Amis 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Nea, ne bo te izdala jst sem pa danes sanjala več sanj... zanimivo je da se jih že štirinajstdni spomnem samo do trenutka ko se zasučem v desno (ne gre drugače če želim dvigniti tazadnjo) potem pa jih zmanjka... no za danes vem, da sem sanjala teto, ki se poslavlja... naj ji bo prehod lahek, ko se bo zanj odločila.... tetka rada te imam you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 hojla,danes spet veliko sanj....................najbolj se spomnem ene.....primem za kljuko na vratih, odprem vrata in rečem Nastja ti si ......in ko odprem vrata, vidim punčko, ki ji je v resnici ime Anastacija, Nastja pa je krajše ime, okrajšava........ nisem mogla dojet in verjet, da sem jaz že vnaprej vedela, koga bom videla na drugi strani,ko bom odprla vrata, pa čeprav te punčke sploh nikoli še nisem videla in jo ne poznam ...............ta punčka je imela neverjetne sposobnosti, stara pa je bila komaj tri leta, vprašala me je, če čutim strah, sem rekla, da in potem mi je ona iz čela ven povlekla strah, prav čutila sem, kako mi tist ven vleče......ta punčka, je bila hčerka od ene bivše rokometašice, ki ima tri otroke in je res poseben otrok z neverjetnimi sposobnostmi....tako sem spet v sanjah premišljevala, aha, a zato se tako v realnem, resničnem življeju z njo ukvarja, samo v realnem življenju vem samo za to hčer, da jo ima in jo nisem še nikoli videla ..............................potem sem sanjala, kako se bla v trgovini, ki so jo zapirali, al kaj, ker si si lahko vzel kar si hotel, saj je bilo vse zastonj ......vsi so se grabili za stvari, jaz pa sem vzela le telefon,ker sem čutila, da bo z mojim telefonom v realnosti nekaj narobe,da se bo pokvaril,v glavnem,da bi blo dobr, da vzamem novega ................... moja bivša sošolka je bila tud tam v trgovini in je odšla na neko potovanje, sama, po telefonu se je pogovarjala z svojo mami, ki ji je rekla, da naj čim prej pride domov... ..............potem še zadnje sanje............................ .............sama sem hodila po mestu, hotela sem it po eni poti, skozi eno veliko halo , kjer je bilo temno, brez kakršne luči, le malo dnevne svetlobe se je videlo, zelo malo, polno revnih ljudi je bilo, prodajali so rabljene stvari, da so kaj zaslužili, eno roza rokavico vidim na štantu in eno zeleno.......grem mimo in v gneči mimo mene prideta tudi objeta fant in dekle,fant je imel dolge lase, umazan, deloval je zadrogirano,neprisebno, punca pa je bila čisto normalna, popolnoma pri sebi, zbrihtana, imela je svetlo rjave lase, bila je luštna in lepo bundo je nosila.....delovala sta, kot da tavata po tem svetu, ne vedoč kam, ona pa da mu je v oporo, po poti naprej sem premišljevala, kaj sploh tako luštna in prisebna punca dela s takim fantom,zadrogiranim, kaj jo je do tega pripeljalo....potem se znajdem na balkonu in opazujem ljudi spodaj,kaj počnejo, metali so rakete in petarde, jaz se nisem nič bala teh raket kot se v realnem svetu, neka punca spodaj je bila zelo podobna eni punci v realnosti , ki jo poznam, vendar ko sem jo pogledala v obraz ni bila ona............ta punca me je pogledala in potem rekla, svoji prijatelci, ki je bla zraven nje, da mi bo poslala meni en "pogled", izraz na licu, da bo videla, če jo jaz po tej kretnji prepoznam in ona mene...........potem je naredila neko kretnjo na obrazu in jaz jo nisem poznala, ona pa mene ne..........čudnnnnnnn... prvi del se nanaša na osebe iz 3d življenja in tvoja videnja....intuicija se še odpira....me prav zanima, kaj se bo pokazalo v zvezi z njimi čez čas.... aha...zdaj sem prebrala še tisti del, kjer praviš, da se ti je pokvaru telefon...evo...točno....sanje vse povejo...tebi pa sploh precej. ...nea, tle imam sam vlogo posrednika....in ker je simbolika tako razvejana in večpomenska zadeva, je nemogoče naštet vse možnosti, ki jih neke sanje ponujajo.....kar zaupaj si še naprej....in ne se prestrašit teh sposobnosti. hvala za povratno informacijo.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 v torek je slovo od nje, čeprav jaz sem to naredila na svoj načinAmis hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Okej, jaz sem imela pa sexy sanje. Ze drugic v kratkem casu.Tokrat z enim tipom, ki mi pri necemu pomaga. Fizicno me privlac, ampak to je pa to. V glavnem kaj sploh pomeni spolnost v sanjah? Bilo je pa tako, da se je veliko tega dogajalo na koncu je pa on mene skenslu Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Neverjetno kako polne in z dogajanji bogate sanje imate nekateri Jaz sem bla nocoj na obali, zurka, veliko sonca in ljudi, resila sem neko Italijanko iz vode, vednar je bla cist podobna kanadski miss ...kasneje pa v vodo nisem vec smela, ker me je uciteljica iz srednje sole zalotila na plazi, pa mi je dala vedet, da se moram ucit, ne pa zabusavat To pa je tud vse hm....sanje obetajo veliko zabavnega družabnega dogajanja...kar bo iz tebe potegnilo ven lepoto, ženstvenost....bilo bi dobro, da si dovoliš več svobode in sproščenosti in ne podležeš glasu notranjega kritika, ki bi te rad spravil nazaj v racionalnost in izgnal radost iz življenja.... v torek je slovo od nje, čeprav jaz sem to naredila na svoj načinAmis hvala ...naj ji bo prehod lahek.... Okej, jaz sem imela pa sexy sanje. Ze drugic v kratkem casu.Tokrat z enim tipom, ki mi pri necemu pomaga. Fizicno me privlac, ampak to je pa to. V glavnem kaj sploh pomeni spolnost v sanjah? Bilo je pa tako, da se je veliko tega dogajalo na koncu je pa on mene skenslu večinoma pomeni kar to, kar tudi sicer v 3d....željo in potrebo po bližini, čutnosti, užitkih.....tukaj pa sanje nakazujejo, da bo nečesa konec.....mogoče ohlajeni odnosi ali kaj podobnega.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kjara 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Dobro jutro Amis, jst bi te ful lepo prosila za komentar sanj, ki sem jih napisala gor v petek.... Ko boš lahko...Hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 ups...kjara, sori....zgleda, da sem spregledala.....bom pogledala you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kjara 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Amis, hvala, super si. Evo, prej nisem imela časa, da bi napisala še moje današnje sanje. Saj se spomnim samo en delček… s fantom sva se odpravljala iz morja domov in se na poti ustavila še na eni plaži, kjer naj bi se nama pridružili tudi moji starši. Tam je bila ena fajn skala in sva se hotela kopat gola in vem, da sem se slekla, čeprav sem mal oprezala, da še ne bi moji prišli… Skratka, fant me je hotel vržt v vodo, pa mu nisem pustila, ker si nisem hotela zmočit las (sem si jih ravno oprala) No, potem sva pa videla, da se bliža en avto in jst sem imela kar naenkrat gor kopalke… Fant je šel po obali do na drugo stran (je bil tak majhen zaliv), jst sem pa rekla, da bom kar preplavala… In je bilo ful zanimivo, ker sem plavala čez in je bila voda ful temno modra (taka globoka) in po površini so bile pajčevine s pajki… In fant mi reče, da bom morala plavat pod vodo, jst pa nisem hotela (spet zarad las) in sem raje krmarila med njimi… No, pa še ene sanje sem se ravno zdaj spomnila…drugega sicer ne, kot to, da sem cele sanje iskala bencinsko črpalko… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 amis, me zanima kaj ti sanjaš in mogoče bi ti mi (tisti,ki ti pošiljamo sanje) za spremembo lahko razložili tvoje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 hm...zadnje čase se sanj večinoma ne spomnim. imam obdobja, ko ful intenzivno sanjam in se veliko spomnim, včasih je pa tudi obratno. sanje so hecna reč. mislim, da četudi si jih ne zapomnimo, poberemo ven iz njih vse tisto, kar potrebujemo. hvala za ponudbo! ....mogoče jo pa kdaj izkoristim.... sicer pa malo potrpljenja ta teden, prosim....mal so me zasuli v službi, mal pa z drugimi zadevami..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Jst sem imela pa danes zanimive sanje.Sanjala sem, da sva bila s fantom pri naši vikend hiški. Vsaj tako se je zdelo. No in zraven sta bila tokrat dva bela poslopja. Eno je bila kapela, ki je bila odprta in notri je ležala odprta krsta, v njej pa truplo, že zelo staro in je že razpadalo… Vem samo, da je bilo moško truplo…Hecno je bilo to, ker je bilo to v sanjah tako, kot da sva prišla z razlogom tja in da morava zdaj to »čuvat«…pa ne vem, če je to najboljši izraz… No, in potem sva hotla tam prespat, pa naenkrat ugotoviva, da so vsi prostori že zasedeni. Nekje je spal en par, nekje drug folk, skratka, kakor da smo vsi prišli sem z istim razlogom, pa zdaj ne vem več kater razlog je to bil, ni bil samo »čuvanje«… V sanjah mi je bilo to čisto samoumevno…No, potem sva našla en prostor pred kapelco, ampak se je direkt notri vidlo, kar nama ni bilo najbolj všeč – je bilo rahlo neprijetno…malce grozljivo…Potem pa sva naletela na tri tipe, za katere sva ugotovila, zakaj je truplo tako čudno.. So bili namreč ljudožerci in so se kar mal lotil trupla. Pa sva jih pregnala. Samo meni je eden zagrabil roko in mi hotel odgriznit prst. Pa mislim, da sem začela kričat, da me je fant pol rešil… Pa še to – v vikend pa nisva hotela it spat, ker potem pa ne bi mogla videt, kaj se dogaja zunaj…Vem, da je bilo še nekaj, samo se ne spomnim več…Svašta… vikend simbolizira počitek, oddih, pa tudi zabavo, kapela nakazuje potrebo po varnosti, tolažbi....je neke vrste zavetje pred težavami vsakdanjega sveta. smrt simbolizira konec nečesa starega in začetek novega. staro je dobro opustiti, da gre, saj se s starimi in preživetimi stvarmi ne da hranit in povzroča same težave. bi rekla, da tudi čuvanje tega ni potrebno. vprašanje je, zakaj se tebi zdi pomembno čuvati nekaj, česar v bistvu ni več?....te pa to tako skrbi, da v sanjah ne najdeš/najdeta prostora za počitek.... a si ti rekla, da se bosta preselila skupaj?....to je lahko vzrok za skrb....mogoče se bo kaj zakompliciralo okrog stanovanja. manj skrbi, kot si boš delala, bolje bo. malo več zaupanja! amis, pozdravljena. danes sem spet sanjala o mojem bivšem, s katerim že dolgo časa nisva skupaj. čeprav sanjam o njem skoraj vedno na en določen čas, so sanje o njem vedno drugačne, imajo pa vedno eno in isto temo: on se odloča med mano in eno drugo (je nedefinirana oziroma nepoznana) in konec sanj je bolj ali manj nejasen ali pa mi nekako daje namig, da se je (bo) odločil zame ??!! enkrat si mi napisala, ko sem sanjala, da sem reševala starejšo žensko, da morda rešujem zadeve, ki jim je potekel rok trajanja. veliko sem razmišljala o tem. če se morda navezuje na ljubezen? ampak ženska, ki sem jo reševala, sploh ni izgledala, da bi ji lahko "potekel rok trajanja" bila je pač ženska med 55 in 60 leti. to zame ni staro, ker je moja mama ravno v teh letih in izgleda zelo mladostno :-) hvala za odgovor in lep petek želim z ljubeznijo pjotra sanje govorijo o tem, da še vedno upaš, da se bo fant vrnil....glede na to, da se ti ponavljajo. in ne dajejo nobenega namiga o tem, kaj se bo v bodočnosti zgodilo. povejo pa veliko o tem, da on cinca in je neodločen. ali bi ti tak odnos na dolgi rok res odgovarjal? bi se celo življenje spraševala ali je ali ni?....na to si moraš odgovorit sama. reševanje lahko pomeni tudi reševanje lastne modrosti....in uporaba le-te v lastnem življenju you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Amis, hvala, super si. Evo, prej nisem imela časa, da bi napisala še moje današnje sanje. Saj se spomnim samo en delček… s fantom sva se odpravljala iz morja domov in se na poti ustavila še na eni plaži, kjer naj bi se nama pridružili tudi moji starši. Tam je bila ena fajn skala in sva se hotela kopat gola in vem, da sem se slekla, čeprav sem mal oprezala, da še ne bi moji prišli… Skratka, fant me je hotel vržt v vodo, pa mu nisem pustila, ker si nisem hotela zmočit las (sem si jih ravno oprala) No, potem sva pa videla, da se bliža en avto in jst sem imela kar naenkrat gor kopalke… Fant je šel po obali do na drugo stran (je bil tak majhen zaliv), jst sem pa rekla, da bom kar preplavala… In je bilo ful zanimivo, ker sem plavala čez in je bila voda ful temno modra (taka globoka) in po površini so bile pajčevine s pajki… In fant mi reče, da bom morala plavat pod vodo, jst pa nisem hotela (spet zarad las) in sem raje krmarila med njimi… No, pa še ene sanje sem se ravno zdaj spomnila…drugega sicer ne, kot to, da sem cele sanje iskala bencinsko črpalko… vračanje iz morja simbolizira "konec počitnic" in prehod v delovni ritem, mogoče večjo odgovornost. skala predstavlja trdnost, stabilnost. fant se zgleda manj boji svojih čustev od tebe, ki hočeš v vseh situacijah obdržat trezno glavo.....sanje nakazujejo tudi na veliko vlogo staršev v tvojem življenju (preveliko?), saj se jim ne upaš pokazat taka, kakršna si in ti je pomembno, kaj si mislijo o tebi. ko se odločiš stopit v vodo, je v njej polno pajkov. sicer se jim spretno izogibaš....vendar.........nekatere stvari bo potrebno razčistit s sabo....in pokukat tudi pod površino..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 ojla, amis! hvala ti. imaš prav, dobro bi bilo razmisliti o tej temi tudi v tej smeri. pozdravčekpjotra Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 mej se fajn, pjotra you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 amis...a si dobila tiste moje sanje.................me zanima kaj tista kača z žabo in kaktusom v ustih pomeni...............danes sem pa sanjala, kako smo v neki puščavi, preriji, morali graditi obzidje okol in okol in ta naj bi bil full stran od nas....................to je zahteval nekdo, en moški, sem že pozabla zakaj............. Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kjara 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Amis, najlepša hvala Midva s fantom sva se ravno preselila v čisto novo, večje stanovanje. Živiva skupaj sicer že nekaj časa, imaš pa prav - tole je čisto novo obdobje in ja, moram se čist poslovit od starega. Ni kaj, se dogaja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 amis...a si dobila tiste moje sanje.................me zanima kaj tista kača z žabo in kaktusom v ustih pomeni...............danes sem pa sanjala, kako smo v neki puščavi, preriji, morali graditi obzidje okol in okol in ta naj bi bil full stran od nas....................to je zahteval nekdo, en moški, sem že pozabla zakaj............. kača je simbol preobrazbe, kundalini energije, ki se dviguje, spolnost, duhovna moč, lahko pa tudi preteča nevarnostkaktus opozarja na nevarnost in potrebo po obrambi ali drugačnemu načinu ukrepanjažaba predstavlja sposobnost bivanja v dveh agregatnih osnovah, povezuje se tudi s skrivnostjo, sposobnostjo skrivanja, prikrivanja...... puščave verjetno ni potrebno posebej komentirat...prostor brez vode...odsotnost čustev in potreba po zaščiti....ali to zahtevaš ti ali kdo drug, je pa drugo vprašanje...odgovor boš morala poiskat sama.... Amis, najlepša hvala Midva s fantom sva se ravno preselila v čisto novo, večje stanovanje. Živiva skupaj sicer že nekaj časa, imaš pa prav - tole je čisto novo obdobje in ja, moram se čist poslovit od starega. Ni kaj, se dogaja veliko lepega...in da bi si postlala, kot sama želita in hočeta.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Spet se ti zahvaljujem Amis .................samo neki bi te pa še vprašala, če lahko, .......in v sanjah sem sanjala, kako sem bila jaz v enem prejšnjih življenj kača...........potem je pa to kačo pred zvermi rešila ena ženska, vendar je kače ostalo le pol, kaj zde to pomeni? in to, da je ta kača v ustih imela kaktus in žabo, vendar ju je previdno izpljunila, da ne bi poškodovala žabe in kaktusa?..............kaj pa tisti obrisi v na novo prepleskanem avtobusu.....Jezusa in Bude, ki sem jih jaz opazila............oprosti, če te tolko sprašujem.....a mogoče veš za kakšno dobro knjigo o razlagi sanj?...........danes se mi je spet neki naredilo, nč kej tazga..ko sem v čakalnici čakala na vlak, sem za hipec pomislila na mojo bivšo sošolko, s katero sicer nismo kej glih povezane, samo pozdravimo se, če se vidimo........in samo nekaj sekund kasneje, pa ta pride not v čakalnico, se pozdravimo, in se vsede poleg mene..vendar nismo nič govorile.....kaj bi rekla, če bi vedela , da sem jo zadnjič sanjala, to je tista v trenirki in beli bundi...........danes sem se prvič začela res zavedati, da je neki na tem, da neki vidm,al kaj.........in sem pol premišljevala, ko si mi rekla, kaj me na tej prijateljici moti, pa da imam sama........ Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 razlaga se zaradi tega ne spremeni, saj ostaja simbolika ista. dodatek je le to, da previdno ravnaš...... ....kar se pa ostalega tiče...usmerjena si na duhovnost. pri tem ohranjaj smisel za praktičnost in ta svet...in zaupaj si....končno si ti sanje že večkrat potrdile lastne sposobnosti....le zakaj kar naprej dvomiš? kar se pa knjig tiče...v knjižnici je gotovo kar nekaj knjig na temo sanj, sanjske simbolike in simbolike nasploh....ker si še mlada imaš več kot dovolj časa, da jih prebereš....lepo, zlagoma in z občutkom.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kjara 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 En lep pozdrav ,Spomnila sem se še enih sanj od včeraj. Sanjala sem, da je sestra dobila čisto novo izdajo knjige Anastazija in sem bila ful vesela. Sva jo listali in ugotovili, da je v nemščini??? Pa prav spomnim se, da so bile zraven tudi slikce… Zelo lepo oblikovana, rahlo starinsko in meni je bilo žal, ker nemščine ne razumem najboljš…Danes pa sem imela kar nekaj sanj, se niti ne spomnim vseh. Se pa spomnim, da smo šli jaz, fant in moja sestra v en klub in sva midve plesali, fant pa se je usedel za šnak. In kar naenkrat jst pogledam svoje roke in iz njih grejo taki svetli žarki – iz vsakega prsta posebej, so zgledali kot sončni žarki… Mi je bilo ful noro. In potem sem jim sledila s pogledom in so se križali z žarki, mislim da moje sestre in začela se je igra svetlobe: tam, kjer so se prekrižali so nastale ful lepe barve…sem gledala s takim občudovanjem,… potem je bilo vse kr mal »slow motion« in jst sem ugotovila, da lahko, če počasi potujem s temi žarki ali samo z enim, ne vem, vidim kamorkoli. In naenkrat sem zagledala sebe od zgoraj navzdol, potem sem premaknila roko proti šanku in sem videla fanta… ful nor feeling… on je potem rekel, da bi šli, moja sestra pa je prosila, če ostanemo samo še en komad…Druge sanje so bile, da sem kot da bi prišla nazaj v šolo (čeprav ni bila taka šola, nekaj drugega) in do mene pride moja profesorca francoščine (ki me je res učila v srednji šoli in sem jo imela ful rada) in jst sem se je ful ful razveselila, sploh ker je rekla, da me bo ona učila. In potem je rekla, da je prišla tudi ona nazaj samo zaradi mene, ker ve, da imam potencial. In sva bili obe ful veseli. Jst sem ji rekla, naj mi da še kaj drugega za delat in je rekla, da ima že vse pripravljeno zame. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 kjara,sanje ti govorijo o potencialih, ki jih mogoče še ne razumeš najbolj, vendar jih imaš. začela se jih boš bolj zavedati in opažati njihovo delovanje. da se je to najprej zgodilo s sestro niti ni čudno, ker sta med seboj zelo povezani. verjetno se tudi v 3d dobro razumeta. nočna "šola" pa bo imela tudi dnevne rezultate. pa veliko zabave z žarki you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kjara 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 kjara,sanje ti govorijo o potencialih, ki jih mogoče še ne razumeš najbolj, vendar jih imaš. začela se jih boš bolj zavedati in opažati njihovo delovanje. da se je to najprej zgodilo s sestro niti ni čudno, ker sta med seboj zelo povezani. verjetno se tudi v 3d dobro razumeta. nočna "šola" pa bo imela tudi dnevne rezultate. pa veliko zabave z žarki uau, Amis, tole pa je bil odgovor s svetlobno hitrostjo Ful hvala S sestro se res dobro razumeva in sva ful povezani, to se nama kar potrjuje...Mi je pa všeč tvoja razlaga Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Hojla, danes spet zmešane sanje........me samo ene zanimajo......hodila sem po ljubljani, se mi zdi, v glavnem po mestu, ki sem ga že velikokrat sanjala, hotela sem it po faksu še naprej študirat.........pa sploh nisem vedela kaj, čudn, ker me itak samo eno zanima.....vidim tam en faks,geodezija al kaj, neki v zvezi z geografijo, .......sploh nisem vedela kam naj grem.......sem že hotela sem it...pol pa vidim mojo sošolko, ki mi reče, no a ne greš z mano na faks....no pol sem pa šla z njo na naš faks, tist kr dejansko študiram.........šle smo po enih bližnjicah, kar skozi stavbe smo hodile...hopla in čez ene skrivne vrate, po stopnicah in smo ble tam..........vidim mojega bivšega predavatelja iz našega faksa , ki je reku, tlele imate obleko za preoblečt..........na stojalu na levi v hodniku, ki je imel lesena tla, vse je bilo leseno, , so pa res bile obleke, pulover, hlače, srajca, vse v kompletu, samo vsak komplet različne barve......vendar sošolke so bile pa iz moje srednje šole...,.ne pa iz mojega faksa, tud nobenga fanta nisem videla.....jaz sem potem tuhtala, katero obleko naj si zberem, oranžno ali zeleno, ali rjavo.....pred tem sem se šla pa še stuširati v skupno kopalnico, vendar sem bila čisto sama noter......in potem sem oblekla moje zelene žametne hlače, ki sem jih imela že prej gor in pa zelen pulover iz kompleta od obleke, pa mojo oranžno srajco in mojo verižico z kamenčkom............,pol sem pa videla rdeče roza sončni zahod, čisto takega, kot je imela na tem forumu ikonco Selene in sem rekla, lej Selene.......in sem razmišljala, da ji moram to povedati.....te sošolke se ma pa tako čudno gledale,od daleč, z zavistjo in so ugotavljale, kako sem se spremenila, kakšna sem..............in z nobeno se nisem pogovarjala, tud vseeno mi je blo, kaj si mislijo o meni.............potem sem šla na tisto predstavitev ali podelitev diplom, sej ne vem točno kaj in ko sem hodila, slišim iz ozadja, kako je ena sošolka rekla...."ti bom dala Selene", in pol so spet neki obrekovale čez mene in ugotavljele, kako sem se spremenila, da sem čisto druga jaz kot pa so me poznale iz srednje šole.............pol smo pa šli po hribu navzdol v eno sobo, kjer smo imeli pripravljene vse sestavine za kuhanje, vsaka skupina je mogla neki skuhati......so me vprašali, če bom znala, sem rekla, itak, sej jaz to znam...............kr neki............pol druge sanje..........odprem vrata v stanovanju in vidim K. oz Selene pred vrati in ,sem rekla, no pa si le prišla........včeraj sem ji rekla, da naj pride malo k meni, ..........pol sem jo pa sanjala............pa spet sem sanjala, kako me en dober prjatu osvaja..pa je mel punco.......kr neki....ne vem, kaj me zadnje čase kr neki vsi osvajajo.........to je že malo preveč......... Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts