Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

ja, se dogaja veš, da včasih težko zaspimo....pa tud to, da se ne spomnimo vedno sanj....

na boljše spanje.... xwizardx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Hvala Amis za odgovor..........včeri pozno zvečer sem brala eno knjigo in vmes zaspala za nekaj sekund..........sanjala sem , kako ena oseba z dežnikom, ker je padal dež , gre proti meni, bilo je temno, padal je dež in te osebe sploh nisem mogla vidit v obrazin šla je proti meni, proti meni, namenjena i,.........bilo je grozno........še pol ko sem se zbudila, sem imela sliko v glavi.............ampak to je blo za par sekund, da sem sanjala.........
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

to je bil strah....pojdi zdaj v sanje in ga poglej....pa vprašaj ga, kakšno sporočilo ima zate....pol ga pa lahko tud dezintegriraš.... x;)x

ta strah...kr naprej je prisoten, jaz ne vem kaj je to........tud zelo težko zvečer zaspim.pol se pa ponoč zbudim vsa prestrašena..kako pa to naredim
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

nardiš točno tako, kot je napisano....zapreš oči in se postaviš v prizor v sanjah....in to je to....pol pa nardiš tako, kot sama hočeš....upam, da si prej prerezala, odstranila, uničila tisti el. kabel.

Hvala Amis.........naredila sem to......bom vidla danes zvečer, če je učinkovalo..................verjamem....... x:)x x;)x

rdeča barva je simbol strasti in življenja...da ga znaš praznovat ne glede na to, kaj prinese, je v sanjah čist jasno pokazano. bela je simbol nedolžnosti, sprejemanja, duhovnosti....sprejeti kar pride, pa čeprav je okolici čudno. v tem primeru ne gre za tvoje bližnje, pač pa za okolico kot tako...kot jo srečuješ vsak dan....izstopanje iz povprečja in upat si mislit in delovat po svoje...pa kaj pol, če ne štekajo...sej ne morjo, veš....še nimajo lastne izkušnje in daleč premalo zaupanja ....važno, da ga imaš ti.... xsrcx

(*:eek: tu pa dela citat... v dnevniku ni hotl)

ej amis, kok si azhurna!!!!!!!!!!!!!!!!! x8Dx :palec:

ja, saj.. te so ble take dost simbolicne, sploh s temi barvami... sem pa omenila predvsem zato, ker je bla bela majica (bbele barve skor nikol ne nosim, se poleti ne, razen v crtah ali drugacni podobni kombinaciji)....

ful sem ti hvalezna, no, tolk se mi dbest zdi, pa se bolj uzivam, ko opazam, da nekak tud sama kar uzivas... sicer ne bi mogla tolk dobr in zagnano interpretirat... x:Xx

(*sam da se ne bos skurla.... ne pretiravaj... da ti ne bo vse dol padlo, kot ze kdaj komu, pa ne mislim nujno sam tle v sanjah, pac pa splosno, kjer se na veliko kaj interpretira...).

mega no! xsuperx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

marsa, hvala x:Xx

sej kakšen dan si kdaj pustim za razmislek...sem ugotovila, da je treba včasih prebrat, pol pa pustit, da mal odleži....pa kakšen dan tud ne sanjate.... x^x

mi je pa v veselje tole...res...simbolika me je od nekdaj privlačila...zato sem pa prebrala vse živo, kar sem kje našla....tele mejne zadeve v bistvu vse....

mi je pa v veselje tole...res......

vem, saj ti pravim, se vidi. x:Xx x8Dx :palec:

skoda ker se mi ni nic sanjal al se pa ne spomnim, da bi mi kaksno lustno zgodbico nazaj povedala. :8): :vio: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

V tole temo ne hodim kaj dosti, ker se ponavadi sanj ne spominjam. Ampak tole pa moram zapisat.

Sanjala sem, da ima Astra gostilno na Brezovici in kuha govejo juho. Astra, taka kot je v belem predpasniku. Kaj je narobe z menoj? :eek: A je to dobro ali slabo? :vragec: x:px x;)x Juha je bila pa res dobra njam njam x:px

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

punca....dobro kuhaš.....in verjetno bi šla tud k astri na kosilo, če bi bla bližje..... x^x x;)x

pa mogoče ti bo povedala kaj zanimivega...al pa predala neko informacijo ali tekočo novico.... x;)x

Sanjala sem, da ima Astra gostilno na Brezovici in kuha govejo juho. Astra, taka kot je v belem predpasniku.

x8Dx Hudo! xokx

Picasso

punca....dobro kuhaš.....in verjetno bi šla tud k astri na kosilo, če bi bla bližje..... x^x x;)x

pa mogoče ti bo povedala kaj zanimivega...al pa predala neko informacijo ali tekočo novico.... x;)x

x:Dx A to sklepaš po velikosti mojega moža?

Astra, povedati mi novice...hmmm ja v London gre, mogoče bo pa to :inocent:

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ne ne ne...zadeve niso tolk simpl.....osebe v sanjah, zmer predstavljajo tudi nas same in naše lastnosti....torej-------dobro kuhaš!

a greš ti tud u london :inocent:

Aja, dobr, jest kuham, baje imam celo nek smisel za to, nekaj sem pa tudi morala podedovat po mami x:Dx

London? Ne grem še, vsaj ne da bi vedela...sicer bi lahko šla, pa ne grem, ker se pol vedno ful keša znebim :sori: Pa tudi še kake druge kraje moram videti in ne vedno enih in istih. Čeprav ima L. posebno mesto v mojem xsrcx

Že bila XY x Polovica moje žlahte živi up there, tko, da je pri meni to res samo stanje razpoloženja in grem in mi to ni več popotovanje, sploh pa zadnja leta, ko so karte djabe in ne zapraviš že za karto celega premoženja.... Par let nazaj so za odprto karto do L. hotl 130.000 sit :vragec: do NY je bila pa 80.000 sit

A veš ko imaš tko na pladnju, ti pa ni več zanimivo x:Dx (smotana sem)

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

ja, sej...čist štekam. sam zakaj za :vragec: se moja žlahta ni mal razselila po svetu.....krivica.... :sniky: .... :shsh:

ewo...sm šel spat, pa sm sanjal, da so me eni napadli s črno magijo :eek: in u glavnem, vem da sem pepelnik v roki držu ga ob tla potisnil, pa je čist rozast ratu, pol je neki počlo, men pa kri iz ušesa tekla...nimam pojma kva je to :inocent:

lep dan x:)x x;)x

sanje so se pričele nekje v afriki, tam sem bila z tremi prijateljicami, kot v nekem hotelčku. vse se je pričelo, ko sem telefonirala prijateljici (eni od teh treh), da se je vse pričelo in da sta bom malo zamudila. Spominjam se telefona, ki je bil totalno sarinski z ogromno crno slušalko. Nakar se znajdem kot v neki savani, kjer se vse pričelo, vse 4 smo bile tam in ena prijateljica je dala neko eterično olje na gorilnik in vonj, bi naj razgradil oz razredčil liste oz krošnjo velikega drevesa, ki je bilo pred nami.

Drevo je imelo ogromno zeleno krošnjo in s pomočjo tega razredčevanja, so iz te krošnje izskakovale divje zveri. Me smo bile totalno razigrane in se smejale ko smo videle katere vse divje zveri izkakujejo iz krošnje.

Naenkrat opazim v travi prelepo črno pumo, kateri se je dlaka svetila na temno modro. Vse smo bile v šoku in presenečenju. Puma je od strahu zarjovela in vedela sem, da ji moram pokazat pot v divjino oz svobodo... tam kjer ni ljudi. Okrog vratu je imela neko ogrlico na kateri je bil srednje velik prelep temno modrih se prelivajočih barv, kristal. Puma je prišla do mene in peljala sem jo do zunanjega stopnišča neke hiše, za njo sta hodila dva velika leva, zlatkaste barve in ogromnih košatih griv. Nisem vedela ali ji hočeta kaj narest, zato sem se postavila v sredino... ona je hodila po stopnicah pred mano, leva za menoj. Vse dokler nismo prišli do nekih vrat, ki so zgledala vrata, ki so ponavadi na nekem dvorišču oz ograjna vrata.

Leva sta počakala tam in ko sem prišla na teraso se je puma spremenila oz me je že počakala v tej spremenjeni obliki. Bilo je človeško telo z sovino glavo in ves obraz je bil kot mozaik iz tistega kristala ki ga je imela prej okrog vratu. Cel obraz se je prelival v vseh možnih barvah modre. Bila sem začudena in presenečena (mislila sem, da je to sedaj moški).

ta pojava me je samo brezpomično gledala in jaz njega. nakar sem mu pokazala kje je pot do svobode oz kje je nedotaknjeno ter sem pokazala proti goram, ki so bile koliko toliko daleč v ozadju

... dalje se ne spomnim.

zadnje čase ful sanjam. pa skoz kšne moraste sanje. zmer mam kšne ful močne občutke, žalosti... pa kr neki. in pol se tud zjutri zbudim vsa nesigurna... mi ni nč jasn. rada bi spet normalno spala in se ne spomnila sanj, da se spočijem tko k je treba.
spet se mi je na bolš poslabšal

ewo...sm šel spat, pa sm sanjal, da so me eni napadli s črno magijo :eek: in u glavnem, vem da sem pepelnik v roki držu ga ob tla potisnil, pa je čist rozast ratu, pol je neki počlo, men pa kri iz ušesa tekla...nimam pojma kva je to :inocent:

lep dan x:)x x;)x

hm...na katerem področju se dogaja, da imaš občutek, da so močnejši od tebe in te hočejo v nekaj prepričat, prisilit?...in česa nočeš slišat?

mogoče ti kdo govori o zadevah, s katerimi se ne strinjaš....ali pa imaš občutek, da te "tema" kar v zraku?

zavedaj se, da nihče in nič ni močnejše od tebe....in ti zato nič ne more. to kar si, se zaradi poskusov prevlade, ne bo spremenilo....kar zaupaj si :palec:

sanje so se pričele nekje v afriki, tam sem bila z tremi prijateljicami, kot v nekem hotelčku. vse se je pričelo, ko sem telefonirala prijateljici (eni od teh treh), da se je vse pričelo in da sta bom malo zamudila. Spominjam se telefona, ki je bil totalno sarinski z ogromno crno slušalko. Nakar se znajdem kot v neki savani, kjer se vse pričelo, vse 4 smo bile tam in ena prijateljica je dala neko eterično olje na gorilnik in vonj, bi naj razgradil oz razredčil liste oz krošnjo velikega drevesa, ki je bilo pred nami.

Drevo je imelo ogromno zeleno krošnjo in s pomočjo tega razredčevanja, so iz te krošnje izskakovale divje zveri. Me smo bile totalno razigrane in se smejale ko smo videle katere vse divje zveri izkakujejo iz krošnje.

Naenkrat opazim v travi prelepo črno pumo, kateri se je dlaka svetila na temno modro. Vse smo bile v šoku in presenečenju. Puma je od strahu zarjovela in vedela sem, da ji moram pokazat pot v divjino oz svobodo... tam kjer ni ljudi. Okrog vratu je imela neko ogrlico na kateri je bil srednje velik prelep temno modrih se prelivajočih barv, kristal. Puma je prišla do mene in peljala sem jo do zunanjega stopnišča neke hiše, za njo sta hodila dva velika leva, zlatkaste barve in ogromnih košatih griv. Nisem vedela ali ji hočeta kaj narest, zato sem se postavila v sredino... ona je hodila po stopnicah pred mano, leva za menoj. Vse dokler nismo prišli do nekih vrat, ki so zgledala vrata, ki so ponavadi na nekem dvorišču oz ograjna vrata.

Leva sta počakala tam in ko sem prišla na teraso se je puma spremenila oz me je že počakala v tej spremenjeni obliki. Bilo je človeško telo z sovino glavo in ves obraz je bil kot mozaik iz tistega kristala ki ga je imela prej okrog vratu. Cel obraz se je prelival v vseh možnih barvah modre. Bila sem začudena in presenečena (mislila sem, da je to sedaj moški).

ta pojava me je samo brezpomično gledala in jaz njega. nakar sem mu pokazala kje je pot do svobode oz kje je nedotaknjeno ter sem pokazala proti goram, ki so bile koliko toliko daleč v ozadju

... dalje se ne spomnim.

imaš pa res skrajno ustrezen nick x:Dx :palec:

celotne sanje so sanje o moči. drevo predstavlja tebe....prvobitno naravo in sile zemlje, tvojo povezanost z vsem tem...natančno si ogledaš, kaj vse je v tebi, prepoznaš in pustiš oditi vsemu za kar je čas....

puma/moč, se je spremenila v vedenje in modrost, ter v delovanje ....in svobodo....

čudovite sanje.... :palec:

zadnje čase ful sanjam. pa skoz kšne moraste sanje. zmer mam kšne ful močne občutke, žalosti... pa kr neki. in pol se tud zjutri zbudim vsa nesigurna... mi ni nč jasn. rada bi spet normalno spala in se ne spomnila sanj, da se spočijem tko k je treba.

hm...tole zgleda, kot da nekaj manjka v 3d....občutki se potem pojavijo ponoči in ti mešajo štrene....na lepše sanje xsrcx

Uff, moje današnje sanje so bile sicer kr neki, spomnim se samo da so bili vsi moji sorodniki na kupu in moj fant se je nag šetal naokrog, kar se mi na začetku, ko še ni bilo tolk folka niti ni zdelo ne vem kaj, samo potem pa je začel kar okrog plesat direkt pred njimi in kr neki se zvijat in :eek: in jst sem bila čust zgrožena :xx!: ... Sem planila v jok in šla nekam stran, potem pa je videl, da to res ni bilo primerno in se mi je prišel opravičevat :o|o: ... No, ampak sem mu naštela tri razloge (ki se jih ne spomnim več), zakaj mi je vse skupaj čudno in da ne vem, če lahko jst to še zdržim... x?x x?x x?x

Uff, moje današnje sanje so bile sicer kr neki, spomnim se samo da so bili vsi moji sorodniki na kupu in moj fant se je nag šetal naokrog, kar se mi na začetku, ko še ni bilo tolk folka niti ni zdelo ne vem kaj, samo potem pa je začel kar okrog plesat direkt pred njimi in kr neki se zvijat in :eek: in jst sem bila čust zgrožena :xx!: ... Sem planila v jok in šla nekam stran, potem pa je videl, da to res ni bilo primerno in se mi je prišel opravičevat :o|o: ... No, ampak sem mu naštela tri razloge (ki se jih ne spomnim več), zakaj mi je vse skupaj čudno in da ne vem, če lahko jst to še zdržim... x?x x?x x?x

mogoče v 3d fant počne kaj takega, s čemer se ne moreš sprijaznit? v sanjah kaže, da ne nosi mask in si dovoli biti to, kar je....se pokazati na nek način. se ne moreš sprijaznit z njegovo neposrednostjo, drugačnostjo, direktnostjo....ali pa to počne na posmehljiv način?

x:)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...