Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

jaz pa spet se po nekih hisah sprehajala celo noc...tokrat bolj prijazno vse skup zgledalo, soncno, nizke bele hisice, kot na morju...fajn x:)x

sem razmisljala, da so vcerajsnje sanje morda bile bolj o vratih kot stanovanjih in hisah...da se gre za vrata, ki jih moram odpirat, pa se ne morem odlocit, ali bi, in

katera bi...me je strah novega, morda... :inocent:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Deli na socialnih omrežjih

a ni trenutno astro-situacija naslednja....

pust to... sanje so univerzalnejse, sploh sem pa jaz sanjala...

jaz sem sam simboliko prevedla.. atmosfero...

saj tud ce bi tarot vrgli, bi mi prisla smrt svecenica... in tako dalje.

ne glede, ce je zdaj v igri karta (globalno, za vse) zvezda. :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

saj sem dala namenoma ta primer..

ne sam da sta to moji prvi dve karti (po tej zivljenjski crti ki obravnava 5 glavnih osebnih kart), se mi zelo velikokrat pojavita v kartah, sta simbola, skratka, ki sta skoz prisotna, kar ni nakljucje, ker lohk nekak med ribo/devico in med uranom/plutonom najdemo njune simbolike....

zanimiv ne?

zvezde nimam v liniji in jo tud redko potegnem.. tud rusenja (mars) ne velikrat in tud ni 'moja' karta.

ja saj sem se prec spomnila, da se tud ti ukvarjas s sanjami.

fajn, ko se s to simboliko povezujes, ves jaz veckrat prav v takih simbolih sanjam, recimo sem ze dvakrat sanjala rune, enkrat tud opisala tle (drugic pa ne, ker je bla sam pred mano, simbol, ni bilo nic tko sanjskega, za opisovat, pol je pa brez veze, saj pac sam simbiol pogledas, no je bil simbol vode, 'spet', ker jo najveckrat sanjam).

pa se nekaj pomembnega: velik point je, kaksna je atmosfera v sanjah in nase pocutje.

recimo ce bi pa sanjal vse tko kot jaz, pa bi cutil strah, valovanje vode itd.

stisko, al bi ga zeblo, al bi se matral, ne bi do sape prihajal pa tak...

jaz pa sem skor vedno cist izi, sam opazujem nekak, sam SEM not. :)

tko da, lohk bi pa pomenil, ja, razpad ne vem cesa, ja, sanj recimo, gradov v oblakih...

no men se je bolj zdel podobno naravnemu pojavu, ki sem ga vidla v CG, ko se oblak zdruzi v vrtincu z morjem.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hojla! xDDx

uf, jaz sem pa danes sanjala o tem, da se pripravljam, da bom umrla???!!! x?x ful je blo neprijetno. niti se prav ne spomnim podrobnosti. vem samo, da sem razmišljala komu naj zapustim svojo potapljaško opremo (hi hi??!!)

potem sem se zbudila in sanjala o tem, da sem nekega (nepoznanega) moškega rešila pred morskim psom. in seveda je bilo polno vode (čiste in lepe modre barve je bila) in potem sem s tem moškim nekaj bluzila (ne vem, če sva spala skupaj ali ne, se ne spomnim podrobnosti. vem samo, da ni bil glih moj sanjski moški, čeprav mi pa ni bil odvraten ali pa nesimpatičen...)

potem pa se spet spomnim srečanja s prijatelji na murterju, na obali, ki mi je tako všeč (camp slanica). pa kopali smo se (spet je bila voda ful lepa). potem smo se znašli v otroškem kotičku daleč od obale in jaz sem se spraševala kaj pomaga otroški kotiček tako daleč od obale, če pa otroci ne zmorejo ali ne znajo plavati tako daleč...

danes ponoči se mi je v glavnem ful dogajalo. moram pa priznat, da se spomnim le odlomkov iz vseh teh sanj.

in meni se ogromno sanja o vodi ( ki je po navadi morska in je čista in lepa)

morda kakšen namig, amis?

hvala in poljubček

pjotra xsrcx xsrcx

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

jaz pa spet se po nekih hisah sprehajala celo noc...tokrat bolj prijazno vse skup zgledalo, soncno, nizke bele hisice, kot na morju...fajn x:)x

sem razmisljala, da so vcerajsnje sanje morda bile bolj o vratih kot stanovanjih in hisah...da se gre za vrata, ki jih moram odpirat, pa se ne morem odlocit, ali bi, in

katera bi...me je strah novega, morda... :inocent:

sprehod po mestu govori o življenju, kakšno je, kako ga vidiš....očitno si se odločila za bolj sproščeno varianto....super..... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

hojla! xDDx

uf, jaz sem pa danes sanjala o tem, da se pripravljam, da bom umrla???!!! x?x ful je blo neprijetno. niti se prav ne spomnim podrobnosti. vem samo, da sem razmišljala komu naj zapustim svojo potapljaško opremo (hi hi??!!)

potem sem se zbudila in sanjala o tem, da sem nekega (nepoznanega) moškega rešila pred morskim psom. in seveda je bilo polno vode (čiste in lepe modre barve je bila) in potem sem s tem moškim nekaj bluzila (ne vem, če sva spala skupaj ali ne, se ne spomnim podrobnosti. vem samo, da ni bil glih moj sanjski moški, čeprav mi pa ni bil odvraten ali pa nesimpatičen...)

potem pa se spet spomnim srečanja s prijatelji na murterju, na obali, ki mi je tako všeč (camp slanica). pa kopali smo se (spet je bila voda ful lepa). potem smo se znašli v otroškem kotičku daleč od obale in jaz sem se spraševala kaj pomaga otroški kotiček tako daleč od obale, če pa otroci ne zmorejo ali ne znajo plavati tako daleč...

danes ponoči se mi je v glavnem ful dogajalo. moram pa priznat, da se spomnim le odlomkov iz vseh teh sanj.

in meni se ogromno sanja o vodi ( ki je po navadi morska in je čista in lepa)

morda kakšen namig, amis?

hvala in poljubček

pjotra xsrcx xsrcx

pa res ful dogajanja, pjotra....ene take sekvenčne sanje....

prvi del govori o spremembi, ki se pripravlja in za katero se še ne čitiš glih zrela. mogoče pa samo strah pred neznanim v smislu, kaj bo potem. bi pa rekla, da se ti obeta obrat na bolje, kar se čustvenega dela tiče, saj potapljaške opremem ne rabiš več.....svoja spoznanja boš lahko predajala naprej drugim (rešeni moški)....ki se jim čustveni svet al pa trenuten lajf zdi naporen in nevaren....in se bo lepo izteklo. kar se moškega tiče, boš pa sama povedala kaj se bo zgodilo v 3d v bližnji bodočnosti.....

družabno življenje bo ok....čeprav mogoče manj igrivo, kot si vajena.....

pa lepo se mej.... :palec:

Že od nekdaj me je zanimalo.. Če o nekom sanjaš nek dogodek (tud izpade dokej rasnično; oziroma se ti potem, ko se zbudiš zdi, da bi tko lahka blo v resnici), je to tvoja projekcija kako ti vidiš to osebo, ali ta oseba tudi podobno misli?

Upam da zastopste vprašanje ;-)

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Že od nekdaj me je zanimalo.. Če o nekom sanjaš nek dogodek (tud izpade dokej rasnično; oziroma se ti potem, ko se zbudiš zdi, da bi tko lahka blo v resnici), je to tvoja projekcija kako ti vidiš to osebo, ali ta oseba tudi podobno misli?

Upam da zastopste vprašanje ;-)

sprehajalec, možno je oboje....čeprav je velika verjetnost, da gre za prvo možnost.......za drugo varianto, je treba bit brez vzorcev in prepričanj kakršnekoli sorte.....tako nekako.... x;)x

pa res ful dogajanja, pjotra....ene take sekvenčne sanje....

prvi del govori o spremembi, ki se pripravlja in za katero se še ne čitiš glih zrela. mogoče pa samo strah pred neznanim v smislu, kaj bo potem. bi pa rekla, da se ti obeta obrat na bolje, kar se čustvenega dela tiče, saj potapljaške opremem ne rabiš več.....svoja spoznanja boš lahko predajala naprej drugim (rešeni moški)....ki se jim čustveni svet al pa trenuten lajf zdi naporen in nevaren....in se bo lepo izteklo. kar se moškega tiče, boš pa sama povedala kaj se bo zgodilo v 3d v bližnji bodočnosti.....

družabno življenje bo ok....čeprav mogoče manj igrivo, kot si vajena.....

pa lepo se mej.... :palec:

oj, super, amis! hvala ti za razlago, me je spodbudila. res si želim spremembe - tako na čustvenem področju, kot na službenem. in ravno pri spremembi službe se čutim mogoče "nezrelo" ker ravno zaradi službe ne morem v miru končati faksa in če ni faksa je zelo težko dobiti službo, ne? kakorkoli - upam, da sanje napovedujejo pozitivno spremembo tudi tukaj. x^x

z ljubeznijo, in vse lepo tudi tebi

pjotra

xsrcx

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

oj!

jst sm se pa zjutri prav dobre volje zbudila, sanjalo se mi je pa neslednje (vsaj kar se spomnim):

z enim ful slavnim košarkašem (ne vem kdo je biu vem sam da je biu velik pa košarkaš) sm bla u nekih toplicah (vem da so ble toplice ćeprav ni blo vode:)), pa u šlafroku sva se šetala po hotekski avli, pa jst sm se mu skos okol vratu vesla-kar u javnosti ne bi nikol počela...

tisto o vešenju okrog vratu si razlagam tako, da je to najbrž od vtisa ki ga je name naredila ana karenina (2 dni prej sem jo gledala v drami; polona juh se je isto vesila okrog vratu zrnecu). kako pa si naj ostalo razlagam?

:inocent:

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

z enim ful slavnim košarkašem (ne vem kdo je biu vem sam da je biu velik pa košarkaš) :

sory za nerazlago, ampak me je picilo se vtaknit.

jaz sem nekoc sanjala roka petrovica, potem cez mesece kasneje pa sem ga spoznala in je najin pogovor potekal skoraj natancno enako (pac ta del, ki sem si ga v sanjah zapomnila). :vio:

a ni mega?

tko da, bogve kaj te se caka. x:px x;)x

enkrat sem pa ariela mcdonalda sanjala, sam se nisva pogovarjala v sanjah, v resnic tud ne, sva se pa srecala.

enkrat pa stepanio, da hodiva skupaj nekam navkreber. no njega nisem spoznala in tud srecala ne. :)

Picasso

sory za nerazlago, ampak me je picilo se vtaknit.

jaz sem nekoc sanjala roka petrovica, potem cez mesece kasneje pa sem ga spoznala in je najin pogovor potekal skoraj natancno enako (pac ta del, ki sem si ga v sanjah zapomnila). :vio:

a ni mega?

tko da, bogve kaj te se caka. x:px x;)x

enkrat sem pa ariela mcdonalda sanjala, sam se nisva pogovarjala v sanjah, v resnic tud ne, sva se pa srecala.

enkrat pa stepanio, da hodiva skupaj nekam navkreber. no njega nisem spoznala in tud srecala ne. :)

jeeee!zdej morm sam še ugotovit kdo je ta neznani, visokorastli košarkaš :2src: a ni to pr sanjah kul, da enostavno čutiš kako pa kej, tut če ne vidiš.

zej se moram sam kontrolirat, da se mu ne bom okrog vratu obesla če ga bom kje zagledala-ga lahko še poškodujem x:px hihi

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

ne bo najbrz sile - ker bosta v toplicah. x8Dx :vragec: x;)x

mogoče bova pa ZATO v toplicah, kr ko ga bom vidla, se kr ne bom mogla zadržat in mu bom planila v objem.... xloveyx :party: xflowx jeeee!!!

upajmo da bo res xcrossfingx

p.s. a kdo ve kdaj ma olimpija kakšno tekmo??? :fiju:

- C. G. Jung

pišem sanjski dnevnik, že kar nekaj časa, v zadnjih dneh se mi pojavljajo podobne scene - hiša v kateri sem resnično preživela otroštvo, v sanjah meni bližnji folk iz tega lajfa, mračnost, tema v prostorih, odpiram okna, zaklepam vrata, bežim, se skrivam na vlaku - vedno mi neka oseba pomaga in mi najde skrivališče (recimo danes je bilo zanimivo to, da sem iz skrivališča neki nesla na vrh vlaka, na streho vagona, kjer so se skrivala še druge osebe... in sem opazovala to druščino in sebe, ko sem neki deklic nekaj dajala, opazovala sem nas, kot iz drugega vagona - v nekaj sanjah ista ulica, v vseh sanjah meni ljuba prijateljica in še ena oseba.. pa skoraj v vsakih sanjah berem dokument, en papir, ni ravno uraden dokument... preberem vedno kaj piše, včasih si tudi zapomnem, danes recimo smo na ulici peli, nikakor se nisem ujela z zborom (baje sem mela nekaj pavze vmes pri vajah) ker sem slišala samo sebe in me je motilo, sedeli smo na stolih sredi ulice, nato pa smo v pesmarici prebirali besedilo pesmi in ga dešifrirali v nam znano obliko - pa ni bil kakšen men poznan tuj jezik... kar tko ene črke mal pomešane pa tko... no spomnim se besede jabolka ;) pa zanimivo se mi zdi, da sem iz nedelje na ponedeljek sanjala, da hodim po ulici do neke vrtne ute (tam je bil včasih butik,sedaj je prazno) in da sem videla razobešene slike (pokrajina, morje) razbrala sem podpis (ga ne vem), nato šla naprej, se obrnila nazaj in med slikami videla hiše - tko raznih oblik, kot z obrazom, čarovniške stare koče... ampak kot i obstajale v drugih dimenzijah, niso bile ne velike ne male, nič prostora niso zavzele, ampak bile so ... ne znam opisat, ko sem jih pogledala so bile ogromne, nato kot slike... no in ta teden me v budnem stanju preseneti eno povabilo ;)

torej polno sanjah in se včasih prebudim čisto aut... aja še to, petek popoldne bo nekaj pomembnega se zgodilo, dobila opozorilo, naj bi nekam šla in to opozorilo sem morala prenesti še eni osebi - me zanima kaj bo...

marsa...noro kot vedno... :palec:

andromeda...nekako tak moški bi ti zgleda odgovarjal....športen in visok...pa lajf na izi, saj sta v sanjah v toplicah.... x;)x

pišem sanjski dnevnik, že kar nekaj časa, v zadnjih dneh se mi pojavljajo podobne scene - hiša v kateri sem resnično preživela otroštvo, v sanjah meni bližnji folk iz tega lajfa, mračnost, tema v prostorih, odpiram okna, zaklepam vrata, bežim, se skrivam na vlaku - vedno mi neka oseba pomaga in mi najde skrivališče (recimo danes je bilo zanimivo to, da sem iz skrivališča neki nesla na vrh vlaka, na streho vagona, kjer so se skrivala še druge osebe... in sem opazovala to druščino in sebe, ko sem neki deklic nekaj dajala, opazovala sem nas, kot iz drugega vagona - v nekaj sanjah ista ulica, v vseh sanjah meni ljuba prijateljica in še ena oseba.. pa skoraj v vsakih sanjah berem dokument, en papir, ni ravno uraden dokument... preberem vedno kaj piše, včasih si tudi zapomnem, danes recimo smo na ulici peli, nikakor se nisem ujela z zborom (baje sem mela nekaj pavze vmes pri vajah) ker sem slišala samo sebe in me je motilo, sedeli smo na stolih sredi ulice, nato pa smo v pesmarici prebirali besedilo pesmi in ga dešifrirali v nam znano obliko - pa ni bil kakšen men poznan tuj jezik... kar tko ene črke mal pomešane pa tko... no spomnim se besede jabolka ;) pa zanimivo se mi zdi, da sem iz nedelje na ponedeljek sanjala, da hodim po ulici do neke vrtne ute (tam je bil včasih butik,sedaj je prazno) in da sem videla razobešene slike (pokrajina, morje) razbrala sem podpis (ga ne vem), nato šla naprej, se obrnila nazaj in med slikami videla hiše - tko raznih oblik, kot z obrazom, čarovniške stare koče... ampak kot i obstajale v drugih dimenzijah, niso bile ne velike ne male, nič prostora niso zavzele, ampak bile so ... ne znam opisat, ko sem jih pogledala so bile ogromne, nato kot slike... no in ta teden me v budnem stanju preseneti eno povabilo ;)

torej polno sanjah in se včasih prebudim čisto aut... aja še to, petek popoldne bo nekaj pomembnega se zgodilo, dobila opozorilo, naj bi nekam šla in to opozorilo sem morala prenesti še eni osebi - me zanima kaj bo...

pa se ti res dogaja.....vsaj navznoter....kaj pa počet s tem navzven, še ni čisto razvidno. očitno gre za stvari iz preteklosti, otroštva, neke vzorce, ki povzročajo temačnost ali pa zakrivajo pogled na stvari, ki bi jih bilo bolje videti...namesto bežati pred njimi....(mogoče bi pa bilo dobro v budnem stanju se aktivno vplest v sanje in jih zrežirat po lastnem okusu. postaviti se v sanjsko situacijo in jo spremeniti)....in nekje v 3d je dokument, ki....hm...kaj....? očitno je pomemben....kakšen odnos imaš do njega v sanjah?....in potem petje v neznanem jeziku....mogoče je pa dobro, da ne sodiš k zboru....mogoče hočeš "peti sebe" v jeziku, ki ga poznaš.....

...noro....

me prav zanima, kako se ti manifestirajo sanje potem v 3d.....

xsrcx

Ok, Amis, jz mam pa eno vprašanje iz moje preteklosti. Tudi jaz sem včasih pisala dnevnik sanj. Kakšne dve leti se mi je skoz ponavljalo, da sem sanjala ŽELVE. Takrat sem jih tudi imela... Sanjala sem jih ziher vsaj 3x tedensko... vedno drugače, ampak na to foro, da so se razmnožile, pol sem jih pa morala loviti, ker so šle kr ven iz akvarija. Jaz sem bila že prepričana, da mi moje želve med spanjem kej telepatsko sporočajo... ja to se je ful cajta vleklo, po večkrat na teden.... Zdej pa teh sanj nimam več (ok, mogoče sanjam želve 1x na 2 meseca). Ampak je pa tudi res, da želv več nimam v sobi.
Scio mi nihil scire

Ok, Amis, jz mam pa eno vprašanje iz moje preteklosti. Tudi jaz sem včasih pisala dnevnik sanj. Kakšne dve leti se mi je skoz ponavljalo, da sem sanjala ŽELVE. Takrat sem jih tudi imela... Sanjala sem jih ziher vsaj 3x tedensko... vedno drugače, ampak na to foro, da so se razmnožile, pol sem jih pa morala loviti, ker so šle kr ven iz akvarija. Jaz sem bila že prepričana, da mi moje želve med spanjem kej telepatsko sporočajo... ja to se je ful cajta vleklo, po večkrat na teden.... Zdej pa teh sanj nimam več (ok, mogoče sanjam želve 1x na 2 meseca). Ampak je pa tudi res, da želv več nimam v sobi.

želve so simbol trdnosti, zdravja, varnosti....definitivno je pa možno tudi to, da ste na nek način komunicirale med sabo.

so bile sanje po občutku prijetne ali ne?....

če so ne preveč namnožile in šle ven iz "okvira"...si mogoče v tistem času hotela kaj v okvirčke spravit? malo premisli, kaj se ti je v tistem obdobju dogajalo...al pa so mogoče hoteli tebe v okvirje spravit.....

pa se ti res dogaja.....vsaj navznoter....kaj pa počet s tem navzven, še ni čisto razvidno. očitno gre za stvari iz preteklosti, otroštva, neke vzorce, ki povzročajo temačnost ali pa zakrivajo pogled na stvari, ki bi jih bilo bolje videti...namesto bežati pred njimi....(mogoče bi pa bilo dobro v budnem stanju se aktivno vplest v sanje in jih zrežirat po lastnem okusu. postaviti se v sanjsko situacijo in jo spremeniti)....in nekje v 3d je dokument, ki....hm...kaj....? očitno je pomemben....kakšen odnos imaš do njega v sanjah?....in potem petje v neznanem jeziku....mogoče je pa dobro, da ne sodiš k zboru....mogoče hočeš "peti sebe" v jeziku, ki ga poznaš.....

...noro....

me prav zanima, kako se ti manifestirajo sanje potem v 3d.....

xsrcx

odnos do dokumenta - ne vem, recimo da nisem razumela zakaj je to napisano (ne da nisem razumela teksta, ampak zakaj sem dobila to v roke), potem je bil en urnik in sem razmišljala katera zadeva je na vrsti v tistem trenutku - ura v sanjah naj bi bila okrog 11, potem sem brala eno pismo, no in sedaj ta besedila pesmi...

glede uresničitve sanj - hm, mogoče dajem premali poudarek na to - ok, recimo slike so mi jasne, pa odpiranje in zapiranje vrat tudi, ne vem, res ne, bom prebrala še enkrat svoje zapise...

hvala ti x:Xx

želve so simbol trdnosti, zdravja, varnosti....definitivno je pa možno tudi to, da ste na nek način komunicirale med sabo.

so bile sanje po občutku prijetne ali ne?....

če so ne preveč namnožile in šle ven iz "okvira"...si mogoče v tistem času hotela kaj v okvirčke spravit? malo premisli, kaj se ti je v tistem obdobju dogajalo...al pa so mogoče hoteli tebe v okvirje spravit.....

Ma ne vem če so bile vedno prijetne sanje... tko čudno vse... ful jih je blo, pa rinile so ven iz akvarija, pol pa mi je kakšna že prilezla izpod postelje in me je skor kap zadela... Niti niso ble prijetne sanje, mal me je panika grabila.

Ja, glede okvirčkov pa ne vem.... jz mam rada da je vse pošlihtan, da vem kje lahko kej pričakujem, ne pa da me kap trofne, k se zgodi kej nepričakovanega... :o|o:

hvala

Scio mi nihil scire

grozaaaaaaa....

danes sem sanjala mrtvega dojenčka, zavitega v neko cunjo :horro-cb:

skival pa ga je en fant, ki je biu v sanjah nekdo, ki mi je bil všeč...

kot, da je iml nek čuden ftiš s temi mtvimi otroki...

in potem je poskušal ubiti še mene...

svašta...še zdej se ne počutim čist fajn x!x :eek:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Kere sanje. :O: Spomnm se itak sam delčka, ampak mi je tok ostal v spominu in tok nesmiselno, da me res zanima, kaj bi to pomenil....ok, blo je tko, da je bla ena miška, v steklenem (hm, kaj bi to blo) terariju? :o|o: In, da ji neki lajf ni bil po godu in je vedla, da če ji bo dost vsega, gre lahko po eni poti dol in na koncu te poti je bil morski prašiček, k bi jo pojedu/ubil in bi blo konc matranja. In je pol res se odločila in šla...jst sm to vse opazovala, k mislm, da sm jst mela ta terarij doma. In pol jo je un morski prašiček začel lovit in grist in pol je bla to kr naenkrat mucka...ene 10 cm velka. :sori: In je ful jokala in bežala stran, jst sm jo hotla pa vn vzet in ji pomagat, da je ne bi un pojedu, pa nism mogla do nje prit....in sm po steklu butala, da bi se morski prašiček ustrašu, pa ni nč pomagal...in mi je blo ful grozn, k je tko srceparajoče cvilla. :C: Pa nism mogla pomagat...in ona se je neki zaganjala v steno, da bi zbežala gor, na potko, kjer je bla prej in je bla nedosegljiva prašičku, pa ni mogla.

To je vse, česar se spomnim...ne vem, a ji je pol ratal al jo je pojedu...če ga srečam, je gotov! :vragec:

No, če vidiš kaj pametnega v tem, prosim za razlago. xsrcx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...