ZNOVA 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Ops?Pa to ni res, zdaj vam se v sanjah uletavam s chiki zaradi tega presnetega El Nina! Mick - thanx, da sem lahko - k tebi torej se kdaj uletim. Ja, najverjetneje in kar ziher seveda imamo na tone tem Sanje.Doticno pa prikljucim k primerni. valjda - zakaj bi se Znova matrala?no potem pa Marsa povej kam bi lahko zastavila tole vprasanje, ki sem ga - zgoraj - da bi bilo bolj primerno..? Nikjer nisem zasledila, da bi nekdo RAZLAGAL pomen sanj.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2004 Avtor Prijavi Deli 6. april 2004 Morda v katero od tehle (2 strani tem):http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...&highlite=sanje Sicer bom pa prestavila (sem ze, ko to beres) v tole, kjer si zdaj. *V zacetku foruma smo imeli zelo kvalitetnega interpreta sanj, ki pa ze dolgo ne sodeluje vec. Tako je brez veze tja pisati, vendar je morda zanimivo prebratii, ce koga zanima, je res svasta, so sicer posamezni primeri, vendar je veliko simbolke... Prav tako res da nimamo postavljene teme - 'razlaga', ker se nismo hoteli delati pametne in kompetentne in obljubljati nekaj cesar ni... zato nismo imeli prav teme razlaga sanj (mislim pa da sem to podala v zacetku tele teme). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 A bi lahko meni kdo razložil kaj pomeni če te v sanjah zajame en velik ogenj... sej sem jih nekje razlagala sanje mislim, vendar mi ne gredo iz glave... sanje ful super do trenutka ko je iz drobčkenega ognja za menoj planil plamen in sem se prebudila ter hlastala za zrakom, vse me je peklo, koža po koži, grlo... noro... tele sanje so mi pa res dale vetra. aja pa v sanjah so bile prijazne ribice prej ki so se metale ven iz čiste vode, ok, imele so nenavadno velike oči...hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jezditi_vesolje 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Vsem en lep lep pozdrav! Ha, odprli ste ravno temo, ki me ze od vsega zacetka full zani8ma ... Imam kar neka takih sanj v rokavu, sam se mi pa se Nikoli ni zgodilo, da bi kaj konkretnega pocela v resnicnosti medtem ko sem sanjala - razen, morda tega, da sem se vsa prestrasena zbudila in prizgala luc in me ta grozen strah ni zapustil in si nisem upala nazaj zaspat, ker bi se sanje lahko nadaljevale, soocit stisto grozoto tam se pa tudi nisem upala.Imam pa zanimive ponavljajoce se sanje: ponavbadi sem kje zunaj, nekje, kjer okolico poznam, pri babici na vasi najveckrat in kar na1x se od nekod zacne pojavljati ogenj ki se zelo hitro razsiri in jaz vsa panicna skusam to cimhitreje pogasit, vcasih mi rata, pa se potem kak zubelj "izmuzne" in zopet zacne goreti na drugem koncu - recimo, trava, ki zacne goret (ne suha), in se ogenj razsirin na drevesa ali na bajto oz. na drvarnico ... jah, tam sem pa le jaz, nobene zive duse. Pa vedno sije sonce, ce to kaj pomeni. Edina mozna razlaga, ki mi jo je uspelo najti, bi bila lahko ta, da ogenj pravzaprav predstavlja moj ognjevit znacaj, da vcasih kar izbruhnem in nic ne premislim. Vendar so se te sanje "dogajale" se pred tem, da sem zacela prav nemogoce reagirat na stvari ...Imam pa se ene preroske sanje, vendar zdajle nimam ravno casa, se bom sigurno oglasila jutri - prosila pa bi vas, da malo komentirate (no, saj zato sem pa tudi napisala, ane ) jahalka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 V mojih sanjah se nenehno pojavlja vlak, železnica, voda (čista), spolnost, nakit, trgovina. Evo, nonstop sanjam o teh stvareh. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Zadnji mesec imam takšne sanje, da kar boli. Vsako jutro imam v zavesti, da sem sanjal tisto v živo in vsako jutro se ne morem spomniti za kaj se je šlo. Prav tisti nerodni občutek, ko se skušam spomniti. Čutim, da mi hočejo nekaj povedati. Anyway, bomo videli, če bo spomin bolje deloval v prihodnosti!Pa-pa Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 jaz pa sanjam mucice, mačke, nemočne živalce, ki jih moram nujno rešiti, če ne me bo konec verjetno bi se morala rešiti kakšne svoje šibkosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 jaz se pa ful ne spomnim, kaj sanjam...ponavadi je vse bolj motno :o|o: aja, to se pa spomnim, vem samo, da je bilo nekaj v zvezi z rachkom Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 danes bluzila še v sanjah...je pa zanimivo, da si včasih kr mal scenarij v sanjah priredim, če mi potek ne štima, kaj to pomeni da ne spim hehe al pa v sanjah mislim, tole moram pa povedat Aurori, ali pa tale kraj pa večkrat sanjam, za telim hribom bo pa hiša, noro Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 ....pa res Selene, kje je tvoja prijateljica , se mi je parkrat sanjalo, da se je vrnila med nas , zato sanje o teh vrnitvah jemljem z rezervo :xx!: , lep večer FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 hehe Borism Aurora je z nami, brez skrbi, ko bo čas bo že kaj napisala... sicer ma pa trenutno delo z menoj jaz pa še vedno bluzim v sanjah ne bi imela pa nič proti, če bi se uresničile Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 selene, tudi meni se dogaja, da se v sanjah zavem, da mi kakšna sanjska situacija ne odgovarja in jo spremenim. takrat se tudi zavedam, da sanjam. nekako se mi zdi, da to spada pod zavestno sanjanje. zanimiva reč. take sanje si tudi najbolj zapomnim. sicer pa: dobro jutro you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 selene, tudi meni se dogaja, da se v sanjah zavem, da mi kakšna sanjska situacija ne odgovarja in jo spremenim. takrat se tudi zavedam, da sanjam. !!!superca. to se je meni dogajalo v meditaciji. kar naenkrat neke rešitve :o|o: .... meditacija the best samo ne smeš imeti lenoritisa in si jo je treba zaplanirati, ... ker potem kar uide in se zaveš zjutraj--- aha včeraj pa nisem meditirala meditacija, rekreacija in sol- zdravilo za vse Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 ooooooooooo, dobro jutro aira. v mojih sanjah je ful pogosto prav posebna, taka iskreča svetloba...........ko mam take sanje mi je potem še najmanj cel dan super........mogoče nas ponoči odpeljejo na filanje akumulatorja you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 ooooooooooo, dobro jutro aira. v mojih sanjah je ful pogosto prav posebna, taka iskreča svetloba...........ko mam take sanje mi je potem še najmanj cel dan super........mogoče nas ponoči odpeljejo na filanje akumulatorja the best. jaz verjetno še nisem pripravljena na tako jasne slike filanja bi bila potem še bolj vanzemaljac... bi se najraje kar čez dan... podala tja gor na obisk... Aja- jutro Amis x!x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 hja, saj veš, z nami vanzemaljci je včasih problem, ko ne poštekamo takoj tukajšnjih navad........pol pa kozle streljamo.....pa nehote koga užalimo al pa kaj v tem slogu......pa kdo ne zastopi da je hec.........pa kaj vem kaj še...........(ups, da ne bo pomote, govorim o 3D svetu, ne o netu) you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 pol pa kozle streljamo.....pa nehote koga užalimo al pa kaj v tem slogu......pa kdo ne zastopi da je hec.........pa kaj vem kaj še...........(ups, da ne bo pomote, govorim o 3D svetu, ne o netu) saj... prav imaš. to se mi zgodi in dogaja... Luna v ovnu, saj veš... potem mars en hud,,, pa sami strelci...pa še občutljivček ... saj veš.pa še - če mi kdo kdaj stopi na rep: groooar, ne morem si pomagati. potem pa :o|o: . ... a tebi se to tudi dogaja? intenzivno? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Jaz sem pa sem včeraj sanjala, da me je prišla pogledat pokojna babica. Najprej se mi je približeval en oblak mogočne, neznane energije...bilo je precej scary...ki se je potem polagoma izoblikoval v obraz moje babice. Tisti mili modri obrazek, obdan s snežno belimi kravžli in toplimi živimi rjavimi očkami. Samo gledala me je, toplo in prijazno... Potem je šla, jaz pa sem odlebdela v neke prostore, polne svetlobe in ljubezni... kjer je bilo vse totalno v redu in prav. Hm, moja babica je bila moja frendica in težka zaveznica. Mogoče je vedla, da sem rahlo v zosu? Evo, po takih nočnih srečanjih s pokojniki, se zbudim s prepričanjem, da posmrten lajf pa res mora obstajat... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 inčrustin' tole...............mene bi kr strah blo.......wou Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Eh ja jaz sem pa spet sanjal čist banalne sanje, oziroma realne sanje, nihče ni ostal od mrtvih, nihče ni umru, nobene vredu bejbe ni blo notr..., sanje pa take...., tak dolgčas da sem se kar zbudil... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 inčrustin' tole...............mene bi kr strah blo.......wou Saj mene je blo na začetku tud... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Hmmmm popolna sreča je bila ponoči v sanjah... dojenčka /svojega!/ sem imela v naročju..... Vauuuuuuuuuu dotikala sem se ga...; isti občutki kot takrat, nekoč daaaaaaaaaaavno...ko sem videla, da ni hčerka, ampak sin...... Totalno blaženo stanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 mmmmmm Sanjalica, včasih si tol zaželi tudi jaz Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 UUUAA, Sanjalica spet bo nekaj, daj se ti zaščiti, če ti ne odgovarja... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 UUUAA, Sanjalica spet bo nekaj, daj se ti zaščiti, če ti ne odgovarja... Seveda mi odgovarja...kaj mi nebi odgovarjalo??? Ljudje, ODKOD pa BorisM ve, da NISEM zaščitena????? ha???? no borism ???? odkod???? hitro povej............... da grem potem spat... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts