Aira 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ha ha ha ha..... aaaa ha ha ha... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ....bi nekaj reku...............pa rajš ne bom. Sem pa mogu to povedat. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 veš kaj mickeni, ni lepo.........sam nekaj začneš, pol pa.........nič :xx!: you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 To sam za zanetit čim večjo željo .......................da bi povedal..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 pri meni to ne vžge. sploh ti ni treba povedat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Ker že veš? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 pojma nimam.lubčka vsem papa.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 pojma nimam.Sem vedel. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Če bi sanje razlagala v simbolnem jeziku, ki ga je uporabljal tudi Jung, bi zaroka med moškim in žensko lahko pomenila tudi pomirjenje ali integracijo tvojega moškega in ženskega dela psihe, kar bi pomenilo, da si sprejela tudi moški princip svoje osebnosti in ga v pravem odnosu združila z ženskim principom osebnosti, čeprav to navadno označuje poroka. V sanjah ne pomeni največ zgodba, ampak bolj naše čustvene reakcije, kaj sanje vzbudijo v nas, kajti sanje so simbolni jezik s katerim nas nagovarja naše najgloblje bistvo. Tudi to je smer, v kateri lahko iščeš razlago svojih sanj... ...sicer pa se mi zdi, da si nekje drugje omenila, da se letos omožiš torej se te sanje že uresničujejo Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 ali pa da si to res ful želiš in o tem non stop razmišljaš pa te preganja še v sanjah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Uf pesha..........resen in konkreten odgovor. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Uf pesha..........resen in konkreten odgovor. Mick, kar povej o čem sanjaš... Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Zadnje sanje so bile......Marsa, Znova pa repincl Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Hm ka sem že sanjal jebem mu zda se pa ne spomnim.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Si bil tako skromen z opisom, da si lahko samo z domišljijo pomagam... :o nino si uletu vmes, tole gre Micku... Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Pesha, kaj pa praviš na moje sanje? Pred par dnevi sem sanjala (ej, ful čudno meni to ), da sem posvojila enega otroka - fantka, starega približno toliko, kot je moj sin (5 let). Potem sem imela 3 otroke: 2 svoja (ki jih imam res, ne samo v sanjah) in še 1 posvojenega! Če pa pomislim na občutke v sanjah, se spomnim, da se mi je ta otrok ful smilil, ker so ga starši zapustili, jaz pa sem si mislila, da če lahko skrbim za dva, bom pa še za tega tretjega. Sploh se mi ni zdel to nek problem! Se pa spomnim, da je bila tam zraven tudi moja mama, ki ga je hotela posvojiti, a sem jo jaz "prehitela". Ma ful čudne sanje... :o|o: Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Verjetno je ta tema ze odprta.., ampak mene zanima nekaj dolocenega. ... 'verjetno' ... preverjati pa se ti ne ljubi?... saj v bistvu imamo vsi eno čisto konkretno vprašanje (kadar ga imamo), pa ga vseeno lahko zapišemo v že obstoječo temo.... tudi tja se bodo nakapljali odgovori (vsaj do zdaj so se). Sanje pa so tako neraziskano področje, da je skoraj vsak lahko 'mojster' pri razlagi... ti pa potem tisto 'kupiš' ali ne... morda sanje samo s simbolnimi slikami sporočajo kaj o tebi... morda kakšno tvojo notranjo spremembo... recimo uravnotežanje ženske in moške energije... ali željo po tem?... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Pesha, kaj pa praviš na moje sanje? Pred par dnevi sem sanjala (ej, ful čudno meni to ), da sem posvojila enega otroka - fantka, starega približno toliko, kot je moj sin (5 let). Potem sem imela 3 otroke: 2 svoja (ki jih imam res, ne samo v sanjah) in še 1 posvojenega! Če pa pomislim na občutke v sanjah, se spomnim, da se mi je ta otrok ful smilil, ker so ga starši zapustili, jaz pa sem si mislila, da če lahko skrbim za dva, bom pa še za tega tretjega. Sploh se mi ni zdel to nek problem! Se pa spomnim, da je bila tam zraven tudi moja mama, ki ga je hotela posvojiti, a sem jo jaz "prehitela". Ma ful čudne sanje... :o|o:Če ti samo namignem, so to sanje o tebi sami, kajti vsak človek ima v sebi notranjega otroka, ki je del njegove osebnosti, navadno pa naj bi predstavljal travmatično obdobje, ki ga posameznik še ni čustveno predelal...vsak otrok pride do obdobja, ko se mu zdi, da ga starši ne marajo, navadno je to takrat, ko mu začnejo dajati prepovedi, lahko pa je to le občutek, ki spremlja odraščanje in torej odcepljanje od staršev...mogoče nisi dovolj čutila ljubezni staršev, da si niste kazali čustev...skratka itak so naše sanje vedno o nas samih, v tvojem primeru bi pač lahko razbrala, da si na nek način začela imeti rada sama sebe, mogoče nek del sebe, ki je bil do sedaj potlačen in se ga nisi zavedala, da pa si pri tem prehitela svojo mamo kaže, da si mogoče imela ta čustveni manko ravno pri njej....je pa to res groba interpretacija, ki naj ti samo pomaga pri razlagi... Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Si bil tako skromen z opisom, da si lahko samo z domišljijo pomagam... :o nino si uletu vmes, tole gre Micku...Bili sta pri meni na obisku, ponudu sem jima repincl, Marsa je privligirano lahko kadila v stanovanju, Znova pa je bila simpa, rdečelasa in z zelenimi oukami.......to je vse kar se spomnim. No, me res zanima.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Sanje pa so tako neraziskano področje, da je skoraj vsak lahko 'mojster' pri razlagi... ti pa potem tisto 'kupiš' ali ne... morda sanje samo s simbolnimi slikami sporočajo kaj o tebi... morda kakšno tvojo notranjo spremembo... recimo uravnotežanje ženske in moške energije... ali željo po tem?...Imaš prav, da ne gre sanj kar posploševati, ker nagovarjajo vsakega posameznika drugače in so odraz njegovega doživljanja sebe in sveta. Dobro je razumeti čemu sanje, o čemer piše tudi Jung, in šele potem razvozlavati njihov simbolni jezik, toda to niti ni nujno, kajti vse se lahko odvija na nezavedni ravni, predvsem pa je bolj pomembno čustvovati, občutiti kaj so sanje vzbudile, kot pa razumu "razložiti" pomen sanj. Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Pesha, tvoja razlaga mojih sanj je kar verjetna! Res je, da sem vedno čutila pomanjkanje ljubezni od moje mame oziroma mi ni nikoli kazale neke ljubezni, ampak sem se počutila kot nek nenačrtovan (nezaželen) otrok... Btw: sem bila 3. otrok pri hiši. Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Bili sta pri meni na obisku, ponudu sem jima repincl, Marsa je privligirano lahko kadila v stanovanju, Znova pa je bila simpa, rdečelasa in z zelenimi oukami.......to je vse kar se spomnim. No, me res zanima.... Da še tebe obdelam Mick...da vidimo...dve ..od tega eni dovoliš privilegije predvidevam, da tisti z več avtoritete...druga je pa simpl....torej mami popuščaš pri njenih zahtevah punce, ki si jih izbiraš (si izbral) pa so prekrotke zate da bi mami povedale, da se v tvojem stanovanju ne kadi ...ustreči hočeš pa obema (z repinclom???) Marsa in Znova interpretacija je bila narejena ob predpostavki, da sta svoji imeni "posodili" Mickovim sanjam... Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Torej naj se tko reče, sanjal sem kako brskam po svoji torbi (šolski) in najdem izgubljeno puščico (peresnico)..... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2004 Avtor Prijavi Deli 6. april 2004 Ops?Pa to ni res, zdaj vam se v sanjah uletavam s chiki zaradi tega presnetega El Nina! Mick - thanx, da sem lahko - k tebi torej se kdaj uletim. Ja, najverjetneje in kar ziher seveda imamo na tone tem Sanje.Doticno pa prikljucim k primerni. valjda - zakaj bi se Znova matrala? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ali pa da si to res ful želiš in o tem non stop razmišljaš pa te preganja še v sanjah Draga Aira, zaroka je ze za mano.. Samo vprasala sem.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts