Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

ahm, tkole:

sanjala sem, da sem se nekaj zblizevala z enim tipom. prislo je do tega, da bi se skoraj dala dol, ko ugotovim, da je hemafrodit :wOOt:

najprej sem bila v soku (zakricala, odskocila...zelo dramaticno!) potem sem ugotovila, da mi je v bistvu vseeno vsec in da me zanima, pa

sva se hotla dol dat v enem avtu, ampak nikakor ni uspelo! vedno je kaj prislo mimo ( npr. gola zenska s kuzkom na sprehodu :8): )

ali se je kaj zgodilo, da ni slo. potem sva nekaj kombinirala, se skrivala...no, v glavnem - ni ratalo :P

vse skupaj se je dogajalo ob neki reki, kot na neke vrste festivalu (ala sotocje).

:eek: x?x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Deli na socialnih omrežjih

ahm, tkole:

sanjala sem, da sem se nekaj zblizevala z enim tipom. prislo je do tega, da bi se skoraj dala dol, ko ugotovim, da je hemafrodit :wOOt:

najprej sem bila v soku (zakricala, odskocila...zelo dramaticno!) potem sem ugotovila, da mi je v bistvu vseeno vsec in da me zanima, pa

sva se hotla dol dat v enem avtu, ampak nikakor ni uspelo! vedno je kaj prislo mimo ( npr. gola zenska s kuzkom na sprehodu :8): )

ali se je kaj zgodilo, da ni slo. potem sva nekaj kombinirala, se skrivala...no, v glavnem - ni ratalo :P

vse skupaj se je dogajalo ob neki reki, kot na neke vrste festivalu (ala sotocje).

:eek: x?x

kaže, da bi ti odgovarjala bližina....vendar vedno pride nekaj vmes....presenečenja take in drugačne sorte....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ni za kaj. nič ne kaže, kakšna je možna rešitev. mogoče je pa dobro, da sama zagotoviš primerne okoliščine.....brez folka.... x;)x

jaz imam pa vedno bol cudne sanje....

pa moji sosolci tudi...

naprimer :

se je m oja sosolka kar naenkrat naucila bordat in smo sli z 9 razredom skupaj bordat.

in se je bordal vsak posebej samo jaz se bila z enim fantom iz 9 razreda. drugi so se skrili za foro ker naju se ni bilo.

pa naju vidijo ko se pripeljeva potem ker nikogar ni bilo sava se zacela poljubljat...

potem smo sli v sobe v hotel... bili smo ve eni sami veliki sobi bila je la zakonska postelja... vsi smo spali na tleh v spalkah. potem je kar naenkrat nekdo zacel streljat (ni bil z nami je pa tudi iz 9 razreda). zvezali so mene pa tistega fanta ki sva se poljubljala skupaj. pa sosolko pa se enega fanta pa se 2 fanta skupaj.

no odsel je tisti ki je streljal. nekako smo se odvezali vrato so bila zaklenjena usli sm skozi okno. vrgli parttljago skz okno in placali nismo pa povedali kaj je bilo. odsli smo domov vso prtlajago z bordi vred sm imeli nalozeno na motorje peljala sem se z drugim fantom kot sm se z nejm poljubovala. SLI SMO K MENI DOMOV IMELI SMO ZURKO ker sem bila sama doma potem me je s etisti fant zacel poljubaovat ... tako no vse podobno to mije sosolka v soli povedala hvala za vse odgovore xrolleyesx

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

v sanjah sem se krohotala x:Dx šali, ki se mi sploh ni zdela smešna ko sem se zbudla. pa nekaj se je dogajalo v postelji ...bilo ful prijetno, veliko bližine in nobene "pokvarjenosti".... ;) čeprav sem si jo skoraj želela.... x:)x ampak kot da imam ves čas na razpolago, in zato lahko vse počnem na izi in po pravilih. x^x

nice and easy...kam češ boljše..... :palec:

ma lo nenavadno spet ...zgubljala sem se po neki staromescanski stanovanjski hisi, kjer naj bi kakor zivela, pa nisem jaz tam zivela , ampak je moj najboljsi prijatelj tam zivel, pa ga nisem uspela srecat, ampak samo bila v stanovanju tam, pa en kup poste, pa tko...bilo je zelo bogato vse skupaj, temno zelene zametne zavese, hrastova vrata, blazno sik in gosposko, ampak dokaj temacno in konzervativno....tiho.

x?x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

ma lo nenavadno spet ...zgubljala sem se po neki staromescanski stanovanjski hisi, kjer naj bi kakor zivela, pa nisem jaz tam zivela , ampak je moj najboljsi prijatelj tam zivel, pa ga nisem uspela srecat, ampak samo bila v stanovanju tam, pa en kup poste, pa tko...bilo je zelo bogato vse skupaj, temno zelene zametne zavese, hrastova vrata, blazno sik in gosposko, ampak dokaj temacno in konzervativno....tiho.

x?x

hiša vedno predstavlja nas same...in če je "od dobrega prijatelja" je to še toliko bolj tvoja hiša....in v njej se nekako ne uspeš srečat s sabo. zgleda, da gre za zadeve, ki so ti nekoliko tuje in "za časom"....lahko predstavlja neke stare načine mišljenja, delovanja, čustvovanja...., ki so lahko tvoji, lahko gre za družinske vzorce ali pa za zadeve povezane s kolektivno zavestjo/podzavestjo.....in ta zadnja varianta se mi zdi v bistvu najbolj verjetna..... x;)x

Dons se mi je sanjal, da sem bila v morju, prav not, v liniji gladine, kot bi plavala (sam nisem, pac sam bila sem tam, opazovalka nekak), samo jaz oz. drugih oseb nisem videla... Ko je nenadoma kot kak meteor priletel iz neba nek.... x:o)x xscratchx neka taka masa kot kak ogromen bat, kot recimo za crpanje cesa (ceprav ne vem kako tisto zgleda), ki pa je blA VIDET kamena strela, torej kremen, torej silicijev dioksid. skratka, v morje je s totalno silo priletela ogromna kamena strela, cist gladka, blazno ogromna.

Kljub temu da sem bila cist bliz, tolk da sem lohk vidla strukturo tega kristala, ni bilo nic grozno, niti nevarno niti nic.. niti se ni na mojem mestu morje vzvalovilo al pa da bi me poplavilo al kaj tacga, zdrmalo. nic od tega. sam totalno je priletela, premer je bil velik, kaj jaz vem, morda kak meter ali celo vec.

*

Potem sem hodila po enih placih, ampak kao zunaj, nenadoma pa je blo tko kot bi bla V igluju - vse belo okol in tko nekak snezno... torej od vsepovsod belina, notri na sredi pa je nekaj svetilo in se je izkazalo, da gori 6 sveck belih.

tko cist odstekano je bilo, kot v kaksnem sf filmu.

to je vse kar se spomnim.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

SOŠOLKINE SANJE

And the one who has her

Love is no more safe..."

pa res Tinka, niti vzvalovil se ni, ker 'logicno' x:Dx x;)x bi blo, da bi bil cel schtraufenpacht, saj sem bila najvec... hm, recimo 5 metrov stran, ampak mislim da precej manj, cist bliz mene je skratka blo, bi me moral v bistvu storpedirat, ce bi taka sila tko bliz mene priletela... jaz sem pa tam mirno zhdela al kaj (ker tud plavala nisem, sam bila sem v morju) xDDx x:px

kul ja, pa taka bistra je bla, mal je barve od morja se pridobila..

je blo nekak proti veceru, ni blo blaznih sonc pa tega, sam tud temno ni blo..

taka modra atmosfera s pac tem srebrnim. kot v sf filmu. :)

saj. x:o)x sanje pac. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Dons se mi je sanjal, da sem bila v morju, prav not, v liniji gladine, kot bi plavala (sam nisem, pac sam bila sem tam, opazovalka nekak), samo jaz oz. drugih oseb nisem videla... Ko je nenadoma kot kak meteor priletel iz neba nek.... x:o)x xscratchx neka taka masa kot kak ogromen bat, kot recimo za crpanje cesa (ceprav ne vem kako tisto zgleda), ki pa je blA VIDET kamena strela, torej kremen, torej silicijev dioksid. skratka, v morje je s totalno silo priletela ogromna kamena strela, cist gladka, blazno ogromna.

Kljub temu da sem bila cist bliz, tolk da sem lohk vidla strukturo tega kristala, ni bilo nic grozno, niti nevarno niti nic.. niti se ni na mojem mestu morje vzvalovilo al pa da bi me poplavilo al kaj tacga, zdrmalo. nic od tega. sam totalno je priletela, premer je bil velik, kaj jaz vem, morda kak meter ali celo vec.

*

Potem sem hodila po enih placih, ampak kao zunaj, nenadoma pa je blo tko kot bi bla V igluju - vse belo okol in tko nekak snezno... torej od vsepovsod belina, notri na sredi pa je nekaj svetilo in se je izkazalo, da gori 6 sveck belih.

tko cist odstekano je bilo, kot v kaksnem sf filmu.

to je vse kar se spomnim.

mogoče bo v tvoj čustveni svet al v življenje kot strela z jasnega padla ena ideja....pa precej močna bo....in kot običajno, boš ti ob tem čist kul in skulirana....nobenih pretresov, kljub nenavadnosti vsega....

iglu je zavetišče pred zimo, ki divja vse okoli nas....in čeprav je zima zunaj in mal tud znotraj, so tam svečke....za svetlobo in za gretje (eskimi si s svečami ogrevajo igluje)....si v nekem posebnem notranjem stanju....kot eno tako prečiščenje....

SOŠOLKINE SANJE

emmzi...to sem že napisala enkrat. sanje mora napisat in opisat vsak sam. ker je pomembno, da to nardi tisti, ki sanja.....daj, če ji ni pretežko, naj zadevo napiše sama.... x;)x :palec:

si ti ok?

Kako luštkana tema...

Meni se pogosto sanja kaj v smislu, da sem gola v druzbi. Mi je nerodno ipd.

Tudi v smislu, da se nekam odpravljam, z busom recimo, pa potem kar nekje drugje pristanem?

Včasih sem pogosto sanjala tudi o dvigalih, ki jim nikakor nisem mogla dopovedat, naj se nekje ustavijo... prav morasto. Včasih so ta dvigala kar padala v globino... Te sanje so se končale neko noč, ko sem vstopila v dvigalo, pa sem prav v sanjah pomislila - pa ja ne spet!? no, pa ni bilo tako in od takrat ne sanjam več tega.

Svoje sanje si sama razlagam takole - prve (golota) kot vdore v intimo (ki jih dejansko ves čas doživljam, ker imamo tako butasto doma narejeno - dolga zgodba), druge in tretje kot občutek, da ne obvladujem svojega življenja. No, se je zmanjšala pogostnost vsaj, tudi v resnici sem življenje malo bolj "prijela za roge in zajahala".

Me pa vseeno zanima kakšno mnenje?

V otroštvu in kot najstnica sem zelooo pogosto (recimo vsaki 2 noči) sanjala, da pome prihaja volk, da je ze blizu, da me že grabi... Zravem je bila mami, ki me prepričuje, naj bom tiho, mirna, da me ne pride iskat... Potem mi je pri ene 17ih letih kapnilo, da sanjam o volku-očetu, ki je pogosto domov hodil nažgan, sva se z mami takrat vedno tresli, kaj bo, ko pride, ker je bil tudi zelo nasilen... No, ko sem pogruntala, kaj to je, so se te sanje za vedno končale... x;)x

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

ok bo prisla k meni pa bo napisala pod mojim imenom :o|o:

And the one who has her

Love is no more safe..."

Kako luštkana tema...

Meni se pogosto sanja kaj v smislu, da sem gola v druzbi. Mi je nerodno ipd.

Tudi v smislu, da se nekam odpravljam, z busom recimo, pa potem kar nekje drugje pristanem?

Včasih sem pogosto sanjala tudi o dvigalih, ki jim nikakor nisem mogla dopovedat, naj se nekje ustavijo... prav morasto. Včasih so ta dvigala kar padala v globino... Te sanje so se končale neko noč, ko sem vstopila v dvigalo, pa sem prav v sanjah pomislila - pa ja ne spet!? no, pa ni bilo tako in od takrat ne sanjam več tega.

Svoje sanje si sama razlagam takole - prve (golota) kot vdore v intimo (ki jih dejansko ves čas doživljam, ker imamo tako butasto doma narejeno - dolga zgodba), druge in tretje kot občutek, da ne obvladujem svojega življenja. No, se je zmanjšala pogostnost vsaj, tudi v resnici sem življenje malo bolj "prijela za roge in zajahala".

Me pa vseeno zanima kakšno mnenje?

mislim, da si si sanje več kot dobro razložila sama.....in to je tudi največ vredno....poznavanje lastne sanjske simbolike

V otroštvu in kot najstnica sem zelooo pogosto (recimo vsaki 2 noči) sanjala, da pome prihaja volk, da je ze blizu, da me že grabi... Zravem je bila mami, ki me prepričuje, naj bom tiho, mirna, da me ne pride iskat... Potem mi je pri ene 17ih letih kapnilo, da sanjam o volku-očetu, ki je pogosto domov hodil nažgan, sva se z mami takrat vedno tresli, kaj bo, ko pride, ker je bil tudi zelo nasilen... No, ko sem pogruntala, kaj to je, so se te sanje za vedno končale... x;)x

freia...bravox:)x

mogoče bo v tvoj čustveni svet al v življenje kot strela z jasnega padla ena ideja....pa precej močna bo....in kot običajno, boš ti ob tem čist kul in skulirana....nobenih pretresov, kljub nenavadnosti vsega....

iglu je zavetišče pred zimo, ki divja vse okoli nas....in čeprav je zima zunaj in mal tud znotraj, so tam svečke....za svetlobo in za gretje (eskimi si s svečami ogrevajo igluje)....si v nekem posebnem notranjem stanju....kot eno tako prečiščenje....

Amis, hvala ti! x:Xx :vio:

(sem ze vceraj vidla, pa sem mislila da sem ze pokomentirala, sam sem sla ven)...

fajn, ideja. xDDx

saj sem dobila pa ene dve taki kul ponudbici, nic taksnega (recimo tkole schtraufenpachtskega, da bi kot strela z jasnega uletel, upam, da bo kaj bolj ornk, ce taka pomembna simbolika xDDx)...

ja, iglu, ves kaj sem pa tud sama se pomislila... recimo na zunaj hladovina, not pa toplota, recimo hladen um in toplo srce al pa kaj tacga, pa se stevilo 6 se mi zdi zanimivo.

*

saj dons sem tud sanjala, sam se ne spomnim, ker sem morala na hitro vstat, morda se cez dan cesa spomnim. :)

*

o Diana, he, hvala ti za ukvarjanje! x8Dx

aha astrolosko... hm, neptun seveda, pac pa uran bolj, je bla taka atmosfera bolj, brez marsa in jupitra... kvecjemu pluton - oster in hladen..

aja seveda! xideax neptun/pluton, valjdka. xDDx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...