Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

...sanjal sem da sem bil v gorah in ko sem bil na vrhu gore sem glavo oz. vrat vtaknil v skalo(skala je bila v obliki crke U, ko pa sem hotel vrat potegniti ven iz skale ni slo...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

danes, se ne spomnem, kaj sem sanjala,.....samo blo je pa neki druzga čudnga..............iz sanj sem se ven zbudila, ker sem čutla in vedela, da mi bo plakat na steni na glavo padel....ve ni sekundi, po tem ko sem se zbudila in odprla oči, pa je res :eek: :eek: :eek: :eek:
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

Joj kakšne sanje......bila sem tatica.......ja hudo jaz pa tatica.......nisem sanjala prov ropa ampak kako sem bežala z diamanti in dragocenimi kristali...........bila sem zelo zvita in me niso mogl kr tako ulovit..........na koncu sem se odločila, da se kar soočim s tistimi ki me lovijo.......smešno, da to niso bili policaji ampak sta bila dva majhna otroka.....ha ha ha......ulovila sta me v mojem domu.....samo da se jima nisem predala ampak sem ju izivala, če sploh lahko dosežeta vrečko v kateri so bil kristali......ker sta bila toliko manjša od mene.....potem sem se zbudla Halo kakšne sanje xrolleyesx
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Hojla.........danes sem spet full sanjala...........kako sva z nekom, mensezdi da z mojim fantom, bila pred eno trgovino, ki je bla okrogla.......bilo je polno ljudi, kot ob sobotah, ko se vsi spravijo nakupovat......., med množico sta prihaja sem tud moja stara mama in deda, pa sem rekla, lej Deda pa Manča gresta...........ko sta prišla, sem pa jaz rekla, da grem domov, ker se mi ne ljubi čakat , ker bota onadva tm še zihar kake 20 min.......to se je vse dogajalo v našem kraju, razen ta okrogla stavba ni bla tle.................pol sem šla po hribu navzgor, mimo cerkve..........in potem domov po običajni poti...ko sem šla mimo ene stavbe, je po nasprotnem pločniku hodil en fant, pa ena punca...............in me gledal............full gledal...in kot da bi me osvajal.......bil je še kot najstnik videt, kasneje se mi je zdel pa nekam znan, pol je pršu pa k men, .........sem rekla, jaz sem prestara zate, mam 26 let(čeprav jih mam še 25).........aja je reku.......pol mal k teb ne morem it, sm rekla, ne..............pko sem prišla pred blok, pa pride ta fant spet k men, in mi da ene odrezke od plačanih računov , ki mu jih je dal moj brat.........moj brat ga je instruiral tega fanta, in ta mu je plačal pol neki računov...to mojmu bratu dej, sem rekla, ........in ravno takrat je mimo pršel moj brat, z njegovimi prjatli, ker drgač je u Lubljani in sta se pol zmenla..... ...pred blokom se je zbiralo neki ljudi, ki so šli smučat, med njimi , je bla tud moja sestrična........je rekla, če bi pr men naredil za novo leto žurko, pa sem rekla, da ne, naj jo kr pr seb naredijo, da jaz ne bom čistila pol za drugimi.........med temi ljudmi, jo blo nekja tud takih, ki so zgledali kot reševalci, v rdečem kombinezonu z rdečo čelado..........pol pridem jaz domov v stanovanje, pa pride not ena ta reševalka, z rdečo čelado na glavi,........sem rekla, kam se greste pa smučat...pol sem se pa že zbudila, ker je zvonil telefon...........ampak prej sem pa še sanjala, kako je ena voditeljica na televiziji, ki je mela zelo dolge naravne rjave velnaste lase, govorila o enih Turnških(men se zdi, da so se v naši daljni rodbini eni tko pisal).........pa o tem fantu, ki me je osvajal in ga je brat instruiral, da je ta fant kot en Nostradamus,prav to je rekla, in da je nadpovprečno pameten, pol je pa neki ugotavljala, kaj bi lahko študiral pol, prav oddajo na televiziji je mela o njem.....................pred tem, sem pa sanjala, kako je ta fant bil na nekem predavanju, oz. vajah.in je profesor rekel, da morajo preverit, če so žice, ki so jih pri nesli od doma, pravilne napetosti,............to preverite v tej prvi škatli.....pol pa jih še v tej drugi škatli neki preverite..sem pogledala, kaj je blo notri, in je bil en sam kabel............pol je pa ta fant prvi začel..........

v življenju bi rada nekaj novega....na kakšne lastnosti ali vzorce te spominjata dedek in babica?....zgleda, da si prerasla, ali pa jih boš v kratkem, ene družinske vzorce. sanje govorijo o tem, da bi ti v 3d znal bit všeč en fant...vendar tega ne boš hotela videt in vedet, ker se ti nekaj v zvezi z njim zdi neprimerno....mogoče res leta ali pa tudi kaj drugega....preveri svoje misli....na nekatere stvari bi bilo dobro spremenit pogled....

...pa lepo praznovanje.....x;)x :palec:

sanje so se pričele v nekem kraju (npr točka A), in morala sem priti v točko B. Bila sem žalostna, ker sem mislila, da mi ne bo uspelo prit pravi čas, nakar probam in mi uspe v rekordnem času. Prišla sem v nek prostor, kjer se zbirajo ljudje, in iskala sem osebo, ki me je čakala. Bila je učiteljica plesa. Končno uspem priti do prostora kjer naj bi bile plesne. Tam je bila še ena ženska. Ko so se plesne pričele, nisem mogla videti učiteljice ,ker je tista druga punco jo zakrivala.Nakar se nekako izborim in pred menoj je učiteljica plesa, ki je zgledala kot gejša. Imela je neko tradicionalno japonsko/kitajsko oblačilo iz rdeče svile in spominjalo me je na kimono. Okrog pasu je imela ogromen črn pas. Črne lasje do ramena in izredno bel obraz. Ko je začela plesat oz me učiti določene poteze, sem zelo uživala. Nakar od nikoder potegne dva meča (tista samurajska) in začne z njima plesati. Še zdaj ne vem ali je bil ples ali borilna veščina ... zgledalo je kot ples.

Ko sem odhajala iz tega prostora, sem se pomnila, da sem v tem prostoru že bila, ampak v enih drugih sanjah, kjer je bila neka žurka :)

prav tako me zanima, kak simbol ima lev v sanjah?

se ti zdi, da zamujaš pri uresničevanju svojih vizij?...uspelo ti bo. ostalo se nanaša na žensko oz. ženskost.....dobila boš nove vpoglede vase (čeprav bodo najprej neke ovire, jih boš premagala) in prav uživala...ostala bojevnica, pa čeprav bo izgledalo mehko in nežno kot ples.... :vio:

Bili smo vampirji in smo sli na pohod v mesto pobijat volkodlake.

Nisem si dobro zavezal cevljev, kot da sem premalo resno vzel zadevo.

Potem sem bil nekako sam, ob ljubljanici stari del mesta, so bile kot arkade... mimo je prisel dolgoroki volkodlak; tak, ki je kar mlahavo razmetaval s svojimi rokami. seveda mi ni bilo prijetno. zbezal sem nazaj. lovili so me. veliko volkodlakov. nisem se cutil mocnega zaradi tega, ker nisem imel zavezane cevlje (dobra sola).

mislim, da sem se kar zbudil potem.

to me sicer spomne na 1 meni zlo fajni film Podzemlje! x;)x verjetno se je kazal film kot prispodoba za drugacno dogajanje in sporocilo meni. Kaj mislis, kaj so sanje pomenile?

potreba po energiji, strasti, lovu in odstranjevanju nekih stvari, ki jih ne maraš....kar ti sicer ni prijetno in misliš, da se da naredit enostavno...vendar je to proces, ki je zahteven in zanj je potrebna dobra pripravljenost in veliko smisla za praktičnost....ohranjaj sposobnost za vsakdanje stvari in ne hiti, dokler nisi pripravljen....prizemljenost.... x;)x

zadnje čase sanjam bl mal, ko pa že sanjam, se pa spomnem sam delčke :inocent: ...no saj tko se mi zdi x:Dx in zdej že kr pogrešam svoje sanje, ku sm se jim včasih še tri dni režal x:px ...zdej bom pa probu, da bom kej sanjal

bodo že prišle nazaj...ne skrbi.... xsrcx

...sanjal sem da sem bil v gorah in ko sem bil na vrhu gore sem glavo oz. vrat vtaknil v skalo(skala je bila v obliki crke U, ko pa sem hotel vrat potegniti ven iz skale ni slo...

izpolnil si si zadan cilj ali cilje.....in kaj bi rad sedaj?....zakaj za :vragec: pa vtikaš glavo v skalo....saj veš, da z glavo skozi zid ne gre....sam iz radovednosti se pa enih reči tud ne počne, ker ti posledice lahko niso všeč.... x;)x

danes, se ne spomnem, kaj sem sanjala,.....samo blo je pa neki druzga čudnga..............iz sanj sem se ven zbudila, ker sem čutla in vedela, da mi bo plakat na steni na glavo padel....ve ni sekundi, po tem ko sem se zbudila in odprla oči, pa je res :eek: :eek: :eek: :eek:

kaj češ boljšega.... x:Dx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Joj kakšne sanje......bila sem tatica.......ja hudo jaz pa tatica.......nisem sanjala prov ropa ampak kako sem bežala z diamanti in dragocenimi kristali...........bila sem zelo zvita in me niso mogl kr tako ulovit..........na koncu sem se odločila, da se kar soočim s tistimi ki me lovijo.......smešno, da to niso bili policaji ampak sta bila dva majhna otroka.....ha ha ha......ulovila sta me v mojem domu.....samo da se jima nisem predala ampak sem ju izivala, če sploh lahko dosežeta vrečko v kateri so bil kristali......ker sta bila toliko manjša od mene.....potem sem se zbudla Halo kakšne sanje xrolleyesx

sanje govorijo o tem, da se ubadaš z značajskimi lastnostmi...mogoče kaj spoštuješ in ceniš pri drugih in se ti zdi, da sama teh sposobnosti nimaš?...to lahko sproža notranji konflikt, ki se pokaže v sanjah....naberi si novih moči....in konfliktov bo konec....v sanjah si dokažeš, da to znaš in zmoreš....torej gre tud v 3d :palec:

(popravljeno)

hej hoj, jaz pa sem v preteklih 14 dnevih al pa v roku tedna dni - ne vem tocno - sanjala svoje bivse fante, ne vse ampak tri, ki so mi bili vsak ob svojem casu zelo pomembni. eden mi je v sanjah rekel don't worry, i am here and i care x?x nimam kakih globjih simpatij več do njih, nasprotno do uses sem zaljbljena v zdajsnejga fanta :2src: v enih sanjah sem tud snajala da sem našla zlati prah, polno tega in jaz sama sem bila cela od tega zlatega praha...upam da je to kaj dobrega x:)x

en fajn dan želim x:)x :palec:

Popravljeno -> bacci

hej hoj, jaz pa sem v preteklih 14 dnevih al pa v roku tedna dni - ne vem tocno - sanjala svoje bivse fante, ne vse ampak tri, ki so mi bili vsak ob svojem casu zelo pomembni. eden mi je v sanjah rekel don't worry, i am here and i care x?x nimam kakih globjih simpatij več do njih, nasprotno do uses sem zaljbljena v zdajsnejga fanta :2src: v enih sanjah sem tud snajala da sem našla zlati prah, polno tega in jaz sama sem bila cela od tega zlatega praha...upam da je to kaj dobrega x:)x

en fajn dan želim x:)x :palec:

vse kaže, da si v sanjah imela opravka s preteklostjo in da si iz nje potegnila največ kar si lahko....zato tudi bogastvo....vse je ok :palec:

sanje govorijo o tem, da se ubadaš z značajskimi lastnostmi...mogoče kaj spoštuješ in ceniš pri drugih in se ti zdi, da sama teh sposobnosti nimaš?...to lahko sproža notranji konflikt, ki se pokaže v sanjah....naberi si novih moči....in konfliktov bo konec....v sanjah si dokažeš, da to znaš in zmoreš....torej gre tud v 3d :palec:

Amis hvala zadela si v terno, res se s tem ubadam zadnje dni.

Dobila sem še en preblisk mojih današnjih sanj ko sem pisala dnevnik, ki mi ga je podaril fant za moj roj. dan. Zanimivo je to, da sem spomnila, da sem ga ful živo sanjala (dnevnik mislim - v bistvu se ful spomnim platnice). Videla sem ga pri eni gospe (kao znani gospe) mislim, da je bila na tv al pa mogoče v živo in sem ga v sanjah ful gledala, češ da ima isti zvezek kot jaz. Kr neki no a ma to sploh kakšen pomen? x;)x

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Tokrat se mi je spet sanjalo o deževnikih. Spomnim se, da sem bila v sobi in ugasnila svečo, ki je bila skoraj pogoreta, nakar je iz sveče začel lezti deževnik, ko sem bolje pogledala sem videla še dva deževnika, eden je bil bel, drug pa rjavkast.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Amis hvala zadela si v terno, res se s tem ubadam zadnje dni.

Dobila sem še en preblisk mojih današnjih sanj ko sem pisala dnevnik, ki mi ga je podaril fant za moj roj. dan. Zanimivo je to, da sem spomnila, da sem ga ful živo sanjala (dnevnik mislim - v bistvu se ful spomnim platnice). Videla sem ga pri eni gospe (kao znani gospe) mislim, da je bila na tv al pa mogoče v živo in sem ga v sanjah ful gledala, češ da ima isti zvezek kot jaz. Kr neki no a ma to sploh kakšen pomen? x;)x

pinka, mogoče z nekom, ki ga poznaš deliš svoje misli...lahko pa boš spoznala osebo, ki ima podobne izkušnje ali kaj takega.... x:)x

pa hvala za povratne informacije....

Tokrat se mi je spet sanjalo o deževnikih. Spomnim se, da sem bila v sobi in ugasnila svečo, ki je bila skoraj pogoreta, nakar je iz sveče začel lezti deževnik, ko sem bolje pogledala sem videla še dva deževnika, eden je bil bel, drug pa rjavkast.

sveča je simbol strasti na čustvenem in čutnem področju....njeno ugašanje običajno nima blagodejnega pomena. ....mogoče boš pa prižgala novo, ker je stari potekel rok trajanja, saj deževniki pomenijo rahljanje nečesa....pa tudi večjo povezanost z zemljo, mogoče zemeljskim nasploh....malo je odvisno tudi od tega, kakšen odnos imaš sicer do deževnikov.....

Hitro zapišem sanje..

Bila nekje v neki hiši kot ujetnica..ampak v treh različnih osebah..se pravi v sanjah nastopile tri osebe in vse sem bila jaz..enkrat blazno visoka..dolgonoga črnolaska, drugič kot blond..enkrat se ne spomnim..

In hotele pobegniti - se pravi jaz..plezamo po neki ograji(se ustrašim, da bo kdo elektriko skozi spustil),.potem pa kar odpremo vrata..imela non stop občutek preganjanosti in strahu.

Ne spomnim se če sem stopila ven..

Skratka neprijetne sanje..

Pravzaprav po dolgem času sploh prve sanje

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

tega si ne upam trdit..... x:Dx x;)x

zlati prah ni pomenil dobitka na lotu ha ha x:Dx x;)x - sem igrala vceraj, ker majo na hrvaskem v sredo in petek pa ni blo nic :xx!: sicer pa kaj je materialnost, glavno da imamo bogatsvo v dusi x:Dx (valda ce mas poln bančni račun je lažje bit bogat tud v duši ha ha)

Hitro zapišem sanje..

Bila nekje v neki hiši kot ujetnica..ampak v treh različnih osebah..se pravi v sanjah nastopile tri osebe in vse sem bila jaz..enkrat blazno visoka..dolgonoga črnolaska, drugič kot blond..enkrat se ne spomnim..

In hotele pobegniti - se pravi jaz..plezamo po neki ograji(se ustrašim, da bo kdo elektriko skozi spustil),.potem pa kar odpremo vrata..imela non stop občutek preganjanosti in strahu.

Ne spomnim se če sem stopila ven..

Skratka neprijetne sanje..

Pravzaprav po dolgem času sploh prve sanje

odgovor na os.... x;)x

zlati prah ni pomenil dobitka na lotu ha ha x:Dx x;)x - sem igrala vceraj, ker majo na hrvaskem v sredo in petek pa ni blo nic :xx!: sicer pa kaj je materialnost, glavno da imamo bogatsvo v dusi x:Dx (valda ce mas poln bančni račun je lažje bit bogat tud v duši ha ha)

vsekakor se ti obeta nekaj lepega...in če to ni glih loto, je še veliko drugih stvari...kar se pa bogastva in obilja tiče....če smo čisto in skrajno pošteni...potem potrebujemo obojega.... x;)x

ma ja, sam k. k mam tolkrat ovna in ogenj u karti.... :o|o: pol bi jst vse takoj.

HVALA

----------

...potreba po energiji, strasti, lovu in odstranjevanju nekih stvari, ki jih ne maraš....kar ti sicer ni prijetno in misliš, da se da naredit enostavno...vendar je to proces, ki je zahteven in zanj je potrebna dobra pripravljenost in veliko smisla za praktičnost....ohranjaj sposobnost za vsakdanje stvari in ne hiti, dokler nisi pripravljen....prizemljenost.... x;)x...

sveča je simbol strasti na čustvenem in čutnem področju....njeno ugašanje običajno nima blagodejnega pomena. ....mogoče boš pa prižgala novo, ker je stari potekel rok trajanja, saj deževniki pomenijo rahljanje nečesa....pa tudi večjo povezanost z zemljo, mogoče zemeljskim nasploh....malo je odvisno tudi od tega, kakšen odnos imaš sicer do deževnikov.....

Hvala za razlago :flowers:

Lahko samo :cry: :cry: hudo je, zelo hudo.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Jaz sem danes sanjala Nosoroga in sicer, da sem šla k njemu 1 kamen kupit. (dodajam: sama sem izbrala kamen in potem je reku, da ta pa že ni 'prav zame in mi je dal drugega, jaz sem pa ves čas razmišljala, da sem nekje prebrala, da si moreš sam kamen izbrat! pa tak star je bil ta nosorog in je imel svojo podajalno k v eni zastavljalnici, ful po štengah gor)

Potem ko sem bila ravno pri nakupih sem šla čez en ful velik bazar, tak pravi turški, ful folka sedelo na tleh, same temne, stare mame prodajale...ni bilo strah

Na bazarju sem vidla take čipkaste prtičke, ki so moji sestri všeč ( :xx!: ) in sem razmišljala, da bi ji kupila kakega samo potem sem se spomnila, da jih imam še iz Turčije zanjo.

Veliko sem sanjala o Matiji in njegovoh sošolcih iz poddiplomca, ki so bli vsi nakravatani in so šli nekam na nek sestank z enim ministrom.

Jaz sem se našminkala in si s šminko popacala pulover, pa enga mačka (al psa),,,neki majhnega sem crklala...Aha pa (ne vem zakaj) tudi sošolci so se šminkali in potem sem si sposodila eno šminko in model jo je ful iskal jaz pa nusem vedla kam sem jo dala, ker je bilo vse razmetano in nastlano.

Potem iz bazarja sem šla (smo šli) k bazenom, takim k so v Laškem, ampak ni bilo v Laškem...

Tam sem vidla par ljudi, ki so si kao plačali najbolše hotele (okol bazena) in potem ful opazovali kdo je v katerem hotelu...aja pa ločeno je bilo, da so lahko v bazenuu vsak 2. dan tudi moški oz. vsak 2.dan ženske (to sem včeri n člank brala pa me je čist presenetilo)

to je to...aja pa ful se nism vključila xrolleyesx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Jaz sem danes sanjala Nosoroga in sicer, da sem šla k njemu 1 kamen kupit. (dodajam: sama sem izbrala kamen in potem je reku, da ta pa že ni 'prav zame in mi je dal drugega, jaz sem pa ves čas razmišljala, da sem nekje prebrala, da si moreš sam kamen izbrat! pa tak star je bil ta nosorog in je imel svojo podajalno k v eni zastavljalnici, ful po štengah gor)

Potem ko sem bila ravno pri nakupih sem šla čez en ful velik bazar, tak pravi turški, ful folka sedelo na tleh, same temne, stare mame prodajale...ni bilo strah

Na bazarju sem vidla take čipkaste prtičke, ki so moji sestri všeč ( :xx!: ) in sem razmišljala, da bi ji kupila kakega samo potem sem se spomnila, da jih imam še iz Turčije zanjo.

Veliko sem sanjala o Matiji in njegovoh sošolcih iz poddiplomca, ki so bli vsi nakravatani in so šli nekam na nek sestank z enim ministrom.

Jaz sem se našminkala in si s šminko popacala pulover, pa enga mačka (al psa),,,neki majhnega sem crklala...Aha pa (ne vem zakaj) tudi sošolci so se šminkali in potem sem si sposodila eno šminko in model jo je ful iskal jaz pa nusem vedla kam sem jo dala, ker je bilo vse razmetano in nastlano.

Potem iz bazarja sem šla (smo šli) k bazenom, takim k so v Laškem, ampak ni bilo v Laškem...

Tam sem vidla par ljudi, ki so si kao plačali najbolše hotele (okol bazena) in potem ful opazovali kdo je v katerem hotelu...aja pa ločeno je bilo, da so lahko v bazenuu vsak 2. dan tudi moški oz. vsak 2.dan ženske (to sem včeri n člank brala pa me je čist presenetilo)

to je to...aja pa ful se nism vključila xrolleyesx

opažam, da se ti ful dogaja....

ubadaš se s svojimi lastnostmi in pogledi na svet in življenje ter svojo umeščenost v vse to. mal te je najbrž tud zametlo vse skupaj. prvi del govori o napredovanju na duhovni in/ali poklicni ravni...z modrostjo...lahko te pri tem preganja občutek, da ti čas prehitro beži...

pri vsem skupaj ohranjaš smisel za praktičnost in prizemljenost....veliko se dogaja na družabnem področju in v odnosu. v odnosu se zgleda ne strinjaš z ukalupljenostjo v družbene norme in pretirano podleganje resničnim ali namišljenim obveznostim...sploh tistim v slogu:tako mora bit/tako se spodobi....pogrešaš več dogajanja na čustveno/čutnem področju....pri vsem skupaj bi pa včasih še rada ohranjala masko...vendar nekako kaže, da ti to ne leži več.....ustvarja pa določen konflikt znotraj tebe....

od vsega skupaj potrebuješ oddih....ali trenutni umik....kar je praktično za si pogledat zadeve z distanco...na vseh področjih in v vseh odnosih.....in trenutno ti je vse skupaj še nekoliko tuje....

:vio:

Ja Amis :2src:

Kako lepo od tebe, da si tele moje sanje pokomentirala :palec:

Se mi zdi kar res vse tole.

Pa nisem zadovolna, da je temu tako....

:eek:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

:V:

jaz bi tud interpretacije in ukvarjanje... sam kaj, ko ni sanj... (napisanih, ne da se ne sanjajo. x:o)x

sam ko se zbudim, sem vedno takoj vrzena v eno situacijo in adijo sanje...)

... :||| - tko da se NIC ne spomnim... :C: :o|o: (*pa tolk se vazhim s spominom :||)...

... razen barv:

TURKIZNE, kristalne... xyesx xsrcx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:V:

jaz bi tud interpretacije in ukvarjanje... sam kaj, ko ni sanj... (napisanih, ne da se ne sanjajo. x:o)x

sam ko se zbudim, sem vedno takoj vrzena v eno situacijo in adijo sanje...)

... :||| - tko da se NIC ne spomnim... :C: :o|o: (*pa tolk se vazhim s spominom :||)...

... razen barv:

TURKIZNE, kristalne... xyesx xsrcx x;)x

:vragec:

klele:

http://www.lucidnesanje.com/

je kar nekaj tehnik, koko si zapomniti sanje....predvsem pa "prestavljanje situacij"... x:)x x;)x ----- x:Xx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...