emmzi 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 hm... kaj pa te moje sanje sanjalo se mi je da sem se na vrtu pac objemala z fantom potem se odsla v hiso... pogledala sem skozi avto kar naenkrat pa je po cesti pripeljalo veliiikoo tovornjakov. zaceli so rezati hiso... tekla sem k mamici in atiju in vpila da rezejo hišo pa sta rekla da se mi vsakih 13 let selimo drugam jaz sm vpila da imam tukaj fanta prijateljice prijatelje.... pa so nas kar s kosi hiše naložili na tovornjake izstavili so nas nekje v srbiji. hiša se je kar sama zarasla. okoli hiše so bili konji s perutmi in zmaji... neki fantje iz 8 in 9 razreda so prisli do atija vzeli iz pod bunde travo jo zavili in zaceli kaditi ati ga je spraseval kaj je to... potem so govorili kako sem jaz lepa ce grem lahko malo z niji na kasen joint... pa sem sla kadila sem i n fantje tudi ceprav nihce od njih ne kadi... in potem sem se s tistim ki sem se cisto na zacetkou objemala zacela poljubovati... nekii prijatelji so mi povedali da je ta ta fant zaljubljen vame... tako cudno je bilo ti fantje so borderji nase sole in smo doibri prijatelji... res ne wem zakaj so bile take sanje... en prijatel iz 8 pravi da m,e hocejo ti iz 8 razreda nabutati samo to pomoje ni res ker smo dobri prijatelji "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 andromeda...nekako tak moški bi ti zgleda odgovarjal....športen in visok...pa lajf na izi, saj sta v sanjah v toplicah.... Hvala Amis!! Najbrž bo kr držalo. "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Kaj pa to, k eni sanjajo dogodke, k se potli zgodijo čez nekej let? Pa ne gre za osamljen primer sanj pri tem človeku.. Dans sm sanjal, da smo neki s puškam hodil okol bajte oz. po bajti, ker je en sosed neki težil odzun.. "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 sem spet sanjala smrt.,.......torej spet konec nečesa.in nov začetek.........samo tole je pa že kar pogosto.........amis glede brata, pa ne verjamem, da bi mu jaz lahko kej pomagala, ker je itak nadpovprečno pameten....mogoče le z voljo.......amis.sej tale smrt danes v sanjah, je le potrditev mojega včerajšnjega spoznanja in odločitve, kar hočem ....... Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mirnamirna 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Takole nekako je šlo: k meni na obisk in terapijo je prijateljica pripeljala očeta, ki že več mesecev ne govori po kapi. Bilo nas je polna dnevna soba. Ponudila sem mu roko, da bi vstal. Nenadoma je bilo, kot bi vsi drugi izginili. Nekaj mu je padlo na tla in sva se oba sklonila, da bi pobrala. Želela sem mu reči, da bom že jaz pobrala, naj se ne trudi. In v tistem mi je rekel: "Saj ni treba, saj bom sam." Sprva se mi je zdelo, da se sporazumevava z mislimi, da sem "slišala", kaj je mislil. Potem pa me je prešinilo: "Ja, saj vi pa govorite!" In je veselo dejal: "Ja, samo to sem ti prišel povedat." Zbudila sem se presrečna! Sonček naj vas greje! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 neki me zanima-ko sm prebrala tisti post o smrti me je prešinilo, da sem ze dolgo časa nazaj (malo po tistem ko mi je kolega prvič bral iz kart), na brutalni način z lastnima rokama ubila otroka (pretepla, davila, na koncu pa jo obesila za nogi)- ta otrok je bila od maminega bratranca hči, s katerim nimamo veliko stikov, se pa dugače dobro razumemo. sanjala sem da je stara nekje 3 leta čeprav je bila v resnici takrat že stara kakih 10 al pa 12 let. pa spomnim se da sem pri tem uživala... ja, sej vem da sm mal čudna... "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Ma ne vem če so bile vedno prijetne sanje... tko čudno vse... ful jih je blo, pa rinile so ven iz akvarija, pol pa mi je kakšna že prilezla izpod postelje in me je skor kap zadela... Niti niso ble prijetne sanje, mal me je panika grabila. Ja, glede okvirčkov pa ne vem.... jz mam rada da je vse pošlihtan, da vem kje lahko kej pričakujem, ne pa da me kap trofne, k se zgodi kej nepričakovanega... hvala tinal, mogoče so ti pa po vsej sili hotele povedati, da je včasih fajn, se malo bolj prepustiti življenju...z manj nadzora....bolj free.....in da varnost vseeno ostane.... grozaaaaaaa.... danes sem sanjala mrtvega dojenčka, zavitega v neko cunjo skival pa ga je en fant, ki je biu v sanjah nekdo, ki mi je bil všeč...kot, da je iml nek čuden ftiš s temi mtvimi otroki... in potem je poskušal ubiti še mene... svašta...še zdej se ne počutim čist fajn x!x hm...smrt predstavlja konec nečesa....smrt otroka pa ponavadi konec nekih novih načrtov, idej in projektov.....v sanjah kaže, da si fantu sicer na nek čuden način všeč, vendar je "pestoval" nek del tebe, ki je že stvar preteklosti....zaključek je nekam v slogu, da je hotel opraviti s svojimi občutki....mogoče gre pa le za konec simpatije in neke povezanosti.... Kere sanje. Spomnm se itak sam delčka, ampak mi je tok ostal v spominu in tok nesmiselno, da me res zanima, kaj bi to pomenil....ok, blo je tko, da je bla ena miška, v steklenem (hm, kaj bi to blo) terariju? In, da ji neki lajf ni bil po godu in je vedla, da če ji bo dost vsega, gre lahko po eni poti dol in na koncu te poti je bil morski prašiček, k bi jo pojedu/ubil in bi blo konc matranja. In je pol res se odločila in šla...jst sm to vse opazovala, k mislm, da sm jst mela ta terarij doma. In pol jo je un morski prašiček začel lovit in grist in pol je bla to kr naenkrat mucka...ene 10 cm velka. In je ful jokala in bežala stran, jst sm jo hotla pa vn vzet in ji pomagat, da je ne bi un pojedu, pa nism mogla do nje prit....in sm po steklu butala, da bi se morski prašiček ustrašu, pa ni nč pomagal...in mi je blo ful grozn, k je tko srceparajoče cvilla. Pa nism mogla pomagat...in ona se je neki zaganjala v steno, da bi zbežala gor, na potko, kjer je bla prej in je bla nedosegljiva prašičku, pa ni mogla. To je vse, česar se spomnim...ne vem, a ji je pol ratal al jo je pojedu...če ga srečam, je gotov! No, če vidiš kaj pametnega v tem, prosim za razlago. miš je sanjski simbol za strah, nebogljenost oz. neke neprijetne zadeve. steklen terarij pa predstavlja ujetost, ki mogoče površnemu opazovalcu ni najbolj razvidna, vendar gre vseeno za neke meje....lahko tudi samo navidezne. miš se sicer prelevi v mačko, ki pa je samostojno in samosvoje bitje.....vendar strah ostaja.....kaj se v življenju dogaja takega, da pušča občutek uijetosti in brezizhodnosti? sanjski simboli so pogosto zelo močni in igrajo na naš občutek zato, da bi nas zbudili...da bi jih vzeli dovolj resno, da nekaj spremenimo..... hm... kaj pa te moje sanje sanjalo se mi je da sem se na vrtu pac objemala z fantom potem se odsla v hiso... pogledala sem skozi avto kar naenkrat pa je po cesti pripeljalo veliiikoo tovornjakov. zaceli so rezati hiso... tekla sem k mamici in atiju in vpila da rezejo hišo pa sta rekla da se mi vsakih 13 let selimo drugam jaz sm vpila da imam tukaj fanta prijateljice prijatelje.... pa so nas kar s kosi hiše naložili na tovornjake izstavili so nas nekje v srbiji. hiša se je kar sama zarasla. okoli hiše so bili konji s perutmi in zmaji... neki fantje iz 8 in 9 razreda so prisli do atija vzeli iz pod bunde travo jo zavili in zaceli kaditi ati ga je spraseval kaj je to... potem so govorili kako sem jaz lepa ce grem lahko malo z niji na kasen joint... pa sem sla kadila sem i n fantje tudi ceprav nihce od njih ne kadi... in potem sem se s tistim ki sem se cisto na zacetkou objemala zacela poljubovati... nekii prijatelji so mi povedali da je ta ta fant zaljubljen vame... tako cudno je bilo ti fantje so borderji nase sole in smo doibri prijatelji... res ne wem zakaj so bile take sanje... en prijatel iz 8 pravi da m,e hocejo ti iz 8 razreda nabutati samo to pomoje ni res ker smo dobri prijatelji sanje govorijo o obdobju v katerem si...in odraščanje je vedno pestra zadeva. razmere doma niso najboljše....in zna bit, da se bodo še malo spremenile. vendar glede tega ne skrbi. raje pazi, da te ne potegne v kakšno čudno klapo, ker bi bilo škoda. za borderje kaže, da so čist ok pobje....malo pa vseeno ostani previdna in ne spuščaj se v vsakovrstne eksperimente.....nikjer pa ne kaže, da bi te imel namen kdo prbutat.mej se fajn..... Kaj pa to, k eni sanjajo dogodke, k se potli zgodijo čez nekej let? Pa ne gre za osamljen primer sanj pri tem človeku.. Dans sm sanjal, da smo neki s puškam hodil okol bajte oz. po bajti, ker je en sosed neki težil odzun.. to, da se sanja o prihodnjih dogodkih je na svetu ena izmed bolj normalnih stvari. včasih so sanje tako cenili, da so se v skupnosti zjutraj najprej pogovorili o sanjah, pri čemer so upoštevali čistvo vse...od otrok do starcev.....in iz sanj razbrali pomembna tekoča in prihodnja dogajanja.....in sanje o prihodnosti se dogajajo tudi sedaj....le naša kultura se sanjami ne ukvarja glih dosti..... tvoje sanje pa govorijo o nekih neprijetnih občutkih, napetostih....lahko gre tudi za notranji boj ali pa razmere doma....ali se pa hoče nekdo vtikat v stvari, ki se ga ne tičejo.... sem spet sanjala smrt.,.......torej spet konec nečesa.in nov začetek.........samo tole je pa že kar pogosto...... je že tako....ne "umremo" vedno na brzino....in včasih komu pomagamo, ne da bi se tega zavedali....zgolj s prisotnostjo... Takole nekako je šlo: k meni na obisk in terapijo je prijateljica pripeljala očeta, ki že več mesecev ne govori po kapi. Bilo nas je polna dnevna soba. Ponudila sem mu roko, da bi vstal. Nenadoma je bilo, kot bi vsi drugi izginili. Nekaj mu je padlo na tla in sva se oba sklonila, da bi pobrala. Želela sem mu reči, da bom že jaz pobrala, naj se ne trudi. In v tistem mi je rekel: "Saj ni treba, saj bom sam." Sprva se mi je zdelo, da se sporazumevava z mislimi, da sem "slišala", kaj je mislil. Potem pa me je prešinilo: "Ja, saj vi pa govorite!" In je veselo dejal: "Ja, samo to sem ti prišel povedat." Zbudila sem se presrečna! domnevam, da se tudi v 3d ukvarjaš s terapijo....in da te je prijateljičin oče prišel obiskat....neke vrste zahvala, priznanje, darilo.... neki me zanima-ko sm prebrala tisti post o smrti me je prešinilo, da sem ze dolgo časa nazaj (malo po tistem ko mi je kolega prvič bral iz kart), na brutalni način z lastnima rokama ubila otroka (pretepla, davila, na koncu pa jo obesila za nogi)- ta otrok je bila od maminega bratranca hči, s katerim nimamo veliko stikov, se pa dugače dobro razumemo. sanjala sem da je stara nekje 3 leta čeprav je bila v resnici takrat že stara kakih 10 al pa 12 let. pa spomnim se da sem pri tem uživala... ja, sej vem da sm mal čudna... ti si čist ok....a misliš, da se to še nobenmu drugmu ni zgodilo...mrtvih v sanjah je kolikor hočeš.... mene bolj zanima, zakaj taka jeza v sanjah....kakšne lastnosti pa ima sicer deklica?....mogoče gre za stvari, ki so globoko nekje zakopane, za lastnosti, ki so se hotele izraziti, pa ti ni bilo dano, za lastnosti, ki so ti všeč in jih nimaš, al pa za kaj kar imaš in nočeš.....vendar je vse to ugibanje....malo razmisli o tem....se ti zna potem sestavit slika in to taka, ki bo prava zate.....pa mal poglej, kaj se ti je dogajalo v otroštvu.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Amis , ti vedno vse res fajn razložiš...hvala Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Amis , ti vedno vse res fajn razložiš...hvala to zihr ni čist res, sam vseeno hvala.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 U, hvala...ah, ujeta sm pa itak v milijon tečnih stvari, tko da... :xx!: Morm sam še pogruntat, kera me zdej tok matra, k v bistvu ne vem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Oj Amis! tokrat sem sanjala nekaj čudnega. zjutraj sem se zbudila vsa "obtežena", čeprav sem se skoraj dušila, ker so mi pljuča dobesedno gorela ... se mogoče tudi tebi to dogaja? zame je to spominjam se samo določenih insertov.mislim da smo bili nekje v naravi, bilo je sončno, povsod naokoli travniki in poti, oz. nekaj podeželskih cest. hiša, mislim da tri vrste psov, odločila pa sem se za haskija, ki se je ob mojem božanju spremenil v mehko pasjo kepico, plavooko. mislim da smo bili na počitnicah... zdi se mi da sem nekaj čutila do nekega tipa, prav tako pa moja teta, a si nisva skakali v lase, sva skupaj trpeli nato je nekomu počil film in je popiz*, ko pa sem se jaz odzvala z jezo, mi je prababica, ki je mrtva- duh- vrgla bojler v glavo. tipa nisem videla, saj se mu je očitno fučkalo. končni filing je bil --->prazen(in porazen) hm... ...nekaj čudnega se dogaja v sanjah zadnje čase...tako, nasploh....se nekam mešajo lejerji med sabo in je vse večdimenzijsko...pol se pa znajdi....prava mineštra.... pa pojdiva po vrsti:podeželje je simbol preprostosti, umirjenosti, povezanosti z naravo in zemljosonce je simbol svetlobe, toplote, lepega vremena take in drugačne sortepes predstavlja zvestobo, prijateljstvo, lojalnost....haski pa prenaša zimske razmere....zraven tega je po svoji naravi vlečni (delovni) pes in ima dokaj samosvoj karakter.....(vendar si ga "udomačila")počitnice so počitnice, oddih, nič stresa, zabava, lepe reči skratkatip je neka dost namišljena in neizoblikovana figura, na katero se navezuje samo občutek trpljenja (kdo te v 3d ne opazi? s kom deliš naklonjenost do nekoga?)....zanimiva figura je prababica....starejše ženske ponavadi predstavljajo modrost, vedenje (odvisno od konteksta sicer)....in v tem primeru te je najbrž hotela opozorit na glavo in neke vrste "vroče" stanje (kar je spet oboje simbol za mišljenje, razmišljanje) kaj povzeti iz tega....vse predispozicije so za dobro obdobje....mogoče je potrebno le neka prepričanja in vzorce glede moške populacije zamenjat za kaj bolj konstruktivnega....pa ne se jezit.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kjara 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 hm... ...nekaj čudnega se dogaja v sanjah zadnje čase...tako, nasploh....se nekam mešajo lejerji med sabo in je vse večdimenzijsko...pol se pa znajdi....prava mineštra.... Hejla, Amis, tole je še kako res. Ful se dogaja zadnje čase v sanjah je ful res. Jst sploh ne morem več opisat sanj, ker gre za cel mix. In to se dogaja tudi vsem, ki jih poznam... Se čistijo stvari prav večdimenzijsko... Pa sploh se zjutraj bolj težko spomnim sanj, samo kakšnih izsekov...Zanimivi časi, ni kaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 mene bolj zanima, zakaj taka jeza v sanjah....kakšne lastnosti pa ima sicer deklica?....mogoče gre za stvari, ki so globoko nekje zakopane, za lastnosti, ki so se hotele izraziti, pa ti ni bilo dano, za lastnosti, ki so ti všeč in jih nimaš, al pa za kaj kar imaš in nočeš.....vendar je vse to ugibanje....malo razmisli o tem....se ti zna potem sestavit slika in to taka, ki bo prava zate.....pa mal poglej, kaj se ti je dogajalo v otroštvu.... nimam pojma kr je ze tolk časa nazaj to blo... sam so mi pa zul u spominu ostale sanje.. z deklico nimam pa noenih konfliktov tut z njeno familijo ne, tko da je rešitev problema v meni Hvala Amis za razlago "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 jest sem si pa vilincka narisala, da bi v sanjah zvedla eno stvar - pa kar ne gre in ne gre .... Kake mam ane:D Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Hvala Amis! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 hojla.........čedalje bolj čudne sanje mam in manj se jih spomnem..ne vem zakaj........danes sem sanjala, kako sem se peljala po asfaltirani cesti , okoli so bili travniki....... in na moji desni je bilo travniško pobočje,mirno okolje in tam je stala hiša..........in sem si rekla poglej kako lepo so jo obnovili...občutek sem imela, , da je hiša stara, vendar obnovljena s popolnoma novo notranjostjo..... in noter se je vse videlo,ne vem, al ker je bila ena stena iz stekla, al ker jo sploh ni bilo...vglavnem videlo se je noter, kjer je bilo vse zrihtano v takem modernem, vendar prijetnem stilu ....in videla sem radio z uro, ki je bil v obliki majhnega zaslona in je visel iz stropa,....zadaj je bila televizija.na levi strani zadaj kuhinja..................in v tej hiši je bil nek starejši gospod.....to se spomnem.še zdaj vidim to sliko in tisti famozni radio............pol v naslednji sanjah, sem že malo pozabla točno za kaj se je šlo, spomnem se kako je neka punca, to je bla moja sodelavka,zgledala je revno,v 3d pa je romkinja, vendar ni revna..... hotela iti v Ameriko........in je mene vprašala za nasvet.in jaz sem ji rekla,jaz ti bom pokazala kako se pride tja, in to je tako da mora neko kavo prodat al kupit ne vem točno, sploh se ne morem spomnit,, da bo lahko šla v Ameriko........in jaz sem ji pokazala kavo, ker ona ni mela ničesar, sedela je na tleh, nekaj žensk je blo še zraven..........jaz sem nato kavna zrna razprostrla po tleh, da sem videla od blizu kakšna so,bila je kvalitetana kava..in to sem vedela že prej..samo prepričati sem se hotela in to pokazati njej ..in sem gledala v tista kavna zrna in ji rekla, ja tole kavo boš morala kupit al prodat , pa boš šla................ ....amis a to pomeni, da imam jaz spremenjen pogled nasvet, da sem prerasla določene ideje,, kar sem jih res.......in sanje dokazujejo, da jaz že vem pot kako se pride v boljši svet....samo prej moram neki storit........sej se ne spomnem glih, al je mogla ženska to kupit al prodat, pa se ful trudim spomnit.......logično bi blo, da bi mogla to kavo prodat, da si kupi vozovnico..samo ona kave sploh ni imela, jaz sem ji samo pokazala.......prodat ja.....sem se spomila....samo kako bi morala ona to kavo prodat, če pa je sploh ni imela.v sanjah ni nič logično .no pa sem dojela, neki moram odrvžt, kar ne čutim da je moje?........ja sej vem kaj...... Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 se ponavljam - hiša, iste osebe, dokument (tokrat faks, za katerega vsebino vem), ura... spljoh nisem več izvirna niti na Astralu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Tokrat sem sanjala, da sem vozila z avtom po strmi cesti navzgor, tako strmi, da sem na trenutek dobila občutek, da me lahko prevrne, vendar se nisem ustavljala, pač pa sem si mislila, da če lahko drugi tako vozijo, potem lahko tudi jaz in sem šla naprej. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mirnamirna 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 "...domnevam, da se tudi v 3d ukvarjaš s terapijo....in da te je prijateljičin oče prišel obiskat....neke vrste zahvala, priznanje, darilo...." Hvala Amis, zdaj sem pa spet presrečna! Sonček naj vas greje! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 ne dela mi citat...sej pravim, da se komunikacijske zadeve nekaj štrikajo....vojko je rekel, da računalniki na udaru....po izkušnjah sodeč, bo že držalo..... kjara....jp....veliko ljudem se to dogaja....mešanje dimenzij....čakaj kaj šele bo, ko bodo skužili, da je v 3d ista pesem..... andromeda....sej ne gre za konflikt....gre za lastnosti..... diana...ne kompliciraj si lajfa...ženska si že liu....včasih nam pač ne uspe, da bi se spomnili sanj....mogoče pa rešitev že imaš in samo čaka, da jo spregledaš...ali pa bo še prišla.....sprosti se in pusti, da se zgodi. nekatere stvari nočejo it na silo.... nea....hiša predstavlja tebe, tvojo hišo....vstop v lepši svet ti predstavlja kava....kava je poživilo....se pravi nekaj živega, pristnega, tekočega, omamno dišečega....uživaj življenje...nič več ne potrebuješ za to....kava je samo simbol....zato tud ni pomembno al jo kupiš al prodaš.....skenslaj pa svojo predstavo o "revnosti".....ker je to nesmiselno. zato tud ni blo važno al je imela kavo al ne.... ksenia....še enkrat prečekiraj sanje....ne bi se ti ponovile brez veze.....drugače se pa v domišljiji postavi v sanjsko situacijo in jo vodi tako, kot sama hočeš! diana....mogoče si pa načela nekaj hranljivega in ostala "na pol".....kakšno vrsto hrane potrebuješ?....pa ne mislim fizične..... bela vrtnica....čestitam za napredek.... mirnamirna....kar tako naprej.... mejte se fajn..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 ...mogoče kaj, kar bo "nahranilo" žensko v tebi.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 hvala Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 bela vrtnica....čestitam za napredek.... Hvala za razlago Ja, vsak dan je treba narest korak naprej,.... včasih več Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Sanjala sem, da sem bila v savni. Kwa nej bi pa to pomenilo? Pol je pa še moj dragi prišel, pa sm mu povedala, da jaz sem pa že bila. In pol nisva šla skup noter.... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Sanjala sem, da sem bila v savni. Kwa nej bi pa to pomenilo? Pol je pa še moj dragi prišel, pa sm mu povedala, da jaz sem pa že bila. In pol nisva šla skup noter.... pomojem prevec razmislas zdej o tej savni....... a bi sla a gres lahk itd.... ne vem no Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts