Ksenia 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 man pa še vedno ne gre luna pa sonce iz glave... tisti sij.. aja, danes sem pa našo Amisko sanjala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Jst sem pa sanjala da me je en črnc učil rolat na iraškem ozemlju. Jst sem bila otrok... Okoli mene pa zamaskirani ljudje z puškami.... Kr nekiPotem sem se pa učila odstranjevti dinamit iz enih plastičnih školjk oz jajčkov. , medtem ko so se drugi še rolali.... kr neki. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Izmenjava sanj je pa res zabavna. Kaj vse ne sanjamo---resnično sanje nimajo meja. Odium.p. moram reči, da vse kar si mi do sedaj interpretiral dejansko drži. To, da se spreminjam dejansko drži in sanje so le še potrditev tega. Res krasen občutek, da se pravzaprav zavedaš, da so vsi odgovori v nas samih, le prepoznati jih moramo. Danes sem imela res morbidne sanje. Sanjala sem tri (ali pa tudi več) parov, ki so se družili na nekem travniku. No v glavnem, je kar naenkrat začel prvi par tečt naprej. Fant (ali mož) je ubil/razkosal svojo punco (ženo-karkoli že) in nato še sebe. To se je ponovilo za vse naslednje pare. Pri zadnjem paru pa je bilo nekoliko drugače. Moški je bil ubit, ženska pa naj bi bila tudi ubita in je bila zapeta v črni mrliški vreči. V meni je bil občutek, da kljub vsemu v tej vreči je še nekaj živega. Zdelo se mi je, da je ženska še živa, vendar ko je detektiv vrečo odprl, je bilo jasno, da je mrtva. Ampak kljub vseemu sem še vedno imela občutek, da je nekaj živega. In res ženska je bila noseča in otrok v njej je bil še živ----to se je čutilo skozi odprtino v trebuhu. Sanje so se končale tako, da sem bila v pričakovanju, ali bodo otroka potegnili ven živega ali mrtvega.... Kako se je izšlo ne vem. KAj porečete na to? LP ALea Tvoja energija je trenutno usmerjena v: moški in ženska kot osnovni subjekt za živeti.Ker v realnem življenju stopnjuješ ali udejanjaš neko lastno vizijo o teh dveh subjektih za nadaljevanje življenja, ti sanje prinašajo informacije v tako obliki. "Črne sanje"- mrliči...imaja simbolno vsebino...si na travniku-svoboda, poišči vzrok v svojem življenju v čem bi te ljudje-pari lahko omejevali, kaj čutiš ko vidiš srečno zaljubljene objete pare?, te sanje imajo sicer kolektivni oz. mitski pomen vendar predvsem osebnega, ki zadeva samo tebe in je prepleten s tvojo realnostjo. Sanje se ti končajo v nekem pričakovanju bo pozitivno ali negativno-smrt ali življenje. Vedi, da ti odločaš o temu, zato se odloči kot zmagovalka!! L.P. Če še nisi ti predlagam, da si prebereš Deseto Spoznanje- James Redfield. Jst sem pa sanjala da me je en črnc učil rolat na iraškem ozemlju. Jst sem bila otrok... Okoli mene pa zamaskirani ljudje z puškami.... Kr nekiPotem sem se pa učila odstranjevti dinamit iz enih plastičnih školjk oz jajčkov. , medtem ko so se drugi še rolali.... kr neki. Tudi tebi bi namenil nekaj besed, upam, da nimaš nič proti. Sledi svoji želji, kajti le tako boš doživela svoje življenje v popolnosti, kolikor se na Zemlji pač da. Ne postavljaj si ovir v obliki izgovorov, pojdi naprej življenje je tvoje!! L.P. V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Hvala... ful lepo povedano in so very true ! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2006 vse kar si mi do sedaj interpretiral dejansko drži.aja vidis, nisem vedla sploh, jaz sam priletim, ko mam kaj za napisat, redko berem, aha, prav interpretiras Odium, jaz pa sem mislila, da me sam mal hecas. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Hm, ni čarobnega napitka za modrost,le izkustvo besedi daje moč ! Saj si danes tud sanjala, sam se verjetno ne spominjaš sanj!! V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2006 ce men govoris, ja sem, in to ful (sem ze napisala v eni temi), sam me je budilka 20 cm od glave vrgla v to realnost. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Kdaj te pa ta budilka meče v nov dan? V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2006 oh dons me je ze zgodaj, pred sedmo (drugac pa men ni treba vstajat, ker doma delam, sam se zbudim pa tud vstanem, nenazadnje iz nekaksne 'solidarnosti' tud vcasih )..pa ne skusam mrzlicno se spomnit sanj, ker so itak tko simbolicne kot vse, kar se mi dogaja tud v 'resnicnem' svetu. veckrat sanjam cist 'navadne' stvari, desetletja ze nimam mor pa tacga, pravzaprav imam skoraj vedno blazno prijetne sanje, vedno pa tud zlo barvite in slikovite - najveckrat sanjam promet, vodo, ceste in hise, prostore. to so prav... rdeca nit, drugac pa vse zivo....ljudje pa so navadno kot nekaksni statisti, kot se spomnim zdajle, nikol niso slabi al da bi me preganjal al kaj tacga. Fajn ko si tud ti uletel interpretirat! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 oh dons me je ze zgodaj, pred sedmo (drugac pa men ni treba vstajat, ker doma delam, sam se zbudim pa tud vstanem, nenazadnje iz nekaksne 'solidarnosti' tud vcasih )..pa ne skusam mrzlicno se spomnit sanj, ker so itak tko simbolicne kot vse, kar se mi dogaja tud v 'resnicnem' svetu. veckrat sanjam cist 'navadne' stvari, desetletja ze nimam mor pa tacga, pravzaprav imam skoraj vedno blazno prijetne sanje, vedno pa tud zlo barvite in slikovite - najveckrat sanjam promet, vodo, ceste in hise, prostore. to so prav... rdeca nit, drugac pa vse zivo....ljudje pa so navadno kot nekaksni statisti, kot se spomnim zdajle, nikol niso slabi al da bi me preganjal al kaj tacga. Fajn ko si tud ti uletel interpretirat! Očitno si vse kar si želiš, nimaš kakšnih pretiranih želj po drugačnosti sebe, mislim pa da bi ti prijalo kakšno potovanje, raziskovanje prostranstev...Mislim, da nimaš težav z navezovanjem stikov, tudi iskrenost verjetno kdaj preseneti koga v tvoji bližini. Cool! No to je blo za res! Pa vse naj za tvoj trud tuki! V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2006 o, super, hvala, lepo (sem si pa glih ogledala tvoj blog ).. ja, sem kar taka kot hocem in kot pac..... me vodi pot, pac skusam bit najboljsa jaz.Potovala sem zlo velik (sam nikol zlo dalec), pa me ne vlece tolk zlo, predvsem zato, ker mi je cisto vseeno, kje sem.sem bolj 'notranji' tip... povsod se znajdem, ne iscem necesa tko..... nekak zunaj sebe... te druge dezele pa 'obiscem' oz. *osvojim* tko, da se v mislih sprehodim.vse kar rabim, mam ze tle. ce pa bi se ze ufurala potovat, pa me privlaci avstralija, nova zelandija, madagaskar 'ipd.', sicer pa tud 'hladne' dezele, kot je Aljaska - mir, belina, tisina.Pravljica.no to men sede. drugac mam pa rada mesta, svoje mesto (veckrat sanjam Lj, kakrsna naj bi kao bila, sam lohk da sploh ni bla taka, sam je hec, ker so iste scene vedno, pa na enih koncih je ugotovljeno, da so tam res ble gmajne recimo, in podobno, saj sem ze pisala, sam te se ni blo) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 sanjala, da sem nekaj žvečila in mi je zadeva izvlekla plombo, čist konkretno, fensi in ful drago... najbrž zaradi slabe vesti- dejansko mi je (iz drugega zoba) izpadlo začasno polnilo in odlašam obisk pri zobozdravniku ... a je to tko simpl , al prinaša kakšno globlje sporočilo ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 che bi plombo pogoltnila.....bi bilo sporochilo res globoko... .... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 sanjala, da sem nekaj žvečila in mi je zadeva izvlekla plombo, čist konkretno, fensi in ful drago... najbrž zaradi slabe vesti- dejansko mi je (iz drugega zoba) izpadlo začasno polnilo in odlašam obisk pri zobozdravniku ... a je to tko simpl , al prinaša kakšno globlje sporočilo ? Ja pr simpl ljudeh je lahko tudi tako simpl !Drugače pa imajo zobje kolektivno simbol moči, trdnosti-realnosti ... Začetek sanj nakazuje v kateri smeri teče energija tvojega življenja... cao.. V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 danes sem sanjala kako se čez okno gledala, kako so nekaj podirali, eno leseno hišo v našem parku.......in kako je stroj iz hiše, ki so jo uničili, zagrabil tudi otroški voziček in stajco in jo prestavil na drugo stran......in vrgel na tla................pol sem spet sanjala enega bivšega sošolca in kako sem šla po stopnicah navzdol v eno zgradbo, pa mi je moj fant reku, tle pa ne smeš iti.........pa sem vseeno šla, itak, ..........pridem po stopnicah v klet, bilo je temno, in vprašam neko žensko,ki je bla tam, če se pride tle čez na drugo stran, čez ene vrate, je rekla da, pa mi je delovala nekam sumljivo, kot ene vrste bordel, zato sem šla nazaj po stopnicah, ona pa je rekla, ne kr tle pejt, sej se pride čist normalno tlele čez..........pol sem sanjala, kako mi je mami rekla, zakaj tako trpim, zakaj si to pustim,in se je jokala in sem rekla, da bom že uredila............pol sem sanjala, kako sem na tv videla svojega fanta, kako se je poljubljal z drugo....................in jaz sem kar gledala, in nisem nič čutila, nisem mu zamerila, bil je pijan........in spomnila sem se v sanjah nekega trenutka iz 3d, ko sem bila jaz v podobni skušnjavi, vendar jaz tega nisem naredila, pa sem bila tudi pijana.........in sem potem razmišljala, kako sva si različna......pol kasnje v sanjah me je pa full prizadel to, da je moj fant se kar sam prijavil s prijatelji za neko potovanje za novo leto, pa mi prej ni nič povedal, tud povabil ne .........zato sem pa čist znorela ............pol sem pa še sanjala, kako sem stala na prehodu za pešce in sem tuhtala a bi šla čez........na hitro sem stekla čez, ker je bilo polno prometa in avtobusov.........in .pridem v eno trgovino,ki je bila spet po stopnicah navzdol, nekje v kleti, kjer so prodajali samo obuvala, nogavice in copate , in vse je bilo v modri barvi, v nebeško modri barvi..........pogledala sem ene copate, ki so bile zelo mehke in usnjene, in pene je bilo ene deset cm od podplata, kako so ble nenavadne in zelo udobne in fuul lepe barve, .....nebeško modre barve....modra je moja barva .....vendar jih nisem kupila, samo ogledovala sem jih ...........in potem je bila v tej trgovini zabava.............in smo proslavljali nekja in nazdravljali......Amis, pogrešam tvoje razlage........upam da si vredu........ Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2006 copate. * men se je pa sanjal, da v vodi objemam eno ogromno ribo, recimo velikosti in filinga delfina, sam barve pa tko pa je bila kot kaka recimo... skusha (take pike je imela)..... no in me je 'nesla', pac mi nekak 'pomagala', no al pa tud ne, v glavnem sem se je drzala, tko da sem jo objemala in me je vodila proti obali... ampak bolj "kot plavanje s pomocjo" je blo nekaksno kruzanje po morju v sicer nekak lebdecem stanju...sam midve s to ribo sva bli not, morje je blo mirno pa taksno, pa kot da bi naju kar samo neslo.. nekak brez truda je blo, skor kot da bi recimo lezhali na vodi, jaz in tista ogromna riba. ** potem drug del, pac nepovezano, pa sem sanjala tko mirno morsko gladino, nekak ogromno in iz cudne perspektive, da je bilo cist nadrealisticno (no saj sanje so itak ), kot kaka dalijeva slika... kot nekaksen posnetek.. skratka cist odstekana atmosfera, turkizno modre barve... potem pa je bil nenadoma nad vodo en frfotajoc pticek, tak zivahen, ki pa je tolk hitr sponal, se v bistvu vrtel (kot kak kolibri) nekaj casa na mestu, pol se je pa zagnal v vodo, tko zapikiral je vanjo. Pticek je bil tak pisan, skrlatno rdece in svetlozelene barve, z mal oranzne zraven (ne vem kateri pticek bi v resnici to lohk bil, pa se vrtel se je, tko da sem 'ujela' sam mesanico barv, ne pa tocno, kater del njegovega telesa je katere barve)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 copate. * men se je pa sanjal, da v vodi objemam eno ogromno ribo, recimo velikosti in filinga delfina, sam barve pa tko pa je bila kot kaka recimo... skusha (take pike je imela)..... no in me je 'nesla', pac mi nekak 'pomagala', no al pa tud ne, v glavnem sem se je drzala, tko da sem jo objemala in me je vodila proti obali... ampak bolj "kot plavanje s pomocjo" je blo nekaksno kruzanje po morju v sicer nekak lebdecem stanju...sam midve s to ribo sva bli not, morje je blo mirno pa taksno, pa kot da bi naju kar samo neslo.. nekak brez truda je blo, skor kot da bi recimo lezhali na vodi, jaz in tista ogromna riba. ** potem drug del, pac nepovezano, pa sem sanjala tko mirno morsko gladino, nekak ogromno in iz cudne perspektive, da je bilo cist nadrealisticno (no saj sanje so itak ), kot kaka dalijeva slika... kot nekaksen posnetek.. skratka cist odstekana atmosfera, turkizno modre barve... potem pa je bil nenadoma nad vodo en frfotajoc pticek, tak zivahen, ki pa je tolk hitr sponal, se v bistvu vrtel (kot kak kolibri) nekaj casa na mestu, pol se je pa zagnal v vodo, tko zapikiral je vanjo. Pticek je bil tak pisan, skrlatno rdece in svetlozelene barve, z mal oranzne zraven (ne vem kateri pticek bi v resnici to lohk bil, pa se vrtel se je, tko da sem 'ujela' sam mesanico barv, ne pa tocno, kater del njegovega telesa je katere barve)... vse kaže, da ti bo tole tvoje sončno znamenje zelo dobro sedlo in te vodilo...in še vedno na nekoliko nenavaden način....kot običajno...pa čustvene obremenjenosti bo v kratkem nekaj manj, kar potrjujejo tadruge sanje...kjer se nekako združita misel in čustvo...skozi ustvarjalnost.....ohranjaj bujno domišljijo... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2006 hudo, thanx! (hvalabogu! ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 danes sem sanjala kako se čez okno gledala, kako so nekaj podirali, eno leseno hišo v našem parku.......in kako je stroj iz hiše, ki so jo uničili, zagrabil tudi otroški voziček in stajco in jo prestavil na drugo stran......in vrgel na tla................pol sem spet sanjala enega bivšega sošolca in kako sem šla po stopnicah navzdol v eno zgradbo, pa mi je moj fant reku, tle pa ne smeš iti.........pa sem vseeno šla, itak, ..........pridem po stopnicah v klet, bilo je temno, in vprašam neko žensko,ki je bla tam, če se pride tle čez na drugo stran, čez ene vrate, je rekla da, pa mi je delovala nekam sumljivo, kot ene vrste bordel, zato sem šla nazaj po stopnicah, ona pa je rekla, ne kr tle pejt, sej se pride čist normalno tlele čez..........pol sem sanjala, kako mi je mami rekla, zakaj tako trpim, zakaj si to pustim,in se je jokala in sem rekla, da bom že uredila............pol sem sanjala, kako sem na tv videla svojega fanta, kako se je poljubljal z drugo....................in jaz sem kar gledala, in nisem nič čutila, nisem mu zamerila, bil je pijan........in spomnila sem se v sanjah nekega trenutka iz 3d, ko sem bila jaz v podobni skušnjavi, vendar jaz tega nisem naredila, pa sem bila tudi pijana.........in sem potem razmišljala, kako sva si različna......pol kasnje v sanjah me je pa full prizadel to, da je moj fant se kar sam prijavil s prijatelji za neko potovanje za novo leto, pa mi prej ni nič povedal, tud povabil ne .........zato sem pa čist znorela ............pol sem pa še sanjala, kako sem stala na prehodu za pešce in sem tuhtala a bi šla čez........na hitro sem stekla čez, ker je bilo polno prometa in avtobusov.........in .pridem v eno trgovino,ki je bila spet po stopnicah navzdol, nekje v kleti, kjer so prodajali samo obuvala, nogavice in copate , in vse je bilo v modri barvi, v nebeško modri barvi..........pogledala sem ene copate, ki so bile zelo mehke in usnjene, in pene je bilo ene deset cm od podplata, kako so ble nenavadne in zelo udobne in fuul lepe barve, .....nebeško modre barve....modra je moja barva .....vendar jih nisem kupila, samo ogledovala sem jih ...........in potem je bila v tej trgovini zabava.............in smo proslavljali nekja in nazdravljali......Amis, pogrešam tvoje razlage........upam da si vredu........ najprej je konec nečesa (otroštva, otroških igric, nebogljenosti, nesposobnosti poskrbeti zase, naivnosti....nekaj v tem ali podobnem slogu)...temu sledijo prepričanja povezana s spolnostjo, odnosi...kaj se sme in česa ne....in kdo vse vpliva na tvoja prepričanja. potem sledi nekaj zmede iz 3d, kjer narediš prehod....in si želiš lažji korak v življenju. škoda, da si nisi kupila copat..... odium.p.....lepo, da si tukaj. mi je fajn prebrat kar napišeš..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 hvala Amis....ja, se sprašujem ,zakaj jih nisem kupila, samo gledala sem jih, kaj bi pa pomenil zame, če bi jih kupila? Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 da bi si recimo dovolila ta lažji korak v življenju in se otresla omejujočih prepričanj katerekoli sorte....in pač samo uživala življenje.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Tele moram takoj zapista.Sem se selila nekam - v stanovanje nekakošno -zgleda da vsi - in nekaj prestavljamo pohištvo in potem jemo.Nakar imajo pri sosedovih koline - ker tole bilo v bloko očitno je bilo cviljenje svinje slišati čisto blizu in sama si zatisnila ušesa, da ne bi slišala smrtnega kruljenje in cviljenja..in štohanja, ko ji niso zadeli ravno v srce. In jokala zraven ter pokazala sredinca še enemu izmed tistih ki so bili pri meni za mizo, ker se mi je režal..no potem sem se zbudila..ampak to kruljenje in cviljenje - kot da zares koljejo zraven mene.. Evo sanjači tole bilo nocoj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 doma se bo zgleda nekaj spremenilo...na bolje...vsaj v začetku.....potem pa ne bo več tako ok....verjetno zaradi nekih zunanjih vplivov..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Danes sem imel čudovite sanje Sem sanjal, da sem imel doma udomačenega Tigra (bengalskega). nato je prišel še en Tiger iz nevem kje, morda od kakega soseda...in smo se kr igrali, komunicirali...pa tak je ležal na kauču, ko sem ga zagledal v oči mi je bilo vse jasno. Sem začutil njegove emocije...praktično, kot da bi se telepatsko štekala, nevrjeten občutek !! Medtem, ko je bil še ta drugi...so se pojavile iste emocije...oba sem stekal in vse kar sem jima govoril...sta me tud ona dva dojemala. Nato je prišla mama...se je drug tiger (gost), kr naenkrat pobral proti izhodu vratom...sem šel za njim in mu rekel, kadar koli si želi lahko pride k meni na obisk oz. "mojemu" Tigru...in me je pogledal s tistimi očki (vesel) in zakimal z glavo, da bo še prišel. Pol pa je moj Tiger zašel v kuhinjo in prinesel sabo ovitek pršuta , pa ga tako zagledam in mu odprem ovitek in mu kr dajem kos po kos v usta...in nato pride mama vsa jezna, da kako si drzne vzet nekaj, kar ni zanjga...in Tiger jo tako krivično polgeda...se je užalil, ker pač se je počutil krivega in ni hotel več jest...pa se je kr pobral v stanovanje Pol pa sem rekel mami, zakaj se tako obnaša...pač je bil lačen in si je kr sam postregel, kar je prav ...in tako sem se zbudil, škoda, so bile le sanje ! V bodoče si želim imet Tigra doma...sam ne tukaj v mestu...itak bom živel nekje v tujini, morda na Tajskem...pa si bom nabavil enga Tigra in ga udomačil ! Sam bom živel nekje izven mesta ter folka, kjer bova imela svoj mir. To mi je želja v lajfu ! Ta na fotki je pravi tiger, kjerega sem prvič pobožal ter se fotkal z njim ! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2006 a dej, sanje ti je uspel fotknit! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts