Amis 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Hejla, upam,da se mi bo zdaj spet začelo bolj sanjsko obdobje - se namreč ful veselim sanj in jih zdaj, ko se jih nič ne spomnim, kar pogrešam... Danes se sicer spomnim samo izseka, upam pa, da to napoveduje novo obdobje sanjanja Skratka, spomnim se, da sem se potapljala v ful lepi, kristalno čisti vodi. Prav uživala sem, v plavanju pod vodo in vem, da je bilo še nekaj, za kar sem bila tam, samo se ne spomnim. Skratka, kot da bi lahko dihala pod vodo...PA me zanima, kaj bi to pomenilo? Pozdravček... kaj bi pomenilo...to, da ti je trenutno fajn in ti bo še nekaj časa.....dobro se znajdeš v vsem, prijetno obdobje....kar tako naprej.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Ola Amis!!!Spet ene čudne sanje oz bolj more.......sanjala sem da sem videla truplo........neko drugo žensko je dušilo.........okoli sebe sem čutila smrt........ljudje so umirali a ko sem videla to truplo (bila je ženska ki je ležala na hrbtu z razširjenimi rokami in široko odprtimi usti in očmi-reševalci so jo peljali stran) sem se tako ustrašla da sem zbežala stran...........nisem si upala niti gledat, ker sem vedela da je okoli polno trupl...........bežala sem po nekih ulicah.....bila sem čisto sama.....poti nisem poznala tako da sem zašla..........počutila sem se kot v labirintu...........potem sem srečala eno starejšo gospo z otroci......njo sem vprašala če pozna pot in mi jo je pokazala........... :xx!: :xx!: :xx!: Amis prosila bi te za razlago. What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Ola Amis!!!Spet ene čudne sanje oz bolj more.......sanjala sem da sem videla truplo........neko drugo žensko je dušilo.........okoli sebe sem čutila smrt........ljudje so umirali a ko sem videla to truplo (bila je ženska ki je ležala na hrbtu z razširjenimi rokami in široko odprtimi usti in očmi-reševalci so jo peljali stran) sem se tako ustrašla da sem zbežala stran...........nisem si upala niti gledat, ker sem vedela da je okoli polno trupl...........bežala sem po nekih ulicah.....bila sem čisto sama.....poti nisem poznala tako da sem zašla..........počutila sem se kot v labirintu...........potem sem srečala eno starejšo gospo z otroci......njo sem vprašala če pozna pot in mi jo je pokazala........... :xx!: :xx!: :xx!: Amis prosila bi te za razlago. sanje o smrti govorijo o koncu nekega obdobja, prenehanju s starimi miselnimi in/ali čustvenimi vzorci....poleg tvojih lastnih sprememb, se bodo dogajale še spremembe v krogu v katerem se giblješ (prijatelji, znanci, sodelavci....)...vsaj ena od sprememb te bo presenetila. zaradi vsega dogajanja boš imela občutek izgubljenosti, zdelo se ti bo, da ne najdeš poti ven....vendar se bo rešitev našla...bodisi skozi lastno notranjo modrost in nove ideje, načrte....ali pa s pomočjo kakšne 3d osebe.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2005 Avtor Prijavi Deli 14. december 2005 joj dons so bli v bistvu kao tud plasci, sam se jih ne spomnim, bila pa je garderobna omara...mal brskam not, razmaknem cote, vame pogleda plaho in sramezljivo in superlustno ZIVOZELENA... hm... grlica, v bistvu... tak nek... 'goloobcek'... mal papagajskega videza (morda je imela kak rdec copek, nisem ziher, izgubljam podobo, ko jo pisem zdajle)... a ni hec? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 sanje o smrti govorijo o koncu nekega obdobja, prenehanju s starimi miselnimi in/ali čustvenimi vzorci....poleg tvojih lastnih sprememb, se bodo dogajale še spremembe v krogu v katerem se giblješ (prijatelji, znanci, sodelavci....)...vsaj ena od sprememb te bo presenetila. zaradi vsega dogajanja boš imela občutek izgubljenosti, zdelo se ti bo, da ne najdeš poti ven....vendar se bo rešitev našla...bodisi skozi lastno notranjo modrost in nove ideje, načrte....ali pa s pomočjo kakšne 3d osebe.... Amis ti si en tak velik soncek xrosex hvala What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 pinka hvala...trenutno se bolj počutim kot mrk.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tejchy 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 dons sm tut jest nekej sanjala, sicer nc lepga, ampak vseen: sanjal se mi je, da se otroci (3-6 let) sredi ljubljane, sredi velikih križišč grejo pirotehnike.Prižigajo in mečejo razne pirotehnilne pripomočke. jest sm pa še z ene parimi neznnanimi človečki sedela ta ob tej cesti na klopci in vse to opazujemo. Tem otrokom se pa vsake tok časa kej zgodi, jim kej v roki razmese al pa kej podobnega. in dobijo take manjše poškodbe. konča se pa tko, da en otrok vrže eno eksplozivno zadevo, ki prileti drugemu otroku v škorenj na nogi. ta otrok poskuša zadevo izvleči iz čevlja, a ne more. zato mu tam raznese. poglasnem poku lahko zagledamo odtrgano krvavečo nogo. in potem se zbudim in ugotovim, da so bile hvalabogu vse samo sanje. Have a nice day!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 joj dons so bli v bistvu kao tud plasci, sam se jih ne spomnim, bila pa je garderobna omara...mal brskam not, razmaknem cote, vame pogleda plaho in sramezljivo in superlustno ZIVOZELENA... hm... grlica, v bistvu... tak nek... 'goloobcek'... mal papagajskega videza (morda je imela kak rdec copek, nisem ziher, izgubljam podobo, ko jo pisem zdajle)... a ni hec? neke zadeve bi rade plaho pokukale na plan...nekaj kar je bilo nekočnekje odloženo in zaprto....in ti lahko prinese neke občutke izpolnjenosti, miru...take notranje sreče....mogoče ti bo malo čudno najprej....spominja na "dekliške stvari"...pa kar že lahko vse paše v ta kontekst.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2005 Avtor Prijavi Deli 14. december 2005 pih, slisi se odstekano, nic mojim situacijam podobno.... ampak fino... (se slis) Thanx Amis , pismu za VSE mas odgovor al kwa... *pa tako lepo gladko 'kozho' je imela... taka cista je bila, lepo negovana, kot taka lutkica, sam ne tak nagacen videz, ziva je bla, no. pa taka... kot zhamet al pa svila, cist gladka. Hvala se 1x! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 jh...prej nisem hotla komentirat...pa si že sama napisala ...res nekam ni v kontekstu...sam mogoče je pa čas za gladke in svilene reči ....ne vem...lahko da boš sam razmišljala o tem...pa se potem ne odločila.... v vsakem primeru je to tudi del tebe...pa čeprav tega mogoče ne živiš glih na ful... p.s.eden od vidikov grlice v omari je tudi, da si mir dala na hladno...pa bi ti nekaj "na izi" variant kar dobro delo.....mogoče malo več počitka namesto stalne frke naokrog.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anona 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Jaz sem danes po dolgem času sanjala nekaj, kar sem se zjutraj spomnila. Sanjala sem, da sem šla s sestrično in bratom na en predel v nekem neznanem mestu, kjer so bili nekakšni grajski vrtovi. Narejeni so bili iz žive meje ampak precej visoke in bilo je več poti v njih in so zgledale kot nekakšen tunel iz žive meje. Meni so se zdeli simpatični, vendar sta me brat in sestrična ful prestrašila, saj sta rekla, da se tukaj dogajajo strašne stvari. Takrat je tudi mene postalo strah. Potem si je vsak od nas izbral, po kateri poti bi šel, a smo potem po tisti poti šli vsi trije. Pa bilo nas je ful strah, ker je bilo precej grozlijvo. Potem pa smo nekako zaključili to svojo pot, pa se je v sanjah pojavil en moj znanec, s katerim sem potem šla iz tega predela mesta nazaj. Ampak sva si bila ful všeč in nama je bilo ful nerodno, tako da je on hodil kar pred mano, ker ima namreč punco. No, to je bilo več ali manj to. Ali ima to kakšen pomen? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Zadnje čase se ne spomnim, kaj sanjam... Pa nekako mi to ustreza, si potem čez dan ne belim glave, kaj nej bi pomenilo, itd. Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 dons sm tut jest nekej sanjala, sicer nc lepga, ampak vseen: sanjal se mi je, da se otroci (3-6 let) sredi ljubljane, sredi velikih križišč grejo pirotehnike.Prižigajo in mečejo razne pirotehnilne pripomočke. jest sm pa še z ene parimi neznnanimi človečki sedela ta ob tej cesti na klopci in vse to opazujemo. Tem otrokom se pa vsake tok časa kej zgodi, jim kej v roki razmese al pa kej podobnega. in dobijo take manjše poškodbe. konča se pa tko, da en otrok vrže eno eksplozivno zadevo, ki prileti drugemu otroku v škorenj na nogi. ta otrok poskuša zadevo izvleči iz čevlja, a ne more. zato mu tam raznese. poglasnem poku lahko zagledamo odtrgano krvavečo nogo. in potem se zbudim in ugotovim, da so bile hvalabogu vse samo sanje. križišča predstavljajo odločitve, možnosti, izbire smeri.....otroci pa načrte, novosti, nove ideje in projekte. na kitajskem verjamejo, da je prižiganje petard "čistilna akcija" za stare in pretekle energije ...ti pa opazuješ dogajanje...če gre za tvoje načrte in nove projekte, bi bilo mogoče dobro, da namesto opazovalca, postaneš udeleženec....zaradi pomanjkanja nadzora se zna vse skupaj končati na način, ki ti ne bo pri srcu...in popravljanje storjene škode, bi ti vzelo precej časa..... Jaz sem danes po dolgem času sanjala nekaj, kar sem se zjutraj spomnila. Sanjala sem, da sem šla s sestrično in bratom na en predel v nekem neznanem mestu, kjer so bili nekakšni grajski vrtovi. Narejeni so bili iz žive meje ampak precej visoke in bilo je več poti v njih in so zgledale kot nekakšen tunel iz žive meje. Meni so se zdeli simpatični, vendar sta me brat in sestrična ful prestrašila, saj sta rekla, da se tukaj dogajajo strašne stvari. Takrat je tudi mene postalo strah. Potem si je vsak od nas izbral, po kateri poti bi šel, a smo potem po tisti poti šli vsi trije. Pa bilo nas je ful strah, ker je bilo precej grozlijvo. Potem pa smo nekako zaključili to svojo pot, pa se je v sanjah pojavil en moj znanec, s katerim sem potem šla iz tega predela mesta nazaj. Ampak sva si bila ful všeč in nama je bilo ful nerodno, tako da je on hodil kar pred mano, ker ima namreč punco. No, to je bilo več ali manj to. Ali ima to kakšen pomen? sanje z zelo čutno vsebino. povejo pa tudi, da si pustiš vplivati od bližnjih in nekako prevzameš njihov pogled na stvari. sicer pa tudi čutnost kot taka, v naši civilizaciji ni ravno čislana, kar je velika škoda....vsekakor se izkaže, da je tvoj strah neosnovan. Zadnje čase se ne spomnim, kaj sanjam... Pa nekako mi to ustreza, si potem čez dan ne belim glave, kaj nej bi pomenilo, itd. ...jp...vsaka reč ima tud prednosti.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 hojla..spet 3 sanje........najprej, kako smo bli v eni hiši, stari, mislim, da je noter živela moja mmai, zadaj je bilo malo skale, drugače lepa narava..........iz stropa je dol tekla rumen,rjava voda, kot da bi puščalo, .pa j enekdo rekel, da je treb aposebne lestvice na robove dat, da ne puča.sm rekla sej bomo....samo, sem pol premišljevala, da bi itak puščalo...........druge sanje, čudne, eni so bli pr nas, ena punca in njen fant, sta rekla, da imata onadva tako revno stanovanje, majhno, ona je bila na vozičku, da bi onadva imela tako, kot ga imamo mi...........pol se spomnem, kako sem rekla enemu fantu, ki je bil ozdravljen nečesa, mogoče narkoman, revno naselje, če mi gre pomagat, da bo tista ženska rodila.......eva mogla splezat čez ogromen betonski zid, da sva prišla k njim domov.......poklicala sva gasilce, reševalce, .so pršli........temu fanti in meni se je zdelo fajn, da smo lahko pomagala...no kasneje sem se pa s tem otrokom igrala, ko je bil že nekaj let star...rad me je imel...vesel..je kar k meni skočil v naročje, nil je fantek................spet sem pol sanjala moja stara starša....pa od enih izzvidov iz laboratoriju,kako sta hotla vedet, kaj pomeni...mislem,da onadva punca al fant.ssej ne vem..injaz sem jim dopovedovala, da so na izzvidu itak referenčne vrednosti napisane, in vidiš al presega al ne..in pol sem iskala doma, te referenčne vrednosti, pa jih nikakor nisem mogla najti..........pol je pa v eni hiši iz stropa teklo, bela lužica..........so rekli, da je to od trupel,,.........da nekje v bližini trupla raztapljajo, jih prej sežgejo, pol pa raztopijo, lužica jebla prozorna......to se mi zdi ,da je blo al v hiši..............zadnje sanje so se dogajale v našem kraju, spet nedaleč stran od dedove hiše.....kako sem šla k eni veterinarki v neko hišo,opo stopnivah dol, vstaro hišo, mimo je prišla ena gospa, ki ni bila domačinka, in je tukaj živela s svojo hčerjo, kako se je pogovarjala z eno gospo, da je bla glih na čveku pr njej.........jz grem k veterinark v sobo, odperm vrata , pa je ravno enožival operirala.pa se rekla, pol pa nč...in sem šla............... Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 nea...veliko se ti dogaja in sanje so odraz dnevnih dogodkov. najbolj izrazit simbol je smrt, ki predstavlja konec nečesa...po vsej verjetnosti nekih misli ali miselnih vzorcev in temu ustrezen začetek novega.....drugač je pa taka zmeda, da je težko potegnit ven kaj pametnega........prosim, če lahko malo bolj razločno pišeše, ker enih stavkov ne razumem najbolje lepo se imej.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 .................hval ti amis Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Amis spet jaz. Danes sem imela tud ful moreče sanje in zelo žive. Sanjala sem da sva si s fantom šla ogledat prostor kjer bova zgradila hišo (tudi v resnici se bova selila skupaj samo ne bova gradila). Na enem prostoru mi nekaj ni bilo všeč zato sva odšla drugam, tam sva najdla prostor zase, kjer sva se tud ful veselila. Potem sem ga pa jaz kar tako v hecu vprašala, če me je kdaj prevaral, pa se je začel obotavljat in mi rekel da ne. Videla sem da laže, zato sem ga še enkrat vpašala, pa mi tokrat ni mogu zanikat. V tistem trenutku sem čist padla ven. V jezi sem odšla ven in začela razmišljat kaj mu bom naredila, ker sem čutila tako veliko bolečino. Začela sem mu ful težit kjerkoli je bil, na delu, na faksu. Sledila sem mu povsod. Potem sem ga poklicala da se dobiva in kao pogovoriva. On je mislu da se bova res pogovorila a jaz sem (kao) v najinem stanovanju začela vse razbijat od besa in bolečine. Potem sem pa začela pakirat in se zbudila........Joj groza :xx!: What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 pinka, sanje nakazujejo na nezaupanje....nekaj ne štima v odnosu.....ali je res tako kot pravijo sanje ali gre samo za nezaupanje s tvoje strani.....mogoče samo dvomi zaradi bližajoče selitve.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anona 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Sam to zna bit res ful nerodno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 pinka, sanje nakazujejo na nezaupanje....nekaj ne štima v odnosu.....ali je res tako kot pravijo sanje ali gre samo za nezaupanje s tvoje strani.....mogoče samo dvomi zaradi bližajoče selitve.... Verjetno je kar strah glede selitve, ker mu zaupam in odnos je tud super. Hvala Amis pa upam, da se že bolje počutiš. What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Hojla Amis............ ...............danes bom kratka, ker se bolj malo spomnem............en moški, znan, z ugledom, se je poročil z eno popolnona neznano žensko, igrale so fanfare, cel sprevod je bil.............imel je en avto, avtomatik, hiter, drag..................jaz se znajdem v tem avtu, ne vem ali sem bila ženska ali moški, v glavnem , bila sem v avtu in ta je kar sam peljal,jaz ga nisem mogl upravljat,vozit, ker je bil avtomatik.........bala sem se kam me bo odpeljal, kako se bom sploh ustavila......in pol se je avto ustavil in jaz sem si oddahnila in šla ven........v avtu sem bila popolnoma sama ........... sej vem amis, in res prehiro pišem in pol pozabiim za sabo popravit.......včeri smo se glih od tebe pogovarjali na predavanju od tilia....in vsi trije so rekl, še posebno pa ksenija, da si krasna ženska in da imaš ogromno znanaj, da bi ona tud imela tolk znanja kot ti..samo ne ji povedat........res hvala ker mi tolk razlagaš................lepo se mej Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kjara 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Jst sem imela pa danes zanimive sanje.Sanjala sem, da sva bila s fantom pri naši vikend hiški. Vsaj tako se je zdelo. No in zraven sta bila tokrat dva bela poslopja. Eno je bila kapela, ki je bila odprta in notri je ležala odprta krsta, v njej pa truplo, že zelo staro in je že razpadalo… Vem samo, da je bilo moško truplo…Hecno je bilo to, ker je bilo to v sanjah tako, kot da sva prišla z razlogom tja in da morava zdaj to »čuvat«…pa ne vem, če je to najboljši izraz… No, in potem sva hotla tam prespat, pa naenkrat ugotoviva, da so vsi prostori že zasedeni. Nekje je spal en par, nekje drug folk, skratka, kakor da smo vsi prišli sem z istim razlogom, pa zdaj ne vem več kater razlog je to bil, ni bil samo »čuvanje«… V sanjah mi je bilo to čisto samoumevno…No, potem sva našla en prostor pred kapelco, ampak se je direkt notri vidlo, kar nama ni bilo najbolj všeč – je bilo rahlo neprijetno…malce grozljivo…Potem pa sva naletela na tri tipe, za katere sva ugotovila, zakaj je truplo tako čudno.. So bili namreč ljudožerci in so se kar mal lotil trupla. Pa sva jih pregnala. Samo meni je eden zagrabil roko in mi hotel odgriznit prst. Pa mislim, da sem začela kričat, da me je fant pol rešil… Pa še to – v vikend pa nisva hotela it spat, ker potem pa ne bi mogla videt, kaj se dogaja zunaj…Vem, da je bilo še nekaj, samo se ne spomnim več…Svašta… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 amis, pozdravljena. danes sem spet sanjala o mojem bivšem, s katerim že dolgo časa nisva skupaj. čeprav sanjam o njem skoraj vedno na en določen čas, so sanje o njem vedno drugačne, imajo pa vedno eno in isto temo: on se odloča med mano in eno drugo (je nedefinirana oziroma nepoznana) in konec sanj je bolj ali manj nejasen ali pa mi nekako daje namig, da se je (bo) odločil zame ??!! enkrat si mi napisala, ko sem sanjala, da sem reševala starejšo žensko, da morda rešujem zadeve, ki jim je potekel rok trajanja. veliko sem razmišljala o tem. če se morda navezuje na ljubezen? ampak ženska, ki sem jo reševala, sploh ni izgledala, da bi ji lahko "potekel rok trajanja" bila je pač ženska med 55 in 60 leti. to zame ni staro, ker je moja mama ravno v teh letih in izgleda zelo mladostno :-) hvala za odgovor in lep petek želim z ljubeznijo pjotra Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Nea, ne bo te izdala jst sem pa danes sanjala več sanj... zanimivo je da se jih že štirinajstdni spomnem samo do trenutka ko se zasučem v desno (ne gre drugače če želim dvigniti tazadnjo) potem pa jih zmanjka... no za danes vem, da sem sanjala teto, ki se poslavlja... naj ji bo prehod lahek, ko se bo zanj odločila.... tetka rada te imam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 hojla,danes spet veliko sanj....................najbolj se spomnem ene.....primem za kljuko na vratih, odprem vrata in rečem Nastja ti si ......in ko odprem vrata, vidim punčko, ki ji je v resnici ime Anastacija, Nastja pa je krajše ime, okrajšava........ nisem mogla dojet in verjet, da sem jaz že vnaprej vedela, koga bom videla na drugi strani,ko bom odprla vrata, pa čeprav te punčke sploh nikoli še nisem videla in jo ne poznam ...............ta punčka je imela neverjetne sposobnosti, stara pa je bila komaj tri leta, vprašala me je, če čutim strah, sem rekla, da in potem mi je ona iz čela ven povlekla strah, prav čutila sem, kako mi tist ven vleče......ta punčka, je bila hčerka od ene bivše rokometašice, ki ima tri otroke in je res poseben otrok z neverjetnimi sposobnostmi....tako sem spet v sanjah premišljevala, aha, a zato se tako v realnem, resničnem življeju z njo ukvarja, samo v realnem življenju vem samo za to hčer, da jo ima in jo nisem še nikoli videla ..............................potem sem sanjala, kako se bla v trgovini, ki so jo zapirali, al kaj, ker si si lahko vzel kar si hotel, saj je bilo vse zastonj ......vsi so se grabili za stvari, jaz pa sem vzela le telefon,ker sem čutila, da bo z mojim telefonom v realnosti nekaj narobe,da se bo pokvaril,v glavnem,da bi blo dobr, da vzamem novega ................... moja bivša sošolka je bila tud tam v trgovini in je odšla na neko potovanje, sama, po telefonu se je pogovarjala z svojo mami, ki ji je rekla, da naj čim prej pride domov... ..............potem še zadnje sanje............................ .............sama sem hodila po mestu, hotela sem it po eni poti, skozi eno veliko halo , kjer je bilo temno, brez kakršne luči, le malo dnevne svetlobe se je videlo, zelo malo, polno revnih ljudi je bilo, prodajali so rabljene stvari, da so kaj zaslužili, eno roza rokavico vidim na štantu in eno zeleno.......grem mimo in v gneči mimo mene prideta tudi objeta fant in dekle,fant je imel dolge lase, umazan, deloval je zadrogirano,neprisebno, punca pa je bila čisto normalna, popolnoma pri sebi, zbrihtana, imela je svetlo rjave lase, bila je luštna in lepo bundo je nosila.....delovala sta, kot da tavata po tem svetu, ne vedoč kam, ona pa da mu je v oporo, po poti naprej sem premišljevala, kaj sploh tako luštna in prisebna punca dela s takim fantom,zadrogiranim, kaj jo je do tega pripeljalo....potem se znajdem na balkonu in opazujem ljudi spodaj,kaj počnejo, metali so rakete in petarde, jaz se nisem nič bala teh raket kot se v realnem svetu, neka punca spodaj je bila zelo podobna eni punci v realnosti , ki jo poznam, vendar ko sem jo pogledala v obraz ni bila ona............ta punca me je pogledala in potem rekla, svoji prijatelci, ki je bla zraven nje, da mi bo poslala meni en "pogled", izraz na licu, da bo videla, če jo jaz po tej kretnji prepoznam in ona mene...........potem je naredila neko kretnjo na obrazu in jaz jo nisem poznala, ona pa mene ne..........čudnnnnnnn...[/color] Amis, a veš, da se mi je telefon res pokvaril danes zjutraj, ker ga že eno uro polnim, pa sploh ne dela,ne morem ga prižgat, kot da bi imela jasnovidne sanje al kaj,ker sem že nekaj krat sanjal tisto, kar se je pol še isti dan zgodilo..............zadnjič, ko sem sanjala, da cevi zlagam....se mi je takoj naslednji dan zabil odtok v kuhinji in sem cevi razstavila, da jih očistim, vendar sem se matrala nekaj ur, pa jih nisem znala sestavit nazaj, je bilo res težko, tako da sem jih dva dni pustila čisto pri miru, še moj fant jih ni znal, no po dveh dneh se usedem na tla in hopla sestavila sem jih, samo zdaj po svoje, ker niso tako sestavljene kot so bile prej, in bil je super občutek, ker sem sama to uspela........zanijč isto, šla sem proti vratom, ker sem čutila, da zunaj stoji moj fant......vendar sem jih pol zaklenila, pol pa res pozvoni moj fant pred vrati............in je rekel, da že deset minut zvoni, kot en norec, samo jaz ga nisem slišala, da je zvonil, ker sem imela musko full naglas, pol me je pa vprašal, kako si pa pol šla k vratom,če nisi slišala zvonca, pa sem rekla, da sem vedela, da bo prišel, pa me je kar debelo pogledal............Amis...............tako imam tak občutek,že eno leto, da bo moj prvi otrok punčka,ki bo bla duhono full razvita, ki bo imela določene sposobnosti in vem da bo blond, skodrana.....ni naključje, da me zadnje čase otročki tako gledajo in se mi smejijo................in res sem imela en pogovor z fantom, kot so rekle sanje in pogovor z mami in prijatelco o isti temi....................vse kar mi ti razložiš preko sanj, se mi uresniči Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts