nea 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 holja Amis..............danes sem se ponoč trikrat zbudila in to vsakič, ko sem videla nek obraz,....in ta obraz je vsakič imel rjave oči., vendar vsakič drugačen, samo obraz je bil človeški, v mislih, ko sem se zbudila, sem imela pa da so bile oči opice, živali..................................čudn......pol sem pa še sanjala, kako sem se šla smučat, vendar sem v žičnici sedela obrnjena nazaj, nazaj sem gledala ne naprej.........smučala sem se bolj malo, to je blo spet čudn.........no pa sanjala sem spet, kako se vozim v dvigalu, vendar sedaj navzgor v osmo nadstropje in to čudno, ker naj bi šli v tretje nadstrpje, zraven je bla še ena punca, vendar smo šle v osmo..... in hitro je šlo................ Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Hvala odium.p.! No zanimiva je tale tvoja razlaga. Mislim, da bo kar držalo zame. Priznam, da teh sanj sama nikakor nebi uspela interpretirati na ta način. V zgodbi pa ni posebnega konca - pravzaprav je to, da opazujem prstan. Pa še nekaj me zanima. Zakaj pogosto (zelo pogosto) sanjam, da okradejo moj dom. Kadar se vrnem domov so vrata navadno vsa odprta. LP Alea Čao, Antična razlaga teh ponavljajočih sanj bi bila, da na nekem področju v svojem življenju pridobivaš neke kvalitete, mogoče se izpopolnjuješ, pridobivaš neke moči... Te stare razlage sanj, ki so jih priznavali tudi strokovnjaki kot so Jung-Freud...še danes priznavajo tudi v strokovnih krogih.Ponavljajoče sanje so veliko bolj pomembne, dom verjetno pomeni tebe tvojo dušo-duha-jedro, v realnem življenju tvoja energija odhaja nekam (ali jo zavestno pošiljaš-ali ti jo nekdo črpa med vzpostavljanjem nadvlade nad tabo). Pretehtaj možnosti, ki jih imaš v življenju, potrebna bo sprememba!! (jasno če si želiš spremembe na višjo stopnjo zrelosti) LP V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Danes ponoči sem imela hude sanje,tlačila me je mora. Občutila sem grozen strah. Stanovalci našega bloka smo se morali preseliti v drug kraj,v drugo stavbo.Sanjala sem,da sem spala v novi stavbi,ki je spominjala na starodavno ,zapuščeno graščino,ampak notranjost je bila prenovljena.Slišala se je tišina in rahlo udarjanje z vhodnimi vrati,ki so bila odprta.Vrata sem hitela zapreti in se ponovno odpravila spat.Občutek sem imela kot da sem na nekem starodavnem pokopališču. Naenkrat sem se znašla v hiši,kjer sem živela kot otrok,balkonska vrata so bila odprta in zeblo je.V sosednji sobi je spal moj sin,ki ni spal ampak je bil zelo nemiren,kot da ga je bilo strah.Hodila sem po neznani ulici,mislim da je to bilo nekje blizu Trsta,v drugi državi.Ob ulici so bile trgovine in razni PUBI ,želela sem si družbe,toda ko sem vstopila v lokal ,se mi je vse skupaj zazdelo dolgočasno in sem odšla.Zneko družbo smo hoteli skozi nek dom,skozi okno ilegalno oditi v drugo državo,toda videla nas je neka ženska in je hitela vpiti na ves glas po italijansko,da smo begunci.Ustrašili smo se italijanskih karabinjerov,ter smo ušli ven iz prostorov.Okno je ostalo odprto in nekdo je na skrivaj zaprl okno za nami,da se ne bi opazilo za naš poskus bega. Znašla sem se naga,v svoji sobi,doma,kjer sem živela kot mlada punca.Moja soba je bila zasedenanič ni bilo več mojega notri,tudi spodnjih hlač nisem našla.V moji postelji je spala sestrična,ki je bila na obisku,bila je presenečena in začudena,ker me je videla nago.Nekje sem staknila oblačila in hodila po prostorih hiše,kjer sem nekoč živela in kjer ni bilo nič več mojega.Kasneje sem prišla pred hišo v družbi še treh prijateljic.En del hiše je bil brez zidu in videla sem v notranjost mojo umrlo mamo,kako sedi za veliko svatovsko mizo,kjer je bilo obilo raznolike hrane.Bila je odsotna in nič presenečena,da sem prišla k njej,mirno je jedla hrano in gledala pred seboj.Zunaj okoli hiše se je slišala harmonika,ki jo je igral moj stric:ciganski čardaš.Vso zemljo so prekopali okoli hiše ,bilo je ogromno črne zemlje.Bilo mi je hudo,ker se nobeden od sorodnikov ni kaj preveč zmenil zame,kot da sem odpisana... Po tistem,sem se znašla na svoji postelji,kjer sem v resnici res spala.Tedaj me je začela mučiti mora,bilo je hudo. Nikoga ni bilo,ki bi mi lahko pomagal,ali me prebudil,zakričala bi a nisem uspela.Ob meni sem čutila negativno dušo,v sanjah sem jo videla v polsvetlobi hoditi okoli mene po postelji.Tisto mi je grozilo,da se bo spravilo na moje otroke,na mojega sina.Jokala sem in prosila ,da tega ne.V angleščini sem ga prosila naj pusti moje otroke in naj mene ubije.Spravila sem ga v zadrego in migal je z glavo da tega pa ne.....zbudila sem se prestrašena,bojim se za svoje otroke...če bi lahko kdo vsaj približno vedel razložit vse to. Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Danes ponoči sem imela hude sanje,tlačila me je mora. Občutila sem grozen strah. Stanovalci našega bloka smo se morali preseliti v drug kraj,v drugo stavbo.Sanjala sem,da sem spala v novi stavbi,ki je spominjala na starodavno ,zapuščeno graščino,ampak notranjost je bila prenovljena.Slišala se je tišina in rahlo udarjanje z vhodnimi vrati,ki so bila odprta.Vrata sem hitela zapreti in se ponovno odpravila spat.Občutek sem imela kot da sem na nekem starodavnem pokopališču. Naenkrat sem se znašla v hiši,kjer sem živela kot otrok,balkonska vrata so bila odprta in zeblo je.V sosednji sobi je spal moj sin,ki ni spal ampak je bil zelo nemiren,kot da ga je bilo strah.Hodila sem po neznani ulici,mislim da je to bilo nekje blizu Trsta,v drugi državi.Ob ulici so bile trgovine in razni PUBI ,želela sem si družbe,toda ko sem vstopila v lokal ,se mi je vse skupaj zazdelo dolgočasno in sem odšla.Zneko družbo smo hoteli skozi nek dom,skozi okno ilegalno oditi v drugo državo,toda videla nas je neka ženska in je hitela vpiti na ves glas po italijansko,da smo begunci.Ustrašili smo se italijanskih karabinjerov,ter smo ušli ven iz prostorov.Okno je ostalo odprto in nekdo je na skrivaj zaprl okno za nami,da se ne bi opazilo za naš poskus bega. Znašla sem se naga,v svoji sobi,doma,kjer sem živela kot mlada punca.Moja soba je bila zasedenanič ni bilo več mojega notri,tudi spodnjih hlač nisem našla.V moji postelji je spala sestrična,ki je bila na obisku,bila je presenečena in začudena,ker me je videla nago.Nekje sem staknila oblačila in hodila po prostorih hiše,kjer sem nekoč živela in kjer ni bilo nič več mojega.Kasneje sem prišla pred hišo v družbi še treh prijateljic.En del hiše je bil brez zidu in videla sem v notranjost mojo umrlo mamo,kako sedi za veliko svatovsko mizo,kjer je bilo obilo raznolike hrane.Bila je odsotna in nič presenečena,da sem prišla k njej,mirno je jedla hrano in gledala pred seboj.Zunaj okoli hiše se je slišala harmonika,ki jo je igral moj stric:ciganski čardaš.Vso zemljo so prekopali okoli hiše ,bilo je ogromno črne zemlje.Bilo mi je hudo,ker se nobeden od sorodnikov ni kaj preveč zmenil zame,kot da sem odpisana... Po tistem,sem se znašla na svoji postelji,kjer sem v resnici res spala.Tedaj me je začela mučiti mora,bilo je hudo. Nikoga ni bilo,ki bi mi lahko pomagal,ali me prebudil,zakričala bi a nisem uspela.Ob meni sem čutila negativno dušo,v sanjah sem jo videla v polsvetlobi hoditi okoli mene po postelji.Tisto mi je grozilo,da se bo spravilo na moje otroke,na mojega sina.Jokala sem in prosila ,da tega ne.V angleščini sem ga prosila naj pusti moje otroke in naj mene ubije.Spravila sem ga v zadrego in migal je z glavo da tega pa ne.....zbudila sem se prestrašena,bojim se za svoje otroke...če bi lahko kdo vsaj približno vedel razložit vse to. Lilita sanje se vedno nanašajo na osebo, ki jih sanja, le v izjemnih primerih se sanje tičejo tretjih oseb. Pa še oblika sanj je drugačna ko se tičejo nam ljubih oseb ali nekoga x. Tako, da te tvoje sanje nimajo zveze s tvojimi otroki, temveč se tičejo izključno tebe. Predlagal bi ti, da pogledaš sebe, kaj se v tem trenutku dogaja v tvojem življenju pomembnega. Nahajaš se namreč na prelomnici v svojem življenju, doslej si imela štiri in ta sedaj je peta. Poglej tudi kaj v zadnjem obdobju nekaj mesecev do nekaj let ti vzema moč-energijo. Poizkušaj razumeti svoje življenje in odpusti ljudem. želel bi, da si vzameš čas in se res poglobiš v sebe. Prosim te če se še oglasiš na tej strani.. ali na mojo E-pošto. Lep pozdrav. V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Hojla Amis..................danes sem sanjala, kako sem neki ženski pomagala ubežati od njenega strogega in egoističnega moža,ki je vedno samo delal in vedno je moglo biti vse po njegovem, bala se ga je, bil je gazda hiše, strog...........veš kaj je bilo najbolj zanimivo, da sta živela v stanovanju, v katerem v resničnem življenju živim jaz, vendar je bilo to stanovanje v sanjah čist prenovljeno,sicer lepo, v dveh etažah, samo nekaj prostorov je bilo čist neizkoriščenih....spomnim se kako sem gledala skozi okno v kuhinji, jaz in ta ženska, skupaj sva gledali skozi to okno in se pogovarjali, kako bi ji pomagala pobegnit stran............in to žensko, ki jo sploh nisem prej poznala, sem imela rada, res rada..........njen mož mene ni poznal, tud ni vedel kako zgledam, ravno ko je s kolegi in kolegicami prihajal po naših stopnicah domov, sem jaz šla ven iz stanovanja, za las........in ni me videl, samo ne spomnem se, a je bla zraven tud ta ženska,a je ta uspela pobegnit...verjetno je, ker sem se jaz pol v sanjah spraševala, ko je njen mož s kolegi in kolegicami ravno stopal v stanovanje, kako bo odreagiral, ko bo videl da nje ni več tam v stanovanju........ja ni jo blo več, zdle sem se spomnila, da je bla ona zadaj skrita za mano, tako da jo ni videl, mene pa itak ni poznal, pl smo šle po stopnicah ven........................................kasneje mi je skupina prjateljic zapela pesem vse najboljše za te, ker sem imela rojstni dan.................Amis..nejprej ti moram zaželeti res srečno, veselo in toplo in zdravo leto 2006........amis, tista ženska v teh sanjah sem jaz, a ne?...........hmmmmmmmmmm, samo sej moj fant ni tolk egoističen, mogoče sem jaz bolj, samo je pa strog in me skuša nadzirat, tako kot je ta mož to žensko...........prosim če mi boš lahko razložila vsaj tele sanje amis......in tiste, kjer je nekdo umrl in je bila soba porisana z roza cvetlicami........... Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 groza, kakšne sanje sem mela! da me je nekdo prisilil iz zemlje pobirati tanke iglice in jih zapirati v neko plastiko. na srečo se nisem pičila. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 delček sanj je danes pri meni izstopal...sanjala sem, da smo odšli nekam drugam, po pokrajini sodeč ne nekje tu blizu, občutek sem imela kot da niti nismo na Zemlji... pa ni bila neka znanstveno f. pokrajina, le občutek sem imela tak... tud hodila nisem, bolj lebdela... vem da sem zjutraj najprej šla na eno mesto in skozi neko drevje ali ograjo opazovala luno in sonce... bilo je enktarno, čisto blizu, bili st ena zraven druge... pa pravim kolegici, ki je ni bilo tam, poglej v konjukciji sta... nato začneta žaret, enkraten sij... stečem nazaj v sobo ali karkoli je že to bilo, pa vzamem fotoaparat... pridem nazaj in tistega sija ni bilo več... pomislim na to, da se teh stvari ne fotografira... pospravim aparat in spet se vse blešči... ostalih sanj se spomnim medlo....skoraj ne... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 .....vsem srečno, veselo, z veliko ljubezni, humorja, navdiha in čarobnosti....in vsega, kar si sami želite.....pa na sanje, ki vam bodo pomagale razumeti kakšno zadevo znotraj vas samih...... ................ ........ you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 .....vsem srečno, veselo, z veliko ljubezni, humorja, navdiha in čarobnosti....in vsega, kar si sami želite.....pa na sanje, ki vam bodo pomagale razumeti kakšno zadevo znotraj vas samih...................... ........ Amis hvala enako Pa da nam bos v letu 2006 se vedno sanje "prevajala" v 3D svet Hvala ti! Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Hvala Amis.....tud tebi vse lepo in dobro in srečno...........zdravo..... ................tukaj pa še malo sanj, mojih današnjih..................spet sem sanjala približajoči se potres........grozno.......bila sem sama nekje v enem hotelu, blizu bazena, in izvedela da se približuje potres in da noben ne sme iz hotela ven pobegnit.......grozno....pred tem sem pa nekaj ustvarjala, mislim da sem kuhala eno jed.........en fant, ki ga poznam v 3d, pa je kuhal tudi takšno jed, samo jaz sem vmes hodila k njemu po nasvete, če dobro kuham, obadva sva namreč kuhala isto hrano...................no potem sem izvedela da se bliža potres in da nihče ne sme pobegnit ven iz hotela.............grozno.....iskala sem nekoga, ki bi me vseeno lahko opeljal stran,zato sem klicala mojega fanta po telefonu, pa nikakor nisem mogla njegove številke odtipkat, vedno se je odtipkala napačna številka, probala sem nekajkrat in ni šlo, potem je probal še nekdo tam, pa spet ni šlo, čudn...in skos sem govorila njegovo številko, ........pa se ni dalo odtipkati, tudi same številke na tipkah telefonu so se zelo slabo videle in bile so zelo majhne..........no potem sem obupala..........in sam poiskala drugje pomoč........šla sem do vrat hotela, tam pa sem videla osebe iz3 D,ki so verjetno odhajali iz hotela, ker so si našli rešitev,samo jaz jih nisem hotela prositi, če vzamejo zraven še mene, bili so v paru, ............. med njimi je bila spet moja prijateljico Ksenio, , v oči mi je padlo to, da ko sem jo pogledala,je bila čisto mirna, in ne vem, ali zato ker bodo pobegnili, ker so imeli rešitev, ali zato, ker bi šla ona rada ćez tančico, na to zadnje sem v sanjah pomislila, ko me je pogledala..........no vglavnem, jaz čisto panična iščem izhod in zraven teh vrat, kjer so stale te osebe iz 3D, najdem še ena vrata za ven, grem skoznje, vendar pridem v slep prostor za hotelom, ki je bil obdan z obzidjem, zato sem se vrnila nazaj v hotel, in končno uspela pobegnit čez vhodna vrata hotela, tako da me ni nihče videl...zunaj pred hotelom je bil en moški v kombiju,ne vem ali je bil taxist ali ne in ki sem ga prosila, če lahko se z nijm odpeljem iz tega mesta, ker bo potres.....on pa je rekel, seveda, zadnji čas, sem čakal na akcijo, da se nekaj dogaja, da se spet nekam odpeljem, ker imam to rad,pomislila sem najprej da je taksist...............tud jaz mam rada akcijo, da se skos nekaj dogaja, rada potujem........in tako sva šla in se pogovarjala in to prav nič od potresa, kot da on sploh ni vedel da se bliža potres, ali pa da mu je bilo vseeno............... in sva se peljala po cesti, med palmami......med potjo sta se dva psa tepla, vendar se nisva zmenila zanj..............in potresa ni bilo.............jaz pa sem se zbudila.........AMis, res mi nekdo svetuje, en fant, s katerim sva si zelo podobna, v bistvu sva si sorodni duši, in ga sprašujem za nasvete....... .........včeraj se je res moj pes stepel z dedinim psom mikijem, ki sem ga videla v sanjah Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 a da sem bila mirna, ja verjetno res... le kako bi se razpletlo, če bi ostala z menoj, mogoče sem pa vedela da je hotel trdenjaz imam pa že dva dni zelo zanimive sanje... ko nekakšna sporočilca, včerajšnja sem zapisala se mi zdi v dnevnik, današnje bom pa v svoj osebni dnevnik. zanimivo se mi zdi to, da recimo zadnjič na prazno luno sem šla pogledat mal nebesna telesa nato na en pomemben datum sem obiskala očitno tisto osebo, danes pa neko drugo... vprašanje je samo al jaz obiskjem njih al oni mene.. malce težje bi bilo, da bi me luna in sonce prišla v sanje obiskat ane ?naj vam v tem letu sanje, katere sanjate budni, postanejo resničnost Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 a da si me prišla obiskat.hm........zanimivo, ker ti me še nisi sanjala, saj kokr jaz vem........... Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 hm... sej nisem mislila tebe čeprav sem te že sanjala veš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 da isi me.? Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Jaz pa sem sanjala, kako sem skočila čez slap. Voda je bila žuboreča in čista..jaz pa sem skočila v neznano..potem pa se zbudila.ali pa me v sanjah mori nenehen občutek, da sem nekaj spregledala..mah..čudne sanje včasih..si jih bom prav zapisala. sicer pa vse dobro vsem sanjačem Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Kere wierd sanje! Sanjala sem da sem gledala slike, ki jih je razvila moja prijateljica... Vse slike so bile neke prigode iz moje preteklosti. Najbolj pa so me šokirale slike od mene ko sem bila majhna, ko sem bila na nekih pogrebih.. bila sem tko mejčkana pa lepa , mela sem take velike zeleno - rjave oči ( drugače imam rjave) take žalostne so bile.... Pa še to sem sanjala da sem sedela in nekaj nežno praskala nogo in se mi je odprla par centimetrov globoka rana, niti ni bilo toliko krvi kolkor je bila globoka rana.... WIERD Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zarya 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Čau!Ene sanje mi ne dajo miru, zdej je že kakšen teden odkar sem sanjala. S prijatelji smo šli na potovanje, ne vem kam ampak zdelo se mi je da bolj na vzhod, bili smo na nekje zunaj, nakar opazim letalo ki pada, videla sem da je nesreča in da nekja ni OK, takrat sem občutila en močan strah, upam da bom preživela, čeprav je bilo letalo daleč, nisem vedela kako se bo končalo. Avion je padal, padal na zemljo. Bil je že na tleh, buum! Ne vem kako ampak potem pa je peljal proti meni in direkt name, tako da sem ležala pod njem, ko so njegova kolesa peljala mimo moje glave. OK to je vse-uff me je blo strah. No zdej pa druga plat sanja: naslenji dan al dva po teh sanjah, sem na poročilah spet slišala za strmoglavljenje aviona. OK, to je vse, hvala, čau. Marsa imaš mogoče kakšen komentar? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 hello!! jaz sem sanjala, da sva bile s prijateljico na eni zabavi, v diskoteki, kjer je bilo ogromno ljudi, bolj fancy scena, se ful zabavale.. potem pa je prisel en fant in sva zacela plesat, tak eroticen obcutek skoz ples, ampak me je nekaj drzalo nazaj, se nisem mogla sprostit..pa wcji so bili tako smesni, sem sla lulat in ko sem sla na wc, sem morala cez razkuzilo, kot da sem v kakem kopaliscu..je bila pa super zabava Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 3. januar 2006 ful sanjam, vse pozabim, ker me kaj zbudi pa mroam bit v hipu na broju...sem pa zadnjic sanjala, da je bla ena kocha, pa zraven tko zlozeni, kot so recimo drva zlozena, sendvici. taki veliki, lepo zaviti, vsi enake velikosti, take... strucke... (morda sem bla pa samo lacna ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ful sanjam, vse pozabim, ker me kaj zbudi pa mroam bit v hipu na broju...sem pa zadnjic sanjala, da je bla ena kocha, pa zraven tko zlozeni, kot so recimo drva zlozena, sendvici. taki veliki, lepo zaviti, vsi enake velikosti, take... strucke... (morda sem bla pa samo lacna ) Ti kar tako naprej sanji pa ne bo nobenih težav. L.P. V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 3. januar 2006 ok, super, thanx! pa dobrodosel! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Gremo naprej! V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 3. januar 2006 ja sej, kwa pa cmo druzga, itak, a ne! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alea 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Izmenjava sanj je pa res zabavna. Kaj vse ne sanjamo---resnično sanje nimajo meja. Odium.p. moram reči, da vse kar si mi do sedaj interpretiral dejansko drži. To, da se spreminjam dejansko drži in sanje so le še potrditev tega. Res krasen občutek, da se pravzaprav zavedaš, da so vsi odgovori v nas samih, le prepoznati jih moramo. Danes sem imela res morbidne sanje. Sanjala sem tri (ali pa tudi več) parov, ki so se družili na nekem travniku. No v glavnem, je kar naenkrat začel prvi par tečt naprej. Fant (ali mož) je ubil/razkosal svojo punco (ženo-karkoli že) in nato še sebe. To se je ponovilo za vse naslednje pare. Pri zadnjem paru pa je bilo nekoliko drugače. Moški je bil ubit, ženska pa naj bi bila tudi ubita in je bila zapeta v črni mrliški vreči. V meni je bil občutek, da kljub vsemu v tej vreči je še nekaj živega. Zdelo se mi je, da je ženska še živa, vendar ko je detektiv vrečo odprl, je bilo jasno, da je mrtva. Ampak kljub vseemu sem še vedno imela občutek, da je nekaj živega. In res ženska je bila noseča in otrok v njej je bil še živ----to se je čutilo skozi odprtino v trebuhu. Sanje so se končale tako, da sem bila v pričakovanju, ali bodo otroka potegnili ven živega ali mrtvega.... Kako se je izšlo ne vem. KAj porečete na to? LP ALea Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Sanjala sm pogreb... osebe, k jo poznam. Ampak pogreba dejansko nisem videla, sam vedela sem, da je. Pol sem pa svoj avto iskala kt utrgana. Pol se pa zjutri zbudim, zrihtam za službo, grem vn in vidm, da ma moj avto spuščeno gumo! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts