Amis 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Sanjala sem, da sem bila v savni. Kwa nej bi pa to pomenilo? Pol je pa še moj dragi prišel, pa sm mu povedala, da jaz sem pa že bila. In pol nisva šla skup noter.... hm...kaj pa recimo, če bi res šla v savno?....glede na to, da je zima, nekaj ogrevanja kosti vedno prav pride.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 hehe jaz sem pa danes končno sama vozila v sanjah (vedno me prevažajo drugi) in sem se izgubila nato mi je crknil avto, imela bližnje srečanje s policaji (mislim, da kot pomoč), avto pustila ob cesti, v enem hotelu mi natakar da Zemljevid Slovenije (ki je bil nekako zanimiv zemljevid - ker ko sem ga gledala, sem dobesedno bila v tistih krajih, ne da bi brala imena) no in sem ugotovila da pojma nimam kje sem se vozila... Sem pa razmišljala da sem ob vzratni vožnji (neki sem rikverc vozila)šla v nasprotno smer in da avta sploh ne bomo iskal na pravem področju... hm, a sem se odločila da grem naprej, pa sem še mičkeno izgubljena, ne vem kje sem? Torej vem kam grem ampak ne vem od kje naj grem???? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 hehe jaz sem pa danes končno sama vozila v sanjah (vedno me prevažajo drugi) in sem se izgubila nato mi je crknil avto, imela bližnje srečanje s policaji (mislim, da kot pomoč), avto pustila ob cesti, v enem hotelu mi natakar da Zemljevid Slovenije (ki je bil nekako zanimiv zemljevid - ker ko sem ga gledala, sem dobesedno bila v tistih krajih, ne da bi brala imena) no in sem ugotovila da pojma nimam kje sem se vozila... Sem pa razmišljala da sem ob vzratni vožnji (neki sem rikverc vozila)šla v nasprotno smer in da avta sploh ne bomo iskal na pravem področju... hm, a sem se odločila da grem naprej, pa sem še mičkeno izgubljena, ne vem kje sem? Torej vem kam grem ampak ne vem od kje naj grem???? iskrene čestitke za vožno!...sej tud tista v 3d še pride. očitno si se odločila, da se boš zavzela za svoje življenje in ga "vozila" sama, ne pa, da ti ga določajo drugi. ne glede na vse začetniške težave....ne se bat in ne obupaj...saj veš....človek si v skrajnem primeru pač nabavi drug avto....in vozi naprej.... zemljevid poznam....ful dobra zadeva.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 a veš da mi je bilo za avto vseeno, bolj mi raziskovalni duh ni dal, da ne bi vedela, kje sem jaz to bila ja zemljevid me je fasciniral... zanimivo pa se mi zdi, kako v sanjah zavestno razmišljam, ne znam točno opisat... hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 jest sem mela pa tko lepe sanje dans...... ko bi se vsaj uresnicile Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 moja prijateljica je sanjala, da sem se ljubila z enim blazno seksi tipom. kaj to pomeni?! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ne vem, če ima to kakšen pomen zate...sanje se običajno navezujajo na sanjajočega.....mogoče ti ga pa samo privošči.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 aja, kaj sem pa jaz sanjala, pa nisem opisala nekako je moja teta se z nekimi gepardi igrala (?!) jaz sem jo posvarila, ko sem videla, da bi jo en rad maznil, pa je skocila ven iz te maneze neke...potem smo okrog hodili se tam in je bil kot nek cirkus, nakar se je izkazalo, da jaz tam delam ( tudi v moje zacudenje,ampak sem se hitro znasla, kar nekako znala sem). v cirkusu je bil pa bolj neki...hi-tech show, kot kaksna digitalni performance, ne toliko zivali, ampak tudi...umetnikov ful..neka huda underground scena, jaz pa sem organizirala. Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 amis pomagi! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 js se pa nikoli ne spomnem sanj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 aja, kaj sem pa jaz sanjala, pa nisem opisala nekako je moja teta se z nekimi gepardi igrala (?!) jaz sem jo posvarila, ko sem videla, da bi jo en rad maznil, pa je skocila ven iz te maneze neke...potem smo okrog hodili se tam in je bil kot nek cirkus, nakar se je izkazalo, da jaz tam delam ( tudi v moje zacudenje,ampak sem se hitro znasla, kar nekako znala sem). v cirkusu je bil pa bolj neki...hi-tech show, kot kaksna digitalni performance, ne toliko zivali, ampak tudi...umetnikov ful..neka huda underground scena, jaz pa sem organizirala. nisem vidla tega prej, tinka.... možno je, da se sanje v celoti nanašajo na tvoje delo. mogoče kakšna kolegica, sodelavka počne nekaj, kar je potencialno nevarno...in si jo, al pa jo boš, na to opozorila. po sanjah sodeč imate cirkus v službi. to lahko predstavlja veliko dela, stres, tečne šefe, ki delajo presing po nepotrebnem...al pa imate kakšne nove mašine al programe za delat...al pa delo kakšno povezano s high.tech zadevami....če je to to, pol boš imela kar dost dela.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ja, vse to .... eh hvala Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 js se pa nikoli ne spomnem sanj Mogoče si preobremenjena s kakšnim perečim vprašanjem ali osebo? Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 hojla......danes sem sanjala mojo družino in sorodnike.........in pol sem še sanjala, kao sem imela za desnim ušesom eno gnojno bulo, pa so zdravniki rekli, da jo bo potrebno odstraniti, vendar bo ful bolelo........ko pa sem jaz šla pol k zdravniku, sem tam sama ugotovila, da bule nimam več.....in oni so rekli..čudno, nimate jo več........očitno se je sama razlila..... Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 uf teh občutkov se pa spomnim...velikokrat imam občutek da me nekdo opazuje iz blakona, prav strašno, razmišljam kako hudiča je prišel sem gor... zjutraj ugotovim da je veter se s cunjami igram... ampak strah pa za popizdit... Nea ne mislim, da je to pri tebi, samo sem se spomnila na to. Drugače pa poznam tudi ko te v sanjah (ke ne veš al še sanjah)obišče oseba. Meni je bilo zanimivo vprašanje ki sem ga prejela - a vidiš to osebo ali samo zaznavaš energijoGlede bule pa - ok, Amis ti bo to strokovno povedala, moja misel - nekaj bremeni tvoje misli oz. postaja tujek v tvojem življenju, in mogoče bo celo bolelo, da odstraniš to iz svojega življenja. Ampak si močna in boš zmogla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 hvala..........mogoče........vidla sem......ne občutila energije, videla......v barvah......... Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 sej te razumem, sicer si bila zraven ko sem dobila vprašanje in veš kaj sem nanj odgovorila...no jaz pa se že dva dni ne spomnim sanj - danes vem da sen Noni sok kupovala samo to.mogoče sem že sita vedno istih for, pa oseb, pa dokumentov, hiš hecam se - vedno se prebubudim tko v sunku (al neki zaropota al ne mora kdo v naši bajti spat, pa šeta po stanovanju in me zbudi) danes imam namen imet fullll dobre sanje (če je že dan kurčev) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 sej jih boš a v pubu, ko smo bili, ti je to reku ? Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 hojla......danes sem sanjala mojo družino in sorodnike.........in pol sem še sanjala, kao sem imela za desnim ušesom eno gnojno bulo, pa so zdravniki rekli, da jo bo potrebno odstraniti, vendar bo ful bolelo........ko pa sem jaz šla pol k zdravniku, sem tam sama ugotovila, da bule nimam več.....in oni so rekli..čudno, nimate jo več........očitno se je sama razlila..... nea...eno razlago ti je podala že ksenia. možno pa je tudi, da boš slišala kaj, kar je povezano z družino in sorodniki ali pa od njih.....vendar ne bo tako hudo, kot bo najprej zgledalo. zraven tega imaš vklopljene samozdravilne sposobnosti... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 no pa niso bile tolk prijetne oz. kakor se vzame...Troje sanj - v prvih sem neko dekle odpeljala na en prostor, nekaj pokazat, imam občutek, da sem ji s tem hotela vliti upanje, ter dokazati da ni vse končano. zanimivo je, da sem gladko zavrnila še drugo prijateljico, ki je želela z nama. Tokrat greva sami, sem rekla in bilo mi je vseeno, če je užaljena. Prišli sva do ene vrtne ute, zgradbe brez zidov, na tleh je bila kamnita plošča, na plošči simboli in imena neka čudna, ponovila sem trikrat tisto ime (ne spomnim se, škoda) in ji rekla: "Vidiš, počakalo naju bo, vse bo ok, ni še čas". nekak imam občutek, da sem ji razkrila nekos tarodavnos krivnost življenja in tančice.... občutek imam da so zelo pomembne sanjeV drugih sanjah sem bila pri stari mami, ok, nekaj sem cunje pospravljala, kot da odhajam - mislim, da se je ona prišla poslovit...tretje sanje - v njih sem sanjala pa eno izpoved neke osebe do tretje osebe, tko da bo vsebino teh sanj izvedela samo ta tretja oseba ampak nekaj je moralo še biti v prvih sanjah, da se mi tko zelo pomembne zdijo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 ja, vse to .... eh hvala hm...a ni v redu to, tinka?..... no pa niso bile tolk prijetne oz. kakor se vzame...Troje sanj - v prvih sem neko dekle odpeljala na en prostor, nekaj pokazat, imam občutek, da sem ji s tem hotela vliti upanje, ter dokazati da ni vse končano. zanimivo je, da sem gladko zavrnila še drugo prijateljico, ki je želela z nama. Tokrat greva sami, sem rekla in bilo mi je vseeno, če je užaljena. Prišli sva do ene vrtne ute, zgradbe brez zidov, na tleh je bila kamnita plošča, na plošči simboli in imena neka čudna, ponovila sem trikrat tisto ime (ne spomnim se, škoda) in ji rekla: "Vidiš, počakalo naju bo, vse bo ok, ni še čas". nekak imam občutek, da sem ji razkrila nekos tarodavnos krivnost življenja in tančice.... občutek imam da so zelo pomembne sanjeV drugih sanjah sem bila pri stari mami, ok, nekaj sem cunje pospravljala, kot da odhajam - mislim, da se je ona prišla poslovit...tretje sanje - v njih sem sanjala pa eno izpoved neke osebe do tretje osebe, tko da bo vsebino teh sanj izvedela samo ta tretja oseba ampak nekaj je moralo še biti v prvih sanjah, da se mi tko zelo pomembne zdijo tole čist spominja na obred iniciacije ali pa priprave nanjo. se mi pa zdi fajn, da si se poslušala in in zavrnila drugo prijateljico. spremembe so v teku in bi morale postati bolj otipljive nekje v enem do treh mesecev....za druge itak veš.... jp....ful dogajanja ponoči..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 nea...eno razlago ti je podala že ksenia. možno pa je tudi, da boš slišala kaj, kar je povezano z družino in sorodniki ali pa od njih.....vendar ne bo tako hudo, kot bo najprej zgledalo. zraven tega imaš vklopljene samozdravilne sposobnosti... mislim,da je tvoja razlaga bolj smiselna hvala za razlago, škoda se mi zdi, da se ne spomnim tiste besede, imena (narisan je bil kot lik srpa, brez ročaja, krajec lune tko ležeč - ob tem imenu, za ostale simbole se ne spomnim) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 mislim,da je tvoja razlaga bolj smiselna hvala za razlago, škoda se mi zdi, da se ne spomnim tiste besede, imena (narisan je bil kot lik srpa, brez ročaja, krajec lune tko ležeč - ob tem imenu, za ostale simbole se ne spomnim) zanimivo tole. daj nariši si tale srp....pa mal poglej v katerem delu leta je luna v podobnem položaju. you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Mogoče si preobremenjena s kakšnim perečim vprašanjem ali osebo? kaj pa vemi..vedno sem bol poredko sanjala......ko spim samo spim There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts