Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Sanjala sem, da je imel nekdo črnega udomačenega ptiča s katerim je izvajal trike, nakar je postal lačen. Šla sem brskat po zemlji in v njej je bilo ogromno živih deževnikov, nakar sem enega razpolovila, vendar je še kar migal.

ptica je simbol svobode...svobode misli, svobode duha....črn ptič (vrana, krokar) je običajno povezan še z magijo, nadčutnim, je tudi glasnik.....udomačen ptič da slutiti, da gre pri neki zadevi za ujetost, udomačenost, zdresiranost....skratka, svoboda je omejena, četudi na prvi pogled ni videti tako. kdo je koga ujel? in kaj predstavlja tisti nekdo.....moškega, žensko.....?

...skratka...ti poskušaš ptiča nahraniti....nekaj v tebi se zaveda ujetosti...zato hočeš ptiča nahranit z "zemeljsko hrano".....ta je sicer pomembna in živa....vendar...kaj pa ujetost.... :inocent:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Hojla,

sanjala sem, da sm o z eno prijateljico šle ven iz neke stvabe, samo da je ona bežala, ker je bla zločinka, kar sem zvedela šele pol, ko so jo lovili, ....meni je blo vseeno...........to sem enkrat že sanjala........zadaj iza stavbe je pršla mimo ena sestradanablo umazana mucka, ki sem ji takoj dala jest, en meso...........pol sem sanjala, kako sem bla pr eni prjatelci doma, je mela otroka.....pa sem tuhtala, kaj bi skuhala, špagete.......je hotla punčka jest.......hotla sem pa skuhat golaž..........prav spomnen se tistega mletega mesa...in una punca, mati od te hčire, se je kr stran obrnila in neki brala...............pol sem pa vidlasvojega brata, kako je pršu domoov....pol sem pa sanjala, kako sem imela na parkirišu pred našim blokom enrdeč avto avto, in sem ga šla neki šraufat...odšraufala sem dva vijaka......mimo prilafai ena bivša sošolka, ki se s ta drugo bivšo sošolko neki pogovarja...js sem pa še kar šraufala in one se niso zmenile zame..........fora je pa bla......da mimo pripelje en svetlomoder avtobus z belo črto......... .......pa ga zanese postrani............in se ustavlja........in se postrani ustavi malo stran pred mano.........sem se že ustrašila, da me bo zbil , da se bo zaletel vame, ko sem bila pri svojem rdečem avtomobilu in me ni zbil, samo je pa malo manjkalo............malo v določenem trenutku, ko se je ustavljal, me je blo malo strah, samo po ko se je ustavil, me ni blo več.................pol mi je pa ena neki govorila, čigav je ta avto bordo rdeč, pa sem rekla da moj, samo obrnjen je bil pa čisto v drugo smer kot drug avto na parkirišču,......... moj je bil obrnjen počez, drug avto pa normalno v boxu, tako kot se ponavadi parkira..................ostalih pa nisem videla............ko sem šla domov.........je mimo pitekla tista bivša sošolka, samo se ni zmenila zame, jaz pa ne za njo.........mela je belo kratko bundo, pa hitela je domov, ker jo je zeblo,imela je hlače. svetlomodre od trinerk......(pišuka, zdle ko tole pišem sem s espomnila, sej jaz mam svetlo modre hlače od trinerke, pa belo bundo, samo dolgo, pa velikokrat me zebe.?)...............ko sem prišla v blok, je bila v nabiralniku ena vozovnica za vlak...na njej so pisale velike debel številke oranžno rdeče barve.......ostalo nisem vidla.............to so se pa verjetno zmotili, sem rekla, ker v našem bloku živiva 2 s tem priimkom..................pol sem pa ugotavljala, al sta ti dve številki letnici, leto 2007,2008, to sem najprej pomislila........al mesec julij in avgust...................

tebe obdaja toliko ljudi, predvsem žensk, da je to že skor preveč...nekako tako ti sporočajo tud sanje, saj te avtobus skoraj povozi....pa tudi sama imaš avto "narobe" parkiran. če si hočeš dobro, se nikar toliko ne obremenjuj z drugimi....sej imamo vsi s seboj več kot preveč dela. sanje te na koncu ponovno opozorijo, da si nekatere lastnosti s sošolko delita....poglej, kje nisi poštena do sebe in se raje obrneš stran.....čaka te vozovnica za naprej....vendar moraš najprej pri sebi razčistit/spoznat/sprejet nekatere reči.....xsrcx

Kaj bi jaz brez tvojh razlag.......hvala ti xsrcx
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

Kaj bi jaz brez tvojh razlag.......hvala ti xsrcx

don't worry...glih tako bi šlo naprej.... x:Dx .... :palec:

Mene pa zanima kaj to pomeni, da če sanjaš da spet nosiš zoben aparat? Jaz sem ga nosil nekaj let in sem potem prenehal. Zdej pa sanjam kot da ga še vedno imam.

V čem je povezava?

A če recimo že kar nekaj časa nič ne sanjaš oz. sanje niso tako intenzivne, da bi se jih spomnil, a to pomeni, da nimaš glih problemov, ki bi jih bilo potrebno reševat?

Mene pa zanima kaj to pomeni, da če sanjaš da spet nosiš zoben aparat? Jaz sem ga nosil nekaj let in sem potem prenehal. Zdej pa sanjam kot da ga še vedno imam.

V čem je povezava?

Jaz sem npr. dvakrat sanjal, da so mi zobi izpadli. V roku dveh dneh mi je enkrat plomba šla falit, enkrat pa se mi je kos zoba zlomil x;)x Zanimimivo, a? Tvojega raje ne bi komentiral x:Dx Nč, bat pritebi je kaj drugega. Mogoče kaj nedokončanega xscratchx

V čem je povezava?

zobje kažejo našo moč in sposobnost za spopadanje s problemi, ovirami, težavami....saj poznaš tisto, ko kdo reče: "pregristi se moram skoz to...."....?

na nekem področju se ti zdi, da nimaš "pravilnega ugriza"....da je treba nekaj popravit, skorigirat, spremenit.....gotovo ni nič tragičnega....zna pa bit rahlo bolj dolg proces.... x;)x

A če recimo že kar nekaj časa nič ne sanjaš oz. sanje niso tako intenzivne, da bi se jih spomnil, a to pomeni, da nimaš glih problemov, ki bi jih bilo potrebno reševat?

kar se tega tiče je razlag in mnenj več. meni se zdi, da gre kar za kombinacijo različnih zadev.....

....pogosto se sanj ne spomnimo, ker smo preutrujeni in se telo ponoči bolj ubada s fizičnim počivanjem in ne toliko s sanjanjem

.....včasih se sanj ne spomnimo, ker gremo iz telesa ....in so tam taka dogajanja, ki se jih v navadnem stanju zavesti ne spomnimo

.....včasih sicer sanjamo, vendar se sanj ne spomnimo, ker kljub temu na nek način sprejmemo potrebne informacije

.....včasih se sanj ne spomnimo, ker se preveč sunkovito zbudimo

....

....

....

možnosti je gotovo še veliko več..... x;)x

Jaz sem npr. dvakrat sanjal, da so mi zobi izpadli. V roku dveh dneh mi je enkrat plomba šla falit, enkrat pa se mi je kos zoba zlomil x;)x Zanimimivo, a? Tvojega raje ne bi komentiral x:Dx Nč, bat pritebi je kaj drugega. Mogoče kaj nedokončanega xscratchx

tudi to je ena izmed možnosti....to, da se pol res kaj zgodi z zobmi....upam, da se matjazzu ne bo.... :vio:

ptica je simbol svobode...svobode misli, svobode duha....črn ptič (vrana, krokar) je običajno povezan še z magijo, nadčutnim, je tudi glasnik.....udomačen ptič da slutiti, da gre pri neki zadevi za ujetost, udomačenost, zdresiranost....skratka, svoboda je omejena, četudi na prvi pogled ni videti tako. kdo je koga ujel? in kaj predstavlja tisti nekdo.....moškega, žensko.....?

...skratka...ti poskušaš ptiča nahraniti....nekaj v tebi se zaveda ujetosti...zato hočeš ptiča nahranit z "zemeljsko hrano".....ta je sicer pomembna in živa....vendar...kaj pa ujetost.... :inocent:

Hvala za razlago :flowers: mislim, da vem na kaj se to nanaša, je pa tudi res, da na prvi pogled ni tako,... ampak ljudje žal sodijo na prvi pogled,..

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Danes pa se mi je sanjalo, da sem čutila prisotnost osebe, katera me je zajebala po domače povedano že zelo dolgo časa nazaj,... s tem, ko sem njo čutila sem imela zelo slab občutek, čeprav je nisem videla,... ob tem se mi je sanjalo, da sem plezala po lestvi gor in dol, zraven pa sem obirala travna semena, katerih je bilo polno. Nato sem bila ob jablani in iskala en lep sadež (jabolko) in ko sem ga našla sem ga utrgala.

Po končanih sanjah pa sem si samo oddahnila. Čeprav na videz ni bila mora, je bila vseeno mora.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

tole plezanje po lestvi, je prav zanimivo....kot bi šla naprej in hkrati skenirala preteklost in iz nje pobirala "plodove"....mogoče lahko šele sedaj vidiš, kaj je bilo v preteklosti takega, da ti je prineslo neko zrelost....dogodki in osebe, ki so pripomogli k temu....kaj si sama odnesla od tega, tvoje izkušnje, modrosti, spoznanja......mogoče bi lahko pogledala, kaj ti je oseba, ki je bila prisotna, prinesla dobrega....katera so bila tista spoznanja, ki so bila kljub slabi izkušnji, pomembna in lahko celo pozitivna zate.... :vio:

tole plezanje po lestvi, je prav zanimivo....kot bi šla naprej in hkrati skenirala preteklost in iz nje pobirala "plodove"....mogoče lahko šele sedaj vidiš, kaj je bilo v preteklosti takega, da ti je prineslo neko zrelost....dogodki in osebe, ki so pripomogli k temu....kaj si sama odnesla od tega, tvoje izkušnje, modrosti, spoznanja......mogoče bi lahko pogledala, kaj ti je oseba, ki je bila prisotna, prinesla dobrega....katera so bila tista spoznanja, ki so bila kljub slabi izkušnji, pomembna in lahko celo pozitivna zate.... :vio:

Hvala za razlago :flowers: Preteklost hočem pustiti za seboj, pozabit na vse,... nikoli več nočem videti te osebe,.. še manj čutiti njeno prisotnost,.. Osredotočiti se hočem na prihodnost, partnerja,... delo,.... 1001 stvar, ki je pomembnejša od bedastih igric te osebe.

Mahatma Gandhi

Men se je pa sanjalo, da sem mela rojstni dan in da so vsi pozabili name, razen ena oseba se je spomnila...... Zaradi tega sem bila full zalostna in zbegana - sploh nisem bla prepricana, ce imam rd :eek:

Kr neki te sanje a x?x

Uspeh je drznim zagotovljen!

Men se je pa sanjalo, da sem mela rojstni dan in da so vsi pozabili name, razen ena oseba se je spomnila...... Zaradi tega sem bila full zalostna in zbegana - sploh nisem bla prepricana, ce imam rd :eek:

Kr neki te sanje a x?x

hm....kaj se pa v 3d dogaja s tvojo družbo?.....te podpirajo ali ne? :inocent:

Evo, moram, so se mi po dolgem cajtu full vtisnile v spomin.

Bila sem pri mami, v spodnjem nadstropju. Ona je sedela na stolu ob postelji na kateri je ležal mrtev ata (tudi v resnici smo ga izgubili), jaz sem pa malo stran sedela v istem prostoru, tako da sem oba videla. Šokirana sem bila, kaj dela ata tam, če bi ga morali pokopati. Pa je rekla mama, da ga ni mogla pokopat, ker se ni mogla ločit od njega.

No čez čas je ata začel nekaj veke premikat, potem je odprl oči, pa pomahal. Jaz sem bila grozno vesela, mama pa še opazila ni, da je ata oživel. Sem rekla, da kako fino, da je spet živ. Pa je ata rekel, da se je samo zaradi mene zbudil...

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Hojla,

bila sem v eni gostilni in tam vidla nekja punc iz rokometa, samo nismo nč govorile, le pozdravile........potem sem šla od ene od teh, s katero se dobro razumem,prestavit dva avtomobila,..ko sem čakaka, da grem čez cesto,.je tam v bližini mimo pripeljal spet ta bioenergetik.ko me je videl mi je pomahal...in pol proti meni zavil,prej je dal pa že žmiguc za v levo........jaz sem se šla takoj nazaj v gostilno, da ne bi pršla z njim v kontakt............pol kasneje, sem šla tiste dva avta prestavit...najprej enga.....pol ko sem šla pa še po ta druzga, pa nisem vedla kej je.sploh ga nisem našla.............pol sem pa še sanjala, kako nekdo laufa po ozki tlakovani cesti, jogging,...kot v rimskih časih je bla cesta, peščene barve, take so ble tud kocke,...............ta se je hotel malo razgibat, preden je šel zvečer ven na eno prireditev............

Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

Evo, moram, so se mi po dolgem cajtu full vtisnile v spomin.

Bila sem pri mami, v spodnjem nadstropju. Ona je sedela na stolu ob postelji na kateri je ležal mrtev ata (tudi v resnici smo ga izgubili), jaz sem pa malo stran sedela v istem prostoru, tako da sem oba videla. Šokirana sem bila, kaj dela ata tam, če bi ga morali pokopati. Pa je rekla mama, da ga ni mogla pokopat, ker se ni mogla ločit od njega.

No čez čas je ata začel nekaj veke premikat, potem je odprl oči, pa pomahal. Jaz sem bila grozno vesela, mama pa še opazila ni, da je ata oživel. Sem rekla, da kako fino, da je spet živ. Pa je ata rekel, da se je samo zaradi mene zbudil...

pujsa, hiša predstavlja nas same, našo osebnost. če je spodnje nadstropje v bistvu pritličje, gre za dogajanja na osnovni ravni. mama je simbol naše notranje modrosti, skladnosti s sabo; oče pa predstavlja vodnika, nekoga, ki svetuje, vzpodbuja pomaga. smrt predstavlja konec nečesa, hkrati pa tudi začetek novega. postelja je kraj, kjer se spočijemo, naberemo novih moči, predstavlja tudi mir, varnost in zatočišče. slovo je povezano s trenutnim dogajanjem in lahko predstavlja konec nekega obdobja.

obstajata dve razlagi....

....po prvi je možno, da se bodo neke težave, ki so se pričele že pred časom in naj bi bile končane, pojavile nazaj....in sicer v povezavi s sorodniki, zapuščino ali čem podobnim....

...druga možnost je, da v zvezi z neko osebno zadevo nisi popolnoma skladna sama s sabo in te nekaj še veže na preteklost in neke stare vzrorce ali načine delovanja, mišljenja...pri tem ti bo neka oseba (verjetno moški) pomagala odpreti oči in videti, v čem je problem....no, vsaj poskusil bo....vprašanje pa je, če boš to opazila ali pa mogoče samo ne takoj....

...še bolj možno pa je, da se zadeve med sabo malce prepletajo.....nič nisi napisala kakšni so odnosi z mamo in kakšni so bili z očetom.....

najbolje, da si pozorna in opazuješ, kaj se dogaja....potem bo tudi lažje določiti točen pomen....kakšna reč se pokaže šele sproti, med samim dogajanjem.... xsrcx

Amis, a se lahko jst zraven umastim... Mislim, da je poleg tvojih razlag, pri Pujsi še to, da se Pujsa in Ata nista poslovila in zato se je on pršu poslovit od nje... neki nista zaključla... on je pršu to zaključit.... :inocent:

tudi to je možno, ja.....se strinjam x:Xx

Hojla,

bila sem v eni gostilni in tam vidla nekja punc iz rokometa, samo nismo nč govorile, le pozdravile........potem sem šla od ene od teh, s katero se dobro razumem,prestavit dva avtomobila,..ko sem čakaka, da grem čez cesto,.je tam v bližini mimo pripeljal spet ta bioenergetik.ko me je videl mi je pomahal...in pol proti meni zavil,prej je dal pa že žmiguc za v levo........jaz sem se šla takoj nazaj v gostilno, da ne bi pršla z njim v kontakt............pol kasneje, sem šla tiste dva avta prestavit...najprej enga.....pol ko sem šla pa še po ta druzga, pa nisem vedla kej je.sploh ga nisem našla.............pol sem pa še sanjala, kako nekdo laufa po ozki tlakovani cesti, jogging,...kot v rimskih časih je bla cesta, peščene barve, take so ble tud kocke,...............ta se je hotel malo razgibat, preden je šel zvečer ven na eno prireditev............

so odnosi v ekipi rahlo "zapeti"....veliko se ti dogaja v zvezi s tem, ker se ti v sanjah to pogosto ponavlja. ampak nič slabega. hočeš pa nekaj spremenit.....v zvezi z odnosi znotraj ekipe in v odnosu do bioenergetika, saj hočeš prestaviti dva avtomobila v sanjah....pri tem pa ti ta moški predstavlja oviro oz. zakasnitev....zadevo vseeno izpelješ z zamikom. cesta govori o tem, kako e znajdemo v življenju in kakšna je naša pot....ukvarjaš se s preteklostjo ...čeprav po njej tećčeš in ne hodiš...zgleda, da bo temu sledilo eno bolj prijetno obdobje....mogoče bolj družabno.... x:)x

pujsa, hiša predstavlja nas same, našo osebnost. če je spodnje nadstropje v bistvu pritličje, gre za dogajanja na osnovni ravni. mama je simbol naše notranje modrosti, skladnosti s sabo; oče pa predstavlja vodnika, nekoga, ki svetuje, vzpodbuja pomaga. smrt predstavlja konec nečesa, hkrati pa tudi začetek novega. postelja je kraj, kjer se spočijemo, naberemo novih moči, predstavlja tudi mir, varnost in zatočišče. slovo je povezano s trenutnim dogajanjem in lahko predstavlja konec nekega obdobja.

obstajata dve razlagi....

....po prvi je možno, da se bodo neke težave, ki so se pričele že pred časom in naj bi bile končane, pojavile nazaj....in sicer v povezavi s sorodniki, zapuščino ali čem podobnim....

...druga možnost je, da v zvezi z neko osebno zadevo nisi popolnoma skladna sama s sabo in te nekaj še veže na preteklost in neke stare vzrorce ali načine delovanja, mišljenja...pri tem ti bo neka oseba (verjetno moški) pomagala odpreti oči in videti, v čem je problem....no, vsaj poskusil bo....vprašanje pa je, če boš to opazila ali pa mogoče samo ne takoj....

...še bolj možno pa je, da se zadeve med sabo malce prepletajo.....nič nisi napisala kakšni so odnosi z mamo in kakšni so bili z očetom.....

najbolje, da si pozorna in opazuješ, kaj se dogaja....potem bo tudi lažje določiti točen pomen....kakšna reč se pokaže šele sproti, med samim dogajanjem.... xsrcx

V bistvu sta to Trudičkova stara starša.

Jah, Ata vedno bolj pogrešam, povsod manjka, vedno bolj se mi dogaja, da kaj počnem, pa ga slišim, da mi kaj reče - kaj česar sem bila vajena prej, dokler je bil še živ. En tak poseben, topel odnos je bil med nama, nekak sem ga kar posvojila za svojega starega očeta. Podobne sanje sem sanjala pred časom za mojega starega očeta. Da sem ga kar nekje spet srečala in bila srečna, da sem se motila, da je mrtev. Jaz v budnem stanju brez razlage sanj to doživljam bolj v smislu, da nekak v podzavesti še vseeno nisem sprejela slovesa.

Mama je pa malo drugačna. So se pa odnosi po atovem slovesu precej spremenili - verjetno po svoje obdeluje v sebi vse skupaj. Zato tudi ni bilo kake topline ali pa ljubezni ali pa česarkoli čutiti med nama...

Hvala za razlago xsrcx x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Hojla.........danes sem spet full sanjala...........kako sva z nekom, mensezdi da z mojim fantom, bila pred eno trgovino, ki je bla okrogla.......bilo je polno ljudi, kot ob sobotah, ko se vsi spravijo nakupovat......., med množico sta prihaja sem tud moja stara mama in deda, pa sem rekla, lej Deda pa Manča gresta...........ko sta prišla, sem pa jaz rekla, da grem domov, ker se mi ne ljubi čakat , ker bota onadva tm še zihar kake 20 min.......to se je vse dogajalo v našem kraju, razen ta okrogla stavba ni bla tle.................pol sem šla po hribu navzgor, mimo cerkve..........in potem domov po običajni poti...ko sem šla mimo ene stavbe, je po nasprotnem pločniku hodil en fant, pa ena punca...............in me gledal............full gledal...in kot da bi me osvajal.......bil je še kot najstnik videt, kasneje se mi je zdel pa nekam znan, pol je pršu pa k men, .........sem rekla, jaz sem prestara zate, mam 26 let(čeprav jih mam še 25).........aja je reku.......pol mal k teb ne morem it, sm rekla, ne..............pko sem prišla pred blok, pa pride ta fant spet k men, in mi da ene odrezke od plačanih računov , ki mu jih je dal moj brat.........moj brat ga je instruiral tega fanta, in ta mu je plačal pol neki računov...to mojmu bratu dej, sem rekla, ........in ravno takrat je mimo pršel moj brat, z njegovimi prjatli, ker drgač je u Lubljani in sta se pol zmenla..... ...pred blokom se je zbiralo neki ljudi, ki so šli smučat, med njimi , je bla tud moja sestrična........je rekla, če bi pr men naredil za novo leto žurko, pa sem rekla, da ne, naj jo kr pr seb naredijo, da jaz ne bom čistila pol za drugimi.........med temi ljudmi, jo blo nekja tud takih, ki so zgledali kot reševalci, v rdečem kombinezonu z rdečo čelado..........pol pridem jaz domov v stanovanje, pa pride not ena ta reševalka, z rdečo čelado na glavi,........sem rekla, kam se greste pa smučat...pol sem se pa že zbudila, ker je zvonil telefon...........ampak prej sem pa še sanjala, kako je ena voditeljica na televiziji, ki je mela zelo dolge naravne rjave velnaste lase, govorila o enih Turnških(men se zdi, da so se v naši daljni rodbini eni tko pisal).........pa o tem fantu, ki me je osvajal in ga je brat instruiral, da je ta fant kot en Nostradamus,prav to je rekla, in da je nadpovprečno pameten, pol je pa neki ugotavljala, kaj bi lahko študiral pol, prav oddajo na televiziji je mela o njem.....................pred tem, sem pa sanjala, kako je ta fant bil na nekem predavanju, oz. vajah.in je profesor rekel, da morajo preverit, če so žice, ki so jih pri nesli od doma, pravilne napetosti,............to preverite v tej prvi škatli.....pol pa jih še v tej drugi škatli neki preverite..sem pogledala, kaj je blo notri, in je bil en sam kabel............pol je pa ta fant prvi začel..........

sanje so se pričele v nekem kraju (npr točka A), in morala sem priti v točko B. Bila sem žalostna, ker sem mislila, da mi ne bo uspelo prit pravi čas, nakar probam in mi uspe v rekordnem času. Prišla sem v nek prostor, kjer se zbirajo ljudje, in iskala sem osebo, ki me je čakala. Bila je učiteljica plesa. Končno uspem priti do prostora kjer naj bi bile plesne. Tam je bila še ena ženska. Ko so se plesne pričele, nisem mogla videti učiteljice ,ker je tista druga punco jo zakrivala.Nakar se nekako izborim in pred menoj je učiteljica plesa, ki je zgledala kot gejša. Imela je neko tradicionalno japonsko/kitajsko oblačilo iz rdeče svile in spominjalo me je na kimono. Okrog pasu je imela ogromen črn pas. Črne lasje do ramena in izredno bel obraz. Ko je začela plesat oz me učiti določene poteze, sem zelo uživala. Nakar od nikoder potegne dva meča (tista samurajska) in začne z njima plesati. Še zdaj ne vem ali je bil ples ali borilna veščina ... zgledalo je kot ples.

Ko sem odhajala iz tega prostora, sem se pomnila, da sem v tem prostoru že bila, ampak v enih drugih sanjah, kjer je bila neka žurka :)

prav tako me zanima, kak simbol ima lev v sanjah?

Bili smo vampirji in smo sli na pohod v mesto pobijat volkodlake.

Nisem si dobro zavezal cevljev, kot da sem premalo resno vzel zadevo.

Potem sem bil nekako sam, ob ljubljanici stari del mesta, so bile kot arkade... mimo je prisel dolgoroki volkodlak; tak, ki je kar mlahavo razmetaval s svojimi rokami. seveda mi ni bilo prijetno. zbezal sem nazaj. lovili so me. veliko volkodlakov. nisem se cutil mocnega zaradi tega, ker nisem imel zavezane cevlje (dobra sola).

mislim, da sem se kar zbudil potem.

to me sicer spomne na 1 meni zlo fajni film Podzemlje! x;)x verjetno se je kazal film kot prispodoba za drugacno dogajanje in sporocilo meni. Kaj mislis, kaj so sanje pomenile?

zadnje čase sanjam bl mal, ko pa že sanjam, se pa spomnem sam delčke :inocent: ...no saj tko se mi zdi x:Dx in zdej že kr pogrešam svoje sanje, ku sm se jim včasih še tri dni režal x:px ...zdej bom pa probu, da bom kej sanjal

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...