sta mi klahko 2 fanta všeč, pa sem rekla, sej jaz nisem nobenega nikol prevarala...pol se pa spomnem , da je tista zabava še kar trajala, ko sva se z nekim fantkom sprehajala po štantih in sem videla, kao so majice visele na obešalnikih, sem rekla, glej kupi si eno, pol je pa mimo prišel en drug fantek, ki je imel majico, ki mi je bl avšeč, taka bela z modro obrobo in modrimi našitki in številko na hrbtu, tak ašportna, potem sem jo otipala in rekla lepa je in kvalitetna,lej fantek, lej kupi si jo eno o tistih, so fajne......pol se pa spomnem, da sem se kr naenkrat znašla na dnu morja, kjer je bil velik kit, kot da bi ga ravno zbudili, malo je pomigal, pol pa šel nazaj spat, se obrnil na hrbet, obsijan je bil z rumeno svetlobo, nič mi ni naredil, kot da mu je pasalo, da sem tam............ Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Hajc jakiii tolk zelo "custveno, doziveto" sem sanjala... sli smo ne vem kam, ne vem zakaj, niti ne vem kdo vse je sel... pac sli smo. Pa smo se znasli v nekem steklenem "kalupu" zuni je blo pa okoli nas morje, kjer je bla nevihta, in so valovi z vso mocjo udarjali v to stekleno "steno"... pa oce je notr v tej steni pustil avto (lih neki mesecev nazaj si je po vseh letih privoscil nov avto-karavana) in ti valovi so vse mocneje butali ob steno, dokler je niso razbili, avto je sel nekak na pol, in pol na vodi eksplodiral nato pa zgorel... men je blo tolk hudo v sanjah, posebi za oceta da me res zanima kaj to pomeni, sam ce ke hudega, pol raj ne Tnx LP ALL ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Ojla Amis! Jaz bom čist kratka. Sem sanjala, da sem si trne ven iz prstov dajala. Kaj pa to pomen? Lp in hvala že v naprej. What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 kjara...hvala ....liu...vse tako kaže, da gre v to smer....mačka predstavlja samostojnost, milino, eleganco gibov, pa tudi naš nezavedni del. način ravnanja z mačko naj bi na nek način prikazoval nas same in kako se do sebe obnašamo in sprejemamo. glede na to, da se sanje dogajajo ponoči, bi rekla, da gre prav za to. tvoj dragi se na nek način boji samega sebe ali pa spoznavanja sebe....kar mu ti nehote odslikavaš, ker sama s tem nimaš problemov in se zavedaš, da je vse le "nesporazum"....nekaj je še "ostalo na srcu"....vendar te ne obremenjuje več...raztopit bi pa vseeno bilo dobro....in potem greš lahko na potovanje.... thanks....a je mozhno pol ,da sem tko sanjala,ker sva bila skregana in sem se jaz hotela pobotati,on pa ne...gonil je svojo trmo....?ce sem zdej prav razumela....tole kar si napisala.......se pravi -jaz sebe sprejemam(ker sem branila macko) in ja...prav imas...on se res boji samega sebe. vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 hojla Amis, a ni zanimivo, kako seskoraj vsako jutro spomnim, kaj sem sanjala, od kar ti interpretiraš sanje ? Danes sem sanjala , kako smo imeli zabavo kr ob robu naše glavne ceste v našem kraju, imeli smo dolgo mizo, da se ni videlo konca, full smo dobr jedl, blo nas je veliko, dveh se spomnim, ki sta res dobra prijatelja z mojo mami,.....pol se spomnenm, kako sem se znašla v eni sobi s še 3 osebami, prišel je tudi spet ta famozni šaman, vendar ni bil to isti, kot pri katerem sem v resnici bila, bil aje en aženska, pogledala me je in rekla, ti bi pa rada neki izvedla , pa se rekla, ja, rada bi spoznala sebe, pa to če sem na pravi življenski poti, pol je pa neki oklo mene skakala in se plazil apo tleh, pa rekla, da se ne da nič ugotovit,....pol se pa spomnem, kako smo bili na eni plaži, jaz pa še 2 fanta, gledali smo morje, plaža je bla dolga,s kamenčki, zapuščena, samo voda je bila ponekdo temna, od alg,verjetn, pol sm pa rekla, vidte, v Grčijij bi bil na taki plaži sam sviž kilometre daleč, vsaj do tistega otočka nedaleč stran od obale, ki sem ga pokazala......pol sem pa videla 3 punce, ena je imel obute škornje, ki so po oglasu, ki sem ga videla, prodajale hladilnik, mimo je prišel spet bioenergetik iz našega kraja, ki ima svoj lokal v dedovi hiši, in ki ga zadnje časa kar naprej videvam, zdej pa še v sanjih , pol mi je pa ena prjateljca tolk objela, pa rekla, da sta mi klahko 2 fanta všeč, pa sem rekla, sej jaz nisem nobenega nikol prevarala...pol se pa spomnem , da je tista zabava še kar trajala, ko sva se z nekim fantkom sprehajala po štantih in sem videla, kao so majice visele na obešalnikih, sem rekla, glej kupi si eno, pol je pa mimo prišel en drug fantek, ki je imel majico, ki mi je bl avšeč, taka bela z modro obrobo in modrimi našitki in številko na hrbtu, tak ašportna, potem sem jo otipala in rekla lepa je in kvalitetna,lej fantek, lej kupi si jo eno o tistih, so fajne......pol se pa spomnem, da sem se kr naenkrat znašla na dnu morja, kjer je bil velik kit, kot da bi ga ravno zbudili, malo je pomigal, pol pa šel nazaj spat, se obrnil na hrbet, obsijan je bil z rumeno svetlobo, nič mi ni naredil, kot da mu je pasalo, da sem tam............ o madonca, nea...tebe je pa kr zasulo s sanjami...... no tako...doma zgleda, da je stanje ok...se razumete in si pomagate...prijetno vzdušje, zaupanje in prijateljstvo. sama v sebi sicer še dvomiš, če si na pravi poti....vendar je življenje v vsakem trenutku in se ga ne da pogledat kar tako. na čustvenem področju ti je še nekoliko tuje in prazno, kljub temu, da ti znata bit res dva dečka všeč. ker pa se to ne sklada glih s tvojim sistemom prepričanj, znaš vse skupaj malo ohladit. bi rekla, da se znaš dobro pozdravit sama...čeprav trenutno ne glih kakšne fizične bolezni.v življenju iščeš nov videz...novo sebe in kar dobro veš, kaj je tisto kar hočeš, čeprav ti v 3d to še ne zgleda tako. ko pa si boš zadeve spotoma ogledala tako kot majice, ti bo jasno....preblisk: to je to. in za poseben efekt si dobila še kita....zelo močan simbol. sanje ti še enkrat kažejo, da se ne bojiš sebe in vsega kar v sebi najdeš, pa naj bo še tako globoko. kit je moder....ne znam opisat....ampak prav nekaj posebnega....globina in vesolje skupaj....prostor, kjer ni dimenzij in vse samo je.... Hajc jakiii tolk zelo "custveno, doziveto" sem sanjala... sli smo ne vem kam, ne vem zakaj, niti ne vem kdo vse je sel... pac sli smo. Pa smo se znasli v nekem steklenem "kalupu" zuni je blo pa okoli nas morje, kjer je bla nevihta, in so valovi z vso mocjo udarjali v to stekleno "steno"... pa oce je notr v tej steni pustil avto (lih neki mesecev nazaj si je po vseh letih privoscil nov avto-karavana) in ti valovi so vse mocneje butali ob steno, dokler je niso razbili, avto je sel nekak na pol, in pol na vodi eksplodiral nato pa zgorel... men je blo tolk hudo v sanjah, posebi za oceta da me res zanima kaj to pomeni, sam ce ke hudega, pol raj ne Tnx LP ALL bolj kaže na neke spremembe in čustvene nevihte, ki na nek način spremenijo odnos do življenja in naše potovanje skozenj....malo opazuj, kaj se dogaja očetu ali pa kaj se dogaja v vajinem odnosu....mogoče gre pa samo za to, da bo več pristnosti....brez izolacije od čustvenega dela sebe....ali njega.... Ojla Amis! Jaz bom čist kratka. Sem sanjala, da sem si trne ven iz prstov dajala. Kaj pa to pomen? Lp in hvala že v naprej. hm...si hotela nabrat vrtnice in pozabila, da imajo trne? pomen je lahko tudi ta, da si bila kje neprevidna, da nečesa ne moreš storit...ali pa da nekaj si, kar ti ni blo glih ok..... thanks....a je mozhno pol ,da sem tko sanjala,ker sva bila skregana in sem se jaz hotela pobotati,on pa ne...gonil je svojo trmo....?ce sem zdej prav razumela....tole kar si napisala.......se pravi -jaz sebe sprejemam(ker sem branila macko) in ja...prav imas...on se res boji samega sebe. jp...zelo možno.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 (popravljeno) ali mi lahko kdo pomaga ali svetuje??? imam strasen problem v sanjah me vsi nekaj preganjajo (zadnjic so me ubili v klavnici) potem sem pa zjutraj vsa izmucena.... naj omenim tudi to da se v naši hiši ne počutim več dobro odkar se starša vedno prepirata... v šoli mi ne gre več tako dobro kot ponavadi pa tudi če se učim ves moj prosti čas.hvala za kakršnkoli odgovor LP Popravljeno 11. november 2005 -> emmzi "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 ali mi lahko kdo pomaga ali svetuje??? imam strasen problem v sanjah me vsi nekaj preganjajo (zadnjic so me ubili v klavnici) potem sem pa zjutraj vsa izmucena.... naj omenim tudi to da se v naši hiši ne počutim več dobro odkar se starša vedno prepirata... v šoli mi ne gre več tako dobro kot ponavadi pa tudi če se učim ves moj prosti čas.hvala za kakršnkoli odgovorLP Emmzi verjamem, da si po takih sanjah čist izmučena, sam ko niso samo sanje, zgleda da te zelo muči ker se starša ne razumeta, kar je razumljivo. In to se ti tudi pozna tudi v šoli. To so res težki trenutki, ko se doma take stvari dogajajo. Probaj se pogovorit s kakšnim starejšim al nekom ki ti je blizu o tem! Zelo rada bi ti svetovala a ne vem kako, ker te tudi ne poznam. Kar se tiče sanj ti bo pa Amis odgovorila! Drž se, držim da bo bolj. Lp What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 emmzi, kakšno je stanje doma oz. kako ga dojemaš, ti več kot očitno kažejo sanje....in da te to zelo obremenjuje tudi....nič novega skratka. imeti kakšno pametno besedo na to temo, pa je že druga zgodba. možnosti je več....vprašanje pa, katera je tista, ki ti bo odgovarjala...in kaj je sploh možno glede na to, da se še šolaš. starost? lp.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 12 bom "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Hvala , hvala Amis, danes te ne bom obremenjevala s sanjami, čeprav sem spet sanjala.........hvala Amis... Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 aja hvala amis hvala pinka "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts