Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

thanx aakhut!! xsrcx

ampak saj ti ne mros v popolnosti razumet neptuna...

jaz sanje zivim...

in sanjam zivljenje...

xsrcx x:Xx

**

torej, dol mi visi za **saturnovske* (al pac kakrsnekoli TAKE x!x xyesx) razlage...

sanje men niso... *lochene*.

sanje so..

sem jaz... moj drugi svet... ki sem prav tko jaz.

sam jaz sem neptun itself. ;) :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

thanx aakhut!! xsrcx

ampak saj ti ne mros v popolnosti razumet neptuna...

jaz sanje zivim...

in sanjam zivljenje...

xsrcx x:Xx

:vragec:

ja....itaQ x^x

kuko pa drgach? x:o)x x8Dx

bemu...a sm vodnar al nism.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

sam to ni to, je impulz, so svetovi drugi (ce hocemo)... niso pa sanje...

so pa radarji za slednje tud. ;) :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja Amis :2src:

Kako lepo od tebe, da si tele moje sanje pokomentirala :palec:

Se mi zdi kar res vse tole.

Pa nisem zadovolna, da je temu tako....

:eek:

mana, če si al nisi...je pač tako....vsi imamao taka obdobja...in ti čist verjamem, da ti ni glih...da če bi zbirala, bi raj kaj drugega....sam sej bo šlo mimo.... :palec:

marsa in aakhut...js se strinjam z obema...je že tako s sanjami in življenjem....marsa, če te kaj "potolaži", se tud sama zadnje čase večinoma ne spomnim sanj....se rado zgodi, kadar je gužva....pa saj pridejo nazaj..

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Dobro jutro.si pa že zgodaj vstal........
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

Hojla.......danes sem sanjala samo vodo............najprej, kako smo se z mami v enih toplicah v bazenu kopale.samo pol nismo mogle pa plačat, pa je mami poznala tisto žensko, ki je bla tam, in pa druge, pa je ta ženska rekla , da ni treba nč plačat, ker ma zdle ko smo ble me tm glih eno drustvo , tko da je zastonj........pol se pa spomnem kako sem bla nekje na morju,sonce je lepo sijalo, brez oblačka....peščena plaža izza skale pa se je videlo turkizno morje.lepo mirno.....kristalno čisto, noben se ni kopal, nobenega ni bilo, mirno, spokojno.........ko sem splezala gor na drevo oz skalo, da vidim kaj je zadaj, je bilo na vrhu tako ozko in ravno vmes v tisti špranji sem jaz bla, ujeta, samo ni mi bilo tesno,je bilo udobno, ker nisem mogla ne levo ne desno padit,le naprej bi lahko dol v vodo čofnila......vendar nisem ........ špranja oz prostor je bil ravno tako širok, da sem bila vmes jaz in sem se držala da ne bi dol naprej padla, opazovala sem to prelepo morje , pa sonce je sijalo, pa malo na levi se je videla še ena veja drevesa........še zdle ga vidim....turkizno modro kristalno čisto morje...sviž...mirna gladina....malo so se vidli valovčki, ko je veter, sapica zapihala,.....valovčki so se delali proti morju in ne iz morja proti obali...krasno...no in namesto, da bi uživala v tem sem šla domov po Velkotov fotoaparat, da bom lahko za mojo res dobro prijateljico K. slikala, ker ima rada sonce, lepo naravo......in sem si mislila, kaj ji bom napisala, lej K.zdle sem ti poslala fotke , kako vživo zgleda tale Mendeley....najprej sem šla po ozki poti nad škarfo, ki sem jo mogla preplezat....pot je bila iiz kamenčkov, peščene barve, po dožini je bila kratka, se spomnem, en meter eli dva......sem komaj splezala gor čez škarfo na to pot in sem se spomnila, a ni to kot tista pot v Mendeley, kot v eni pesmi, Road to Mandalay.........sem si rekla,a tako zgleda tale Mendeley, res lepo, pol sem se pa spomnila na Angleže, in si rekla, a sem le hodijo na počitnice, no sedaj pa vem kje je ta Mendelay in kako je lepo tukaj , sedaj jih pa razumem, zakaj vsi sem hodijo na počitnice,.......... ker je krasno........................sem šla domov po fotoaparat......pridem nazaj, sem komaj splezala na drevo oz skalo, pa sem hotla slikat, in je glih baterije na digitalcu zmanjkal....zlomka no.......sem si rekla,...namesto, da bi uživala v razgledu prej, sem se ubadala s tem fotoaparatom in sem mogla it domov....nisem vedela, kako bom prišla na kopno, ker je bilo drevo. oz.skala v vodi......globoka svetlo modra globina in bi zmočila fotoaparat,ker bi mogla skočit v vodo in bi se zmočil, čeprav je bla voda tako visoka, d abi lahko stala in fotoaparat v roki držala nad gladino........... pa ga ne smem, ker je od fanta in bo rekel, da sem mu ga pokvarila, ....na srečo so bli spodaj na kopnem ravno eni turisti........pa mi je ženska rekla, a slikate...sem rekla ne morem, ni baterije več..ne vem, kako naj priidem tja na obalo .........., bom zmočila fotoaparat,..pa mi je ženska rekla naj ga njej vržem, da ga bo ona ujela ......pa je bla čistena neznanka, angleška turistka, ki mi je pomagala................pol se pa spomnem, kako sem z dvema starejšima moškoma, ki sta bla turista, začela govorit.sta zgledla okol 45 50 let, že malo sive bradice...neobrita......sem jih po angleško vprašala , če sta iz Velike Britanije, ker sem vedela da sta Angleža...........pa je eden rekel, ja da sta..čeprav se mi je pa čudno zdelo, ker nista imela pristnega Angleškega naglasa...ampak sta se zatikala z angleščino, kot da ne bi bla Angleža, ampka sta se tja preselila iz Skandinavije, tako sta mi delovala,ker sta imela tak naglas izseljenca, ki sta delal v ,Angljii zgledala sta pametno kot poslovneža,in prijetno... .....čudn............

sorry, ker sem spet tolk napisala..........

Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

sapica je skos pihala, ker je je morje skos malo vibriralo, mikro valovčki so valovali v smeri proti odprtemu morju , zelo prijetno za pogledat......in sonce je močno sijalo.........hvala Amis.............malo se mi zazdeva oz zdle že vem, kaj toe sanje pomenijo.........samo tisti Angleži ne vem kakšno vlogonaj bi imlei....

v življenju bi rada nekaj novega....na kakšne lastnosti ali vzorce te spominjata dedek in babica?....zgleda, da si prerasla, ali pa jih boš v kratkem, ene družinske vzorce. sanje govorijo o tem, da bi ti v 3d znal bit všeč en fant...vendar tega ne boš hotela videt in vedet, ker se ti nekaj v zvezi z njim zdi neprimerno....mogoče res leta ali pa tudi kaj drugega....preveri svoje misli....na nekatere stvari bi bilo dobro spremenit pogled....

...pa lepo praznovanje..... x;)x :palec:

hvala ti Amis............dedek in babica me spominjata na preveč konservativne poglede na svet, ljubezen, parnerstvo, življenje.............vem da so zastareli, samo nekaj je pa tud dobrega v tem, vendar vprašanje, če je to prav zame, primerno zame.......................verjetno se moram odločit med srcem in razumom......inkako bi če bi drugače odreagirala, okoliš, družba gledala na to........... :sori:

bela vrtnica...ohrani zaupanje vase.... xsrcx

Tokrat se ne gre zame,.... ampak za,... prehudo je, najhuje kar se sploh lahko zgodi.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Tokrat se ne gre zame,.... ampak za,... prehudo je, najhuje kar se sploh lahko zgodi.

bela vrtnica....ne vem, kaj naj ti rečem...v takih trenutkih ni primernih besed in ne tolažbe....mogoče samo to, da nisi čisto sama.... xsrcx

marsa, turkizna je po nekaterih učenjih barva srca...ponekod jo navajajo kot barvo sedeža duše....itak pa je povezava med srčno in grleno čakro.....kristalna predstavlja jasnost.....bi rekla, da se te zgodbe ljudi bolj dotaknejo.... x:)x

nea...angleža predstavljata nekaj tujega in v tvojem primeru tudi nekoliko nepristnega.....izdajata se za nekaj, kar sta in nista hkrati...nekako povesta "svojo zgodbo" samo na pol......poleg tega je to simbol prevlade razuma nad srcem.....

kar se pa okolice tiče....večen problem....če jo poslušaš, si lahko sama nezadovoljna....če je pa ne, so pa oni s tabo lahko nezadovoljni....vsak se sam zase odloči...in dobi vse posledice svoje odločitve v enem ali drugem primeru...zato se je dobro vprašat prej, kaj nam je bolj pomembno...potem je tudi odločitev lažja....ti sama pri sebi sicer veš...tvoje morje je jasno in čisto...vendar ga zaenkrat samo opazuješ in poskušaš s posredovanjem občutkov prijateljici pridobiti dodatno menje in vpogled....življenje je tvoje..... x;)x

....marsa, če te kaj "potolaži", se tud sama zadnje čase večinoma ne spomnim sanj....se rado zgodi, kadar je gužva....pa saj pridejo nazaj..

jo, vcas se pol v trenutku cez dan spomnis, celo morda na cist deseto asociacijo..

dons se tud nc ne spomnim, sam da sem bla v enem prostoru, kjer so, kot da bi plasci na obesalnikih viseli, tko viseli ljudje.. x:o)x

ampak ne v kaksnih mukah al pa da bi blo kaj groznega.. saj izrazov se niti ne spomnim, sploh ni blo tko podrobno... sam tisti plasci so bli pac... ne prazni plasci, ampak nekak folk. x:o)x

kar en....

taki rjavi so bli... ni bilo nic strasljivega, kot se morda zdi, ko je napisano... sam pac so bli tam.....

sploh ne vem v kaksnem kontextu so bli z mano, ce so sploh bili, nekak sploh nisem imela odnosa do njih... :)

a to je vse, cesar se spomnim... :|||

Picasso

jo, vcas se pol v trenutku cez dan spomnis, celo morda na cist deseto asociacijo..

dons se tud nc ne spomnim, sam da sem bla v enem prostoru, kjer so, kot da bi plasci na obesalnikih viseli, tko viseli ljudje.. x:o)x

ampak ne v kaksnih mukah al pa da bi blo kaj groznega.. saj izrazov se niti ne spomnim, sploh ni blo tko podrobno... sam tisti plasci so bli pac... ne prazni plasci, ampak nekak folk. x:o)x

kar en....

taki rjavi so bli... ni bilo nic strasljivega, kot se morda zdi, ko je napisano... sam pac so bli tam.....

sploh ne vem v kaksnem kontextu so bli z mano, ce so sploh bili, nekak sploh nisem imela odnosa do njih... :)

a to je vse, cesar se spomnim... :|||

..si mogoče dala folk mal "na hladno"...počivat nekako....nič osebnega, le potreba po odmiku.....

danes sem sanjala nekaj v zvezi s šolo....spomnem se samo to, da sem hodila po enem gradbišču, kjer so neki dvigovali, z žerjavom,ene bele kocke, nisem se tako bala, da bi mi kaj na glavo padlo, umaknila sem se ob stran, da mi ne bi kej padlo in govorila tam z enim gospodom, ki j ebil profesor,,,,,.........sem sem šla zato, ker so reklk, da se moraim it sem zment......vse ostalo se zelo slabo spomnem.........spomnen se še ene sobe al kaj,bila je temna, kjer so bli profesor in učenci,jaz sem bla p ačist ob izhodu te sobe in sem probavala ene škornje............potem se š espomnem, da sem hotla mami neki rečt, pa je brat rekel, dajomoram poslušat, da ima ona posebno moč, mistično moč, duhovno moč, neki tazga, da ima ogromno tega znanja, poslušaj jo in jaz sem pol hodila izza ograje in tutala, kaj je hotel brat s tem povedat, tako skrivnostno je blo............................to je vse kar se spomnem............

aja tam na gradbišču ob strani, sem potem govorila z enim delavcem,ki je bil profesor, sem rekla, da so me sem poslali glede diplome.............tisto predavanje nekega profesorja pred učenci v temni sobi, kjer sem bla jaz čist na koncu, sploh nisem poslušala.......kot da ne rabim jaz tega več, .......zato sem probavala ene škornje, kako mi pašejo.............

odgovor na os.... x;)x

vsekakor se ti obeta nekaj lepega...in če to ni glih loto, je še veliko drugih stvari...kar se pa bogastva in obilja tiče....če smo čisto in skrajno pošteni...potem potrebujemo obojega.... x;)x

Amis :palec: :palec: x:)x

danes sem sanjala nekaj v zvezi s šolo....spomnem se samo to, da sem hodila po enem gradbišču, kjer so neki dvigovali, z žerjavom,ene bele kocke, nisem se tako bala, da bi mi kaj na glavo padlo, umaknila sem se ob stran, da mi ne bi kej padlo in govorila tam z enim gospodom, ki j ebil profesor,,,,,.........sem sem šla zato, ker so reklk, da se moraim it sem zment......vse ostalo se zelo slabo spomnem.........spomnen se še ene sobe al kaj,bila je temna, kjer so bli profesor in učenci,jaz sem bla p ačist ob izhodu te sobe in sem probavala ene škornje............potem se š espomnem, da sem hotla mami neki rečt, pa je brat rekel, dajomoram poslušat, da ima ona posebno moč, mistično moč, duhovno moč, neki tazga, da ima ogromno tega znanja, poslušaj jo in jaz sem pol hodila izza ograje in tutala, kaj je hotel brat s tem povedat, tako skrivnostno je blo............................to je vse kar se spomnem............

tebi se še kar naprej ful dogaja, nea. šola predstavlja našo lastno šolo, lahko duhovno ali osebnostno...v vsakem primeru napredek. o spremembah in začetkih novega govori tudi gradbišče....zgleda da spreminjaš način mišljenja in poglede na določene zadeve....pri tem sodeluje folk, ki ti nekam ni najbolj pri srcu zaradi njihovega "temačnega" razmišljanja.....zaradi tega se verjetno želiš zaščititi, o čemer govorijo tako škornji kot ograja....bodi pozorna in opazuj.... x:)x

hvala Amis........bom..................sem mislila, da tisto bolj pomeni mooj resnično šolo, v zvezi s faksom, da škornji predstavljajo ta izpit, zdej , ki sem ga pisala, da ga bom na tem roku naredila, ker bi s tem zaključila z izpiti, to je moj zadnji...............je pa res, da res spreminjam poglede..............hvala..........

Hojla,

nanes sem sanjala kar tri sanje..............po prvih , ko sem s eponoči zbudila, sem vse vedla, vse, in je blo full čudn, ker sem sanjala kako je blo na enem listu napisano,to kar naj bi se mi zgodilo v prihodnosti, kot ena napoved...........pod prvič je pisalo, da imam full duhovno moč.....pol ko sem hotla pa naprej brat, ker je blo še veliko napisanega, pa so bile črke tako majhne, da nisem mogla nič prebrat,zelo sem se trudla, pa nisem mogla prebrat in pol sem se zbudila....blo je full čudn občutek, ko bi vsaj mela x;)x očala............................pol sem sanjala,kako smo se z mami vzpenjale po enih lesenih stopnicah v neo leseno kočo, gostilno, in tam kramljale z eno mojo prjatelco......................pol sem sanjal, kako sva se s fantom odpravljala v hribe.....vozila sva po cesti, ki pa je bla rjava ko deroča reka, ne vem a je bla cesta al reka, bil aje cesta, in ble so dve poti, fant je zavil po levi, pred nama je bla en avzpetinca, ki sploh ni zgledala velika, vendar ker sva se hitro peljala naju je kar po zraku visoko neslo, in sva letela po lzraku in pristala full dlej naprej na tleh..samo pristanek ni bil trd....................pol kasnje, ko smo nek bili in se pripravlali na odhod, se grem jatz tuširat, po tem, ko se je on, .........pri njem sta bila še dva njegova frenda..pol sem pa jaz rekla, da ne grem v hribe.naj grejo kar sami.....pa ga ni nič motilo kej..............jaz grem pol domov.............grem potem mimo enega kafiča v našem kraju.moj fant j ebil not s frendi.zunaj je sedela, ena kolegica iz rokometa z čisto novo frizuro.blond.spredaj na kratko in čist n aravno odrezano.............sem ji rekla, da ji zlo paše........pa sem rekla, sej jaz sem se pa tud ustrigla, mam spodaj čist na ravno ostriženo, je rekla, a veš kaj to pomen, ateroskleroza, sem rekla, kva, če si tko ustrižen, je rekla, ja........pol sem se šla pa v ogledalo gledat, in sem vidla na glvi, kjer je bla preča, da mam full rdeče, kot bi blo vneto.....pa na določenih delih kot bi se mi delala pleša-bele pike.............grozn občutek.......

Hojla,

nanes sem sanjala kar tri sanje..............po prvih , ko sem s eponoči zbudila, sem vse vedla, vse, in je blo full čudn, ker sem sanjala kako je blo na enem listu napisano,to kar naj bi se mi zgodilo v prihodnosti, kot ena napoved...........pod prvič je pisalo, da imam full duhovno moč.....pol ko sem hotla pa naprej brat, ker je blo še veliko napisanega, pa so bile črke tako majhne, da nisem mogla nič prebrat,zelo sem se trudla, pa nisem mogla prebrat in pol sem se zbudila....blo je full čudn občutek, ko bi vsaj mela x;)x očala............................pol sem sanjala,kako smo se z mami vzpenjale po enih lesenih stopnicah v neo leseno kočo, gostilno, in tam kramljale z eno mojo prjatelco......................pol sem sanjal, kako sva se s fantom odpravljala v hribe.....vozila sva po cesti, ki pa je bla rjava ko deroča reka, ne vem a je bla cesta al reka, bil aje cesta, in ble so dve poti, fant je zavil po levi, pred nama je bla en avzpetinca, ki sploh ni zgledala velika, vendar ker sva se hitro peljala naju je kar po zraku visoko neslo, in sva letela po lzraku in pristala full dlej naprej na tleh..samo pristanek ni bil trd....................pol kasnje, ko smo nek bili in se pripravlali na odhod, se grem jatz tuširat, po tem, ko se je on, .........pri njem sta bila še dva njegova frenda..pol sem pa jaz rekla, da ne grem v hribe.naj grejo kar sami.....pa ga ni nič motilo kej..............jaz grem pol domov.............grem potem mimo enega kafiča v našem kraju.moj fant j ebil not s frendi.zunaj je sedela, ena kolegica iz rokometa z čisto novo frizuro.blond.spredaj na kratko in čist n aravno odrezano.............sem ji rekla, da ji zlo paše........pa sem rekla, sej jaz sem se pa tud ustrigla, mam spodaj čist na ravno ostriženo, je rekla, a veš kaj to pomen, ateroskleroza, sem rekla, kva, če si tko ustrižen, je rekla, ja........pol sem se šla pa v ogledalo gledat, in sem vidla na glvi, kjer je bla preča, da mam full rdeče, kot bi blo vneto.....pa na določenih delih kot bi se mi delala pleša-bele pike.............grozn občutek.......

prve sanje ti govorijo o tem, da imaš dovolj moči, da si sama pišeš svojo zgodbo. zato tudi nisi mogla prebrati, kar je pisalo naprej. ker lahko zadeve spremeniš in ni nič za večno napisano in vnaprej določeno

pogovor z mamo in prijateljico...neke spremembe v odnosu s fantom, mogoče skozi pogovor....z nečim si boš belila glavo, kot se reče...se ubadala...občutek ne bo fajn....predvsem ne imej o sebi slabe podobe... x;)x

še enkrat hvala.mnogoče je to drugo blo posledica tega, ker sem včeraj pred spanjem x;)x neki mu rekla, mogoče res preveč naglas, pa je prec bil užalen in se mulal.........

Hejla,

upam,da se mi bo zdaj spet začelo bolj sanjsko obdobje - se namreč ful veselim sanj in jih zdaj, ko se jih nič ne spomnim, kar pogrešam... x;)x

Danes se sicer spomnim samo izseka, upam pa, da to napoveduje novo obdobje sanjanja x:Ix :palec:

Skratka, spomnim se, da sem se potapljala v ful lepi, kristalno čisti vodi. Prav uživala sem, v plavanju pod vodo in vem, da je bilo še nekaj, za kar sem bila tam, samo se ne spomnim. Skratka, kot da bi lahko dihala pod vodo...

PA me zanima, kaj bi to pomenilo? x?x x:Ix

Pozdravček...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...