Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Amis, oprosti ker ti spet pišem,

sanjala sem, da smo nekam šliz profesorji na ogled rudnika, in da na prejšnjem jaz nisem bila, polsem pa jaz in še nea mogla zlagati crebrne cevi, da sem sestavila strukturo, ogrodje, ki je predstavljla vhod v ta rudnik, ta vhod je bil steklen z ogrodje im teh srebrnih cevi, rudnik pa je bil rudnik zlata, in preden smo šli na ogled,je morala ena pred mano podpisati izjavo in nekaj prepisati z lista lastnoročno in pol še jest, vendar se spomnem,da sem vprašala,a tolk velik je reba napisat,je rekla, ja, pol sem pa hitro začela to pisat, pa se mi ni dalo, moja pisava ni bla kej preveč lepa in čim prej sem hotla tist napisat, kot da se bi mi kam mudilo, ja, in šlo se je od duhovnosti, in celo nekaj besed se spomne, da je blo namenjenih bogu, pisane so ble z Veliko začetnico...pol smo šli pa po poti navzdol in sploh ne vem kam, ker sem še enega vprašala, če mogoče ve pot, kje mormo it, pa ni odgovoru..........se zbudim............. verjetn sm to sanjala, ker sem bila včeraj na predavanju o kristalih in sem dobila obesek ametist,, ki sem si ga tolk želela,za strelce je, kar sem jaz.. odpravlja blokade, je duhovni kamen, omogoča večji nadzor nad blokadami, ker spodbuja zmernost in zavestnost,ščiti pred nočnimi morami in omogoča miren sen, primeren je za programiranje duhovnih vrednot, prav tako za pritegnitev ustreznega partnerja...................pol zaspim nazaj ................in sem spet sanjala tega resničnega bioenergetika B., kako sem odprla vrata, vztopila v sobo, kjer na bi delal, zraven, je bil še en moški, ki je pršu na terapijo,in mu je rakazal prostor, od mene ni bilo nobenih zamer, pol je pa ta bioenergetik neki od šamanizma govoril, in sem rekla, da sem jaz bla pri šamanu, da je dobr in da mi je ven spravil tisto, kar mi je on naredil in obrnjen je bil ta bioenergetik s hrbtom proti meni, v obraz ga nisem vidla, spomnem se, da je bla to navadna hotelska soba, malo prostora, postelja not, na mizi pa je bila namontirana naprava za merjenje dioptrije, kot pro okolistu in očala so bila na njenem stojalu., pol sem se pa zbudila...............malo me skrbijo tele sanje, čist po pravici povedano Amis...........ker res nočem met več stika s tem bioenergetikom in ga tud nimam, samo zakaj se pa pol pojavlja spet v sanjah...........................

rudnik je tvoj lasten...in dosedanje izkušnje so to pomagale priti vanj in dobiti vpogled v lastne zaklade....vhod poznaš in ga celo okrasiš, označiš, poudariš......zdaj ne potrebuješ več vodiča, čeprav kdaj dvomiš ali si na pravi poti....vendar si, ne skrbi....in ne prehitevaj...za vsako stvar si vzemi čas in napiši svojo zgodbo....napisati, pomeni na nek način dati iz sebe, ponovno pogledati....za stik s sabo/bogom ne potrebuješ posrednika...

na področju duhovnosti/samorazvoja/samospoznavanja.....ne puščaj svoje moči drugim....še vedno se delčku tebe zdi, da ti mora pri tem nekdo pomagati, ker naj bi vedel več kot ti....kar pa niti pod točko razno ni res....zato ti bioenergetik tudi kaže hrbet....in skriva obraz.....zato tudi merjenje dioptrije....dovoli si jasen pogled....in zaupaj, da zmoreš....nihče ne more videti tako dobro vate, kot to lahko storiš sama!

mej se rada.......xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

hvala Amis,zanimivo, kako so sanje postale moj tihi svetovalec, vodnik, seveda,brez tebe to ne bi blo možno, in se tega tud ne bi zavedla, sej vem da se moram imet rada, sej se mama, samo iz globine srca pa očitno še ne, moram to uzavestit,po tvojem odgovoru sem dejansko spoznala, da sem očitno res na pravi poti in vem, da se vse začne z majhnim korakom......
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

Amis xsrcx ,

najlepša hvala za smernice....bom razmislila, čeprav se mi ne zdi, da bi se počutila ogroženo.

Podzavest pa je zanimiva, ja. In tudi se mi zdi, da sem v neki fazi vsesplošnega očiščenja - da se mi na duhovnem področju obeta neke vrste 'dvig'...

LP,

C xrosex

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

Sanjala sem, da se na poti k hiši, ulici kjer sem živela v času otroštva. Bil je lep spomladanski dan, topel in obdan s cvetovi in vse je bilo tako lepo zeleno. Tam sta me čakali dve prijateljici iz otroštva in hotele sta, da gremo čim prej nekam, kjer so me pričakovali.

Ampak tako me je vleklo, da grem skozi ulico, kjer sem nekoč živela. In ena od teh prijateljic je šla z mano. Ulica je bila tako lepa in vonj otroštva se je zbudil, hkrati s tem pa občutek sreče in radosti, da sem spet tam. Edino kar me je presenetilo je ena ulica, ki se je tako strmo vzdigovala navzgor in pomislila sem, da je resnično čudno, da te ulice (tako strme) nisem videla oz sem jo drugače videla v otroštvu.

Nakar sva prišle s to prijateljico v hišo, kjer sem bila pričakovana … in ta velika ogromna hiša je bila prazna, kot da bi nekdo v naglici zapustil hišo … prav videlo se je, da je še pred kratkim časom tam nekdo nekaj počel … od sledov peciva itd. Prijateljica mi je rekla, da so očitno nekam skočili in da se vrnejo, ona pa mi je v tem času razkazala hišo. Bila je resnično ogromna, delovala je resnično presenetljivo, namreč kar naenkrat sem bila na ogromni terasi in takrat sem pomislila, koliko vzdrževanja je potrebno za tako ogromno hišo.

Od tega momenta je vse nekoliko megleno… spomnim se, da je potem bilo ogromno ljudi in nisem videla prijateljice nikjer, povsod so bili sami moški … in od peciva in sladkih kolačev, ki sem jih jedla mi je bilo kar slabo, ampak kot da bi jih hotela jesti na skrivaj oz v smislu, da se ne bi opazilo, da sem poskusila peciva, čeprav sem vedela, da so za mene.

Zbudila sem se z občutkom sreče in otroškega veselja.

Sanjala sem, da se na poti k hiši, ulici kjer sem živela v času otroštva. Bil je lep spomladanski dan, topel in obdan s cvetovi in vse je bilo tako lepo zeleno. Tam sta me čakali dve prijateljici iz otroštva in hotele sta, da gremo čim prej nekam, kjer so me pričakovali.

Ampak tako me je vleklo, da grem skozi ulico, kjer sem nekoč živela. In ena od teh prijateljic je šla z mano. Ulica je bila tako lepa in vonj otroštva se je zbudil, hkrati s tem pa občutek sreče in radosti, da sem spet tam. Edino kar me je presenetilo je ena ulica, ki se je tako strmo vzdigovala navzgor in pomislila sem, da je resnično čudno, da te ulice (tako strme) nisem videla oz sem jo drugače videla v otroštvu.

Nakar sva prišle s to prijateljico v hišo, kjer sem bila pričakovana … in ta velika ogromna hiša je bila prazna, kot da bi nekdo v naglici zapustil hišo … prav videlo se je, da je še pred kratkim časom tam nekdo nekaj počel … od sledov peciva itd. Prijateljica mi je rekla, da so očitno nekam skočili in da se vrnejo, ona pa mi je v tem času razkazala hišo. Bila je resnično ogromna, delovala je resnično presenetljivo, namreč kar naenkrat sem bila na ogromni terasi in takrat sem pomislila, koliko vzdrževanja je potrebno za tako ogromno hišo.

Od tega momenta je vse nekoliko megleno… spomnim se, da je potem bilo ogromno ljudi in nisem videla prijateljice nikjer, povsod so bili sami moški … in od peciva in sladkih kolačev, ki sem jih jedla mi je bilo kar slabo, ampak kot da bi jih hotela jesti na skrivaj oz v smislu, da se ne bi opazilo, da sem poskusila peciva, čeprav sem vedela, da so za mene.

Zbudila sem se z občutkom sreče in otroškega veselja.

hiša predstavlja nas same...glede na to, da ni bila tvoja, bi rekla, da se trenutno sama s sabo ne počutiš najbolj domače....oz, da nekaj manjka....saj je bila hiša na hitro opuščena. si morala v otroštvu na hitro odrasti, ste se preselili ali kaj podobnega? zgleda, da je takrat izginilo nekaj, kar ti je bilo ljubo. občutek prijateljstva, zaupanja, sreče in radosti....vendar si pričakovana in se tud vrneš k sebi....tukaj pa je veliko ljudi....kar megli pogled in težko vidiš lastno hišo (notranjost).....malo sprazni razmišljanje in si oglej lastne prostore, saj te sanje opozarjajo, da jih je potrebno vzdrževati (obiskovati, bivati v njih, skrbeti zanje...oz. zase)...... xsrcx

trenutno gledaš na življenje bolj sproščeno...dovolj varno je, da si lahko privoščiš sprehod in si nabereš novih moči....nekaj magičnih dogodkov, povezanih z razumom in praktičnim pogledom na življenje, mogoče v obliki nasveta ali potrebne informacije. dovoliš si celo skok v morje, v življenje...tudi v svoje notranje svetove, na kar opozarjata oba kita, ki sta odlična vodnika in dragoceno darilo (igrivost, modrost, meddimenzije....)

prva eksplozija je stvar preteklosti in pred njo si varna....druga bo bolj pretresla tvoj miselni svet in mogoče tvoje načrte....vendar se bo vse dobro končalo...kar zaupaj si.... x;)x

Hvala za razlago :flowers: Ja res je,...

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

No, vceraj sem imela ene cudne sanje. Sem se tudi cudna zbudila vsa.

Skratka, sla sem skocit s padalom in se padalo ni odprlo in sem pac padla na tla. In potem, sem ze mislila, da sem se zbudila, pa sem spet skocila z letala in spet padla na tla in spet ista ponovitev. Se mi zdi, da se je trikrat ponovilo. Ko twilight zone xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

hiša predstavlja nas same...glede na to, da ni bila tvoja, bi rekla, da se trenutno sama s sabo ne počutiš najbolj domače....oz, da nekaj manjka....saj je bila hiša na hitro opuščena. si morala v otroštvu na hitro odrasti, ste se preselili ali kaj podobnega? zgleda, da je takrat izginilo nekaj, kar ti je bilo ljubo. občutek prijateljstva, zaupanja, sreče in radosti....vendar si pričakovana in se tud vrneš k sebi....tukaj pa je veliko ljudi....kar megli pogled in težko vidiš lastno hišo (notranjost).....malo sprazni razmišljanje in si oglej lastne prostore, saj te sanje opozarjajo, da jih je potrebno vzdrževati (obiskovati, bivati v njih, skrbeti zanje...oz. zase)...... xsrcx

hvala za razlago

x:)x ... vseeno pa me zanima, ali ima pecivo slatko, čokoladno kak pomen ali ne? xDDx

No, vceraj sem imela ene cudne sanje. Sem se tudi cudna zbudila vsa.

Skratka, sla sem skocit s padalom in se padalo ni odprlo in sem pac padla na tla. In potem, sem ze mislila, da sem se zbudila, pa sem spet skocila z letala in spet padla na tla in spet ista ponovitev. Se mi zdi, da se je trikrat ponovilo. Ko twilight zone xrolleyesx

padanje je simbol za "prizemljitev"....glede na to, da se ti padalo ni odprlo, kaže nekam na to, da si si mogoče kje zadala previsoke cilje...sploh glede na to, da te sanje opozorijo kar 3x....bodi pozorna na dogajanja...nekje se lahko nekaj "zalomi"....ampak kljub težavam, ti vendarle pristaneš... x;)x

hvala za razlago

x:)x ... vseeno pa me zanima, ali ima pecivo slatko, čokoladno kak pomen ali ne? xDDx

...željo in potrebo po sladkostih življenja.... x;)x

...

... miza...prostor za hranjenje, delitev hrane (itak da ne sam fizične)...vreča je namenjena shranjevanju, tudi prenašanju, skladiščenju, tovorjenju na potovanjih.....tvoji notranji duhovni zakladi in hrana se pokažejo navzven....še bolj kot doslej in verjetno na še bolj uporaben način (saj ne, da do sedaj ni bil....)....) je pa število dokončevanja....vse kaže, da si našla pot, način, ki bo prekinil s starim vzorcem....in bo samo še bolje....malo bodi pozorna, kaj se bo dogajalo v odnosih z drugimi...kako boš ti pristopala do drugih in oni do tebe....(bi znalo biti zanimivo opazovat drobne spremembe).... x:)x

ej Amis, najlepsa hvala, se dobr da sem sla pogledat nazaj!!!! :palec: x:Xx :kiss:

carica si! xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Amis, nekaj: ogromnokrat sanjam, da parkiram.... pripeljem, aha tamle je plac... in tko...

... nikol se pa recimo ne matram s kakim parkiranjem , da bi to bil kak fact, sam pripeljem se na parkirisce, nekak.... vcas je zamotano za not prit, pomislim, kako pa bom... sam vedno se da...

ampak zlo velikokrat to sanjam, ne istih parkirisc (morda kdaj pa kdaj, nisem ziher, nekatera okolja, vzdusja so si podobna, niso pa moja znana okolja in okoliscine)...

al pa tko, da se mi rpav fajn zdi, kot bi puzzle sestavla s tem ko parkiram tocno tja kamor parkiram. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

marsa, ti maš zmer take zanimive sanje...vse po vrsti izražajo zaupanje vase in v življenje. tud s parkiranjem je tako. če avto/vozilo in vožnja z njim predstavljata tisti aktivni del življenja, potem je parkiranje na nek način čas za oddih. kljub vsej akciji, ga nekako najdeš in te prostor/čas čakata....se že nekako najde, pa čeprav včasih ne ravno takoj. in oddih je tudi del tvoje lastne sestavljanke, ki ji slediš. je pa zanimivo to, da se tudi oddih dogaja vedno (?) v urbanem okolju....še vedno prisotna akcija....to je kot formula ena v boxu....glih tolk kot je treba za menjat gume.... x;)x

Dobro jutro!

Ta vikend spet nekaj sanj, sicer se ne spomnim vseh, ampak v soboto sem sanjala, da hodim v en ful strm hrib in mi je bilo kar malo neprijeten občutek, da če sem čist stegnjena stoje, da bom kar dol zletela, saj je bil hrib skoraj pod pravim kotom. Potem sem se morala še enim blatnim zadevam izogibat, no pol sem pa kr naenkrat čist na desni strani hriba zagledala stopnice in sem se prav razveselila in stekla do gor. Pa vmes sem se spraševala, kako to, da jih prej ni bilo oz. jih nisem vidla.

xrolleyesx

No, danes pa sem sanjala o eni kači, taki bolj tenki, ampak dolgi oranžno rdeči... ne vem točno, kako se je znašla v mojih rokah, ampak mislim, da sem jo morala jst držat, ker je noben drug ni hotel... :o|o: No, in se mi je zvijala in zvijala in potem sem jo le naštimala tako kot je treba. Potem pa sem jo spustila, ker sem jo že lahko in opazila, da me je pičila. :xx!: Mi je bilo mal čudno, glede na to, da nisem nič čutila, da bi me ugriznila, ampak sem imela dva pika na prstu leve roke. In potem so vsi okrog mene zapaničarili, da je kača strupena in bom umrla, jst pa nisem imela takšnega občutka. sem se skoz spraševala, da to ni bil tak pik, da je kača vedela, da ji nič nočem in mi ni spustila strupa. In sem se skoz dobro počutila in mi nič ni bilo. Pa sem to povedala in je nekdo rekel, da ne morem uit strupu, da mi bo postalo slabo in potem se ne da več pomagat :inocent: Ampak men to še vedno ni šlo v račun. Sem prav dvomila. Moji občutki so bili namreč čist ok :inocent:

Pol sem pa sanjala še Sai Babo, da sva nazdravila in jst sem imela kozarec z vodo in sem rekla, da je to itak vse kar rabim. :vio:

En snežen pozdravček,

Tole sem si zadč napisala.......ko ni delal net.............

Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

Amis še plis jaz bi napisala sanje.

Iz petkove noči...

Najprej dogajanje na neki zabavi..v glavnem neko omizje v katerem smo bili sami domači..intimna družba..papcamo..in naenkrat se zraven mene usede ženska - nisem videla obraza, ter meni nič tebi nič začne jesti z mojega krožnika.

sama najprej začudeno gledam naokrog..namignem Š. daj reči ji nekaj...on nič...babnica pa kar je..in to vse tiste reči, ki jih imam rada /tole bila sicer zelenjava, meso in solata..pustila krompir..hmm/ potem se razjezim..kaj si ta ženščina misli, oring zaropotam...in se zbudim. Tako zelo jezna, da kar nekaj ur nisem mogla zaspati nazaj. In tiščalo me v prsih..

Me resnično zanima komentar na tole.

Hvala.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

tudi jaz bom ti zaupala moje sanje danes ponoči, amis. upam, da mi lahko kako razložiš, ker sem trenutno v veliki osebni krizi zaradi trenutne službe.

bilo je takole: kopali smo se na slovenski obali, bilo je polno ljudi. srečala sem bivšega fanta skupaj s punco, s katero je sedaj. nje ne poznam ampak, pač naj bi to bila ona. vse skupaj je bilo čudno. med njima nisem zaznala nobene energije (čeprav v budnem stanju to velikokrat med pari zaznam), pa tudi z njim se nisem mogla pogovarjati. bili so samo pogledi, da bi bilo fajn, da se pogovoriva. šla sem plavat in zraven sebe zagledala starejšo gospo, ki se je utapljala (če zdaj dobro pomislim, je morda bila malenkost podobna njegovi mami, če drugega ne, bila je njenih let). rešila sem jo in jo spravila na obalo, kjer so poklicali reševalce (budnem življenju imam opravljen izpit za potapljača reševalca, vendar še nikoli - niti v sanjah nisem nikogar reševala iz vode, pa je že kar nekaj časa minilo odkar sem opravila izpit).

potem sem se umaknila in se znašla na mrzlem stopnišču, kjer mi je moja dobra prijateljica skuhala čaj. pojavila se je tudi njena psička, s katero pa tudi imava poseben odnos - obe sva nori druga na drugo.

trenutna negativna situacija močno vpliva na moje čustveno stanje, in ker velikokrat sanjam o vodi, mislim, da bi lahko to bilo v povezavi z mojimi čustvi. v budnem stanju enostavno obožujem morje.

kaj meniš ti in koga naj rešim? sebe? verjetno. vem, da moram menjati službo. ampak trenutno sem zaradi finančne situacije prisiljena vanjo. hrepenim po določenem delovnem mestu, ki mi je sicer načeloma dosegljiv oziroma obljubljen, le nekaj stvari se mora še odviti, da se bo to lahko uresničilo. vse je vprašanje časa in posluha nekaterih ljudi. ali bom čustveno dovolj močna, da bom to vzdržala? mi te sanje lahko kaj povejo?namignejo, da bo kmalu bolje?

upam, da nisem preveč zatežila :sori:

hvala in z ljubeznijo

pjotra xsrcx xsrcx xsrcx

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Dobro jutro!

Ta vikend spet nekaj sanj, sicer se ne spomnim vseh, ampak v soboto sem sanjala, da hodim v en ful strm hrib in mi je bilo kar malo neprijeten občutek, da če sem čist stegnjena stoje, da bom kar dol zletela, saj je bil hrib skoraj pod pravim kotom. Potem sem se morala še enim blatnim zadevam izogibat, no pol sem pa kr naenkrat čist na desni strani hriba zagledala stopnice in sem se prav razveselila in stekla do gor. Pa vmes sem se spraševala, kako to, da jih prej ni bilo oz. jih nisem vidla.

xrolleyesx

No, danes pa sem sanjala o eni kači, taki bolj tenki, ampak dolgi oranžno rdeči... ne vem točno, kako se je znašla v mojih rokah, ampak mislim, da sem jo morala jst držat, ker je noben drug ni hotel... :o|o: No, in se mi je zvijala in zvijala in potem sem jo le naštimala tako kot je treba. Potem pa sem jo spustila, ker sem jo že lahko in opazila, da me je pičila. :xx!: Mi je bilo mal čudno, glede na to, da nisem nič čutila, da bi me ugriznila, ampak sem imela dva pika na prstu leve roke. In potem so vsi okrog mene zapaničarili, da je kača strupena in bom umrla, jst pa nisem imela takšnega občutka. sem se skoz spraševala, da to ni bil tak pik, da je kača vedela, da ji nič nočem in mi ni spustila strupa. In sem se skoz dobro počutila in mi nič ni bilo. Pa sem to povedala in je nekdo rekel, da ne morem uit strupu, da mi bo postalo slabo in potem se ne da več pomagat :inocent: Ampak men to še vedno ni šlo v račun. Sem prav dvomila. Moji občutki so bili namreč čist ok :inocent:

Pol sem pa sanjala še Sai Babo, da sva nazdravila in jst sem imela kozarec z vodo in sem rekla, da je to itak vse kar rabim. :vio:

En snežen pozdravček,

hrib predstavlja vzpon, napredek, cilje...na duhovni ali materialni ravni. potek bo tak, kot je razvidno v sanjah. najprej bo naporno in malo strašljivo, dvomi in nezaupanja in nekaj ovir za premagat....potem se pa pojavijo stopnice in bo šlo ok.

kača je simbol za nevarnost, pa tudi za preporod, kundalini energijo....to, da se kače ne bojiš je super...sprejemaš kar ti prinaša....vključno z nenavadnostmi, ki spremlajo, če temu tako rečem ,duhovni napredek (kolk mrzim ta izraz...ampak tega se razume....bedno mi je pa zato, ker gre itak za en čist normalen proces v razvoju....ne pa za neko elitistično posebnost....)...ne glede na mnenje okolice, znaš poslušat svoje občutke...in daj jih še naprej!

vse troje sanje so povezane v zgodbo o razvoju....voda ima spomin...in je nujna za življenje....nazdravljaš nečemu novemu...povečana intuicija je najmanj, kar te čaka....x;)x :palec:

Tole sem si zadč napisala.......ko ni delal net.............

nea...za tole si bo treba vzet več časa....vse pa kaže, da so se zadeve nagrmadile in nakopičile z vseh koncev in krajev....dobro bi bilo, da si ustvariš prioritete....na račun preveč odprtih front je pogorel že marsikateri vojskovodja.... xsrcx

Amis še plis jaz bi napisala sanje.

Iz petkove noči...

Najprej dogajanje na neki zabavi..v glavnem neko omizje v katerem smo bili sami domači..intimna družba..papcamo..in naenkrat se zraven mene usede ženska - nisem videla obraza, ter meni nič tebi nič začne jesti z mojega krožnika.

sama najprej začudeno gledam naokrog..namignem Š. daj reči ji nekaj...on nič...babnica pa kar je..in to vse tiste reči, ki jih imam rada /tole bila sicer zelenjava, meso in solata..pustila krompir..hmm/ potem se razjezim..kaj si ta ženščina misli, oring zaropotam...in se zbudim. Tako zelo jezna, da kar nekaj ur nisem mogla zaspati nazaj. In tiščalo me v prsih..

Me resnično zanima komentar na tole.

Hvala.

zabava...ni kaj dosti za razlagat...itak, da pomeni prijetnosti.

miza...je simbol za hranjenje...za materialno in duhovno hrano nam samim in vsem, ki z nami skupaj jedo....tudi druženje...prostor za pogovore.... xsrcx

hrib predstavlja vzpon, napredek, cilje...na duhovni ali materialni ravni. potek bo tak, kot je razvidno v sanjah. najprej bo naporno in malo strašljivo, dvomi in nezaupanja in nekaj ovir za premagat....potem se pa pojavijo stopnice in bo šlo ok.

kača je simbol za nevarnost, pa tudi za preporod, kundalini energijo....to, da se kače ne bojiš je super...sprejemaš kar ti prinaša....vključno z nenavadnostmi, ki spremlajo, če temu tako rečem ,duhovni napredek (kolk mrzim ta izraz...ampak tega se razume....bedno mi je pa zato, ker gre itak za en čist normalen proces v razvoju....ne pa za neko elitistično posebnost....)...ne glede na mnenje okolice, znaš poslušat svoje občutke...in daj jih še naprej!

vse troje sanje so povezane v zgodbo o razvoju....voda ima spomin...in je nujna za življenje....nazdravljaš nečemu novemu...povečana intuicija je najmanj, kar te čaka....x;)x :palec:

Amis, hvala :palec: x:Xx x:Xx

intuicija se mi res ful ful povečuje in tole s kačo - se dogaja čist tako, kot si napisala... Pa vem kaj misliš "duhovni napredek" - jst se popolnoma strinjam s tabo - gre za normalni razvoj...

:palec:

tudi jaz bom ti zaupala moje sanje danes ponoči, amis. upam, da mi lahko kako razložiš, ker sem trenutno v veliki osebni krizi zaradi trenutne službe.

bilo je takole: kopali smo se na slovenski obali, bilo je polno ljudi. srečala sem bivšega fanta skupaj s punco, s katero je sedaj. nje ne poznam ampak, pač naj bi to bila ona. vse skupaj je bilo čudno. med njima nisem zaznala nobene energije (čeprav v budnem stanju to velikokrat med pari zaznam), pa tudi z njim se nisem mogla pogovarjati. bili so samo pogledi, da bi bilo fajn, da se pogovoriva. šla sem plavat in zraven sebe zagledala starejšo gospo, ki se je utapljala (če zdaj dobro pomislim, je morda bila malenkost podobna njegovi mami, če drugega ne, bila je njenih let). rešila sem jo in jo spravila na obalo, kjer so poklicali reševalce (budnem življenju imam opravljen izpit za potapljača reševalca, vendar še nikoli - niti v sanjah nisem nikogar reševala iz vode, pa je že kar nekaj časa minilo odkar sem opravila izpit).

potem sem se umaknila in se znašla na mrzlem stopnišču, kjer mi je moja dobra prijateljica skuhala čaj. pojavila se je tudi njena psička, s katero pa tudi imava poseben odnos - obe sva nori druga na drugo.

trenutna negativna situacija močno vpliva na moje čustveno stanje, in ker velikokrat sanjam o vodi, mislim, da bi lahko to bilo v povezavi z mojimi čustvi. v budnem stanju enostavno obožujem morje.

kaj meniš ti in koga naj rešim? sebe? verjetno. vem, da moram menjati službo. ampak trenutno sem zaradi finančne situacije prisiljena vanjo. hrepenim po določenem delovnem mestu, ki mi je sicer načeloma dosegljiv oziroma obljubljen, le nekaj stvari se mora še odviti, da se bo to lahko uresničilo. vse je vprašanje časa in posluha nekaterih ljudi. ali bom čustveno dovolj močna, da bom to vzdržala? mi te sanje lahko kaj povejo?namignejo, da bo kmalu bolje?

upam, da nisem preveč zatežila :sori:

hvala in z ljubeznijo

pjotra xsrcx xsrcx xsrcx

folk...poslušte no...zakaj se vam sploh zdi, da z opisom sanj težite????? če se mi kdaj ne bo dalo al pa da zaradi kakršnegakoli razloga ne bom mogla odgovorit, bom pač z zamudo....al pa vskoči kdo, ki to tud obvlada....kar se je že izkazalo, to mislim, da zna še marsikdo.....al bom pa napisala, da trenutno ne morem...torej....x;)x

kljub temu, da je okrog tebe veliko ljudi, nimaš tistega, kar si želiš....starejša ženska je zanimiv simbol. predstavlja starost, modrost, stare vzorce, vodstvo na podlagi izkušenj....lahko pa tudi nekaj, čemur je petekel rok trajanja. vprašanje je, kako si se ti počutila med reševanjem in po njem? morda rešuješ neko svojo modrost, tisto, ki je že v tebi in se nanaša na čustveno področje....ali pa nekaj, čemur je potekel rok trajanja. vsekakor je nekaj nerazčoščenega v zvezi z bivšim odnosom, kar te na nek način veže...in veže tudi tvojo energijo.

v vsakem primeru boš imela pomočnike pri reševanju....hladne stopnice napovedujejo ohladitev ...vendar ti bo prijateljica stala ob strani...nekam bi rekla, da se zadeve ne navezujejo na službo kot tako. na odnose pa ja. x:)x

:kiss: hvala, amis, bom ti še z veseljem kdaj zatežila x;)x

z ljubeznijo xsrcx xsrcx

pjotra

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

marsa, ti maš zmer take zanimive sanje...vse po vrsti izražajo zaupanje vase in v življenje. tud s parkiranjem je tako. če avto/vozilo in vožnja z njim predstavljata tisti aktivni del življenja, potem je parkiranje na nek način čas za oddih. kljub vsej akciji, ga nekako najdeš in te prostor/čas čakata....se že nekako najde, pa čeprav včasih ne ravno takoj. in oddih je tudi del tvoje lastne sestavljanke, ki ji slediš. je pa zanimivo to, da se tudi oddih dogaja vedno (?) v urbanem okolju....še vedno prisotna akcija....to je kot formula ena v boxu....glih tolk kot je treba za menjat gume.... x;)x

xDDx x:Xx hvalA!! xsrcx

formula ena, kwa mas dobre... :D

res, a ni hec, mesta, hise, urbana okolja, kot pravis, a ves KOLKRAT sanjam promet, da je to res hec...

*

zadnjic, par dni nazaj, se mi je sanjal, da sem bila na enem partyju... v rdeci jopici... potem sem se nenadoma znasla zunaj, snezilo je, jaz pa sem bila naenkrat sam v tanki majcki, beli, z naramnicami, kot bi blo poletje... in sem plesala, nekak v krogu z razprtimi rokami, tko kot bi recimo ful rajala.

en folk je stal okol mene pa so me se skor z nekaksnim negodovanjem gledal, ces kaj se gre pa ta, a je nic ne zebe, men pa je blo vroce in sem prav cutila, kako padajo snezinke dol in se tik pred mojo kozho od toplote raztopijo in sem rekla onim, sploh ne stekate, sploh niso mrzle, snezinke... ko se me dotaknejo, so ze tople in jih ni vec. :)

Picasso

nea, to kar te preganja je pravzaprav zelo smiselno. osnova njegovega delovanja je tema. ne vem, če pri vseh. tebe je ujel na to in na računico. cela ta štorja z zdravljenjem je na hudo majavih nogah. vsaj kar se tebe tiče.....in tisto, kar si dobila pri vsem je kabel...po poti ne hodiš sama, ampak se držiš kabla....torej je vprašanje, če je "pot" prava....mogoče te vodi tja, kjer ne boš ničesar našla, čeprav si obetaš pomoč in zdravljenje....saj sta obe sobi s prvo pomočjo prazni, temni, zapuščeni. ne išči pomoči izven sebe! saj je v tebi vsa moč, ki jo potrebuješ....jasno, da te sanje skoz opozarjajo na to....pri povratku si bolj pozorna...in lahko se ti zgodi nepričakovan preobrat, ki ga boš vesela.

sicer bi si pa bilo dobro nardit domišljijsko vajo.....v budnem stanju se spravi nazaj do kabla in ga uniči. boš videla, da ti bo bolje!....zavestno spremeni sanje v tisto, kar hočeš sama!... :palec:

xDDx x:Xx hvalA!! xsrcx

formula ena, kwa mas dobre... :D

res, a ni hec, mesta, hise, urbana okolja, kot pravis, a ves KOLKRAT sanjam promet, da je to res hec...

*

zadnjic, par dni nazaj, se mi je sanjal, da sem bila na enem partyju... v rdeci jopici... potem sem se nenadoma znasla zunaj, snezilo je, jaz pa sem bila naenkrat sam v tanki majcki, beli, z naramnicami, kot bi blo poletje... in sem plesala, nekak v krogu z razprtimi rokami, tko kot bi recimo ful rajala.

en folk je stal okol mene pa so me se skor z nekaksnim negodovanjem gledal, ces kaj se gre pa ta, a je nic ne zebe, men pa je blo vroce in sem prav cutila, kako padajo snezinke dol in se tik pred mojo kozho od toplote raztopijo in sem rekla onim, sploh ne stekate, sploh niso mrzle, snezinke... ko se me dotaknejo, so ze tople in jih ni vec. :)

rdeča barva je simbol strasti in življenja...da ga znaš praznovat ne glede na to, kaj prinese, je v sanjah čist jasno pokazano. bela je simbol nedolžnosti, sprejemanja, duhovnosti....sprejeti kar pride, pa čeprav je okolici čudno. v tem primeru ne gre za tvoje bližnje, pač pa za okolico kot tako...kot jo srečuješ vsak dan....izstopanje iz povprečja in upat si mislit in delovat po svoje...pa kaj pol, če ne štekajo...sej ne morjo, veš....še nimajo lastne izkušnje in daleč premalo zaupanja ....važno, da ga imaš ti.... xsrcx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...