nea 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 ooooooo.Ksenia, kaj ti vse sanjaš.......... Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Amis, hvala aja pa v sanjah mi je bilo čisto normalno da sem edina v kratkih rokavih zunaj, kljub snegu - dogodka se ne spomnim, spomnim se tega razmišljanja - kva me tko čukast gledajo, če me pa pač ne zebe...je pa zanimivo da sem danes dopoldne izrekla stavek, ki se nanaša na tvojo ugotovitev Amis in na tole z mrazom, kako sem že izrekla - ne me ne zebe, paše mi tale mraz, očitno sem v sebi mrtva, da vse zebe mene pa ne...Nea, vsega niti ne povem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Amis, hvala aja pa v sanjah mi je bilo čisto normalno da sem edina v kratkih rokavih zunaj, kljub snegu - dogodka se ne spomnim, spomnim se tega razmišljanja - kva me tko čukast gledajo, če me pa pač ne zebe...je pa zanimivo da sem danes dopoldne izrekla stavek, ki se nanaša na tvojo ugotovitev Amis in na tole z mrazom, kako sem že izrekla - ne me ne zebe, paše mi tale mraz, očitno sem v sebi mrtva, da vse zebe mene pa ne...Nea, vsega niti ne povem res upam, da je to sam vpliv zime.....in bo spomladi odgnalo "novo rastje"....ter taki in drugačni topli sončni žarki! you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 hval amis..a lahko kej bolj konkretnega poveš? Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 vpliv zime, zimo imam rada, mogoče bolj vpliv zime v meni... mah sej bo tnx še enkrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 hval amis..a lahko kej bolj konkretnega poveš? ne....ker ni nič bolj razvidno...sploh pa, sej se bo lajf sam razvijal naprej. če bi vse vedli vnaprej bi nam blo na smrt dolgčas. dajmo, malo več zaupanja.... vpliv zime, zimo imam rada, mogoče bolj vpliv zime v meni... mah sej bo tnx še enkrat sej štekam...zato sem pa rekla, da se lahko s pomladjo prebudi tudi tista notranja pomlad.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2006 ta hip sem se spomnila, da sem mela hecne sanje dons - da so me sred sexa zmotil. kao eni prostori so bli, veliki pa tko fajn, oranzne barve no ne, bolj marelicne recimo, taka pisana atmosfera... in smo kao gledal prostore z enimi (ne spomnim se kdo so bli, niti ce so bli kaksni znani, se mi zdi da v bistvu ne), ces do tam majo oni, tu mamo pa mi pa tko...dost prazni prostori so bli, ampak ne cist, kar eni tramovi, kot kaksna mansarda, ampak ogromna, kul plejs tko drugac (bi mela kaj tacga prec ).No in skratka, ze ono tik pred pa to... pa je kar ta folk nekak uletel.... kao da se mal gledajo plejs, pa ni blo vrat vmes al kaj...no in mi je slo zlo na zivce, da so me zmotil. ampak smo se pol clo nekaj pogovarjal pa tak - in jaz sem imela odpete hlace, mislim tko zoprno je blo, zadrega pa tko. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 ta hip sem se spomnila, da sem mela hecne sanje dons - da so me sred sexa zmotil. kao eni prostori so bli, veliki pa tko fajn, oranzne barve no ne, bolj marelicne recimo, taka pisana atmosfera... in smo kao gledal prostore z enimi (ne spomnim se kdo so bli, niti ce so bli kaksni znani, se mi zdi da v bistvu ne), ces do tam majo oni, tu mamo pa mi pa tko...dost prazni prostori so bli, ampak ne cist, kar eni tramovi, kot kaksna mansarda, ampak ogromna, kul plejs tko drugac (bi mela kaj tacga prec ).No in skratka, ze ono tik pred pa to... pa je kar ta folk nekak uletel.... kao da se mal gledajo plejs, pa ni blo vrat vmes al kaj...no in mi je slo zlo na zivce, da so me zmotil. ampak smo se pol clo nekaj pogovarjal pa tak - in jaz sem imela odpete hlace, mislim tko zoprno je blo, zadrega pa tko. aha...nekdo te moti...posega v tvoj intimni prostor.... nekaj ti pošljem na os, če si sprazniš box...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2006 () thanx! (sem ze) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2006 kdaj greva? modela. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 jaz pa po nekih svetih prostorih v avtu se vozila tipo stonhenge, samo, da je bilo v rimu...pa mi ni bilo jasno, zakaj jaz lahko v avtu, ce je zaprto sploh za vse...pa sama sem bila, potem mi je pa nekdoneko cigaro ponudil in sem sla v kot neko cerkev ... nekako gotsko ... nekaj blazno finega sem morala naredit, ker so se vsi nekaj spostljvo obnasali potem sem s frendi nekaj skupaj pocela, pa ne vem vec kaj.kar je bilo bolj cudno:sem se zbudila sredi noci, in kot, da bi mi nekdo vlival v prsa svetlobo, toploto, ljubezen, moc, evkaliptus in med - vse naenkrat!pocutila sem se totalno srecno, si rekla: thanx, bogec! in zaspala naprej...v bistvu pa sem se zbudila se vedno v istem filingu...in ga imam skoz se cel dan.cisto prosvetljena in bozanska se pocutim na zelo naraven nacin Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 aaaahhhaaahahahaaaaaa da neom crkno od smeha jojoj Aljanca kaj ti to sanjaš, ne kliči hudiča niam pramenov, niam okrogle glave, niam svetlo modrih oči, nisn "malo bolj močn"... c-c-c-c-c sam biljard je pa kul, še bolj pa ročni nogomet, kdaj greva? Kul, jaz mam tud rajš ročni nogomet Aja, pol nisi Ja, kriza... morš poslat kako fotko, da te nom narobe sanjala WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 žnodrast? spet ena iz vašga slovarja... Ma ja no, sej fuzbal lahk še vseen špilava.. vsak na svoji strani mize.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Ma ne, to sem sam razložila zakaj lahk igrava skupi.. kakšn drug ročni nogomet se pa ti še greš? Jao, rajš ne povem kaj sem si zdajle predstavljala drugač si pa slovar delam.. folk sploh ne bo opazil, da sem ljubljančanka, ko na vaše konce pridem WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 nekam pogosto se zaviraš z izražanjem misli hmm.. v bistvu res.. bom naslednjič vse povedala Tole zdajle je blo pa preveč.. boleče.. ja, s tem slovarjem ne samo da boš štajerka, boš celo una s kmetov, taprava deklina evo, sam še to mi manjka v življenju WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 jaz pa po nekih svetih prostorih v avtu se vozila tipo stonhenge, samo, da je bilo v rimu...pa mi ni bilo jasno, zakaj jaz lahko v avtu, ce je zaprto sploh za vse...pa sama sem bila, potem mi je pa nekdoneko cigaro ponudil in sem sla v kot neko cerkev ... nekako gotsko ... nekaj blazno finega sem morala naredit, ker so se vsi nekaj spostljvo obnasali potem sem s frendi nekaj skupaj pocela, pa ne vem vec kaj.kar je bilo bolj cudno:sem se zbudila sredi noci, in kot, da bi mi nekdo vlival v prsa svetlobo, toploto, ljubezen, moc, evkaliptus in med - vse naenkrat!pocutila sem se totalno srecno, si rekla: thanx, bogec! in zaspala naprej...v bistvu pa sem se zbudila se vedno v istem filingu...in ga imam skoz se cel dan.cisto prosvetljena in bozanska se pocutim na zelo naraven nacin če kaj vem, se dogaja točno to, kar je bilo razvidno že v enih sanjah pred časom.....kar tako naprej....in ohranjaj občutek za prizemljenost.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 moram pogruntat, katere sanje mislis...sem pozabljiva sanjalka ampak hvala za spodbudo! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Sanjala sem poplave... da sem gledala skozi okno pri meni doma in gledala kako voda zaliva ceste... pa en avtobus se je peljal, pa se mu je vdrlo in je padel skozi luknjo v cesti v vodo, pol pa kar naprej kot ladja... Amis, a mi lahko razložiš? Kaj bi poplave pomenile? Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Kaj pa pomeni, ce sanjas full dreka?! To se je men dans sanjalo Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lya 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Če sanjaš drek menda pomeni, da boš dobila oz. zaslužila velik denarja. life is uncertain - eat dessert first Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Če sanjaš drek menda pomeni, da boš dobila oz. zaslužila velik denarja. WAW full dobr, iz tvojih ust v Bozja usesa Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lya 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 WAW full dobr, iz tvojih ust v Bozja usesa a ga bomo pol kej pil? glej, da boš dala za pijačo, če zadaneš sedmico. life is uncertain - eat dessert first Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 a ga bomo pol kej pil? glej, da boš dala za pijačo, če zadaneš sedmico. ajojjjjj nisem nic vplacala za to nedeljo jutri bom na petrolu vplacala Ce zadanem, dam za pijaco, ni panike Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Men se je pa sanjalo, da sem noseca Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Sanjala sem poplave... da sem gledala skozi okno pri meni doma in gledala kako voda zaliva ceste... pa en avtobus se je peljal, pa se mu je vdrlo in je padel skozi luknjo v cesti v vodo, pol pa kar naprej kot ladja... Amis, a mi lahko razložiš? Kaj bi poplave pomenile? poplave predstavljajo nevarnost.....da nas lahko preplavijo lastna čustva....opozarjajo na možnost napačnih odločitev, nejasnosti v odnosih, stvari nekam ne štimajo, kot bi mogle....zanimivo je to, da se dogaja pri tebi, poleg tega pa tudi v družabnem in družbenih odnosih. kar se družbenega dela tiče, se zgleda znajdeš, saj se avtobus spremeni v ladjo. po eni strani odkrivaš s tem sebe in svojo vlogo v tem, po drugi si pa tudi prilagodljiva in se znajdeš.....le kaj je na privat področju naprej, ni razvidno.... kaj pomeni če ena od sester ki že ima otroka, sanja za drugo ki jih še nima, da je rodila? sanje se razlagajo samo osebi, ki je sanjala..... sicer je pa nosečnost in porod simbol za nove zadeve, nove začetke, načrte, projekte...... Men se je pa sanjalo, da sem noseca glej zgoraj.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts