Ksenia 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 še v sanjah te preganjam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ja............ne vem kaj je to........... Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 takole....obstaja velika verjetnost, da bom kakšen teden tle sam prebrala kaj sanjate....če je kdo na volji, lahko vskoči za razlage.... pa lepe sanje še naprej.... ..... in praznike tudi.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 tudi tebi Amis................. Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 danes bom kratka............sanjala se, kako sem se znašla v eni sobi, ki je imela stene porisane s cvetjem, z roza, vijoličnimi in modrimi rožicami, ker je nekdo umrl in soba je bila zato čisto prazna, žalovanje....bila sem noter, sama,in premišljevala, menda se ni to zaradi mene zgodilo......... Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Pozdravljena Amis, če boš lahko mi odgovori.Spet sem imela zelo (čustveno) močne sanje. Sanjala sem bivšga tipa. Bilo je tko kot da sem prišla na obisk k njegovi družini v njihov kraj. Kjer sem srečala seveda tud njega. Šla sva na samo in jaz sem mu začela pripovedovati o tem zakaj sva se razšla (tudi v resnici ni bilo vse dorečeno) in kaj sem jaz ob tem občutila, potem je tudi on povedal svojo plat. Med pogovorom mi je namignil, da bi bila skupaj jaz pa sem mu rekla, da imam fanta potem je pa tud on reku da ima punco. Kmalu za tem sem pa sedela za mizo z njegovo mamo in njegovo punco, katero sem si ful ogledovala in jo pred njegovo mamo tudi pohvalila. Čutila sem ljubosumje z moje strani. Od tam sem odšla žalostna. Sej res ne vem kaj bi te sanje pomenile sam vem, da sem jih zelo živo sanjala in doživljala. Hvala, Lepe praznike tudi tebi Amis What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojcapu 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Živjo! Tudi jaz bi prosila za razlago mojih sanj. Sanjala sem da ležim na postelji, pri nogah imam lestev in na lestvi je zelena kača, zraven mene na postelji pa se zvija rjava kača. Jaz med tem razmišljam, da je zelena itak bolj strupena kot rjava in zato me ni strah (v življenju nisem ravno oboževalka kač). Kar naenkrat pa me rjava kača piči v desno roko v prostor med palcem in kazalcem, tako da se kar zabliska. Jaz kar ležim kači nočem škodovat, čeprav bi jo že prej lahko spodila stran, roka me ne boli vidim samo 4 pikice - odtise zob, potem pa imam kar naenkrat na roki nek poseben obliž. Zbudim se malo presenečena in brez strahu. hvala za razlago in lp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 ponujam ti kratko razlago; sanje so vedno naše lastne fantazije o realnem praviloma sprotnem življenju, lahko se tičejo tudi prihodnosti ali preteklosti v nekaterih primerih imajo lahko tudi preroško vrednost. Kače na splošno pomenijo"hinavščino" in v tvojem primeru imaš okoli sebe najbrž v družini ali pri prijateljih če se veliko družiš nekaj oseb, ki jih ocenjuješ in razmišljaš o njih. Rekel bi ti le še to, da ti te ljudje nikakor ne morejo škodovati tudi če bi želeli, si na dokaj visokem nivoju duhovne zavesti. čao... V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Amis upam, da se boš kaj oglasu. Mal sem uskoču s to svojo razlago.Kot je rekel Freud "razlaganje sanj je via-regia, kraljevska pot do spoznanja naše duševnosti".Pa lepo sanjajte! V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 HA-HATA ODGOVOR O NIVOJU ZAVESTI SEM PODAL NA OSNOVI CELEGA CITATA-OPISA SANJ. V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Sem bil mal odsotenJaz na te knjige kot praviš (miši...bla-bla) ne dam ravno veliko. Bolj so mi všeč strkovne knjige o sanjah. Zanimive so razlage sanj našega strokovnjaka psihoterapije tudi hipnoterapevta Stanislava Bras-a, ki je če se ne motim delal celo znanstveno študijo sanj. .Nekaj njegovih del sem študiral in so res na nivoju. V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 ponujam ti kratko razlago; sanje so vedno naše lastne fantazije o realnem praviloma sprotnem življenju, lahko se tičejo tudi prihodnosti ali preteklosti v nekaterih primerih imajo lahko tudi preroško vrednost. Kače na splošno pomenijo"hinavščino" in v tvojem primeru imaš okoli sebe najbrž v družini ali pri prijateljih če se veliko družiš nekaj oseb, ki jih ocenjuješ in razmišljaš o njih. Rekel bi ti le še to, da ti te ljudje nikakor ne morejo škodovati tudi če bi želeli, si na dokaj visokem nivoju duhovne zavesti. čao... , kolkr jaz vem, kača pomeni nekaj drugega, dviganje kundalini energije , duhovnost, spolnost...........lahko pretečo nevarnost Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Dej mi to mal razloži?? V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 men je to Amis povedla.ker sem sanjala..........pejt nazaj prebrat mal Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojcapu 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Rekel bi ti le še to, da ti te ljudje nikakor ne morejo škodovati tudi če bi želeli, si na dokaj visokem nivoju duhovne zavesti. čao... Hvala odium.p., že res da veliko razmišljam, toda ponavadi me ravno ljudje, ki so okol mene najbolj prizadanejo. Oz.jih najbolj čutim in vse slabe energije se mi zdi da se me dotaknejo.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Hojla Amis......... danes sem sanjala, kako je moj sestrična rodila mojega otroka, ne vem kako je to možno, vglavnem, in bil je fantek, pa tehtal je 26 kg.............kr neki..... Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 uh, uh ... te sanje pa res moram napisat, me zlo zanima kaj pomenijo sanjala sem da sem da je bil moj partner - zenska Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Tretje sanje v eni noči so bile pa o Marsi . In sicer sva bili v gledališču, ona je bila v enem zelenem puloverju. Sem jo opazila, ko smo zapuščali gledališče. No v bližini so bile trgovine in si je šla kupit, jaz pa bila ta čas tudi v trgovini, en cepin za v hribe , ki je bil nekako zložljiv. In je trgovko prosila, če je tok prijazna, da ji ga razstavi, ker ima bolj majhno stanovanje. Ji je rekla trgovka, da ima srečo, da dela prav ona, ki to zna. No in sta uredili. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 mater, snajal, da me je nekdo karal, ker govorim v starocerkvenoslovanskem narečju. xrolleyesxWTF? in da sem kupovala nekje v Ilirski Bistrici ali Postojni, mogoče celo v Kopru karto za vlak in so me nategnili glede cene! pa da me je en moj sošolec kvazi intelektualec otipaval in se slinil po meni, jaz pa sem sam zavijala z očmi in si mislila odj.... zdej ga bom naslednjič, ko ga vidim na faxu, prebutala! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Hojla Amis, potrebovala bi pomoč pri razlagi sanj - danes so bile grozno težke Sanjala sem namreč, da smo bili sredi igrišča pred blokom in so kar naenkrat priletela neka letala in začela spuščati bombe na nas. Potem smo tekli not in se skrili, smo slišali da so prišli - verjetno sovražniki - in so preiskovali kleti, mi smo se stisnili v eno, kot zaklonišče, ampak nas niso našli. Hja pa noseča sem bila, komaj v začetku kak mesec, dva in me je skrbelo full, kako bom preživela to obdobje. Ne vem kako se je končalo, ampak ni nam bilo nič hudega...Vem pa, da sem v drugem sklopu potem v istem "ozračju" ...torej zelo podobnih elementov v sanjah, isto obdobje in vse, tudi nek spomin da je bila vojna, sanjala brezskrben sprehod z mami in svojo pokojno kosmatinko, tudi pred blokom. Se mi je zdelo, da je bilo vse povezano, čeprav je bila vmes ena luknja, ker se ne morem spomnit kako so se sanje z vojno končale in kako so se te s sprehodom začele, samo slike so se mi pojavljale - čutim pač da so bile povezane. Hvala že vnaprej 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alea 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Naj tudi jaz delim svoje sanje z vami. Bila sem doma in in pred vrati so pozvonili moji novi prijatelji. Šla sem jim odpret vrata in za mano je capljal moj hišni ljubljenček (samo v sanjah sem imela občutek, da je to moj hišni ljubljenček) in sicer ogromen, kake polmetrski črni ptič z močnim kljunom. Sicer se ptičev bojim, zato mi je bilo zelo nenavadno, da imam za hišnega ljubljenčka ptiča. Ptič ni letal, temveč je hodil za mano. Imela sem občutek, da me ima ta ptič izjemno rad in bil je zelo radoživ. Odprla sem jim vrata na stežaj in bila presenečena, da se prišli ravno ti prijatelji. Moj ptič je na vsak način želel videti kdo je prišel, a sem ga odrivala na stran, celo za vrata (ne vhodna vrata, temveč notranja vrata, ki vodijo do vhoda). Skrivala sem ga. Prijatelji so bili izjemno dobre volje. Imela sem občutek, da so ti prijatelji del neke skrivnosti kot kakšne sekte. Zdelo se mi je, da moram biti previdna, ker mi drugače lahko škodijo. Eden od njih mi je v roke potisnil črn prstan, na katerem so bili narisani simboli "sekte" in na sredini moj črni ptič. Prstan sem si pozorno ogledovala in stopala ritensko po stopnicah navzgor. Nenehno sem imela občutek, da moram biti previdna. Prijatelji so me prehiteli in odhiteli v mojo dnevno sobo. Jaz sem se ustavila sredi stopnic in še kar naprej občudovala prstan. V ozadju sem slišala šunder prijateljev, ki so se dalje veselili in se prav niso obremenljevali s tem ali so del sekte ali ne. Sanje so bile izredno žive in imajo verjetno kakšen globji pomen. Zelo bi bila vesela kakšnega komentarja! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 jst sem tut imela že v sanjah raznorazne ljubljenčke, pred kratkim sem v napol budnem stanju "sanjala" da imam v rokah kačo (ki mi niso pač prijetne živali na dotik) in da se z njo kar dobr razumem, mi je lezla po rokah pa okoli vratu... res me je mal na vsake tolko srh spreletel kot opomin - halooo sej ne maraš kač (!!!) samo ne vem, a je bil to tisti "budni" del mene ali pa "sanjavi" Ja nazadnje pa sem sanjala da sem imela zajčka, belega in kar velikega, kunca pač domačega in da je bil kot psič, je hodil z mano povsod in se igral z mojim drugim ljubljenčkom - črno mucko Hja sam so ble mal grozljive sanje, ker ta zajec in mucka sta našla na travi enega mrtvega mladiča zajčka, malo scefranega že in sta ga oba začela grizti - kot pes mrhovino ane ...celo zajec ki je pač rastlinojed *bljeh*Joj čist sm pozabila na te sanje - zdej sem se spomnila ko o živalih govorimo A to lahko kaj pomeni, takega posebnega 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 sanjala da mam polno glavo ušk...da je vse gomazelo po mojih laskih..uggg brrrrrrrr me kar zebe ko se spomnim..... :xx!: Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Naj tudi jaz delim svoje sanje z vami. Bila sem doma in in pred vrati so pozvonili moji novi prijatelji. Šla sem jim odpret vrata in za mano je capljal moj hišni ljubljenček (samo v sanjah sem imela občutek, da je to moj hišni ljubljenček) in sicer ogromen, kake polmetrski črni ptič z močnim kljunom. Sicer se ptičev bojim, zato mi je bilo zelo nenavadno, da imam za hišnega ljubljenčka ptiča. Ptič ni letal, temveč je hodil za mano. Imela sem občutek, da me ima ta ptič izjemno rad in bil je zelo radoživ. Odprla sem jim vrata na stežaj in bila presenečena, da se prišli ravno ti prijatelji. Moj ptič je na vsak način želel videti kdo je prišel, a sem ga odrivala na stran, celo za vrata (ne vhodna vrata, temveč notranja vrata, ki vodijo do vhoda). Skrivala sem ga. Prijatelji so bili izjemno dobre volje. Imela sem občutek, da so ti prijatelji del neke skrivnosti kot kakšne sekte. Zdelo se mi je, da moram biti previdna, ker mi drugače lahko škodijo. Eden od njih mi je v roke potisnil črn prstan, na katerem so bili narisani simboli "sekte" in na sredini moj črni ptič. Prstan sem si pozorno ogledovala in stopala ritensko po stopnicah navzgor. Nenehno sem imela občutek, da moram biti previdna. Prijatelji so me prehiteli in odhiteli v mojo dnevno sobo. Jaz sem se ustavila sredi stopnic in še kar naprej občudovala prstan. V ozadju sem slišala šunder prijateljev, ki so se dalje veselili in se prav niso obremenljevali s tem ali so del sekte ali ne. Sanje so bile izredno žive in imajo verjetno kakšen globji pomen. Zelo bi bila vesela kakšnega komentarja! Vidim, da še nisi dobila nobenega odgovora, pa ti bom napisal nekaj stavkov. Zanimal bi me predvsem konec zgodbe, ki je pri sanjah najbolj pomemben drugače pa stremiš po neodvisnosti, večvrednosti. Spremljajo te težnje po moči odločanja ... Ne boj se nikomur pokazati in povedati tvoje osebno mnenje in misli... Če ti nekaj ni všeč to enostavno povej ljudem ki se jih to tiče. Ne vem sicer nič o tebi a mislim da si oseba, ki uživa v ustvarjanju v umetnosti... Ne počni stvari zato ker so nekomu drugemu všeč, počni in se ukvarjaj s tistim kar je tebi všeč. Če se mogoče spomniš konca ga lahko dodaš!? Lep pozdrav Alea.. V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alea 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Hvala odium.p.! No zanimiva je tale tvoja razlaga. Mislim, da bo kar držalo zame. Priznam, da teh sanj sama nikakor nebi uspela interpretirati na ta način. V zgodbi pa ni posebnega konca - pravzaprav je to, da opazujem prstan. Pa še nekaj me zanima. Zakaj pogosto (zelo pogosto) sanjam, da okradejo moj dom. Kadar se vrnem domov so vrata navadno vsa odprta. LP Alea Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts