Ksenia 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 v življenju se pojavljajo stvari iz podzavestnega dela.pri tem poskrbiš za nežnejši del sebe, saj deklici daš dragulje. pri tem kar se ti dogaja boš imela, če že ne pomočnika, pa vsaj nekoga, ki ti bo stal ob strani. v 3d je okrog tebe veliko ljudi, vendar niso vsi vredni zaupanja. poleg tega ti določajo smer vožnje, imaš pa tudi občutek, da stvari niso obvladljive.....razčisti s preteklostjo.... hvala ti, ja preteklost... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 sanjala sem ,da sva z mozem startala na potovanje v anglijo,pa sva si vmes premislila neki in prisla nekam v italijo....tam sva prisla v eno restavracijo,kuhinjo al neki tazga...in proti nama je prihajala starejsa zenska-kuharica,ki je v rokah s cunjo drzhala pekac s hrano.ko se nama je priblizala,da naju ogovori ,me je po nesreci spekla po nogi z vrelim pekacem in mi malo zazgala obleko in nogo.odmaknila sem se....ona ni opazila ,da me je spekla,pa nama je se neki tezila,kao kaj pocneva sploh tam...in bla bla...pa naju neki zmerjala in polivala z necim...pa sva ji za hec vrnila in tudi midva sva polivala z necim tam po gostilni ,po oknih...kr neki......sla sva stran in se cez nekaj casa vrnila.tokrat naju je sprejela lastnica lokala in vprasala zakaj smo se kregali s kuharico,pa smo razlozili ,da me je spekla,pol pa se nahrulila,pa jo je poklicala na pogovor z nami in na koncu smo se vsi smejali kot utrgani in postali ful prijatelji.........no,pol sva nadaljevala popotnisko pot in se ustavila na enem zidku pred eno hiso z vrtom.moz se je odlocil ,da bo nekaj prigriznil,si naredil sendvic...jaz pa sem sla pogledati hiso pred katero sva se ustavila.pred hiso ,na travi je bil en mackon,ki je imel poskodovano oko in pred seboj je imel skodelico za hrano z njegovim imenom.cudila sem se,zakaj ima napisano ime gor....vrata hise so bila odprta in stopila sem noter.notri je sedel moz,z nogami naslonjenimi na stolico in dremal je,poleg njega pa je bila se ena macka ,prav tako s svojo skodelico z njenim imenom.ko sem sla nazaj ven.je sel macek s poskodovanim ocesom za mano in ni hotel nazaj.imela sem obcutek ,da v tisti hisi ni zazeljen,da si je tisti moz pac izbral za ljubljencka tistega drugega macka ali pa ga je tisti macek odrinil in mu nakazal,da je hisa premajhna za dva macka.k mozu sem prisla s tem mackom in mu povedala,da macek noce nazaj......in tako sva dobila novega spremljevalca na poti-macka z enim manjsim,bolnim ocesom(morda mu ga je tisti macek poskodoval)in sel je z nama na pot naprej..... amis,pismu spet sem macko sanjala,ze drugic zdej...prej pa nikoli v lajfu zanimivo.zanimivo je tudi to,kar si mi rekla zadnjic,da je macka odraz mene...in smesno je to ,da je macek imel poskodovano oko,.....jaz pa sem prejsnji teden imela eno oko nateceno cel teden..... vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Danes zelo na hitro - malo moreče so mi te sanje pravzaprav in tako => Sanjam žival (prvič je bil to konj, zdaj nek potepuški pes) - da jo negujem, kopam itd. Živali so zmeraj zelo prijazne, mi zaupajo itd. Potem pridem do glave, vzamem glavnik in začnem česati njihovo dlako, ki se vedno spremeni v dlako in ušesa moje ne več žive psičke Čist moreče, imela sem pudlja in oni imajo tista dolga ušesa in tak čopek na vrhu glave tako da v sanjah vedno začnem česati to in potem se zaradi enega čudnega filinga ob tem zbudim. A je to čist podzavestno pač - zdaj je že eno leto odkar je nimamo več pa se mi je to začelo dogajat ali pa je nek pomen v samem česanju mogoče, negovanju itd? 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 sanjala sem ,da sva z mozem startala na potovanje v anglijo,pa sva si vmes premislila neki in prisla nekam v italijo....tam sva prisla v eno restavracijo,kuhinjo al neki tazga...in proti nama je prihajala starejsa zenska-kuharica,ki je v rokah s cunjo drzhala pekac s hrano.ko se nama je priblizala,da naju ogovori ,me je po nesreci spekla po nogi z vrelim pekacem in mi malo zazgala obleko in nogo.odmaknila sem se....ona ni opazila ,da me je spekla,pa nama je se neki tezila,kao kaj pocneva sploh tam...in bla bla...pa naju neki zmerjala in polivala z necim...pa sva ji za hec vrnila in tudi midva sva polivala z necim tam po gostilni ,po oknih...kr neki......sla sva stran in se cez nekaj casa vrnila.tokrat naju je sprejela lastnica lokala in vprasala zakaj smo se kregali s kuharico,pa smo razlozili ,da me je spekla,pol pa se nahrulila,pa jo je poklicala na pogovor z nami in na koncu smo se vsi smejali kot utrgani in postali ful prijatelji.........no,pol sva nadaljevala popotnisko pot in se ustavila na enem zidku pred eno hiso z vrtom.moz se je odlocil ,da bo nekaj prigriznil,si naredil sendvic...jaz pa sem sla pogledati hiso pred katero sva se ustavila.pred hiso ,na travi je bil en mackon,ki je imel poskodovano oko in pred seboj je imel skodelico za hrano z njegovim imenom.cudila sem se,zakaj ima napisano ime gor....vrata hise so bila odprta in stopila sem noter.notri je sedel moz,z nogami naslonjenimi na stolico in dremal je,poleg njega pa je bila se ena macka ,prav tako s svojo skodelico z njenim imenom.ko sem sla nazaj ven.je sel macek s poskodovanim ocesom za mano in ni hotel nazaj.imela sem obcutek ,da v tisti hisi ni zazeljen,da si je tisti moz pac izbral za ljubljencka tistega drugega macka ali pa ga je tisti macek odrinil in mu nakazal,da je hisa premajhna za dva macka.k mozu sem prisla s tem mackom in mu povedala,da macek noce nazaj......in tako sva dobila novega spremljevalca na poti-macka z enim manjsim,bolnim ocesom(morda mu ga je tisti macek poskodoval)in sel je z nama na pot naprej.....amis,pismu spet sem macko sanjala,ze drugic zdej...prej pa nikoli v lajfu zanimivo.zanimivo je tudi to,kar si mi rekla zadnjic,da je macka odraz mene...in smesno je to ,da je macek imel poskodovano oko,.....jaz pa sem prejsnji teden imela eno oko nateceno cel teden..... stvari se zgleda premikajo...in namesto anglešeke zadržanosti bo bolj italijanski temperament...vendar ne bo šlo vse čisto gladko, se boste pa na koncu smejali in razumeli. razmisli koga predstavlja moški...del tebe ali njega....ali mogoče oba in skupne značilnosti. nekdo ima raje popolnost ali pa drugačno predstavo .....vse tako kaže, da tebe "nepopolnost" ne moti....vendar maček, ki si te je izbral, kaže tudi na težave z vidom....ne samo fizične....ampak na nekaj, česar še ne moreš videti... Danes zelo na hitro - malo moreče so mi te sanje pravzaprav in tako => Sanjam žival (prvič je bil to konj, zdaj nek potepuški pes) - da jo negujem, kopam itd. Živali so zmeraj zelo prijazne, mi zaupajo itd. Potem pridem do glave, vzamem glavnik in začnem česati njihovo dlako, ki se vedno spremeni v dlako in ušesa moje ne več žive psičke Čist moreče, imela sem pudlja in oni imajo tista dolga ušesa in tak čopek na vrhu glave tako da v sanjah vedno začnem česati to in potem se zaradi enega čudnega filinga ob tem zbudim. A je to čist podzavestno pač - zdaj je že eno leto odkar je nimamo več pa se mi je to začelo dogajat ali pa je nek pomen v samem česanju mogoče, negovanju itd? konj je simbol moči, svobode, prostranstev....v tem slogu. pes pa zvestobe, mogoče še celo bolj prijateljstva....česanje pa ni samo razvozlavanje zapletenih las ali žime...je tudi bližina, zaupanje, negovanje, skrb za....mogoče pogrešaš svojo psičko in ukvarjanje z živalmi....lahko pa tudi prijateljstvo in bližino nasploh.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 I like it to sigurno pomeni da se morm več crkljat 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 I like it to sigurno pomeni da se morm več crkljat bi bilo priporočljivo, ja.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 bi bilo priporočljivo, ja.... kdo je pa moje sanje gledal Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 kdo je pa moje sanje gledal to pa ne vem...tle že niso ble napisane.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 jaz sem pa danes sanjala, da sem bila v Afriki in je prisla do mene ena bela deklica in sem ji morala pokazat kako se mora umit, da bo cista.. potem pa brrrrrrrrrrrrrr, zvonec Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 jaz sem pa danes sanjala, da sem bila v Afriki in je prisla do mene ena bela deklica in sem ji morala pokazat kako se mora umit, da bo cista.. potem pa brrrrrrrrrrrrrr, zvonec afrika je simbol prvobitnosti, ritma, modrosti povezane z naravo....deklica pa tebe...civilizacija pušča odtise in vzorce, ki jih je potrebno sprati s sebe, da tudi prvobitni del v nas zaživi in se izrazi.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kjara 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Jst se pa danes spomnim samo, da sva se s sestro vozili na naš vikend in ob poti videli dva ogromna pajka (najprej sploh nisem vedela, da bi to lahko bil pajek, ampak se ne spomnim kdo me je na to opozoril), ki sta oddajala tako lepo svetlobo vijolične barve. Bila sta kot dve lučki v temi - ful lepa svetloba, jst sem ju prav občudovala. Potem pa se spomnim, da sem sanjala, da sem srečala eno prijateljico, ki je danes v resnici znana in uspešna igralka in se že dolgo nisva videli... No in me je bila ful vesela in jaz nje in sva se poljubili na lička in spomnim se, da sem ji morala dat 4 lupčke na desno ličko. Potem pa nekako ne vem točno, ampak hoteli sva na kavo, pa nekako ni uspelo, ker je bilo preveč folka okrog in sva imeli vsaka svoje stvari. No, v naslednjem "kadru sanj" sem pa jst prišla k njen v njeno stanovanje in sem zraven jedla skledo solate, ki sem jo začela jest mislim da že prej ... Pa sva rekli, da greva ven na kavo in ona je bila ful ok in prav fajn feeling je bil, da se spet vidiva po dolgem času, tak domač, kot da bi se nazadnje videli včeraj. Skratka, jst sem želela prej pojest to solato in me je čakala. Solate pa kar ni zmanjkalo in se mi je še v sanjah čudno zdelo, da tak dolgo jem, pa še zdaj nisem pojedla do konca Pol mi je le uspelo in sva šli na kofe To pa je vse, česar se spomin... Pozdravček, Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Jst se pa danes spomnim samo, da sva se s sestro vozili na naš vikend in ob poti videli dva ogromna pajka (najprej sploh nisem vedela, da bi to lahko bil pajek, ampak se ne spomnim kdo me je na to opozoril), ki sta oddajala tako lepo svetlobo vijolične barve. Bila sta kot dve lučki v temi - ful lepa svetloba, jst sem ju prav občudovala. Potem pa se spomnim, da sem sanjala, da sem srečala eno prijateljico, ki je danes v resnici znana in uspešna igralka in se že dolgo nisva videli... No in me je bila ful vesela in jaz nje in sva se poljubili na lička in spomnim se, da sem ji morala dat 4 lupčke na desno ličko. Potem pa nekako ne vem točno, ampak hoteli sva na kavo, pa nekako ni uspelo, ker je bilo preveč folka okrog in sva imeli vsaka svoje stvari. No, v naslednjem "kadru sanj" sem pa jst prišla k njen v njeno stanovanje in sem zraven jedla skledo solate, ki sem jo začela jest mislim da že prej ... Pa sva rekli, da greva ven na kavo in ona je bila ful ok in prav fajn feeling je bil, da se spet vidiva po dolgem času, tak domač, kot da bi se nazadnje videli včeraj. Skratka, jst sem želela prej pojest to solato in me je čakala. Solate pa kar ni zmanjkalo in se mi je še v sanjah čudno zdelo, da tak dolgo jem, pa še zdaj nisem pojedla do konca Pol mi je le uspelo in sva šli na kofe To pa je vse, česar se spomin... Pozdravček, vse kaže, da imata s sestro zelo lep, na nek način "duhoven " odnos (jao...mrzim to besedo...pa ne poznam nič bolj praktičnega)...sproščen, povezan, se znata zabavat skupaj in skup tud kaj "zaštrikat"... poljub izraža bližino, zaupanje, tudi to, da je nekdo vreden zaupanja in tvoja prijateljica očitno je. zgleda da jo malce pogrešaš in bi bilo kar koristno, da se srečata...čeprav zaradi vajinih obveznosti mogoče ne bo uspelo prav takoj....bo pa to "duhovna" hrana zate...in ti bo fajn.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2005 Avtor Prijavi Deli 16. november 2005 ... danasnji sanjski bluz... kaj tacga pa se ne!! Bila je neka cesta, mocno ovinkasta... nekaksne serpentine ob obali, pisane barve, juzne francije, italije... (*taksne energije prostora)... sponam z avtom (ne vem kerim, sam ni bla recimo moja fiesta, pac kar en avto, sem vidla sam notranjost - vozila sem jaz, sovoznik pa je bil mitja) ko shus, da se mi je se v sanjah kar v glavi vrtelo, blazno navkreber je slo nekje in nenadoma se pojavi za mano nek crn bemvl, ves zivcen in nekaj cajta vozi za mano...potem me ma pa dost (sam jaz grem z blazotno hitrostjo!!!) in me 'grdo' prehiti (kar pomeni zlo sunkovito, cist tik mene in tko se mal nalasc, kao, a tekmujemo al kaj) in ravno je bil ful ovinek, blazno nevarno in vratolomno je vse skupaj zgledalo...in jaz z vsemi mocmi pritisnem gas... tiscim, tiscim... a nima moj avto tolk moci... in nekak (tole bom zdaj zlo tezko opisala ) s takim srdom in mocjo dam oni gas, da kar... hm, odpnem avto, ga spustim v zrak kot nekaksen torpedo, izstrelek (s tem da trapasto - kje sva pa potem bila pa midva z mitjo?? , sva torej nekako kar lebdela, avto pa se je nekak izstrelil v nebo - ne stekam tega dobro, a nekak sem pricakovala oz. se mi je zdelo samoumevno, da s tem avta nisem izpustila iz svojih rok... joj, vdam se - tega se sploh ne da povedat! :xx!: .... skratka, medtem ko sva mitja in jaz se vedno 'se vozila' po cesti, torej sva ocitno nekak *lebdela* ke po cesti, se je najin avto, ki je nenadoma postal nekaksen avion, vzpenjal v nebo v loku, midva sva ga pa gledala, v kaksnem loku bo sel, da se bo, morda kot nekaksen bumerang, pojavil nazaj pod najinima zadnjicama ...na nebu je bilo ful enih letal, zvezd, vsega boga svetlecega, da sva komaj uspela imet na uchu tocno ta, najin avion. Potem pa je Mitja rekel, to si pa zlo bedasto naredila... pa tud nevarno... x!x nevarno... prej sploh nisem razmisljala o tem, bila sem prepricana, da se bom spet znasla not v avtu in normalno na cesti tej nazaj.... a seveda, nenadzorovano sem izstrelila avto/avion in racunala, da bo tocno v pravem loku se pojavil nazaj pod mojo ritjo, medtem ko se se vedno pojam po sredozemskih serpentinastih cestah z (mocnejsim tekmovalcem) bemvlnom??? skratka, totalna zmeda, odstek. ej, tele sanje mi je bilo pa najtezje ubesedit do zdaj.... (od cisto vseh... kaj tacga pa se ne, besede so tko skromne v opisu... zal... bilo je, kot bi gledal letalski miting, ko sem opazovala to na nebu, a hkrati pa sem se divje se preganjala z onim po cestah v nekaksnem lebdecem stanju) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 ... danasnji sanjski bluz... kaj tacga pa se ne!! Bila je neka cesta, mocno ovinkasta... nekaksne serpentine ob obali, pisane barve, juzne francije, italije... (*taksne energije prostora)... sponam z avtom (ne vem kerim, sam ni bla recimo moja fiesta, pac kar en avto, sem vidla sam notranjost - vozila sem jaz, sovoznik pa je bil mitja) ko shus, da se mi je se v sanjah kar v glavi vrtelo, blazno navkreber je slo nekje in nenadoma se pojavi za mano nek crn bemvl, ves zivcen in nekaj cajta vozi za mano...potem me ma pa dost (sam jaz grem z blazotno hitrostjo!!!) in me 'grdo' prehiti (kar pomeni zlo sunkovito, cist tik mene in tko se mal nalasc, kao, a tekmujemo al kaj) in ravno je bil ful ovinek, blazno nevarno in vratolomno je vse skupaj zgledalo...in jaz z vsemi mocmi pritisnem gas... tiscim, tiscim... a nima moj avto tolk moci... in nekak (tole bom zdaj zlo tezko opisala ) s takim srdom in mocjo dam oni gas, da kar... hm, odpnem avto, ga spustim v zrak kot nekaksen torpedo, izstrelek (s tem da trapasto - kje sva pa potem bila pa midva z mitjo?? , sva torej nekako kar lebdela, avto pa se je <ko se je izmaknil izpod naju> nekak izstrelil v nebo - ne stekam tega dobro, a nekak sem pricakovala oz. se mi je zdelo samoumevno, da s tem avta nisem izpustila iz svojih rok... joj, vdam se - tega se sploh ne da povedat! :xx!: .... skratka, medtem ko sva mitja in jaz se vedno 'se vozila' po cesti, torej sva ocitno nekak *lebdela* ke po cesti, se je najin avto, ki je nenadoma postal nekaksen avion, vzpenjal v nebo v loku, midva sva ga pa gledala, v kaksnem loku bo sel, da se bo, morda kot nekaksen bumerang, pojavil nazaj pod najinima zadnjicama ...na nebu je bilo ful enih letal, zvezd, vsega boga svetlecega, da sva komaj uspela imet na uchu tocno ta, najin avion. Potem pa je Mitja rekel, to si pa zlo bedasto naredila... pa tud nevarno... x!x nevarno... prej sploh nisem razmisljala o tem, bila sem prepricana, da se bom spet znasla not v avtu in normalno na cesti tej nazaj.... a seveda, nenadzorovano sem izstrelila avto/avion in racunala, da bo tocno v pravem loku se pojavil nazaj pod mojo ritjo, medtem ko se se vedno pojam po sredozemskih serpentinastih cestah z (mocnejsim tekmovalcem) bemvlnom??? skratka, totalna zmeda, odstek. ej, tele sanje mi je bilo pa najtezje ubesedit do zdaj.... (od cisto vseh... kaj tacga pa se ne, besede so tko skromne v opisu... zal... bilo je, kot bi gledal letalski miting, ko sem opazovala to na nebu, a hkrati pa sem se divje se preganjala z onim po cestah v nekaksnem lebdecem stanju) tvoje življenje je tako kot je cesta v sanjah, povezano z vsem kar je, dinamično, zahteva stalno pozornost, toplo in temperamentno. skozenj voziš kot profesionalni relly driver in prav uživaš v vožnji....ne glede na ovinke in strmino.....od tu dalje bi se lahko kazalo nekaj, kar se pripravlja....tole z bmw-jem....a se to lahko nanaša na LK? ali pa kaj podobnega ....nekdo vaju bo hotel prehitet....in potem storiš nekaj nenavadnega in pri tem popolnoma zaupaš v svoje sposobnosti....mitja bo dvomil...vendar ti povem sam to: drži svoje vozilo na nebu in zaupaj, da bo prišlo na svoje mesto....in ne popustit dvomom...pol se bo izteklo na najboljši možen način.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2005 Avtor Prijavi Deli 17. november 2005 wow, thanx!!! NAJ thanx! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 v sanjah sem kampiral, v kopru pa na bledu z mojo ljubo, mal sva se nosila po vodi stuporamo, uzivala v hm toplih jesenskih dneh ampak poudarjam voda je bila topla, celo s kolesi so se ljudje vozili po vodi, gledali smo neki film na projektor skratka party... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 v sanjah sem kampiral, v kopru pa na bledu z mojo ljubo, mal sva se nosila po vodi stuporamo, uzivala v hm toplih jesenskih dneh ampak poudarjam voda je bila topla, celo s kolesi so se ljudje vozili po vodi, gledali smo neki film na projektor skratka party... kam češ bolše ....kaže, da je dovolj vsega...hribov in dolin in življenja nasploh...dovolj igre, igrivosti, zaupanja in toplih čustev...zabavno in včasih nenavadno....od lani kar velika sprememba....kar tako naprej.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 hehe bo ze res ja... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Joj Amis danes sem imela pa res ful čudne sanje. Nikakor nisem mogla jest-hrano so mi enkrat ukradel drugo sem pa po tleh vrgla od jeze. Tistga k mi jo je ukradu sem pa hotla kr ubit tok sem bla lačna. Pol sem ga pa z vodo polila in je bil še on jezen. Pa še to če sem hotla it na wc nisem mogla scat, ker je vsakič kdo prišel. Sej vem sigurn je totalna zmeda v moji glavi pa so sanje tud mal čudne pol. :xx!: What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Joj Amis danes sem imela pa res ful čudne sanje. Nikakor nisem mogla jest-hrano so mi enkrat ukradel drugo sem pa po tleh vrgla od jeze. Tistga k mi jo je ukradu sem pa hotla kr ubit tok sem bla lačna. Pol sem ga pa z vodo polila in je bil še on jezen. Pa še to če sem hotla it na wc nisem mogla scat, ker je vsakič kdo prišel. Sej vem sigurn je totalna zmeda v moji glavi pa so sanje tud mal čudne pol. :xx!: hih...kaj se ti pa dogaja...tle zgleda tako, kot da se z nekom v 3d ne razumeš najbolj...nekdo, ki je pomemben, ker predstavlja tud duševno hrano in je hkrati zahteven, saj si prisvaja več, kot mu pripada....mogoče tudi posesivnost do tebe in/ali tega, kar počneš....in pol je jasno, da si jezna...ker se to dogaja ...ali pa (tudi) zato, ker od nekoga preveč pričakuješ. katera varianta bolj drži, boš vedela sama. ti bodo pa čustva ven udarila in zna bit kakšna ostra debata al pa vsaj beseda....pa sogovorniku ne bo všeč....kar bo zgleda prekinilo pogovor o čustveni plati....in potem bo treba najt način, da stare stvari odstraniš in daš ven iz sebe, pa se bodo okoliščine malček zarotile proti temu......ker pa si sama šef svojga lajfa, sem ziher, da boš našla način....pa kaj potem če so wc-i zasedeni....sej gre tud drugače.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Najprej se mi je sanjalo, da je pod zemljo slon, ki ni mogel ven in da naj bi bil živ, ko pa so ga potegnili na površje se je izkazalo, da je utopljen in ni kazal nobenih znakov življenja. V drugem delu pa sem bila v službi, nakar pride do mene neka ženska, da se spoznava, nato pa jaz odidem domov s še enim fantom. Preden sem odšla sem videla lisico. Nato sva se peljala z avtom po cesti ob obali, bilo je jasno lepo vreme in okolje, ko naekrat vidim, kako mrtev slonček leži na obali in ga premikajo valovi gor in dol. Stečem ven iz avta, da bi pomagala slončku, vendar se ni dalo nič več narest. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Najprej se mi je sanjalo, da je pod zemljo slon, ki ni mogel ven in da naj bi bil živ, ko pa so ga potegnili na površje se je izkazalo, da je utopljen in ni kazal nobenih znakov življenja. V drugem delu pa sem bila v službi, nakar pride do mene neka ženska, da se spoznava, nato pa jaz odidem domov s še enim fantom. Preden sem odšla sem videla lisico. Nato sva se peljala z avtom po cesti ob obali, bilo je jasno lepo vreme in okolje, ko naekrat vidim, kako mrtev slonček leži na obali in ga premikajo valovi gor in dol. Stečem ven iz avta, da bi pomagala slončku, vendar se ni dalo nič več narest. na vse kriplje se sanje ukvarjajo s sloni...neka stara modrost...bolj zaskrbljujoče je to, da je mrtva....in da so ga na oni svet spravila čustva. no, mogoče je tudi, da gre za modrost in/ali prepričanja, ki jim je potekel rok trajanja....poleg tega slon predstavlja tudi dober spomin...če gre za spomin na čustvene težave in travme, pol je dobro, da je slon mrtev....in ker je bil potegnjen ven, bi lahko pomenilo tudi to, da se tega zavedaš in si prešla tole staro fazo.trenutno ti je pomembno delo in spoznavanje sebe. bodi pozorna na okolico in svoje občutke, saj bi lahko kdo bil nekoliko "zvit", neiskren....in čeprav bo zgledalo vse ok, pazi, da se stare zgodbe ne ponovijo... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kjara 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Jst sem pa včeraj sanjala, da so pri meni prespale tri kolegice in ko smo že skoraj zaspale se jim je začelo ful dogajat - spomnim se, da sva se z eno ful gledali, dokler nisem videla samo še njenih oči in zdelo se je kot da postaja vedno bolj grozeča (ne vem če je to dober izraz, ker ni bil tak občutek) in je skočila pod mojo odejo, kot da me bo ugriznila - vendar sem jst vedela, da je to le igra Meni pa je bilo neprijetno, da bi se zaradi tega hrupa zbudila moja starša. No, potem se je fotr vseeno zbudil in je šel nekam ven in ko je prišel nazaj je bil totalno spremenjen: kot da bi bil druga osebnost. Prišel je z nekimi ženskami, čupo, sploh ni nobenga j... ; imel je neko hudo jakno in potem so imeli žur in so kadili cigare in kr neki... In jst sem bila čist pafff in mi je bilo najbolj grozno, da bi se zbudila mami in bi to videla... :xx!: Sem šla do fotra in mu rekla, kaj mu je in ga nadrla da naj se že enkrat odloči, kdo je, da zdaj noben več ne ve, kdo je in da če sam ve kdo je? Mu je šlo kr mal na jok...Potem pa se je zbudila mami in je fotru uspelo prej vse pospravit, tako da ni nič opazila... to je pa vse, kar se spomnim... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Amis, a mi lahko interpretiraš? Sanjala sem, da sem se peljala z avtom, pa se ustavila pred tiri, ker je utripalo in so se zapornice spustile, da bo šel mimo vlak. In je šel, jaz hočem speljat in se kar naenkrat spet začnejo spuščati zapornice, dobr da sm se ustavila... In je šel še en vlak mimo... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Jst sem pa včeraj sanjala, da so pri meni prespale tri kolegice in ko smo že skoraj zaspale se jim je začelo ful dogajat - spomnim se, da sva se z eno ful gledali, dokler nisem videla samo še njenih oči in zdelo se je kot da postaja vedno bolj grozeča (ne vem če je to dober izraz, ker ni bil tak občutek) in je skočila pod mojo odejo, kot da me bo ugriznila - vendar sem jst vedela, da je to le igra Meni pa je bilo neprijetno, da bi se zaradi tega hrupa zbudila moja starša. No, potem se je fotr vseeno zbudil in je šel nekam ven in ko je prišel nazaj je bil totalno spremenjen: kot da bi bil druga osebnost. Prišel je z nekimi ženskami, čupo, sploh ni nobenga j... ; imel je neko hudo jakno in potem so imeli žur in so kadili cigare in kr neki... In jst sem bila čist pafff in mi je bilo najbolj grozno, da bi se zbudila mami in bi to videla... :xx!: Sem šla do fotra in mu rekla, kaj mu je in ga nadrla da naj se že enkrat odloči, kdo je, da zdaj noben več ne ve, kdo je in da če sam ve kdo je? Mu je šlo kr mal na jok...Potem pa se je zbudila mami in je fotru uspelo prej vse pospravit, tako da ni nič opazila... to je pa vse, kar se spomnim... mantis ima kar prav....sanje kažejo tvoj odnos do družine oz staršev in kako jih vidiš. dovoliš, da preprečujejo življenje, kot bi si ga sama želela. res je, da ne vem koliko si stara....vendar pa je strah pred tem, da bi te starši obsojali ali neodobravali kar izražen skozi simboliko. to ti preprečuje lastno sproščenost, igrivost, drobne skrivnosti. opažaš tudi, da je oče drugačen, kot se kaže, hkrati pa te je drugačnosti strah...njegove in lastne....skrivanje ne pomaga...poleg tega smo kar smo...in se lahko v lajfu tudi premislimo....tudi večkrat.....in tud to je ok....saj kje pa piše, da je treba do nezavesti igrat eno in isto vlogo....tud takrat, ko nas že davno ne zabava več in bi želeli izkusiti kaj novega, drugačnega....drugačnega sebe.....vsak ima pravico do tega.... Amis, a mi lahko interpretiraš? Sanjala sem, da sem se peljala z avtom, pa se ustavila pred tiri, ker je utripalo in so se zapornice spustile, da bo šel mimo vlak. In je šel, jaz hočem speljat in se kar naenkrat spet začnejo spuščati zapornice, dobr da sm se ustavila... In je šel še en vlak mimo... pelješ se po svoji poti...tisti, za katero si se odločila sama...nekaj te bo na poti zaustavilo...ti dalo misliti....in ravno, ko boš hotela naprej.... se bo zgodba ponovila..... tinal, kako si se pa ti počutila med sanjanjem...občutki, barve. splošno vzdušje in filing ob posameznih prizorih? you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts